Mitt hår växte lite på ett år? Har även klippt mig emellan bilderna haha.


WHO SAYS ?

I´m no beauty queen
I’m just beautiful me
You’ve got every right
To a beautiful life
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful



Om livet rasar ner och ingen finns till hands, så kan jag lova dig att jag kommer vara där och ta balans.

Jag vet inte vad som händer eller vad han gör med mig. Men något gör han för jag faller så handlöst. Denna gången utan en hård smäll. Jag gillar den upprymda varma känslan i kroppen. Jag gillar känslan inom mig när jag får ligga och titta han djupt in i ögonen och möta hans läppar i en öm kyss. Åh vad händer med mig.

Oh jag är blond!


Foto: Linnea Johansson

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh, take me back to the start.
I was just guessing
At numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart

Har solen i ögonen, därför jag kisar så mycket.

When I look into your eyes I see rainbows in the sky

Åh är så galet jävla taggad för Danmark på torsdag! Jag längtar till sommaren som bara den. Speciellt till Partille cup och Åhus! Är även riktigt sugen på att åka ner till något gött ställe vid Medelhavet med goa människor. Grekland, Italien eller Spanien, ja tack! Känner på mig att denna sommaren kommer bli oslagbar!

Go vaniljlatte!

dsc09572 (MMS)

Go vaniljlatte!


Sitter och fikar med detta äcklet. Vi har ...

dsc09563 (MMS)

Sitter och fikar med detta äcklet. Vi har precis käkat mat.


På fullaste allvar så går jag i taket snar...

img_6374 (MMS)

På fullaste allvar så går jag i taket snart. För er som inte orkar läsa gnälliga texter, sluta läs NU. Dom jävla efterblivna psykologerna har inte skrivit ut något nytt recept på min medicin fast vi har ringt dom. Så har ligger jag skakig som fan med sjukaste ångesten. Mår illa och är yr för att kroppen inte är van vid att vara utan medicinen. Vill bara spy över den jävla receptionisten som inte kunde levera vidare mitt meddelande till doktorn. Tack som fan får ångest bup. Släng er i väggen. Är också sjukt trött på falska vänner. Som spelar så oskyldiga och snälla när man är med dom, men ändå går bakom ryggen på en som dom fega jävlarna dom egentligen är. Vafan skaffa er lite stake och stå upp för vad ni tycker. Det är inte så att jag tycker pissa er i ansiktet för att ni yttrar er om eran åsikt. Åh herregud vad är denna världen påväg. Ska inte skriva mer nu utan ska försöka behärska min ilska. Till alla UNDERBARA människor som inte gjort mig något ont, sov gött!


Chillar galet i sängen nu och lyssnar på h...

mms_img66997 (MMS)

Chillar galet i sängen nu och lyssnar på håkan. Har varit vaken sen sju för nadja kom till mig vid åtta och tog ur mitt löshår. Tusen tack! Ska sova någon timma nu innan jag ska luncha med ebba. Puss


Haha lagom snygg frisyr jag har nu! Som ni...

dsc09551 (MMS)

Haha lagom snygg frisyr jag har nu! Som ni förstår kom min personliga frisör nadja jigfelt och räddade mig. En ängel från ovan, verkligen. Vänta tills ni ser hennes nya frissa, DAMN va snygg hon var i det! Ska inte avslöja mer. Och till mig själv, så trodde jag mitt eget hår skulle vara mycket kortare och tunnare!


Behöver er hjälp!

Jag ska ta ut mitt löshår nu. Har keratin vax. Jag har beställt hem medlet som ska lösa upp limmet. Men nu när jag la lim på de, lät det sitta i lite och drog med en tång hände ingenting! Det sitter liksom som berget. Tycker att man behöver någon värmetång eller något som gör så att själva fästet smällter? Om det är någon som vet hur man gör så berätta gärna! Man fick inte med någon beskrvining och ingen internet förklaring är bra nog. Tack på förhand!
Btw gjorde det där limmet så mitt hår luktar unken gubbandedräkt...


Berättar senare varför jag redan ska ta ur håret!

Dear guys, getting a lot of girls isn´t something you should be proud of. Keeping one is.

Hej!
Shit vad trött jag är. Kom precis hem, har varit och shoppat sedan klockan halv 11. Haft en rolig dag på stan med mamma. Köpt några fina saker också! När vi kom hem åkte vi och solade direkt. Nu är jag hemma och hur trött som helst! Ska nog ta en powernap. Puss
Foto: Linnea Johansson

Godmorgon! Ligger i fotöljen och äter fruk...

dsc09542 (MMS)

Godmorgon! Ligger i fotöljen och äter frukost och tittar på Timon och Pumbaa. Haha helt rätt Frida, helt rätt. Ska strax göra mig iordning och sen åker jag och mamma ner till Frölundatorg. Älskar att shoppa där just för att det är stort, dom har väldigt mycket butiker och det är fräsh och iordning. Om man jämför med gina tricot inne i femman, dit går man ju endast om man vill framkalla ångest. Sen får vi inte glömma att min favorit affär New Yorker ligger på Frölundatorg! Puss


Live från sängen! Ja jag sover i bikini id...

dsc09540 (MMS)

Live från sängen! Ja jag sover i bikini idag, haha tänkte att man brukar ju somna gött på stranden så då kanske jag somnar lika skönt i sängen? Tror dock inte bikinin har så stor påverkan utan det är nog snarare solen, men man kan ju pröva iallafall!:-D


Natt tankar och idiotförklaringar.


GODNATT BABYS!

Att säga hejdå till min bästa vän var för jävla plågsamt faktiskt. Hon kommer ju tillbaka men tre och en halv vecka är ingen kort tid. BUUUUH! Tur att jag och Nadja ska röja jävel i Danmark på påsklovet iallafall! Nu blir det sängen för imon ska jag shoppa med mami, PUSS GODNATT!

Impossible does not exist, it´s just a reason for someone not to try.

Hej på er!
Har nyss kommit ur duschen och försöker hålla mig vaken. Är sjukligt trött. Haha inte van att gå upp såhär tidigt. Innan 9 gick jag upp idag! Blir hyffsat tidigt imon med för då ska jag och mamma iväg och shoppa i think. Ska blåsa håret nu och sen ska jag se om jag kan träffa Saga innan jag somnar. Hon åker till Thailand imon så vill gärna säga hejdå till henne och så ifall planet krashar. Nej fan va hemsk jag är, haha. Givetvis ska jag säga hejdå för att jag kommer sakna henne!!
Blir tre sommarbilder från 2010, bara för att det såg jävligt gött ut!

Of course she's going to say she's happy for you and flash that oh-so-famous smile, but look into those eyes.. Baby, you broke her.

Alla bilderna är fotade utav min begåvade vän Linnea Johansson! www.fredandgeorge.devote.se









Haaaaaaackar Fridas blogg

Fnekxkrnwoeöaåsöqnfodödkaoejrjguvbrjwicogkwkqospcofkwlsof


Photoshoot


FACEBOOK FÖRHÅLLANDE?

Kollade runt lite på fb och såg att flera av mina vänner har ändrat sina relationsstatusar "från förhållande till singel" "från singel till det är komplicerat" "blabla har ett förhållande med blabla och det är komplicerat" eller hur det nu står. Satt bara och tänkte lite för mig själv, hur viktigt är det egentligen? Alltså, fine, blir man tillsammans med någon och det är seriöst, självklart sprid lite glädje på internet och visa eran kärlek öppet om ni känner er redo för det! Men jag förstår inte riktigt varför man ska visa flera hundra (det är oftast den mängden vänner folk på fb nu för tiden har) människor att man har ett komplicerat förhållande fem minuter efter man har blivit singel och om tre dagar har man ett förhållande och sen är det komplicerat igen. Förstår inte riktigt varför det är så viktigt att visa det på facebook. Är det för att man söker sympati eller varför ska man andra sin relationsstatus så fort man har svackor i ett förhållande. Ni får förstå mig rätt nu, det jag menar är inte att om man blir singel så ska man ha ett facebook förhållande med sitt ex. Det jag menar är att har man att såkallat "på och av" förhållande så kanske man inte behöver ändra sin relationsstatus var och varannan dag? Det finns ju dom som ändrar sin status till singel för att dom har bråkat med sin partner bara för att dom är ovänner. Detta är mina åsikter och jag menar inte att peka ut någon och dömma dom på något sätt. Inget illa mot någon människa. Men det är som sagt vad jag tycker. Och jag tycker att man inte behöver skylta om allting allt för öppet innan man vet hur man ska spela sina kort.
Bilderna kanske fick mitt inlägg att lysa lite dubbelmoral. Jag valde bilderna för att dom handlade om facebook förhållande. 75% av alla bilder som kom upp på weheartit när jag sökte på "facebook relationship" var ju på One direction. Så dessa fick det bli oavsett!

I TRIED TO HIDE MY PAIN

Hej på er finaste läsare!
Ni vet hur det är på helgerna, kass uppdatering. Men det blir bättre nu när veckan kommer igen. Har haft en riktigt go helg i det fantastiska vädret med mina underbara vänner. Mycket skratt har det definitivt blivit denna helgen. Love it, står trofast vid att skratta är den absolut bästa magövningen! När vi ändå är inne på det spåret så börjar jag se resultat utav min träning och det gör mig ännu mer motiverad till att fortsätta! Har faktiskt precis kommit hem från gymmet. Var där med pappa. Styrka och 50 minuter kondition, nöjd. Belönade mig med massage och nu ska jag käka lite mat! Pusssss

Hitta en vitsippa:-D

dsc09520 (MMS)

Hitta en vitsippa:-D


Ute och spelar basket med saga nadja och n...

dsc09518 (MMS)

Ute och spelar basket med saga nadja och några grabbar. Haha as gött väder!


SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit ganska dåligt faktiskt, varför vet jag inte. Har jätte ont i huvudet nu också, gött. Ska göra mig iordning snart och dra in till stan och fika med Saga hos Linda. Nadja är där och jobbar så henne ska vi träffa med, hihi. Vi hörs senare, ha en bra dag puss!
Haha såhär ser jag ut just nu, nyvaken och trött.

YOU ALMOST GOT US PUNCHED IN A FIGHT

Hej!
Sorry för ingen uppdatering idag. Har varit med världens finaste Ebba idag! Varit på stan och köpt födelsedagspresent till mamma som fyller år imon. Sen promenerade vi bort till sjön och satt på bryggan och pratade och njöt av solen. Gud vilken fin vän man har, en vän som Ebba borde alla ha! Har en liten idé jag ska prata med Ebba om senare!
Nu väntar jag på Richard som förhoppningsvis sitter på tåget nu, haha. Känner mig lite taskig att han alltid får komma hit. Men har aldrig tvingat han iallafall, hihi.
Puss

Har länge velat skriva en "bok" om allt ja...

dsc09501 (MMS)

Har länge velat skriva en "bok" om allt jag gick igenom under högstadiet. Första kärleken, all press, konflikter osv. Så nu tog jag tag i det och ska jag vara ärlig är det jävligt känslosammt. Eftersom jag går in på djupet och verkligen beskriver allting så väcker det mycket minnen. Menmen nu ska jag fortsätta!


NEVER GIVE UP!

Hej!
Kom precis hem från gymmet. Idag har vi varit riktigt duktiga! Vi har sprunigt i en timma och tränat mage, rumpa och ben. Känns riktigt bra nu efteråt. Ska hoppa in i duschen nu och bli fräsh och sen blir det nog att steka en omelett. Vi hörs senare goingar, puss!
Haha bilden är inte tagen idag, men lagom glad tjej?

HÖHÖÖH


Barn förgyller verkligen världen med deras existens!

Hej på er!
Var precis ute på promenad med hunden och blev på ännu bättre humor än vad jag redan var. Kom fram en liten kille på sparkcykel och började prata med mig. Medans han satt och gosade med Leo så frågade han om jag bodde här för han bodde i huset som låg precis bredvid där vi var, haha så när han fick veta att vi bodde nästintill grannar så blev han jätte glad och frågade om vi skulle spela basket någon dag. Åh vad jag älskar barn! Dom är så underbara och sprider så mycket glädje. Jag skulle kunna vara den mest barnälskande tonåringen i världen haha!
Nu ska jag strax gå ut och bokstavligen leka med Nadja. Fan va kul! Älska våren!

VB


HOLD YOUR HEAD UP HIGH

Jag är så sugen på att skriva en djup, lång och känslosam text. Jag har funderat på det tre kvällar nu men övervägat varje gång att låta bli. Vad ska jag skriva om? Det var lättare förr när man hade 10 kg vikt extra på axlarna. När man fick 5 slag i magen varje dag. När människor högg en i ryggen några gång i veckan. Allt har blivit så mycket lättare nu. Jag saknar inspiration till att skriva något djupt. Något som blir jobbigt för dom som känner sympati att läsa. Något som ger mig en klump i halsen när jag tre månader senare läser det jag själv har skrivit. Jag klagar inte, jag är glad för att jag inte mår speciellt dåligt längre. Jag tycker bara inte det är lika roligt att skriva seriösa texter om glädje som om sorg. Dom glada texterna kommer ju i dom vanliga inläggen. Det är ju inte så att jag sitter och skriver "Godmorgon, idag känner jag mig så tom och ensam" och publicerar det var och varannan morgon. Någon måtta får det ju vara. Nu må jag låta som satans skapelse, men jag tycker sorg är lite som konst. Sorg är på sitt sätt vackert det med. Nu svävar mina tankar iväg på helt andra vägar och jag blev totalt stängd för vad jag skulle skriva. Så vi avslutar denna texten med att säga att jag tycker dom här människorna som inte hejar när dom ser en på stan och går vidare och låtsas att man aldrig har kännt varandra (fast man typ har varit bästa vänner eller varit tillsammans i ett halv år) är för jävla torra! PEACE
Nomy – Hold Your Head Up High
Coffey Anderson – All Ye - Acoustic

Vill ha nya navelpiercingar!

Gravidsmycke
Haha va tvungen att ta med denna. Detta är en navelpiercing man har när man är gravid. Ska ha en sån här, utan tvekan!
Navelsmycke med hjärtan
Navelsmycke med fjädrar
2 hjärtan med vita CZ
Piercing till navel med lila CZ. Med titanstav
Ååååh den här vill jag verkligen ha! Älskar lila och denna är typ perfekt!
Bästa vänner smycke
Ska kolla med Nadja om hon är på att köpa dessa ;)
Bästa vänner smycke
Eller var dom finare? Lite mer färg på dom!

A DAY SPENT WITH FRIENDS IS ALWAYS A DAY WELL SPENT

Hej på er!
Har ingen inspiration till att blogga faktiskt. Har lite panik känslor i kroppen hela tiden typ. Har iallafall städat galet i mitt rum idag, är fortfarande inte klar. Fixar iordning i mitt sminkrum och rensar ut massa grejer jag inte använder osv. Får fortsätta imorgon. Saga har även varit här och vi var ute och gick i flera timmar tror jag. Fick verkligen prata av mig om saker, gamla grejer från något år tillbaka som jag har haft inom mig. Jätte skönt att prata med den bruden för hon dömmer mig aldrig, vad jag än skulle säga. Hon backar upp mig , always!

Do you believe in love after love?

Musik, check
Överdrivet hög toff, check
En kropp som är sugen på att dansa, check.
NU STÄDAR VI!
(HAHHA överdrivet stor bilden blev, gammal med)



Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground.


LÄNKBYTE

Gör ett länkbyte med denna goingen! Klicka er in på Olivias modeblogg! http://olivias.bloggplatsen.se

You don´t have to like me, I´m not a facebook status.

Heeej babys!
Nu är jag hemma från gymmet. Tänkte lägga i lite ljusa slingor på mig själv nu, håller tummarna för att det går bra. Förhoppningsvis kommer Saga in till stan om en stund, kanske Nadja också? Kan ju visa resultatet på håret sen om det blir bra vill säga, haha. Puss!
Fotografen till den här bilden driver denna bloggen, www.fredandgeorge.devote.se

Nu har vi varit på gymmet! Har sprungit på...

dsc09470 (MMS)

Nu har vi varit på gymmet! Har sprungit på crossen nu det sista så är helt slut. Väntar på nadja som la sig i massagen när jag sprang. Hörs sen, puss!


VILKEN HÄRLIG DAG TRALALALA

"Godmorgon". Vaknade ganska nyss och har precis ätit lite frukost. Äntligen fick jag sova ut, det behövde jag verkligen. Funderar starkt på att gå ut på en promenad innan jag tar tag i bombnedslaget som har krashat i mitt rum. Ser ut som en riktig knarkarkvart, haha. Men jag tycker inte det är roligt att hålla ordning längre (som om jag någonsin har tyckt det) för jag vill göra om på mitt rum. Vet exakt hur jag vill ha det, och det är bara en tidsfråga innan jag får min vilja igenom. Soffan ska bort, bordet ska bort, skrivbordet ska bort, sängen ska total renoveras, speglar ska upp. I mitt huvud ser det helt underbart ut! Nej nu ska jag sluta drömma och gå ut i vädret som också är som en dröm idag! PUSS
såg lite härligt ut bara!

DON´T GO BREAKING MY HEART


JUST WANNA BE WITH YOU

Hej på er!
Förlåt att jag inte har uppdaterat riktigt än. Har varit upptagen. Nadja sov hos mig igår till idag och i morse kom Richard hit. Så vi tre drog bort till Nolhaga för jag skulle spela match. Det var en riktigt bra match, vinst mot Torslanda. Är dock så besviken på mig själv. Mitt humör idag var inte att leka med. Var svin arg på plan och uppförde mig illa, blev frustrerad och fick dåligt samvete efteråt för jag uppförde mig som jag gjorde. Fick även ett skott rätt i ansiktet så har jätte ont i ena käcken, skönt. Efter matchen gick jag och Richard med Nadja en bit hem mot henne och sen gick vi hem och la oss och tittade på Mean girls och tog det jätte lugnt.
Nu ska jag snart kolla på Big brother och sen ska jag sova tidigt idag. Puss!
A

VACKERT

dsc09485 (MMS)

VACKERT


VIDEOBLOGG


Nu blir det myskväll med några goa vänner!

dsc09472 (MMS)

Nu blir det myskväll med några goa vänner!


Haha mår du bra idag nadja?:-D

dsc09464 (MMS)

Haha mår du bra idag nadja?:-D


PARTEEY

Hej på er!
Kvällen igår var riktigt lyckad tycker jag. Jag hade hyrt en lokal för att fira min födelsedag. Så det kom massa härligt folk och jag hade galet roligt, skön stämning och så! Fick fina presenter också, tusen tack! Finns väl inte så mycket att skriva. Fest är fest, right? Ni får bilder istället!

Är ute och städar lokalen nu. Tog lite luf...

dsc09456 (MMS)

Är ute och städar lokalen nu. Tog lite luft med leo bara. Fin är han!


Hahaha åh herregud vad bra jag mår idag! E...

Hahaha åh herregud vad bra jag mår idag! Eller?


GODNATT


även det hårdaste hjärtan kan mjukna när solens strålar värmer på och för din blick smälter det varje gång

Nu har jag ganska nyss kommit hem från gymmet och hunnit äta lite! Idag körde vi (jag och Nadja) mage och ben, riktigt gött pass. Sprang en stund på crossen med, love it. Har dock slarvat bort min astma medicin så jag hade väl inte det lättaste med andningen när jag sprang, lite synd för jag hade klarat mer om jag bara kunde få in luft haha. Ska leta reda på den snart! Unnade mig lite vattenmassage och solade i 24 minuter så nu är jag brun. Måste vara fräsh imon ju, hihi! Mer om det får ni veta på lördag för jag vill inte att det sprider sig allt för mycket än vad det redan gjort. Puss
Lite färg fick jag allt!

Ligger i massegen nu på gymmet och har pre...

dsc09440 (MMS)

Ligger i massegen nu på gymmet och har precis tränat. Efter detta ska jag sola. Hörs hemma. Puss


Ego maniac overload





I’m a wreck, I’m a piece of trash
A fake smile on a photograph
Probably the worst enemy I ever had
But hey honey I’m pretty sure
There’s a remedy, there’s a cure
I was blind, now I know what I’m looking for

B-DAY

Hej på er!
Nu sitter jag här med Nadja som gör en fiskbensfläta i mitt hår, tjusigt. Tänkte berätta lite kort om min dag. Blev väckt vid kvart i 7 med presenter och fika. Vid 8 tiden kom Nadja hit så stekte vi lite ägg och åt en go frukost! Öppnade presenter ifrån henne och från Richard, åh blev så glad, fina grejer från fina människor. Ni såg ju dom förut. Gjorde mig iordning och gick bort till Farmor Klang där Nadjas mamma Linda driven ett jätte mysigt café, besöker ni Alingsås så gå dit och fika! Fikade iallafall där och sen gick jag hem och gjorde tårta. Mötte upp Saga och gick in till stan och tittade en sväng! När vi kom hem till mig kom Farmor och Nadja. Har fått massa fina presenter och en jätte fin rosbukett av pappa! Bra födelsedag jag har haft! Nu ska jag strax gå ut och umgås lite med tjejerna, men först ska jag ringa några samtal och tacka för presenter jag har fått från folk som inte kunde komma!
Puss!

Två av mina presenter!

Halsband jag fick av Richard, tusen tack!


Armband jag fick utav Nadja med ett riktigt fint brev till, en stor betydelse! Tack älskling!


Puss på er!

(Blixten på min kamera har gått sönder därför blev ljuset väldigt konstigt och olika på bilderna, därav ser det ut som jag är mycket brunare på andra bilden)

Födelsedagsfikar med mamma! Unnar mig idag...

dsc09427 (MMS)

Födelsedagsfikar med mamma! Unnar mig idag faktiskt!


Go väckning! Fick en dunder snygg blus och...

dsc09422 (MMS)

Go väckning! Fick en dunder snygg blus och en shopping dag med mammi. Toppen!


SEVENTEEN BABY

GRATTIS TILL MIG!!!



Tell it to my heart!

Har precis varit ute och sprungit i 40 minuter och gjort några magövningar. Känns riktigt skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för sen kommer Richard hit så det blir mys. Haha har tvingat han att titta på Top model Sverige och Lyckan i LA! Haha stackars kille. Aja vi hörs senare.
Måste visa er hur fint det var vid sjön när jag var ute! Dock är inte min mobilkamera den bästa.

Dagens tränings look!

Ser ut som att man bara ser ett ben, men det är två ben. Var tvungen att säga det, haha. Nog för att jag är kraftig men sådär fett lår har jag inte haha.
Idag är mina melerade ögon lite gröna, haha vaaa.

HELT OK

dsc09415 (MMS)

HELT OK


Godmorgon! Sitter med solen i ansiktet och...

dsc09412 (MMS)

Godmorgon! Sitter med solen i ansiktet och äter frukost. Knäckebröd UTAN smör med skinka och gurka, även ett uppskivat äpple. Stolt över mig själv asså, i vanliga fall struntar jag i frukosten för jag tycker de är äckligt och jobbigt att äta tidigt. Men idag gick jag faktiskt upp vid nio! Efter frukosten ska jag ut och powerwalka. Puss


Ligger i sängen nu och lyssnar på fin musi...

godoodle13314155 (MMS)

Ligger i sängen nu och lyssnar på fin musik. Jag känner mig så enormt glad och upprymd i kroppen. Denna känslan har jag inte känt på säkert ett och ett halvt år. Jag har varit glad och haft lyckorus, men detta är en annan känsla. Samtidigt som jag tycker om den så känns den lite skrämmande. Kanske för att det är något annorlunda. Jag ler och fnissar hela tiden. Känner mig exalterad och taggad på livet. Dansar runt och sjunger hela tiden. Jag vet vad ni vill kommentera, DU ÄR KÄR. Och jag håller med, av texten att bedömma kan man tro det. Men nej, jag är inte kär det är något annat. Jag känner bara på mig att något bra kommer hända! För första gången på jätte länge, med handen på hjärtat, jag mår JÄTTE bra! Och med det säger jag godnatt!


NANANNANA KYSS MIG

Hej!
Åh vilken underbar dag det har varit. Jag vaknade och var på så grymt humör. Gjorde mig iordning lite och gick ut och åt frukost/lunch med mamma. Det såg ni ju på bilden i senaste inlägget. Riktigt go spenatsoppa, nyttigt också! Satt ute i solen också och njöt av våren. Sen kom Nadja och vi gick in till stan och tittade i lite affärer. Fick med mig en skit snygg bikini hem, men den får ni inte se förän i sommar, hihi. Senare drog vi bort till gymmet och tränade mage och ben. Har inte tränat ben speciellt mycket sen i höstas typ så kände mig jätte klen, haha! Ska verkligen ta tag i träning och kost nu. Men senaste veckan har jag skött träningen ganska bra. Fick även idén idag att ta kort på min kropp en gång i veckan fram till sommaren och se hur min kropp utvecklas när jag tränar. Kan bli kul att se resultatet!
Men nu ska jag titta på tv, puss!

Frukost! Spenatsoppa och bröd!

dsc09400 (MMS)

Frukost! Spenatsoppa och bröd!


Dagens outfit + ballerina skor. VÅR

dsc09398 (MMS)

Dagens outfit + ballerina skor. VÅR


GODNATT

Maria Mena – Homeless
Go låt att varva ner till!

ENDAST för att folk klagar så jävla mycket!

Såhär ser jag ut osminkad och utan redigering! Hoppas alla patetiska människor som måste öppna käften för att jag tycker det är roligt att mixtra med mina bilder kan vara tysta nu! Nej jag skäms inte för hur jag ser ut. Nu får ni ge er. Ni som känner er träffade kan ta åt er. Ni andra ska inte ta åt er, det positiva ni ger mig är grymt! Önska bara man kunde sätta stopp för all negativ energi!

Fan nu kör vi!

dsc09397 (MMS)

Fan nu kör vi!


två frågor två svar

Vart har du köpt den fina klänningen?
Vilket handbollslag går du i ? :)
Vart har du köpt den fina klänningen?
sv; Den köpte jag när vi var i Åhus i sommras!
Vilket handbollslag går du i ? :)
sv; Jag spelar handboll i Alingsås hk :)

Don’t be afraid, you just follow the light.


Sitter ute i solen med nadja och saga nu. ...

dsc09395 (MMS)

Sitter ute i solen med nadja och saga nu. Göttgött


GLAD TJEJ


BILDBOMB PÅ MIG IDAG!

Videoblogg är påväg!

Lite kalas = klänning. Åh älskar klänninga...

dsc09392 (MMS)

Lite kalas = klänning. Åh älskar klänningar! Btw, fattar inte varför benen alltid blir så mycket brunare än resten av kroppen? Hahaha


TAKE ME BACK TO THE STARS

Godnatt älsklingar. Nu ska tjejen på bilden sova. Puss från mig!


just nu..

HOLDING OUT FOR A HERO

Hej på er!
Tror internet är hyffsat stabilt nu så ska försöka uppdatera lite.
Igår (fredag) så var jag och Saga ute med några killkompisar på en lekpark. Haha man ba varför? Jo men det var så jävla roligt va. Åkte runt på en sån där skit stor snurrgrej och fick blodtrycksfall typ, hahaha. Sen kom det lite mer folk och vi var ute hela kvällen och hade roligt. Med rätt människor kan man göra vilken situation som helst rolig!
Nu ikväll har jag varit på filmkväll hos Naddie med goa människor. Tittade på Melodifestivalen och jag tyckte det var hel rätt att Loreen vann! Dock såg Danny så ledsen ut så tyckte lite synd om honom, hehe.
Nu ska jag städa mitt rum för imon får jag lite gäster som ska fira min födelsedag. Dom kunde inte komma på onsdag så.
Puss!
bilderna är från igår..

Äh är du arg? Nej?

Skiter fan i att blogga nu! Har suttit en timma och försökt få internet att funka. Antar att det lägger av när som helst igen. Ja jag är på jävligt bra humör just nu. All äcklig teknik krånglar för mig, internet, datorn, mobilen och tvn. Gud måste hata mig. Ska fixa mig lite nu och träffa Saga och Fredrik. Puss...
NÄ OCH SJÄLVKLART GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER HELLER, HELVETE, MITT HUMÖÖÖR.

ENSAM ÄR STARK.

Hej!
Kom precis ur en varm och go dusch. Duschar med en jätte god tvål som luktar kakao, hihih så jag känner choklad doft hela tiden nu, lovely!
Förut var jag på gymmet som ni såg. Sprang mest idag bara för jag har rätt go träningsvärk i magen sen igår, men lite mage blev det också. Sen tränade jag handboll, men det gick inte bra alls.
Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. Puss
gamla träningsbilder!
HAHA saknar dig mongo!

älskar sånt här!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x ] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[ x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering/ar 
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ x] Jag har haft/har tandställning. 
[ x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – Naveln
[/] Jag har fräknar. På sommaren eller när jag har solat solarium.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[] Jag jobbar 
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. -Typ suddgummin och pennor?
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.-
[] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ x] Jag saknar någon just nu.
[ x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ x] Jag tar mediciner mot depression.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ x] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[/] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[ /] Jag är en sportfanatiker.
[ x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[X] Jag vet hur man skjuter.
haha typ
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken. Spöken låter lite löjligt, jag tror på andar.
[] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.




Chalallaa gymmet nu! Bränna lite fett och ...

mms_img70945 (MMS)

Chalallaa gymmet nu! Bränna lite fett och skaffa lite sixpack sådär!


I´ll stand by you

Hej!
Kass jag är att uppdatera innan klockan tre på dagarna?
Är verkligen sjukt glad idag. Vet inte varför, men allt känns så jävla bra! hihi!!
Aja, ska käka lite och dra bort till gymmet med Nadja! Efter gymmet är det handboll som gäller. Ska spela cup på lördag så får ge gärnet idag. Hörs senare babys, puss!
Dagens facelook också!

Ska somna gott till vd nu. Puss

mms_img54467 (MMS)

Ska somna gott till vd nu. Puss


Follow dreams. Not orders.

Har ingenting att blogga om nu typ. Har varit och tränat med Nadja och sen tittade vi på handbollsmatch. Var en rolig match att titta på haha. Sitter i skype nu med Richi och hans kompis och vi spelar Wordfued samtidigt, känns bra haha. Hörs imon, puss!
Åh vill ha mina ben så smala igen.. Jag till vänster.

KOLDING 2011

Åh vad jag längtar till påsklovet då vi ska åka på cup i Danmark! Förra året var vi i Danmark under påskhelgen och spelade Kolding cup, men detta året ska vi spela Röspette cup, vilket jag är mer positiv till. Tror det kommer bli grymt. Mycket roliga bilder till bloggen lär det också bli! :D Nu får ni en bildbomb från Kolding!

Stor Frida, väldigt stor är du.




HAHA asså den jävla kepsen. TA AV DEN.



SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG.

Heeej allihopa!
Hoppas ni har det bra denna gråa dag! Hatar vädret idag. Har haft så fint väder nu det senaste så det är lite tråkigt att det är över för denna gången, haha. Än så länge idag har jag bara chillat som fan, men vad hade ni väntat er liksom? Haha. Väntar på att Nadja ska komma hem från skolan så ska vi dra till gymmet och pumpa lite baaaa.
Ska se om mamma fixar mat åt mig nu så vi hörs senare, puss!

In my dreams I've kissed your lips a thousand times

Richi åkte hem vid halv tolv så nu är jag själv igen.
Vi har tittat på Top model Sverige och Jag saknar dig.
Är skit trött och har ont i huvudet så ska sova nu.
Godnatt!

Ute och promenerar med saga nu och ska möt...

mms_img68634 (MMS)

Ute och promenerar med saga nu och ska möta richi. Puss


MY HEART BEATS FOR LOVE

Kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört lite. Enligt mig gick det helt okej, men frågar ni min mamma får ni nog ett helt annat svar. HAHAHA hon var lagom glad på mig idag. Kan väl säga så mycket som att jag var lite stressad och hade inte så bra kontroll. Jag lever iallafall, min mamma likaså och bilen är hel, så ganska bra måste det ha gått? :D
Ska käka lite mat nu och sedan möta upp R. Bloggar mer senare, puss.

Ååh give me!

Detta året vill jag göra en tatuering jag länge funderat över. Vill göra något litet bara för att "hedra" min mormor som gick bort i cancer för några år sen. På bilden nedanför ser ni på ett ungefär vad jag vill göra. Vill dock ha den liten längre in mot handleden. På bilden är den inte så snygg för jag satt och kladdade med min eyeliner bara, haha. Men jag vill ha en duva iallafall och skriva mormor med en fin text! Någon som vet en bra studio så får ni gärna kommentera det! I Göteborgsområdet. Har dock ingen aning om vad denna lilla grej kan kosta.

It's guaranteed that he's a professional heartbreaker

Hej på er!
Jag har precis gjort mig iordning nu och ska bara klä på mig. Sen är jag redo för denna dagen. Dock har ju halva dagen gått men jag får skylla mig själv. Skulle gymmat med mamma idag men hon ville inte så då tappade jag också lusten. Ska träffa Ricky sen, HAHHAHA. Fint smeknamn va ;) Ska ringa Saga nu så vi hörs senare, puss!

LÅT MIG FÅ BÄRA DIG NÄR DU ÄR SVAG

Detta blir inget långt inlägg, tänkte mest bara säga godnatt! Ska upp tidigt imon och gymma med mamma. Sen kommer RRRR hit så då blir det väl film och chill tror jag! Vi hörs när jag har vaknat igen, puss!

DON´T WORRY BE HAPPY

Is it really that bad?
Really that bad
I don't think it's really that bad
Come on, get with it

If you only think of things that you haven't got
You could have it all and still never have enough
So don't worry , be happy

And if you're trying to make a move
But you're stuck in mud, under water
And you don't know which way's up
Yeah, don't worry , be happy

Another day, another plane, another interview
Just trying hard to get thru my list of things to do
What's the use, might fake the flu
Coz I've had enough

In and out of love

Hej allihopa!
Uppdaterar er senare ikväll istället. Mår så illa nu. Ska troligen träna handboll vid 7 så ska vila lite nu.
Btw, är med mina babes.

Godnatt mina fina!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har haft en skön kväll med filmer tillsammans med en fin kille :) Nu har jag precis duschat så ska gå och lägga mig nu. Hatar egentligen att sova med blött hår men jag är så trött. Sov gott så hörs vi imorgon, puss!

Vägrar

Hej allihopa.
Idag har jag varit med Saga och Nadja. Vi var typ ute och käkade lite mat och chillade. Sen kom Richi hit och nu sitter han och jag och ska titta på Wallander. Tänkte bara uppdatera er lite och säga att jag lever. Vi hörs senare. Puss

Söndag och dagens look!

Hej allihopa!
Hoppas att allt är bra med er! Jag mår ganska bra idag. Har precis gjort mig iordning och ska nog gå ut och ta en fika med mina två bästa vänner. Ni vet nog vilka dom är. Sen kommer Richi till mig så blir det väl att chilla lite, kanske någon bra film oså. Vi hörs senare helt enkelt, puss!

Awww smällter!

Tumblr_lz7e3iqnmt1qhbitjo1_500_large

Här ligger jag med vetekudden på magen och...

dsc09346 (MMS)

Här ligger jag med vetekudden på magen och taggar fest i världens oskönaste magont. Kuuuul döda mig


ÄLSKAR MITT NYA NAGELLACK!

Vet att jag har målat slarvigt, så det behöver ni inte påpeka!

you're just a beautiful mistake

Hej solstrålar!
Idag har jag varit vaken sedan klockan 10. Haha man märker att pappa är hemma. På lördagar får man inte ligga och sova, då ska man städa och fixa, det vet ni väl? haha ;)
Ska träffa Riiiichi nu iallafall så vi hörs senare, puss.
Såhär ser jag ut idag om någon undrade, haha.

You don't really want my heart. You just like to know you can.

Heeeey babys.
Hoppas ni har en bra kväll. Ni som är ute och festar, hoppas ni mår bra imon! Maha.
Själv har jag haft hemmakväll med en vän. Mysigt. Film och DS, haha. Förvånade mig att en kille valde att titta på Mean girls medans jag helst ville se på en äcklig skräckfilm. Bytt kön? Eftersom jag inte fick se något läskigt ikväll, så ska jag lägga mig i sängen och somna till en skräckis. Puss!

FRIDAY

Hej! Här sitter jag, nyduschad och luktar gott. Väntar på middag, är sjukt hungrig.
Har varit på gymmet med Johanna och Nadja. Körde massa mage, lite armar och kondition. För en gång skull kom jag ihåg att ta med mig astma medicinen så det gick lättare att springa idag.
Får se vad som händer sen. Jag och Nadja pratade om att dra ut, men jag har ingen lust överhuvudtaget. Var så längesen jag hade en fredag kväll hemma framför tvn och bara tog det lugnt. Skulle vilja titta på några bra filmer och äta morötter och gurka doppat i dipp. Åh det lätt gött. Får se vad som händer.
Vi hörs troligen senare iallafall, puss.

PUSH IT BABY

Godmorgon!
Åh vad jag älskar vädret, man blir så glad och får värsta energi kickarna! Något som inte är lika kul är väl att städa upp i min svinstia här hemma. Fyfan vad det ser ut. Men det är bara att sparka sig själv i arslet och göra det, hehe.
Ska bort till gymmet sen med Nadja och pressa mig själv till max. Ska vara så jävla tight till sommaren så ni inte kan slita blicken från min kropp, uuuuh bra inställning haha. Men något jag verkligen undrar, det är vart fan tar fettet vägen när man förbränner det? Det är ju inte direkt så att du ploppar av lite fett och lägger sig på golvet. Undrar vart fan det tar vägen, haha.

DONT´T SAY YOU MISS ME WHEN IT´S YOUR FAULT I´M GONE


Kan inte bestämma mig...


Dagens outfit!

Riktigt dålig bild på mig, haha men ignorera mitt ansikte och kolla outfiten istället!
Boots, biega jeansleggings, vittröja, pälsväst, handväska och lite armband.

Detta inlägget skulle upp för några timmar sen..

Godmorgon!

Sov lite för länge idag. Kan ha varit för att jag somnade vid 5 tiden imorse? Menmen, jag har ingen annan än mig själv att skylla.
Åh det är sol ute idag med! Vad glad jag blir. Så medans jag gör mig iordning för att gå ut så bjuder jag på lite vår bilder från förra året!

MITT HJÄRTA ÄR BERÖRT

Kolla gärna på klippet innan ni läser!
Åh jag blir verkligen så ledsen när jag ser sånt här. Världen är så grym och orättvis. Ingen människa i världen förtjänar att leva under dessa omständigheter. Vad hände med världen från första början? Varför var det inte fred i alla våra länder? Varför ska människorna i vissa länder få det så svårt när andra länder har det så bra? Alla borde få leva under samma förutsättningar. Om det är något jag har viljat göra länge så är det att besöka länder som har det svårt efter jag har tagit examen. Jag vill jobba med utsatta människor. Betalt jobb eller inte rör mig inte i ryggen. Att rädda ett liv på en endaste människa är värt mer än alla pengar i världen. Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Jag vill vara med att förändra världen. Jag vill inte vara en sån människa som bara glider runt och blundar för alla jobbiga saker i världen. Jag vill få ut något utav mitt liv. Innan jag dör så vill jag veta att jag har gjort nytta i våran värld. Tänk om alla hade haft inställningen att alla skulle kämpa för varandra. Tror ni det hade varit annorlunda då? Det tror jag iallafall. Om varenda människa tog ansvar för sig själv och slutade kriga tex. Om alla gjorde det skulle ju krigen utrotas, right? Om varje människa i världen skulle skänka 100 kronor i månaden till föreningar som jobbar för att förbättra här i världen så skulle det göra stor skillnad. Så många människor som vandrar på denna jord. Ska jag vara ärlig så tror jag inte ens hälften av oss gör något för att hälpa till. Det är tragiskt att vi inte bryr oss mer om våra medmänniskor. Förstå mig rätt, jag klandrar ingen, jag pratar bara i allmänhet. Jag själv har inte gjort så mycket för att förändra, jag är 17 år och ganska maktlös. Har hänt att jag har skänkt pengar via sms till olika fonder, men inte så mycket mer. Men som jag nämnde innan så skulle det verkligen vara en dröm för mig om jag får åka och besöka olika länder, hjälpa till och göra allt jag kan för att förändra. Skulle vilja se allt med mina egna ögon, jag tror man hade fått en helt annan inblick och översikt på livet! Detta är ingen tanke jag kommer kasta bort om några år, utan jag vill verkligen fölfölja min dröm. Jag vet att vi kan göra skillnad. Det gäller bara att våga se och aggera. Hoppas ni är med mig! Alla borde få leva på bästa möjliga sätt. ALL KÄRLEK

RSS 2.0