Nu blir det film mys :)

Hej alla :D

Jag och Ebba har varit på allum idag :D
Köpte lite smycken och en hårspray.
Drack en jätte god smoothie med melon glass och jordgubbar. Super gott! Testa det ;D
Köpte den på Mamma Mia.

Kollat när Casper spelade match också.

Men nu väntar dom på mig där nere så vi kan sätta igång filmen. Någon Beck film.
Därför blev det ett kort inlägg ;)
Ha det bra, puss :D




Ebbut är på GGGGGG :D

Hejsan!

Sorry att jag inte uppdaterade igår, men jag hade fullt upp hela dagen.
Var på Champions league match. Och Alingsås vann :D
Sen när ja kom hem åt jag och sedan somnade jag när vi tittade på film, lyckat (y)
Så det blev inte av att jag bloggade igår. Men ska försöka göra några inlägg idag ;)

Ebba kommer i vilken minut som helst. Vi ska åka till Allum om ca. 45 minuter. Inga pengar typ men pallade inte vara hemma så det blir nog bara att titta för min del, ska köpa en ny hårspray iallafall :D
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare.
Puss puss :*


Jävligt sugen på dessa!



Finns att köpa här.

 


ÄR MED BRUTT :D

Hej på er, igen! :D

Linnea är här. Vi har precis lagat och ätit tacos. TITTAT PÅ HITTA NEMO :D
Nu kollar vi på Let´s dance men ingen av oss verkar tycka det är speciellt bra ^^ Men solsidan senare är roligare!
Ha en fortsatt bra kväll.
Linnea är knäpp sho hej!







HAHAHHA söta bilder åsido :D


Har inte hunnit uppdatera ;)

Hej på er! :D

SNÖN SMÄLLTER OCH DET HAR REGNAT LITE! Regnet gjorde fan min dag xd

Skulle egentligen träffat Linnea och köpt lite stuff och fixat med hennes hår, men mamma ville att jag skulle åka med till hennes kusin och hälsa på. Anledningen till att jag gjorde det är för att hon har världens mysigaste tvilling pojkar som är 6 månader. Edwin och William. Har myst, busat, matat, torkat spyor och haft roligt xd Hhahaha dom spydde väl på mig 2-3 gånger var xd Funderar på att lägga upp lite bilder på sötnosarna senare ;)

Nu har jag plattat håret och väntar på att Linnea ska komma. Vi är ensamma hemma och ska ha myskväll. Ska laga tacos när hon kommer och snacka massa skit och titta på tv (y)

Ha en bra kväll :D
Pusspuss :*


Bild från när jag fotade i tisdags.




Mår illa, igen -.-

Hej!
Varför försvinner aldrig detta illamåendet!?
Har legat halv död på soffan hela dagen och mått sjukt illa. Men jag fattar inte varför, har ju mått illa i 2 veckor nu, lite värre dom senaste dagarna, så jag är ju knappast magsjuk eftersom jag inte kräks. But but, det blir väl bättre. Coca cola, pannkakor och melon är gott! :D Jag är sugen på färska jordgubbar!
Men jag har iallafall tittat på en film idag, "Bröllopsfotografen". hahhaha den tyckte jag inte om, fatta inte handligen i den. Vet inte om det var för att jag smsa så mycket eller om det va filmen som va dålig , resten av familjen tittar på den nu så jag får se sen vad dom tycker :)

Imon är skolan stängd för dom är rädda att taken ska rasa in för att det ska komma blöt snö xd
Jag som ville till skolan, jag vet geek men care.

Om jag mår bra imon ska jag och Linnea åka och köpa hårfärg och schampoo.
Jag ska färga hennes hår. Vilken färg? Ooh spännande de säger jag inte. Rosa? grön? svart? Ljust? Wait and see bitches ;D Ni får resultat imon, om det inte ser groteskt ut xd
Jaja ha en bra kväll.
Pusspuss :*




B U E N O S D Í A S

God morgon allihopa.
Mår ni bra?
Jag har tänkt att gå till skolan idag, men magen börjar krångla, så jag vet inte än. Kanske åker in senare om det känns bättre då, då missar jag ju inte lika mycket iallafall. Men som sagt, jag får se, jag åker om ca 25 minuter så det kanske har blivit bättre då, ord maybe not. Nu har jag iallafall gjort mig klar, sminkat mig, plattat håret, gjort lite volym lockar i löshåret mm.
Nu ska jag kila ner och borsta tänderna.
Ha en bra dag allihopa!
Kramar (a)


Look of today ;D


Mina nya skor :D

Hhahahah tack till min femenima lillebror som ställde upp som modell. Tro inte att det är mina ben xd





Han gillade dock inte att gå i skorna. Efter att han ramlade ihop på golvet skrek han ba "vem kan gå i sånna här idiotiska skor"

HAHAHHAHAHA jag måste bara berätta en sak som hände när jag och mamma hade lämnat Casper i Göteborg förut. Vi gick förbi några försäljare så kommer en av dom fram till mamma. Så här lät det.

Försäljaren - Ursäkta damen, är du intresserad av att... Så blir han avbruten av mamma som skriker såhär.
Mamma - DAM!? Jag är ingen dam din lilla pojk vaske ( eller något sånt xd ) Så går hon därifrån skit sur xd
Hhahahahhahahah trodde jag skulle dö, så pinsamt.
Jag fatta inte heller va hon mena med de där, men det betyder typ, skitunge xd
Hhahahahha lol xd


Less på idioter!

Okej såhär är de.
Alla vet att jag är borta ifrån skolan ganska mycket? och att jag och Linnea väldigt ofta är hemma samtidigt? Det är ju ingenting vi kan förneka för så är det ju. Varför det är så är imellan mig och Linnea, det har ingen annan ett skit med att göra. Det jag vill komma till är att jag undrar varför alla ska lägga sig i att jag är borta så mycket? Och dessutom snacka skit om det? Ni lägger ju bara ner onödig energi på att bry er om mig? Och det är jävligt lågt att snacka skit om det! Men jag bryr mig faktiskt inte om ni snackar skit om mig, fortsätt med det om ni tror att ni kommer må bättre av det, it makes me famous. Men ni ska inte tro att jag lämnar det bakom mig, jag ska nog kunna bitcha till mig och ge igen ska ni se, don´t worry.
Men varför bryr ni er egentligen om jag är hemma så mycket? Är det era betyg som sänks? Nej det är isåfall mina? Och om ni tror att jag sitter hema och degar i soffan och äter hela dagarna när jag är hemma så är ni riktigt jävla pantade för det gör jag inte, jag pluggar. Och jag vet att det är många som säger att jag kommer få gå om 8an, men jag och min mentor har pratat om det där, och eftersom jag är godkänd i alla ämnen och ligger bra till så komer jag inte få gå om, och det är deras jobb att se till attjag blir godkänd och börjar 9an. Så ni i 8d ni behöver inte oroa er för det, jag ska följa med er till 9an också. Synd för er. För eftersom ni snackar skit kan ni ju inte tycka om mig speciellt mycket? Fast varför bryr ni er då om jag inte är i skolan? Det är väl bara skönt att slippa mig då?

Och allt erat skitsnack om att Linnea är hemma för att jag är det kan ni bara köra upp och rotera för det skulle ju lika väl kunna vara tvärttom? Varför skulle hon vara hemma för att jag är det? Om ni inte lägger märke till det har hon varit i skolan rätt många gånger när jag inte varit där. Och istället för att gå och tro en massa skit, så kan ni väl fråga mig och Linnea hur det är annars? Eller är ni kanske för fega för det?

Och nu ska ni få anledningen till varför jag är hemma så mycket, så kanske ni kan hålla käften om det sen?
Jag har en sjukdom i min mage, eller ja i tarmen. Det hindrar mig från att göra väldigt mycket saker, som att gå i skola, träna, vara med kompisar osv. Jag är ofta och tar prover på sjukhuset men dom hittar inte felet, men något fel är det ju eftersom jag har ständigt ont. Men dom håller fortfarande på med utredningen. Men det kanske är svårt att fatta att jag faktiskt har så ont i magen? Men ni ska vara glada över att ni mår bra och går till skolan varje dag. Ni klagar på att ni vill slippa skolan, men det gör inte jag. Jag hade gärna kunnat gå till skolan varje dag och lära mig massa saker, så det är inget skolk inblandat i detta alls.

Och om det inte hade varit jag som hade skrivit detta inlägget och läst det på någon annans blogg så hade jag fått intrycket direkt av att det ligger hat bakom det. Men det ska jag säga att det gör det absolut inte. För jag tycker om min klass egentligen, bara att den kan vara väldigt ytlig och dryg. Men det kanske alla är ibland? I don´t care, för läget är som det är och jag tycker iallafall om klassen. Blir bara jävligt lack på allt skit snack.

 

 


M I É R C O L E S

Hejsan allihopa!

Vakna idag med världens jävla smärta i tarmen. Va bara att försöka sova vidare, för när jag sover känner jag det inte. Hoppades på att vakna utan att ha ont, men så blev det inte, hade nästan ondare. Men nu är det lite bättre, och jag ska till skolan imon :D

Lyssnar på "owl city" non stop på spotify. Grymt bra!
Nu ska jag fixa ögonbrynen och göra en ansikts peeling. Ska nog åka med mamma och handla sen, måste köpa några ansikstmask.
Puss



 


Godnatt sweetherats.

Har tittat på  "Heartbreak hotel!" nu. Helt sjuk film xd Jag och Linnea typ knarka den filmen sommaren 2008.
Men den är rolig :)
Men nu ska jag sova bort mitt illamående och min huvudvärk. Vi hörs imon.
Sov så sött.
Nattinatti.


HAHHAHAHAHAHHAHAHAHA...

...HAHHAHAHAHAHAH tittat på massa bilder från i sommras nu och upptäckte att jag var en jävla paparazzi, och de stavar vi rätt på också (y)
Har zoomat in på massa olika killar på massa olika ställen.
HAHHAHAH När vi har varit på stränder, resturanger på stan osv. HHAHAHAH undra om jag va desperat när Hampus va i Grekland? xd


Jag vill ha vår nu!

Tittar just nu igenom massa bilder från sommaren och våren 09.
Och jag saknar så sjukt mycket!
Solen kan ju fortsätta smällta bort snön så kan vitsipporna få blomma ut tack.
Kan man önska sig vår i födelsedags present, för om man kan de, så ska ni se att det är härlig vår den 14 mars ;D


SNÖN SMÄLLTER!!!!!!!!

Hej på er!

Idag har jag inte varit i skolan. Är jätte förkyld och hade feber i natt :(
Jag saknar Wille så jag tror jag spricker snart eller något :o
Sov till 12 tiden idag sen tittade jag på "16 and pregnant" på MTV i två timmar, minst.
Tycker det är jätte bra, varför vet jag inte, tycker bara de. Själv skulle jag INTE vilja få barn om ett år.
Men om 10 år vill jag nog gärna ha en liten bebis ;D

Har varit ute i solen med mamma emil annika och casper. Har fotat och "solat" xd
Faktiskt plus grader i solen.
Hahhaha Linnea faktiskt = fuck this. Hahhahah kunde inte låta bli.

Märker att mitt hår börjar bli gult :s Så jag ska gå ner och duscha nu med silver schampoo + silver inpackning (y) Får nog lägga i de i löshåret med annars blir nog mitt hår ljusare än de andra ;)

Ha en fortsatt bra dag.


Back to school!

Hejsan!

Idag hade jag sovmorgon till 10.20
Jävligt skönt på tanke på att jag vaknade klockan 04.00 inatt och somnade inte förän vid 06.00 igen.

Men väl i skolan så började vi med Engelska. Jävligt soft lektion. 40 minuter lång och titta bara på film typ hela tiden.
Gick in till stan med Linnea och Ria. Köpte ett par sommarskor och ett puder. Sommarskor i 1 meter snö tänker ni? Men jo fan, skit snygga och as billiga. Kunde inte låta bli xd Ni får nog bild någon dag, vet hur det brukar gå när jag lovar bilder.
Sen hade vi matte, skit rolig lektion, gjorde inte ett tal, bara garva med Linnea och Ria hela tiden!
Språk sen och sedan tog jag och Linnea tåg och buss hem till henne. Vi hyrde även en film inne i stan. "Allt för min syster" hette den. Grät till och från hela filmen. Den var hemsk. Handlade om en tjej som hade leukimi (stavning) och i vissa stunder blev jag väldigt påminnd om när mormor låg jätte sjuk på sjukhuset. Men den är definitivt se värd!
Flumm i busskuren sen åkte jag hem.

Nu kollar jag på tv och chattar lite.
Ska sova tidigt idag för jag är förkyld och hängig, jag vill må bra imon, så då är de bästa att sova :D

Hoppas alla har haft en bra dag och ha en mysig kväll.
Kramar!





Godnatt!

Inte uppdaterat så bra idag, men jag har inget att skriva om, inget nödvändigt ni behöver veta iallafall ^^
Finns det något ni vill att jag bloggar mer om? Fram med det då, alla förslag är välkomna!

Sov gott kära läsare!


Inlägget skulle upp igår, men det krånglade så ni får de nu ;)

Hej!
Hhahah som jag sa bakade jag capcakes. Och det gick jätte bra till en början med, tills jag skulle smälta choklad och mikron börjar brinna! Brandlarmet gick igång, tur de för jag märkte ju inget, vänder mig om och de är tät svart rök i hela köket! Fick panik + att jag fick en astma attack, smidigt.

Men muffinsen blev iallafall söta ;)
Ni får lite bilder!








Örongodis!

Här får ni en härlig låt att lyssna på, själv älskar jag den ;)
Nu ska jag baka capecakes (stavning xd)
Puss&Kram



NU RÄCKER DET!

Godmorgon allihopa!

Fy fan va det snöar och blåser!
Det har kommit en halv meter snö inatt och jag HATAR snö verkligen!!!
Linnea den stackaren är påväg hem från fjällen i ovädret. Och jag kanske ska träffa William en stund nu på dagen, men det beror nog på om någon vill köra i detta vädret.
Aja ikväll ska jag och Linnea iallafall få träffas, har inte träffats sen förra torsdagen :'(
Så ikväll blir det mys till melodifestivalen! :D

Hörs sen, Puss på er ;*




Värsta rolig fredag!

Hejsan på er!

Dagen började med en god frukost. Varför? Jo för jag slipper äta helt mjöktfritt nu! För äta låglaktos (y) Så jag fick äntligen äta mat som inte smakade havre xd

Sen åkte vi till Västra Bordarna och hämtade lilla Ebbut. Åkte upp till Vårgårda och bort till skidbacken.
In i något litet hus och hyrde pjexor (HAHHAHAH STAVNING) och skidor. JAG FICK LILA :D
Jag fick inte dom chock rosa stavarna :'( Tjatade på Ebba om de hela dagen typ xd
Hhahahah vi har iallafall haft en jätte rolig dag. Mycket åk, mycket vurpor och mycket skratt och definift mycket roligt! Tack så jävla mycket för dagen! Måste vekligen göras om!
Tänker nog vara lite snäll och KANSKE lägga upp lite bilder sen.

Hörs senare, puss :*

 


Klippt mig ;)
























MAHHAHAHAH LAURING!




Namnsdags barn skulle jag tro :D

Hejsan allihopa!

Idag vaknade jag av att min lillebror hade totalt cp ryck. Han låg på mitt golv och skrek och slog på sina trummor och va riktigt allmänt jobbig! Efter en timma slutade han, fy fan.
Sen gick jag upp och åt lite frukost och gick ner och duschade.
Skulle varit med William idag men det blev inte av, utav olika anledningar. Men imon efter vi har åkt skidor ska jag nog träffa han. Tror han kommer få ta hand om mig för jag kommer va typ död xd

Idag har jag iallafall varit med pappa och Casper hos farmor.
Åt lite där och gick på promenad och så. Fick pengar också, ahahhahah de va de roligaste av allt :D

Sen åkte vi till någon zoo affär -.- och sen in på en affär som jag kallar typ Turkaffären. Det är bara massa utländska saker där. Seriöst vi är i Sverige och ändå skulle alla utlänningar komma fram och pilla mig i håret :O Omg asså! Haha nej jag är inte rasist eller något sånt alls, för jag har många utländska vänner som jag tycker jätte mycket om, så tro inte något sånt ;)

Nu har jag precis ätit Pannbiff potatis och sås ifall ni ville veta :D

Ska snart upp till Alingsås och gå på a-lags matchen, alla i F-95 skulle de. Har ju handbollsuppehåll pga mig mage, men detta är ju inte direkt jobbigt xd så de henkar jag på! (y)

Hörs kanske sen.
Sköt om er!


Ebbut and Urbut day, typ iallafall :o

Hej sötnosar!

Idag har jag varit med världens bästa Ebba.
Hon kom hit vid 12 tiden. Då tog vi på oss och gick ut med Leo.
En lång promenad på 1 ½ timma. Men det va jätte skönt och roligt.
Gick ner till sjön. Men jag kan säga såhär, när vi kom hem va vi rätt blöta, iallafall jag.
Skulle vara duktig och ta en genväg, så tänker jag inte på att de va mycket snö där, så jag hoppar rakt ner i diket och typ försvinner bakom all snö och hade snö upp till låren! HHAHAHAHAH Ebba höll ju på att dö xd
Sen gör hon själv samma tabbe, rätt åt henne (a)

När vi kom hem lekte vi med korvarna. Ebba tog hand om dom när jag gjorde annat.
Hahhaha när Ebba steker korvarna så säger hon såhär.

"Hallå Frida jag får värsta kramp i handleden när jag håller på så mycket med korvar"
HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA

Sen åt vi självklart korv med bröd då ^^
Efter vi hade kollat lite klipp på youtube va de bullbak som gällde.
HAHHAHAH vi ska inte gå in på detaljer men de va stört iallafall.
Bakade bullar för våran underbara dag på fredag ;) Skidåkning på g. Så jävla pepp! Vi taggar!

Bullarna va jätte mumsiga, typ värsta krispiga, lol xd

Efter vi la över lite musik och filmer på ett usb till ebba så kom hennes pappi och hämta henne :(

Tack för en super rolig dag tjejen!

Har nu kollat på "Sommaren med Göran". Jätte rolig och härlig sommar och kärleks komendi. Verkligen se värd ;) Eftersom jag saknar sommaren så ska jag nog se den snart igen, så skön sommarfeeling ;)

Nu kollar jag på Johan Falk och det ska jag fortsätta med ;D

Puss på er!



 


ALLT ÄR LIKSOM ROSA! EN ROSA VÄRLD TYP!

Hej bloggen!
Fettisdagen idag, alltså semlans dag. BLÄÄ jag hatar semlor! Precis bakat semlor med mamma och Casper till familjen, men jag tänker då fan inte äta de. Vet inte varför jag inte gillar semlor, de är liksom bara, äckligt.

Idag har jag varit i Göteborg med Mammi. Köpt nya saker till mitt rum.
Hade rätt mycket rött innan, men jag bytte ut de imot ROSA :D:D:D
Det blev jätte mysigt, lite vårigare, de gillas (y)

Imon ska jag träffa Ebba. För ebbut is like a BÖKLL! Hahhahahahahhahahahah. Bara Ebba som fattar men what ever.

På torsdag ska jag nog vara med William, de blir gosigt :)

Och på fredag gäller de, då fan, jag och Ebba ska åka skidor med Pappa Casper (Fredrik) Emil Annika Viktor och Mattias. Det blir nice! Så för fan akta er suckers!

Ha en bra kväll. Kram!


KNARKAR




Jag hörde hennes röst, jag vet att det var hon.

Hej allihopa :D

Idag har jag gjort en stor rensning bland mitt smink.
Hahhahah jag började vid 11.00 och va klart 17.00
Det va jävligt jobbigt ska ni veta!
Men nu är det snyggt i alla lådor och jag vet precis vart jag har allt.
En låda för ögon make, en för läpp make, en för ansikts make osv.
En låda med hårprodukter och en med smycken.
Nu är de najs asså :o

Nu ska jag ner och mata Linneas kaniner eftersom hon är i snön!
Puss hej!


Allahjärtans dag blev ett fiasko.

Hej på er.
Alla<3dag idag som alla vet. Skulle varit med älskling och haft lite mysigt hemma spa eller något.
Men jag låg vaken hela natten och hade jätte jobbiga kramper i tarmen. Som höll i efter en timmas sömn. Fram mot dan när jag va ensam, så va de dags att ta ny smärtstillande, och då krampade de som i helvete så jag ramla ihop på golvet och svimmade. Så jag träffa inte Wille idag.
Men det blir kanske på tisdag istället.

Men jag har verkligen världens bästa pojkvän.
Så förstående och så mån om mig.
Han är verkligen den bästa som finns!
Jag älskar dig William!




HHAHAHAHA Snyggaste klottret EVVVAHHH :o

 


Nu ska jag nana kudden!

Nu har jag skit ont i huvudet och mår illa. Är jävligt trött. Ska nog sova imon. Laddar ner massa musik som ska in i iPoden fan. Vill bli klar innan jag lägger mig. Men nu orkar jag inte vara vaken längre xd
Ska ju faktiskt ha mys med älskling imon/idag xd

William är bäst och jag ska lägga mig och drömma om han nu.

Godnatt!


Jag börjar bli dålig på att blogga :/

Hej på er!

Idag har jag varit i Göteborg med min familj.
Vi gick runt och tittade i massa affärer, fikade och hade bara en allmänt mysig stund tillsammans. Så som mina föräldrar vill ha det ibland.
Köpte faktiskt inte alls mycket saker idag. Bara två in köp :o För ett tuggimi från en tuggimiapparat räknas väl inte?
Köpte en ljusrosa spetts bh och ett data spel. HAHHAHAHAHHAHA Frida spela data, omg fattar ni eller? Men de va väldigt billigt och jag visste att jag inte skulle ha något att göra när jag kom hem, så jag köpte de mest för skojskull. Rollercoster tycoon 3 eller något hette de xd Man bygger typ ett eget tivoli.

Mått jätte bra hela dagen idag, men nu på kvällen vid 8 tiden typ, så körde magen igång igen. Dum jag va som trodde att jag skulle få en fel fri dag. Bull shit. Men jag tror faktiskt att jag är mjölkallergisk. För jag har ju uteslutit mjölk i två veckor nu, och det har faktiskt blivit bättre, men nu på kvällen åt jag en morotskaka, som innehöll mjölk, och det var efter de som magen började. Som man börjar ju undra om de kan vara mjölk allergi? Jobbigt isåfall.

Aja ska se på film nu.
Gödnatt !



BH från Cubus 149:-


Godnatt!

Hej på er!

Sjuk idag. Jätte ont i magen och mått illa. Huvudet har krånglat också, alltså haft ont xd
Pappa kom hem med röda tullpaner till mig! :D
Eftersom jag har mycket rött i mitt rum passade dom bra in, + att jag älskar blommor och blir glad av dom.

Nu ska jag iallafall lägga mig och läsa.
TRE - ett hål i själen.
Läste första kapitellet förut och fastnade totalt! Måste läsa vidare nu.
Godnatt sov sött!<3


Torsdag eller som Linnea säger, TOOOORSDAG.

Hellu !

Skola idag.
Hade sovmorgon som alla andra torsdagar. Men eftersom Linneas mammi va i Stockholm idag så fick vi pka buss och tåg. Men det gick ingen nöd på mig eftersom det har varit så fint väder idag, allt blir så mycket lättare då.
Mentorstid, EA, Spanska och Hemkunskap, tror inte vi hade något mer? xd
Efter skolan åkte Linnea med mig och pappa till doktorn. Efter de åkte vi hem till Linnea och skulle plugga för Franska revolution provet som vi har imon. Men det blev mer att äta popcorn och snacka massa.
Åkte hem vid sex typ, satt och pluggade med pappa i närmre tre timmar. Usch fy fan va tråkigt, tyckte dock inte pappa xd men nu är det gjort och jag kan de (y)
Så jag taggar provet imon.

Lov snart och alla hjärtans dag på söndag.
Älskar den dagen.
Vad ska ni göra på alla(L)dag?
Själv så ska jag vara med Wille. Det blir mys (a)

Hörs imon. Kram (L)


TACK KEVIN!

Kevin gjorde en söt bild till mig som jag ska ha i slutet av inlägget.
Blev super glad, mina blir bara fail xd
Han sa något om tråkigt och donken sen fatta jag inte mer xd
Tack ändå xd


FÖDELSEDAG!

GRATTIS CONRAD PÅ 15 ÅRS DAGEN FÖR FAN!
Hoppas du har haft en bra dag!
Kram på dig!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS


PLUGGAR!

Pluggar Franska revoulitionen nu suckers.
Det är jag som blir smart och inte ni. MAHHAHA :D
Kung av sol den ni, JAG FATTAR LIKSOM INTE NI :D
Nu måste jag fortsätta så jag blir ännu smartare.
Om det nu går att bli ;O


En flickas uppväxt med en cancersjuk mormor.

Jag har tänkt berätta om hur det är att växa upp med en cancer sjuk mormor för er.

När jag var runt 3 år, så fick jag veta att min mormor hade fått bröstcancer. Min mormor. Jag fattade inte. Jag var ju så liten, så jag tänkte ju inte på det. Att mormor bara hade ett bröst var helt normalt. Att hon åkte in och ut på sjukhus för att operaras var ju också rätt normalt efter ett tag. Man var liksom förberedd på allt.
Åren gick och cancern försvann men kom tillbaka lika fort igen. Och så höll det på i flera år. 
När jag hade blivit 9 år gammal hade mormor blivit bättre. Trodde jag. Jag minns så väl den sommarkvällen hon och morfar var hemma hos oss. Vi hade grillat, badat i poolen och spelat krocket.  Så tar mormor iväg mig och säger att vi ska gå på promenad och plocka blommor. Hon tog mig i handen och gick iväg med mig på grusvägen.
Vi gick in i kohagen där alla fina blommor växte. Tillslut stannade hon upp och sa, "Pärlan, jag måste berätta en sak för dig". Mormor kallade mig alltid för Pärlan. Så berättade hon att cancern hade kommit tillbaka, och spridit sig i hela kroppen, och att hon skulle opereras veckan där på. Varje gång jag visste att mormor skulle opereras fick jag alltid panik. Jag trodde alltid att hon skulle dö. Men hon förklarade för mig att det är bättre att hon opereras än att låta cancern sprida sig ännu mer. Tårarna rann ner för kinderna och räddslan spred sig i hela kroppen. Den kvällen, va den sista kvällen jag såg mormor må bra.

Efter operationen blev hon nästan ännu sämre. Åkte in akut på sjukhuset nästan så fort hon kom hem igen. Jag ville vara hemma hos mormor och morfar varje dag och varje natt. Ligga på min bästa kompis arm och känna mig trygg. Njuta av den tiden som var kvar. För jag visste att slutet var nära, alldeles för nära.
Men tillslut fick jag inte stanna kvar där längre, hon ville inte att jag skulle se hur dålig hon var. Hon låg döende på sjukhus ett tag. Men sen blev hon lite bättre.

Det var då mormor och morfar flyttade ifrån Göteborg och flyttade upp till Alingsås. Dom ville ha närmre till oss, och närmre till sjukhuset. Mormor har alltid varit envis och aldrig slutat kämpa. Men tillslut räckte det inte till.
Sommaren kom år 2006 som varje år.
Hela familjen satt ute i trädgården och spelade spel efter middagen och morfar ringer på mammas mobil och är panikslagen. Allt han fick fram va att hon va tvungen att komma. Mamma lämnade bara och sa, "jag måste åka till mormor, jag ringer sen", sen stack hon. Jag fattade vad som höll på att hända. Jag va inte helt dum i huvet. Jag fick panikångest och skrek som ett litet barn. Sprang ifrån huset. Ut från vägen och ner till sjön. Jag bara sprang och sprang, visste inte vart jag skulle ta vägen. När jag satt där nere på klipporna vid sjön kommer pappa dit. Han kramade om mig, vädligt länge. Sa ingenting, bara tog mig i handen och gick hem.
När klockan var runt 22.00 ringde mamma och berättade att mormor låg på sjukhuset, hon hade fått jätte ont i magen där cancern satt och hållt på att kväva sig själv. Mamma kom inte hem den kvällen.
Dagarna gick och mormor blev bara sämre och sämre. Fredriks studentdag var den sista dagen hon var medveten om vad hon gjorde, då hon fortfarande kunde sitta och prata med oss.
Vi va på sjukhuset hela den eftermiddagen. När vi skulle gå, så bad hon alla gå ut, förutom mig.
Jag gick fram och satte mig på sängen bredvid mig. Och jag minns så väl vad hon sa, dom sista orden hon sa till mig. " Frida, jag orkar inte mer nu, jag orkar inte kämpa mer. Jag vill verkligen inte det här, men jag ser ingen annan utväg denna gången. Jag älskar dig hjärtat och jag vill att du tar vara på ditt liv och lever ett lyckligt liv, jag lämnar dig inte, jag kommer vaka över dig, finnas med dig hela tiden som en ängel, jag ser allt det gör, och jag vill att du lovar mig en sak. Börja aldrig röka, lova mig det. jag vill inte att du sörjer över mig, jag vill att du minns alla vackra stunder vi har haft tillsammans. Jag älskar dig Pärlan"

Jag lovade henne att aldrig börja röka, och det har jag hållt, än så länge, men eftersom det var något av det sista hon sa till mig känner jag mig skylldig att hålla det löftet.

Den sista kramen, den varma kärleksfulla kramen, den sista gången jag höll om henne, men det visste jag jag inte då. En puss på kinden. Massa tårar, sedan gick jag ut ur rummet. Helt förstörd.

Två dagar senare, kom mamma hem tidigt på morgonen ifrån sjukhuset. Mycket tidigare än dom andra dagarna. Jag fattade vad som hade hänt. Hon kom upp och väckte mig den där fina sommar morgonen efter hon hade pratat med pappa. Dagen innan skolavslutningen. Hon kom upp, satte sig bredvid mig, tog min hand, och sa dom jobbigaste orden jag någonsin har hört. "Mormor är död". Jag blev helt stumm. Bara tittade. Det tog  minuter innan jag reagerade på dom orden hon sagt. Sen strömmade tårarna ner för kinderna.
Både jag och Casper var hemma från skolan den dagen. Vi åkte med mamma upp till sjukhuset för att säga "hejdå" till mormor. Vi mötte Morfar Annelie och Fredrik. Morfar och Annelie var rätt lugna, och nästan avslappnade av händelsen, men det som gjorde mest ont, var att se Fredrik så. Jag hade aldrig sett honom så. Den glada och roliga killen var helt förstörd. Det sved i hjärtat av att se det.

När jag gick in i rummet där mormor låg, hade sjuksköterskorna tänt ljus på borden, ställt in blommor på rummet, och tagit på mormor ett nattlinne. Hon låg där i sängen, blek i ansiktet med ena ögat halvt öppet. Det såg ut som hon sov. Jag blev så lugn av att bara sitta där och titta på henne. Jag fattade inte vad som hade hänt. Att hennes hjärta hade stannat, att pulsen hade slutat slå, att hon inte andades. Jag kände en sista gång på hennes mjuka bruna hår och tog tag i hennes hand, pussade henne på kinden. Viskade i hennes öra att jag älskar henne.
Sen gick jag därifrån.
Det var sista gången jag såg min mormor. Min alldeles egna mormor, levde inte längre.
Hela den dagen låg jag ute i solen och bara grät och grät. Ville bara vara för mig själv. Men jag visste att hon inte var borta. Och det är hon fortfarande inte.

Dagen efter var det skolavslutning. Det värsta skolavslutningen jag varit med om! Jag gråter så fort jag hör, "Den blomstertid nu kommer".

Begravningen veckan efter vill jag faktiskt inte skriva om. Jag klarar inte va det.

Men midsommaren därimot var den värsta midsommaren jag varit med om!
Det kändes som att mormor inte betydde någonting för vissa, men det kanské var deras sätt att bearbeta sorgen? Vad vet jag. Men hela dagen var ett stort kaos. Fy fan för den dagen! Jag och Julia var så jävla arga på alla idioter som var där. Jag skrek som ett jävla pms barn på min morbror. Nej usch, jag vill inte berätta vad som hände.

Det var svårt att fatta att hon var borta. Jag hade aldrig varit ifrån henne mer än en vecka. Jag trodde fortfarande att jag skulle få träffa henne snart igen. Men det blev inte

Tjejkväll hos Ebba. Kvällen i bilder.













Ni kanske får fler bilder någon annan dag.
Ska ladda upp filmer också ;)




Hemma, idag igen.

Jag är rädd.
Rädd för vad som kommer hända.
Rädd för att det jag inte vill ska hända kommer hända.
Rädd för framtiden.
Rädd för mig själv.
Rädd för att tänka mig ett liv utan dig.
Rädd för att bli lämnad.
Rädd för det mesta.

Jag är en tönt.


INTERNET FUCKAR...

Hej allihopa !

Linnea slaga här inatt. Roligt, men hon fick cp på mig efter att jag hade pratat med William i telefon i drygt 2 timmar. Hahaha sorry xd

Idag har jag bara tagit det lugnt.
Internet har haft totalt cp!
As segt och kopplar ifrån sig hela tiden.
Blääää!

Aja jag kollar på Wallander nu och det tänker jag fortsätta med.

Puss hej jag älskar Wille.


HAHAHHAHAHAHA

Jag och Linnea kan denna dansen nu!
Ni får kolla länken för det gick inte att bädda in.
http://www.youtube.com/watch?v=FxdewJlFcn4

 


MELODIFESTIVALEN.



Nu har jag och Linnea kollat. Ola va bäst.
Tjohej.


Slarvar lite med bloggandet? :o

Hej på er!

Kvällen igår va fantastisk rolig med brudarna. Tjejkväll hemma hos Ebba då.
Eftersom det är tjejkväll tycker jag inte man ska avslöja allt för mycket vad man gör. För det är väl så? :o
Men lite bilder ska jag nog kunna fixa åt er. Blir troligen senare för nu är jag så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska nog sova en stund så jag orkar med kvällen sedan.
Ska hem till Linnea och kolla på Melodifestivalen med henne.
Det ska nog bli mysigt.

Fan vad jag är sugen på att bada på Vattenpalatset i Lerum?! :o
Det får bli av nästa helg tycker jag!
Plus att det är väl allahjärtansdag nästa Söndag?
Det blir mysigt (a)

Hörs senare.
Pussar :*


GRATTIS JULIA!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN PÅ 15 ÅRS DAGEN!

Skriver mer imon ;)




A good day :)

Hejsan allihopa !

Idag hart jag varit i skolan.
Helt okej dag, eftersom det fick väldigt fort.
Mentorstid, EA, ungdomsmotagninen och hemkunskap.
Hahahah på ungdomsmotagningen fick Linnea en as äcklig choklad kondom.
Den lukta verkligen skit! Jordgubben va yummie (a) Bara så ni vet.

Efter skolan tog jag och Linnea tåget ner till Göteborg.
Gick till Safari och köpte löshår.
Det gick förväntansvärt fort där.
Innan när jag har köpt löshår har det krånglat massor med hårfärgen.
Men nu gick det bra!
Sedan gick vi runt på lite olika ställen.
Köpte ett par jeans, som dock var alldeles för små.
Så jag får väl byta dom på Gina i Alingsås imon.
Fixade Ebbas present också.
Men den kan jag inte skriva om nu eftersom hon läser bloggen.
Så ni får se på bild efter vi har varit hos Ebba ;)
För presenter ska ju trottsallt vara en överraskning.

När vi kom hem satte vi oss och sydde ihop löshåret
och sydde fast clipsen.
Sjukt tråkigt och väldigt segt, men det skulle göras.
Så det var bara att stå ut.
Men det blev bra.
Tycker dock att håret såg lite fail ut eftersom det var tunnare än mitt.
Men så va det med det förra också.
Men det blev bättre efter ett tag när det började bli slitet xd

Nu har jag iallafall duschat och gjort en silverinpackning och en kroppsskrubb.
Skönt.
Nej nu ska jag fortsätta titta på Änglagård.
Take care sweet hearts.


GODMORGON SÖTNOSAR.

Nu har jag precis ätit frukost. Och som jag har berättat innan så får jag inte äta mjölkprotein eller laktos produkter på en månad, så det finns inte jätte mycket gott att äta. Testade chokladhavremjölk (för all den mjölken jag får dricka är det havre i :s) och tänkte att det kanske smakade som Oboy. Men tjena, vad tänkte jag med :o Det smakade BLÄÄÄÄ. Min macka va iallafall god ^^

Idag börjar jag vid 10.15 eller något sånt. Så jag åker inte förän 09.30

Men nu har jag inte tid att sitta här mer, ska sminka mig och platta håret, och hitta något dugligt att ta på mig, är sjukt trött på mina kläder.

Ha en bra dag allihopa så hörs vi när jag kommer hem i eftermiddag/kväll.


Bild från i början av sjuan, jag saknar. Och Frida hade brunt hår :o


Man märker att jag inte är frisk :o

Åh seriöst! Vad är det med mig? Jag knarkar fan bög band. Fattar ni hur illa detta är? Jag hatar egentligen sån musik. Men jag mår ju faktiskt inte bra så vad ska man förvänta sig :o
Jag har tänkt titta på en film snart. Tror det blir "Flickan som lekte med elden".

+ att jag vill berätta för er hur mycket patetiska idioter det finns i våran värld. Skaffa ett liv och sluta tracka andra. Det va det jag ville få sagt. Tack och hej...


Datan är cp seg :o

Hej på er!
Frida är fortfarande sjuk. Men på mår bättre idag. Blir nog skola imon iallafall. Måste verkligen till skolan. Saknar Wille och alla kompisar. + att jag vill till stan sen så jag kan få köpa mitt löshår och Ebbas present. Jag och Linnea har en nice present på g Ebba ;D

Idag har jag iallafall pluggat, matte, svenska och engelska. Inte roligt men är tvungen, vill inte komma efter för att jag är sjuk. Jag har nyss gjort en ansiktsskrubb och ska snart hoppa in i duschen med silver shampoo (y)

Hörs senare. Ta hand om er ;)


PARADISE HOTEL

Jag tittar på finalen i Paradise hotel nu. Ville att Greta och Cimon skulle vinna men det går ju inte xd
Hahha men men. Får se hur det går ;D

-Jackie, finalen kommer bli som en orgasm (y)



Usch!

Hejsan !

Var hemma idag. Har mått jätte illa hela dagen och haft ont i magen.
Men eftersom jag hade fått en frisör tid idag för att färga om håret så fick jag åka dit ändå. För så som jag såg ut gick ju inte :o Men nu är det fixat och det ser mycket bättre ut.
Jag och mamma åt jätte god sallad på Sally's innan jag åkte på träningen. Vilket inte va någon bra idé. Ni som vet vad som hände vet, ni andra behöver inte veta.

Nu mår jag lite bättre iallafall. Får se hur det blir med skolan imon. Vill gå till skolan så jag kan åka med Linnea till Göteborg efteråt. Men jag får se ;)

Vi hörs när vi hörs ;D
Puss på er.


H&Ms modell :o

Hahhahhaa hon ser oprofessionell ut? Inte direkt som en modell?
En av H&Ms modeller. En sån stor kedja borde väl kunna hitta en bättre modell?




TIDSFÖRDRIV, ni behöver inte läsa xd

132 tonårsfrågor

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ah
hur många har du varit kär i? - hahah de vet ja nt xd de spelar ingen roll nu.
är du kär just nu? - om ja är :o

- 10 frågor om dig själv
namn? - Frida
när fyller du år? - 14 mars
några piercingar? - öron och navel
vad har du på dig just nu? - trosor och bh :o
vilken årstid är bäst? - lätt sommaren.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vaknda utan att ha ont i magen.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - mina ögon
vad är du bra på? - att vara jag?
vem älskar du mest på denna jorden - william.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Linnea
vem är den roligaste av dina vänner? Hahaha Julia kanske? xd
vem är snyggast av dina vänner? - Skulle jag va kompis med någon som är ful? :o hahah nej men jag vet inte. tänker inte så om mina kompisar xd
vem är mest partyprisse? - Vet faktiskt inte riktigt :o
vem är den du helst har filmkväll med? - mina bästa vänner kanske?
vem av dina vänner är mest "evil"? - SOFIA ÄR EN BADGIRL OCH GUDDAN (A)

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - I familjen? Mamma.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - Casper xd
vem ser roligast ut - Pappa xd
vem är coolast?-  Dom andra är ju inte direkt coola så det får fan bli jag :D
har ni något husdjur? - Ja xd
vem har du mest gemensamt med? - Mamma
vem står för underhållningen? - Olika? xd
vem sover du oftast med? - Ingen i familjen xd sover helst själv då i min säng xd
roligaste kvällen med familjemedlem? - Vet inte
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - En timma sen kanske :o hon sover nu xd
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Samma som mamma typ.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - doktorn, skolan, stan mm.
har du varit glad idag? - JA!
har du varit ledsen idag? - ja xd
har du gjort något bra idag? - Ahh faktiskt
vad ska du göra nu? - Sova tror ja xd
har du gjort något dåligt idag? - nej? ELLER JO AHHAHAHA LINNEA XD
vad har du ätit idag? - Usch fyfan snacka inte om de xd
har du duschat idag? - ah
är du trött nu? - jaaa!
vad händer imon? - Skola, frisören EBBUT :d och handboll :) äntligen xd
har du varit i skolan idag? - aa
Hur mår du just nu? - ont i magen.
Har du piercat dig? -  inte idag? xd
Är du hungrig nu? - ja
Vad är klockan nu just nu? - 23.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  Msn, blogg.se bdb spotify

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - Linnea
Vem ringde du senast? - William
Vem sms:a till dig senast? - Oscar
Vem sms:a du till senast? - Marcus

- Övrigt
Har du sminkat dig idag? - ja

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nej tittar på film
Vilket är ditt favoritband? - Gillar många
Vad gillar du för musik? - Typ allt

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ah
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- Smink & Hår
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - nej, håret ser fett ut då på mig :o
Använder du ögonskugga? - sällan
Använder du kajal? - sällan
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - ibland
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - JA!
Använder du skinspray? - ah ibland
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - yes



Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - beror på om man har bra eller dålig hårdag
Plattar/lockar du håret varje dag? - ja
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - palla xd

- Kärlek
Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - pussat xd
Har du ett förhållande? - a
Är du romantisk? - rätt så xd
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - hahahah nej, xd
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?  tyvärr ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Tor tror ja xd minns fan inte xd
Hur länge höll det? - HAHHAHA vi va rätt små xd
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - aldrig.
Vem sov du senast bredvid? -  ja vem fan va de xd
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - wille
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - no
När fick du din första kyss? - Oj det minns jag inte, länge sen
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej xd
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Olika.

 


Älskar min brun utan sol!

Nu på vintern vill man ju gärna inte vara blek? Och sola solarium är ingenting för mig. Men jag har hittat en BUS produkt jag älskar. Man får synligt brunare hud efter första användningen. Så nu är Frida inte lika likblek, bruna ben iallafall xd

Har för mig att jag köpte de på apoteket för ca. 49:-
Väldigt billigt pris.
ACO sunkissed heter den :)




Till min allra bästa underbaraste vän!

Jag har en vän. En vän som ingen annan har. En alldeles speciell och underbar vän. En bästa vän. Linnea Elvira Johansson heter hon.
Anledningen till att jag skriver detta inlägget är att jag vill visa hur mycket jag älskar henne. Orden , jag älskar dig, är stora ord man inte ska använda om man inte menar det. Och jag önskar det fanns starkare ord än dom som jag kunde ge dig.

Det som du och jag har Linnea, det som vi, tillsammans har, det är stort, riktigt jävla stort.

Allt började med att vi "lekte" tillsammans på rasterna med alla andra tjejer. Vi tyckte inte riktig om varann i början. Jag va blyg och du va den som pratade nonstop. Nu är det tvärttom?
Du va hemma hos mig och åt glass (ovanligt att vi äter glass xd). Vi kanske inte va riktigt lika då, men jag ville ändå hoppas att det fanns något där som kunde skapa något fint. Dagarna, veckorna, månaderna gick. Banden mellan oss blev starkare och starkare. Min önskan slog in. Vi blev oskilldbara.

Sommaren 2008 va en av dom bästa sommrarna jag har varit med om. Vi hade en underbar sommar Linnea. Inga beskymmer över killar,vänner, skola, föräldrar, framtiden eller något sånt.
Vi va i vid havet i Åsa. Hade super kul fast vädret sög. Sov över flera gånger i veckan. Shoppade, solade, badade, tältade och massa massa kul! Jag tycker det är synd att jag inte bloggade då eller skrev dagbok så jag hade haft allt kvar. För minnena bleknar ju lite, men dom bästa glömmer jag inte.

Men så blev det Augusti och skolan börja.
Vi började 7an. Då va de stort.
Det va spännt, men på ett bra sätt. Få träffa massa nya vänner. Allt började bra.
Men tiden gick och allt var inte lika bra som innan.
Bråken i klassen började. Alla va elaka mot varandra. Ingenting va som vi trodde det skulle vara.
Det tog drygt ett år för allt att lösa sig. Allt vi gick igenom, vill inte nämna det personliga såhär öppet.
Vi va jävligt nära att byta skola. Men jag är glad att vi inte gjorde det.
Vi fick helt enkelt lära oss att vi dög, att inte ta åt oss av all skit. Det tog tid, men det blev hela tiden bättre.
Sommaren kom än en gång, blev kanske inte lika lyckad, men ändå väldigt rolig.
Vi gjorde massa mysiga saker. Grillkvällar, sol och bad är ju rätt självklart.

8an, började faktiskt bra, och har fortsatt rätt bra.
Förutom allt med min mage, och det va egentligen det jag ville komma till. TACK som fan för att du orkar med mig! Mitt tjat jämt och ständigt att jag har ont. Gnäller alltid, drar ifrån dig på lektioner för att jag knappt gå stå rakt själv. Att du står ut. Jag känner mig trygg i din närvaro och du lyser och min värld min lilla solstråle.
Du är en stark person Linnea och tillsammans ska vi klara oss igenom detta du går lever med. Det löser sig, allt löser sig. Det kan ta jävligt lång tid! Men det kommer bli bättre, det vet jag.
Det du är med om nu, är du verkligen inte värd, det är fan ingen värd. Inte ens den jävla idioten. Han är inte äkta, omogen är vad han är. Men det löser sig. Jag lovar.

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig något otroligt, kan inte beskriva de. Du är min bästa vän och så vill jag alltid ha de. Jag kan vara en jävla tyken bitch mot dig ibland, men det är när min mage cpar, de är så jag tacklar de, förlåt, jag försöker bättra mig, ta inte åt dig av skiten jag säger. Lova mig det? Men du vet att jag är sån som blir arg och förbannad istället för ledsen.
Jag skulle offra mitt eget liv för ditt. Du ställer alltid upp för mig. Jag vet vart jag har dig. Du märker över ett sms om något är fel, där man inte visar några riktiga utryck. Du är en vacker och underbar människa Linnea.
Jag älskar dig oerhört mycket syster. Låt det alltid vara oss?

Peggy, skrållan, knorris, knorrhane, ruskprick de är så det ska va, right?!


HAHHAHAH bild sen 6an xd










1 Februari i mitt hjärta.

Hejsan sötnosar!

Idag har jag varit hos doktorn. Det gick bra, fick lämna massa prover och sånt. Och jag ska få utesluta alla mjölkprodukter i en månad nu. Alltså inte bara laktosfritt utan helt utan mjölk. Aja det kanske blir bättre.
Sen åkte vi till frisören och visade mitt hår och klagade. Så jag fick en ny tid imon efter skolan. Ska också vara med Ebba imon.
Varit i stan med Wille och Linnea och bytt mina jenas på Gina tricot till ett presentkort. Ska köpa nya imon, om Ebbut vill gå med mig xd

Efter skolan va jag med Linnea. Vi tittade på Göta Kanal 1. HHAHAHAHAH vi höll på att dö av skratt åt någon as rolig gubbe xd Tror Linnea skulle lägga upp ett videoklipp på hennes blogg. Så håll utkik för det va fan kul xd
www.linnehaaa.blogg.se

William har gjort mig lycklig, våran dag.

Nu har jag tagit AS ÄCKLIG medicin och de kan ta sig. BLÄÄÄÄ!

Nu tänkte jag plugga lite Engelska.
Puss på er ;*


Jag saknar håret som de va innan, hoppas de blir bra imon, och att det INTE går av, risken finns. usch vill inte ens tänka på de!!!



RSS 2.0