mysig eftermiddag i götet!


back to school

Hej!
Ska möta upp min underbara vän Linnea snart så ska vi bege oss ner mot Göteborg och till plus. Ska ha spakväll där idag. Kände att jag ville ha med mig henne för jag behöver henne och vi har roligt tillsammans, speciellt på tåg! Hahaha! Nej men eftersom vi var bästa vänner från 6an till 9an så känner vi varandra innan och utan och kan varandras styrkor och svagheter. Så när det är något behöver man inte förklara sig, utan hon förstår mig ändå för hon kan min bakrund liksom. Tänkte bara att ni skulle veta det, att Linnea Johansson är en sann vän. En riktig dröm vän, äkta rakt igenom. Den bruden asså killar ;) Haha nej nu ska jag inte göra en kontaktannons som jag gjorde på fjortis tiden för henne, HAHA!
Linne döda mig inte för bilden, men jag kunde inte låta bli, för kuddkriget är så typsikt oss xd + att du var väldigt söt! Tjena frida anorexia arm?

sorry för den extremt dåliga uppdateringen...

... men min data börjar bli gammal (snart två år) så den är helt fucked up. den stänger av sig hela tiden och kopplar från sig från internet. jävla skit data. och mobilblogga kan jag ju heller inte göra eftersom min mobil inte funkar. men den går nog igång imon eller i övermorgon tror jag. ska snart lämna in datan också. så länge får ni nöja er med lite halv taskig bloggning!

kan ju berätta att mamma är hemma nu igen och mår bättre! hon hade små stenar i gallan eller vad det va?:s
imon börjar jag lite senare men måste ändå ta ett tidigt tåg. varför var dom tvungen att ställa in just det tåget jag skulle åka med? haha vilket flyt jag har i livet känner jag. men sen ska vi iallafall vara på ringön hela dagen där dom har bygglinjen. bygg = snickare = massa killar! HAHA, så det blir nog en bra dag. ska möta Lisa vid 9 imon på centralen så tar vi buss över! sen på kvällen är det öppet hus på skolan och då ska vi ha spakväll typ. man tar med sig en kompis så får man typ ge massage, ansiktsmask och sånt. tror det var något med stylisterna också att man kunde bli stylad och fotograferad av en proffsfotorgraf. eller är jag helt borta nu?
skit samma, det blir säkert trevligt!

nu ska jag lägga mig och titta på film, natti !



jag vet att jag borde

men det låser sig för mig. baklås. det blir bara som ett stort hinder som inte går att ta sig över. varför försöker jag alltid fly verkligheten?

hahaha de gick ju bra

kan inte vara utan bloggen. den har liksom blivit en del av mig! men just nu är det lite tungt, så det blir nog mest bilder och små texter om det är okej?
måste ut och rensa tankarna, ttyl.

tror jag slutar blogga...

men håll utkik ifall jag ändrar mig.

kan inte sova.

ska fan upp klockan fem imon och jag kan verkligen inte sova! jag vill bli trött. mina ögon är jätte svullna, rödspränga och svider. det är ju också rätt mysigt. har testat nästan allt för att somna nu, förutom att räkna hunkar (som att räkna får fast detta är snyggare). haha hoppas jag somnar.
godnatt!

i-landsproblem!

  • jag vet inte vad jag ska ha på mig imon.
  • min "bula" som jag berättade om är världens äckligaste finne, jag dör!
  • jag har hittat världens snyggaste tröja på MQ och måste fixa mer pengar nu!
  • jag ska börja ett nyttigt liv imon, och jag vet att jag kommer sabba de efter några timmar, och det gör mig galen, att jag har blivit så fet i hövet.
  • jag vill att min mamma ska bli frisk och komma hem till mig.
  • jag måste städa mitt rum men vill bara lägga mig och sova.
  • jag börjar klockan 8 imon och slutar 4. måste alltså ta 7 tåget på morgonen och är hemma vid 5. segt!
  • jag är läskigt beroende utav den äckliga jävla coca colan.
  • jag känner mig despert efter en pojkvän, och det där lät ännu mer despert.
PALLAR INTE! HAHAH FML :'(

nu så!

Hej!
Nu ska jag berätta om går kvällen.
Saga kom till mig och vi fixade oss. Drog iväg dit festen skulle vara. När vi kommer fram kommer Saga på att hon behöver hämta ut tågbiljetter på stationen så vi cyklar dit fort som fan. Och då börjar det ösregna, så när vi kommer tillbaka så har håret lockat upp sig, sminket har kladdat, kläderna är jätte blöta och ah allt blev kaos. Haha så det var bara att sminka om sig, platta om håret och torka kläderna. Vi dansade, pratade, drack och hade skit trevligt. Fråga mig inte hur men helt plötsligt var jag fast i ett rum med 6 stycken skit snygga killar, haha vafan, jag klagar inte, förän jag har öl över hela mig och luktar skit. haha då gick jag. Träffade massa nytt och härligt folk. Lia hade verkligen fått till det med massa goa killar, mums. haha! Senare drog jag och Saga på efterfest hemma hos Andreas. Slutade med att jag och en stockholmare låg i hallen och kastade en badboll till varandra? hahahah. Dock slutade kvällen för oss rätt tidigt för att Saga skulle med tåget eftersom hon skulle tillbaka till Strängnäs där hon nu bor, så jag var väl hemma runt halv 2. Men jag hade riktigt roligt iallafall! Tyvärr blev det inga bilder. Haha jag hade med mig kameran, och när vi ska börja fota, så kommer jag på att jag glömt minneskortet hemma. Frida i ett nötskal. Önska jag kunde dela med mig utav mer detaljer, men det vore inte så passande :(
Idag då? Jag träffade Linnea och vi gick in till stan. Köpte ett par svarta jeans och ett hårband typ. Sen gick vi och fikade. Har testat massa snygga kläder som jag bara måste köpa när mamma är frisk! haha. Sen köpte vi lite gotti och satte oss ute i solen och pratade om vårat favorit ämne, killar och kärlek, yummie. Kom fram till rätt kloka saker faktiskt! Linnea åkte hem med halv sex tåget så nu har jag ätit middag och ska hoppa in i duschen. Sen behöver jag verkligen röja upp på mitt rum, bomb nedslag? JA!


Ni får en bild på favoit outfiten jag testade!



godmorgon!

haha fyfan va kass min mage är idag, BUHU! kanske inte tål vad som hände igår? men gud så kul vi hade, så de kanske är värt att ha dödkramper idag? haha. nej. ska berätta senare om min kväll, men nu ska jag fixa mig lite och möta upp Linnea. Ska in till stan och köpa ett par nya jeans! Fyfan har skräck för detta, hatar att köpa byxor, känner mig alltid så jävla fet, haha :( ah nu vet ni det!
knut på hövvet och foundation som får dölja min feta bula jag har i pannan, haha fml. hörs sen!

kom precis innanför dörren, tidig kväll :( synd, för det har varit grymt. skriver mer imon!


videoblogg, fan va kul


Taggad brud!

Hej alla!
Har precis varit hos mamma på sjukhuset. Hon mår lite bättre idag efter all antibiotika eller va det heter. Har suttit och pratat och sen körde jag ner henne på röntgen. Hon skulle röntga lungorna. Sen cyklade jag hem i ösregnet, mysigt? nej inte speciellt. Nu ska jag piffa till mig och träffa Sagis. Blir säkert att göra något galet kul. Är riktigt taggad på att leka sönder livet ikväll! Tog ju det lugnt igår så ikväll kör vi.
Hörs senare, puss!
älskar dig shaun

haha fråga inte varför jag har händerna där jag har dom xd


lördag

Godmorgon

Vaknade för någon timme sedan och har ätit god frukost. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Sen tänkte jag cykla bort till sjukhuset och hälsa på mamma. På eftermiddagen kommer Saga hit och då ska jag vara med henne! Wiiie, saknar henne enormt mycket!
Vill byta design snart också. Är så trött på allt barbie rosa. Har haft rosa blogg så länge jag kan minnas, haha så det känns på tiden att byta ut den mot något mer stilrent och snyggt! Vill göra en ny header fotning isåfall också, vet typ hur jag vill ha det!
Nu ska jag in i duschen, ttyl!

skrattar så jag gråter!

HAHAHAH. Eftersom det har varit en jobbig dag och jag HATAR jobbiga dagar, så piggar jag upp mig själv med bilder som får mig att as garva. Tårarna rinner och magen krampar, fan va jag älskar att skratta. Hahaha så nu tänker jag dela med mig lite! Dock inte alla för jag vet att det är en person som nog inte vill vara med på min blogg ;) Men ni andra, bjud på bilderna ;)
silver shampoo och ansiktsmask, och typ, slem från linneas mun? xd
antingen så är detta roligt, eller så har jag jävligt dålig humor! haha men jag gick från ledsen till glad iallafall, det var ju syftet! :D

har jag konstig dialekt?


hej?

Så, nu ska jag berätta. Jag va inte i skolan idag, istället har jag varit med min mamma på sjukhuset nästan hela dagen. Hon har varit jätte sjuk sen i söndags och spytt nästintill hela tiden och inte haft några krafter alls. Så hon blev inlagd förut med dropp. Var och hälsa på henne för en stund sen igen och dom tror att det är gallblåsan eller vad det hette. Eller njurarna. Isåfall får hon medicin annars blir det operation Hoppas inte det är något livshotande. Dör mamma dör jag, allvarligt, vet inte vart jag skulle ta vägen. Hon är ju min klippa. Men förhoppningsvis blir hon frisk snart!
Var ute med Nadja förut också och åt middag, mysigt. Nu har jag hyrt en film och köpt godis. Tycker jag är värd det efter att ha varit med min mor på sjukhuset hela dagen. Så nu blir det skräck och godis! Gött!
lockigt hår idag!

ibland hugger det till...

... och då är det bara att bita ihop. berättar senare vad som har hänt, orkar inte nu. vill bara ut och äta. så det tänker jag göra. tänker trycka i mig något jävligt fett och onyttigt, en kaloribomb tack!

Godnatt

Usch vad trött jag är. Skadade ryggen först i skolan, och sen smällde jag i den på träningen, ska lägga mig i sängen och gråta seriöst. Haha nej men det gör ont. Men ska läsa i min bok, den är grym! 
Imon börjar jag 9.30 , rätt gött om jag får säga de själv!
NATTI
slumpar en bild nu! spännande...
haha galen kväll! allt va grymt, förutom den fett osköna spyan jag fick på benet, hahah men bortse från det!

Kolla, vad fint jag har organiserat!

Tycker vårat schema är helt okej. Dock har vi flera långa håltimmar. Men onsdagen är ju skönast, plustimmen (sista lektionen) är valfri, det är om man behöver plugga ikapp något typ, och samma sista lektionen på tisdag. Så onsdagen är riktigt go. Måndag och torsdag är väl dock inte lika party då vi slutar klockan 16.00, menmen! Ska absolut inte klaga, för jag har hamnat i en jätte go klass och vi har redan roligt tillsammans! Jag är jätte nöjd med mitt val:D Kan ju passa på att säga det också, färgerna på lektionerna, de är efter färgerna i blocket så jag vet vart jag har vilka anteckningar för dom olika lektionerna, smart va ;)

Svaren på frågestunden!


håller på att...

...ladda upp videobloggen med svaren till frågestunden! det tar lite tid men snart så!

Godmorgon :)

sitter i sängen och dricker Actimel och blåbärssoppa för att min mage ska funka som den ska! Idag är det skolan, och ska jag vara ärlig är jag inte alls taggad, men jag vet att det blir roligt när jag väl är där! Har lite stressigt nu, tåget går om lite mindre än en timma och jag måste fixa mig!
Ha en bra dag!

rock your world with a smile!

Hejhejhej!
Har fått just nu ett gött glädjerus! Allting känns så enkelt nu för stunden, som att jag är fylld av styrka och glädje. Jag är så jävla taggad på allt som hör mitt liv till. Skolan, handbollen, vänner, kärlek. Allt! grymt :D Träningen gick bra också. Och väntar på ett samtal från min käraste <3
Hihihi nu ska jag hoppa in i duschen.
Och finaste läsare, uppskatta era liv! När allt känns skit, tänk på allt fint som finns i ditt liv och le. Känn dig värdefull, för det är du. Du är grym som du är! Vi är alla unika och speciella, va inte rädd att höja dig själv, du är värd de!

höga pumps och läppglans

Tjenare!
Haha köttskaftet här, om man får kalla sig själv så? Fyfan vad jag är korkad ibland. Imorse när jag vaknade hade jag riktigt ont i mage, så jag la mig i fosterställning, fokuserade på andningen och försökte lugna mig. Vad händer? Jo jag somnar och vaknar 13.30. Fan va arg jag blev när jag vaknade. Irriterad man kan bli på sig själv ibland asså. Helt otroligt.
Har nyss varit ute på en promenad med Nadja och pratat. Kommer nog få fram något positivt utav det snacket! Love you girl!
Nu ska jag iallafall cykla bort till träningen. Håller tummarna för att det är min dag idag! Ska bli roligt att träffa alla goa tjejer iallafall!
internet laggar så ni får ingen bild tyvärr

jag vet att det är grovt, men fan vad jag hatar dig.


ska in i duschen, uppdaterar strax!

haha sliskig brud

Andra dagen i skolan...

... och jag är riktigt glad faktiskt!
Tänkte berätta om min dag. Mötte Nadja på terminalen vid halv åtta så tog vi direkt tåget ner till Göteborg. Eftersom vi var där rätt tidigt så gick vi runt lite för hon skulle möta upp en tjej. Jag träffade Malin och hennes kompis och satt och snackade en stund. Sen gick jag bort till skolan. Började med att vi fick sitta och snacka och presentera oss för varandra. Sen var det lunch. Efter det gick jag på promenad med Lisa Josefin och Anna, mysiga tjejer! På nästa lektion hade vi lite rundvandrig i skolan och på gymmet där vi kommer vara en del. Riktigt fräsht gym! Ser fram emot träningspassen. Gick tillbaka till klassrummet och lekte en lek och masserade varandra. Rätt gött kan jag lova ;) Slutade vid 2 någon gång tror jag? Gick till centralen med Alexandra, Lisa och Samuel och snackade lite skit. Sen tog jag och Alexandra tåget, och på tåget träffade jag Emelie och Nike, så jag satt och pratade med dom. När jag kom till Alingsås mötte jag Nadja och vi gick in till stan och tog en fika. Satt och snackade rätt länge och fick oss några goa skratt! Tittade lite på stan och köpte nya strängar till Nadjas gitarr. Stötte på Alina sen och stod och snackade lite och sen Alice. Nu har jag precis varit med pappa och handlat. Köpte lite skolsaker och en boken "skamfläck" som är uppföljern till "14 år till salu". Älskade ju den boken och denna ska tydligen vara ännu bättre. Gah! Jag som egentligen inte gillar att läsa. Men den boken sträck läste jag så jag hoppas att denna är lika bra!



Nu ska vi äta middag iallafall, vi kanske hörs senare. Gosgos.
btw, Grattis på födelsedagen Andreas, hoppas du får en grym dag!

assåååå...

... fan kan inte sova. La mig vid 11 och har försökt sova mega länge, men jag är ju pigg. Kommer säkert börja grina om jag inte somnar snart. Har skit ont i huvet och mår illa, så får jag panik för att jag ska upp tidigt och inte somnar, för jag vet hur jag blir om jag inte sover. Grinig, gnällig och förjävlig, plus att min mage blir rätt kass.
Fast jag lär ju inte somna så länge jag sitter och bloggar, haha men tänkte bara berätta om mina problem för er. Så. Nu känns de ju mycket bättre, så nu somnar jag säkert direkt, eller inte. Haha asså pallar inte trycket. GODNATT!

sommartestet

1. Gjorde du någonting denna sommaren som du aldrig gjort förut?yes
2. Ångrar du det? vissa saker ja
3. Har du varit full i sommar? nix, de tror jag inte?
4. Har du pussat någon i sommar? hahhaa ah
5. Isåfall vem? asså kommer inte ihåg namn
6. Badade du mycket? ja ganska
7. Rökte du? nej
8. Snusade du? nej
9. Förlorade du någon? nja, nej inte så.
10. Vilken låt påminner mest om detta sommarlovet? om sanningen ska fram , tror jag xd
11. Vad skiljer detta sommarlovet ifrån förra? jag va inte bunden till någon på samma sätt som förra sommaren.
12. Grillade du mycket i sommar? haha nej
13. Åkte du vattenskidor? nej:(
14. Blev du tillsammans med någon? hihi
15. Fick du någon ny kompis i sommar? absolut
16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre? hoppas :)
17. Har du druckit tills du spytt? Nej
18. Sårat någon? ja :(
19. Förlorat en vän? nej :)
20. Träffat nya människor? massa
21. kysst en främling? ja
22. Tagit droger? Nej
23. Haft en Tråkigt nog en hel del. hahaha va? denna frågan fattar jag inte?
25. Skrattat tills du kissat på dig? hahaha nej men nära ;)
26. Tältat? hatar att tälta, så nej
27. Varit vaken en hel natt? Japp 
28. Badat? Ja
29. Haft ett förhållande? ;)
30. Gjort dig riktigt illa? nja
31. Gjort några nya piercingar/tatueringar? nä
32. Läst en bok? börjat
33. Skickat fel sms med flit? nej
34. Suttit vid datan en hel natt? kanske
35. Näckat? ja
36. Solat naken? typ
37. Fått utegångsförbud? ah
38. Sagt " Jag älskar dig " och menat det? ja
39. Sagt " Jag älskar dig " och inte menat det? nej
40. Varit i slagsmål? nejj
41. Pussat någon av samma kön? Ja 
42. Sjungit högt på ett berg? Haha ah
43. Kysst någon i regnet? yes
44. Kysst någon i skogen? ja
45. Kysst någon du inte borde? haha ja
46. Tappat rösten? Nej
47. Varit på festival? åhus beach handboll FESTIVAL, ah den ni ;)
48. Gått upp i vikt? haha ah :'( cut
49. Gått ner i vikt? pendlat
50. Brännt dig? ah xd
51. Fått en ful bränna av tex kläder/smycken osv? av mitt armband som jag alltid har på mig ;)
52. Varit utomlands? nej 
53. Gjort ett bra köp? klart
54. Tagit upp kontakten med en gammal vän? ah
55. Sovit under bar himmel? vet inte :o
56. Vad kommer du sakna mest? soliga dagar på stranden och sena utekvällar med dom bästa!
57. Har du sommarjobbat? Ja 
58. Har du svarat helt ärligt på frågorna? jajamensan!:D

dagens låt + bild


Hejdå kategori sommarlov!

Nu va den vanliga kategorin som är tillbaka! Life of frida, tjenare tjenare.
Idag vaknade jag iallafall sjukt tidigt, kunde seriöst inte sova inatt. Två timmars sömn eller något? Idag var pappa iallafall snäll och körde mig till skolan. Första dagen på gymnasiet, lite nervöst var det allt. Fick träffa min klass och mina lärare och så, det verkade bra. Var där i typ 45 minuter (kändes lite ovärt) och sen gick jag till stationen. Missade mitt tåg precis så jag gick och köpte frukost och Veckorevyn och satte mig och chillade i morgon solen. Rätt skönt ändå. Sen tog jag tåget hem och sprang in och la mig i sängen, där jag ligger nu. Och här lär jag ligga en stund till. Haha ska sova lite tror jag! Håller på att bli förkyld känns det som, ont i lederna och sådär.
Vi hörs senare, take care!
jag idag, yesyes

gosdag

Hej.
Har haft en mysig chill dag med Lisa idag. Vi hyrde filmen trust, haha den var nog bra. Såg den två gånger om, men vi pratade bort den båda gångerna så vi fattade inte så mycket. Så ja, vi har pratat riktigt mycket, och det har varit väldigt skönt. När vi hade varit still ett bra tag orkade nog ingen av oss bara sitta still mer. Så vi började dansa o shit. Sen smsar Jesper och säger att han är i Alingsås så vi går för att möta han, och sen var han i Partille, fattade ingenting. Så vi satt ute på stan och dummade oss. Haha. Nu har Lisa nyss stuckit hem iallafall och jag ska börja göra mig iordning och lägga mig och se på film. Första dagen i skolan imon. Samtidigt som det ska bli roligt så vill jag typ bara dö. haha nej men orkar verkligen inte skolan, och behöva pendla ner till Göteborg varje morgon! Varför valde jag inte Alströmmer?:( Nä ska inte gnälla, ska ta en dusch!
Hej.
Har haft en mysig chill dag med Lisa idag. Vi hyrde filmen trust, haha den var nog bra. Såg den två gånger om, men vi pratade bort den båda gångerna så vi fattade inte så mycket. Så ja, vi har pratat riktigt mycket, och det har varit väldigt skönt. När vi hade varit still ett bra tag orkade nog ingen av oss bara sitta still mer. Så vi började dansa o shit. Sen smsar Jesper och säger att han är i Alingsås så vi går för att möta han, och sen var han i Partille, fattade ingenting. Så vi satt ute på stan och dummade oss. Haha. Nu har Lisa nyss stuckit hem iallafall och jag ska börja göra mig iordning och lägga mig och se på film. Första dagen i skolan imon. Samtidigt som det ska bli roligt så vill jag typ bara dö. haha nej men orkar verkligen inte skolan, och behöva pendla ner till Göteborg varje morgon! Varför valde jag inte Alströmmer?:( Nä ska inte gnälla, ska ta en dusch!

haha jag gjorde ett försök att se ut som då...


Chill dag med Lisa!

Hejhej!
Har precis kollat klart första boxen av Vampire Diaries, och ska tjata på mamma eller pappa att jag ska beställa hem andra säsongen, för kan inte hålla mig längre nu!
Idag ska jag träffa Lisa. Vi ska bara kolla på film och ta det lugnt, är fortfarande inte på topp så chillar lite nu. Imon börjar skolan. Och ska jag vara ärlig så är jag rätt nervös, samtidigt som det ska bli väldigt spännande! Pappa var så snäll så han kör mig imon iallafall, så jag slipper ta tåget!
Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite lätt, så ska jag möta upp lajsa sen! Hörs senare.
Puss
En bild från September 2010, ack så söt jag var.

äntligen...

... fick jag pratat av mig. till någon som förstår hur jag känner och mår. tack Alina!
jag sitter just nu och dricker te i hopp om att detta jävla illamåendet ska försvinna, men det ser mörkt ut just nu. och stefan dör i i vampire diaries, nästan, fast eftersom jag har sätt det tusen gånger vet jag ju att han inte dör så jag behöver inte vara ledsen iallfall (a)

Tidig kväll!

Fan va kasst. Nadja va otaggad och jag mår pissigt. Jag vilar upp mig inför skolan nu istället. Undrar bara vad det är för fel på mig. Vissa säger att det är för att jag inte äter, vissa tror att det är sömnbrist och vissa tror att jag är gravid. Hahaha det sista hoppas jag att vi kan utesluta! Och sover tycker jag att jag gör, äter, hmm jo men det gör jag. Kanske inte så jätte mycket men jag äter ju. Nej nu ska jag inte gnälla om det mer. Ni har nog hört nog ;)

Jag vill inte börja skolan. Jag vill bli vuxen nu direkt. Jag vill skaffa mig ett jobb, egen lägenhet, körkort, bil och en pojkvän. Börja ett vuxet liv. Orkar inte 3 år till i skolan. Jag och skolan har aldrig gått hand i hand. Jag hoppas verkligen att denna linjen passar mig, att jag får en rolig klass med sköna människor som jag trivs med. Annars vet jag inte vad jag gör. Men vi ger det en chans iallafall! Och jag hoppas verkligen skolan blir rolig och att åren går fort. Jag vill bli vuxen nu. Ta ansvar och leva mitt liv på mina egna vilkor.







Nu ska jag titta på Vampire Diaries och mysa under ett gosigt täcke!
nu, sliten..

förlåt...

... att jag inte har bloggat idag! tid har jag väl haft, har bara inte orkat. har matat igenom massa avsnitt av vampire diaries och nu är jag hos Nadja. Vi får se vad som händer sen, men något skojigt blir det nog! mår fortfarande rätt kasst. mår illa hela tiden och är skakig. skit jobbigt. har mått så sen i söndags, måndags typ. aja, får försöka koppla bort det! nu ska vi ha kul, puss!

this pain is just to real

så smuttsigt och fult, så äckligt, så sant. vidriga as.







arrrghh!

hej...
är sjukt förbannad. min mobil är spärrad och jag är så äckligt jävla ilsk nu så det finns inte. tänker fan sitta här inne helt själv tills den funkar igen. folk får ju fan inte tag i mig och jag kan inte nå någon heller. fan. går seriöst inte till skolan på måndag om den inte funkar. helvete.
ni får några bilder jag tog nyss och dagens outfit, blir inget bra om jag skriver mer!
ser rätt fet ut dock.

HAHAHAH dog av skratt när jag såg denna bilden. Över ett år gammal, tur!

hahaha pallar inte att vi är så pigga och fräsha! våra föräldrar måste vara stolta som har så fina barn! haha!
man ba, tjena frida vart har du överläppen då? ge mig botox eller något. och till casper, vad går du på? orkar inte xd

broken

du va han som satte plåster på mina sår. du sa att du inte skulle göra sönder mig som han gjorde. men ändå slet du i mig exakt lika hårt. stack kvinen i mig likadant. du lovade. helt otroligt att man kan krossa ett redan krossat hjärta. och allt under knappt ett år. jag går sönder. men denna gången i hemlighet.



biter ihop...


Dagens outfit!


who´s got the nerve to test me

Hej allihopa!
Kom precis hem. Känner mig så jävla kass så det blev tidigt hem idag. Idag har jag varit på stan med Nadja. Köpte ett hårband och ett skit läckert halsband! Var på Espresso house och tog en mocka latte, mums. Efter det gick vi och mötte Simon och Fabian och gick hem till mig och lagade mat. Dansa och skratta, så sköna! Sen gick dom med oss till våran handbollsträning. Efter träningen var vi hemma hos mig och tittade på film och chillade. Och nu gick vi ut lite och träffade några vänner. Sen drog Nadja hem och så jag gjorde detsamma. Och när jag är påväg hem så börjar allting snurra och jag får ett tryck över bröstet. Håller på att trilla ihop med får grepp om en stolpe så jag sätter mig ner med huvudet mellan benen några minuter så lättade det lite. Jag har hallicunerat rätt mycket nu dom senaste dagarna. Det är skit läskigt. Och jag känner mig svag i kroppen, skakig och mår illa hela tiden. Vet inte vad det är. Mamma säger att det är för att jag knappt äter, men det går ju inte att äta när man mår illa. Vi får väl se hur det går.
Imon blir det iallafall att hitta på något roligt med naddie om jag mår bättre! Ska ta en dusch nu och lägga mig och sova och tvinga i mig en stabil och bra frukost imon så kanske det känns bättre!
Tror inte vi hörs mer idag så ni får ha det gött.
Puss!



Ute på stan och piggnar till med en latte....

mms_img19754 (MMS)

Ute på stan och piggnar till med en latte. Ska snart möta simon och fabbe:-)


dagens

Nu drar vi ut, Ciao!

just smile

Godmorgon!
Jag vaknade precis, och herregud vad jag har sovit gott. Känns som jag har varit helt borta.
Jag ska iallafall snart göra mig iordning och träffa Nadja och sen kommer Simon. Vet inte om han kommer själv eller med någon. Aww saknar gosen!
Ikväll är det handbollsträning!:D
Har haft besöks rekord nu med hela 300 nya läsare. Skit bra jobbat, fortsätt så!:D



jag fick ett fint slut, nu funkar livet.


only me

Hej!
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen! Men jag har varit med en vän och ville lägga tiden på den. Men nu är jag tillbaka iallafall! Har varit ute med Nadja nu på kvällen och försökt äta och träffat några friends lite så ba. Känner mig sjukt äcklad och illa måeende, så får inte i mig någon mat. Frukosten gick, men nu känns de bara, uewwh!
Fick en fråga om när jag ska svara på frågestunden! Det kommer jag tyvärr inte göra förän nästa vecka då jag har en ny dator, för denna camen har ingen mick (as dåligt) och om jag spelar in det med kameran så blir det så hög upplösning eller vad man kallar det så då tar det mega lång tid. Så det blir någon gång nästa vecka. Hoppas ni har överseende för det!


Nu ska jag kolla på en film och ta en samarin och hoppas att mitt illa mående försvinner, för imon blir det att titta i stan med Nadja, så tror jag att Simon och Fabbe skulle komma också. Och sen på kvällen blir det handbollsträning med brudarna. Är jätte taggad! Fan va roligt det är! :D
Vi hörs, ha det så bra!
Godnatt!


en bild på min man ba!

Här ligger jag och har det gött efter trän...

Här ligger jag och har det gött efter träning och lunch! Jag är mega trött. Börjar tycka det är kul igen:-Dd


Hahahaha jävlar vilken kick jag fick! Fick...

mms_img54534 (MMS)

Hahahaha jävlar vilken kick jag fick! Fick precis ett samtal som jag gärna ville ha! Heaven. Fan va jag älskar dig. Detta blir galet! :-D


Handbollsträning nu, taggar!


Bloggpaus för dagen!


dead

godmorgon!

djävul vad trött jag är. hade så gärna lagt undan datan och lagt mig lite skönare och sovit! men det ska jag inte, för jag ska till gymmet om en timma. haha fyfan va duktig jag är. hoppas inte vi ses där, för då lär ni se mig från en förjävlig sida. trött och gnällig! men det går nog över snart, iallafall det gnälliga.
nu ska jag upp ur min varma säng, göra mig iordning och gå ut i ösregnet och gå bort mot gymmet.
vi hörs sen!
ha en mysig dag!



true words


FRÅGESTUND!

Fråga vad ni vill! Jag svarar på alla frågor i ett videoinlägg sen! Så desstu mer frågor desstu roligare! Kom igen nu :D

Finns en sak att säga om vårat nya lag. Underbart!

Sammanfattar helgen kort!
  • äcklig mat
  • dans i trapporna till Only girl
  • kappsyler
  • toapapper
  • fest hos mange
  • roliga träningar
  • killarnas dusch
  • coca cola
  • hardly any rules
  • träningsvärk
  • skrattattacker
  • silvertejp
  • dans
  • och det roligaste av allt. en av våra tränare trodde jag och nadja va lesbiska! HAHHAHAHAHA har någon någonsin tvekat på våran läggning innan? NEJ!

jag vet att jag borde låta bli, men jag kan inte.


Godmorgon. Vi lyssnar på sjukt hög och go ...

mms_img63548 (MMS)

Godmorgon. Vi lyssnar på sjukt hög och go musik och packar ihop. Ska träna om en timme och sen åker vi hem. Gött. Ses hemma!


Hahahha fågeldansen och macarena här dååå

mms_img34865 (MMS)

Hahahha fågeldansen och macarena här dååå


Hahahah visst har jag fina tofflor? Aja tä...

mms_img34864 (MMS)

Hahahah visst har jag fina tofflor? Aja tänkte berätta lite. Natten var galen. Först va jag ute själv en stund. Hmm vad gjorde jag då? Secret. Kom in vid halv 2 och alla brudar hade rå damp och hoppa runt och dansa och sjöng. Sen deckade allihopa. Idag har har vi tränat. Hade fys i lite över en timma. Och sen hallträning med tre spelare från a laget. Det var roligt. Linje spelarna fick göra massa roliga övningar. Typ slå en kullebytta få en pass och hoppa upp och skjuta. Nu chillar jag iallafall med härliga vänner och har kramp i fingrarna efter allt skrivande. Oskön telefon. Vi får se om jag bloggar mer idag men annars hörs vi imon. Puss!


Chillar lite med goa tjejer

mms_img54318 (MMS)

Chillar lite med goa tjejer


Här ligger jag och har det gött efter trän...

mms_img26615 (MMS)

Här ligger jag och har det gött efter träning och lunch! Jag är mega trött. Börjar tycka det är kul igen:-D


Tjena godmorgon hej! Vi gick upp för typ e...

mms_img26614 (MMS)

Tjena godmorgon hej! Vi gick upp för typ en timma sen och har ätit frukost. Ska ut och löpa om en timma. Och jag vill bara sova. Min och nadjas madrass är de hål på eller något så vi låg helt på golvet när vi vaknade. Kallt och hårt. Hahaha pallar inte. Aja nu ska jag chilla lite innan träning! Ha en bra dag:-)


Hur man gör en dubbelsäng. Hahahaha världe...

mms_img26613 (MMS)

Hur man gör en dubbelsäng. Hahahaha världens skänaste brudar xd


Dör. Det är tråkigt här!

mms_img23723 (MMS)

Dör. Det är tråkigt här!


Hahaha laddar för träning med cider och mu...

mms_img52908 (MMS)

Hahaha laddar för träning med cider och musik! Skene tröjorna i år är rosa. Kärlek!:-)


I'm on my way

mms_img10452 (MMS)

I'm on my way


har glömt berätta...

... att jag åker till skene idag på handbollsläger. haha hade typ glömt bort det själv, eller så har jag bara förträngt det. har ju totalt tappat intresset för handbollen. men jag har lovat att ge det en chans denna helgen. får se om det tänds någon gnista eller om jag fortfarande är lika less på det. är rätt negativ till att åka med försöker göra de med ett leende och gott humör. det blir säkert roligt :)
jag mobilbloggar nog lite under helgen. om jag inte kommer hem tidigare. hahah nej nu får jag lägga av.
är btw hur trött som helst! gick och la mig typ 5 halv 6 eller något. haha smart tänkt. fast det var det värt, hihi.


hahah man ser på mina ögon att jag är helt mega trött :(




Härligt sommar collage!


om man ändå kunde röra sin kropp som shakira!


Dagens outfit. Dålig bild

mms_img50368 (MMS)

Dagens outfit. Dålig bild


Godmorron :)

Nu ska jag och pappa till gymmet. Får se vad det blir för träning idag! Aja måste snabba mig nu för han vill inte vänta på mig längre!

Kan inte sova. De snurrar i huvet. Tankefu...

mms_img31280 (MMS)

Kan inte sova. De snurrar i huvet. Tankefunktionen fungerar iallafall, kan man lugnt säga! Får försöka sova nu så de blir morgon. Godnatt!<3


nu tjatar dom...

... om att jag ska uppdatera. så jag gör la de! :D
kan berätta vad jag har gjort ikväll. jag träffade min lillebror för första gången på flera dagar typ! Haha nej men det är såhär. när jag är hemma på dagarna och sover och fixar mig och sådär, då är han ute. och när jag är klar för att gå ut så kommer han hem. så vi hinner aldrig träffas. så jag tänkte vara lite mysig syster så jag tog med han till bonbon och hyrde film och köpte dricka. så vi satt inne i mitt rum och tittade på film och pratade massa. mysigt!
kände för en lugn kväll! som det ser ut nu så är min dag imon rätt uppbokad, love!
haha va bara tvungen, denna bilden är tagen nu ikväll. och bilden nedan med samma pose är tagen för två år sen. någon skillnad?
hahahha

Pizza tävling!

Jag mamma och pappa körde en desgin tävling när vi gjorde pizza förut! Rösta vilken som blev snyggast, haha! Kommentera nummret bara!
1.
2.
3.
de är hjärtan på pizzan om ni inte förstod det xd
rösta nu:D

get together

Hej allihopa!
Jag har inte träffat Linnea idag för stackarn mådde inte bra. Så jag tog en fika och gick på stan med Emma och Mathilda istället!
Planerna för kvällen är ganska öppna. Kanske ska träffa Andreas, det hade ju varit grymt iallafall! Annars kanske det blir att träffa "hemlig". Hihi. Vi får se helt enkelt. Jag uppdaterar mig!
Berättade jag att jag fick mitt löshår igår? Är skit nöjd!
Nu ska jag call to Andreas. Vi hörs!



hahah är sådär fnissigt trött!

Hej på er!
Sitter och chattar med Linnea och lyssnar på Håkan!!!!!!!
Vi har pratat om massa konstiga saker bara. Just nu pratar vi om att det är skönt att gå runt helt topless? Tycker jag iallafall. Lite delad åsikt där. Inte för att jag skulle göra det offentligt. Men när man är ensam eller med sin pojkvän är det la chill. Haha skit samma.
Imon ska jag och pappa till gymmet på morgonen. Sen ska jag träffa min älskade Tashmad aka Linnyoo.
hahahah visste ni att vi har skrivit en grym rapplåt? Skulle ni allt vilja höra va.
Nog ingen idé jag skriver mer för jag känner mig bara konstig och garvar åt allt.
Godnatt Stefan Larsson, vem du nu är. Saga älskar dig. Fast alla vet att hon menar dom där Lasse Stefans
glad tjej. livet leker. i´m free from problems!

infect me with your love, and fill me with your poison

jag har totalt tappat kontrollen, oj, vad svag han gör mig! men jag älskar det.

Moooovie

mms_img19057 (MMS)

Moooovie


okej...

... nu testar vi. Jag har fått lösenordet till min andra blogg nu, så jag testar där några dagar och ser vad jag tycker. Om jag inte gillar det går jag tillbaka till min rosa älskling. Jag länkar bloggen när jag är klar. Bloggar nog här idag för jag håller på att fixa lite saker och jag väntar på att företaget ska svara på en fråga innan jag kan börja blogga!

fyfan va kär jag är...

... i Viktor Frisk.
Hahaha tror ni jag har en chans? Om jag själv ska svara på den frågan blir svaret, NEJ! Hahaha buuuh:(
Har haft en härlig kväll med gött folk. Roliga danser med Lia, gosiga kramar med Saga, skönt snack med Emy, störda ryck med Tess, sjuka tjaffs med Ludwig (på skoj) och massa annat med härliga vänner.
Jag och Tess dansa runt, skrattade och fucka livet! Maah!
Nu fryser jag mega mycket (kan bero på att jag va ute med bara shorts?:s) och har ont i min stackars hals. Så jag ska lägga mig och titta på en film.
Måste bara berätta om bästa appen som någonsin uppfunnits till mobilen! Varje dag så får jag ett album skickat till mobilen med skiit snygga killar i bara överkroppar. Ungefär 20-40 bilder pär det. Hahha det duger asså. Tycker tjejer och bögar borde ladda ner den! Lovar, det är snygga grabbar!

aja nu ska jag försöka att lugna ner mig.
Hörs imon!
Natti!





utgång

ska möta upp några killkompisar nu och ha lite krök. så får vi se vart kvällen tar oss!
ha det gött!
kvällens look:

HAHAHHA

asså neeeeej. jag förstörde precis hela min sminkning. kleta ut massa turkos kajal runt ögen. ååååh orkar inte. hahhahaha brb tvätta och ta på SVART!
hahahahhahahah ser ut som en clown, såhär såg det ut innan ;)
hahah de va ju finare

lite shopping!

Hejhej!
Förut mötte jag Saga och Lia. Gick på stan och tittade. Saga stack rätt fort för hon skulle hem och packa. Den jäveln flyttar ju till Stockholm på torsdag :'( Jag och Lia fortsatte iallafall att checka affärer. Köpte några saker. Sen fikade och satt och pratade en bra stund. Riktigt mysigt. Lia är en tjej som förstår mig. Haha och när vi sitter där och snackar så skiter en fågel på mig :( Hahahha de va andra gången den senaste veckan. fyfan! xd
Sen gick jag hem för ujag va tvungen att ta bort alla mina skor och sånt från hallen för vi ska måla om där idag! Äntligen. Vill bara spy på våran hemska hall. Ser ut som en begravningsbyrå, haha. Men nu ska det bli vitt och fint!
Nu ska jag tvätta håret och vänta på Saga. När hon kommer ska vi börja fixa oss. Den stora festen blir framflyttad till september då hon ska hyra en lokal, men idag blir det lite små firande!
Visar min shopping också ;)

åh kärlek

Ny Look

Ny Look - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01C7D3

Products in this look:

Skor, Klänning, Ring, Halsband, Hårklämma/brosch, 30-pack armband, 3-pack örhängenH;amp;Mwww.hm.com
Ny Look

Ny Look - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01C7D4

Products in this look:

Skor, Linne, Jeansshorts, Halsband, 7-pack ringar, 28-pack armband, Creolörhängen, Hårband, SolglasögonH;amp;Mwww.hm.com

nu händer det grejer!

Godmorgon!
Jag kommer förmodligen snart flytta min blogg till en ny bloggportal. Har fått erbjudande att börja blogga hos Scandalbeauties. Och jag tänker testa det. Ta min blogg till en högre nivå. Kan vara kul att se vad som händer! Jag har iallafall pratat med dom idag och dom håller på att sätta ihop en header till mig, sen ska det vara klart. Kommer länka bloggen här. Spännande!

ser att jag har fått en hel del nya läsare...

... så jag tänkte berätta lite om mig själv!
Jag är en tjej på 16 år som bor i en liten stad utanför Göteborg.
Jag är uppväxt i Utby som är en förort till Göteborg. Ända sedan jag var liten har jag varit en väldigt glad och sprallig tjej med stark vilja. Jag vet vad jag vill och får jag inte som jag vill så blir jag arg. Så har det alltid varit. När jag va liten och blev arg så ställde jag mig alltid med armarna i kors, blängde och sa "jag bannad på dig" stampade med foten i golvet och gick därifrån. Det med att stampa med foten i golvet är något som fortfarande sitter i, dock har jag lärt mig att säga förbannad, och inte bannad. Jag har väldigt lätt till skratt och är en känsloladdad person. Är jag glad, så är jag väldigt glad, är jag ledsen, så är jag väldigt ledsen, är jag arg, så är jag väldigt arg osv. Ni förstår. Känslorna är starka. Jag lärde mig tidigt vad som är rätt och fel. Jag lärde mig att alla människor är lika mycket värda, att inte se ner på någon. Och det tycker jag att jag egentligen aldrig har gjort heller. Men som alla andra barn så blev jag också tonåring, började sjuan och tyckte att killar och smink var viktigare än att bry sig om viktiga saker. Jag blev som 13 åring en väldigt naiv person. Förlorade mycket respekt för människor och tyckte att jag var huvudpersonen i min lilla saga. Skolka från lektioner, göra ögonfransarna till tre klumpar och gegga ut kritvit foundation på läpparna var plötsligt roligare än att leka med dockor, byta klistermärken och hoppa twister. Att gå runt med upp pushad bh i storlek 65a och hångla med en kille mot skåpet i skolkorridoren var mycket tuffare än att räkna i matteboken. Åttan kom och jag insåg var kärlek var. Jag gick in i ett seriöst förhållande som inte bestod utav status utan av något som var äkta och faktiskt betydde något för mig. En person som fick ner mig på jorden och uppskattade mig för den jag var, och inte för det sönder spacklade ansiktet och tuggummi blonda håret. Jag vann sakta tillbaka min respekt för mig själv och folk i min omgivning. Jag trivdes bra i denna killens närvaro och kände mig speciell. Den personen fick mig att förstå att det finns mer att älska bakom ytan, att utseendet faktiskt inte var allt. Jag taggade ner mig. Började hitta tillbaka till den jag egentligen var. Sommaren kom och jag svävade på rosa moln. Kände mig som en prinsessa i den perfekta sagan. Men alla sagor har ju tyvärr inte lyckliga slut, och det hade inte min heller. Jag kom in i en helt sjuk hemsk period på vintern. Jag föll tillbaka till "jag är bättre än alla andra" perioden. Jag mådde riktigt kasst. Skaffade mig en tragisk attityd och skit i allt och alla. Något jag lärde mig av den perioden var att verkligheten kommer alltid ikapp än, hur långt man än springer ifrån den. Han som en gång i tiden var min prins, sa en gång till mig "du måste lära dig att stå på egna ben, att inte alltid luta dig mot någon annan och tro att dom ska lösa dina problem, för en dag kanske du står där själv och ska ta tag i dina problem, och då är den känslan främmande för dig" (något i den stilen). Fast jag förnekade det i den stunden, fnös åt det och tyckte det var skitsnack. Så tog jag åt mig av det. Jag tänkte ofta på det. Och ju mer jag tänkte på det, desstu mer förstod jag meningen i det han sa. Och att dom små orden kunde göra så stor förändring i mitt liv. Jag bestämde mig för att lära mig att stå på egna ben och bli en självständig människa. Och här står jag idag, alldeles på mina egna ben. Ute ur en rent ut sagt förjävlig period. Och jag kan inget annat än att säga tack för att du skällde på mig, tack för att du vågade säga till mig vad du tyckte. För tro det eller ej. Men det gjorde stor skillnad för mig. Och idag, så mår jag bra. Jag är glad. Och jag har vunnit tillbaka mycket utav det jag en gång tappade. Jag vet att jag behöver inte bekräftelser från andra människor för att känna att jag räcker till. Jag är jag, och jag är så jävla grym på att vara den jag är!
Tack till alla underbara människor som har funnits där för mig, i både härliga och jävliga stunder. Alla har svackor här i livet, vissa grövre, vissa lättare. Men en sak är säker, vill man, så kan man!



Tillåt dig själv att vara nöjd med den du är! Vi alla är av samma värde, och du är unik!

Hahaha pallar inte. Påväg till diggiloo el...

mms_img53580 (MMS)

Hahaha pallar inte. Påväg till diggiloo eller va de heter. De flippar


Har varit ute med goa brudar. Saga lia emy...

mms_img22035 (MMS)

Har varit ute med goa brudar. Saga lia emyrentia och malin. Va hos saga en sväng också. Och smart som jag är hade jag bara shorts och en topp. Så jag gick hem och tog på mig mer kläder. Och blev överlycklig när jag kom i mina gamla favorit jeans som har varit för små innan. Kunde ha dom för ett år sen. Kom på att man är smalare när man har pojkvän. Hahahaha pga olika anledningar. Men ni kan nog räkna ut de mesta själva;-) plus att jag äter nästan ingenting när jag är borta för jag är rädd att må dåligt. Får nog skaffa mig en kille som kan få mig i form igen. Hahaha ta de med en nypa salt. Aja nu ska jag dra ut och träffa tjejerna igen. Puuuuss. Rampapapppaamm


duktig tjej!

Hade tråkigt så jag tog med mig vovven och tog en pw runt reningsverken och nolhaga bergen. Vad duktigt av mig. Hahah fick världens kick utav det! Om kicken håller i, så lär ni märka va det va för kick jag fick ;)
Nu tänker jag ta allt negativt med en klackspark och köra mitt eget race!
Ska duscha nu och sen träffa Saga, puss!
hejdå onyttiga saker! hej frukt och kanin mat!

ändrade planer.

Har varit iväg med mamma några timmar. Köpte lite smink. Nytt läppstift, läppglans och en parfym. Jag hade en jätte god parfym för något år sen som doftade riktigt fräsht, jag älskade den. Men den tog som dom flesta andra parfymer slut och sen slutade som sälja den i affärerna. Och nu hittade jag en parfym som lukta nästan likadant. Så jag blev skit glad och var bara tvungen att köpa den! Och nu har jag precis beställt hem nytt löshår från Rapunzel. Shopping asså, det är nog den bästa medicinen. Gick från att vara som en tickande bomb till en Frida med ett leende på läpparna. Hahah shopping for life!
Älsklings Saga ringde förut också, och vi planerade lite för hennes födelsedags fest som troligen blir imon. Och jävlar vad taggad jag är! Ser ut som det blir riktigt mycket folk. Kärlek till det! Imon ska jag iallafall köpa present till henne och en present till mig själv. Haha nej men ska hitta någon snygg topp att ha på mig och kanske köpa ett par svin tajta svarta jeans. Det är läckert! Funderar på att ha svarta byxor som är låg midja, snygg navelpiercing och en go magtröja. Gärna en tajt. Men vi får se. Haha åh är så taggad! Sist blev ju inte så lyckat då grannarna lacka ur och ringde polisen för att vi spelade musik, haha? Så vi hoppas att det blir bättre denna gången! Hör av er om det är någon som vill komma, hahah gärna lite brudar också!
Nu ska jag nog fixa mig lite och kanske fotografera lite. Kanske träffar Sagge sen, maaaaybbbe.
puss.

äggröra och mango!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och blev riktigt sugen på "mormor äggröra". Dom som känner min mormor vet att hon gjorde en väldigt speciell äggröra. Så jag gick ut i köket där pappa stod och bakade bröd, nybakat bröd dög inte för mig denna morgonen. Så jag börjar blanda ihop massa saker och vispar som en jävla galning. När den var "färdig" blir jag förbannad för att den inte ser ut som mormors, så jag skäller på pappa så han för hälla i massa mjölk. Hahah stackarn. Ja, men till resultatet. Det ser ut som en skål spya jag har framför mig. Men smaken för helt okej. Men godast var ändå mango ramlösan! Haha
Ska snart ringa Nadja för hon verkar lite stressad över att jag har behövt min skönhetssömn. Sen blir det stan. Alingsås eller Göteborg får vi se. Jag vet att Naddie vill till Gbg men konstigt nog har jag ingen lust alls att dra iväg någonstans. Men vi får se.
Nu ska jag iallafall klä på mig och fixa mig. Vi hörs senare. Haregött!

förbannad

jag kommer byta mobilnummer, ha skydd på min facebook och sätta spärr på bloggen. dom som vill ha lösenordet får kontakta mig på något sätt och ge mig en anledning till att du vill läsa min blogg, så kan du få lösenordet. för nu orkar jag inte med alla patetiska människor mer. någon gång får det räcka.
sätter lösenordet imon så dom som vill ha det hinner se detta.







jag skrev på fotona att det är linnea johansson som har tagit dom men det försvann. men linnea är fotografen iallafall!

Åh skogen. Ångest time! Det är så tyst, så...

mms_img46115 (MMS)

Åh skogen. Ångest time! Det är så tyst, så grönt, så mycket djur. Håller ut några timmar. Hahha nej så illa är det inte, jag överdriver. Kopplar av nu med god mat och dryck. Ttyl!


haha dagens kommentar

"hallå snygging, du ser ut som en grekisk gud" vafan? xd
ah nu ska vi snart åka upp till några gamla grannar och äta middag. sen ska jag ner till linnyo, det blir kuuul! :D
ha en bra kväll! :)

HAHA hur tänkte jag här?






Godmorgon!

Va länge jag sov. Det blev ju jobbigt. Hahah när det har varit fint väder har jag blivit väckt vid 9 10 för att vi ska åka till stranden, men idag suger ju vädret så. Men det var gött att få sova. Men jag vaknar ju helt hysterisk hela tiden. Dom tre senaste nätterna har jag drömt jätte konstiga saker, riktigt hemska saker. Att jag får massa svåra val att göra. Typ igår drömde jag att jag fick välja mellan att antingen döda min egna bror, eller skicka han ut i krig så han skulle dö där. Ah helt stört. Men skit i det nu!




Idag verkar planerna bli lite ändrade. Vi var tydligen bjudna till någon sommarfest hos våra gamla grannar. Och mamma och pappa vill att jag ska följa med. Men jag vet inte än. Ska kolla om Hampus ska dit, men det antar jag. Så ska jag se om Linnea är hemma så kanske jag kan gå ner till henne en stund och fixa med bilderna hon har tagit på mig, och prata lite med henne. Har en hel del att berätta för den bruden nu! hahaha. Hon är en sån vän som är tacksam att berätta saker för som har hänt, med vänner, killar eller bara allmänt gossip, för hon älskar skvaller. Haha så jag har massa att dela med mig. Linnea om du läser detta innan jag har hört av mig till dig, SMSA MIG!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig. Vi hörs senare. Hoppas ni får en toppen dag. kraaaam på er allihopa! (förutom dom som är dumma:( )

Godnatt!

Nu blir det sägen. Om det är fint väder imon antar jag att det blir Lygnared, haha standard. Om inte, så är det shopping som gäller. Eller shopping och shopping, ska hitta något snyggt att ha på mig på måndag och en födelsedags present till bebis. Ska fira Saga på måndag, kommer bli helt mega grymt! hahhaa vet precis vad jag ska säga till nadja att vi ska köpa, sen ska jag köpa något mer personligt från mig. hahah som jag gjorde när jag va liten, köpte en fotoram och satte in en bild på mig själv och gav bort. hahah ego. Sen på kvällen vill jag göra något roligt, för det gjorde vi ju inte idag fast vi sa att vi skulle. Vi skulle festat med några kompisar men dom var så snälla mot oss små tjejer så dom drog ut på krogen, hahah buhu. Hata att vara 95a. Men ska se vad som händer. Jag känner för att verkligen fucka ur.

btw, ska jag berätta en sak för er? jag dricker inte. många som tror, men nix, det gör jag inte. duktigt va? tycker inte man behöver supa sig under bordet för att ha roligt! plus att alkohol fungerar inte i komb med mina mediciner. men det gör mig inte så mycket. kan festa ändå. fast dom flesta tar ju fest att man bara sitter i en soffa och dricker. det tycker jag är riktigt trist om jag ska va ärlig. och de står jag för. fest för mig är go musik, dans och skön stämning, sen respekterar jag dom som dricker också! självklart, men jag har hellre galet roligt och kan njuta av det dagen efter också istället för att ligga med huvudvärk och illamående och ha minneluckor, eller vad säger ni? det är min åsikt iallafall.



nu ska jag sluta tjöjta och gå och lägga mig. har sjukt ont i halsen så :(
hahaha ah, GODNATT! sov så gott allihopa :)

fördriver tid

Hur bor du: lägenhet i stan
Brukar du komma i tid: nej, haha
Hur lång är du: 167cm
Kan du laga mat: jaa
Vad jobbar du med/pluggar du: sommarlov!
Vad har du på dig just nu: jeans shorts, magtröja, trosor och bh
Har du någon fobi: för många hahha.
Hade du en bra kväll igår: ok stämplad
Vilket är ditt senaste inköp: nu skäms jag, cola...
Din favoritdryck på morgonen: cola
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: nej
Vad hade du sönder senast: en burk
Vem snackade du med senast: nadja
Varm favoritdricka: varm cola? haha nej usch. chailatte 
Favoritdricka när du är riktigt törstig: iskall cocacola med mycket kolsyra (a)
Alkoholhaltig favoritdricka: bacardi
När gjorde du senast något riktigt dumt: jag vet inte, kanske när jag skrämde casper igår så han nästa börja gråta? sa att jag skulle kalla onda andar på han, haha.
Saknar du någon just nu: ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: krävs inte mycket, hahaha
Någon jag stör mig på: orkar inte lägga min energi på att störa mig på folk
Intressen: träna, shoppa, killar
senaste person du kramade: nadja

Senaste person du ringde: gabriel
Senaste person som ringde dig: david
Vad drack du senast: cola
Vill du ha barn: ja, fast inte nu.
Längtar du till din nästa födelsedag: nej, eller bara att bli äldre :)
Har rakat dina ben någon gång: nej aldrig, odlar. ja klart jag har!
Är du sugen på något nu: en sjukt go grabb!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: zzzerooo
Använder du hudkräm:japp
Attraheras du av män med skägg: nej
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop eller pappas pop
Brukar du baka: nej, gjorde mycket förr
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: sådär
Vilken låt lyssnade du senast på: rolling in the deep
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej jag sov ju inte ens där, hahah men jag vet inte, kanske är någon som har sovit där?
Vad tycker du är äckligt: folk som smaskar när dom äter och när någon stinker svett
Har du pengar på mobilen: abonemang

Vilken svordom använder du mest? fan eller jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? non
Var köper du dina matvaror ifrån? mamma handlar
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? nej
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja
När var senast någon stötte på dig? 10 minuter sen
Vad åt du till middag senast? kött
Kan du vissla? ja men visst
Tittade du på tecknat när du var liten? ja?
Äger du några popband t-shirts? neej, tror jag inte, nää.
När flög du senast?hahaha vadå flög? jag kan inte flyga?
Pratar du några andra språk? yes si :D
Har du gråtit offentligt? hahaha ah... 
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja, tatuering och två till hål i öronen
Vad har du med dig in på bion? någon jag tycker om
Vad har du för väder? dåligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? har inte gått på gymnasiet än
När sov du senast på golvet? jag föredrar att sova i en säng
Vilken är din favorit drink? söta drinkar, fruktiga
Gillar du din boendesituation? helt okej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? haha många, annars är jag en riktig bitch

 

 

Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland, ibland inte
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ofta? ja, väldigt ofta.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? var stark, vill man så kan man, bit ihop.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej
Tycker du om att krama folk? kärlek till att kramas!
Äger du en digitalkamera? ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? kirsten dunst
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? beror på i vilket tillfälle, annars är de väl inte så svårt att själv slå en pling?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? absolut inte
Är du mörkrädd? i skogen ja
Tre saker du alltid har med dig? mobil, nycklar och mig själv :)

jag erkänner, de blev för mycket smink.


så ja baa okkeeey


fyra bilder


från linnyos bloggis

Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
Tove Styrke – White Light Moment


Kommer du komma långt i livet?
Phil Collins – Two Worlds (Phil Version)

Hur är skolan för dig?
Cascada – Perfect day HAHAHAH ah jo tjena

Vilken är ditt livs themesong?
Sugababes – About You Now

Vilken är din livshistoria?
Kim – En Gång För Alla

Hur ser din framtid ut?
Beyoncé – Single Ladies (Put A Ring On It)

Hur blir din morgondag?
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Mando Diao – Dance With Somebody

Vad är det bästa med dina vänner?
Journey – Don't Stop Believin'

Vilken sång beskriver dig bäst?
Akon – Beautiful

Hur ser ditt liv ut just nu?
Nicki Minaj – Super Bass

Hur var du som barn?
Britney Spears – I Wanna Go

Vem kommer du gifta dig med?
Rasmus Seebach – Natteravn

Hur ser världen på dig?
Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)

Vad tycker dina vänner om dig?
Bonnie Tyler – Holding Out For A Hero

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Ke$ha – Your Love Is My Drug

Kommer du någonsin få barn?
Sean Kingston and Justin Bieber – Eenie Meenie

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Lazee – Heartless

Hur blir du igenkänd av folk?
Velvet – My Destiny - Pitchline Dance Edit

Vilken är din livsfilosofi?
Erik Grönwall – Crash And Burn

Vad tycker dina föräldrar om dig?
Bee Gees – Tragedy

Tycker andra att du är attraktiv?
Blue Lagoon – Break My Stride

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Jessie J – Price Tag

Hur ser du på sex?
Sean Paul – Temperature

De är rätt gött assååå

mms_img24889 (MMS)

De är rätt gött assååå


Vi har precis varit nere på klipporna och ...

mms_img24887 (MMS)

Vi har precis varit nere på klipporna och ätit räkor och badat i solnedgången. Här är det fint väder. De regnade ju sjukt mycket hemma. Så detta är gött. Får se vad som händer nu. Vi hörs när vi hörs. Puss natti:-)


testar en ny upplösning


till havet

förlåt att jag bloggar så dåligt! men senaste veckan har mina dagar sätt iprincip likadana ut! stranden på dagen, kompisar på kvällen. och nu ska jag och nadja snart åka ner med min familj till kusten. i åsa, där min farmor har sommarställe. vi kommer hem på torsdag eller fredag, beror helt på vädret ;) kommer inte ha tillgång till internet men några mobilbloggar med någon bild då och då ska jag nog kunna bjuda er på!
ha de så bra medans jag är borta så hörs vi! puss :)

bloggar tomorroooow


Chillar jävel med max och fredrik!

mms_img26814 (MMS)

Chillar jävel med max och fredrik!


CRASH AND SURVIVE

Hej på er !
Vädret är ju sjukt underbart, har legat på stranden med Nadja, mamma och pappa hela dagen. Vi har spelat massa vollyboll, ätit glass, solat och roligast av allt, nadja har gått runt med mig på axlarna typ hela dagen, haha! Älskar livet just nu, så jävla härligt! Saknar några tjejer bara :( Ebba, Mathilda, Emma och Saga! Buhu :(
Men nu ska Nadja snart hjälpa mig med en sak i håret, ni får se sedan! Fick inspiration från Saga!
igår, så var jag och Nadja hemma hos några killkompisar. vi var nere i sjöstugan och bastade, badade och hade roligt. haha dom hade limmit ihop två uppblåsbara pooler, så vi åker ut med dom på sjön, och sen går det hål i botten så alla ramlar igen. hahaha shit, vi hade en jätte roligt kväll!

Nu ska jag börja fixa!
Imon kanske vi ska åka ner till Åsa!


gammal bild. nyklippt och slingat hår. vill ha så ljust igen, nu är det lite gult. men shit va kort det var!

Living the good lifwe!

mms_img64446 (MMS)

Living the good lifwe!


natti

kom precis hem, är skit trött och vill bara sova. jag bloggar om min kväll imon för er. den har iallafall varit riktigt härlig! men vi hörs imon, och då ska jag försöka att blogga bättre för er. bloggen tar smällen nu när de är fint väder och jag mår bra!
godnatt!

RSS 2.0