Godnatt dårå.

Är verkligen inte trött! Men det lär jag väl vara imon om jag inte går och lägger mig nu. Halv 6 måste jag upp imon. Nu har jag ont i magen så nu går jag och lägger mig.
Innan ni klickar bort min blogg osv, så ska ni veta en sak, JAG ÄLSKAR WILLIAM.

Natti!


HAHAHAHA ful, men såhär pigg är jag just nu :(


Dagens shopping! Två saker jag inte hann fota innan kameran dog.














Inlägget skulle upp igår, men de publicerades aldrig så jag lägger upp det nu ;)

Hej allihopa!
Prao idag med. Har monterat lite osv fram till lunch. Åt en jätte god afrikansk pasta med kyckling och currysås, nötter och bananer och sånt där. Hur gott som helst va de! Jobbade lite till och vid 3 tiden åkte jag och mötte Linnea på centralen i Göteborg. Gick och tittade lite i femman. Köpte en slags väst. Ni får bild någon dag! Sen tog vi tåget till allum och gick och titta där en stund. Köpte ett par strumpbyxor där. Träffade saknade Julia Berg och pratade lite fort med henne. Jag och Linnea gick och tittade lite. Sen gick vi till tåget. Typ några äckliga som stalkade oss. Vi tog tåget upp till Alingsås. Gick till hemma kväll och köpte dricka och lite godis. Sen gick vi bort till Nolhaga och skulle titta på matchen. Men vi va ute istället och hade roligt.
Spåra ur som fan...

Dagen har varit bra. Nu tittar jag på Kungarna av Tylösand. Haha helt sjukt program!

Vi hörs imon.
Puss hej :) 


Min dag!:D

Hej allihopa. Min dag har varit bra. Jag har fått montera mycket.
Ibland har det varit roligt och ibland tråkigt. Till lunch åt jag en jätte god kyckling sallad.
Sen satt jag och titta på topmodel en stund.
I slutet av dagen skulle vi göra ett jobb på en soptipp, och jag stod bara och grät för jag tyckte det luktade så vidrigt. HAHAH

Inte humör för att blogga.
Nu tänker jag lägga upp massa bilder på min älskling för han va inte nöjd med att han bara fick en bild i något inlägg under. haha så nu ska du fan få visas ;)





Oj jag har inget smink och William har inget wax. va söta vi är :D








älskar bilden (a)


Hahah skrattar sönder.



Du är bäst OK!?
Jag älskar dig :D<3
Nu fick du vara med jätte mycket i min lila rosa bimbo blogg :D


På "jobbet"

Hello everybody!
Sitter på pappas jobb nu. Har fått göra lite småsaker. Men just nu finns det inte mycket som jag kan göra. Så jag satte mig vid en liten söt laptop jag hittade här. Funderar på att gå tvärs över gatan till affären som ligger där och köpa en dricka och lite tuggumi. Haha nu kom pappa och sa att jag skulle få montera en text på en bil. Vi hörs!

Nu ska jag och pappa åka och jobba!

Godmorgon.
Prao nu.
Har duschat och sminkat mig. Inte gjort något med håret. Ska sluta platta det osv ett tag och låta det växa. Klippte mig i februari och det har inte blivit längre för att jag sliter av topparna hela tiden. Så nu är det skärpning.
Nu måste jag klä på mig. För vi åker 10 över. Ha en bra dag! :)


Orkar typ inte blogga.

Är inte på prao idag.
Livet sviker mig. Kraften sviker mig. Allting sviker mig.


Ni som finns på en bild här, er uppskattar jag verkligen. Att ni alltid ställer upp och aldrig sviker. Tack!








HAHHAHA igga mig och mitt hår på denna bilden!



















Ni är guldvärda!
Sen finns det fler, som jag dock inte har bilder på :(

Godmorgon!

Jag är på jätte bra humör idag! Vid frukosten berätta mamma och pappa om en sak. Det är lite hemligt nu i börja så jag kan inte skriva ut vad det handlar om. Men jag är super glad! :D
Jag och mamma skulle egentligen åkt och shoppat idag på dagen men påtanke på en annan sak (fan va hemlighets full jag är idag) så passar det inte bra. Det blir nog för mycket stress för mig. Så vi ska ta det på torsdag istället och gå i lugn och ro. Efter min prao då. Ska kanske till älskling sen men det beror på om någon kan köra mig. Hoppas! Saknar han rejält asså!
Förövrigt sitter jag och tittar på Hitta Nemo som jag dö älskar. Hahaha barnslig i know men den är ju super skön! Och det står jag för att jag tycker!
Ska gå och lägga in min tvätt i garderoben nu för att mamma va snäll och sorterade den!

Vi hörs senare.
Ha en kanon bra dag!
Love // Friiiida


Är så trött på mitt korta hår btw!

Ska dra till bebbie nu! :D

Nu är jag klar och mina föräldrar har kommit hem. Så nu drar jag till Ebba!
Nu ska vi ha roligt! Senare idag åker vi på bio. Super mysig dag.
Har btw städat både mitt rum och toaletten som dom bad mig göra. Jag är super duktig (a)
Vi hörs ikväll kära läsare!
Pussar ;)


Ni har sätt bilden förut. Men vi tänkte uppdatera med lite nya kort idag! :D

Morr'n

Hahaha jag kopierade ett test ifrån Pullans blogg som jag skulle göra. När jag börjar svara på frågorna tycker jag att jag har gjort detta testet innan, men jag fortsätter. Sen när frågan kommer "Vart hitta du detta testet" eller något sånt, så står de "Från Fridas blogg" hahah så helt dum är jag ju inte! Så jag sket i att göra klart det.
Kan verkligen inte sova. Har legat och tittat på Farsan. Go film. Nu ligger jag och tittar på mtv, eller mer lyssnar på musiken kanske? Ska snart städa mitt rum och städa min toalett. Får inte åka hemifrån förän jag har gjort det. Mina föräldrar vill typ plåga mig eller något? Sen ska jag iallafall till Ebba. Och sen ska vi ju på bio.

Får väl sätta fart att städa undan här så jag blir klar i tid. Det är rejält stökigt. Fattar inte hur jag lyckas stöka ner så fort!? Städade ju i tisdags. Aja shit the same.

Ha en bra dag!
Puss :)


Frida ♥ Björnbär

Haha hej!
Skulle titta på en film med mamma och pappa. En beck film. Efter en minut märkte vi att det va en film vi redan hade hyrt. Haha och grejen va den att det va andra gången vi gjorde den tabben, men just den filmen! Haha mitt och mammas minne är inget att ha!
Just nu sitter jag i sängen och chattar och lyssnar på regnet som typ öser ner. Rätt mysigt. Har 9 tända rosen ljus i rummet så det doftar gott. Haha har jätte mysigt här för mig själv alltså.

Saknar min Wille jätte mycket :( Träffar han på söndag. Försöker överleva.

Imon ska jag till världens bästa vän, ingen mindre än Ebba Lann!
Sedan på kvällen ska vi på bio med Moa, Stake, Annelie och Linnea.
Tusen gånger starkare ska vi se :)
Det blir mysigt.

Ska nog lägga mig snart. Är jätte trött verkligen. Skiter i att det är fredag osv. JAG ÄR TRÖTT!
Och där med säger jag godnatt!


Lite små fräsh bild sådär. Nej jag äter inte med hela ansiktet i vanliga fall. Fast det var rätt kul att måla med björnbär på läpparna och sedan slicka bort det. Yummie!

FREDAG! :D

Äntligen helg!
Skolan idag har varit bra. Idrott, Svenska och Hemkunskap. Orkar inte gå in på detaljer. Men det har varit bra iallafall och jag är Sofia har varit heeeelt! Blir ni förvånade? Nä tänkte väl det ;)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Skulle egentligen gått på resturang med tjejerna i klassen men det blev inte av för det va typ ingen som kunde. Så vi ska ta det en annan dag istället. Ska titta på idol och sen har vi hyrt några filmer också. Så det blir mys kväll helt enkelt :)
Ingen skola på två veckor nu! Så jävla skönt. Ska ha prao.

Imon ska jag vara med Ebbie Bebbie! Ska bli jätte roligt! :)

Måste verkligen kissa nu! Hahaha intressant va? Ni får några bilder från dagen!
Puss :)


Stolt, har brunare ben än greken själv :D




haha söt :D


I´ll be fine...

Ni ska snart få se lite bilder som jag tog förut. Om jag orkar gå tvärs över rummet och hämta kameran, sen gå till en annan del av rummet och hämta kamera sladden och sen gå tillbaka med dom två sakerna i händerna till sängen. Mår verkligen inte bra. Mår illa, ont i magen, darrig som fan i kroppen, och känner mig skit svag i kroppen. Det suger verkligen. Vet inte varför jag mår såhär. Sover typ hela tiden. Ah vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta titta på idol och dricka lite te.


Ska ut och få lite frisk luft nu!

Pappa tyckte jag skulle gå ut en sväng så jag får lite luft så huvudvärken kanske lättar. Så jag går ut och fotograferar en stund. Riktigt sugen på det! Tänkte hitta mer fina svampar att fota. Vet inte varför men tycker det är fint med svampar i skogen på hösten. Passar liksom till alla färgade träd!
Ni får troligen se lite bilder sen om det blir några bra. Hoppas på det!
Hörs senare :)


Dålig uppdatering "/

Hejhej!
Hann inte blogga igår, så jag kan berätta lite om gårdagen nu.
Jag och Linnea tog bussen vid 7 tiden ner till tåget och åkte in till skolan. Satt på terminalen en stund och pratade med Pierre och Olivia. Sedan tog jag och Linnea bussen med Ria bort till Mjörnvallen. Vi skulle ha friidrott där hela dagen. Haha jag var inte med för jag har skadat ryggen. När vi kom till Mjörnvallen satt jag, Linnea och Ria och pratade lite med Malin, Magda och Linnea tror jag hon heter? Haha taskigt men vet inte vem hon är? Sen kom Stake, Annelie, Ebba, Sofia, Hanna, Moa osv osv. Kommer inte ihåg alla. Efter vi hade suttit och pratat en stund fick vi gå ut till olika stationer. Det va jätte tråkigt när man inte kunde vara med och man bara fick stå och titta hela tiden. Men vid halv 2 fick vi sluta. Jag, Linnea, William och Pierre gick till terminalen. Sen tog jag och William tåget och bussen hem. När vi kom hem gjorde vi oss iordning, åt och slog in Caspers presenter. Sen vid 6 tiden så kom alla gäster så fikade vi lite och så. Sen gick jag och Wille och la oss och titta på tv. Hampus kom och vi satt och pratade med han lite. Haha fick klippa Williams hår lite, så sen hade jag hår överallt typ. Sen åkte alla hem och William med :( Jag var verkligen sjukt trött och hade så fruktansvärt ont i huvudet så jag gick och la mig strax efter 8 och titta på idol. Somnade vid halv 9. Har inte somnat så tidigt på flera år! Helt sjukt vad ont i huvudet jag hade. Och jag brukar aldrig ha ont i huvudet. Och det är anledningen till att jag inte är i skolan idag. Har fortfarande riktigt ont i huvudet. Usch det är jätte jobbigt!

Vill bara tacka alla som ställde upp för mig igår på Mjörnvallen. Vill inte skriva ut vad som hände för jag tyckte det var rätt pinsamt, men ni som va där och såg vet ju som sagt vad som hände. Ett extra tack till världens bästa pojkvän och världens bästa stora syster! Hade verkligen inte klarat mig utan er!

Nu ska jag titta på något bra på tvn, vi hörs kanske senare. Annars imon. Ha det bra!
Kram!

Två foton jag tog igår.




Frida älskar William :)

Hej allihopa!
Skolan idag har faktiskt varit bra. Har varit på värsta bra humör. Började med Ea. Pluggade lite till spanska provet. Sedan hade vi håltimma så då va jag och tjejerna i matsalen och sjöng singstar. Slöjden sen va helt oserri. HAHHAHA roligast va nog när jag och sofia och moa skulle gå ner för trappan och sofia halkar och flyger ner för hela trappan. La mig ner på golvet och skrek och höll på att kissa på mig! Fy fan va roligt!
Nästa håltimma åt vi lite och jag Linnea och Ria gick in till stan. Sista lektionen hade vi spanska prov. Gick faktiskt hyffsat bra. Bättre än jag hade trott iallafall. Efter skolan gick jag med William, Måns, Alice och Jonas till Öb. Sen mötte jag upp mamma och Casper på stan så gick vi till Sallys och åt. Jag åt en jätte god kyckling sallad. Tittade lite på stan sen med Casper medans mamma köpte födelsedags present till honom. Köpte ett linne. Kan visa de senare eller imon. Handlade lite för Caspers kalas imon och sen åkte vi hem.
Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datan och chattat och tittat på tv.

Imon är det Mjörnvallen. Friidrotts shit. Får se om jag ska vara med. Beror helt och hållet på hur min mage mår imon (a)

Nu ska jag fortsätta titta på 16 and pregnant. Ha det bra. Puss :)


hahaha jätte söt bild osv, men jag vill ha sommar! :(

Måååndag.

Hejhej!
Idag har jag än så länge bara varit hemma. Har haft jätte ont i magen, men det börjar lätta nu. Jag ska inte träna idag för jag har prov imon och på onsdag så jag måste plugga! Roligt att det är dom ämnen jag är sämst på också. Spanska imon och No på onsdag. Så när Linnea kommer hem från skolan ska jag ner till henne och hämta mitt material och börja plugga. Tar en paus vid 6 tiden då vi ska åka in till Alingsås och gå på en visning på en lägenhet. Hoppas det faller oss i smaken för jag vill verkligen flytta. Vill helst inte bo i lägenhet men detta är en femma som är under renovering nu så den är ju stor och blir ju fräsh. Så jag tycker faktiskt det är helt okej! Men vi får se. Kan skriva mer om det ikväll om jag har tid. Preoriterar plugget först.

Har tittat på kläder på nätet typ hela dagen. Hittat massa snyggt jag vill ha. Men som jag skrev i lördags eller när det va så ska jag och mamma åka och shoppa när lönen kommer. Den 25 tror jag de brukar vara. Så det blir gött! Jag tycker det är sjukt bra med online shopping. Om man inte kan eller orkar åka in till stan så är det ju hur enkelt som helst att bara klicka hem det man vill ha så är det ju bara att hämta ut det sen. Super bra tycker jag!

Ska nog gå upp ur sängen nu och klä på mig och fixa till håret. Casper har en kompis här nu så har ju gärna inte lust att springa ner i string och bh där nu. Hahah.

Är verkligen på blogghumör men vet inte riktigt vad mer jag kan skriva om. Ska jag vara ärlig är jag rätt sugen på att sätta igång att plugga också! Vill verkligen förbättra mina betyg. Vill verkligen bli godkänd i spanskan detta året! Så det gäller att ligga i.

Vi hörs som sagt senare. Ska titta klart på Made nu.
Ha de bra :)


Min sån tröja/jacka är helt försvunnen! jätte ledsen ju :( väldigt ful bild förövrigt

Låtar som väcker minnen.

Både bra och dåliga minnen vill säga. Gamla och nya.

t.A.T.u. – All The Things She Said - Dave Ramone Radio Edit
Börjar nästan skratta när jag tänker på minnet med denna låten xd
Men man va väl nybörjare. Det har alla vart?
Vill inte skriva om minnet. Haha.


Sinead O'Connor – Nothing Compares 2 U
Hade spelat in denna låten på mobilen en gång och lurade Sune och Hampus att det va jag som sjöng. Dom blev as chockade. Men dom gick på det iallafall.


The Pinks – Superman
Finns egentligen inte jätte mycket att skriva, mer än att det va min favorit låt när jag va typ 7 år och sprang alltid runt med min nya freestyle ute på gatan och målade med gatkritor och sjöng och dansa. Haha sötnos.



3OH!3 – My First Kiss - Feat. Ke$ha
Minnet med denna låten är väl en grej jag och wille har. Men det man minns va nog när vi va på partille cup och han gick och sjöng den och pussa på mig (a)


Ofra Haza – Im Nin'Alu
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, jaaa, Julia och William vet om man tänker efter. Midsommar. Hahhaa tänker fan inte berätta mer än så!


Darin – Lovekiller
Alla har fått sitt hjärta krossat, right?


Eminem – Love The Way You Lie
Marcus spelade denna 24/7 när vi va på stranden i Åhus. Hahaha tillslut blev vi rätt sura på han!


Eric Clapton – Tears In Heaven
Mormor :'(


Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
Jag och Saga dansade runt på beachen när denna låten pumpades i Åhus!


K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix
Sommarkväll på stranden med älskling, Linnea och Philip.

Godmorgon!

Nu ska jag åka in till hälsostudion. Vi ska ha genomgång med laget där inför gym träningen. Hade hellre legat hemma i sängen och sovit men det ska bli skönt att komma igång nu. Vi hörs senare idag!
Ha de bra (:


Lördags mys!

Hejhej!
Idag har jag varit på allum med min älsklings William. Vi köpte lite presenter till Casper. Jag vet faktiskt inte om Casper kollar min blogg någon gång ibland (sett det innan iallafall) så jag skriver inte ut vad vi köpte. Det kan ni få veta på onsdag när han har fått sakerna osv (:
Efter allum åkte Wille hem till sig och jag till mig. Har haft det jätte mysigt och roligt. Tack så mycket (a)
När jag kom hem tittade jag på Teen mom och sedan åt vi god middag. Grillat kött och kroketer, eller vafan det heter. Har alltid varit mobbad för att jag säger fel på de ordet. Sedan va jag jätte duktig och ställde mig en lördag kväll och resade och gjorde snyggt i garderoben! Haha William kan nog intyga att det behövdes. Men nu är det snyggt och jag har slängt massa kläder så nästa vecka ska jag och mamma åka och köpa nytt att fylla på med! :D
Vid 7, 8 tiden åkte vi upp till Eld och tittade på några avsnitt av solsidan och hade trevligt.
Nu har jag gjort mysigt här för mig själv, har tänt mina rosljus och tittar på en film. Kan väl inte påstå att jag tittar på filmen men den står på iallafall. Är fortfarande propp mätt efter middagen som vi åt vid 6. Haha jag är annorlunda jag vet.

Fick en liten present av min pappa förut. En liten skyddsängel i porslin som jag har hängt över sängen. Han sa att den ska skydda mig från allt ont och skydda mig när jag mår dåligt. Naww gullig pappa! Mamma fick en hjärt formad sten där det stog "älskar dig". Haha och Casper fick en hamburgare och nötter!
Pappa har alltid varit sån, han gillar att köpa spontana små presenter sådär. Det är inte något stort men det finns alltid en betydelse i det han köper. Inte bara ett linne från gina tricot liksom. Utan något speciellt.


Såhär mysigt har jag just nu (a'


Skyddsängeln jag fick av pappa. Tyckte den va jätte söt :'D

Förra inlägget va bara riktigt onödigt.

Hej och godmorgon!
Jag och William har ätit frukost för en stund sedan och nu är han ute på promenad med våran hund. Jag fick städa här inne och tömma diskmaskinen. Så nu har vi varit jätte duktiga och hjälpt till här hemma. Ska snart duscha och göra iordning oss. Väntar bara på att han ska komma tillbaka. Han tog typ värsta långpromenaden. Ska åka ner till Göteborg sedan också och fixa en present till Casper som fyller år på onsdag.
Nej nu ska jag gå och möta honom och se vart han tog vägen :(

Ni får en bild sen i sommras, för jag saknar sommaren!


Haha söta!

Haha godmorgon.

Försöker slita William från tvn. Han tittar på Madicken. Nu ska vi äta frukost. Hörs sen. Nödvändigt inlägg. Haha hejdå ha en bra dag! :)

FRIDAy

Hallå allihopa!
Sitter i min säng och har ont i magen och tycker fruktansvärt synd om mig själv. Ska snart åka och hämta Wille på fotbollen. Sen ska vi hem hit och ha mys osv. Så sover han här. Och imon ska vi nog åka till stan och köpa födelsedags present till Casper.

Orkar inte blogga mer nu. Kanske kan få William till att göra det igen senare? ;)


Hahaha tog precis en ny egobild ;) Eller så gjorde jag det för läääänge sen :o

Hemma igen!

Hallå kompisar!
Nu har jag tränat, duschat och käkat.
Träningen gick inte så bra. Skadade ryggen och skulderbladet. Gjorde ont.
Ska sova snart så jag orkar upp till skolan imon.
Ska ha en grym dag med en riktig lirare imon. Sen ska jag väl hem och städa för på kvällen kommer älskling hit och sover här. Längtar (a'

Vi hörs imon igen!
Godnatt (:


Såhär ser mina ben ut efter en handbollsträning. Smart som jag är drar jag alltid av allt vax jag har på händerna på låren. Förjävligt att få bort. Får stå och smörja in mig i matolja. Då glänser benen sexigt kan jag lova ;)


Träning nu.

Inte taggad. Men nu kör vi!


Right now...

Störd dag!

Hej allihopa!
Började dagen med Engelska. Hade skolval också. Haha Sofia la helt klart sin röst på rätt parti! Mer säger jag inte!
Nästa lektion hade vi SO. För jävla tråkigt asså. Jag och Sofia fick världens ryck inne på toan! Hahahaha as garv. Lunch sedan med Fajjan och gick en sväng till bonbon och köpte en cola. Sen satt vi bara och snacka ute i solen. NO sedan och fråga fan inte vad vi gjorde. Vi hittade något man kunde spegla sig i och låtasades typ att vi spelade in ett porrprogram. Vi är inte normala någonstans och det är vi fullt medvetna om. Gick till Ungdomsmottagningen sedan. "Jag har klamydia" hahaha. Idrott sedan men vi va inte med. Christer är as arg på mig för att jag bara har varit med på en idrottslektion. Han tror inte jag kommer klara springa 800 meter eller vad det är på Nolhaga staffetten? Hallå, vi springer ganska mycket längre än så med handbollen. Han har ju problem.
Lekte runt lite med min lirare osv. Tog tåget hem sen med Sofia Ebba Linnea och Julia. Gosiga tjejer!
Nu när jag kom hem gjorde mamma pannkakor till mig och om någon timma ska jag åka och träna. Ska bli skönt.
Har haft en grymt rolig dag. Haha och jag skiter i omogna människor, har bättre saker att lägga ner min energi på.


Detta är min kååmpis! Älskar dig Cherious!



The one and only.

Det finns en människa i denna världen som får mina läppar att le, som får lyckan att rusa i kroppen, som får mig orka stå upp för den jag är, som får mitt hjärta att slå. Killen som heter William har tagit mitt hjärta och gjort mig helt knäsvag. Bättre kille finns inte. William, jag vill tacka dig för att du alltid ställer upp, i alla lägen, hur mycket det än slår tillbaka på dig sen. När jag mår dåligt, så finns du där, när jag är glad, så finns du där, när jag drömmer så finns du där. Du finns med mig i stort sätt hela tiden. Bara tanken på ditt underbara leende och dina vackra ögon gör mig galen. Du gör mig galen, galet kär. Jag älskar den känslan. När jag inte har dig vid min sida känns allt som ett stort tomrum. Du är mitt allt och du gör mig så otroligt lycklig. Du är en fantastisk person. Jag älskar dig mer än vad ord någonsin kommer kunna beskriva. Den kärleken jag får uppleva med dig är en gåva. Jag hoppas att du vet att jag gör allt för dig, du är den viktigaste i mitt liv. Du går före allt annat.
Jag älskar dig nu, då och föralltid.


Vill färga håret brunt!

Vill färga håret i något liknande detta!







Ska jag eller ska jag inte? Alla svarar. Även ni som brukar säga till mig att ni läser min blogg utan att kommentera, haha ni vet vilka ni är ;)

Träningen gick ju bra...

... fast nä. Asså orkar verkligen inte gå in på detaljer.
Berättar lite om dagen istället.

Första lektionen idag hade vi eget arbete. Jag jobbade med matte. Räknar ut roten ur shit osv. Det går faktiskt bra och jag börjar få klämm på det hela. Sedan hade vi håltimma. Jag, Moa, Elin, Hanna och Linnea gick till matsalen och satte igång singstar och sjöng lite. Haha jag sjöng inte, men det gjorde dom andra. Nästa lektion hade vi slöjd. Jag har börjat sy en tubtopp i ett blommigt tyg. Om jag är nogrann tror jag den kan bli riktigt söt! Efter slöjden drog jag och Linnea till donken och köpte varsinn hamburgare. Ofta man vill äta gulash skit. Kan inte ens stava till det så äckligt är det. Gick till stan en sväng och titta lite eftersom vi hade ytterligare en håltimma. Spanskan sen gick faktiskt riktigt bra för en gång skull. Märkte nu att uppgifterna jag fick att jobba med i sommras faktiskt gav lite "utdelning". Kunde ju detta nu med att böja verben eller vad de nu va vi gjorde. Asså typ göra om det när det är jag, du, han, hon, de, ni och allt det där.
Slutade 13.50 så träffade jag William så gick vi in till stan en stund. Tittade lite efter en födelsedags present till Casper som fyller år nästa onsdag. Hittade väl några saker som kan funka, eller ah, typ två. Men vi får se vad det blir. Sen åkte jag hem med mamma och Casper så gjorde vi tacos och käka. Och ah, sen drog jag till träningen.

De va min dag de.
Nu ska jag titta på min favorit film som jag har satt typ tusen gånger!
Raise your voice. Världens bästa film enligt mig. Se den om ni inte har sett den ;)
Vi hörs imon.
Natti! :)


Drar till träningen nu!


Har blivit blek som stryk. Måste hinna sola någon dag! Mina ben är fan vita!

INTERNET ÄR LAGAT :D

Smek den ni!


mobilblogg

HEJ ALLA. SITTER OCH TITTAR PÅ ENSAM MAMMA SÖKER. ORKA INTE BLOGGA FRÅN DATAN FÖR INTERNET ÄR JÄTTE SEGT. SOV HOS WILLE INATT. MYSIGT MED MYGG OSV. IDAG HAR JAG JOBBAT DET SÖG. HAHA ORKAR INTE BLOGGA NU. HA DET GÖTT !

Godmorgon!

Jag har varit vaken sedan 7, 8 tiden. Har verkligen inte kunnat sova. Så jag lär väl vara död fram emot 4 tiden som jag brukar vara när jag har varit vaken såhär tidigt.

Ska duscha om en stund och göra iordning mig och sen i eftermiddag ska jag åka hem till Wille. Sover där till imon och imon ska jag jobba med handbollen.

Just nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att iprenen ska hjälpa. Har sån fruktansvärd mensvärk. Inte okej!

Jag bloggar troligen innan jag drar sen. Annars hörs vi imon kväll ;)
Ha en bra dag! :)

Saknar sönden sommaren!






As seg!

Hej allihopa!
Jag är skit trött verkligen. Har legat i sängen sen jag kan hem strax efter 4 och bara tittat på tv. Mår så otroligt illa också.
Skolan idag orkar jag inte ens prata om! Sämst verkligen. Alla bara bråkar, skriker och driver med varann. Blir jävligt less på sånt. Väx upp, är väl det enda jag har att säga.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men något är det.
Jag blir förbannad skit enkelt. Vill bara ha Williams närhet hela tiden, och så fort jag inte får det blir jag sur. Blir så irriterad på mig själv. Och en annan sak, jag har ALLTID varit en sån tjej som älskar kläder, planerar ibland flera dagar innan vad jag ska ha på mig och matcha smycken osv till det. Men nu har jag ingen lust för något alls. Går runt i Williams tröja och ett par lackleggings. Tror jag behöver lite nya kläder för att få lust att göra en fin outfit. Tjejproblem.

Svalde precis en fluga btw.
Det var gott. Skämt åsido.

Jag har varit jätte klumpig (klumpigare än vanligt asså) idag. Alla vet att jag är väldigt osmidig och snubblar jätte ofta på mina egna fötter osv. Idag när jag och Ria gick på stan, så snubbla jag på en sten och typ flög fram. haha kanske inte ska kalla det sten, snarare gruskorn? Sen när jag och Wille gick upp i trappan i skolan snubblar jag först på ena foten och sen på andra och trillar i trappan. Sen när vi stöttet kula på idrotten så tappar jag kulan på min stortå. Kan säga att det gjorde otroligt ont och gör fortfarande väldigt ont! Så det är inte direkt något jag skulle rekommendera att testa ;)

Nu ska jag nog ringa Linnea och snacka med henne lite. Vi ska troligen hitta på något roligt efter skolan imon :)

Ha det bra så hörs vi.
Puss ;)


Det får bli en bild på klassen. Som jag verkligen älskar!
Fråga inte varför jag har bandet runt benet, ska väl göra något för att snubbla ;)

Idag = Skola.

Godmorgon.
Natten var hemsk! Kunde inte sova och låg väl rent ut sagt och plågade mig själv i tankarna. Men jag kunde inte få bort det. Återupplevelse på pterupplevelse. Det gjorde mig ledsen. Nej usch, ska inte tänka på det nu, försöker glömma.

Ska iallafall till skolan om en stund. Jag åker nog med mamma in vid 9 tiden istället så magen kan få lugna sig eller vad fan man ska säga, för just nu har jag jätte ont. Så jag ska lägga mig på sängen och titta lite på tv och dricka en kopp te!
Ha en bra dag :)


Känner mig as trash idag. Blev ingen bra bild heller så denna får duga -.-

Fotografier!

Hej allihopa :)
Jag har bara varit hemma idag pga. magen så jag har inte så mycket att blogga om. Det har återigen gått massa Life of Ryan avsnitt på MTV så jag va super glad. Älskar det programet, han är sååå snygg (a'

Igår fick jag några foton jag hade beställt ifrån fujidirekt.
Så jag har satt upp dom på väggen idag.
Det va faktiskt inte alls dyrt att framkalla foton där. Fast jag ångra att jag inte framkallade fler när jag ändå gjorde det eftersom frakten kostade mer än bilderna. Så ah, jag väntar ett tag med att beställa fler så jag inte behöver betala den där jävla frakten hela tiden ;)
Ni får se hur väggen blev.


Dålig bild men den är tagen med cam. Blev inte jätte nöjd med hur dom är uppsatta. Men det va svårt att få det bra eftersom jag har snetak och det va olika storlekar på bilderna. En av bilderna är ju tex mycket mindre än dom andra. Men det får duga. Det finns två bilder till men dom fick ingen bra plats.

Nu "funkar" de!

Hej allihopa!
Nu funkar internet någorlunda. Det är väldigt segt, men som sagt, det fungerar iallafall.
Så tänkte blogga lite för er nu! :D
Idag har jag varit i skolan.
Började dagen med eget arbete. Jobbade med ögonblicket fångat. Det är en svenska uppsatts man ska skriva riktigt detaljerat om ett ögonblick man har upplevt. Eftersom jag älskar att skriva så tycker jag det är en rolig uppgift. Tror det kan vara mycket det som gör att jag bloggar, jag gillar att skriva.
Sedan hade vi rast. Jag Linnea Moa och Ria gick till bonbon och köpte dricka. Haha har slått vad med William att inte dricka cola på en vecka, så ah, det blev en ramlösa katus för mig. Men det funkade det också. Nästan godare, känns mycket fräshare. Känns som man bara heller i sig massa socker osv annars. Omg sa jag de?
Iallafall, sedan hade vi slöjd. Vi är bara tjejer i syslöjden vilket jag tycker är väldigt skönt. Man kan liksom snacka om andra saker än vad man kan om killarna är med ;) Vi pratade lite med våran lärare om en klassresa vi ska göra. Vi vill åka iväg och åka skidor osv. Jag satt för det mesta bara och stickade. Till hon lacka ur på mig Moa och Linnea och skulle visa oss massa lapptekniker eller något. haha ah så nu ska jag och Moa göra lapp projekt! :D hahah.
Åt lite och hade hål sen. Satt med världens bästa pojkvän som tog hand om mig när jag fick skit ont i magen. Väldigt gulligt va honom.
Sedan hade jag spanska sen sluta vi vid 13.50 så det är en rätt chill dag på tisdagar! Jag gillar den iallafall.
Tog tåget hem sen och åt och gick och la mig. Somnade och sov en stund. När jag vaknade hade jag så ont i magen så jag kom inte ur sängen. Blev alltså ingen träning idag heller. Blir säkert så att jag får lägga ner handbollen :'( Men jag får se.

Nu ska jag titta på idol så ni får ha det bra! Nu har jag iallafall uppdaterat mig för er :D
Ha det bäst !


Älskar dig mest i hela världen!

mobilbloggar

HEJ ALLIHOPA. HAHA AH JAG BLOGGAR FRÅN MAMMAS MOBIL OCH DÅ BLIR DET JU ALLTID SÅ CP MED STORA BOKSTÄVER OSV. VÅRAT INTERNET HAR VARIT HELT VRICKAT DOM SENASTE DAGARNA. DET HAR BLIVIT SEGARE OCH SEGARE FÖR VARJE DAG OCH IDAG FUNKAR DET TYP INTE. NÄR JAG SKULLE LOGGA IN PÅ BLOGG.SE FÖRUT LADDADE DET SKIT LÄNGE. JAG GICK DÄRIFRÅN I EN TIMMA OCH NÄR JAG KOM TILLBAKA HADE DET FORTFARANDE INTE HÄNT NÅGOT. SÅ AH JAG SKET I DET.  IDAG HAR JAG IALLAFALL VARIT HEMMA IFRÅN SKOLAN. HAFT JÄTTE ONT I MAGEN HELA DAGEN SÅ JAG STANNADE HEMMA OCH VILADE ISTÄLLET. HAR TITTAT PÅ MTV SERIÖST HELA DAGEN. DET HAR VARIT MASSA AVSNITT AV LIFE OF RYAN. ÄLSKAR DET PROGRAMET. PLUS ATT HAN ÄR JU UR SNYGG. IMON SKA JAG TROLIGEN TILL SKOLAN, IALLAFALL SOM DET SER UT NU. EFTER SKOLAN SKA JAG TA EN FIKA MED EBBA PÅ STAN OCH BARA SNACKA OCH SÅNT. DET VI ÄR BÄST PÅ LIKSOM. SEN BLIR DET TRÄNING PÅ  KVÄLLEN. JAG KOMMER UPPDATERA BLOGGEN BÄTTRE SÅ FORT INTERNET FUNKAR IGEN. VI HÖRS FÖRHOPPNINGSVIS IMORGON. HA EN BRA NATT ELLER NÅGOT HAHA. SOV SÖTT OSV. GODNATT !

Alone :(

Hej allihopa!
Nu har William åkt hem :(
Vi har haft det kanon bra!
Vi har mest slappat idag. Varit ute på promenad i skogen och hitta ett mysigt ställe vi satte oss på. Sen har vi tittat på film och ätit popcorn (a)

Nu har jag precis ätit lite och ska titta på tv eller något. Är as trött.
Vi hörs, ha de bra :)


naww, älskar dig grymt mycket!

Naww gulligt inlägg William gjorde (a'

Hej allihopa :)
Jag har William sitter och tittar på film nu. Snabba cash. Han äter lite så jag passar på att blogga ;)
Idag på dagen va jag och titta när tjejerna spelade Kortedala cup. Såg tre matcher, då förlora dom en och vann två. Vid 12, 1 tiden åkte jag och mamma och handlade sedan åkte vi hem. Wille kom hit strax efter 2. Vi har inte gjort något speciellt sådär, bara haft de mysigt. Allt har varit jätte bra :D

Det får bli ett kort inlägg nu för jag ska vara social med älskling (a)
Vi hörs imon igen!
Sköt om er :)


naww jätte söt (a)


HEEEJJJ WILLIAM ÄLSKAR SIN FRIDA!:D

Tkr bara att ni ska veta att jäg älskar frida väldigt mycket!
hon är allt för mej.mitt liv,min livsglädje.hon löser alla mina problem med bara en blick.det e hon som får mej att vilja leva vidare som en lycklig person.

Hon finns i min hjärna,som mina tankar.

Hon finns i mitt hjärta,Hon är mitt hjärta.

Hon finns i hela min kropp.det e hon son får mej att resa mej och stå för den jag är.hon gör mej till en bättre person. Hon behandlar mej så oerhört bra!går inte att förklara,finns inte med ord.alllt jag kan säga är att jag älskar henne och att jag vet,jag vet vart jag hör hemma.Hos frida,min alldeles egna frida!

skulle gärna skriva mer men nu e jag kissnödig ;)

Jag älskar dej Frida

 
Frida ville ha bilden :'(((



//WILL I AM! :D nya kissie ;)


Fredag kväll

Hello babes!
Skola idag. Pallar inte att berätta om dagen. haha jag gjorde ändå inte det jag skulle.
Efter gick jag och Linnea in till stan. Vi gick och tog en fika/lunch och sedan gick vi och titta i lite affärer. Vet inte vad de är för fel på mig men jag köper aldrig något längre? Antingen är jag snål eller så hittar jag inget jag vill ha. Det är nog det där med snål, blir så tveksam om det är värt de, om jag kommer att använda det osv. Det är inte lika roligt att shoppa när man måste betala själv :(
Sen åkte jag och Linnea med mamma hem. Jag titta lite på datan sen åkte jag mamma och Casper in till stan igen och köpte en hamster till honom. En grå dvärghamster valde han, tycker det ser ut som en mus :s Men ah, den va väl ganska söt, lite äcklig bara.

Sen har jag inte gjort så mycket. Tittat på en film, suttit vid datan och bara tagit det lugnt.

Imon är det Kortedala cup. Men jag ska inte spela för jag är så förkyld, men jag ska åka med ner och titta. Efteråt ska älskling troligen komma till mig och sova här. Massa mys blir de (a)

Nu sitter jag och tittar på något skit program där föräldrarna misshandlar sina barn och alla bara gråter och slåss. Haha ah jätte roligt. Har ont i magen och pallar inte göra något.

Vi hörs senare eller imon.
Ha en bra kväll!


Söt bild :o
Miss u :(

Godmorgon :)

Jag får cp asså! Vårat internet leker med mig. Det kopplar ifrån sig och sen på igen efter bara några minuter, det är skit segt och ah jag får damp! Hatar sega saker!

Haha till något annat, godmorgon ;)
Ska till skolan om typ 30 minuter. Har tema dag idag också. Jag har val och pariter. Får se vad vi får göra. Kan ju berätta om det när jag är hemma. Efter skolan ska jag och Linnea titta lite på stan, ta en fika och bara ha lite girl talk, sånt vi är absolut bäst på ;)
Ska sätta mig och titta lite på tv och varva ner, haha är helt uppspelt för jag är så förbannad på internet. Blir ju intressant att se om jag ens kan uppdatera detta inlägget -.-

Ha en bra dag allihopa!


Haha jätte söt bild på mig och Ria från igår (a'
Föresten, dom förlora med 0-8 :(

2 september, det är höst.

Hej allihopa!
Idag har jag varit hemma från skolan. Har ändå tema dag så det va ju inget livsviktigt jag missade, så jag kände att jag kunde vara hemma och bli riktigt frisk. Nu mår jag helt okej. Ska följa med Linnea och Ria och titta när Hemsjö spelar match. Fotboll asså. Ska bli skönt att komma ut och få lite luft och sådär, så man får lite nya krafter. Ska snart äta ugnspannkaka. Haha något av det godaste jag vet!
Har inte gjort mycket idag. Tittat på gamla bilder på den gamla datan, pratat telefon med William och Julia. Tittat på The Hills och sovit och ätit. Haha visst låter det roligt?
Ni förstår säkert att det ska bli skönt att komma iväg.
Har egentligen träning idag men jag är alldeles för förkyld för att träna. Shit vad mycket för det blev?
Får se hur det blir med cupen i helgen.

Aja vi hörs kanske senare.
Puss :)


hahaha ah känner mig skit fräsh :(

Kvällsblogg.

Hej allihopa!
Jag ska vara hemma imon också tror jag, för jag mår fortfarande inte så bra. Har jätte ont i mage nu också. Vill se på en bra film, så suveränt att jag har så mycket filmer då! Fast nä!
Imon ska jag se till att bli frisk iallafall så jag kan gå och titta på min träning på kvällen (kan inte träna eftersom jag är så förkyld) och hoppas att dom tycker det är okej att jag är med och spelar cup i helgen fast jag inte har tränat i veckan.

Kan ju berätta att jag har hittat en jätte söt spetts topp på Gina tricot jag ska köpa så fort jag har möjlighet att komma in till stan. Ska köpa den i vit, den finns i svart och gammel rosa också. Men vitt är mest Frida ;)
Sen är jag väldigt sugen på lite andra nya saker också. Men jag och mamma ska till stan någon dag och shoppa. Skulle ju gjort det i söndags men jag valde att träffa William istället. Och tur var väl de (a)
Saknar honom riktigt mycket. Smidig som jag är har jag ju smittat honom också. Så båda ligger hemma och är sjuka. Åh good känner jag!

Nej men jag ska bli frisk nu så jag kan åka hem till honom och ta hand om han, så han med blir frisk (a)
Vet precis hur jag ska bli frisk! Ska äta världens kanon frukost! Glass med strössel och chokladsås, och till de coca cola! Erkänn det låter gott och nyttigt? :D Nä vi styker nyttigt. Men gott är det. Kanske inte till frukost.

Ska nog titta på O.C nu.
Godnatt och sov gott, så hörs vi imon :)




Något fel på mitt knä?

Hahaha helt stört är detta, ser nu när jag tittar på sommarbilder att jag har en fet knöl på mitt högra knä som sticker ut, eller ah in mot vänter ben. Har ALDRIG sett detta innan. Det ser verkligen helt fuckat ut. Fattar inte vad det är, den gör ju inte ont eller något. Haha ah ni ska få se en bild på hur det ser ut så kan ni ju bedömma själva ;)



Asså jag vet ju att man får knölar på knäna om man har slatter, men grejen är ju den att det gör inte ont så då kan det väl inte vara slatter? :o

Cp dålig uppdatering.

Förlåt förlåt förlåt för att jag har bloggat så dåligt dom senaste dagarna. Jag har inte varit på humör för att blogga bara. Kan berätta om dagen igår.
Va ju i skolan. Jag vaknade verkligen på rätt sida, fast jag va sjuk. Va på så sjukt bra humör hela dagen, och klart bättre blev det ju, det blev toppen på allt liksom. Herregud ja mitt humör och så igår va underbart, haha jag gillar att vara så glad. Vi hade iallafall skolfoto på morgonen. Såg helt cp ut men jag orkar inte bry mig, va ändå så glad så xd Sedan hade vi rast och jag Linnea och Ria gick och köpte lite gott och satte oss på trappan på torget i det härliga vädret och bara snacka och hade jätte mysigt. Sedan hade vi slöjd. Jag sydde en sovmask som blev klar. Haha tog typ 30 minuter att göra, så det är ett tips ifall ni måste göra klart ett arbete fort, plus att det var väldigt enkelt ;)
Sen hade jag inga mer lektioner. Jag Linnea och Ria va inne i Storken för Ria skulle köpa en present till en kompis till henne som fyller år. Haha vi va på lekhörnan, och vi alla tre blev helt till oss när vi såg alla gosedjuren, Haha shit asså. Man tror ju man är över det stadiet, men tydligen inte. Det är något med tjejer och nallar. Haha hela tiden ba "NAWW kolla dennna såååå söt". Men det va mys :D Sen gick vi tillbaka till skolan och jag träffade William. Satt ute på skolgården och pratade med lite kompis och sådär. Haha Pierre tog på sig min skinnjacka och solglasögon. Fan va chill han såg ut, typ som killarna ifrån greese. Haha as tuff! Se
Sedan gick jag William Måns och Alice in till stan. Dom köpte lite dricka och så på hemmakväll sen gick vi och la oss i typ en liten park eller vafan man ska kalla det. Hade jätte mysigt. Så grymt härligt att ha tillbaka min älskling. Sen tog vi iallafall tåget till Norsesund så väntade Wille med mig till min buss gick. Mamma hämta mig i Hemsjö och jag åkte hem och vila. Var hemma rätt tidigt för att ta det lugnt eftersom jag är sjuk.

Idag skulle jag gått till skolan men det blev inte så för jag är sjuk och mår dåligt. Har jätte ont i halsen, är as hostig och snuvig. Ont överallt osv. Så jag är hemma och vilar idag.
Ska nog köra lite Linnyo style och lira lite sims 3 (h)
Haha nej men asså har ju faktiskt inget att göra, och jag har ju hennes spel så ah, why not?
Jag har ju en liten blond bimbo där som heter Frida som springer runt på stranden och raggar killar (h)
Haha ah vi hörs senare.


En bild från igår :>


RSS 2.0