Natti

Sorry att jag inte har uppdaterat. Tänker göra er besvikna och säga att jag kommer knappt uppdatera nu heller. Gjorde några slingor på mig själv förut. väldigt disskreta så dom syns inte så mycket förutom att lite av de orangebruna försvann.
Bloggar imon, puss

Spontan ryck

Haha vad har jag fått för dum idé nu, sitter iallafall med färg i håret! Berättar mer senare, puss!!
Vilken färg tror ni;)

Oopsi gästblogg?

Hejsan alla Fridas läsare! Nu inom den kommande tidsperioden så kommer det se lite konstigt ut här, kanske?! Detta kommer bero på att jag håller på och fixar med designen osv. men än så länge har jag bara fixat stilmallen men tänkte ändå ge henne den så länge vilket kommer se lite konstigt ut! Vem är jag då? Jo Linnea Elvira Johansson, mahahahahaha. Nej förlåt. Men som sagt lite reklam för mig då är att ni ska följa mig på min egna blogg och på bloggen jag nyligen startat igång med en annan vän. nesca.blogg.se & fredandgeorge.devote.se
Ha det superfint! Puss ♥
Haha arkivet eller vad!?

Just nu äre kaos på bloggen yesssssss

lucky day

Ny design är på ingång! Spännande va? Detta blir annorlunda mot dom barbie rosa designerna jag har haft innan. Men känner att jag vill lämna den rosa sockervadds världen bakom mig nu. Håll utkik, den kommer troligen upp ikväll! Haha det är snyggingen på bilden nedan som fixar åt mig. Hahhahahaha dör av skratt, sorry bebbi ;)



Shit vad kort hår jag hade!

Denna bilden är tagen i april 2011, axelkort hår och super ljust! Ser liten ut haha.
Och här är en bild från nyår. Dock inte speciellt fin men hade nästan inga bilder utan löshår. Men det växte ju lite dock, plus att jag klippte mig en gång mellan bilderna också. Haha men ändå roligt att se hur man förändras!

God knows we're worth it

Åh har precis ätit god mat. Pommes och kebabkött, lagom gott!
Klippte av en tunika förut och kan väl säga såhär, blev liiiite kortare än vad jag hade trott! Hahaha, den slutade precis under brösten, men jag ska nog kunna fixa något snyggt av det! Linnea kom hit när hon hade slutat skolan. Myspys. Dom äldsta vännerna kommer nog alltid vara dom som har den där speciella betydelsen hos en. Vi kollade iallafall på filmen Beastly tror jag den hette? Ganska bra faktiskt. Promenerade även bort till Hemköp för hon ville ha naturgodis, ganska skönt med luft faktiskt.
Imorgon tänkte jag slinga håret om mamma vill hjälpa mig. Ska även försöka komma iväg till gymmet.
På onsdag ska jag troligen träffa Linnea Sofia och Moa för att planera ett kommande projekt, ska bli riktigt roligt! Men mer om det då. Ha det gött tills nästa inlägg!
Nya favoritlåten! Lyssna, underbar text!

En snurr på jorden.

Hej mina fina!

Hade precis skrivit ett långt inlägg men internet laggade upp så allt försvann, då blir man lite lack sådör. Men finns inget att göra åt det så jag lägger den lilla energin jag har på att skriva ett nytt! Känner mig lite piggare idag men mår fortfarande väldigt illa och min värld snurrar runt lite fint sådär, haha. Handbollsträningen är inställd ikväll så den pressen slipper jag iallafall. Men får troligen mina mediciner idag så snart är jag på benen igen!
Funderar på om jag ska leta fram lite halv fula plagg ur min garderob och klippa och sy lite. Göra om dom lite fint typ. Kreativt, haha! Visar er självklart senare isåfall!
Ha en bra dag, puss!

Summer, you are welcome!

Gud vad fina ni är min läsare! Älskar era uppmuntrande kommentarer, all kärlek till er!
Förlåt att jag har bloggat dåligt idag, men sanningen är att jag har legat i sängen hela dagen. Mina mediciner har varit slut i några dagar och vi har inte fått tag i min läkare, så jag har varit utan medicin i drygt 3 dygn. Så jag är enormt yr och mår väldigt illa hela tiden. Så det är anledningen till att jag inte har bloggat! Men troligen får jag nya imorgon så jag är mig själv om två dagar igen, toppen! Vi hörs antagligen imorgon igen, sov så gott! Puss!
Ah det skulle ju inte sitta helt fel med lite sol och vår nu

Wild ones

Hej allihopa!

Gud vad roligt att ni gillade det jag skrev igår. Det som gjorde mig mest glad var att alla som kommenterade höll med mig och att ni berättade att ni trivs med er själva. Riktigt bra!
Tänkte visa två plagg jag köpte igår. Blev inte mycket shopping alls. Hittade nästan ingenting som föll mig i smaken och sen fick jag en grov ångest så jag var stressad och ledsen så jag ville bara därifrån. Men två grejer fick jag med mig hem!

Att älska sin kropp!

Tänkte ta upp det här man att trivas i sin kropp, och alla sjuka ideal. Det är ju sån hysteri om hur man ser ut, hur mycket man väger och allt det där. Jag själv kan också ha ångest över min kropp. Men jag har faktiskt lärt mig att tycka om min kropp, det är så har jag är skapt, jag är unik på mitt sätt, som ni alla andra är unika på era sätt! Dock har jag pendlat väldigt mycket i vikt. När jag var liten var jag alltid väldigt smal. Men när jag började i högstadiet kom jag in i den där fasen många tjejer kommer in i. "Åh jag är så tjock" "Mina lår är feta" "Jag har bullmage", ah ni förstår. Jag hade även väldigt mycket ångest, så kombinationen med ångesten och kroppshysterin gjorde att jag slutade äta, nästan helt. Jag tränade väldigt mycket, sprang nästan varje dag. Hade jätte bra kondition. Men jag rasade något enormt i vikt. Det värsta var att jag såg det inte själv. Jag fick börja hos en läkare som fick hålla koll på min vikt för mitt bmi var verkligen lågt. Då tyckte jag det var snyggt när man såg vart enda ben som fanns i kroppen. Men efter något år, så upptäckte jag hur gott det var med coca cola. Jag drack bara mer och mer, och tillslut drack jag nästan mer än 2 liter per dag. Kan säga såhär, jag har gått upp mycket i vikt dom två senaste åren. Dock var det ju bra eftersom jag var så smal, så det gjorde ju inte så mycket. Men skulle jag fortsatt dricka cola så som jag gjorde, så skulle jag nog gå upp ytterligare några kilon till nästa år. Nu har jag gått 2 veckor utan cola och känner inget sug överhuvudtaget. Jag har märkligen märkt skillnaden när jag inte druckit någon coca cola, jag har gått ner 3 kilo på bara två veckor, riktigt bra faktiskt. Jag känner inte längre någon hysteri över min kropp. Jag trivs i mig själv, och det är det jag vill få ut av detta inlägget. Tjejer och killar, ni är fina som ni är. Vi alla behöver inte noja så mycket över våra kroppar. Alla ser olika ut, och vi alla är fina på våra egna sätt. Jag lovar att det finns minst en grej på er alla som någon annan drömmer om. Smal, kurvig, muskulös, hur ni än ser ut så är ni fina. Kom ihåg det. Vill ni ändra något på er kropp, gå upp eller ner i vikt, svällt er inte eller bomba kroppen med kalorier och socker. Träna 1-3 gånger i veckan, ät riktig mat regelbundet, och unna dig något gott på helgen! Det mår vi alla bäst av tror jag iallafall. Träning ger även en positiv attytid och en energi kick. Så ha roligt, lär er att se era vackra drag, lär er tycka om er själva, det är ni alla värda. Vi är vackra allihopa. Ta år er! Beachen 2012 ska vi ha roligt, och vi ska inte behöva skämmas över hur vi ser ut. Var stolta över det ni har. Det finns inget rätt och fel. Låt oss leva livet utan kroppsbekymmer! Låt oss krossa alla sjuka kroppsidial!
Tänkte visa med bilder hur min kropp utvecklades från att jag gick i 7an till i sommras. Jag trivs med mig själv, like it or not, men jag väljer att vara stolt för den jag är! Det tycker jag alla är värda!

Såhär såg jag ut när jag gick i sjuan.


Såhär såg min kropp ut när jag gick i 8an. Här började jag komma ur mina dåliga vanor.


Och såhär ser min kropp ut nu! Lite kurvigare och fylligare.


Vore roligt om ni vill lägga eran åsikt om vad ni tycker och tänker kring detta ämnet. Alla kanske inte tycker och tänker som jag. Dela gärna med er!

Love life!

Godmorgon!

Förlåt att jag uppdaterade dåligt igår, men jag var rätt upptagen. Började med att jag och Saga gick till donken för jag var galet sugen på en glass. Där träffade vi Robin, Ivar och Sebastian. Satt och  tjötade med dom en stund och sen gick dom med oss och mötte några andra killkompisar. Allihopa gick hem till mig och lyssna på musik, snackade, gjorde lite funny stuffs osv. Rundade väl av vid halv 3 och då följde jag och Andreas, Saga hem och sen gick vi på en promenad. Trevlig kväll iallafall.
Jag kommer troligen inte blogga mer än detta inlägget idag, tyvärr.. Jag och mamma ska snart åka och shoppa! Åh vad jag har längtat! Får liksom ett lyckorus i kroppen utav shopping. Shoppingterapi, ja, det funkar för mig iallafall! Älskar känslan när man hittar massa snyggt i sin favoritaffär (för min del New Yorker), går in i omklädningsrummet allting sitter som en smäck, man betalar och går därifrån med en stor påse med massa snygga kläder! ÅÅh love it!
Efter shoppingen sen ska jag hem till Jasmine med brudarna och fira hennes födelsedag. Ska äta förrätt och varmrätt hos Jasmine sen ska vi in till Avenyn tror jag och äta efterätt iallafall. Får se om det blir fest eller något efter.
Så ni vet ni! Vi hörs så fort som möjligt igen. Ha en kanon bra dag, puss!!

Burned up the night

Åh stelfrusna fingrar, att jag klarar av att skriva är ett under. Har precis varit ute på promenad med Leo, våran hund. Ska göra lite lockar i håret nu tror jag, trivs inte i platt hår längre. Så lite volym lockar sitter nog inte fel! Ska troligen ut med Saga och ha roligt ikväll, toppen! Vi hörs, puss ha en bra kväll!
Såhär ser jag ut right now.

Old pictures

Godmorgon!

Ligger i sängen och har precis tittat på Top Model och ätit frukost, standard! Ska snart städa mitt rum, det har jag blivit tvingad till idag. Jag och Saga skulle egentligen ner till Göteborg ikväll men jag tror inte det blir så, vi får se vad vi hittar på. Har verkligen fullt upp hela helgen, men mer om det senare!
Funderar på om jag ska ta tag i en bloppis, men jag är så fruktansvärt bekväm, haha.
Ha en bra dag, puss!

Make love not war

Åh, är verkligen sjukt blödig nu. Sitter och tittar på ett program på MTV som heter Bullied och handlar om mobbning. Det är olika personer som berättar deras historier om mobbning. Jag tycker verkligen att det är hemskt. Gråter och känner sån medkänsla så det är sjukt. Funderar på om jag ska skriva ett långt inlägg om mina tankar och åsikter kring mobbning. Om ni skulle tycka att det är intressant att läsa om. Ska fortsätta titta nu. Det kommer snart ett avsnitt till så slå på MTV och titta! Det är lätt att blunda för verkligheten, men våga se och våga förändra, vi är dom enda som kan göra skillnad.
All kärlek!

Bara jag som känner mig sten träffad?


STOLLE

Nu blir det snart handbollsträning med Sagisen! wiiie, vi är as taggade! Har solat också så jag ser inte ut som jag har vaknat ur min grav längre! hihiih asså detta blir bara flummigt för jag är så jävla taggad på livet! Hörs senare!!

I´m going brown!

Hej på er!

Någon är riktigt slö. Håller på att dra i mig en energidricka för att kicka till lite. Ska bort till läkaren och lämna in några papper och sen gå bort till solariet. Ska bli sååå skönt att få lite färg på kroppen! Ska börja sola igen så jag kan bli brun! Gäller bara att mamma är med mig i den idén, haha. Men idag var hon schysst och gav mig pengar så jag får sola iallafall! Vi hörs när jag är hemma sen igen och så, oki? :) Puss
Här va man brun..

oopsy daisy i hurt you again.

Satt och funderade på varför jag inte blir trött, och vad jag fortfarande gör vaken. Sen kom jag på att jag har glömt att ta mina sömntabletter som jag måste äta för att kunna sova. Blir verkligen inte trött annars, tycker det är helt sjukt, men så är det iallafall. Så jag får la stoppa i mig ett piller nu så somnar jag väl om två timmar, haha värt. Bättre det än att jag inte somnar alls. Förhoppningsvis så sover ni redan, men om inte, godnatt!



Länkbyte

Gör ett länkbyte med sötnosen Matilda! Gullig och fin blogg! Snygg stil, värt att titta! Checka babes --> http://fridlunds.devote.se/ <-- Länken är alltså mellan pilarna, eftersom man inte kan se länkar i min blogg -.- Gick inte att ta en bild från hennes blogg heller, så ni får se hur hon ser ut genom att kika in hennes blogg!

Berättar allt om mitt hår, och en kille gästar ;)


Impossible does not exist, it´s just a reason for someone not to try.

Herregud vad jag är lat. Var med mamma och handlade en stund och när jag kom hem drog jag på min en one piece och la mig och tittade på Plain Jane på Mtv. Tycker det programmet är roligt, gillar att se förändringen på tjejerna. Och det är oftast lyckliga slut, tjejerna får sin dröm kille, aww.
Nu ska jag laga lite tacos iallafall, super! Puss!

Don´t let what you can´t do stop you from what you can do +

Godmorgon!


Hihi idag vaknade jag utav att jag hörde mamma säga "jag har köpt en sak till dig", haha då vaknade jag direkt. Då hade hon varit ute på stan och köpt en jätte snygg bh med matchande trosor till mig. Bra smak hon har! Ni får en bild har nere, dock dålig cam bild.
Har ätit lite frukost nu och ligger i sängen och gosar med vovven. Ska städa iordning lite på mitt rum och sen drar jag kanske till gymmet. Ikväll är det handbollsträning iallafall!
Vi hörs senare. Ha en bra dag, puss!

Länkbyte

Gör ett länkbyte med super vackra Felicia!
Jag läser hennes blogg själv, och tycker den är underhållande och spännande.
Gå in och kolla själva, ni lär inte bli besvikna!
http://feliciakyllers.blogg.se/ <--- där är länken om ni inte kan se den, det krånglar fortfarande!

Fall seven times, stand up eight..

Yummie! Har precis ätit god kvällsmat. Skar upp äpple bitar och la i en skål, hällde på kanel och råsocker och lite mjölk, det blev super gott och mättade bättre än vad jag trodde! Helt klart värt att testa.
Tänkte gå till gymmet imon också. Lär dock ha go träningsvärk i magen efter det hårda passet jag körde förut. Men pt:n garanterade att jag skulle ha magrutor till sommaren om jag skötte det träningsschemat jag fick och fortsatte att inte dricka cola. Så nu jävlar! Hihi! Tänkte tipsa om några bra magövningar jag gör någon dag, som man faktiskt kan göra hemma om man har fria vikter!
åh saknar er! Men på lördag så!

Ett till länkbyte!

Kolla in denna söta tjejens blogg! Super fin brud med en bra blogg. Mycket bilder och rolig att läsa. Jag tycker hon har riktigt snygg stil också! Tummen upp för dig tjejen. Kolla in hennes blogg! http://ellehansen.devote.se/ Om ni inte ser länken så är den framför denna meningen där det ser tomt ut ;)
Är du intresserad utav länkbyte? Skriv till mig isåfall.
Du ska helst ha minst 200 läsare.
Jag har mellan 300-700 så några extra läsare kan ni nog få!

HAHAHHA kvällens skratt!


Någon som kan tipsa om en bra blogg?

Vill hitta en riktigt bra blogg. Helst driven utav en tjej. Den får gärna innehålla mycket shopping, alltså att personen visar mycket shopping osånt, gärna mycket bilder också och kanske djupa texter eller fina citat. Om du vet någon blogg som har liknande innehåll, eller kanske du känner att din egen blogg är träffad, länka gärna! Kollar alla bloggar som blir länkade :)

Länkbyte

Gör ett inlägg med fina Marwa! Kolla in hennes roliga och intressanta blogg här! Länken är innan utropstecknet, vet inte varför mina länkar blir vita, men dra pilen dit så hittar ni!

Gymmet

Hello!

Igår var jag ju på hälsostudion och fixade ett nytt träningsschema, så nu ska jag till gymmet och köra igenom det tänkte jag! Mamma och Casper följer med och tränar. Musik i öronen, ett stort glas vatten och sen kör vi!



Do you really want to live forever young?

Nu slocknar jag ! Berättar litegrann om min dag imorgon istället. Sov gott om ni inte redan sover. Kämpa i skolan imorgon också mina fina läsare! Puss.

Treat me like a joke and i´ll leave you like it´s funny

Alla bilderna är tagna utav Linnea Johansson, nesca.blogg.se

Me and my broooo


Life is like a dance, when you make a mistake you just continue


Vad jag gillar och ogillar med killars beteende!

  • Frågor som, "Vad skulle du göra om vi låg nakna under mitt täcke?" Ueww? Sånt funkar inte på mig!
  • Killar som leker macho. Kaxar och verkar så tuffa, men när det väl gäller är dom riktiga fegisar.
  • Killar som endast är ute efter sex.
  • Killar som inte kan kompromissa och prioritera.
  • Killar som inte har någon humor, som inte förstår skämt och som blir sura för minsta lilla. Haha come on.
  • Mysiga killar! Tror dom flesta tjejer är ganska nöjda med att bara få kramas och pussas lite grann och känna sig trygga i killens famn. HISS!
  • Spontana killar som vill hitta på mycket roliga och galna saker.
  • Killar som gillar att retas och jävlas. Haha älskar halv jävliga killar som gillar att skoja och retas med mig. Dock ska båda vara med på att det endast är ett skämt. Brottas, kittlas, retas, hihi (y)
  • Killar som skrattar mycket och är roliga. En kille som skojar med en hela tiden och får en att skratta, perfekt!
Detta var dock bara väldigt lite utav allt jag gillar och ogillar med killar. Men det finns definitivt mer att gilla än att ogilla! Killar, ni är toppen.





36563c9aefvlzuefq_55277_cd187a7de0_large





Tumblr_ly7bx8zgs91rnjwcto1_400_large

We could start the universe with our heartbeats tonight

Sådär! Nu har jag druckit latte och fräshat till mig. Har varit så sjukt slö idag!
Igår var jag med Pierre en stund, vi tittade på film och sen gick vi ut och mötte Saga vid 10 tiden. Efter det åkte han hem och jag och Saga var ute och promenerade. Skulle egentligen träffat några killkompisar men klockan blev rätt mycket så Saga var tvungen att åka hem och jag var jätte trött så jag gick och la mig och somnade direkt typ.
Denna dagen är inte värd att blogga om, för jag har inte gjort någonting. Ska titta på Wallander ikväll men mamma och mysa!
Och vill ni veta hur duktig jag har varit? Jag har inte druckit coca cola på en vecka! Haha det är bra för att vara mig. Innan drack jag ju typ 2 liter varje dag i över ett år. Så ja, ni förstår! Men nu börjar suget försvinna, vilket är väldigt skönt.



Jag uppdaterar senare...

... när jag känner mig som en människa, haha.
Jag och min kompis Pierre igår ;)

I´m proud of my heart. It´s been played, burned and broken. But it still works.

Hej alla!
Har gjort riktigt mysigt i mitt rum nu. Tända ljus och eldar i kakelugnen, hihi. Ska träffa min vän Pierre om en stund, ska bli roligt. Får se vad vi hittar på!
Någon mer än jag som hatar att det har kommit snö?! Seriöst, ösregna imon, snälla jag ber!
Nu, Vampire diaries!!

Find the one who makes your heart smile

Godmorgon!

Nu är jag och Linnea vakna. Hon sov här igår det var därför jag inte uppdaterade igår.
Ska upp och käka frukost nu, ska träffa en kompis senare så.
Uppdaterar sen, puss.

I´m your favorite drug.

Godmorgon. Lite sent att säga nu kanske, jag har varit vaken sedan klockan 11.
Uppdaterade inte så mycket igår kväll för jag var ute med Andreas, roligt iallafall.

Idag har jag städat mitt rum så nu är det fint här igen!
Om en stund ska jag troligen övningsköra ner till Allum för min bror ville dit och shoppa lite. Ska försöka få en tröja bytt som gick sönder i tvätten efter första gången jag hade använt den. Riktigt dåligt. Gulddetaljerna på den rostade och gick sönder, efter en gång. En av anledningarna till att jag inte gillar billiga Gina tricot. Får se om jag får med mig något annat hem.


Ikväll kanske jag ska träffa en, hihi. Hoppas det!
Vi hörs senare, puss!





Some call it arrogant, I call it confident


Payback is sick

Statistiken bara ökar, sjukt kul! Då känner jag mig nästan skyldig att uppdatera lite mer!
Blev ett långt besök hos läkaren idag, men det kändes bra. Äntligen verkar det som dom ska ta tag i det. Vi har börjat med en utredning på en grej jag inte vill skriva här, tror ni förstår det! Har fått stakare sömntabletter också som jag ska testa och om dom funkade skulle vi ansöka om något speciellt medel från usa fattade jag det som, läskigt! Har även fått min 100% sjukskrivnad nu enda fram till sommaren. Känns skönt det också, då hinner jag reda ut mig själv så jag kan leva fullt ut på sommaren och sedan ha krafter till skolan i höst, ser ljust ut nu.
Ska nog rensa garderoben så jag kan fixa en bloppis till er. Tror jag ska sälja av massa smycken och oanvänt smink och parfymer som knappt är använda också, så håll utkik, bra priser!

Starkare utan dig

Hej!
Ska bort till läkaren nu med mamma. Får skriva mer sen för hinner inte nu, men nu vet ni att jag lever iallafall. Puss!

He lives in me.

Vinst! Yes! Gött, det satt fint. Tycker vi gjorde en bra match. Vi spelade som ett lag idag, riktigt bra. Jag kände mig dock frånvarande dom första minuterna, kändes som jag svävade och kunde inte hitta fokus, men det blev bättre när jag kom in i matchen efter jag smällde i golvet, antar att det fick mig att vakna, haha.
Har ätit och duschat nu och ska titta på en film tror jag!
Imon ska jag till läkaren, finally!
Men vi hörs mer imon, puss.

Tagga nu då brudar, satsa på vinst!

HAHAHA ser jävligt hysterisk ut men antar att bilder uttrycker hur jag känner mig just nu, galet taggad!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Hejsan fina läsare!
Hoppas att ni har det bra.
Jag har nyss smörjt in min vad med någon kräm för jag har sträckt den, buhu och nu väntar jag på att pappa ska göra klar en latte till mig. Har slutat dricka cola, eller försöker, har inte druckit det på två dagar och nu i början har jag riktigt ont i hvuudet och är trött så kaffe ska tydligen hjälpa. Vi försöker iallafall. Hihi nu kom han med den!
Taggar handbollsmatch också, yes! Möter vasaiterna eller hur dom stavas. Förra matchen vann vi över dom så hoppas vi tar dom igen. Är riktigt taggad iallafall!
Ska fixa till mig lite nu och dricka min latte. Puss!

Frågor och svar

- SENASTE -
Som ringde dig? - Linnea
Som smsa dig? - Richi
Som du smsa? - Richi
Som du kramade? - Saga
Som du slog? - Mamma, haha
Som du bråka med? - Nadja
Missade samtalet? - Mamma

- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - Nej.
Hur många gånger har du varit kär? - 3 typ, fast det var en gång som det var starkare.
Har du blivit dumpad? - Yes.
Har du dumpat någon? - Ah.
Är du romantisk? - Kan om jag vill, hihi.
Kärlek vs sex? - kärlek
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - Ja.
Vad faller du för hos killar? - Charm, humor, ödmjukhet och fina ögon!
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Ja.
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - Ja. Om inte hade dom ju sett det? haha.
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - När man själv känner att man vill och är redo för det. Man ska vara 100 % säker.
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? -"Du är hela min värld" tycker jag låtar ganska stort (a)

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - Ja.
Har du druckit alkohol? - Ja.
Har du testat att röka eller snusa? - Nej.
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Inte vad jag minns.
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? -Nej.
Ljuger du ofta för dina vänner? -Nej!
Har du tagit en väns pojkvän? -Haha ja när jag var liten, då var man ju tillsammans med allt och alla?
Umgås du i kretsar där folket brukar röka -Väldigt varierande, men har många vänner som röker ja.
Har du hotat någon? -Har jag säkert.
Har du mobbat någon? -Nej.

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? -Ja.
Är du glad just nu? -Ja.
Har du en hund? -Ja.
Har du en katt? - Nej.
Har du varit utomlands nångång? -Ja.
Har du svarat ärligt på alla frågor? -ja, haha.
Är du blyg? -I vissa situationer.
Ska du ta körkort? -Klart.
Ska du tatuera dig/pierca dig? -Funderar på en tatuering på underarmen, vet exakt vad det skulle stå isåfall!
Vill du har barn? - Ja!
Hade du kunnat adoptera? - Ja.
Hade du kunnat adoptera bort? - Nej.
Har du en egen dator? - Ja.
Går du i högstadiet? - Nej.
Går du på gymnasie? -Nej, haha fast det är i den åldern jag är iallafall.
Är dina föräldrar skilda? -Nej

Do you like kissing, when it´s raining?

Hihi såg att jag blev veckans blogg på http://www.nattstad.se/misshagen, gud vad roligt. Haha "vinner" aldrig eller någonting så det var kul.
Har nyss duschat och ätit lite mat. Lyssnar på musik nu och ligger under täcket och göttar mig. Ska titta på handboll på tv vid 8. Sverige spelar ju.
Förövrigt mår jag ganska bra idag. Jag har verkligen världens finaste vänner så varför skulle jag inte känner man. Hihi. Imon ska jag gymma på dagen hade jag tänkt och sen på kvällen ska jag spela match, gött!
Saknar att vara brun!

Broken angel

Hej allihopa!
Sorry för seg update idag men det har krånglat.
Nu har jag precis kommit hem från gymmet precis iallafall. Var riktigt skönt att träna, love it.
Bokade även in ett möte med en pt på gymmet för att lägga upp träning och kost. Ska ju ha trimmad kropp till beach 2012 och vinna tävlingen över min pappa!
Nu ska jag duscha, blog you later babes.

KÄRLEK

Tumblr_loiu5mertj1qeadtso1_500_large
Tumblr_lom0r83qf91qhiij6o1_500_large
Tumblr_lonpoudnqv1qczbm0o1_500_large
Tumblr_loixp6rb3s1qf7jgro1_500_large
Tumblr_ljzqyri5uw1qftwqwo1_r2_500_large

In the dark I can fight it til it disapears

Ska hoppa i träningskläderna nu och möta Saga! Sen blir det handboll i en och en halv timma, toppen.
Ni får iallafall en bild på mig just nu och en låt jag älskar!

Nothing´s gonna stop us now.

Hej!

Vad fort denna dagen har gått, haha shit. Har inte gjort något speciellt än så länge. Sovit och slappat, gött. Har fått mitt kontaktutag lagat som jag gjorde sönder förra helgen, haha, ganska roligt att jag alltid tror att jag kan göra hur som helst utan att något ska gå sönder? Tryckte iallafall soffan mot den utan att jag fattade varför de tog stopp när jag putte, men jag tog i ännu mer då och haha då sprack kontakten, bra Frida. Nu är det lagat iallafall!
Linnea kom hem till mig efter skolan så vi har suttit och pratat, skönt, du är grym tjejen!
Ska träna handboll om en stund och innan dess ska jag möta upp Sagis, vi hörs senare.
Puss!
Suddig dock:(
Va inte så fula då?
Haha
Hallå snygginar?

A moment changes everything


Hallå allihopa! Här sitter jag och är trött och drömmer mig bort lite.
Tänkte berätta lite om kvällen igår! Började väl inte jätte bra då jag var galet irriterad och ville bara skita i att gå ut överhuvudtaget, men jag försökte svälja ilskan och gick ut ändå. Jag, Saga och Nadja var och kollade när E-type spelade. Han var en rolig live artist faktiskt, då det var roligt. Sen var vi ute och gick lite, pratade osånt. Skulle egentligen träffat några killar men det blev inte av för tjejerna hade tider hem att passa, synd.
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, ikväll ska jag titta på Wallander iallafall, älskar sånna filmer!

P E R F E K T


Dra åt helvete

Hej på er!
Nu har jag nyss ätit jätte god mat och fixat mig. Ska snart ut med Saga och Nadja. Nadja är redan här men vi ska strax möta Sagis. Är jävligt irriterad men det är väl bara att svälja det antar jag. Orkar fan inte bry mig om andra längre. Från och med nu, egotrippad, räkna med det.
God mat! Lax, pasta, grönsaker och sås!

My heart beats for love

Nyduschad och fräsh, hejhej.
Nu ska jag klä på mig, fixa håret och fräsha upp ansiktet lite. Sen ska jag troligen träffa mina fina vänner.
Kvällen/natten igår var allt och inget. Rolig, tråkig, flippad, lugn, spännande och trist. Haha förstår om det låter konstigt, men det är nog rätt ord, konstig.

När ord inte längre räcker till.


I´m going out tonight.

Måste få flippa lite, måste få skratta lite, måste få springa lite, måste dämpa ångesten lite. Nu drar jag ut för att möta min vapendragare, tjao!

Pratar för mycket.


Painfull

Heeej!
Kom nyss innanför dörren, var ute på stan en sväng med mamma och åt. Var på gymmet förut och sprang på crossen och cyklade lite. Tog en välbehövd massage också.

Talk to you later...

 

 


Godmorgon!

Soligt och härligt väder ute idag, toppen! Jag och mamma ska strax iväg till gymmet. Ha en bra dag, puss!


Älskar ju sånt här! ;)

BLANDAT:

1. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Längesen jag var inne på msn faktiskt, men kan väl tänka mig att det är en fjärdedel.

2. Hur många barn vill du ha i framtiden: Vet jag inte nu, iallafall 1!

3. Har du några husdjur?: En goshund, en irriterande fågel och min bror har fiskar :s

5. Vill du ändra ditt namn: Nej, mina föräldrar döpte mig till Frida för att dom tycker om det, och då skulle jag inte vilja byta bort det. Mitt namn är ju en del av mig.

6. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var i skolan, fick massa överraskningsfika av fina vänner. Efter skolan bjöd mina vänner mig på bowling.

7. Vilken tid vaknade du idag: 9.30

8. Vad gjorde du igår runt midnatt: Tittade på film.

9. Någonting som du längtar till: Sommaren.

10. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ta bort min ångest.

11. Vad lyssnar du på just nu: Dancing queen, hihi.

12. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha ja.

13. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag hoppade av skolan.

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

1. Läppar eller ögon: Läppar.

2. Kramar eller pussar: Pussar.

3. Kortare eller längre: Längre.

4. Yngre eller äldre: Äldre.

5. Romantisk eller spontan: En blandning utav både och är perfekt.

6. Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar, men gärna snygg mage med.

7. Tatueringar eller piercingar: Helst ingenting, kanske en diskret tatuering.

8. Känslig eller inte: Han ska vara ganska macho.

9. Ragg eller förhållande: Förhållande.

10. Bråkstake eller tveksam: Inget.

 

SVARA ÄRLIGT:

1. Varit otrogen: Nej.

2. Haft mer än en pojkvän på samma gång: När jag var liten och inte förstod vad kärlek var, haha.

3. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja.

4. Vad kan du verkligen inte leva utan: Kärlek, vänner och familj.

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

1. Dejtat någon två gånger: En andra dejt typ? Ja isåfall.

2. Har någon varit otrogen mot dig: Det hoppas jag inte!

3. Varit kär: Ja.

4. Förlorat någon speciell person: Tyvärr.

5. Varit deprimerad: Ja.

6. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja.



Oh my prince can't you see what's been found?

Hemma efter handbollsträning och gym! Skulle egentligen skrivit detta för en timma sen men internet har krånglat lite, men nu verkar det funka! Handbollen gick rätt fort idag tycker jag. Började med 30 minuters fys. Ganska rolig fys tycker jag, självklart jobbigt, men roligt. Skrattade mycket iallafall, haha. Sen spelade vi typ bara match. Efteråt gick jag och Nadja till gymmet och biffade oss, haha störst är vi. Träffade några riktiga svettlökar där också, haha men ska inte nämna namn, hahaha.
Nu ska jag iallafall titta på en film. Puss!
Saknar dig buse! <3

Victoria´s secret

Dröm bikinisar på hög nivå! Ska önska mig någon i födelsedagspresnt faktiskt!
Älskar alla detlajerna på överdelen, härliga färger också.
Denna bikinin skriker Frida, Haha. Älskar alla starka färgerna, mönstret och volangerna!
Bandet på denna bikinin tycker jag är jätte söt. Fjärlien med dom färgade stenarna piffar upp.
Love it! Klockrena färger och modellen på trosan är skit söt. Denna bikinin lär va en 10 poängare på en brun kropp!
Gillar kombinationen av mönster och former. Färgerna gör den riktigt somrig.
Denna är nog en av mina favoriter. Brukar inte gilla svarta bikinis men allt guld gör den super snygg. Kan inget annat än att älska den!

dagens

Dagens humör: Upp och ner
Dagens mående: Ångestladdad.
Dagens borde: Träna, men det ska jag göra ikväll.
Dagens frisyr: Ängla hår som jag kallade det när jag var liten. Har sovit med flätor.
Dagens klädsel: Myskläder än så länge.
Dagens planer: Ta en promenad, gymma och träna handboll.

Dagens materiella vill ha: Victoria´s secret bikini! Ska visa er dom sen;)

Dagens fundering: Håller jag för mig själv.
Dagens beroende: Socker.
Dagens tråkigaste: Vädret.
Dagens längtan: Sommaren
Dagens superlängtan: Till en utlandsresa.

Dagens låt: Domino - Jessie J.

 



Jag och gosse hunden tittar på top model

Vi myser rejält här med täcke o allt. Gosigt


Godmorgon!


Love it all

Den sista outfitne är min favorit, utan tvekan!

I work out

Nu har jag kommit hem från handbollsträningen och därefter gym. Tyckte handbollen gick väldigt fort. Fysen i början förstörde min mage lite dock men det hämtade sig ganska fort idag faktiskt, skönt det! Efter handbollen gick jag, Nadja och Josefin till gymmet. Körde mage och lite armar. Någonting som irriterar mig stort är att nu när jag har tränat endel så får jag smalare mått runt magen och benen, men jag går ändå upp i vikt! Tycker det är helt sjukt. Blir smalare men vågen visar tvärtom? Kanske är musskler som börjar komma? Om någon vet varför det är så, kommentera gärna!
Puss

Haha.


Lips to kill for!

Som dom flesta vet så har jag riktigt stort komplex över mina läppar. Hittar inget positivt med dom alls. Jag har bestämt mig för flera år tillbaka att jag ska förstora läpparna så fort jag fyllt 18, kosta vad det kosta vill, jag vill verkligen göra det. Det är något jag har tänkt igenom. Underläppen vill jag inte fylla på så jätte mycket, bara ute på kanterna så munnen blir bredare. Det är överläppen jag har mest komplex över. Den vill jag i stort sätt fylla ut åt alla håll och kanter, haha. Bredare och fylligare, större helt enkelt.
Åh längtar sjuk!

Oh sunny day!

Idag känns det verkligen som vår! Soligt och jätte härligt! Toppen, bara att passa på att njuta...


Godnatt!

Nu ska jag fläta håret, borsta tänderna och gå och lägga mig. Hoppas ni sover galet bra. Natti kramar!

Detta visste ni inte om mig...

  • När jag var liten var jag jätte rädd att jag inte skulle somna på natten, haha.
  • Jag hatar att åka tåg, buss, spårvagn osv.
  • Jag vill få mitt första barn när jag är ganska ung, typ 23.
  • Jag får super panik så fort jag mår illa.
  • Vissa saker kommer jag nog aldrig kunna sluta skratta åt.
  • Jag är väldigt rastlös som person och måste alltid vara sysselsatt, klarar inte av att sitta stilla för länge och måste alltid pilla på något. Tror jag har en släng av adhd eller något, haha.
  • Jag hatar vintern. Vinter är ångest framkallande.
  • Jag är extremt klumpig, haha.
  • Jag skrattar väldigt högt, haha verkligen överdrivet högt, gör det dock inte medvetet, utan har alltid skrattat så. Nadja kallar mig megafon, haha.
  • Jag hatar att klippa håret!
  • Jag har väldigt stora drömmar.
  • När jag får ligga och sola på en strand vid havet, solen steker, jag är med mina vänner och lyssnar på grym musik, då mår jag som allra bäst!

I´m in love with my new hair!

Så sjukt nöjd. Ljusare slingor och nail hair. Sånt hår man bränner/smällter in. Jätte skönt att ha det hel tiden verkligen. Mitt hår kommer från rapunzel of sweden, tycker dom har bra hår till bra priser! Fick med hårsmycken och lösögonfransar på köpet också!
Kommentera gärna vad ni tycker :)

Gymnasieval.

Nu sitter jag här igen, och ska gå igenom det sjukt svåra valet om vilket gymnasie och linje jag vill gå på till hösten. Det hade underlättat om jag visste vad jag vill jobba med, men så är inte läget. Allt jag vet är att jag vill bli rik, känd och bo i LA. Men någon sådan utbildning finns det ju inte, haha. Men jag har skrivit ner dom programen jag har funderat på.
Barn och fritid - lerum - inriktning pt
Hotell och turism - Lerum
Barn och fritid - Alströmmer
Handel - Alströmmer
Textil och design - Burgården
Barn och fritid - lerum - inriktning pt
Hotell och turism - Lerum
Barn och fritid - Alströmmer
Handel - Alströmmer
Textil och design - Burgården
Så ser dom ut. Det som lockar mest är nog Textil och design eller Hotell och turism.
Ni ser ju lite där vad jag är intresserad utav. Så om ni har några tips eller vet några bra/dåliga saker om dessa program, kommentera gärna!
Vad tycker ni om mitt nya hår? Riktigt skönt att jag slipper sätta i och ta ur det varje dag!

Fotografering, del 2

Bilderna är tagna utav Linnea Johansson. Det var jag och min vän Jonathan som blev fotograferade igår!

Fotografering, del 1













Alla bilderna är fotade utav Linnea Johansson, www.nesca.devote.se

Top of the world

Jag är riktigt trött och slö, men ska verkligen försöka blogga bättre. Just nu mobilbloggar jag. Jag och Linnea ligger och slöar i soffan framför tvn.

Imon börjar jag jobba också. Jag vill ha mer lov, men bara att gilla läget!

Vi hörs senare, puss!


Videoblogg


Dubbi dam dam dubbi du dam dam

Asså åh vad jag bloggar dåligt! Men det är fortfarande en sak jag väljer att prioritera, min bästa vän, tror ni förstår. Hon har alltid ställt upp för mig, så att göra detsamma för henne är det minsta jag kan göra. Imon ska vi iallafall sätta i nail hair på mig, ska bli spännande. Linnea ska sova hos mig också, blir roligt!

Behöver lite sömn nu, vi hörs imon! Godnatt!

You made me stronger for breaking my heart

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er. Det är det med mig iallafall. För en stund sen var jag ute och träffade Therese. Satte oss inne i stan och pratade en liten stund bara, kändes riktigt skönt.

Nu ska jag alldeles strax hoppa i träningskläderna och dra till gymmet. Har ingen lust alls att träna men jag tänker göra det ändå. Tror jag ska träffa Victor sen också, men vi får se.

Hörs sen, puss!



Hahaha gammal bild, dör av skratt.



"Hoppas mina höns blir könsmogna snart" citerat utav lillebror.

Hej alla!
Nu sitter jag och göttar mig i min brorsas One piece. As gött. Vi tittar på film i hans rum.
Idag har jag varit med Linnea. Vi var ute och promenerade, tittade på film och dansade (slängde med håret) till Whip my hair eller vad den heter. haha filmade det, fyfan. Allt snurrade efteråt, haha!
Sen mötte vi Tess och Nadja och var med dom med. Senare åkte Linnea hem och jag Nadja och Tess hyrde film och åkte hem till Nadja och käkade tacos osv. Har haft en mysig dag!
Imon ska jag träffa Therese en liten stund på dagen och prata lite. Sen kanske jag träffar Nadja ifall hon orkar med mig, haha. På kvällen ska jag troligen vara med Victor!
Vi hörs mer imon.
Godnatt!



Videblogg


Nothing that I do will ever be enough for you

Hej allihopa!


Haha har ni saknat mig eller? Nä tror ni har klarat er galant! Jag har inte bloggat för det har kommit annat imellan som jag valt att prioritera. Har viljat spendera tiden med min bästa vän och lägga ner all energi på henne när hon har behövt mig! Tror ni förstår det.
Men jag har tränat gym två dagar nu och idag övningskörde jag ute på riktiga vägar! Från Alingsås till Sollebrunn och tillbaka. Haha sjukt.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Linnea och myst!
Imon ska jag vara med Linnea och sen på kvällen kanske jag ska träffa en going, hihi.
Vi hörs mer imon om inte senare. Känner för att skriva en lång, blaskig och känslig text, haha.

Ska uppdatera ikväll!

Håll ut lite till!
Lagom gammal bild...

Smiiile!

Hej allihopa!
Nu är jag med Naddis. Vi ska snart kolla på lite handboll. Imorse va vi och gymmade också, skönt. Dock fick jag ont i mina knän. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är ofokuserad för Nadja sitter och skrattar och hånar mig. Haaha vi hörs, puss!

It´s nice to be important, but it´s more important to be nice.

Hej på er!



Sitter just nu och taggar för årets första handbollsträning och även första träningen efter juluppehållet. Ska bli riktigt roligt att vara tillbaka på plan!
Idag har jag varit med Ebba en stund. Vi var på stan och jag köpte med mig några nya plagg hem, kanske visar dom senare. Sen var vi hemma och fikade och prata oså! Mysig lugn dag sådär. Men nu ska jag som sagt snart till träningen. Så vi hörs efter det oki? Ha det bra så länge, puss!
Håret <3<3

Mina nyårslöften!

  • Bli smal. Träna mycket och äta bra och regelbundet. Tänker inte sitta och titta på bilder på min drömkropp, jag tänker skapa min drömkropp! Vet att jag kan!
  • Inte vara så gnällig. Haha jag har en tendens att så fort något inte går som jag vill blir jag grinig och gnäller och ser på allt så negativt. Ska försöka hålla humöret uppe även om jag inte får min vilja igenom.
  • Möta mina räddslor. Ska lära mig att åka hiss. Ska komma över min enorma höjdskräck och ska även gosa med katter som jag är jätte rädd för. Ska sitta nära en eld utan att få panik.
  • Ska inte låta folk trampa och smuttskasta mig hur som helst. Och ska absolut inte ta åt mig av skitsnack.
  • Ska lära mig att uppskatta mitt liv bättre och leva för stunden! Inte oroa mig så mycket för allt som skulle kunna hända. Ska leva fullt ut!
Jag har alla möjligheter i världen att göra dessa punkter sanna. Nu kör vi!



Nyårsafton!

Sorry att uppdateringen blev lite senare än vad jag räknat med. Har tittat på film, ätit och sovit, hihi.
Men lite om min kväll igår. Började med att jag och världens bästa tjej gjorde oss iordning tillsammans, hon fixade mitt hår lite kaxigt sådär, hihi. Sen tog vi tåget ner till Göteborg och åkte in till linnéstan och var på fest hos en killkompis till Nadja och hans flickvän. Träffade massa trevligt folk och kvällen började med att jag skrattade så jag fick enorma kramper i magen och vi gjorde raktdansen ni vet? Haha sånt älskar jag! Efter ett tag var det rätt så mycket folk där faktiskt, och dom flesta var riktigt trevliga. Haha ni som har läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag lyfte upp en tjej på en handbollsmatch när hon kom i friläge och slänge ner henne i golvet så hon skadade sin axel och det blev bråk? Hahaha hon var den första jag såg när jag kom in på festen. Jag och Nadja trodde vi skulle dö av skratt. Men jag hälsade på henne, antingen kände hon inte igen mig eller så spelade/var hon trevlig ändå, haha. Vid 12 slaget var vi ute och tittade och smällde även fyrverkerier. Åh jag älskar det! Så vackert. Haha synd bara att jag inte är någon vidare bra fotograf och inte kan ändra slutartiden på min kamera, så nej, inga bra bilder blev det. Haha ska visa er den som blev bäst sen så kommer ni förstå! När vi kom in igen ringde två killar och en av dom är så jävla saknad va! Helt sjukt vad glad jag blev att få höra hans röst igen. Ska försöka träffa han innan lovet är slut! Det gjorde mig riktigt glad asså. Sen blev det massa dans, skratt och prat. Och mer än så tänker jag inte berätta. Haha blev ganska mycket ändå! Hoppas ni hade en riktigt bra kväll, det hade jag!
Nu får ni se lite bilder istället. Tråkigt nog tog jag nästan inga bilder. Tog bara lite kort när vi var ute typ. Menmen, så är det, jag har minnesbilder i huvudet iallafall, haha!
haha ser ni att jag inte kan öppna ögonen riktigt? jävla limm asså. Haha ska aldrig använda sånt igen!
Min snygging! Älskar denna bilden, hihi!
Hur jävla misslyckad kan man bli? När jag satte mig på tåget fastnade jag med dragkedjan på min sko och drog upp mina legging, riktigt jävla bra Frida! Kände att det såg lite trashigt ut.. Men säg en brud som lyckas hålla sina leggings hela under en utekväll? Haha kanske bara jag som lyckas göra sönder dom innan den börjat.
haaha detta va den bästa bilden jag fick på fyrverkerierna, förstår ni då vad jag snackar om?;)

Första dagen på det nya året!

Jag ska uppdatera om en stund. Ska försöka få i mig lite käk och duscha så jag piggnar till! Vi hörs senare med bilder och snack om nyårsafton!
Kände mig väääldigt översminkad med allt glitter på ögonen. Som vi förövrigt limmade fast så vi knappt kunde blinka, hahaha. Men jag hann inte sminka om det innan vi skulle med tåget. Men som sagt, det är bara nyår en gång om året så jag fick glittra lite då, haha. Första gången jag festade utan löshår, duktigt av mig! haha.

RSS 2.0