Won´t let them tear us apart

Sorry för kass uppdatering. Jag har blivit sjuk så har bara legat i sängen hela dagen och knappt orkat röra på mig.
Blev helt plötsligt svin förkyld. Jag kände mig lite krasslig igår när jag vaknade men inte så farligt. Sen på kvällen när jag och Nadja hade hyrt film och kommer in och sätter oss så började jag hosta skit mycket. Sov två timmar inatt för att hostan höll mig vaken. Har nästan igen röst heller, men det uppskattar väl bara min omgivning haha.
 
Har tagit det lugnt idag för imon ska jag träffa Richard som har varit iväg i några dagar. Vi ska shoppa säger han, får se om han ändrar sig haha! Ska vara en sån där riktigt jobbig tofflig flickvän denna veckan innan han åker utomlands i två veckor. Haha nej men man får ta vara på tiden!
 
Nu ska jag bädda ner mig igen framför en skräckfilm!
Puss
 
 
Foto: Linnea Johansson

i’m a 90’s b*tch. I don’t care, i love it.

Foto : Linnea Johansson

Äntligen en videblogg!

hehe


För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Hej fina ni!
Här sitter jag och lyssnar på riktigt go musik och tänker lite. Mitt uppe i tankarna slog tanken mig att jag kunde berätta om kvällen igår och min dag idag för er.
Jag, Saga, Lia, Fredrik och Anna var och bowlade igår. Disco bowling, bästa jag visste när jag var i 7 års åldern haha. Ska väl inte gå in på hur placeringen blev, haha men jag kan säga att jag vann inte iallafall.
Efter bowlingen gick vi och snackade lite. Senare kom Richard till mig och vi låg och pratade en stund innan vi somnade.
 
Idag gick vi ut med min mamma på stan efter vi hade fått i oss lite frukost. Jag köpte ett franslinne, solglajor och trosor. Nöjd med mitt köpt. Gina har rea på typ halva butiken nu så det är bara att dra ditt och fynda gobitar! 
Vi gick förbi Sally´s för en fika också, mysigt. När vi kom hem fick Richard för sig att vi skulle stretcha. Haha en jävlig idé om ni frågar mig. Jag är stel som en 80årig tant verkligen. Haha men efteråt var det skönt, även ifall jag inte ville erkänna det haha. Vi gick ner till bonbon och köpte godis och cola så gick vi hem och la oss för att titta på film. The women in black såg vi. Den var svår att fatta i början. Men i slutet föll väl bitarna på plats litegrann. Tyckte dock slutet var dåligt, men annars var den ganska bra. Lite halvt obehaglig där ett tag.
 
Nu har jag inte så mycket mer att berätta. 
Ska titta på någon film nu, puss!
 

Funderar på denna färgen till vintern?


Kär i en ängel

Hej allihopa!
Denna dagen har kännts så lång, antagligen för att jag gick upp betydligt tidigare än vad jag brukar göra. Har även hunnit med en del idag med. Linnea fotograferade mig förut. Efteråt gick vi en sväng på stan. Vid 9 ska jag bowla med Saga, Anna, Lia och Fredrik. Åh så kul! Sen kommer Richard hit, då blir det mys.
Ska ta en powernap nu innan jag ska iväg. 
Puss
 
 
Foto: Linnea Johansson.

Smile, you are alive!

Godmorgon allihopa!
Jag kom precis hem ifrån läkaren. Har varit där sedan halv 9 så det har varit väldigt intensivt. Har gjort några tester osv. Som jag sagt innan vill jag inte berätta vad det är, men när det är färdigt så kanske jag berättar. 
 
Nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum och fixa iordning mig. Sen kommer Linnea in till stan så ska hon fotografera mig. Kände att jag behövde lite nya bilder + att jag tycker det är väldigt roligt. Får se sen hur resultatet blir. 
 
Ha en kanon bra dag i solskenet.
Puss
 
 
Fotograf: Linnea Johansson 
 

HAHA allvarligt, tröttnar aldrig.

 
 
 
 
 
 
 

Everybodys got a hungry heart

Hallåå.
Sitter och matar igenom några avsnitt av Vampire diaries, tröttnar aldrig. 
Denna dagen har varit riktigt tråkig faktiskt. Kändes som jag sov bort hela dagen. Ute är det bara regnigt, grått och trist. Var iallafall iväg och tränade med Saga, Anna och Lia på Sportlife. Gillade dock inte det stället, men det är antagligen bara för att jag är van vid hälso.
 
Jag skulle egentligen haft filmkväll med tjejerna idag men jag fick reda på att jag ska till läkarn tidigt imon så jag ska sova i tid ikväll. I tid för mig är innan klockan 1 för jag vet att klockan redan är rätt mycket, haha.
Imon ska jag fotografera med Linnea, blir kul att träffa henne igen också. Sen blir det kanske bowling med brudarna och sen sover älskling hos mig, åh så bra dag! 
 
Nu ska jag snart lägga mig, godnatt!
 
Bild från förra sommaren.

Måndag igen.

Hej!
Usch vad länge jag har sovit idag. Vaknade vid halv tre av att mamma väckte mig. Funderar på att dra med mig någon till gymmet. Eller så går jag själv, känns som man får mest gjort då. Ska iallafall städa och göra iordning här hemma så får vi se vad som händer ikväll. 
Ha en fortsatt bra dag, puss!
 

it´s like you feel homesick to a place that doesn´t exist

Jag kommer från och med nu svara på alla era kommentarer i kommentarsfältet och inte i separata inlägg. Så vill du veta svaret på din fråga får du kika in bland kommentarerna.
 
Hej föresten. Har nyss varit ute på en långpromenad i regnet ensam. Jag älskar att promenera när det ös regnar, men då ska man vara ofixad. Haha mindre kul om man har fixat sig för fest och det kommer världens skur. Men nu var det riktigt skönt att låta regnet rinna över mig och samtidigt rensa tankarna. 
 
Imorgon har jag tänkt att dra till gymmet faktiskt. Ska städa lite också. Annars har jag inte direkt några planer. 
Ska snart sova, men först blir det film.
Godnatt!
 

Midsommar

Hej allihopa!
Har inte bloggat i helgen för jag har varit upptagen. Midsommarafton firades hemma med släkt och vänner, riktigt mysigt. På kvällen träffade jag mina vänner och krökade lite. På natten kom min pojkvän till mig och har varit här tills idag. Så därför har jag varit upptagen!
Tänkte visa lite bilder från midsommar iallafall!
 

Hallå snyggingar!

Vad roligt det har blivit att blogga när dom har ändrat lite på blogg.se haha. Inte för att det är så stor skillnad men plötsligt fick jag blogg suget tillbaka! 
 
För någon timma sen var jag och mamma och solade. Så nu ser jag inte ut som ett lik längre hihi. Ska snart hoppa in i duschen och lägga i silvershampoo i håret för det har verkligen gulnat, usch så fult med gult hår. Ska även raka benen och smörja in mig med min nya vanilj bodylotion jag köpte idag. Åh så gott! 
 
Ser fram emot morgondagen. Hade Richard kommit hade det varit perfekt, men jag får göra något bra av det ändå. Inget att sura över, det blir toppen ändå det vet jag. Först blir det att fira med mammas släkt och några vänner. Sen på kvällen blir det party. Ska fixa ihop en fin outfit också. En för dagen och en för kvällen. Ni kanske kan få bild på det imon! 
 
Nej nu väntar duschen. Puss
Bästa vännen!
 

Trötta ögon.

Hej!
Överskottsenergin jag hade förut har helt gått ur mig. Efter att ha varit och handlat, burit tunga kassar i trapporna och ätit kina mat så är jag helt slut. Funderar på att gå bort till solariet och bättra brännan inför morgondagen. Ska måla klart mina naglar först och se om jag kan få pengar utav mamma. 
 
Har förövrigt kommit på hur jag ska ha mitt hår. I mitt huvud ser det lovely ut men får se hur det blir i verkligheten. Bara för jag skrev detta nu kom jag på att vi glömde handla en grej jag ska ha i håret. Jaja det får funka ändå!
 
Puss
 
 
Skön utväxt

I'm just gonna dance right through the pain!

Hej på er!
Jag har verkligen vaknat på rätt sida idag! Är så enormt glad och har sjukt med energi. Springer runt och sjunger och dansar som en galning. Känns som att jag skulle kunna bestiga berg utan problem med denna energin hihi. Älskar när man mår såhär bra. Det enda var väl att det inte va så smart att stå och dansa när man skulle fylla i ögonbrynen, haha lagom vågiga och snea blev dom. Men jag kunde inget annat än att skratta åt det, tvätta av det och göra om! 
 
Nu ska jag snart åka med mamma och pappa för att handla inför imorgon. Åh midsommar, en av dom bästa dagarna på året. Så många som undrar hur jag kan tycka det är så roligt när jag är med släkten. Men tro mig, jag har nog dom skönaste släktingarna. Därför jag är som jag är ;) 
Haha nu måste jag dra. Hoppas min energi spred av sig lite till er så ni får en toppen dag! Puss!
 

ALLIHOPA, TA ÅT ER!


I must have held you hand so tight you didn't have the will to fight

Hej på er allihopa!
Hoppas att allt är bra med er. Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var med min pojkvän. Jag blev väldigt glatt överraskad när han kom in igenom min dörr klockan 7 på morgonen och väckte mig. Vi låg i stort sett inne hela dagen igår och sov. Vi gjorde lite nytta dock. Fick städat mitt rum, det behövdes verkligen! På kvällen blev det fotboll och godis. Sen sov han hos mig och idag har vi bara tagit det lugnt. När han åkte hem träffade jag Saga, Lia och Fredrik. Har garvat helt galet mycket, haha så skönt. Älskar verkligen när man skrattar så man knappt får någon luft och det kniper i hela magen. 
 
 
Nu har jag iallafall nyss kommit in. Är riktigt sugen på att skriva. Saga peppar mig verkligen till att skriva en bok och det uppskattar jag verkligen. Blir så glad att hon tycker det jag gör är bra. En av mina största drömmar är att bli författare. Någonstans ska man ju börja, så varför inte börja skriva nu. Började faktiskt skriva på en "bok" som jag blev riktigt nöjd med, dock var jag så osmart och skrev för hand så jag tappade lusten. Haha denna gången skriver jag på datorn, utan tvekan! 
 
 
Imorgon ska jag och mamma handla lite inför midsommar och senare på kvällen ska jag troligen åka med Nadja ner till Göteborg och titta på någon MTV konsert. Antar att vi ska möta upp folk inne i stan också. Blir säkert jätte kul. Men mer om det imon. Nu ska jag kila. Sov gott, puss!
 
 

BLOGGPAUS!


Fight for what you believe in and stand by what you fight for.


Even the best fall down sometimes.

Hej sötnosar!
Var hos läkarn förut och det gick bra, så det var skönt! Efteråt åkte jag och mamma ner till Allum och lämnade in min mobil. Fick en lånemobil som är betydligt bättre än min egen, funderar på att behålla den haha. Någon Samsung telefon var det jag fick låna. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Träffade Nadja en snabbis och tjöta lite. Känner mig lite krasslig så jag har ingen ork till att göra något. Mår jag bättre imon ska jag dra med mig min bror till gymmet hade jag tänkt.
Nu ska jag nog gå ner till bonbon och hyra en film och köpa något gott, hihi puss.

Puss

Godmorgon!
Lite sent att säga godmorgon kanske, men så får det bli hihi.
Jag ska strax gå upp ur sängen och göra mig iordning. Sen ska jag till sjukhuset. Anledningen är privat, men kanske berättar när jag känner att jag vill. Efter sjukhuset ska jag och mami ner till Allum och lamna in min mobil for tredje gangen. Och nu slutade nagra bokstaver att funka och ni markte nog vilka. Irriterad man blir. Aja maste sticka, puss.

Säger det endast för att passa in, ÅH VA SKÖNT MED SOMMARLOV ;)

Därför får ni en bildbomb från förra sommaren!


Rubrik.

Åh är riktigt irriterad, kryper i kroppen på mig. Ska gå ut i regnet och möta Nadja. Blir nog skönt att komma ut iallafall + att jag tycker det är super gött att gå i regnet när jag är arg. Henri Lloyd jackan och stövlarna på! Let´s go.

Sista dagen.

Hello darlings!
Hoppas att allt är bra med er. Jag mår ganska bra har bara lite huvudvärk.
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår. Älsklingen kom till mig och vi gick och tittade lite på stan. Sen mötte vi upp min familj och några släktingar till mig där bland annat Edwin och William var med. Dom är snart 3 år så vi var barnvakt en stund. Haha det var roligt, jag älskar ju barn så. Gick bort med dom på tivolit och tittade lite. Tyckte Richard skötte sig riktigt bra med dom så nästa blir väl att make a baby. Nejdå, inte än på några år!
Efter vi hade passat killarna gick vi hem och la oss och sov haha. Senare på kvällen var vi på fest hos Fredrik. Var en helt okej rolig kväll igår. Vi var hemma runt 1 tiden och då blev det mys.
Nu ska jag snart möta Nadja så ska vi gå bort till tivolit för jag är så sugen på sockervadd haha har varit det hela helgen så nu jävlar!
Ha en bra dag, puss!

Lördag sextonde juni.

Godmorgon!
Jag har varit vaken sedan klockan nio men har inte orkat gå upp förän nu. Richard kommer hit om en timma så jag behöver sätta fart nu och köra mig klar. Vi ska ut på festivalen och ikväll blir det nog lite party, får se!
Vi hörs senare, ha det gött!
(går inte att ladda upp bilder)

OH SUNNY DAY

Hej!
Underbart härligt väder det är idag. Solsken och hyffsat varmt. Har gått i shorts ute idag iallafall utan att frysa. Har varit ute en sväng på Potatisfestivalen med mamma och kikat. Hittade inget speciellt. För det mesta är det samma saker varje år. Tänkte på det att varje år är det något som säljs överallt. Ett år var det foppatofflorna, shutter shadesen och i år verkar det vara iPhone skal. Kul för oss som inte äger en iPhone! Ska iallafall investera mig en ny navelpiercing.
Förövrigt är jag rätt sur nu, men det går över snart. Ska gå och käka lite mat.
Puss

Nothing compares to you.

Hej allihopa!
Idag har jag tagit det ganska lugnt faktiskt. Var på stan med mamma och köpte en bikini och ett par snygga klackar. Åh älskar dom så. Dock hatar jag att gå i klackskor, men det får jag väl försöka att ändra på.
Nu på kvällen var jag borta en sväng på tivolit med Saga, Anna och Fredrik. Förövrigt var det rätt dött. Drar nog igång mer imorgon kan jag tro. För jävla kallt ute är det också, det gillas inte alls!
Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag jobba, puss.

TIVOLI


In the blink of a night i was falling from the sky in the blur, you took my breath away.


När alla säger nej ska jag säga ja. När allting går emot ska jag hålla kvar.

Hej!
Idag har jag fixat iordning Johanna inför 9ornas bal. Hon blev kanon fin!
Nu ska jag käka lite och dra ut med Saga och ha roligt. Har inte så jätte mycket att blogga om, så jag uppdaterar kanske senare. Puss!

My love is your love.

Hallå allihopa!
Ni ska se Sverige matchen va? Det ska jag göra iallafall. Om det blir borta i Nolhaga med Nadja eller hemma vet jag inte än. Har iallafall fixat iordning mig lite efter att jag gymmat. Sprang jävel idag, så nu har jag förbrännt lite iallafall. Tränade ryggen och magen också. Efter gymmet tog jag och Naddisen en promenad upp på Nolhaga berget och sen skulle hon ha med mig att klättra ner. Med min svindel, åherregud vad rädd jag var, men jag kom ner hel iallafall. Aja nu måste jag dra, puss!

Nostalgi!

(Tidsinställt inlägg)
Alexia – Uh La La La
Mr. President – Coco Jamboo - Radio Version
Ricky Martin – Livin' La Vida Loca
Blümchen – Ich Bin Wieder Hier
Ace of Base – Beautiful Life
Roxette – How Do You Do!
Haha någon va sugen, lagom många "hångel band".
Haha spelade prinsessa, given roll?
Madicken håret!

Nu rockar vi gymmet. Dagens tränings outfit!

mms_img22561 (MMS)

Nu rockar vi gymmet. Dagens tränings outfit!


Let´s work it out!

Hej!
Nu ska jag alldeles strax till gymmet med Nadja. Idag ska jag bränna massa fett, yes!
Funderar även på om jag ska träna lite rygg för omväxlingens skull haha! Vi får se helt enkelt.
Bloggar när jag är hemma igen, puss.

Massa frågor!

UTSEENDE

Hur lång är du? 168 cm
Ögonfärg? blå melerade
Hårfärg? blond
Stil? jätte olika
Är du nöjd med ditt utseende? mina ögon, näsa och mun sitter där dom ska, så helt missnöjd är jag inte.
Är du mogen? om det behövs

FRITID
Du har varit på läger? jajamen, hatar det haha
Du kör handboll/basket? spelade handboll
Du kör fotboll/innebandy? nej, bara på skoj
Du är ofta med kompisar? tycker jag

 

DU TYCKER OM ATT…
Kramas? super mycket
Kyssas? självklart
Prata? älskar att prata 
Sova? nej ganska tråkigt, men på morgonen är det skönt
Gå upp tidigt? hatar
Lyssna på musik? givet
Vara ensam? ibland är det gött, men oftast inte
Att vara kär? ja om kärleken är besvarad
Vara i skolan? nej?
Kolla på film? ja om det är en bra film

HYGIEN
Hur ofta duschar du? varje eller varannan dag
Använder du deo? haha självklart
Brukar du borsta tänderna varje dag? jajamen
Använder du parfym? ja, älskar parfym!

KÄRLEK
Är du kär? ja!
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? inte vad jag minns
Är du rädd för kärleken? ibland

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? nej (stolt)
Snusat? nej
Däckat? tror inte det
Tycker du att det är coolt att supa? haha man gör det väl inte för status?
Kysst en främling? ja
Gjort ett sugmärke? ja
Har haft oskyddat sex? ja
Pussat en tjej? ja 
Har du haft sex med mer än 20 Personer? nej
Gråtit inför mer än 10 personer? ja haha
Smygit ut? många gånger
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? ja men det va längesen 
Sovit bredvid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? ja!
Gråtit dig till sömns? jag somnar ju inte när jag gråter? isåfall gråter jag väl klart först. nä ärligt jag märker inte när jag somnar.
Gråtit framför någon du älskar? ja
Vaknat av att du gråter? nja
Skrikit ord som hora och slampa till någon? ah
Slagit någon på skoj? ja 
Blivit slagen på skoj? jaa
Varit på sol semester? ah
Badat i havet? ja, bästa

Har haft snöbollskrig? haha ah
Inte sovit på en hel natt? ja
Varit på sjukhuset? ja
Sovit i över 12 timmar? har jag nog
Sett en film mer än 10 ggr? haha ja
Varit ute en hel natt? ja 
Bråkat med en vän?haha ah


DU FÖREDRAR
Cola/Fanta?cola!
Tv/Data? data
Blå/Rosa? båda är mina favorit färger, men jag säger blå!


FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? finns det ens ord som beskriver kärlek med rättvisa? just nu, så tycker jag om kärleken.
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? jarå
Har du svårt för att bli kär? galet
När kysste/hånglade du med någon sist? sist jag va med richard
Är du singel? nej
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: HAHA ah, fast då tyckte man väl inte de
Hånglat med fler än 50 pers: räknar inte
Gjort något riktigt dumt: ah faktiskt
Gjort något du verkligen ångrar: brukar inte säga att jag ångrar något, men en sak ångrar jag riktigt stort som hände för ganska längesen.
Varit nykter på någon nyårsafton: man ba nej aldrig? söp som barn
Åkt ambulans: ja
Gjort nåt olagligt: ja
Skämts över dina föräldrar: haha ja, förlåt mamma och pappa
Sagt jag älskar dig och menat det: absolut!
Vilka kläder sover du i: det jag känner för 
Vad hatar du verkligen: att ha ont i magen och spyor 
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: vi alla har väl haft en galen kändis- crush typ?
Vill du gifta dig: absolut!
Vill du ha barn: ja, jag älskar barn!

 


Nu ska vi på CX med min pappa!


Lördag yesyes

Godmorgon!
Jag har inte sovit enda tills nu, hihi bara nästan. Vaknade först vid 9 när älskling skulle åka hem, hann ligga och prata lite. När han gick så kollade jag på Top model men lyckades somna om och vaknade inte förän strax efter 2 när min pappa kom in och väckte mig.
Nu ska jag sminka mig lite fint och locka håret för sen ska vi upp till våra gamla grannar för det är en vän till familjen som fyller år idag, så det blir säkert roligt.
Nu måste jag sätta fart, puss!

Tråkiga, regniga fredag!

Hej allihopa!
Vilken långtråkig dag det har varit. Har haft sån sjuk träningsvärk också haha men det är skönt på ett sätt.
Det är regningt och äckligt väder ute så ikväll blir det hemma mys med Richard. Har precis bakat en kladdkaka som vi kan ha till filmen sen. Blir någon härlig skräckfilm, såklart. Nu ska jag plocka undan lite disk ur mitt rum så han inte behöver äcklas sen haha!
Ha en skön kväll vad ni än gör! Take care.

Utmattad men väldigt nöjd tjej!

Åh herregud, det där var det jobbigaste jag har gjort på riktigt länge. Fruktansvärt pass verkligen, men nu efteråt är det super skönt att ha det gjort. Det var roligt också vilket gjorde det hela lite lättare, trodde dock att jag skulle dö ett tag haha. Gillade att man tränade igenom alla grupper i kroppen + mycket puls. Kommer absolut gå på dessa passen när dom kommer in till hösten, det har bara varit typ en teaser på det nu.
Nu ska jag in i duschen och göra mig fräsh och sen ska jag steka en god omelett med tomat och skinka!

Work it baby!

Hej på er!
Idag har jag inte gjort något speciellt, varit på en promenad med Leo sen har jag inte gjort så mycket mer haha. Ätit lite mat har jag ju självklart gjort, men det är ju väldigt intressant. Har precis bokat in mig på några pass på gymmet för att jag ska komma igång igen. Känns ju lite lättare att komma iväg om man har något spikat? Så ikväll blir det ett NTC get strong pass med pappa. Imon har jag bokat ett indoorwalking pass mitt på dagen och på måndag har jag bokat spinning. Åh så duktigt hihi. Nu ska jag börja byta om, sätta upp håret och allt det där!
Puss
Lite dröm kroppar.


Img_0439_large

Sk_c3_a4rmavbild-2012-05-14-kl.-22.28.16_large

3bcaf33236a611e1abb01231381b65e3_7_large
Tumblr_m3ch5avlgo1rsj4j5o1_500_large_large
Tumblr_m3cp9snpur1rsj4j5o1_500_large
Tumblr_m2zlj6g0im1rsj4j5o1_500_large


Pinsam.

Hej allihopa!
Nu är jag med Saga, har precis varit ute. Fyfan vad jag har garvat, åh så härligt.
Inatt sov älskling hos mig iallafall och vi har haft det jätte mysigt. Idag har vi bara tagit det lugnt. Han hade läst blogginlägget jag skrev igår så han var super hurtig och skulle ut på en pw vid 9 imorse haha.
Nej nu ska jag och Saga gå ut en stund igen, puss!

HAHA vilken bitchig attityd jag hade, fjortis..


Nothing hurts you more than being disappointed by the single person you thought would never hurt you.

Detta med att börja ett inlägg tycker jag är svårt. Kan i stort sett inte börja ett inlägg utan att det låter som att en 10 åring har skrivit det, haha. Väntar iallafall på Richard nu. Han skulle gymma nu så jag lär väl få vänta ett tag till haha. Gymma va längesen man gjorde, jag lär ju ha en jävligt snygg beach kropp haha eller? Men vem fan har sagt att en tight kropp är det rätta? En halv sladdrig kropp är väl med snyggt haha! Tänkte att imonbitti kunde jag och älskling gå ut på en powerwalk och sedan äta en go frukost, men känner jag han rätt vill han hellre ligga kvar i sängen och vänta på att jag brer några mackor till honom, haha! Men jag är ganska bra på att tjata så vi får se om jag får min vilja igenom.
Nej nu ska jag fördriva tiden med Gossip Girl!
Bruna ögon !

In the and we only regret the chances we didn´t take.

Hej på er!
Nu har jag duschat och sminkat mig, känner mig fräsh hehe. Varför går hårfönen sönder när man behöver den som mest? Häromdagen när jag använde den så fick jag en stöt i handen och har inte vågat använda den sedan dess. Det ska man väl inte göra heller va? Nej håret får självtorka idag, det sliter inte heller så det är väl bara bra! Nu ska jag göra iordning lite för sen tror jag att jag ska träffa min älskling. Ska måla naglarna röda med hihi.
Puss

Fråga och svar!

Varför är det så viktigt för dig att ha långt hår?
Sliter det inte på håret att alltid bleka och sätta i löshår?
Jag blekte mitt hår platinablont och blekte utväxten en gång. Efter det var jag tvungen att klippa av mitt långa hår och klippa det riktigt kort för jag hade förstört mitt hår....

svar; Jag trivs mycket bättre i långt hår. Jag mår bättre i mig själv när jag har långt fint hår istället för kort. Man kan inte göra samma fina frisyrer när man har kort hår som långt. Älskar tex att ha fina lockar i håret och det blir inte alls samma grej om lockarna bara ligger lite nedanför axlarna. Självklart sliter det på håret att bleka det, men vill jag ha blondt hår så är det smällar man får ta. Nu har jag långt blondt hår och jag är nöjd. Så nu fick du svaret på det.
Tråkigt att ditt hår blev förstört med.



Godnatt sötnosar!

Nu slocknar jag snart. Funderar på att ställa klockan imon och dra till gymmet när alla tanterna är där haha. Men känner jag mig själv rätt så lockar sängen mer imonbitti än ett svettigt gympass. Ja man hörde ju redan där vilket som lät bekvämast. Haha ska inte vara så lat, puss.
Det där såg inte heller helt fel ut!

Långt hår!


Your light will shine when all else fades.

Hej allihopa!
Vet ni vad jag har gjort idag? Jo jag har satt i nytt löshår hos Nadja. Så nu har jag ett blondt långt svall igen, åh älskar det. Känner mig finare när jag har långt hår så jag tycker att det är värt varenda krona. Det enda negativa med att sätta i nailhair är väl att jag blir så fruktansvärt uttråkad. Sitta still på en stol i 4-5 timmar är inte riktigt min grej, men vill man vara fin får man lida pin. Lägger upp en bild när jag mår bättre än vad jag gör nu. Min mage har varit kaos dom senaste dagarna så jag ser jätte trött ut i ansiktet. Har tagit en svin äcklig medicin nu som jag fick dricka i december som gjorde att jag mådde betydligt bättre i min mage i dryga två månader. Så att hälla i sig 45 ml  vit tjock gegga får vara värt det.
Ska inte klaga egentligen, kunde varit så mycket värre. Jag kunde varit ett barn i afrika på 45 kg, skinn och ben utan familj och ligga på gatan och svälta. Och det gör jag ju inte, så hur kan jag egentligen ha mage till att klaga?!
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på fin musik och tänka på min underbara pojkvän som är allt för mig, även om inte allt är på topp jämt, så älskar jag honom över hela mitt hjärta. Det ska ni veta!

Ikväll : Mys med finaste killen!


Jobbig fas ni vet.

Jag är arg, ledsen, orolig, irriterad, trött, glad och förbannad. Blandade känslor. Så får jag inte tag på den personen jag helst av allt vill prata med och det gör mig ännu mer orolig blää. Jag bloggar när jag vill.

RSS 2.0