Valborg baby

Hihi


YOU ONLY LIVE ONCE

Godmorgon!
Ligger i sängen och försöker piggna till. Kom precis på att det är nog lättare att vakna om jag tar en dusch, haha så de ska jag nog göra. Sen blir det fixfix och sen tar jag 5 tåget ner till Göteborg tillsammans med Nadja. Vi ska möta upp bästa tjejerna i stan och sen ska vi grilla och fira Valborg. Vad är Valborg ens? Haha bra Frida, bra att du firar något du inte har en aning om vad det är. Nej nu ska jag rycka upp mig, kanske blir ett blogginlägg innan jag drar annars hörs vi imon. Var rädda om er ikväll om ni ska ut. Puss


Tumblr_m37fifb9qm1rotev2o1_500_large

My life and love might still go on In your heart, in your mind. I'll stay with you for all of time

Hej mina kära läsare!
Ikväll har jag ätit grillat för första gången i år. Gud vad gott det var. Munorgasm på hög nivå.
Nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på en mysig romantisk film, ingen mindre än The Notebook. Igår var det en skräckfilm jag drog på alldeles själv men idag blir det lite härligare. Ska njuta av denna fina filmen nu.
Hoppas att ni sover gott om ni inte redan har somnat. Puss och godnatt!

Nya shorts, riktigt somriga!


Destiny is for losers. It´s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Hallååå allihopa!
Vilket underbart väder vi har fått idag. Iallafall där jag bor. Varmt och soligt. Synd bara att det är blåsigt, men jag kan absolut inte gnälla! Idag var planerna att jag och Ebba skulle åka till Allum men stackarn håller på att bli sjuk så det blev inget med det. Nadja räddade min dag lite istället. Vi var inne på stan och jag hittade en par skit läckra shorts som jag köpte. Ett riktigt fynd. Ska visa er senare. Nu ska jag göra mig lite fin för sen ska vi åka och grilla hos några vänner. Puss

Min nya älskling!

1. Haha jag vet att min gylf är öppen så det behöver ni inte påpeka!
2. Bilderna gör verkligen inte färgen på linnet rättvisa. Färgen är mycket klarare och starkare i verkligheten!

LÖRDAG BABY

Hej allihopa!
Hoppas att ni mår bra. I do, förutom att jag är riktigt trött. Blev inte mycket sömn inatt men jag får skylla mig själv haha. Var väldigt snäll idag och gav min pojkvän frukost på sängen, haha underbart. Sen gick jag till jobbet. Känner att jag har varit helt under flötet idag, men alla har väl sådana dagar eller hur? Stress är inte alltid lätt att hantera för en klant som Frida Magnusson, haha blir väldigt fipplig och förvirrad. Fipplig, är det ens ett ord?
Efter jobbet gick jag och Richard och tittade på stan lite. Köpte ett jätte sött sommar linne som jag ska ha på mig på Valborg.
Ikväll var tanken att jag skulle på fest. Men jag har verkligen ingen ork i kroppen. Får se jag kanske får ett ryck och ändrar mig. Tycker det är skönt med lite ensam tid ibland på kvällen faktiskt hihi.
Ska visa linnet för er senare, puss!
Aww miss that girl!

Haha liten Frida!

Åh förlåt att jag inte har uppdaterat än. Har precis varit ute och pratat med Saga och Elise lite. Älskling kommer hit snart så vi får se vad som händer ikväll. Vet inte om jag kommer uppdatera men det märker vi. Hoppas ni får en jätte bra kväll i det härliga vår vädret. Puss

ETT FEL NÄRMARE RÄTT

Nu kom dessa inläggen jätte tätt inpå varandra, men det är roligare med två mellan långa inlägg än ett jätte långt? Haha tror man lurar hjärnan att det är bättre uppdatering då. Nu ska jag nog cykla bort till solariet och ta en solsemester. Det börjar ju bli grönt på träden och det ska bli varmare nu så jag laddar upp. Haha är så jävla taggad på shorts, söta skor och fina blusar. Men då är det ett måste att ha bruna ben. En brun kropp är lite som en accessoar, det gör hela outfiten snyggare. Ni som är bleka, jag menar inget illa, ni är vackra ni med. Jag är också blek imellan åt bara att jag väljer fejkbränna. Beundrar er som klarar av att endast hålla er till den riktiga solen.
Puss
haha snart så!

Fit me!

Hej allihopa!
Har nyss varit och handlat med mamma. Köpte ett par blommiga ballerina skor, en as go pjamas och nytt smink. Tänkte pröva det nya sminket fit me från Maybelline New York. Det sägs att det ska se naturligt och fint ut så vi hoppas på det. Hoppas att det passar min hy bara. Jag har så oljig hy så efter några timmar blir jag alltid alldeles glansig i ansiktet, hatar det verkligen. Innan använde jag ett anti shine puder ifrån IsaDora men nu ville jag testa något nytt. Håller tummarna på att det är bra smink! Berättar om några dagar vad jag tycker om det!

Mina favoriter i repris!


Nicki Minaj, du är så klockren...

Now don't you feel a-stupid, yeah, that's egg on your face
If you weren't so ugly, I'd put my dick in your face

I get it cracking like a bad back
Bitch talkin she the queen when she looking like a lab rat

Snyggt jobbat Gina!


Du strålar och du gnistrar, en slipad diamant.

Tjenare goingar! Hoppas allt är grymt bra med er. Jag mår bra idag, lite matt i kroppen efter gårdagens ångestattack bara, men det är bara att ta det. Kom nyss hem från caféet. Det var spelning där nu på kvällen så jag var där och hjälpte till och jobbade. Riktigt mysigt var det. Bra musiker, goadoft ljus, gott fika och självklart trevlig personal haha ;)
Nu lyssnar jag på musik och ska städa undan lite i mitt rum så det slipper bli stökigt, smart va!?
Puss på er!

LISTA

Idag är det… måndag
Idag tycker jag om… Richard 
Idag har jag…jobbat
Idag borde jag… sova!
Idag tycker jag…  att det har varit hyffsat varmt ute!

Förra veckan med ett ord: okej
Veckans bästa: mys
Veckans värsta: vet inte faktiskt !
Dagens värsta känsla… ångest
Dagens bästa händelse… kyss från älskling
Dagens hiss... vädret
Dagens diss… min ångest och sömnbrist

Idag är jag nöjd med… min jobbinsatts
Idag är jag missnöjd med… mina enorma påsar under ögonen haha
Idag saknar jag… pengar
Idag avskyr jag… att må dåligt
Idag älskar jag… alla nära och kära
Just nu ska jag… smörja in kroppen

 


You can't break my spirit, it's my dreams you take.

Hej! Såg att ni var lite nyfikna på min pojkvän? Ska ner till han sen så ska försöka få med han på en bild ;) Only for you babes.
Idag vaknade jag iallafall bredvid världens bästa, super mys. Blev riktigt tidigt idag faktiskt. Började jobba klockan 7 och slutade vid 2, så det har varit en lång dag för mig idag. Haha är ju inte van, det är ju egentligen som en skoldag. Men i slutet av dagen kom Robert och hälsade på mig så vi satt och tjöta en stund, sen kom Jonas och Robin dit också. Goa killar, kul med lite sällskap också när det inte var mycket att göra. Men det har gått riktigt bra idag faktiskt.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem sen ska vi ner till Allum och lämna in min mobil på 3. Vi hörs senare, puss!

DU ÄR KNARK

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen. Har städat och gjort fint i mitt rum idag, det luktar typ citron nu hihi. Min going kommer hit om en stund och sover hos mig, super mysigt. Blir tidigt imon dock för han ska till skolan och jag ska jobba. Börjar klockan 7 imon. Men det ska faktiskt bli roligt så de gör ingenting! Bara att se det posistivt. Får se om jag bloggar mer idag, känns lite drygt att sätta sig vid datorn för att blogga haha. Skulle vilja göra en videoblogg med han men tror inte han är så på, haha vi kan ju hålla tummarna!
Ha det bäst, puss!

Open books, not legs. Blow minds, not guys.

Hej!
Haha jag är så trött och seg va. Ligger fortfarande i soffan med täcke och myskläder- Hatar sånna här dagar, men jag orkar inte göra något. Mamma kommer hem när som helst och hon lär vara fly förbannad när jag inte har städat mitt rum, men allvarligt talat så orkar jag inte bry mig. Ska faktiskt städa det idag, tror jag. Haha. Bara jag som har en tendes att skjuta upp alla tråkiga saker? Ni vet "jag gör det sen", hopplöst! Nej nu får jag fan rycka upp mig. En promenad och en dusch får rädda min dag!

Frågor och svar

jag har insett att min senaste kyss.. var med den bästa

jag saknar.. sol och värme

jag pratar.. mycket

jag skrattar.. när jag tycker något är roligt
jag tycker om.. sommaren
jag avskyr när folk.. ljuger och dömmer
mina närmaste vänner är.. fantastiska
min första vän hette.. Joakim
min första kärlek hette.. kommer jag inte ihåg, var jätte liten haha

kärlek är.. stort
min favoritfilm är.. har ingen. men jag tycker insidious är riktigt bra.
när jag borstar tänderna.. skummar det.
när jag lagar mat.. är det stressigt
jag är rädd för.. förlora någon som står mig nära
jag önskar.. att det blir sommar nu
den värsta känslan är.. att bli lämnad
den bästa känslan är.. när kärleken är besvarad
jag vill.. åka utomlands
jag är.. mätt
jag är sämst på.. att vara någon annan än mig själv
jag kommer alltid att vara.. jag
det finaste som finns.. kärleken
i sommar.. ska jag bli brun och ha riktigt roligt!
sist jag grät var.. på båten hem från Danmark för jag var så sjösjuk haha.
jag kan.. sova med öppna ögon
min mobiltelefon är.. äckligt kass
när jag vaknar på morgonen.. kollar jag mobilen
innan jag somnar.. fokuserar jag på hur jag andas
just nu håller jag på att.. skriva detta
jag har aldrig.. gråtit glädjetårar
idag har jag.. sovit
på gymnasiet.. hoppas jag att tiden går för jävla fort!
jag vill verkligen.. till havet




Kära rubrik, jag hatar dig.

Tjenare allihopa!
Nu sitter jag hemma hos Nadja och väntar på att hon ska städa klart. Hon är galet seg. Ska hem och äta med mamma sen hade jag tänkt. Ikväll blir det väl att umgås med vänner. Behöver verkligen städa mitt rum men jag har ingen lust alls faktiskt. Nu är hon och tjötar på mig här så vi hörs. Puss

GOD JÄVLA MORGON

Godmorgon!
Vaknade upp för några timmar sen med Saga bredvid mig. Gött att börja dagen med några goa skratt. Nu har vi gjort oss iordning och ska snart gå ut. Igår var vi hemma hos Richard med hans kompis. Tittade på film och spelade lite kort. Mysigt var det. Åkte hem vid halv två och vi somnade typ direkt när vi kom hem.
Ska ut nu så vi hörs senare, puss.

Fredag tjugonde april.

"Godmorgon". Har dock varit vaken någon timma men jag säger godmorgon nu! Känns så värdelöst att sova bort hela dagarna. Men vad finns det att göra liksom. Kul att vara själv flera timmar varje dag, haha då är det ju bättre att sova. Förhoppningsvis blir det bättre när det börjar bli sommar. Då kommer jag ligga på stranden och pressa medans ni andra är i skolan haha. Sen när ni har sommarlov slipper jag ju sova bort hela dagarna och till hösten börjar jag skolan. Fick brev från gymnasie grejen häromdagen att jag kom in. Kändes skönt! Ska dock göra omval. Kom in på barn och fritid men vill gå hotell och turism istället tror jag, så vi får se hur det blir.
Ska snart gå upp och göra mig iordning. Vi hörs mer sen, puss på er!

Sov gott älsklingar!

Nu ska jag och huvudvärken gå och lägga oss. Imon blir det mys hos min favorit kille med kompisar. Puss

HAHA jag har världens skönaste kusin


<3

Tar det lite lugnt med bloggandet idag. Har ingen större lust. Ska till gymmet snart med Nadja. Kanske bloggar lite efter det. Haha är så dosig i huvudet för jag har börjat äta mina sömntabletter igen. Slarvade med dom på "lovet". Vi hörs som sagt kanske sen, puss

Mina åsikter och tankar kring skönhetsingrepp!


ACT LIKE A LADY THINK LIKE A BOSS

Nu har jag precis kommit hem. Var galet skönt att få träffa Saga igen! Nu känns allt som det ska. Vi hade en hel del att prata om hihi.
Fick en fråga här på bloggen om vad jag vill uppnå med min träning. Jag vill få en slank och smal kropp. Vill minska midjemåttet en hel del. Vill ha smalare ben och fastare rumpa. Vill bli smalare i ansiktet och sen vill jag även få lite magrutor. Inte överdrivet men bara lite grann, vill se vältränad ut liksom. Vill bara ha en tight och bra kropp! En tjej som jag tycker har riktigt bra kropp är Pischa från Djungelns drottning! Hon ser vältränad och riktigt fräsh ut. Hittar ingen bild på hennes kropp men ni får väl kolla på programet om ni är intresserade!

Saga är snart hemma och jag är gladare än någonsin!

Tjenare allihopa!
Har varit på gymmet med Nadja och jobbat på strandkroppen. Det går faktiskt bra nu, roligt när man ser resultat. Och gissa vem som ringde mig när jag stod och lagade mat!? SAGA! Åherregud vad glad jag blev. Hon är hemma om typ en timma och då kan ni ge er fan på att jag och Nadja är på plats. Åh vad jag har saknat henne, helt otroligt! Hon lär ju vara en jävla pangbrud nu. Kritvitt långt hår och brun. Man ba kunde du ens bli snyggare än du redan var? Haha nej nu ska jag duscha innan jag ska bort till henne. Puss

ONLY YOU CAN GIVE ME THAT FEELING

Nu ska jag ta en lång och välbehövd dusch! Ska skrubba kropp och ansikte galet. Sen smörja in mig med en go body lotion. Sjukt fräsh lär jag bli hihi. Ska måla naglarna också. Duschen väntar på mig så det får ni också göra en liten stund, puss!
Foto: Linnea Johansson

TRUE


A SILENT HUG MEANS A THOUSAND WORDS TO THE UNHAPPY HEART

Hej sweeties!
Idag vaknade jag 13.30 och det var lagom skönt ska ni veta. Har inte fått sova ut på, ja jag vet inte hur länge, så det var riktigt gött! Nu har jag precis varit ute med Leo och ska göra mig iordning för om en timma ska jag träffa Ebba en liten stund. Efteråt ska jag bort till gymmet och träna med Nadja. Vi hörs senare älsklingar, puss!

GODNATT


If "plan A" didn´t work, the alphabet has 25 more letters! Stay cool.

Hej babys!
Nu har jag varit och tränat med Naddie. Mage, ben och rumpa. Ganska standard haha. Sprang 35 minuter på crosstrainern också så idag har jag varit duktig! Har precis ätit en tonfiskmacka och nu ska jag ta mig en go dusch. Vi hörs senare, puss!
429565_370520979648885_354889091212074_1137165_702987297_n_large

Sommar inspiration!


Tumblr_m06kjy39hi1qckzluo1_500_large

Tumblr_l9pex3bmka1qbhrdjo1_500_large_159920781_large

Tumblr_m2k9957q7m1r6alngo1_500_large
60369ecbd9db_large


Tumblr_m2kbi5q8vi1r6it1ho1_500_largePerfekt kropp!


Tumblr_m2ka5xq4y21r9w65oo1_500_large
Tumblr_m2jjozgbbp1r8h0rlo1_500_large


Dh1_large

Tumblr_m1nr71lj7p1qkri3yo1_1280_large







Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday.

Hej på er!
Jag kom precis hem. Har varit hos läkaren och sen åkte jag med mamma bort till caféet och åt frukost. Får se vad som händer idag. Skulle vilja träffa Ebba. Behöver verkligen rensa tankarna och Ebba vet alltid vad hon ska säga och ger kloka råd. Är så fruktansvärt förvirrad just nu. Känslomässig bergochdalbana typ!
Nu ska jag gå ut med Leo i det soliga vädret, puss.
267362_1451844953998_1769517646_636004_4038701_n_large

Detta visste ni inte om mig...

... en dröm jag har är att bli författare.
... jag älskar brocolli, avokado, spenat, blomkol och alla sånna grönsaker haha.
... jag har väldigt svårt att låtsas att jag gillar människor som jag inte tycker om.
... när jag var liten ville jag bli astronaut haha!
... jag blir väldigt fort uttråkad.
... jag har en galen shopping mani.
... jag är väldigt slarvig.
... för några dagar sen upptäckte jag att högra kanten av min näsa sitter längre ner än de vänstra, HAHA.
... jag har galen beslutsångest för alla val jag måste ta, är väldigt velig.
... jag tycker italienare är sjukt goa.

BILDER

Ni vet Linnea som brukar fota mig och fixa min bloggdesign? Allt handlar ju om att ge och ta. Och eftersom att hon alltid ställer upp och hjälper mig för att bloggen ska se snygg ut och lägger ner sin tid, så är det ju inte mer än rätt och jag lägger ner lite av min tid och länkar till hennes och Moas blogg. www.fredandgeorge.devote.se . Gillar ni One direction, foton, musik osv så tycker jag ni ska kika in på deras blogg. Gillar ni dom kategorierna så lär ni gilla deras blogg! Och för att även visa vilken bra fotograf jag tycker Linnea är, så lägger jag ut en bildbomb på bilder hon har tagit på mig! Tack för all hjälp Linnea!
Sen är det inte Linneas fel att jag inte alltid gör mig bra på bild, haha.

bästa baby nanan

Hej på er!
Ser ni att bilden i min header är utbytt? Tusen tack till Linnea Johansson!
Vill passa på att be om ursäkt för att jag har varit så frånvarande här på bloggen. Har uppdaterat men ett kort inlägg om dagen gör iallafall inte mig nöjd. Ska försöka bättra mig nu alltså.
I helgen har det iallafall varit potatiscupen. Har nästan inte spelat någonting alls för jag är sjuk. Richard kom till mig i fredags och stannade till idag också så det har varit riktigt mysigt. Haha förutom att jag har mina humörssvängingar och blir grinig ibland, så jag fick dåligt samvete och bjöd på en fot och hand massage. Bästa bruden i världen kan jag ju vara.
Haha ska se på film med min bror nu iallafall. PUSS

Potatis lala

Hej på er!
Ska alldeles strax iväg för att spela en match till. Vi har spelat två matcher och dom har vi spelat lika. Behöver vinna denna nu för att gå vidare till A slutspel. Vi hörs senare, puss..
Bilden är från förra året på potatis!

The scariest part in being loved by someone is knowing they may stop anytime

Tjenare!
Här sitter jag med två mini tamponger i näsan. I näsan känns dom dock inte så mini kan jag tala om, har nog aldrig haft såhär stor näsa i hela mitt liv. Bästa sättet att stoppa snor flödet, haha. Ofta inte jag är snygg liksom? Vem vill inte se ut som en valross undrar man ju. Funderar på hur jag ska klara av att spela cup med denna förkyldningen. Näsan rinner och kittlas, ögonen rinner och i dom kan jag ju inte direkt stoppa in några tamponger. Fast tampong lösningen håller nog inte i offentliga situationer alltså. Haha ska knapra i mig några alvedon nu och sen köttar vi! Alla lagen som är med i potatis, lycka till!

Åh saknar mys pojkarna!


You can love me or hate me, I swear it won´t make me or break me.

Foto by ME! Om ni vill låna bilden, fråga först. Tack.

För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

Hejsan!
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra förutom lite snuvig, men snuva har jag aldrig dött av innan så det gör jag nog inte denna gången heller, hihi. Ska städa mitt rum nu och rensa garderoben och fixa en bloppis! Vet att jag har sagt det jätte många gånger men nu ska jag försöka hinna innan jag ska träna! Hoppas träningen går minst lika bra som igår fast jag inte är helt kry i kroppen. Får göra mitt bästa, mer än så kan ingen begära. Puss

I MISS YOU LIKE CRAZY


FÖTTER I FOKUS

Nu är det sovdax! Känner att jag börjar bli förkyld. Skjuter mig själv om jag är sjuk under potatiscupen, på riktigt. Har iallafall haft en riktigt lugn och skön kväll. Smörjt in mig, målat naglarna, gjort mina fötter fina osv. Tycker ofta man glömmer att typ peela fötterna och sånt där. Jämför man med hur man tar hand om sitt ansikte och sina fötter så är fötterna behandlade som skit, haha. Tror man struntar i att lägga ner extra tid på att fixa fötterna eftersom ingen typ ser dom. Förstå mig inte fel nu, haha tvättar fötterna, klipper naglarna och målar osv. Det är mer att smörja in fötterna och massera dom man glömmer. Jaja nog om mina fossingar. Puss
Haha sorry var tvungen. Varför bloggar jag om fötter ens?

I know the sound of your voice, can save my soul

Hej älsklingar! Hoppas allt är bra med er. Känns lite som jag har glömt av hur man bloggar haha. Har iallafall varit med finaste Ebba idag. Vi har gymmat och käkat god mat som vi lagade själva. Var iväg och handlade lite små skit också. Nu har jag precis tränat handboll. Det kändes riktigt bra idag faktiskt så nu är jag glad. Ikväll ska jag njuta av min ensamhet för första gången på en vecka, hahaha låter som ett emo men det ska bli skönt att få lite tid för mig själv. Bara göra vad jag vill! Ha en fortsatt bra kväll, puss!
Foto: Linnea Johansson

Lite bilder. Haha typ bara på mig och Nadja...

Jag orkar inte skriva om Danmark, så jag lägger upp några bilder istället! Men jag har iallafall haft det sådär. Både bra och dåligt.

SAKNAR DIG SAGA ANDERSSON

Ska uppdatera om en stund, lovar er!!

DANMARK BABY!

Vi ses igen på måndag. Glas påsk älsklingar, puss på er alla!

Danmark imon! Vilket betyder att jag inte kommer blogga förän på måndag kväll!

Hej!
Jag har haft en riktigt bra dag. Började jobba vid 8 imorse och slutade vid 12. Träffade Nadja och vi gick till banken och växlade våra pengar till danska pengar. Sen cyklade vi bort till sjön och träffade Robert och Andreas. Vi behövde lite vila ifrån all stress. Sen gick vi hem till mig och packa jävel haha. Just det, när jag och Nadja cyklade till sjön så trillade jag med cykeln hahahah. Nadja lyckades ställa sig upp men jag dunka rätt ner i marken haha.
Sen var det en riktigt go handbollsträning med toppen tjejer. Vi fick träna med musik idag så allt blev mycket roligare! Nu ska jag packa det sista och sen lägga mig, puss!
Bildbomb! Bilderna är tagna från Nadjas blogg.











.


LITE LJUSARE, MYCKET MER SLITET

Haha ser ni vad otroligt välvårdat mitt hår ser ut? För er som inte förstår er på ironi så menade jag att det ser förjävligt ut! Men det sitter kvar iallafall! TOLD YA! Jag nekade aldrig att det skulle bli slitet, för det var det innan. Dom här topparna kan nog ingen mirakelkur i världen rädda, det finns nog bara en utväg, saxen. HATAR att klippa mig. Helt brutalt.
Nu ska jag iallafall bädda min säng, äta och sen kommer Richard.

OH SUNNY DAY

Hej babys!
Har precis varit ute på en promenad med Leo i det goa vädret. Nu ska jag färga håret och städa på mitt rum innan goingen kommer. Imon ska jag jobba också, spännande. Vi hörs senare för har massa att göra nu puss!
Foto: Linnea Johansson
Vill va såhär blond och brun!

.


FÅR VÄL TA DET MED EN KLACKSPARK

Den har dagen är ju verkligen galet tråkig. Vad har jag gjort idag liksom? Legat i sängen och tittat på film. Varit på "promenad" med hunden men vände efter 300 meter för det blåste så det rann neagarafallen i ögonen på mig. Sen plockade jag faktiskt fram kvinnan inom mig och ställde mig vid spisen. Våran rosa silvriga diskborste kom även till använding.  Sen gick jag in och satte mig i mitt rum som förövrigt ser ut som det har bott tre knarkare här i två månader. Men det är bara jag som inte har städat på en vecka. Åt min mat under tiden jag tittande på tv, och BAHM efter det har jag inte rört mig ur fläcken. Jag skäms lite över denna dagen faktiskt. Kan det inte komma in en sån där sten hård militär som det gör i filmer och skrika på mig saker jag måste göra och om jag inte gör det för jag typ springa 10 straff varv runt stora torget? Är det vad som krävs för att sätta fart på mig så får vi väl ta till med hårdhandskarna. Imon är det skärpning!


LÅT BILDERNA TALA

Tumblr_m1pfdexw3g1r3e62yo1_500_large

Tumblr_lzme6ufbsn1rpm20xo1_500_large

Tumblr_m1v0lxrbnn1rogrfxo1_500_large

Tumblr_m1pz6cqxtb1qc9cn2o1_500_large

Tumblr_m1tubtrdpv1qbg7bio1_500_large

Tumblr_m1tup2pip31qfdwsio1_500_large

Tumblr_m1inaihsxv1r2jy2vo1_500_large
Tumblr_m116dndjpw1qbv9tqo1_500_large
Tumblr_m1uxmky8al1qmowaco1_500_large

Tumblr_lt8o0jc1ip1qb2ur1o1_500_large

Tumblr_lzlg40a41w1qgcunto1_500_large

Tumblr_m1uvx4iixp1qmowaco1_500_large

Tumblr_m1utpgla7v1rnjvhvo1_500_large
Tumblr_m023iupg521rqya6ro1_500_large

Tumblr_m1ut6n54xn1qmowaco1_500_large
Tumblr_m1qpmocfvy1qc0g2yo1_500_large

Tumblr_m0tu0wogkl1qbb0lco1_500_large

Tumblr_m0tqqshhex1qkwilko1_500_large
Tumblr_lw4eby7rua1r7v2a8o1_500_large


Tumblr_m1o6lf4kmt1qd3478o1_500_large

Tumblr_m1tz3mrfeu1r2wan9o1_500_large

Tumblr_lg3sb1mbub1qbj6tto1_500_large
Tumblr_m1trjltdds1qi1nc4o1_500_large

Tumblr_m17eiiyh0y1qjuevro1_500_large
Tumblr_m1to7p61ae1r5wivoo1_500_large


FALLING INTO NOTHING, LEARN HOW TO FLY

Hej allihopa!
Sorry att jag inte bloggat idag, men har haft en dålig dag. Eller ah jag har en dålig dag. Ont i huvudet, trött, grinig och mår illa. Undra vad detta kan var symptom på? Har köpt tre paket hårfärg också men alla vägrar färga mitt hår för dom tror att det kommer gå av. Jag litar på mitt hår, lite för mycket kanske. Jag har färgat håret sen i 5an och det har aldrig gått av, så varför skulle det göra det nu. Haha så resonerar jag. Jag vill tro att det klarar sig iallafall. Får se hur det blir. Annars får jag väl vänta tills jag kommer hem ifrån Danmark. Men att vänta är det värsta jag vet.

Finns det ingen gräns?

En sak jag inte kan förstå. Det är hur folk kan ha samvete att månad efter månad, försöker trycka ner människor. Får man aldrig dåligt samvete? Jag vet själv att jag kan känna mig riktigt elakt ibland när man har kläckt ur sig något olämpligt i självförsvar. Men att söka kontakt med någon man påstår sig inte tycka om bara för att vara elak. Jag förstår inte grejen. Jag säger inte att jag är oskyld i samtalen nedanför, men jag har då aldrig börjat skriva till en människa för att vara taskig. Jag har försvarat mig själv. Men jag har lärt mig att aggera på ett mognare sätt än att slänga ur mig taskiga saker till människor, skrika efter dom när man ser dom på stan osv. Om det inte hade varit för att jag är stark i mig själv och vet att det där inte är något att ta åt sig av, så kanske det hade satt sig? Det finns ju dom människor som tar åt sig av minsta lilla. Därför är det tråkigt att folk gång på gång ska skämta och driva på andras bekostnad. Vet inte vad ni kallar det, men jag kallar det för mobbing iallafall. Varför kan man inte bara vara trevliga mot varandra istället? Tycker man verkligen inte om någon, då är det väl ta mig fan inte svårare än att låta den människan vara ifred? När jag har tyckt illa om människor har jag inte viljat ha kontakt med dom för det drar massa energi från mig att brusa upp mig och bli förbannad. Fokusera på dom som älskar er och lägg eran energi på dom istället för att vara elaka mot varandra.

Jag dansar naken under stjärnorna av liv och lust

Tjenare lovers!
Nu sitter jag och väntar på drutten på bilden. Vi ska la dra till gymmet och sen kanske färga mitt hår lite mer så allt det oranga underhåret blir blondt. Hade ju brunt underhår så det blev ju inte så käckt när jag blonderade det. Men dom redan ljusa slingorna blev nästan vita, haha. Vi hörs senare, puss!
Btw, håll inte på att lura varandra och massa shit idag, det är inte roligt ens?



Hej på er ! Förlåt att jag har bloggat dål...

dsc09579 (MMS)

Hej på er ! Förlåt att jag har bloggat dåligt. Spelade match igår så var borta hela dagen så jag hade ingen tid. Nu är jag iallafall på kalas hos min goa kusin fredrik. Grattis till honom! Hade viljat åka till richard efteråt för han bor rätt nära här, men tror inte han är hemma. Så ska ringa Nadja sen och se om hon vill hitta på något! Saga hörde av sig från thailand också så jag blev överlycklig!


RSS 2.0