Första "skol"dagen.

Hej allihopa!
Skolan idag va inget märkvärdigt, fick massa papper och information. Tyckte bara det va jobbigt att komma till skolan och minnas massa saker. Såg en sak jag skrev på tegelväggen på skolan om mig och w.
Ska sudda det imon.

Efter skolan åkte jag , Sofia, Moa och Linnea bussen till Ingared. Satt och snacka med Tim André Anton och Sami på bussen. Sen pratade jag lite fort med Johan också.
Vi gick hem till Sofia och gick ut med hennes hundar. Sedan gick vi upp till affären och köpte lite godis. Linneas mamma kom och hämtade oss allihop så åkte vi först hem till Linnea och snacka lite osv. Linneas mamma lagade mat till oss. Sen flippa jag och Sofia lite så satt vi och titta i gamla skolkataloger. Haha fyfan va man såg ut!
Sedan tog vi en promenad upp till mig, eller ah vi skjuttsade på cyklar. När vi kom hit lyssna vi på musik, snacka och titta på massa bilder från 7an, 8an, sommaren och midsommar.
Tjejerna åkte hem för typ en halv timma sen för jag ska snart åka och träna.
Vet inte om jag ska sluta i handboll? Har ingen lust. Har ingen lust till något alls längre känns det som men ah.

Aja vi hörs.
Mår dåligt nu och orkar inte skriva mer...


Världens bästa vänner <3

Kommentarer
Postat av: Linnea

Förlåt för vissa saker, du vet vad jag menar tror jag. Hur som helst tänk dig för innan du bestämmer dig, med tanke på hur mycket du gillar det, vad jag tror och ser i alla fall.

Your the best!<3

2010-08-23 @ 19:57:05
URL: http://linnehaaa.blogg.se/
Postat av: Moa

Tack för en grymt härlig dag. Måste göras om.

Kram<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0