Lite om min smak när det gäller killar ;)

Detta gillar jag!

  • Killar med stort sinne för humor! Dom är roliga och lätta att umgås med. Och att ha roligt tillsammans är viktigt för mig och han ska kunna få mig att skratta! Jag är ju goast när jag är glad ;)
  • Ljusa ögon! Blåa, ljusgrå och ljusgröna ögon, vackert!
  • Trevliga killar som inte är så blyga. Som kan prata med mina föräldrar fast jag inte är med osv!
  • Killar som har annat än bara sex innanför pannbenet. Att höra att man är fin, vacker och söt är i längden roligare än att höra att man är sexig, het eller porrig!
  • Respekt! Det säger väl sig själv? Min kille ska lyssna på mina åsikter och kunna kompromissa. Inte tro att dom bestämmer över min bara för den löjliga anledning att "jag är kille".
  • Aktiva killar är ett stort plus! Killar som sportar älskar jag. Välbyggda kroppar och bra kondition är väl ingen tjej som tackar nej till? ;)
  • Påhittig kille! Överraskningar är alltid roligt! Spontan fin middag? En blomma? En fin text? Sånna små saker gör mycket. Och hitta på roliga saker, inte bara ligga inne. Jag vill ha spänning i mitt liv!

Detta gillar jag inte!

  • Smarta nördar som tror att dom kan allt och deras högsta önskan i livet är typ att bli statsminister? Nej sånna killar går fet bort! Jag menar sånna super seriösa killar som är sjukt smarta och kaxiga över det. Menar inte att en kille ska vara dum i huvudet för att duga för mig, haha vill bara inte ha en översmart pluggis som definitivt skulle sett ner på mig!
  • Datanördar! Jag avskyr killar som spelar data flera timmar varje dag, lanar osv. En kille som väljer bort sin tjej framför ett lan med grabbarna, UUUEW, dö typ. haha nej men jag har själv haft killar som har lanat i perioder och jag stör mig grovt på det. Det tar typ 3 timmar varje mellan sms, dom har inte tid att prata, och vill hellre spela än att träffas. Sen dagen efter när man ska ses så är dom för trötta för att dom har varit vaken typ 48 timmar? Okej care, inte mitt problem!
  • Avundsjuka killar. Lite avundsjuka kan jag ha förståelse för då själv är avundsjuk. Men typ killar som förbjuder sin tjej från att umgås med sina killkompisar eller blir sur om man umgås med killar. Nej, inget för mig!
  • Killar som inte bryr sig om hur dom ser ut. Duschar när deras mamma typ tvingar dom? Låter håret växa ner till axlarna och bli kallad bög innan dom fattar att det är dags att klippa sig. Går med samma tröja en hel vecka. Matrester i mungiporna. Blir äcklad. Lite fåfäng tror jag är bra att vara!
  • För ordningsamma killar. Jobbigt med en kille som alltid har kliniskt rent på sitt rum. Stänger av sin mobil klockan 10 på kvällen för att mamma säger det. Alltid lämnar in uppsattser lååångt innan deadline. Nej sånna ordningsministrar klarar jag inte av. Dom är oftast väldigt präcktiga av sig.
Ser ut som att det var mer jag inte gillade än gillade? Haha detta är ju bara självklart lite av allt men jag kan inte skriva ner allting, det skulle bli otroligt mycket! Detta får bli lite kortfattat!
Om det är någon kille som läser detta och tycker att det passar bra in på dig, hör av dig ;)
Haha ta det med en nypa salt ;)


Film med mamma och pappa. Coca cola och bu...

mms_img60609 (MMS)

Film med mamma och pappa. Coca cola och burana! Världens bästa värktabletter!


Så jävla misslyckat!

Jag hade verkligen sett fram emot denna dagen. Fira Lisas födelsedag med as goa brudar. Först tjejmiddag och sen dra till berg. Skulle bli en galen kväll. Igår var jag Jasmine Erica Angelica och Tove och köpte presenter till Lisa. Jag hade fixat en as snygg outfit, laddat kameran och till och med köpt nya skor! Vad händer? Jo jag drar på mig en go förkyldning och feber. HUR GLAD BLIR MAN?!?! Det var säkert bara för att jag så käckt satt och sa häromdagen "jag har umgåtts med jätte många som har varit vrål förkylda och inte blivit smittad, jag måste ha grymt imunförsvar". Någon måste hata mig riktigt grovt. Vilken käftsmäll jag fick där. IN MY FACE!

Vad händer ikväll istället då? Ligga i sängen med massa snor papper, halstabletter och dricka te. Knarka alvedon är nog en bra idé också så febern sänks. Gråta? ja det lär jag ju antagligen göra eftersom jag blir sjukt gnällig när jag är sjuk. Sända en del tankar till mina underbara vänner som troligen har jätte roligt lär jag också göra.

Hahaha nej nu börjar jag snart lipa igen, matchen imon missar jag också, KUL FRIDA KUL!

Ska kolla på en riktigt läskig film nu så jag inte vågar röra på mig för annars kommer jag sticka till tåget och dra till Göteborg, haha.

Hoppas att ni andra får en rolig fredag och tack för att ni läste mitt gnälliga inlägg! ;)




Från vänster; Angelicas hand haha, Erica, Tove, Jasmine och jag. I skolan igår.

Life´s a bitch, so learn to fuck it.




Haha samuel har oss som bakrungsbild:-D

mms_img57115 (MMS)

Haha samuel har oss som bakrungsbild:-D


Morgonpussen! (ny grej i bloggen)


Godmorgon!

Sovit gott? Jag har typ inte sovit någonting men what ever. Sitter i skolan nu iallafall. Vi blev rätt tidiga idag, men det är la bra det också. Jag tror vi ska ha Engelska nu på morgonen, sjukt tråkigt. Hatar verkligen Engelska.
Sla dra och snacka med some people nu. Vi hörs!

Puss


I can´t fight this feeling anymore

Jag vill be om ursäkt för den halv kassa uppdateringen idag! Jag har haft sån jävla ångest konstant i ett dygn nu så jag har sovit mesta dels av dagen för att slippa känna ångesten. Kom iväg och tränade iallafall, och träningen gick riktigt bra, så det är jag nöjd med. Imon ska jag iallafall få en tid hos en terapuet eller hur det stavas. Så det ska bli riktigt skönt. Kommer inte gå in på så mycket detaljer inom det området här på bloggen. Om jag väljer att blotta för mycket delar utav mitt liv kan folk ta mina svagheter och använda dom emot mig. Därför får jag tänka ett steg extra. Sen vet jag att det är många som bryr sig också, ska inte dra alla över samma kant!

Nu ska jag läsa lite och sen sova. Skolfoto imorgon, köpa present till Lisa, planera med tjejerna och träna. Och plugga då såklart. Så imon ska jag bita ihop och hålla mig sysselsatt hela dagen så kanske jag kan må bättre!

Ta hand om er!
kärlek


Farligt, hett och dramatiskt.

Sitter just nu och pratar med en killkompis om Haloween. Och då fick jag världens bästa foto idé. Haha jävlar vad nice det hade varit! Dock är mina idéer ofta väldigt extrema och svåra att få bra om man inte är proffs fotograf och proffsmodell. Men det hade varit sjukt roligt att testa! Kanske ska fråga Emma eller Linnea. Hahaha om någon av dom ens vill anta min utmaning, men tror de hade kunnat bli grymt!



Här sitter jag med färg i håret och tittar på fotboll med Casper och Leo!





Leo har blivit så sjukt gosig! Han har aldrig viljat ligga i knät eller något innan. Men nu gör han det jämt, super mys!

Har precis tränat, skriver senare!



Gulligt skutt Frida, verkligen.

Godnatt! Hoppas ni sover gott så hörs vi imon igen!


Inte den finaste bilden, men jag ser glad ut typ :)

Det är kul att blogga :D


Håkan, min gud ♥












HÅÅÅKAN



alla 3 abonemang har typ fuckat upp?

Heej!
Tänkte att jag kan ju berätta lite om min dag!
Började med att jag och Saga tog tåget till andra lektionen. Första lektionen var idrott och jag har sträckt vaden så jag sket i gymmet. När jag skulle till tåget märkte jag att jag va lite sen och jag hade min underbara klackar så det gick inte så fort. Och när jag kommer till pressbyrån står tåget på perrongen så jag springer som en idiot ner i trapporna och ramlar. HAHAHAH fyfan va pinsamt, men ajaj mitt knä! Kom en bygg gubbe och hjälpte mig upp och sa att han inte tyckte jag skulle stressa så. Hahah måste sätt jätte fult ut, platt fall rätt ner på marken (a)

Väl i skolan så hade vi samhällskunskap sen slutade vi vid 12. Tog tåget hem och sen åkte jag och mamma upp till Borås. Var på sjukhuset först och sen åkte vi till Knalleland en jätte snabbis. Köpte två par kängor, snygga!

Nu ska jag bort till Saga så ska vi till Maxi och köpa hårfärg. Uppdaterar senare. Puss!




Har ingen inspiration att skriva nu, hörs senare!


Sveriges skevaste brud här med läskiga ögo...

mms_img56498 (MMS)

Sveriges skevaste brud här med läskiga ögon. Är på borås sjukhus nu med mami. Hon skulle undersökas och sådär så jag åkte med henne. Hon är ju lite stick rädd;-) jag hoppas på att vi kanske åker en sväng till knalleland efteråt! Hörs senare. Puss!


Samhälls lektion nu!


2 cool 4 school

Ska möta Saga nu och ta tåget till skolan. Hörs senare!




Inspiration

 

 

 

 

 

 

 

 


Wild hearts can´t be broken.

Dagen har varit så jävla värdelös, förutom Saga, hon är inte värdelös någonstans. Vi har promenerat i minst 5 timmar. Haha är lite trött i benen. Men det har varit så skönt va. Speciellt när vi var ute och gick i ösregnet, jag älskar det verkligen. Fast mitt hår luktar gummi nu av någon konstig anledning? Gummi regn typ?

Har hämtat ut ett paket från Ellos också.
Och det paktet inehöll detta :





Mina ögon äääälskar skorna, men mina fötter hatar dom! Haha fyfan vilka mördar klackar att gå i. 11 cm klack är inte att leka med för mina stackars fötter. Men man vänjer sig, säger Saga iallafall. Så det är hennes fel om jag fortfarande har ont i fötterna om en månad, haha. Elllleer?

Tjenare alla zigenare här sitter jag och d...

mms_img43375 (MMS)

Tjenare alla zigenare här sitter jag och dricker dricka....


Du kommer aldrig kunna trycka ner mig...

Har varit ute för en stund sen och pratat med en vän! Gick runt och snackade lite bara, det var skönt. Go kille!

Är också riktigt stolt över mig själv. Kan dock inte berätta över vad men det räcker väl att ni får veta att jag har fått en skön ego kick? Nu känner jag mig lite bättre än vad jag gjorde innan. Jag växer och blir starkare, duktigt!

Nu ska jag iallafall säga godnatt till alla underbara vänner och lägga mig och sova i några timmar. Imon väntar en lååång skoldag. Men med världens goaste klass så blir det roligt ändå!

Godnatt sov gott!



Söndag kväll!

Hej allihopa!

Nu har jag och mamma precis kommit hem. Vi har varit ute och övningskört. Körde i drygt en timma och det gick riktigt bra. Nöjd! Längtar verkligen tills jag får ta körkort! Sen var jag inne och handlade mjölk åt henne, hahaha vuxen poäng tagna!

Nu ska vi äta lite och sen ska jag ut och möta en vän och fixa en sak.
kärlek


Drömkroppen!


Hade ju inte haft något emot att ha den kroppen! Bara att kämpa antar jag!

Gosar ute i gräset med min bebbo vovve!

mms_img22087 (MMS)

Gosar ute i gräset med min bebbo vovve!


Handboll!

Wooops, försov mig liiiiite. Har match sen och samling om en halv timma och jag ligger i sängen. Dags att skynda! Vi hörs sen!



Haha ni ser ju hur jag hade håret förra matchen. Tror ni det var en smart idé? När man springer på linjen och alla rör en hela tiden. Löshåret var LITE fullt med vax. Idag blir det en liten bulle på huvet!

_


Myser! Detta behövs!

mms_img67855 (MMS)

Myser! Detta behövs!


Är lite sad girl, så jag har inte så stor lust att skriva.


I hate when I´m about to hug someone really sexy and my face hits the mirror.













Fotona är tagna utav Linnea Johansson!

I hope karma slaps you in the face before i do.

Hur kommer det sig att jag alltid dras till dåliga killar? Idioter? Är det för att jag är så jävla nyfiken? Det måste vara det, vad annars. Jag tänjer på gränserna och tar så jävla mycket risker. Fast jag själv fattar inte varför. Varför blir jag intresserad av en dryg, elak och egoistisk kille? Varför tycker jag att det är så spännande? Kanske för att jag ska kunna vara likadan tillbaka, kanske för att jag ska kunna ta ut min ilska på någon som klarar av det. Men jag förstår inte att jag är så blind, gång på gång. Jag vet ju att dom killarna som beter sig som dryga äckel, dom blir det ingenting med. Men ändå är det dom jag vill försöka med. Men om jag tittar tillbaka på dom pojkvännerna som jag har haft. Så är det snälla omtänksamma killar. Inte någon som har försökt dominera över mig eller har behandlat mig illa. Jag vet ju innerst inne att det är en sån kille jag behöver, som kan få ner mig på jorden, som kan ge mig en trygg och stabil tillvaro. Men jag verkar inte vilja inse det själv.  Jag lovar, om jag hade haft två killar framför mig, som båda hade känslor för mig, den ena killen är jätte gullig, säger exakt hur han känner och visar mig uppskattning. Och den andra killen, han är naiv, dryg och jätte kaxig. Men jag är nästan säker på att jag hade fortsatt "dejta" den kaxiga killen, just för att jag är så jävla nyfiken på spänningen.

Jag är riktigt dålig på att nöja mig med det jag har. Jag ser alltid att allt kan bli lite bättre, lite roligare, lite häftigare. Så istället för att vara glad över det jag har, så ska jag leta lite mer spänning i allting, gå lite för långt, testa för många gränser, tills jag förstör det jag redan har. Det är jag riktigt grym på. Nobelpristagare Frida Magnusson!

Nej, jag måste skärpa mig. Men en toffel kille, som alltid finns där, som inte ger mig någon spänning i livet, är det vad jag vill ha? Fast spänning behöver ju inte vara att man testar varandras brister och går förlångt. Spänning är ju äventyr. Eh jag vet inte, natt tankar bara. Just pga att en kille just fuckade upp mina tankar lite. Är han värd att forsätta lägga energi på när han tror att han spelar flera divisioner över mig? Jag vet att det inte är så, men han tycker det. Bara för att han är några år äldre, några kilo starkare och allt det där. Men en grej till, och han kommer få ångra allt han gjort. Då ska han fatta att han bråkar med fel brud.

Har fått höra det flera gånger, att när man är vän med mig är jag jätte snäll, men är man ovän med mig är jag ett rent helvete. Hm, that´s true. Don´t fuck with me.









Skulle upp för några timmar sen ;)


Brb självmord! Seriööööst! Satt en timma i...

mms_img66116 (MMS)

Brb självmord! Seriööööst! Satt en timma igår och fixade mina naglar med fransk manikyr och allt. Så ska jag vara snäll och gå ner till bilen nu och hämta drickor till caspers kalas. Så klämmer jag naglarna i dörren så dom gick av FUCK MY LIFE!


Godmorgon














Ärliga tjej testet!

Hahah hittade ett sjukt kul test, sånt här gillar vi ;)

Har du varit otrogen? Nej, eller kanske, jag vet inte hur man ska räkna det.

Har du skickat snuskiga sms? Haha ja det tycker jag nog att jag har.

Är du oskuld? Nej.

Tänker du på dina ex ibland? Ja, omedvetet. Rätt sugigt ibland!

Skulle du kunna ställa upp för ett ex om han hade behövt din hjälp? Absolut. Det är ju en människa man en gång har älskat och då är det klart att man innerst inne bryr sig om en personen hur mycket man än försöker förneka det! Skulle t.ex aldrig kunna se något utav mina ex lida utan att göra något åt det!

Har du fått en kille att vara otrogen mot sin flickvän med dig? Haha ja.

Har du lekt med någon kille? Ja.

Har du kysst någon obetydelsefullt? Yes.

Har du sagt att du har känslor för någon och ljugit om det? Nej! Så hemsk är jag inte.

Har du gråtit framför en kille? Ja.

Har du mått psykiskt dåligt? Ja.

Har du hatat någon så mycket att du har fantiserat att du plågar den människan? Haha ja, man blir sjuk i huvudet utav dom tankarna.

Är du kär i någon nu? Nej!

Hur många har du varit kär i? 1, kanske 2. Den ena var väl lite "fjortis" kärlek, haha.

Har du varit så arg så du har tappat kontrollen? Haha ett antal gånger. Älskar mitt humör...

Har du skadat dig själv? Ja, skit dumt.

Saknar du någon kille nu? Jag ska inte ljuga, ja det gör jag.

Skulle du kunna tänka dig att gå tillbaka till någon av dina gamla pojkvänner? Inte i nuläget nej.

Är du ytlig? Rätt så.

Är du egoistisk? Kan vara, beror på vilken situation.

Har du slagit en pojkvän? Nej inte seriöst, bara på skoj. Hade ändå inte lyckats, haha.

Skulle du kunna vara tillsammans med en kille och inte ha sex med han på 6 månader? Ja.




Videoblogg!


Fan va jag har saknat detta. Njuter!

mms_img43395 (MMS)

Fan va jag har saknat detta. Njuter!


Baby you light up my world like nobody else.

Hellu!
Har nyss lagat mat och ätit medans jag tittade på ett avsnitt av Vampire Diaries. Linnea visade mig en sida jag kan kolla på alla avsnitt, så nu kan jag titta på säsong två också. Har sätt den en gång innan men det skadar inte att se den igen! Hahah första säsongen har jag sätt minst 15 gånger, utan att överdriva. Och jag har haft den sen i slutet av maj ;)

Taggar lite med go musik nu iallafall. Ska dra bort till hälso om en stund och träffa Malin och gymma lite innan handbollsträningen. Idag ska träningen tydligen vara inriktad på linjespelarna så det blir ju toppen! Nu jävlar ska vi ge järnet!

Ska leta fram träningskorna nu för dom har jag lyckas slarva bort på två dagar, hehe! That´s me!
Hörs sen, puss!




Hahaha pallar inte att jag har så roligt med min cam.

Godnatt!

Här sån jävla ledvärk i hela kroppen nu när vädret är så kasst. Min pappa har ju en ledsjukdom som även min farfar har, så det går ju i släkten. Kanske därför jag har så ont i lederna nu? Det värker så jag typ vill spy. Fyfan. Har tagit värktabletter nu iallafall och ska lägga mig och kolla på Vampire Diaries och försöka sova bort det onda!
Imon fyller Casper år! Så då blir det att gratta honom. 13 år nu, stor kille ;)

Vi hörs imon igen för nu pallar jag inte skriva mer med mina onda armar ;)
Godnatt!


älskade vän, jag kommer alltid att vara här för dig. i alla lägen. ger inte upp dig. jag kan inte lova att lösa dina problem, men jag kan lova dig att hjälpa dig igenom dom! jag älskar dig saga

make my heart a better place


Haha slog vad med saga. Jag vågade lägga u...

mms_img42721 (MMS)

Haha slog vad med saga. Jag vågade lägga ut en jätte ful bild på mig själv! Tagen NU. on my way home!


vb


HAHAHA

Efter många om och men så har jag och Saga kommit till skolan. Råkade ta en buss långt bort åt helvete så vi fick springa och leta efter en spårvagn som vi tog tillbaka och sedan springa som två idioter till skolan. Jävlar va flumm vi är idag va, helt sjukt vad jag har skrattat. Hahaha!

Nu har jag iallafall lektion och har precis fyllt i massa papper och eftersom jag är klar tänkte jag blogga för er!
Men nu ska jag gå ut och prata med några byggare, mjau!


right now!

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott!
Jag har sovmorgon idag så jag har precis vaknat och sitter nu och dricker min Actimel. Min mage älskar den, ett tips till er som har bråkig mage! Ska ta kvart i nio tåget ner till Göteborg och sedan en spårvagn över till Hisingen. Är på ringön idag. Yes, haha det gillas.

Har riktigt go träningsvärk i magen och ryggen idag. Älskar på ett sätt träningvärk, då vet man att man har gjort någon nytta hihi.

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig iordning för en skoldag. Vi hörs någon gång under dagen!
Have a nice day!
kärlek


Haha såhär ser jag ut just nu, pigg osv!

The best feeling is when you look at him, and he is already staring.

Har precis tittat på första avsnittet utav Vampire Diaries säsong 3. Lipade som ett dagisbarn. Fyfan vad bra det är!

Nu ska jag lägga mig och läsa i Skamfläck. Rörande bok, riktigt hemsk. Fast 14 år till salu är lite grövre, än så länge iallafall. Jag vet inte varför man jag läser bara hemska böcker, tycker inte det är roligt att läsa annars. Först var det Medan mamma sover som handlade om en tjej som bodde med sin alkolist till mamma har jag för mig, va några år sen jag läste den. Sen var det 14 år till salu och det är ju om en tjej som blir våldtagen och sedan börjar sälja sig. Efter det läste jag en bok som heter När ingen ser som handlade om en man som skrev om sin uppväxt och när han var 4 år våldtog hans pappa honom och det fortsatte jätte länge. Också nu denna då. Hahhaa vad är det för fel på mig?

Nu ska jag knappra lite piller och sen läsa, puss!
Sov gott!



Nya underkläder, mjauu!


new yorker!

What hurts you today. Will make you stronger tommorow

Har precis varit hos Saga och pratat lite!
Nu ska jag ta på mig mysdressen, göra lite te och sätta mig med go musik och plugga. Ska skriva färdigt mitt referat, skit kul. Jag och Saga kom på det. Fattiga barn som inte har möjlighet att studera, vill ju väldigt gärna göra det. Och vi som har möjlighet att göra det gnäller oftast om hur mycket plugg vi har. Så jag kom på den generösa och geniala idén att dela med mig av mitt plugg till dom barnen som inte har råd att gå i skolan! Snällt va?:D


Blondie times, ni förstår nog att jag inte har jätte mycket bilder som brunett än ;)

Det kan funka!

Okej bara för att jag är på mitt goa humör idag tänkte jag att jag ska se fördelar i nackdelar. Alla har ju komplex eller något som man tycker är riktigt jobbigt. Jag tänker skriva upp några utav mina, och därefter komma på något positivt med det jag inte gillar. Så slipper det bli så negativt!

  1. Kärlekshandtagen på magen! positivt - riktigt gött att klämma i när man har tråkigt! haha
  2. Mina små läppar! positvit - det går inte åt lika mycket läppglans, alltså håller det längre och jag sparar pengar :D
  3. Ärr jag har på mitt lår från att jag halka på en klippa en sommar! positivt - jag får mig alltid ett gott skratt när jag tänker tillbaka på vad som hände och hur arg jag blev på Hampus och tyckte att det var hans fel att jag halkade när jag skulle hoppa på båten! Hahahaha
  4. Min dubbelhaka! positivt - man kan göra väldigt roliga grimarser!
  5. Att jag inte är så smart när det kommer till skolan! positivt - man kan få "privat" lektioner med snygga killar, hihi!
Ser ni, det finns något positivt i allt! Så deppa inte ihop totalt över saker som tynger er, försök att se det positiva i det istället! Och var glada över dom bra sakerna i livet. Jag brukar tänka på typ andra länder med massa krig och svält osv. Då inser jag att jag faktiskt har det riktigt bra. Uppskatta er själva! :D













Jag har ju varit piggare...

Hej allihopa!
Kort skoldag idag. Först hade vi gym, sen håltimma så då bastade jag och tjejerna och hade goa hårinpackningar typ. Massa snack och planerande, härligt. Sen hade vi samhäll och såg klart på en film. Kvart i 12 slutade vi och mamma hämtade mig i skolan så har vi varit i lite olika gallerior och jag fick handlat ett snyggt underkläders sett. Käkade subway också, love it! Fick även köpt födelsedags present till min brother som fyller år på torsdag.

Nu ska jag springa ner till bilen där jag glömde data laddaren och sen köpa coca cola och poppa lite popcorn så blir det plugg. TRÅKIGT!

Skulle ju egentligen fotat med Linnea men hon är sjuk:(

Vi hörs senare!


Godmorgon världen!

Hoppas att ni har sovit gott. I have. Men hade gärna sovit några timmar till men sånt är livet. Har precis ätit lite frukost nu och är nästintill proppmätt. Skönt? Nej inte så speciellt. Haha. Vi har gymlektion nu på morgonen så tänkte att det är bäst att ladda upp med en riktig frukost, bra tänkt! :D

Idag tror jag att jag slutar vid tolv. Om så är fallet, så är det riktigt gött! Åker hem direkt efter skolan och fixar mig för att sedan möta upp Linnea och göra en liten photoshoot. Ska bli jätte roligt faktiskt!

Nu måste jag gå ur sängen, åker om en kvart. Ska bara sätta upp håret och packa väskan. Mer än så behövs inte eftersom jag ska svettas aset av mig inne på gymmet ;)

Ha en bra dag!
kärlek


Varför blev bilden så liten ens? -.-

Sanningar

  1. Jag älskar spenat.
  2. Jag har komplex över min mun.
  3. Jag har väldigt lätt till skratt.
  4. Jag har väldigt svårt att svälja min stolthet och erkänna att jag har fel.
  5. Jag hatar ballader.
  6. Jag dömmer oftast människor omedvetet, tyvärr.
  7. Jag är 168cm lång.
  8. Jag trivs bra som brunett.
  9. Jag får jätte ont i magen utav för mycket coca cola. hahah därför smart att jag dricker så mycket? nej
  10. Jag är väldigt bekväm av mig. Har jag t.ex. lagt mig i soffan och tittat på tv så ligger jag mycket hellre kvar där än att gå och träna. Alltså ganska lat.
  11. Skolan har aldrig varit min grej, har aldrig haft motivation till att bry mig.
  12. Jag har en hatkärlek till elaka och dryga killar. Blir sjukt nyfiken och vill ta risker med dom, typ.
  13. Det finns inte en enda människa i denna världen som jag litar på fullt ut.
  14. Jag tycker att italienska är ett fint språk.
  15. Jag har väldigt svårt att bli kär. Har varit kär en gång.
  16. Jag älskar när killar har hysteriska ögon, en sån där livsfarlig blick så man ser full i fan ut eller vad man säger, haha.
  17. Jag skulle vilja åka på en resa till ett riktigt fattigt land och jobba med drabbade barn!
  18. Jag har ett jävla humör. Kan vara jätte glad ena stunden och en minut efter kan jag vara riktigt ilsk eller typ as grina? haha.
  19. Russin är något av det äckligaste jag vet!
  20. Jag har fotfobi på hög nivå! Trodde jag skulle dö när våran massage lärare sa att vi ska lära oss fotmassage.

päls = kärlek

Hej!
Sitter med skoldatan och ska snart börja skriva ett referat. Skit tråkigt men det måste göras. Och jag sattsar på höga betyg i svenska så jag vill göra det riktigt bra! Kollar runt på lite höstkläder också. Förra veckan beställde jag hem en skit snygg pälsväst och ett par läckra skor, så jag hoppas dom kommer snart! Då ska jag visa er. Pälsen verkar bli riktigt populär i höst, men det kan jag förstå. Sjukt snyggt ju. Dock skulle jag inte vilja ta på mig en äkta päls, vill inte stödja djurplågeri typ. Så jag har beställt en fuskpäls! Men jag tycker nästan dom är snyggare. Äkta päls tycker jag ser så yvigt ut och det gillar jag inte riktigt. Snygga pälsvästar kan ni hitta på Vila, Ellos, H&M, Bubbleroom osv!

(funkar inte att ladda upp bilder)

Internet har fuckat ur, igen...

mms_img37312 (MMS)

Internet har fuckat ur, igen...


Godnatt!

Bläddrade tillbaka lite i bloggarkivet och stannade speciellt upp på januari februari. Vad annorlunda jag var. Det var en period där jag levde i en liten bubbla där jag trodde att jag va huvudpersonen på jorden typ? Garva ju sönder när jag läste och märkte hur kaxig jag var. Och jag kan med handen på hjärtat säga nu att jag förstår att folk tyckte jag var en egoistisk bitch. Men just den tiden, så hade vi roligt jag och tjejerna. Men det är absolut ingenting jag skulle vilja gå tillbaka till. Små skrattar också lite åt vissa inlägg där jag skriver att jag är sååå över mitt ex och blablabla. Fast jag vet att jag inte var det. För det tog en jävla lång tid. Typ ett halvår eller något? Nu kan jag t.ex. tänka tillbaka på vad som var utan att flippa ur, prata med honom utan att bli förbannad. Det hade jag inte kunnat då. Så vissa utav inläggen kan vi sätta en stor lögn stempel på! Haha! Jag märker själv att jag har mognat i sättet jag tänker och uttrycker mig på!

Nu ska jag iallafall sova. Skola imon ju. Tagga, fast nä. Men ska bli kul att träffa alla underbara vänner!
Hörs imon.
Sovgott!
kärlek


I'm not the angel you want



I don't think I know you,
don't think I ever will.
Am I in love with you,
Well I don't know still.
It may sound strange
but I'm warning you
I may not be that nice.

Maybe baby
I'm a heartbreaker
heartbreaker
heart of ice

But I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
boy, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
Yes I'm burnin' and it's all because of you.

We can't be together.
I'm not that kind of girl.
I'll be gone and lost forever,
and you won't know why.

Don't get me wrong, I'm only warning you,
you'd be on your own.
Maybe baby
I'm a heartbreaker
heartbreaker
heart of stone.

Tidsfördriv

1. Fullständigt namn? Frida Caroline Magnusson

2. Exakt ålder? 16 år och 6 månader ;)

3. Vart bor du? Alingsås

4. Bor tillsammans med? Mamma pappa och bror

5. Husdjur? Hund och fågel :s

6. Färg på ditt hus? Gult

7. När är du född? 14 mars

8. Klass? SPA11

9. Vilket år tar du studenten? 2014 tror jag?

10. Något jobb? Söker!

11. När ska du sova ikväll? När jag är trött!

12. Duschat idag? Ja

13. Kramat någon idag? Ja

14. Pussat någon idag? Ja

15. Vad har du ätit? Haha pizza :s

16. Dagens klädsel? Träningskläder

17. Dagens sötnos? Vet inte?

18. Dagens roligaste? Min totalt onödiga utvisning...

19. Har du många vänner? Tillräckligt!

20. Hur många har du kysst? Ingen aning

21. Vem kramade du senast? Nadja

22. Hur många vill du ha sex med? Ofta man har ett antal? :o

23. Hur många har varit otrogna med dig? Med mig eller mot mig? Fattar inte

24. Har du pojk-/flickvän? No

25. Vem pratade du med i telefon senast? Saga

26. Vem fick du senast sms av? Linnea

 

 

FAVORIT

 

27. Film? Jag vet inte vad den heter! Men det är en skräckfilm med docker typ och om man skriker klipper dom av tungan o massa, haha någon som vet vad den heter? Berätta gärna det isåfall för måste se den igen!

28. Låt? Enormt många!

29. Mat? Kyckling

30. Dryck? Cola

32. Stad? Göteborg

33. Land? Något varmt

34. Ämne i skolan? Massage

35. År? 1995 för där minns jag ingenting, haha

 

 

 

SENASTE

 

36. Personen du tänkte på? -

37. Personen du kysste? Sebastian

38. Gången du spydde? Minns ej

39.Pizzan du åt? Vezuvio

40. Gången du grät? Kommer inte ihåg

40. Gången du var i Göteborg? Torsdags

41. Gången du var i stockholm? Två år sen

42. Gången du var full? Läääänge sen!

43. Personen som såg dig gråta? Mamma

 

 

 

ANTINGEN ELLER

 

44. Svart eller vitt? vitt

45. Hund eller katt? hund

46. Ut och festa eller hemma och mysa? festa

47. TV-spel eller datorspel? tvspel

48. Singel eller upptagen? upptagen, fast ibland singel!

49. Lunarstorm, helgon eller playahead? inget

50. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad ;)

51. Big brother eller paradise hotel? paradise hotel! Love it

52. Svart hår eller blont? blont

53. Blåa ögon eller bruna? blåa

54. Choklad eller lakrits? choklad

55. Göteborg eller Stockholm? Stockholm, hade varit kul med något nytt

56. Högerhänt eller vänsterhänt? höger

57. Coca cola eller fanta? coca cola

58. Pizza eller kebab? pizza

59. Randigt eller prickigt? randigt

60. Älska eller älskas? helst både och, men om man verkligen måste välja en, älskas

61. Leva eller dö? live!

 

 

 

ANTAL

 

62. Personer du älskar? familj och vänner

63. Personer du hatar? två

64. Personer du haft sex med? hemligt

65. Personer du hånglat med inom en 24-timmars period? hahaha...

66. Glassar du ätit på en dag? sju

67. Gånger du gråtit på ett dygn? för många

68. Gånger du haft minnesluckor? typ inga

69. Piercingar har du? tungan, näsan, överläppen, 8 hål i öronen..

70. Personer du saknar just nu? just för tillfället, nästan inga

71. Gånger ditt hjärta brustit? en

 

 

VEM

 

72. Vem vill du kyssa nu? ;)

73. Vem ska du träffa imorgon? klassen :)

74. Sjöng du senast för? sjunger aldrig för någon ;)

75. hade du senast en konversation med? jasmine

76. Spelade du tv-spel med? måste nog varit hampus!

77.Vill du ta med på en romantisk resa med nu? en jävligt snygg och charmig hunk!

78. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen, det gör ju ont :(

79. Förtjänar att dö? ingen förtjänar att dö, men vissa förtjänar tortyr, det är värre! moahaha

80. Vill du sova brevid inatt? gosen

 

 

 

VAD

 

81. Gör dig glad? positiv energi, vänner, sommar!

82. Gör dig ledsen? svek

83. vad vill du helst göra nu? shoppa

84. Önskar du att du slapp göra? gå på promenad med min hund

85. Vill du ha nu? obegrensat med pengar. och en pojkvän kanske?

86. Önskar du dig i födelsedagspresent? vet inte

87. Längtar du till? sommaren!

88. Tycker du om dina betyg? inte så jätte stolt över dom nej ;)

89. Ångrar du i ditt liv? försöker att inte ångra någonting, lär mig istället utav mina snesteg. men en grej som jag känner nu att jag ångrar, det var en sak jag gjorde i augusti som inte var så jävla smart gjort.

90. Är det bästa som hänt dig? kärleken och vännerna


Förbättra bloggen!

Jag tror inte jag är den enda som tycker att min blogg har blivit ganska tråkig! Kanske inte jätte party att läsa om vad jag gör hela tiden? För så intressant liv har jag verkligen inte. Förut skrev jag en del texter, kanske ska börja med det igen? Sen funderar jag på att skriva "dagens tips". Det kan vara allt ifrån ett film tips till kärleks tips osv. Tips inom alla områden! Ska ta lite mer bättre bilder också för det blir ofast bara cam bilder!

På tisdag ska jag och Linnea fotografera, så det kommer upp en ny bloggdesign inom kort! Så det blir förhoppningsvis lite ändrig i bloggen nu! Vi hoppas på det iallafall!

Puss på alla trogna läsare!



Vill ha mer sommar! Sommar året runt? JA TACK!

ska spela match nu!

Vi hörs sen, har samling om tio. Måste skynda!


Lördag kväll

Nu ska jag och Malin handla lite dricka! Sen blir det hem till Nadja och titta på skräckfilm. Blir troligen super mysigt. Blir inte så sent idag eftersom jag har match imon. Jag bloggar mer när jag kommer hem. Ha en fortsatt mysig kväll!




Är hos några kompisar i hemsjö. Ska snart ...

mms_img22833 (MMS)

Är hos några kompisar i hemsjö. Ska snart hem och möta malin så ska vi hem till nadja och vara med henne och alex. Blir film mys idag med. Så jävla härligt!


sjukt...

... att så små saker kan göra ens dag! några ord, några blickar, en kram, en kyss, så mycket känsla. upptäckte precis att det krävs inte mycket för att göra mig glad! något som bara försvann men ingen av oss visste varför, jag hittade ny, men du stod kvar, utan att jag märkte det. men jag önskade, önskade varje dag att du skulle vara där för mig. du höll dina löften. du är så jävla bra!


God"morgon"!

Jag och Nadja vaknade för en liten stund sen och har nyss ätit lite frukost. Sov lite för länge idag faktiskt, skönt att sova bort halva dagen? nej inte direkt.
Ja va händer idag då? Jag måste städa mitt rum! Pappa kom nyss in och frågade om jag hade haft 10 knarkare här. Haha man undrar, det ser hemskt ut! Så idag får jag fixa iordning. Ikväll skulle jag nog vara med Nadja och Alex. Funderar på att gå till gymmet och springa på crosstrainern en timma. Får se om jag hinner!
Nu ska jag iallafall börja röja!
Hör senare, puss!:D


Myspys!

Innan filmen:



Efter filmen :


Gosnadja somnade på mig! Andreas drog hem för en stund sen också. Riktigt härlig kväll med mina fina vänner! Nu ska jag titta på en till skräckis och hoppas att Nadja vaknar så jag slipper vara rädd själv!
Puss!


Myser med nadja och andreas;-)

mms_img22832 (MMS)

Myser med nadja och andreas;-)


Nu ska vi ut!

Kul att det finns folk som laggar för minsta lilla. Man ba come on! Jag kör mitt egna race, och det kommer jag fortsätta med, så sluta tro att ni kan förändra mig ;)







Härligt humör Frida!

Hej på er!
Har precis varit ute på stan med mamma och köpt två par nya byxor och en ny blus! Kan visa er sen om ni vill det?
Ska snart träffa Nadja så ska vi hitta på något kul. Kan behövas, har sånt humör idag va. Lätt irriterad och arg. Känns som jag skulle kunna få utbrott av en puss typ? Haha. Back off bitchen, för erat eget bästa verkligen. Haha.
Ska städa lite nu innan min mamma får cp på mig.
Ttyl!


todays

internet funkar!

Yes! Äntligen riktigt uppdatering! Wiie:D

Jag och Jasmine bebis!

Natur

Nu ska vi ha naturkunskap! Alla är verkligen sjukt uppe i sina datorer! Tar fyra tåget hem sen blir det träning, ska städa också. Vill träffa S idag med. Va med han i måndags och tisdag om jag inte har berättat det, hihi mystimes!
Aja nu ska jag ha lektion, puss.

Sitter med shasseboy i fönstret och jobbar...

mms_img60207 (MMS)

Sitter med shasseboy i fönstret och jobbar med matte. Klarblå himmel i göteborg! Solen skiner!


Uuuuuh!

Nu har vi fått våra macbooks! Sitter på vårat favorit cafe och lunchar och snackar! Vi hörs mer sen, puss!

Lunchar på favorit stället med jasmine sag...

mms_img60206 (MMS)

Lunchar på favorit stället med jasmine saga erica tove och mimmi!:-)


Lite match ba:-)

mms_img60205 (MMS)

Lite match ba:-)


Lunchar med mami. Har precis beställt lite...

mms_img25582 (MMS)

Lunchar med mami. Har precis beställt lite grejen!:-D


Hihi sneakpeaaaak ;-)

mms_img64407 (MMS)

Hihi sneakpeaaaak ;-)


Jag och saga har gjort en glassdrink och j...

mms_img56004 (MMS)

Jag och saga har gjort en glassdrink och jag sitter med brun färg i håret. Gaaah!:-D


Mamma när du ser detta, ring tandläkaren! ...

mms_img41768 (MMS)

Mamma när du ser detta, ring tandläkaren! Du vet varför! Chillar i omklädningsrummet på gymmet nu iallafall. Typ hela klassen gymmade efter idrotten. Nu har vi snart samhäll med snygg joel och sen slutar vi. Gött. Då taggar jag och jasmine brunt hår!


Jag hade tråkigt så målade av samuel lite ...

mms_img68993 (MMS)

Jag hade tråkigt så målade av samuel lite bara;-)


Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott. Jag v...

mms_img13668 (MMS)

Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade på ett väldigt mysigt sätt imorse hihi. Nu ska jag skriva en referens på svenskan Ha en bra dag! Kärlek


Fortfarande mobilblogg. Men jag ska vara s...

mms_img69251 (MMS)

Fortfarande mobilblogg. Men jag ska vara snäll och uppdatera kort ändå! Ligger i sängen och pratar med "min boy" som vännerna så fint kallar honom. Fin är han, hihi. Ikväll har jag varit ute på promenad med sagis och vi träffa två skit lustiga killar som vi snacka med hela kvällen. Haha sinnes. Kan ju också berätta att jag va gött förbannad på dommaren sista matchen idag. Vilket jävla stolpskott asså. Haha han hade bestämt sig för att visa ut mig och har blicken på mig hela tiden och bara väntar ut att jag ska försvara min spelare. Och våran tränare får rött kort dom fem första minuterna för att vi har tre tränare som står upp? Idiot det där! Nu ska jag sova. Skola imon. Godnatt!


Har jag berättat att jag spelar cup? Tror ...

mms_img39984 (MMS)

Har jag berättat att jag spelar cup? Tror jag inte att jag har. Haha men det gör jag iallafall. Göteborg cup. Ska snart ut till frölunda och spela och dit kommer mina änglar och tittar! Internet funkar fortfarande inte och mobil blogg är så jävla kasst då allt blir i dålig kvalite. Internet kommer funka inom några dagar och på tisdag får jag min mac så ni kan ju räkna med betydligt bättre uppdatering då. Håll ut! Nu ska jag titta när ahk:s herr juniorer spelar. Ciao!


The worst kind of pain is when you're smil...

picture0001 (MMS)

The worst kind of pain is when you're smiling just to stop the tears from falling.


Hahaha jadu jasmine. Så går de när man int...

mms_img23890 (MMS)

Hahaha jadu jasmine. Så går de när man inte vågar ställa sig i kön. Då kommer hela grabbligan och springer före. Hahaha men du gillar de! Subway med tjejerna nu iallafall. Jag jasmine erica angelica och tove. Planerar kvällen. Fan va grymt de ska bli. Uppdaterar er med små korta inlägg. Puss!


Blondietimes

mms_img41086 (MMS)

Blondietimes


Internet fuckar. Uppdaterar när det funkar...

Internet fuckar. Uppdaterar när det funkar igen!


Gäst bloggar! Chacha bloggen shazze boy h...

mms_img47522 (MMS)

Gäst bloggar! Chacha bloggen shazze boy här! Nu sitte jag på svenskan och leker med frida boy! Aah, det var allt!!! Pössepöss! :-*


godnatt...

... bloggen, godnatt läsare, godnatt höstregnet, godnatt känslor, godnatt älskade vänner, godnatt smärta, godnatt frida. sov gott.



http://lennajja.devote.se/

Hahaha jag ser muppad ut, men bilden är tuff för övrigt!

Hur gick fotograferingen Frida?


denna gången är jag nästan säker...

... jag vill färga håret brunt! fyfan va snyggt.
Något åt detta hållet! Undra om jag skulle passa i det?:o

asså vadå myggbett?

Här öppnar man fönstret i två minuter för att det är varmt, och blir attackerad av tusen blodsugande monster. Seriöst jävla mygg ni gör mig galen. DET KLIAR PÅ MIG! BUHU! Ska lägga mig under täcket och titta på betydligt snyggare blodsugare. Vampire Diaries, jag tröttnar aldrig!

Måndag!

Hej!
Idag har skolan varit jävligt chill. Känns inte som vi har gjort så mycket. Skrivet lite, kollat på film, disskuterat och sista timman hade vi massage, as gött! Saga har börjat i min klass nu också, fett!:D
Tänkte bara säga att jag trivs så sjukt jävla bra i min klass. Grymt goa människor, både tjejerna och killarna. Har hittat min soulmate också, Jasmine. Hahha så störd i huvet så det finns knappt. Trodde inte man kunde hitta en människa som är så lik en själv! Haha höll på att dö av skratt när alla skriver om kärlek och sån skit på svenskan och Jasmine skriver om en tortyr kammare, haha!
Nu blir det till att plugga, fan!
Jasmine, Mimmi och Erica!
¨
Mimmi, Samuel och Saga!
Haha Jasmine och ah, jag ...

Chill ute i regnet. Jag ser skit mupp ut h...

mms_img32565 (MMS)

Chill ute i regnet. Jag ser skit mupp ut hahaha men tjejerna är fina. Och erica då som tar bilden. Jasmine är så jävla cooool Ska ha historia nu chaaa


Tidig morgon

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort, fast hade väldigt gärna sovit några timmar till! But, that´s life.
Har precis ätit frukost och ska göra mig iordning nu, åker kvart i sju. Har en lång dag idag.
svenska
lärande och utveckling
historia
hälsopedagogik

Så ser dagens schema ut, helt okej!
Nej nu får jag sätta igång så jag hinner.
Ha en bra dag!
kärlek




skön söndag!

Är ni nyfikna på vad jag har gjort idag? För er som är det så får ni läsa lite!
Idag har jag faktiskt fått några bra saker gjorda. Skrev ett cv och ett personligt brev och har nu sökt lite olika jobb. Hoppas att jag kan få något! Senare mötte jag Saga så gick vi och såg Jag saknar dig. Sjukt bra film. Jag ska inte skriva om vad den handlar om för jag kommer ändå inte få den att låta så bra som den faktiskt är. Men jag kan säga att alla som satt inne på biografen grät. Till och med jag fällde några tårar som nästan aldrig gråter till film. Måste se den igen!
Efter bion gick vi runt och snackade med lite folk. Sen träffade jag Andreas och vi var ute och promenerade och snacka. Riktigt gött. Grym vän det där!
Nu har jag precis ätit frukost/lunch/middag, kalla det vad ni vill. Och duschat, så nu ska jag göra en läxa. Jag vet det är lite sent att sätta sig med det nu, men jag hade helt glömt av det.
Imon blir det skola. Och imon blir det extra kul, varför berättar jag inte än!
Sov gott så hörs vi imon!
Godnatt:)

Live update från bion. Uuuh

mms_img32564 (MMS)

Live update från bion. Uuuh


Bio nu!

Ska på bio med saga nu! Jag saknar dig ska vi se! Vattenfast mascara har jag blivit tipsad om. yes nu kör vi!

glad tjej!

Hej på er! Mår ni bra?
Jag mår faktiskt bra för att var jag! Riktigt glad. Fan va gött! Det är fint väder också, det gör ju allt ännu bättre. Idag blir det antingen stan eller bio, vi får se! Ska iallafall chilla för imon är det skola igen, men det gör mig ingenting, det ska bli kul! :)
Sen kan jag ju också säga att jag har riktigt go träningsvärk i magen. Fyfan vad jag älskar det! Bästa smärtan är träningsvärk, lätt! :D
Men nu ska jag gå ut i solen och möta älskling!
Ha en bra dag! :)

Godnatt, sov gott!


ROLIGT LIV, fuck denna lördagen, gött ändrade planer! FANFANFAN

VANLIGT
1.Vad heter du, och vilka är dina vanligaste smeknamn? - Frida, har inget smeknamn, men det jag oftast blir tilltalad med när det inte är Frida så är det blondie, haha.
2. Vilken tid på dygnet föddes du? - 21.50
3. Har du några syskon? I så fall, vad heter dem, och hur gamla är de? - Casper och han är 12 år, snart 13.
4. Hur mycket tycker du det är lagom att ge för ett par jeans? - allvarligt så skiter jag oftast i priset, sitter byxorna bra och dom är snygga så är det ju värt att lägga pengar på dom, right?
5. Var bor du? - alingsås
6. Har du alltid bott i samma kommun? -Nej
7. Gillar du att bo där du bor nu? - ja, de duger än så länge :)
8. När du är 45, var bor du då? - haha hur fan ska jag kunna veta de? 
9. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? - nej?
10. När du festar, dricker du mer än vad de flesta andra gör? - nej
11. Har du någon gång provat droger?
12. Om du var pank och fast i Amsterdam, skulle du då överväga att prostituera dig själv för att komma hem?- nej
13. Tänder du på porr mellan två individer av det kön du inte är? - haha nej
14. Har du någon gång velat vara det kön du inte är? - när man har mens önska man ibland att man vore kille ;)
15. Vilken kroppsdel gillar du mest hos dig själv? - vet inte, mina naglar om de ens är en kroppsdel?
16. Vilken är din favoritfärg? - Blå 
17. Vilken är din favoritårstid? - sommar
18. Vilket datum är det idag när du svarar på dessa frågor? - 3 september
19. Varifrån kopierade du dessa frågor? - blogg
20. Lyssnar du på musik just nu, och i så fall, vilken låt? - nej, vampire diaries står på ;)

RELATIONER
21. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
- Saga :)
22. Känner du att du älskar dina närmsta vänner? - mycket!
23. Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? - asså, njaa, vet inte hur man ska ta det där riktigt.
24. Älskar du båda dina föräldrar? - givet
25. Hur länge har du känt din äldsta vän? - 16 år och 6 månader
26. Anser du att man kan ha samma relation med ett husdjur som en vän? - nej, djur kan ju inte prata? dom ger dig inte råd när du behöver det. men klart de kan vara en trygghet med ett husdjur också.
27. Är du kär just nu? - nej, blir aldrig kär, förutom två gånger, haha mobbat svar.
28. Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren? - nej
29. Vilken relation har du till dina klasskamrater/arbetskamrater? - har inte kännt dom så länge, men än så länge är vi vänner allihopa! :)
30. Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet? - nej

MOBILEN
31. Vad har du för mobiloperatör? - tre
32. För hur mycket ringer du i månaden? - 500-2000:- har det legat på.
33. Hur många sms skickar du i månaden? - ingen aning
34. Vem pratar du oftast i telefon med? - olika
35. Vad står det i ditt senast inkomna sms? -"skicka en bild på dej :) "
36. Vilka kontakter har du som börjar på S? - saga, saga hem, samuel, sebastian, sebastian, signe, sofia, simon, siri, sofie, sander, sam, sammy.
37. Har du haft en 3310? - vad är de? 
38. Har du minst hälften av dina bdb-vänners nummer i mobilen? - haha bdb, gillar inte bdb.
39. Kan du din mammas, din pappas, och minst fem vänners mobilnummer? -hahha nej kan inget annat nummer än hem till mig själv. och mitt mobilnummer då, men de är knappt;)
40. Har du någon gång skickat ett e-mail från din mobil? - nej

PERSONER
41. Vem vill du se som julvärd julen 2009?
- what?
42. Vem är den bästa läraren du någonsin haft? - haha anton hette han nog? vi hade han några gånger i sjuan, han låg typ och sov på lärarbänken och lät oss andra göra vad vi ville!
43. Vilka är dina förebilder? - Mormor
44. Är det synd om Kikki Danielsson? - varför skulle det? kanske det är, jag vet inget om henne faktiskt:)
45. Är det synd om Lars Danielsson? - hahah asså va är de för frågor?
46. Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige? - göran persson kanske? läs de namnet fem gånger:)
47. Uppfattar du att en person är smart bara för att hon/han bär glasögon? - nej!

EGENDOMLIGA SAKER
48. Har du en speciell relation till A/K-brunnar? - VÄLDIGT speciell
49. Känner du att du ibland har tvångstankar? - väldigt ofta!
50. Har du saker du måste göra innan du kan sova? - ja
51. Har du en speciell relation till talet "747"? - nej
52. Tittar du fortfarande på barnprogram då och då? - nope
53. Är du hypokondriker? - hahaha det händer! xd
54. Har du egna uttryck som kan uppfattas konstiga av andra? - haha ja.
55. Har någon sagt att du är konstig? - aou :''''(
57. Försöker du vara annorlunda? - nej, försöker vara nöjd med den frida jag är född till att vara! :)
58. Klär du dig medvetet annorlunda? - nej, jag klär mig i det jag trivs i! :)


shut up, i wear heels bigger than your dick!

fan vad överksattad du var för mig!



Såhär ser mitt hår ut nu!

strunta i mitt face. håret är lite gult längst ner :/

Skön träning!

Passet var faktiskt riktigt gött, jobbigt men det ska det ju vara, haha. Tränade mest magen och rumpan förstod (och kände) jag det som! Höll bara på 30 minuter men mer hade man seriöst inte orkat, haha!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen träffa Saga bebisen! Hörs senare!
haha tog den fulaste jag kunde hitta ;)

Godmorgon vänner!

Har ätit lite frukost nu och ska snart bege mig bort till gymmet och möta pappa för att köra ett CXWORX pass. Det är ett helt nytt pass så det ska bli spännande. Tränar mage och rygg. Såhär står det på hemsidan.
CXWORX - det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler! 
Les Mills senast revolutionerande träningsform för core-muskulaturen. 

Vad får jag ut av CXWORX? 
- snabb & effektiv träning på endast 30 minuter 
- tuff träning som utmanar såväl fysikt som psykiskt 
- förbättring av den funktionella styrkan för balans & rörlighet, vilket minskar skaderisken 
- ökad förståelse för hur core-musklerna fungerar och varför de är viktiga för din fysiska hälsa 
- motiverar dig att våga utmana dig själv!
Låter faktiskt riktigt grymt!
Så nu ska jag sätta på go musik och tagga till med mitt guldfisks head! Haha.
Senare blir det Saga och troligen fest med Samuel! Tagga! Detta ska bli en grym lördag!
Puss älsklingar!
Haha bjuder på en gammal fjortis bild!

HAHAHHA...

... va snygg jag blev ;) Nej men som alltid när man blonderar håret hemma blir det lite gul-orange. Tar ändå risken varje gång. Men jag tvättar med silvershampoo och lägger kanske i en kallare ton i håret så blir det nog bra!
Lite kortafattat om skolan idag också. Åkte ner vid 7 med pappa och Nadja så släppte han oss i stan och jag gick och köpte varm kanelbulle och åt. Gick till skolan sen och hade natur. Efter det tog jag, Mimmi, Erica, Jasmine och Amanda spårvagnen till Haga och gick till ett café där dom har sjukt stora kanelbullar. Dom täckte ju en hel mattallrik iallafall. Jag åt dock ingen bulle eftersom jag redan hade gjort de, så tog bara en dricka och en kaka om någon bryr dig eller undrade? haha!
Sen hade vi mentorstid och efter det matte. Gjorde matte diagnos och det gick faktiskt ganska bra! Jag märker nu hur tacksam jag faktiskt ska vara att jag fick en "egen" lärare sista terminen i nian, för jag har lärt mig väldigt mycket! Och allt det jag lärde mig där hade jag stor användning av nu!
Efter matten hade vi en håltimma till, men ingen orkade typ göra något så nästan hela klassen satt i en trångkorridor och flippa. Haha så kul. Givet att det är jag och Jasmine som börjar dansa. 
Sista lektionen hade vi engelska som vi också gjorde diagnos på. Gick sådär. Har aldrig varit bra på engelska och tycker det är jätte svårt. Hörförståelse hatar jag, vill bara riva sönder hela pappret och börja gråta typ, haha så jobbigt tycker jag det är. Men läsförståelsen gick betydligt bättre!
Vi slutade vid kvart i tre typ och då gick jag till ett ställe pappa jobbade på idag så åkte vi och köpte godis och sen hem. Nu orkar jag inte skriva mer och ni kommer inte orka läsa mer. Ni får några bilder vad min kväll består utav, så kan ni lägga till Vampire Diaries ;)

Hello babes!

Lovar att uppdatera er om hur min dag har sett ut nu under kvällen! Ska skölja ur blonderingen nu och typ bada i silvershampoo. Så jag skriver sen!

Bleker utväxten. Nice. Hahaha pappa gjorde...

mms_img35863 (MMS)

Bleker utväxten. Nice. Hahaha pappa gjorde de på mig. Händig farsa ;-)


haha wtf?

nu kom alla mobilbloggar upp! det första (som fanns två likadana av) skulle upp för nästan tre veckor sen. och dom två andra skulle upp i onsdags. fan va mobbad min mobil är, jag hatar dig din rosa skit!
ska färga håret nu, hörs sen!
menar allvar, finns inga ord som kan beskriva hur jävla trött i hövet och kroppen jag är, skjut mig en stund eller något, haha orkar inte xd

Jag fick precis en orgasm. Seriöst rå garv...

mms_img23608 (MMS)

Jag fick precis en orgasm. Seriöst rå garv åt stönet jag gjorde xd


Snygg

mms_img23607 (MMS)

Snygg


Sitter på max med nadja och nathalia och d...

mms_img74754 (MMS)

Sitter på max med nadja och nathalia och dricker milkshake! Gottit!


Sitter på max med nadja och nathalia och d...

mms_img74754 (MMS)

Sitter på max med nadja och nathalia och dricker milkshake! Gottit!


Nu är det nattinatti!

I förra inlägget skrev jag att jag skulle umgås med min farmor, gjorde jag det? Nej... Tog på mig och gick ut och träffade Nadja. Vi gick runt på stan och pratade i typ två timmar, mysigt. Har inte pratat med varandra på typ en vecka? Varför vet jag inte, båda har haft fullt upp med sitt eget race så det har bara blivit så. Men det var kul att få träffa henne! 

Nu ska jag lägga mig och sova för imon är det skola. Sen kommer älskling hem.. SAGA ASSÅ:D
Kanske ska träffa "D" imon, haha nu gör jag som alla andra bloggare ;) Hemsk jag är. Men vi får se. Jag brukar ju ha rätt öppna planer som jag är enormt bra på att ändra fem minuter innan det jag ska göra händer ;)
Planerar även lördagskvällen lite nu, taggar som fan!
Nu är det bedtime!
Godnatt världen, dröm sött! ♥

Go torsdag

Hola allihopa, hoppas att allt är bra med er denna torsdag kväll!
Idag har jag varit i skolan. Pappa körde mig idag vilket var riktigt skönt. Hatar ju att åka buss, tåg, spårvagn osv. Gillar inte att sitta så tätt med andra människor, haha ja, jag har bacillskräck. Vi började iallafall ute på Ringön på bygget. Mycket mer killar än på andra sidan vattnet, haha. Hade Engelska först, sen direkt efter Samhällkunskap. Efter det käkade vi och tog spårvagnen in till stan och typ hela klassen storma 4-gott. Haha mhh! Gick tillbaka till skolan sen och hade matte. Jag och Jasmine flippa totalt då, fine, vi var väldigt fnissiga hela dagen, men där spårade det. Betygsatte våra manliga lärares utseende i betyg, för det finns ju några stycken vi tycker är snygga, haha så jävla sköna. Sen hade vi en lång håltimma så jag, Jasmine, Mimmi, Erica, Amanda och Samuel satt ute och pratade om helt sjuka saker. Allt mellan himmel och jord verkligen! Sista lektionen sen hade vi naturkunskap, väldigt tråkigt om ni frågar mig. Inte alls min grej, menmen. Sen slutade vi klockan 4, vilket innebär att vi hade en lång dag eftersom vi började 8. Rätt oskönt faktiskt. Men dagen gick hyffsat fort eftersom alla underbara människor va med mig! Sen gick jag till centralen och tog ett knökat tåg hem. Och när jag kom hem, så käka jag och decka, haha seriöst vad trött man kan va!

Min farmor och hennes man är här nu och jag har knappt sagt hej, så jag får väl gå ut och visa mig. Vi hörs.
take care!

RSS 2.0