I WANNA GO CRAZY

Hej finisar!
Frida har varit vaken sen klockan 8! waaah, duktigt!!
Jag och pappa åkte och handlade. Ska bjuda Ebba och Richard på lunch. Blir fläsk filé och rotfrukter i ugnen, hoppas det blir gott. Ska laga det helt själv och har aldrig gjort det innan så det ska bli spännande. Det är roligt att laga mat så det blir nog inga problem. Ebbis kommer hit alldeles strax så ska vi börja med maten, så kommer älskling runt 1. Uppdaterar kanske senare. Ha en bra dag, puss!
 

I've learned to live half alive

Hola!
Har nyss kommit hem. Varit ute en sväng med Nadja och tjötat. Trevligt, dock inte så länge.
Ikväll ska jag bara chilla eftersom ingen kan ses typ. 
Imorgon ska jag träffa Richard och Ebba, ska bli mysigt. Får se vad vi hittar på.
 
Förövrigt har jag varit väldigt taggad på att börja skolan idag. Innan kändes det svin jobbigt. Känner inga, är ett år äldre och vet att många i alingsås har stora fördommar om mig. Men idag kändes det bara lätt och kul. Kul att bevisa för mig själv att jag klarar av det om jag vill. Jag ska kämpa nu, tänker inte låta det bli som förra året. Det ska även bli kul att lära känna nya människor och motbevisa folk som trott på falska rykten. 
Saknar dock alla tjejerna från plus och hade inte haft något emot att komma tillbaka till den klassen. Men nu går inte det så jag får göra det bästa av det!
 

A relationship isn’t a test so why cheat?

Hej allihopa!
Hoppas allt är bra med er. Idag har jag verkligen sovit ut, jätte skönt faktiskt. Har sminkat mig riktigt för första gången på typ två veckor, hahaha fräsh man känner sig nu. Tänkte träffa någon kompis med alla var upptagna eller mådde inte bra. Så min älskling kanske kommer hit. Hoppas det iallafall! 
 
Förövrigt ska min mobil in på lagning, igen. Fjärde gången nu. Är så jävla pissed på den. Hämtade ut den i onsdags och dom hade bytt ut det flesta på telefonen och nu är den kaos igen. Vill ha en ny mobil nu tänker inte gå runt med en telefon som krashar hur som helst. Jävla skit xperia. Abonnemanget går ut i december men om man får den reklamerad skulle man tydligen kunna förlänga det till en ny mobil. Hoppas det funkar för jag står inte ut med denna längre. 
 
Nu ska jag ta en promenad med vovven, puss!
 

Sugen, men vet att jag kommer ångra mig!


puss

Sådär ja, nu är jag skyldig er att skriva ett inlägg!
Har haft fyra kanon dagar med min älskling. Vi var ju på stranden och det som jag berättade. Sen har vi faktiskt i stort sätt bara legat inne och tittat på några bra filmer och myst. Känner mig riktigt uppblåst för att jag bara har legat i sängen och ätit kebab, ben o jerry´s, chips och cola haha. Fyfan känns som jag sväller, imon blir det skärpning. Är riktigt sugen på att dra till gymmet också.
Föresten, världens bästa pojkvän gav mig två presenter när han kom hem. 
Detta fick jag...
 
 
 
En jätte god parfym. Luktar super fräsht, älskar den. Fick även ett härligt rött läppglans från Victoria´s secret. Yummyberry heter den och smakar sött och gott. Riktigt bra grejer han gav mig. Tusen tack igen älskling!
 
Nu sitter och och tittar på en film som heter LOL. Tycker den är ganska bra. Man känner igen sig en hel del och den känns väldigt verklig vilket inte jag tycker många filmer gör. En riktig tonårsfilm. Nu ska jag titta klart.
Puss
 
 
 

Godnatt


Kort uppdatering.

Hej på er!
Tänkte bara uppdatera och säga att jag bloggar igen när jag har tid. Är med min pojkvän så vill lägga ner tiden på honom. Men jag lovar att uppdatera när jag kan. 
Kan berätta lite kort om vad vi gjorde igår. Det var riktigt fint väder så vi åkte till Lygnared med mamma. Sola, bada och spelade mini golf. På kvällen var vi ute och spelade basket och lite fotboll. Haha kul.
 
Ni får en bild från stranden igår, puss
 

SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Hej!
Jag har haft en jätte skön dag vid havet med pappa och Ebba. Har blivit mycket sol, bad och kortspel. 
När jag kom hem gick jag ut och åt glass med Saga och Fredrik. Satt på torget och spelade Uno med haha. Nu ska jag iväg och bada med Nadja, Paula och Saga.
Pratade med min älskling förut i telefon med, haha blev som i extas typ!
 
Ni får bilder från stranden. Ebba ville inte vara med på så mycket bilder så ni får nöja er med en!
 

Godmorgon...

... hoppas ni har sovit gott. Antar att en del av er fortfarande ligger och sover när jag skriver det här.
Jag har varit vaken sen halv åtta och är faktiskt pigg. Är på riktigt skönt humör också vilket är kanon härligt. 
Har packat badväskan nu och snart ska jag och pappa åka och hämta Ebba. Hoppas jag kommer hem svart sen haha, men knappast. Lite färg får jag förhoppningsvis!
Nu måste jag kila men ha en galet skön dag i solen.
Ta hand om varandra, puss!
 

GODNATT

Tänkte bara uppdatera nu en kortis innan jag ska sova.
Blir tidigt idag för jag ska upp tidigt imon, haha lät ju klokt. Hoppas på en kanon dag imorgon men det tror jag verkligen! Ska till Hovås med Ebba och pappa. Vet inte om Casper kanske ska med, vi får se. Mycket sol, bad och girltalk! Och imorgon kommer även min finaste pojkvän hem från Italien. Har inte träffat han på över två veckor så ni kan ju gissa hur mycket jag längtar efter att få träffa han på torsdag! 
Nu väntar sängen på mig. Godnatt sov gott sötnosar!
 
 

Äntligen sommar!

Hej allihopa!
Har haft en härlig dag på stranden idag. Sol, bad och glass. Färg har jag fått iallafall. Om vädret tillåter blir det ännu mer imorgon. Ebba ska åka med mig och pappa till Hovås och vara där hela dagen. Saknar havet så mycket. Är inget stort fan av att bada i sjöar då jag är uppväxt med att bada i havet. Men jag har lärt mig med åren haha. Så det blir skönt att få bada i saltvatten! Måste fixa ett krabbfiskespö så jag kan fiska lite krabbor haha. 
 
Nu ska jag lägga mig och titta på tv för jag är väldigt snurrig i huvudet, mer än vanligt asså ;)
Puss
 

Stranden nästa!

Godmorgon!
Vaknade för ca 15 minuter sen och är på toppen humör. Pappa väckte mig och sa att det var klar blå himmel och frågade vilken strand jag ville åka till. Så nu ska vi snart åka ut till Lygnared för lite sol och bad. Gud vad skönt, äntligen lite fint väder!
I eftermiddag ska jag träffa min underbara Ebba!
 
Ha en bra dag, puss!
 

Dags att bränna lite fett.

Har nyss käkat en omelett och sallad till lunch med ett stort glas is vatten. Jätte gott faktiskt. Nu ska jag dra till gymmet med Nadja och Paula tror jag skulle med också, kul. Ska bara springa idag och träna lite mage. Vill inte ha muskler utan bara bli smal. Nej nu måste jag dra, puss :)
 

Lite solsken tack.

"Godmorgon".
Självklart har jag inte sovit tills nu haha. Är så sjukt seg idag känner jag. Ligger i sängen och tittar på tv och äter paj. Tjock nästa. Nej men kanske ska dra och gymma sen så det går jämt ut haha.
 
Det ska tydligen vara fint väder på onsdag med så jag funderar på att dra ner till havet, hade varit skönt!
Aja vi hörs senare, puss.
 

KILLING ME SOFTLY

Hej!
Nu har jag städat klart här. Själva städandet tog max 30 minuter men sen springer man ju runt som en tok och gör massa annat under tiden haha. Hur det går med shufflandet? Åt helvete! Haha när jag först tänkte att jag skulle lära mig på en dag så hade jag helt glömt bort hur kass min tackt känsla är. Har även ganska svårt att röra båda fötterna på olika sätt på samma gång haha. Det måste ha sätt jätte roligt ut, men kul hade jag iallafall. Vet inte hur många gånger jag slog i fötterna i bordet och i kakelugnen. Nej jag får nog ge det lite mer tid haha. Imorgon ska jag nog lära mig att hjula om det är fint väder ute. Dunkar jag i golvet i mitt rum får väl tanten som bor under frispel på mig. 
Nu ska jag försöka få tag i Saga, puss!
 
 
Aww hittade dessa goss bilderna från när mina och Caspers kaniner fick ungar. Vi hade typ 16 såna små bebisar att mysa med, saknar! (Nej jag klämmer inte hårt på den fast det kan se ut så på bilden, var jätte rädd om dom!)
 
 
Ignorera dubbelhakan på sista bilden hahah!

ALL WE NEEDED WERE SOME GOOD FRIENDS AND A SONG TO SING ALONG

Hej sötnosar!
Idag är jag på toppen gött humör, hur härligt som helst. 
Plockar lite med tvätten i mitt rum för jag försöker hålla det rent hela tiden nu för det är så jävla jobbigt att städa när det är ett bombnedslag så man blir tvungen att lägga 2 timmar för att få det att se okej ut. 
Har även bestämt mig för att jag ska försöka lära mig nya saker varje dag. Behöver inte vara något märkvärdigt, kan vara ett nytt ord bara, men något ska det vara iallafall. Dagens uppdrag är att lära mig att shuffla! Hahaha tycker det är super coolt och jag har inget speciellt planerat förän ikväll så varför inte liksom. Haha uppdaterar er senare om hur det går, puss!
 
 

TRE FRÅN STRANDEN

Hej!
Min dag har jag spenderat på stranden och stan med Nadja. På kvällen blev det en promenad med Saga. 
Jag märker att jag har vänt tillbaka dygnet för jag är jätte trött nu och vill bara sova. Innan var det väl vid denna tiden jag piggnade till i stort sätt haha. 
Ska krypa ner under täcket och titta på Letters to Juliet. Jag älskar verkligen den filmen. 
Vi hörs imorgon, puss!
 

I LOVE IT!

Godmorgon darlings!
Idag vaknade jag av mig själv vid 9 tiden som jag har gjort den senaste veckan. Helt sjukt att jag har lyckats ställa tillbaka dygnet så bra! Duktig tjej där. Nu ska jag dra till stranden med bästis Nadja och låta solen kyssa min hud. Puss
 

DETTA KALLAR JAG BILDBOMB!!!

TTTTAT

HEMMA IGEN!

Hej!
Nu är jag hemma.
Jag ska beskriva veckan lite kort. Vi har varit på stranden, träffat vänner, lirat boll, shoppat osv. Om jag har haft det bra? Helt okej. Hade höga förväntningar och det har varit roligare dom tidigare åren. Anledningen till det var delvis vädret, vi bodde lite utanför placet där allt hände och jag saknade/saknar min pojkvän så det gör ont i hela kroppen så jag har inte varit på bästa humöret. Men dom bra stunderna så har jag haft det roligt! Nadja har varit kanon skön hela veckan, likaså dom andra tjejerna. Det har varit mycket skratt men också en mage som heter kaos. Men mesta dels har jag haft det bra! 
Bildbomb kommer imorgon. Nu vill jag bara lägga mig och sova bort några dagar tills jag får träffa min prins.
Puss
 

Förlåt!

Förlåt att jag inte har kunnat uppdatera. Är i Åhus och internet är skit segt här så nu är första gången jag har kommit ut på blogg.se. Jag lovar att uppdatera när jag är hemma på lördag/söndag. Puss

My lovely babydog!


Nytt i garderoben.

Igår var jag på stan med min älskade Ebba. Då fick jag med mig detta fräsha sommarlinnet hem. Jätte snygg färg när man är brun. Ska ha med det ner till åhus och matcha med ett par ljusa jeansshorts, bruna ben och snygga smycken. Lovely! 
 

Imorgon, äntligen!

Vet, jag bloggade inte igår. Jag har jobbat, gymmat, solat, badat badkar, sovit hos Nadja, dansat, färgat håret, jobbat och nu är jag död. Uppdaterar senare idag haha, KÄRLEK!! :D
 

Som om vi aldrig hade varit på botten, som om vi aldrig hade mött sorgen.

Hej sötisar!
 
Har precis städat mitt rum och rensat min garderob. Nu är det fräsht här igen. Måste verkligen skärpa mig och inte svina ner så mycket. Jag som har sån bacillskräck borde inte äckla ner sådär, haha men jag ska försöka bättra mig! Sminkrummet orka jag inte göra så mycket mer med än att dammsuga, för hur sjukt det än låter så hittar jag mina grejer mycket lättare när det ligger huller om buller där inne än när det ligger i krogarna. Då måste man ju rota runt och leta osv haha skit jobbigt.
 
Detta ska inte bli en städblogg så vi lämnar det ämnet nu.
Jag har jobbat en stund idag också. Det var bara jag och Nadja på caféet idag så det var lite stressigt då jag var så fruktansvärt vimmsig. Hatar när huvudet inte hänger med. Man vill göra rätt men allt blir bara skevt och knasigt. Haha ni vet när man försöker koncentrera sig och göra sitt bästa och desstu mer man försöker desstu sämre blir det. Så var jag idag! Fruktansvärt. Linda kom in en stund och hjälpte oss vilket var bra. Stackars Nadja måste blivit super stressad när det springer runt ett stolpskott och som inte märker skillnad på dag och natt typ haha. Ska lägga mig betydligt tidigare idag och dra i mig en energidricka imorgon bitti så det underlättar för oss allihopa. Paula ska jobba imorgon med så det är skönt att vi är tre! 
 
Efter jobbet imorgon ska jag träffa min älskade vän Ebba. Vi ska kika lite på stan och sen gymma på Sportlife. Ska bli jätte skönt. Hon ville köra igenom mage och rygg så det blir det. Självklart kondition på det också. På eftermiddagen ska jag gymma med Nadja tror jag och sen ska vi förmodligen slinga mitt hår så blir det nog myskväll hemma hos henne! Kanon. Har verkligen försökt proppa in akitviteter på mina dagar nu när Richard är borta för att jag inte ska deppa allt för mycket över det hihi.
 
Nu ska jag ta en snabbdusch och lägga mig i en nybäddad säng, skönt.
Puss!
 

Eat my poison and swallow your pride down

Hej allihopa!
Nadja körde skiten ur mina ben idag på gymmet. Gick med på att göra hennes schema och det sved lite grann haha. Vi sprang i slutet och sen var vi lagom trötta. Det var iallafall jätte skönt att träna igen. Har ju haft en enveten förkyldning men nu känner jag mig frisk vilket är jätte härligt. 
Imorgon ska jag jobba på caféet mellan 8-10 och sen blir det träning på det. Måste städa mitt rum och tvätta det jag ska ha med mig till Åhus på fredag. 
 
Ska bli så kul att åka ner till Åhus igen. Huvudpunkten på sommaren. Ännu bättre blir det nog i år eftersom jag slipper campa! Haha jag är verkligen ingen camping människa. Vi har alltid bott i husvagn när vi har varit där men i år har vi hyrt en stor och fräsh stuga inne i stan. 15 minuter med cykeln till cupcentret och stranden. Jag och Nadja har även lagt upp ett litet "tränings schema" vi ska följa när vi är där nere. Duktiga tjejer!
 
Nej nu ska jag sova några timmar innan det är dags att vakna upp igen. 
Godnatt!
 

Goodbye my lover typ

Hej käraste!
Richard har sovit hos mig i två nätter. Vi har bara passat på att mysa och haft Harry Potter marathon. Bara den sista filmen kvar nu som vi inte hann se. Nu får jag inte träffa han på lite över två veckor. Är riktigt tacksam över att jag åker till Åhus på fredag så jag har något annat att tänka på. Och i veckan ska jag jobba och träna så tiden går förhoppningsvis fort.
Nu ska jag dra till gymmet med bästa Nadja, puss!
 
 
Idag kör jag på inbakade flätor, ifyllda ögonbryn och lite mascara på övre fransarna endast.

Kort paus

Hej, ännu en gång får jag ursäkta min sega uppdatering.
Igår var jag med Linnea. Vi snackade, tittade på film och käkade Ben & Jerry´s. Cozytimes verkligen. Sen drog jag och bowlade med Nadja, riktigt roligt med mitt hjärta. Sen gick vi till Maxi och köpte jordgubbar och choklad som vi smällte och doppade jordgubbarna i, sjukt gott! Andreas kom hit och vi hyrde två filmer som vi tittade på. Mammi var med också hihi.
 
Nadja sov hos mig och idag har vi bara chillat. Nu kommer Richard hit om en stund så ska jag mysa sönder med honom innan han åker utomlands. Så nu går all min tid och energi till min kärlek.
Puss
 

STRANDEN!

Hola sunshine! Haha en ny blandning sådär bara.
Idag var jag hos läkaren tidigt på morgonen, vilket var tur för då sov jag inte bort denna fina dagen. Så när jag kom hem åkte jag och mamma till stranden och dit kom min kusin och min moster. Vi har solat, badat, ätit glass, spelat mini golf, hoppat stuttsmatta osv haha. Att hoppa på en sån där stor jävla hoppmatta med 20 ungar på var inte det smartaste jag gjort. Gjorde det för Linnea ville hoppa och tänkte "hon tröttnar nog snart" haha men alla andra barnen tyckte ju det var super kul när jag hoppade för då flög ju dom jätte högt haha. Så efteråt kände jag att jag inte var frisk än och blev jätte konstig i halsen och yr, haha bra Frida. Men det var roligt att leka med barnen så det var värt det! Förövrigt utklassade jag min 12 åriga kusin på minigolf, DUKTIGT! Haha.
Tänker att jag bjuder på lite bilder istället!
 
Dålig bild kvalité men min kamera är sönder så jag får nöja mig med en halvdan!

Varför är tjejer så elaka mot varandra?

Jag måste verkligen dela med mig av en sak för er som jag har tänkt på väldigt länge. 
Igår när jag var på Partille cup blev jag verkligen så fruktansvärt irriterad på alla bitchiga brudar. Haha det är verkligen helt otroligt hur vi tjejer beter oss mot varandra. Vi alla borde stötta varandra och vara schyssta mot varandra, men vad gör vi istället? Vi ser ner på varandra. 
 
Situationen igår var såhär. Nadja hade spelat en match, vad resulterar det till? Man rör på sig, svettas och blir alltså varm. Efter matchen stod vi i solen och då blir man ännu varme, så när vi ska gå därifrån tar Nadja av sig matchtröjan och går i shorts och sportbh, inte hela världen va? Men så fort tröjan åkte av så var alla dryga tjejer i farten. Sneda blickar, hånskratt, kommentarer bakom ryggen osvosv. Vad fan händer med världen? Jag är inte heller perfekt, jag har också tittat snett på någon någongång men efteråt blir jag irriterad på mig själv att jag ens gör det. 
 
En annan grej jag reagerade på var när vi stod och snackade några stycken och det står några tjejer bakom oss. Den ena tjejen var lite kraftig och självklart ska en tjej som går förbi slänga ur sig en kommentar till sina vänner som "kolla vilka feta lår hon har" också börjar dom garva. För det första, säger man ens så så att personen har möjlighet att höra det? Det man tänker kan man inte alltid rå för men man behöver inte dela med sig av alla sina åsikter. För det andra, om det nu var så att den tjejen hade stora ben, tror folk inte hon är medveten om det då? Det är absolut ingenting man behöver påpeka. Det var antagligen känsligt för henne och att få höra en sån kommentar då kan göra en riktigt ledsen.
 
Tjejer har verkligen en tendes att sänka varandra. Ibland omedvetet just för att samhället är så sjukt i sig själv. Det är i den världen vi lever och det är som vardagsmat. Det borde inte vara så. Man kan inte älska alla i världen. Man kan inte tycka att alla ser bra ut. Man något man kan styra över är ens eget beteende. Kan inte var och en ta ansvar för sig själva och låta bli att slänga ur sig den där onödiga kommentaren som faktiskt kan sätta sig hos någon riktigt hårt. Låt bli att kolla snett på någon som ni inte tycker om eller som har på sig något som ni reagerar på. Låt bli att skratta och peka bakom ryggen på folk. Det är så onödig energi.
 
Jag hoppas inte att denna texten ska väcka ilska hos någon för det var inte mitt syfte. Ni behöver heller inte komma med några kommentarer till mig om att jag inte är perfekt osv heller för det vet jag att jag inte är. Jag är medveten själv om saker jag har gjort och jag har ångrat mitt beteende många gånger. Men sista tiden har jag verkligen arbetat med mig själv och försökt att ha en bättre attityd utåt och vara trevligare mot folk, då vet jag att jag inte har gjort något fel och sen är den upp till alla andra hur dom vill bemöta mig tillbaka. Le istället för att kolla snett på den som går bredvid mig osv. Ni som tänker "jag är gör inte dessa saker som hon beskriver" ta inte åt er. Men tänk efter en gång extra. Jag tror vi alla någon gång har haft en dryg och bitchig attityd mot någon som egentligen inte har gjort oss något illa alls. Vi alla har nog tänkt högt om någon.
 
Det jag vill komma fram till är att jag tycker att vi tjejer borde vara snällare mot varandra. Möt varandra med ett leende istället för ett höjt ögonbryn och ett patetiskt skratt. Jämför beteendet killar har mot varandra och beteendet tjejer har mot varandra. Skillnaden är stor och det tror jag dom flesta håller med mig om. Världen hade varit så mycket roligare och trevligare att leva på om vi alla var trevliga mot varandra istället för dryga och elaka. Tycker du verkligen inte om en människa, håll din värdighet högt och var tyst om dina åsikter mot den personen. Hon/han är lika mycket människa som du och du skulle inte vilja bli behandlad dåligt av någon. 
Så nästa gång, tänk ett steg längre. Kolla inte så argt på en tjej som sticker ut ur mängden, se glad ut istället. Klarar du inte av det, titta inte på henne!
 
Sprid kärlek, inte hat!
 
 
Tumblr_m6k357r9rn1rza7hmo1_500_large

Tumblr_m69dkbo2pl1qg7ok2o1_500_large
 

Tumblr_m612r7zmon1r48wwvo1_500_large
 
181830_327111184034234_1129708071_n_large
 

Tumblr_lnh8v6l89j1qd2g3jo1_500_large
 
558308_10150774553661469_569231468_12072901_1181458851_n_large
 
Tumblr_m4yu9rvfgs1r6nqjyo1_500_large
 
 

Följ mig på Instagram! "fryyda"


Sommar utan sommar

Hej alla fina! 
Ligger i min soffa och har nyss ätit Ben & Jerry´s, så gott verkligen.
 
Imorse åkte jag med pappa ner mot Göteborg vid 7 tiden så släppte han mig hos Richard. Tänkte envisas med om att hålla mig vaken men det var näst intill omöjligt så jag gick och la mig bredvid min kärlek och sov i några timmar till. Väl vakna gjorde vi oss iordning och gick bort till Allum och tittade i lite affärer. Hittade ingenting som föll mig i smaken tyvärr. Påvägen hem gick vi och handlade mat, vuxen poäng till oss haha. Så när vi kom hem gjorde vi tacos. Käkade, tittade på tv och spelade kort, sen kom pappa och hämta mig. Tanken var att jag skulle stanna hos honom till imorgon men jag ska till läkaren tidigt imon och kände mig inte så pepp på att åka tåg på morgonen när alla människor ska till jobbet. Hatar att åka tåg/buss/spårvagn i vanliga fall men när det är mycket folk så förvärras hela situationen. Känns som jag är instängd i ett "rum" av bakterier. Ja jag vet det är bakterier överallt men tycker det är äckligt på just sådana ställen!
 
Får se vad som händer ikväll.
Skulle gärna vilja bli helt frisk och kry så jag kan träna igen.
Puss på er.
 
Min finaste.

DISS

Hej på er!
Vem lyckades försova sig idag då? JAG GJORDE! Fan va grymt gjort Frida, egoboost verkligen. 
Har iallafall duschat och ätit frukost så ska snart börja fixa mig och sedan åka ner till Göteborg. 
 
Jag vet att jag inte brukar "hissa och dissa" i min blogg. Men nu måste jag verkligen dissa en sak. Min diss går till alla jobbiga bilder som läggs upp av killar (främst) som står i bar överkropp, spänner och drar ner kalsongerna för att visa hur bruna dom har blivit. Allvarligt skulle vi tjejer lägga ut en bild när vi står i underkläder, posar och drar ner troskanten med ena fingret så skulle det bli ett jävla liv. Oj så många stämplar man hade fått. Man hade varit billig, slampig, sökt uppmärksamhet och jag vet inte allt vad folk kan kläcka ur sig. Vill ni nu visa att ni är bruna, gör det genom en bild när ni inte står och drar ner era kläder halv vägs ner till knäna. Vi ser att ni är bruna även om vi inte ser den vita randen. Oroa er inte för det. Nej usch vad jag har stört mig på dessa bilder på facebook dom senaste dagarna. Ta inte detta fel nu, dissen går till bilderna inte personligen till människan som lägger upp dom för dom är säkert jätte trevliga haha.
 
Nu ska jag fixa mig, puss!
 
Tips från mig till er. Ta en bild bredvid en människa som är betydligt blekare än er. Som jag och Nadja har gjort på denna bilden, hahaha.
 

Lite information sådär

Hej snyggingar!
Sorry för seg uppdatering. Ska berätta för er vad jag har gjort idag! Jag och Richard ställde klockan på 11 idag då jag gick upp och gjorde frukost till oss. Hallon-mango smoothie och stekta ägg. Haha det var ingen höjdare men det fick mätta lite iallafall. Sen gick vi ut på stan för han skulle köpa lite nya kläder. Vi hittade en del snyggt som han fick med sig hem, riktigt fräsht! Sen bjöd han på lunch som vi köpte med oss hem. Nadja kom hem till oss en stund också. Sen åkte jag, Richard, mamma och pappa på en lägenhetsvisning. Nej, det är inte vi två som ska flytta ihop haha. Snarare så att mina föräldrar ska flytta isär. Har valt att inte skriva något om det på bloggen innan men jag vet att jag ändå kommer få frågor om varför jag ska flytta. Plus att ni lär ju märka i framtiden och jag flyttar lite fram och tillbaka. Självklart går det att undanhålla men sånt smusslande orkar jag inte med! Anyway, det var en fin lägenhet iallafall. Nyrenoverad så den var fräsh. Fanns balkong vilket jag verkligen har saknat med den lägenheten vi bor i nu! Haha blev super glad när det fanns en lekplats utanför. Jag är så barnslig av mig så jag älskar sånt. Tycker det är jätte kul att gunga, så det passade jag och älskling på att göra. Haha gud vad jag skrattade när han hoppa av gungan och trillade baklänges, så kul man kan ha!
Får se om vi får lägenheten, jag hoppas på det iallafall. 
 
Nu på kvällen har jag bara chillat med Nadja. Kollat runt på lite resor osv. Riktigt sugen på att dra iväg till något varmt land med henne och Richard i slutet på sommaren.
 
Nu ska jag snart sova. Imorgon blir det förmodligen en rolig dag. Ska ner till Göteborg och titta på Partillecup med my boyfriend och Naddis. Vi hörs när vi hörs.
Godnatt!
 
 
Foto : Linnea Johansson

RSS 2.0