Så äckligt jävla bra!

And they sayShe's in the Class A TeamStuck in her daydreamBeen this way since 18But lately her face seemsSlowly sinking, wastingCrumbling like pastriesAnd they screamThe worst things in life come free to usCos we're just under the upperhandGo mad for a couple gramsAnd she don't want to go outside tonightAnd in a pipe she flies to the MotherlandOr sells love to another manIt's too cold outsideFor angels to fly


Foto: Linnea Johansson

Städat, check!

Efter två ipren och lite coca cola piggnade jag till och gjorde ett stor röj i mitt rum. Haha det ekar faktiskt i mitt rum nu, sjukt!? Har ju ganska högt i tak och rätt stort rum så kanske är därför. Nu precis när jag skrev ser jag att det är en jävla insekt som har krashat på min fönsterkarm och lagt sig och dött där. Vad är det för jävla stil när jag har torkat och gjort fint!?! Helvete också... Haha får slänga ut den. Och vet ni vad? Jag har tvättat för första gången i mitt liv! Kan vara något av det tråkigaste jag har gjort. Har satt på en maskin. Bara drygt 5 kvar. Då förstår ni hur mycket tvätt jag hade. Nej nu ska jag duscha av kroppen, ta ytterligare två ipren och träffa Saga en liten stund.
Peeeeace!
Haha slumpade en bild och då blev det denna som Linnea Johansson tog på mig en dag när vi fotograferade. Haha jag var oseriös och försökte se seriös ut. Skjut mig.

Firar papi!

mms_img33445 (MMS)

Firar papi!


Frida VILL ha!

Mamma, pappa, morfar vem som helst. Haha give me. Tycker jag är värd den när jag ligger här döende i min säng och mår dåligt :( Haha. Nä men gud vilken guda gåva alltså!
Victoria's Secret Fantasy Gift Set
http://pickopock.se/sv/victoria-s-secret/victoria-s-secret-fantasy-gift-set.html
Haha så, om någon snäll själ vill få mig att gå i taket!

Sjuk tjej! :(

Hej!
Idag är Frida sjuk, buuuhu. Förkyld och jätte ont i lederna. Känner mig lite febrig med. Så guess what, det blev ingen shopping idag. Nej vilken kass jävla dag. Tur att Gossip girl existerar, det är vad jag har roat mig med idag. Ni som kollar på gg, håller ni med mig om att man verkligen blir inspirerad när man har sett några avsnitt? Man drömmer sig bort till en annan värld och vill testa nya saker och stilar. Åh love it. Nu ska jag titta ett avsnitt till. XOXO hehe

556731_300152486738197_170300569723390_688949_1698146394_n_large

Blairwaldorfquotesgif_large

Blairwaldorfquotes27_large

Keep_calm_blair_waldorf_large

Tumblr_m46oqfwahn1qholtqo1_500_large

163039_187085261307834_129255280424166_737517_2769606_n_large

Tumblr_m4qlcznazn1rx8u7no1_500_large

.


Jag vet att alla tror att, om himlen finns är jag förlorad.

Kom precis in. Har varit på stan och kikat i affärer med Nadja. Hade inte träffat henne på några dagar så det var kul att träffa henne. Åh är så taggad på shopping imorgon. Det var längesedan nu. På riktigt, finns ingenting som kan ersätta lyckan när man kommer ut ur sin favoritaffär med fulla påsar. Åh lovely!
Nu funderar jag på om jag ska städa min knarkarkvart. Haha fyfan vad det ser ut. Blir bara latare och latare.
Får se vad som händer, puss!
Gamla bilder på mig och Nadja!

Sommar och nytt hår!

Hej allihopa!
Känns som jag ursäktar min dåliga uppdatering var och varannan dag. Tänker inte göra det idag fast jag vet att den har varit kass. Det börjar bli sommar, solen skiner, värmen stiger. Klart man vill vara utomhus med sina vänner och göra massa roliga saker! Kan iallafall berättade vad jag gjorde igår. Jag och mamma var på stranden, sola och badade. Mamma badade, helt otroligt att hon badade så tidigt på året. Haha men det var mysigt iallafall. När jag kom hem träffade jag Saga och sen mötte vi upp Andreas. Drog till Maxi och Andreas var så gullig och bjöd på fika! Vi träffade André och Lia så stack vi till GA och spelade basket och fikade. Mycket prat och skratt. Sjukt mysig kväll verkligen.
Idag blir nog dagen ganska lugn. Ska troligen gå på ett CX pass med pappa senare på gymmet. Imorgon blir det shopping med mamma efter hon har slutat jobbet, great! Förhoppningsvis ska jag sätta i nytt hår i veckan. Beställde hem det igår så det kommer väl imorgon. Självklart ska Nadja hjälpa mig. Det blev ju bra sist hon gjorde det och jag fick inte en enda tova i hårbotten som dom flesta brukar få, plus att det satt bra så det är värt det. Är ni sugna på att göra nail hair kan ni skriva till Nadja pärlan Jigfelt på fb så hjälper hon er att sätta i hår på er för 2000:-.
Nej nu ska jag dra, puss!
Sist jag satte i hår!
Den sista bilden är fotad utav Linnea Johansson!

Påväg till playan med saga och ska träffa ...

mms_img66204 (MMS)

Påväg till playan med saga och ska träffa kompisar. Gött!


Är på middag hos några vänner till familje...

mms_img65227 (MMS)

Är på middag hos några vänner till familjen och min favorit är med mig :-)<3


Hej på er! Jag och älskling har varit och ...

mms_img23407 (MMS)

Hej på er! Jag och älskling har varit och köpt godis och ligger i sängen och tittar på film nu. Vi har varit borta på playan med kompisar och spelat volleyboll oså. Vi hörs skulle bara ge kort update. Puss


Vamos a la playa osånt.

Älskling ska snart åka till skolan och då ska jag möta upp bästis och dra till stranden. Hoppas han kommer tillbaka sen men vi får väl se. Ha en skön dag i solen, PUSS.

Nej jag har inte bränt mig?

mms_img15702 (MMS)

Nej jag har inte bränt mig?


Älskar min gossgoss summerboy hihi..

Världens finaste & bästa någonsin. Mitt allt, här har ni han, min kärlek.



SOMMAR

Hej på er!
Ursäkta för den kassa uppdateringen dom senaste dagarna. Jag har varit ute i det underbara vädret. Solat, badat, varit med vänner och pojkvän och jobbat. Ni får ha förståelse för att jag inte vill sitta vid datorn när det är så härligt ute! Så det blir i perioder under sommaren. För att gottgöra er lägger jag upp lite bilder!

Sommar

Hihi


HAHA kan seriöst inte sluta skratta. Natthumor!


Sitter vid sjön och grillar med härligt fo...

mms_img39678 (MMS)

Sitter vid sjön och grillar med härligt folk :-)


stressad nu!

Hej allihopa!
Vilket väder vi har idag, hel grymt! Efter jag hade varit hos doktorn vid 10 cyklade jag och la mig i en park och solade, lyssna på go musik och åt frukt, mums! Nu är jag hemma och ska duscha av mig all sololja för jag blir galen av att vara såhär klibbig. Sen ska jag träffa Nadja och dra till stranden. Får se om jag tar första doppet idag haha. Senare idag kommer älskling hit också. Åh kan det bli en bättre dag?!

Kvällen i bilder!

Hahaha fruktansvärt klantig var jag och viftade till Saga när hon höll muffinsen, och ah ni ser ju vad som hände..

Ligger ute och solar med sjukaste huvudvär...

mms_img70241 (MMS)

Ligger ute och solar med sjukaste huvudvärken. Inte det bästa att ligga i solen då. Men man måste ju passa på, så huvudet får ta den smällen idag hihi. Uppdaterar när jag kommer in!


Kom precis hem fråån en rolig kväll med mi...

Kom precis hem fråån en rolig kväll med mina vänner. Ska berätta allt imon och visa bilder. Nu ska jag sova jävel, får se när jag vaknar imon. Galet skönt det var att lägga sig. "godnatt"


looove


582527475_large


Frågor och svar

det känns som om du inte bryr dig om vad du äter nu längre när du har richard. klagar inte, undrar bara om det är så? för på ett kort såg man att du drack coca cola (slutade du inte dricka det?!) och nu varmchoklad m.m.
sv; haha lite rolig fråga. klart jag tänker lite på vad jag stoppar i mig. ingenting med min kost har ändrats sen jag träffade richard. jag slutade dricka cola, ja. men av någon dum anledning började jag igen. dricker i perioder. men jag tänker inte dricka vatten varje dag och äta kanin mat. det ska va gött å leva eller vad är de dom sjunger? orkar inte bry mig allt för mycket. tränar så än så länge kommer jag inte rulla fram ;) men svaret på din fråga kort och gott, nej ingenting har ändrats.


Hur gammal är din pojkvän? :) 26? :)

sv; haha nej han är lika gammal som mig, alltså 17! :)

BBilden är från julafton 2010, haha liten tjej.

Hej på er! Förlåt att det bara har blivit ...

mms_img34133 (MMS)

Hej på er! Förlåt att det bara har blivit mobilbloggar nu dom närmsta dagarna. Richard har sovit hos mig i tre nätter så jag har haft annat för mig än att sitta vid datorn. Är på jobbet nu och tog precis en paus med varm choklad. Ikväll ska jag nog grilla med några vänner. Puss!


Hihi


Mys promenad bort mot sjön i solen. Dock s...

mms_img33115 (MMS)

Mys promenad bort mot sjön i solen. Dock sprang dom ifrån mig nu..


Cyklar i soffan lite efter pizza bara. Trä...

mms_img33108 (MMS)

Cyklar i soffan lite efter pizza bara. Tränar rumpan, check


Love you

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/989411/images/2012/pic_202999436.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/989411/images/2012/pic_202999437.jpg" class="image">


Grattis på födelsedagen älskling :-D<3

mms_img38992 (MMS)

Grattis på födelsedagen älskling :-D<3


Fuck it i phuket pingpong show, kalla folket för tjingtjonghoes.

Hej goingar!
Ska börja detta inlägget med att säga, fy i helvete vad mätt jag är! Haha galet, tyckte ni skulle veta det haha.
Idag har jag varit på stan en stund med Nadja och köpt present till Richard som fyller år imorgon. Försökte hitta något igår men utan resultat, så tog med mig Nadja som hjälpte mig. Jag har ju sjukaste beslutsångesten så jag kan verkligen inte välja något, haha så det var till stor hjälp att ha med henne!
Nu ska jag snart möta upp Saga och kanske Nadja, vi hörs senare. Puss på er!
Btw, förövrigt har jag Svennebanan på huvudet. Haha har inte lyssnat på den på år och dar men ändå går jag och nynnar på den hela tiden. Pallar inte att jag fortfarande kan hela låten utantill.

Sitter hos mamma och nadja och äter "fruko...

mms_img43605 (MMS)

Sitter hos mamma och nadja och äter "frukost". Gott!


Jag röker INTE.

Snygg strand kropp! Och fin blogg! jag läser den varjke dag!
Tänkte bara fråga dig om rökning.. Du röker inte va?
Hur vanligt är de bland dina kompisar? Hur många är det som röker varje dag och hur vanligt är de med fest rökning?
Jag går i 7an och vill inte röka men det verkar som att man "måste" iaf feströka för att vara hot. är de så? jag tycker det är äckligt, va tycker du?



fin blogg frida!
Hoppas du kan svara om rökningen. jag vill järna förstå hur de e. Du röker inte va eller fest röker du?
e de vanligt hos dina kompisar och gamla kompisar? Hur många är det som röker varje dag och hur vanligt är de med fest rökning?
Jag går i 7an och vill inte röka men det verkar som man måste iaf fest röka för att vara med. är de så? kan man vara med utan att röka?



svar; Tack för komplimangerna! Tycker dock det är riktigt tråkigt att dagens ungdom i stort sätt känner sig tvingade till att röka, speciellt på fester. Jag kan med handen på hjärtat svära på alla människor jag älskar att jag aldrig har tagit ett bloss på en cigarett. Jag skäms inte överhuvudtaget för att tacka nej till en cigg. Snarare tvärtom, jag ger mig en mental klapp på axeln. Jag har många i min kompiskrets som röker. Jag brukar få väldigt olika reaktioner ifrån människor när dom vill bjuda på en cigg och jag tackar nej. När folk frågar mig om jag röker så svarar jag stolt att jag aldrig har testat. En del tycker det är super töntigt och har nästan försökt trycka in en cigg i munnen på mig för dom vill få mig att börja. Men det är bara att säga ifrån och inte falla för grupptrycket. Men oftast får jag positiva reaktioner, som att folk tycker jag är duktig och att dom önska att dom aldrig hade börjat osv. Vad jag förstår det som är det många människor som tycker att man är "töntig" om man inte röker. Ska jag vara ärlig tycker jag det är mycket töntigare att stå med en cancerpinne i munnen endast för att passa in. Förstå mig rätt, inget illa menat alls till dom som röker. Finns säkert massa människor som började röka utan att det var pga grupptryck. Men om man tänker efter, så tror jag chansen är större att man testar att röka när kompisarna gör det på en fest eller om man mår dåligt över något än att man gör det för skoj skull i sin ensamhet. Det är vad jag tror iallafall!
Och självklart kan du stå med kompisarna utanför en fest när dom röker utan att röka. Att det är någon som inte röker kan ju alltid starta en intressant disskution om vad man tycker och tänker om rökninng kanske? Haha.
Känner du att du inte vill röka, gör det inte. Ingen som klandrar dig för att du tänker ett steg längre. Finns inte en människa på jorden som inte vet att rökning skadar kroppen. Så vill ni inte, låt ingen tvinga er. Säg ifrån och stå upp för din egen vilja och åsikt.
Kärlek!


Tumblr_m1t730byk61r2kaklo1_500_large
2258690_460s_v1_large

6473506049_2fb07eaa3f_z_large


Det här med rubriker är inget för mig.

Kom precis hem ifrån gymmet. Ska hoppa in i duschen en snabbis så uppdaterar jag er sen, puss på er!

Sitter på salongen nu och är modell för na...

mms_img60577 (MMS)

Sitter på salongen nu och är modell för nadja. Får hela håret blonderat och klippt. Glad tjej:-D


LA LA LOVE

Love the way you fill me up with life
Baby we can break the speed of light
Nothing to fear when you are near
Just gimme more

Reaching for the sky, I’m aiming high
Close my eyes and then it’s almost like you fly
Up in the air, let’s take it there
Never let go

Oh oh oh, I feel the energy between you and me, baby it’s so right
Oh oh oh, I feel the energy just taking over me, over me

 


Inspiration


Tumblr_lngv81coma1qaodr1o1_500_large
116812184055025190_ssbmfc0y_f_large

Tumblr_m40ol4y3d01r9jre2o1_500_large

Tumblr_ltq8zxwjpu1qh96qmo1_500_large

Tumblr_liq2egd45b1qfi578o1_500_large

Tumblr_lmsklk8btc1ql1a4eo1_500_large

Tumblr_m0ocu7xpga1qmqgfdo1_500_large

Tumblr_loc6vamtit1qf7ikto1_500_large

Tumblr_lm7tl837ko1qjod14o1_500_large

Tumblr_lwuypnzqie1qeqo41o1_500_large

Tumblr_llqjnedbc81qhx18co1_500_large

Tumblr_lyw4gihkjx1roj9ioo1_500_large

Tumblr_lyzybkx2om1qctjnko1_500_large

Tumblr_lrbmrmojir1qkbypto1_500_large

Tumblr_lrbmrmojir1qkbypto1_500_large

Life dosen´t get easier, you just get stronger.

Hej på er!
Ligger i sängen (fortfarande haha) och myser med Leo. Hihi gosigt. Har precis ätit lite och ska möta Nadja på gymmet om en timma. Ska bli skönt att röra på sig. Vi hörs efter gymmet, puss!

Jag vet hur tårar smakar, jag vet hur läppar ler och jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer.


Störst av allt är kärleken.

Hej allihopa!
Hoppas att allt är bra med er. Jag börjar tråkigt nog känna mig sjuk, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag har umgåtts med min sjuka pojkvän. Pallar inte bli sjuk verkligen, inte nu, inte sen och inte någonsin. Nu ska jag ta en dusch och smörja in mig med bus. Sen blir det nog sängen och Vampire diaries. Puss

Dagens facelook...

... tycker ni? Gissa vem som har sminkat mig då?

Frukost ute i solen men älskling. Gött

mms_img35732 (MMS)

Frukost ute i solen men älskling. Gött


Det ligger en go kille i min säng. Opppaaa...

mms_img32911 (MMS)

Det ligger en go kille i min säng. Opppaaa! Nu blir det mys...


Frida besöker förorten jaooo

Min kusiner


Mucho stora moln här jao. Me no gusta. Mol...

mms_img14422 (MMS)

Mucho stora moln här jao. Me no gusta. Molnen är mucho grande. Hahaha lite lärde jag mig på spanskan! Nä men nu är jag påväg ner till partille för att fira min farfar som fyller 70 años! Sen kommer min älskling hem till mig. ME GUSTA MUCHO. Haha orkar inte med mig själv mer. Xoxo cpgirl


Snygg strand kropp? Hell yeeeah!

Nu ska jag till gymmet med mami. Ska bli gött, nu är jag igång igen. Byebye coca cola and suger!

The peace sign is just a trigger and a middle finger

Godmorgon!
Ligger i sängen och tittar på Vampire Diaries och har precis ätit frukost. Ska bort till gymmet om en stund. Ska kolla om Nadja ska dit för då väntar jag tills hon kommer hem. Får se vad som händer resten utav dagen. Skulle egentligen bowlat idag men det blir nog inte av. Förhoppningsvis ska jag träffa Saga iallafall.
Bloggar mer sen, puss på er! Hoppas ni får en bra dag!

Ingen tittar! Testar bara

Testar om de fungerar att göra vb från mobilen


Det var sådana vi blev när vi föll handlöst för varandra.


Har fått tillbaka min mobil nu. Ska bara t...

mms_img74675 (MMS)

Har fått tillbaka min mobil nu. Ska bara testa om det fungerar att mobilblogga!


Årets sommarplåga?

Hur bra? Vad tror ni, kan det bli sommardrogen? Tycker den är riktigt go. Grym låt att lyssna på när man är på stranden!

Love doesn´t need to be perfect, it just needs to be true.

Hej!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Har varit och gymmat, det var otroligt skönt att röra på fläsket igen haha. Sprang i 30 minuter och tränade mage och rumpa. Haha ja jag vet att det är i princip det enda jag tränar, låt mig. Alltid folk som påpekar att jag inte tränar armar och rygg osv så mycket. Jag kanske gillar att ha rygg fläsk och geddhäng? Hahaha.
Väntar på att mamma ska komma hem med min mobil som har varit på lagning och några nya navelpiercingar.

Failure is not falling down but refusing to get up.

Godmorgon!

Åh vilket tråkigt väder, regnigt och grått. Det håller inte, det ska ju bli sommar nu eller?
Whatever, ska göra mig iordning lite nu. Sen ska jag möta Nadja och göra ett "ärende". Efter det drar vi till gymmet. Haha kan behövas, har inte tränat på över 2 veckor. Någon är bekväm, men nu får jag sätta lite fart med kroppen innan sommaren känner jag!
Puss

poor little girl, still waitning for her happy ending.


Jag har inte bloggat idag pga personliga skäl...

... tusen tack Ebba, Richard och speciellt Saga och Nadja. Mina änglar.

stars can´t shine without darkness.

Hej!
Åh vad jag är trött i kroppen nu. Har jobbat hela dagen. Dock har det varit en väldigt lugn dag och det är jag faktiskt tacksam för. Efter jobbet gick jag hem och duschade och träffade bästa Saga. Var inne i stan en stund och tittade lite bara. Nu väntar jag på att Richard ska komma hit, om han bara kan svara mig. Haha bli galen när folk inte svarar. Tänkte laga lite god middag till oss och sådär sen.
Ha det kanon bra! Puss

GODNATT


Jag vill, jag kan, jag ska.



Haha så klockrent!

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

Får aldrig nog...


Tumblr_m3gsk4wjto1qjuevro1_500_large
7c11f4cb9144283fe6374a68c26252e9_large

Tumblr_lzcqu9qvz91r930n6o1_500_large

Tumblr_lzpprfp7nm1r6kn86o1_500_large

Tumblr_lzljawj8ll1r0e8bio1_500_large


JAG ÄLSKAR DIG


Familj, vänner och pojkvän, ni är allt!

Hej allihopa!
Ligger i sängen och lyssnar på Kents nya album Jag är inte rädd för mörkret. Kan vara det bästa jag har hört på länge, öronorgasm! Tänker gör jag också, en hel del faktiskt. Funderar på hur mitt liv hade sett ut idag om jag hade gjort saker annorlunda. Jag undrar hur allt hade varit om jag aldrig hade slutat på Plusgymnasiet. Undra om det hade fungerat för mig att gå i skolan med tiden eller om jag hade gått in i väggen totalt? En av anledningarna till att jag blev sjukskriven var ju att jag var utbränd. Jag vet att det valet jag gjorde var det bästa för mig, men ibland ångrar man sig självklart. Undrar även hur allt hade varit idag om jag inte hade sagt upp med några idioter jag umgicks med. Det var en jobbig tid och jag valde att fly från verkligheten. Det låter konstigt, men när jag umgicks med en människa som var helt under flötet så fick det mig att känna mig smart. Kanske var det den ökade självkänslan som gjorde att jag höll kvar? Men jag kan inget annat än att skratta åt alla snesteg jag har tagit, för jag mår bra nu. Riktigt bra faktiskt. Jag uppskattar livet så otroligt mycket. Det är något jag har fått lära mig. Jag har jobbat mig uppåt och jag är så jävla stolt över mig själv att jag klarade av att besegra det som tryckte ner mig. Jag har i stort sätt allt jag kan önska mig. Jag har en underbar familj som finns där i vått och torrt. En speciell hyllning till min älskade mamma som har stått stark för mig under flera års tid. Stöttat mig genom alla ångest fyllda nätter som näst intill tagit knäck på mig. Min familj är allt. Har även en helt fantastisk släkt. Förstående och uppmuntrande i alla lägen. Mina vänner har också varit mina klippor. Kan verkligen inte beskriva dom. Så har jag ju också en helt underbar pojkvän som förgyller mina dagar med kärlek och lycka. Han kom in i mitt liv och la den sista pusselbiten på plats. Allt känns faktiskt riktigt underbart just nu. Det enda jag saknar är min mormor, min ängel. Hon är med i varje steg jag tar genom livet. Jag älskar er alla, mina kristaller!

Ditt hjärta rusar förbereder terrordåd, Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån.

Älska mej nu, du som känner min ömhet
Du, som somnade in som ett barn på min arm
Älska mej nu, du som känner min styrka
Nu är jag oskyddad, blodfull och varm


Funderar på att sluta blogga?

Hej!
Känns som jag aldrig har tid med bloggen längre. Ska överväga om jag ska fortsätta eller inte.
Igår var jag iallafall på musik kväll på caféet med familjen, morfar och min moster. Sen var jag med Nadja en stund och Richard kom också. Han sov hos mig, riktigt mysigt. Imorse åt vi frukost och spelade lite spel, självklart vann jag haha. Sen har jag jobbat hela dagen. Slutade vid halv 7 och nu är jag helt slut! Får se vad som händer ikväll.
Puss

Can we promise we won't let go?

Hej!
Åh vilken bra dag jag har haft idag med bästa Linnea. Började med att jag vaknade när min älskling skulle till skolan imorse, tänkte att det är ju jätte bra så kan jag ta en morgon promenad. Haha men så blev det inte. Somnade om och vaknade vid halv 11 när Linnea ringde. Vi gick och satte oss på torget och åt frukost, eller ja frukost för mig iallafall haha! Efter det har vi varit inne på stan, ätit glass, solat, pratat, promenarat. Ah det har varit en riktigt härlig dag faktiskt! Just nu mår jag inte toppen men det går över snart tror jag. Hoppas att allt är bra med er i värmen. Puss

Ni ser här hur kämpigt jag har det med att få med han på kort...

Hej allihopa!
Har inte uppdaterat idag för jag har jobbat. Nu är jag med älskling. Förut var vi ute och promenarade och sen tog vi en glass med Saga. Uppdaterar imon istället!
i

Helt OK väder imorgon!


VALBORG

Godmorgon!
Hoppas ni hade det riktigt roligt i solskenet igår. Det hade jag. Enda grejen som var negativ igår var att jag var tvungen att åka hem ganska tidigt, annars var allt jätte bra. Började med att jag och Nadja kom in till Göteborg strax innan fem. Vi gick och la oss på en gräsmatta vid Domkyrkan och solade. Det var faktiskt varmt, så himla härligt verkligen! Efter en stund kom Frida dit också. Senare började vi gå upp mot Avenyn för att kolla på Cortegen. Tyckte det var ganska så roligt att se faktiskt. Gillar kreativa människor haha! När det var klart så skulle vi möta upp dom andra tjejerna så vi gick till Donken. Det var då det hände, min kamera dog. Haha blev faktiskt riktigt ledsen i själen. Jag undrar när jag ska lära mig att ladda kameran innan jag ska iväg. Hitills har jag ju inte fått in det i huvudet iallafall. Tog iallafall en spårvagn till Slottskogen och där var det riktigt härlig stämning. Haha det var något band där och sjöng typ. Direkt importerade från Turkiet. Haha nej men det var sån musik faktiskt, men det var bara roligt så det hade jag inget emot. Skit kul att dansa till sån musik. Haha det var då jag, Nadja och Frida gick bananas typ. Haha sjukt roligt var det. Kände mig som en stuttsboll typ haha. Träffade även på en killkompis som jag alltid skojade med när jag gick på Plus, haha så det var svin kul! Nu tänker jag inte skriva mer för då blir texten jätte lång. Bjuder på lite bilder jag tog innan kameran dog!
Puss
Haha ville klappa fiskmåsen.... Frida i ett nötskal.

Hahaha orkar inte med våra fyndiga idéer!


RSS 2.0