Dejt med sängen!

Tänkte bara säga godnatt till er nu innan jag lägger mig!
Har nyss duschat och ska fläta håret nu så fönar jag det imonbitti istället för jag är trött nu. Imorgon börjar jag 8, mindre kul! Är en lång dag imon, men jag ser fram emot att träffa Richard efteråt. Vi hörs troligen imon igen.
Sov gott, natti!
 

Öronorgasm!

 

GOOD TIME!

Hallå alla goa!
Är på sånt sjukt skönt humor. Är cp glad haha vet inte varför. Ska städa och packa nu iallafall!
 
Efter skolan idag träffade jag Linnea. Vi käkade pizza haha tjockisar. Sedan var vi på stan en sväng och Nadja kom dit också. Riktigt goa tjejer jag har. Linnea drog precis hem och som jag sa ska jag städa nu!
Puss
 



TAKE CARE

Hallå!
Vet att jag snackade om att blogga, men jag är så trött så jag har tårar i ögonen haha. Ska lägga fram kläder för imorgon och sen lägga mig och sova. Torsdag imorgon och näst sista dagen i skolan för denna veckan. Ska träffa Linnea imorgon med, det ser jag fram emot. 
Sov så gott, godnatt!
 
 
Gammal bild som ser överredigerad ut haha

Varför säger jag att jag vill ha en bloggpaus?

... det vill jag ju inte alls haha!
Har varit i skolan idag. Kom nyss hem och skulle lagat mat till min lillebror men han hade brottom till sina träningar så jag slapp, gött! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske städa mitt rum eller dra till gymmet. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kanske uppdaterar med ett roligare inlägg sen. Puss på er!
 



BLOGGPAUS


Min helg

Hej sötnosar!
Förlåt att jag inte har uppdaterat i helgen. Jag har varit med Richard sen i fredags så har inte haft tid. Igår var vi ute en sväng på stan och jag fick köpt ett par nya byxor. Dom är typ svart glansiga, snyggt. Han åkte hem för någon timma sen, tycker det är lika jobbigt att skiljas åt varje gång. Menmen, imon är det skola. Det ska bli lite kul med riktiga lektioner denna veckan faktiskt. Har en ganska lugn måndag vilket är jätte skönt. Går 09.00-13.20 så det är ju helt okej! Är jätte grinig över att vi har både historia och naturkunskap på schemat. Historia kan vara kul och intressant ibland, men natur är ju fan inget att hänga i granen. Haha men jag får gilla läget och göra det jag ska, tror dom lektionerna faller bort i tvåan så det är ju skönt!
 
Förövrigt ska jag försöka boka in en dag för att ta ut mina extensions och färga håret. Denna gången är ska jag inte bleka utväxten utan nu blir det ny hårfärg igen ;) Dock inte en jätte stor förändring, ska faktiskt bara tona håret mörkblondt så det smällter in med min utväxt. Ska bli kul att se hur det blir!
 
 
 
Något liknande denna hårfärgen! Så galet snyggt om ni frågar mig. Ska dock ha någon nyans ljusare för jag är rädd att det ska gå åt det bruna hållet när jag färgar det. Blir ju oftast mörkare än man tänkt sig och jag vill absolut inte bli brunett igen!
 
Blir nog mer åt detta hållet! Dör vad snyggt det är, svin taggad!
 
Ska kika runt lite på vad jag ska köpa för clip-on set till min "nya" frisyr sen.
Kanske bloggar mer sen. Puss
 

LOVE

Hej allihopa!
Hoppas eran dag hitills har varit bra, det har min. Är lite trött nu men ska snart ta en dusch och fixa lite så kommer Richard hit. Tror vi ska käka lite middag och titta på en handbollsmatch. Sen vill han tydligen ut och springa, galning. Men känner jag han rätt så har jag inget annat val haha. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, puss!
 
 
 

PUSS

Hej allihopa!
Är på sånt underbart grymt humör. Är jätte sprallig. Kom precis hem ifrån skolan och nu kämpar jag med att sitta stilla på stolen så jag kan blogga haha. Springer runt och dansar och sjunger till jätte goa låtar!
Skoldagen har varit bra. Vi skulle egentligen paddlat kanot idag men det var inget väder för det så vi fick vara inne och leka lekar istället haha. Till lunch fick vi varsin kycklingsallad från SS som vi egentligen skulle ätit när vi var iväg. Så vi slapp äcklig bamba mat! Gött.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska nog gymma senare. Kanske ska använda all positiv energi till att städa lite, haha det återstår att se!
Ha en fortsatt bra dag, puss på er!


Sov time!

Hej allihopa!
Första dagen i skolan idag, kändes bra faktiskt. Vi åkte  ut till någon stuga med klassen och gjorde lite lekar/tävlingar. Sen åkte vi tillbaka till skolan och gick till bamba. Sen slutade vi. Så det var inte så mycket idag faktiskt men det lilla jag har sett av klassen tycker jag den verkar vara bra. Vi ska tydligen fortsätta med lekar imon haha. 
 
Efteråt träffade jag Linnea. Vi var och handlade lite sen gick vi hem och tittade på Gossip girl och en film. Båda två var nog ganska trötta så vi låg bara inne i soffan och pratade. Direkt när Linnea åkte hem träffade jag Nadja en stund. Skulle egentligen tränat men jag orkade verkligen inte. Ska iallafall försöka komma iväg till gymmet imorgon när jag har slutat. 
 
Nu har jag nyss duschat av kroppen och lyssnar på lite musik. Ska faktiskt lägga mig nu för jag är jätte trött.
Godnatt!
 
Saknar min finaste, såhär ledsen blir jag!

Godmorgon!

Nu är jag färdig och ska snart cykla bort till skolan. Haha är lite spänd men jag har gjort detta förr och är ganska säker på att det kommer gå bra. Sen blir det att möta Linnea och hitta på något roligt. Vi hörs senare idag om hur dagen var. Ha en kanon dag finisar!
Puss
 

REDO!

Hallå eller!
Nu har jag duschat och tittat på tv en stund. Ska föna håret och fixa mina ögonbryn nu som jag var för lat för att göra förut. Var borta på Maxi med mamma förut och handlade grejer man behöver i skolan. Haha känner mig som 7 år och ska börja ettan. Ska försöka komma i säng innan klockan 12 med så jag är hyffsat pigg imon! Efter skolan imon ska jag träffa Linnea, så det ser jag fram emot.
Vi hörs troligen imorgon, puss!
 

Sky is the limit

Hej på er!
Har inte bloggat för jag är fortfarande inne på mobilens internet. Hoppas att det vanliga internetet funkar snart. Igår var jag iallafall med Linnea och det var super roligt att få träffa henne igen! Idag skulle jag träffat Ebba men ställde in det för jag kände mig inte helt okej i min mage idag. Så jag har bara tagit det lugnt och ska snart noppra mina ögonbryn, ta en dusch och lägga fram en outfit inför skolan imorgon. Är faktiskt förväntansfull inför skolan och det känns roligt att komma igång igen. Enda jag är negativ till är väl att behöva gå upp tidigt, men det är bara att gilla läget och göra det! 
Uppdaterar förhoppningsvis snart igen!
Puss på er
 
!

Godnatt

Hej på er!
Blir så glad när jag ser att ni är trogna och går in och läser fast jag uppdaterar uselt. 
Idag har jag och Richard bara legat inne och pratat och myst. Sen ville han dra med mig ut och springa vilket jag inte alls var sugen på. Efter massa gnäll så gick jag med ut, men sprang inte speciellt långt. Gick ut med en riktigt taskig attityd och gnällde mer än nödvändigt så han sprang ifrån mig så jag gick resten av biten haha. Men tydligen ska vi tydligen ut och springa den rundan varje gång han är här så jag antar att det bara är att bita ihop. 
 
Nog om det. På onsdag börjar skolan. Jag har faktiskt blandade känslor inför det. Det ska bli skönt att komma igång igen och göra något av mitt liv, samtidigt så tror jag att jag kommer lessna på det ganska fort. Men denna gången tänker jag inte ge mig. Men något som ska bli kul är att få träffa massa nya människor, det är ju alltid roligt! Jag hoppas att jag får en lättsam och humoristisk klass så veckorna flyter på bra. 
 
Nu ska jag lägga mig och titta på en film. Puss
 

Mesta dels bilder.

Hej!
Ska bara uppdatera lite kort nu för jag är med Richard. Idag har vi varit uppe hos min mammas kusin och hennes små pojkar. Har fiskat, grillat, rott båt och busat. Har varit ganska trevligt. Sen vi kom hem har vi käkat och tittat på en bra film. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men något lugnt blir det nog iallafall! Vi hörs, puss.
 

Uppdaterar när internet funkar...

... hur segt som helst att vara uppkopplad på mobilen!


there's a magic feeling and it will steal your heart tonight

Hej allihopa! 
Mitt internet funkar inte så trodde inte jag skulle kunna uppdatera. Men sen tackade jag gud för att jag är så fruktansvärt smart och kom på att man kan koppla in mobilen i datorn så nu är jag uppkopplad på mobilens internet. Hahaha trodde aldrig jag skulle klara det, nu är jag lite stolt hehe.
 
Idag har jag varit en sväng på stan med mamma. Köpte en jätte snygg transparant skjorta och fyra ringar. Sen träffade jag Saga och nu är hon iväg och ska träna handboll sen ska jag nog träffa henne och några fler igen.
 
Sitter och lyssnar på en underbart härlig låt och är jätte taggad på allt just nu, hihi så ska fixa mig lite nu.
Hörs senare kanske, puss!
 

Lite sjuk och lite frisk.

Hej på er!
Idag har jag varit hos doktorn, äntligen. Inget allvarligt fel med mig inte utan det är det gamla vanliga med min mage och att jag har näringsbrist. Så idag har jag bara fokuserat på att äta, dricka ordentligt och sova för jag somnade aldrig inatt. 
 
Men nog om allt gnäll! Just nu sitter jag och letar efter en bra väska att ha i skolan. Den ska vara snygg, matcha dom flesta outfits, rymma både dator och böcker och inte vara svindyr. Kan väl säga att än så länge har det inte gjort någon framgång. Men jag ska hitta en perfekt väska! 
Jag är riktigt grym på att slita ut mina väskor därför har jag inte lust att betala 3000 för en väska när jag vet att den kommer se förjävlig ut om ett halvår. Sliter ut väskor som min lillebror sliter ut sina fotbollsskor haha. 
 
Nu ska jag fortsätta mitt letande, kanske bloggar mer sen, puss!
 

Så sugen på dessa!

 
 
 
Abbey coated
 

Sometimes you have to allow your self to be weak in order to grow strong

Hej sötnosar!
Gulliga ni är som kikar in på bloggen fast jag inte uppdaterar, det uppskattas.
Tänkte bara berätta för er att jag har haft en jätte mysig helg med min pojkvän. Kollat igenom några bra filmer, tittat på handboll, myst och kikat lite på stan. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan den killen.
Ikväll har jag fördrivit tiden med min fina vänner. Så himla glad att jag har er.
 
Detta blev bara en kort uppdatering. Mina ben är fortfarande inte speciellt stabila så jag bloggar ordentligt när jag har hittat balansen!
 

INSPIRATION

Tumblr_m8g0bxqdf21rd8tsko1_500_large
 
553421_4436187829211_1486199184_n_large
391570_4436188109218_1794237755_n_large
 
179917_378026202263381_1756666348_n_large
 
255368_263043393806057_1845204367_n_large
 
184121_170443886361430_3958691_n_large
 
549535_460758857282756_1523508774_n_large
 
292644-10-1344172135239-n700_large
 
 
 

I don't want to hold you if you want to go,

Hej!
Gymmet gick bra. Mer än så orkar jag inte berätta.
Jag mår inte speciellt bra just nu och har inte gjort dom två senaste veckorna. Därför kommer jag lägga bloggen åt sidan lite. Vem vet jag kanske uppdaterar som vanligt, men jag kommer inte ha det som ett krav iallafall. Har mycket att fundera igenom så det ska jag ta tag i. Hoppas ni har förståelse för det. Ta hand om er så hörs vi snart igen!
 

Think training´s hard? Try losing.

Hej på er alla!
Jag är fylld utav energi, super skönt verkligen! Dock har jag fortfarande en jätte jobbig känsla i magen från en mardröm som kändes så himla verkligen. Ni vet när man vaknar och har svårt att skilja på drömmen och verkligheten. Usch hatar sånt. Så nu ska jag dra bort till gymmet och springa av mig det negativa inom mig. Ska bli riktigt skönt. Idag tränar jag själv vilket jag inte är jätte förtjust i, men det får gå! Idag ska jag träna ben tror jag.
 
Skriver när jag är tillbaka. Puss!
 
Haha någon glad bild på mig och Frida jag hittade!
 
 

Don´t let your dreams just be dreams

Hej!
Det var super skönt att träna igen kan jag lova. Sprang 5 km och tränade magen. Jag fattar inte varför det ska vara så jobbigt att ta sig dit, för det är ju på den biten man är bekväm. När man väl är igång och tränar så är det ju bara roligt och skönt, det är då man tänker att "nu fan ska jag ta tag i de" men nästa morgon när man vaknar så är man sådär bekväm med att ligga kvar i sängen igen. Det är den största utmaningen för mig, att pallra mig dit!
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Kanske träffa min pojkvän? Får se.
 
Ta hand om er, puss!
 

rubrik

Åh vad jag har sovit bort denna dagen, haha känns skit kasst. Ska snart dra till gymmet med Saga. Hoppas bara jag piggnar till för jag har sån fruktansvärd huvudvärk. Får se vad som händer efter gymmet. 
Måste piggna till på något sätt nu. Vi hörs senare. Puss
 

HAHA är tvungen...


Glad tjej!!

Haha tjena! Sitter i sängen och lyssnar på Markoolio och planerar morgon dagen.  Haha fan va gött humör man blir på. Nadja vet min favorit låt med han, har gjort en grym remix. Nästan värt att spela in och lägga ut hahahahha. 
Imorgon ska jag träffa Saga iallafall. Det är allt jag vet. På onsdag ska jag nog träffa Jasmine. Vet inte om det blir sleepover eller om vi bara ses över dagen. På torsdag-fredag- lördag ska det vara hyffsat väder så ska försöka få med mig Richard till beachen!
 
Nu ska jag fortsätta sjunga, puss!
 

Sluta blogga?

Hej på er!
Idag har varit en riktigt seg chill dag. Började med att vi satt ute och åt vofflor tillsammans med min familj till frukost. Sen har vi bara legat inne och tittat på tv och busat lite haha. 
Richard har precis åkt hem och jag ligger och funderar på om jag ska lägga ner bloggen. Enda anledningen till att jag bloggar nu är för jag tycker det är roligt att kunna gå tillbaka och titta vad jag har gjort och på bilder osv. 
Nej får klura vidare på det där.
 
Ha det så bra så hörs vi, puss
 

Natt bloggning

Hej på er!
Richard ligger och sover bredvid mig och jag är super pigg så jag passar på att blogga lite.
Tittar på hemsökta hus och äter godis, gatt! 
Idag har varit en väldigt lugn dag, har inte hänt speciellt mycket. Nadja sov här eftersom vi var ute i stan och träffade kompisar igår kväll (lördags kväll). Så idag tog vi lite sovmorgon och sen kom Richard hit med sin mamma och syster. Fikade lite oså, trevligt. När dom åkte hem drog Nadja typ direkt med och vi gick och la oss och somnade och vaknade inte förän vid 22.00. Haha riktigt less jag blev på mig själv. Det är väl anledningen till att jag är pigg nu. Tråkigt dock att mitt sällskap här inte är lika pigg. Haha nej jag ska låta han sova, han är rätt söt när han sover så det gör inte så mycket!
 
Får se vad vi hittar på imorgon, om vi nu hittar på något överhuvudtaget. Känner jag min pojkvän rätt så blir det nog film och mys hela dagen haha. Inte så dumt det heller någon gång ibland.
 
Nej nu ska jag pussa lite på gossen. Vi hörs troligen imon, godnatt!
 

PARTY


Look pretty, play dirty

Hej allihopa!
Hade en jätte trevlig kväll igår. Firade Saga och Anna. Bara skönt folk som var där och det gillas starkt. Kvällen slutade dock i kaos vilket var väldigt tråkigt. Sånt som händer tyvärr. Vi alla borde vara mer rädda och försiktiga med varandra. Ibland måste man lära sig att svälja stoltheten och be om ursäkt. Men nu ska vi inte fokusera på det negativa. Det var riktigt roligt förövrigt. 
Vaknade idag av att dom ringde och behövde hjälp på caféet så det var bara att gilla läget och gå dit och hjälpa till och koppla bort huvudvärken haha.
 
Sitter och planerar lite för kvällen. Blir nog krök/fest ikväll igen. Super kul!
Vi hörs mer senare.
Ta hand om varandra!
 
 
Åh saknar Åhus jätte mycket. Är faktiskt ganska grinig på mig själv för att jag inte tog vara på tiden där nere. Gick typ runt och surade för att jag saknade Richard och kunde inte riktigt njuta av nuet. Menmen, får göra nästa vecka i Åhus bättre!

Keep calm and party on

Hej allihopa!
Nu kom jag precis hem från Allum med mamma. Med mig hem har jag en lånemobil och min mobil är på reklamation. Så jag hoppas på att få en ny. Kunde förlänga mitt abonnemang om 19 dagar så då är det iPhone som gäller, äntligen. 
Nu ska jag städa mitt rum. Kanske träffar Ebba en sväng. Sen kommer Richard hit och ikväll ska jag fira två goa vänner som fyller år! 
 
Hade på mig mina mördar skor för fötterna när vi var iväg nu. Tänkte gå in din för ikväll men det var dumt gjort. Nu har jag jätte svullna och ömma fötter. Hatar att gå i klackskor, fast det är så snyggt. Jätte jobbigt läge. Svårt att vara tjej ibland. Önska jag bara kunde dra på mig rena jeans och en skjorta för att se snygg ut haha. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Ska hitta något snyggt nu. Puss!
 

Detta visste ni inte om mig...

... när jag var liten var jag kär i Tobbe trollkarl hahaha!
... jag är väldigt barnslig. Har jag tråkigt målar jag gärna i målarböcker, pusslar osv haha.
... jag är ganska blyg men kan i många situationer dölja det ganska bra, men ibland inte.
... jag hatar att äta frukost.
... jag är alltid väldigt nära till skratt!
... jag har riktigt taskiga nerver, haha. Oroar mig för 10 pers.
... jag stör mig otroligt på alla volvo raggare som står uppraddade på torget med sina gamla bilar som är skrotredo och lyssnar på gammal fjortis techno.
... jag tycker det är jätte jobbigt att träffa folks familjer haha.
... jag är oftast väldigt rädd att misslyckas.
... jag är enormt klantig.
 
 
 
Fotograf : Moa Johansson

SOULMATE

Har du någon gång träffat en människa som är läskigt lik dig? Någon som förstår dig utan att du behöver beskriva saker med ord? Någon som har exakt samma humor som dig? Någon som tar orden ur munnen på dig innan du hinner uttrycka dig? Någon som du aldrig har tråkigt med? Någon som är precis som du fast i en annan kropp? Det har jag. Jag har träffat Jasmine Karlsson, hon är fan min soulmate! Och jag saknar henne.
 
 
 
 

LIPS

Ingen hemlighet att jag ska förstora läpparna när jag har fyllt 18. Så jag satt och lekte lite med en "botox spruta" och en bild. På bilden ser ni resultatet. Vet att det ser väldigt onaturligt ut på bilden men förhoppningsvis blir det bättre i verkligheten. Har dock bara fyllt på i överläppen. Underläppen är helt naturlig på bilden. Bara en överläpp jag saknar haha. Ska i stort sätt bara fylla i överläppen, kanske lite i underläppen så det blir en snyggare helhet.
 
Haha överläppen ser skit flammig ut, men jag är inget proffs på redigering!
 

Vad vill ni läsa om i min blogg? Kommentera gärna! Behöver inspo!

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har spenderat min dag med Nadja. Var en sväng på stan och sen hyrde vi en riktigt bra skräckfilm som vi myste till när det började åska, hihi. Efter filmen gick vi till Venezia så käkade Nadja. Kom precis hem nu och ska försöka ta ur tummen och städa min svinstia. Sen ska jag ta mig en go dusch.
Imon ska jag en sväng till Allum med mamma och sen träffa Ebba en liten stund. Vet inte om Richard kanske kommer till mig, det återstår att se. På kvällen ska jag fira två av mina vänner, så då blir det lite party. 
 
På lördag blir det nog bio mys eller stranden med älskling och två vänner. Får hoppas på att det blir av.
 
Ska försöka blogga om något intressant senare, har ni tips på vad ni vill läsa om får ni gärna kommentera. Är absolut öppen för förslag!
 
 

Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground like a skyscraper.

Jag kröner mig själv till sveriges sämsta bloggerska på att uppdatera. Grattis grattis! 
 
Igår gjorde jag lunch till Richard och Ebba. Rotfrukter i ugnen och fläsk filé. Blev riktigt gott faktiskt så då blev jag lite stolt över mig själv haha. Efter maten spelade vi lite uno och pratade massa bara till Ebba åkte hem. Jag och älskling har bara legat inne och myst tills halv sju idag när han åkte hem. Ganska standard för oss två att spendera hela dagen i sängen, ta det på rätt sätt haha. 
Var ute med och pratade med några vänner förut. Min finaste Saga fyller år idag så grattis till henne!
 
Får se vad som händer imorgon. Ska försöka hitta på något iallafall. Ska försöka dra med mamma ner till Allum så jag kan lämna in min mobil på lagning igen...
 
Nu ska jag sätta på en bra rulle, puss.
 

RSS 2.0