Jajamensan, då kör vi!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Min helg

Hej på er allihopa!
Förlåt för att jag har uppdaterat riktigt kasst i helgen men jag har varit sysselsatt med annat hela tiden så har knappt suttit vid datorn.
Fredagen minns jag inte så mycket ifrån, haha men brudarna slagga iallafall hos mig. Och på lördagen spelade jag match mot Hisingen. Förlust men dom spelade så jävla fult spel. Dom spelade mer basket än handboll, heeela tiden slog dom på bollen när man hade den i handen och dom spelade väldigt utgruperat försvar. Dom hade två stycken som var ute och jagade på nästan mitten av plan hela tiden så det blev inget riktigt spel i det. Och jag blev så förbannad så jag tog brottargreppet och slängde ner en jätte stor tjej rätt ner i golvet och blev utvisad. Ingen bra idé kanske, blev skit mycket bråk.
Efter matchen åkte iallafall jag, Nadja och Linnea hem till Saga och åt middag och fixade oss lite osv. Sen vid 9 fick vi as tajt med tid så vi fick springa ner till tåget och åka till Alingsås. Då träffade vi Linus och hand kompis, dom ville att vi skulle med på fest men det var ute på bonneland så det var lite trash så vi stannade på hemmaplan, haha. Var ute vid hotellet och då kommer två killar som skulle in och festa (den ena va riktigt snygg xd) och skulle fixa in oss där, ahah as sköna killar. Men det gick inget vidare med det där. Så vi fortsatte våran kväll på egen hand med massa olika saker, skulle till nån Robin osv men hans föräldrar var ju hemma så vi sket i det. Hahha.
Sen på natten låg jag och Nadja och kollade på massa filmer och käka ostbågar.

Idag skulle jag träffat Joakim men blev inget av det, så jag och Nadja var på Allum och tog en fika och kikade lite bara. Sen har jag inte gjort så mycket.

Detta var vääääldigt kortfattat!
Nu ska jag plugga lite, omprov i SO imon, åh taggad.
Ha en bra kväll, caio.

Just nu.

Efter en hel dag med skratt, gråt, ilska, lycka och en jävla massa flipp, så avslutar jag och Nadja med ostbågar, cocacola och en film. Jajamensan.


Ursäkta att jag är helt svart under ögonen, sånt som händer...

Sönder taggad!

Hej på er!
Nu ska jag till Valhalla och spela match med brudarna mot Hisingen!
Ska hämta upp Naddie för hon ska med och kolla. Sen ska vi hem till Saga med Linnea :D
Nu måste jag dra, ha en bra dag! :D


Right now!

Haha vet, jag suger på att uppdatera.

Linnea och Saga ligger här och sover och nu ska jag med sova, för imon är det match mot Hisingen.
Och som våran tränare uttryckte sig "Nu sätter vi dom på plats för nu är jag så jävla trött på dom asså". Så det taggar vi!
Bloggar troligen imon om jag hinner, har mycket planer.
Godnatt :)


Godmorgon sötnosar! :)

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag hade verkligen fullt upp hela dagen. Skolan var riktigt rolig med mina brudar. Efter skolan var jag och fikade med en super saknar Ebba! Sen var jag med Nadja, köpte ett par örhängen i stan. Gym + en riktigt bra handbollsträning ifrån alla tjejer. Ja, det var väldigt kortfattat.

Jag har sovmorgon idag till typ 9.15 eller något sånt?
Så nu ska jag gå upp och fixa till mig.
Är jääätte trött och förkyld, men det är bara att bita ihop.
Om helgen blir som planerad, så kommer den bli grym! :D

Ha en bra dag :D
love


En bild jag och babe tog igår :D


Som ingen annan.

Jag försöker torka hennes tårar och lugna hennes hysteriska skrik genom att smeka hennes hår med lätt hand. Men hur hårt jag än kramar henne i min famn glider hon bara ur mina armar, längre och längre ner sjunker hennes kropp i den tjocka leran. Hon viskar att det är försent när jag frågar vad jag kan göra och det spelar ingen roll hur länge jag sitter och torkar bort rullande tårar så förblir kinden våt. Hon ler när regnet kommer och berättar att nu syns inte längre dropparna utav saltvatten på kinderna och utan skrik kan hon se sig själv i den krossade speglen.

Hon sitter med ett blodigt hjärta i sitt knä och betraktar hålet i bröstet där det slets ut ifrån. Jag vill rädda henne, ge henne allt hon vill ha och finnas där när nätterna blir kyliga men när jag sträcker ut handen åker hon bara längre och längre bort, in i mörkret tills hon inte längre syns. Tills hon inte längre finns.

Det börjar regna och jag är ensam nu men tårarna på min kind spolas bort utav regnet så sorgen syns inte längre. Ingen minns henne längre men hon är allt jag tänker på, ibland för att jag vill, ibland önskar jag att slippa smärtan i mitt bröst. I det blodiga hjärtat som dunkar i bröstet, det hjärtat som han en gång krossade, för att krossa det igen. Och igen.



Jag är en liten tjej i en enorm värld. Jag är som vem som helst men ändå inte. Jag ser ut precis som vem som helst fast på mitt eget sätt. Det finns ingen som mig och kommer aldrig göra det heller. Så jag tänker vara stolt över den jag är och stå upp för det. Gilla det eller inte, det är upp till er. Men jag tänker inte ändra mig för att göra ett fåtal människor nöjda. 


Har hittat maaaassa snygga kläder jag måste ha! SKA HA


hoppas mamma går med på detta trotts priset, om bilden är liten så, nä då vet jag inte. hahah.
summan ligger iallafall på över 2600:-

Never say never.

Hej allihopa!
Ingen skola idag, idag bråkar magen. För er nya läsare som har missat detta har jag en sjukdom i min mage, därför jag ofta har ont i den, haha nu vet ni.
Imorse kom mina goingar Saga och Linnea hit och gjorde sig iordning här innan dom gick till skolan. Love them.
Sen pluggade jag SO och Matte. Hände även saker som jag inte tänker ta upp här i bloggen, men jag är bättre nu. Så jag ska nog gå bort till solariumet och ta en 20 minutare så jag får lite ny energi. Mår bra av att sola.
Sen ska jag plugga lite mer och städa mitt rum.

Kom på att jag lovade Nadja för typ en vecka sen att länka hennes blogg, läs den här ;)
www.nadjiie.blogg.se :)


Smällte lite när jag såg min söta vän på denna bilden, hur charmig som helst!

JAJAMENSAN!

Haha det där med idioten som kommenterar andras bloggar osvosv, tack, du har ökat min statiskt totalt!

Hej på er!:)
Idag har jag varit i skolan. Har varit en rolig dag. Haha jag och Linnea hade värsta rycket där ett tag och slog varann hela tiden, sen slänger hon ner mig i golvet och då reser jag mig upp och trycker in henne i väggen och sen fortsätter vi slåss. Vi skrattar som två as samtidigt, allt var alltså på skoj ;)
Sen kan jag bara säga att jag hatar fega människor som säger något, börjar lipa och springer därifrån. Ojoj modigt...

Efter skolan gick jag, Saga och Nadja bort till Sportlife och tränade. Tyckte mycket bättre om att träna där! Roligare, bättre maskiner och helt klart fräshare. Vi träffade Tim Erik och Markus där. Så vi snackade lite med Tim och Erik och dom hjälpte oss typ med lite saker. Sen satte vi oss i massage stolarna och jag tycker det kittlas som fan så jag börjar skrika as mycket, inte okej, det fick vi ju bevisat.
HAHAHHAHA måste bara säga det! Nadja gick rakt in i en vägg, hahahha så jävla roligt.

Efter träningen gick Nadja hem till mig och jag och Saga gick bort till Maxi fort och skulle kolla upp priset på en sak, sen gick vi också hem. Käkade lite och sen tog Nadja och Saga bussen till Alströmmer för att värma upp för match. Vi är typ två lag så jag spelade inte idag :(
Så jag mötte upp Måns och Therese. Haha och hon hade gjort han till värsta fjortisen. Håret stod rätt upp och massa toffsar på benen, tror han hade foundation med. Haha gulligt!
Vi gick bort till Alströmmer för att kolla på matchen så kom Linnea och Kasper dit, sötnosar asså!
Tjejerna förlorade matchen med ett mål, men det var riktigt lika hela matchen och en bra insatts!

När matchen var slut gick jag, Måns, Linnea, Kasper och Saga bort till Ica så jag kunde köpa coca cola (a)
Påvägen hem var vi helt dumma i huvudet. Måns den jäveln ledde in mig i en stolpe när jag blundande. Helt plöstligt ligger jag, Saga och Linnea på marken och skriker. Sen ska jag och Linnea utmana oss själva så vi springer ner för en backe och hoppar över värsta isgrejen. Haha as kul, fast hon va mycket modigare än mig, Frida goes fegis. Sen gick vi hem allihopa till mig en stund och Måns fick en plattång av mig, så snäll är jag :D
Vid 10 var vi på terminalen så åkte väl alla hem till sig.

Har haft en jätte bra dag idag. Rolig och massa härligt folk!

Sen så måste jag ju självklart gratta en helt fantastisk underbar vän till mig på födelsedagen. Ingen mindre än Ebba Maria Lann! WIHO grattis på din sexton årsdag! Jag älskar dig hur mycket som helst och du betyder livet för mig, tro mig, orden är sanna och jag menar det verkligen. Jag skulle dö för dig! Jag kommer aldrig lämna dig föräns du ber mig, nää inte ens då kommer jag göra det! Älskar verkligen dig vännen!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imon.
Godnatt! :)



En bild från idag, som ni ser hade jag vågigt hår idag! :D


Vem är idioten...

... som kommenterar elaka saker på andras bloggar och länkar min blogg så det ser ut som det är jag som har skrivit det? Allvar, sluta med det direkt. Så jävla omoget. Det visar ju hur patetiska liv folk har. Får kommentarer och mail från olika bloggar som jag inte ens visste fanns. Människor asså. Fuck you right back!

Hej på er andra riktiga människor!
Har precis varit ute på en liten promenad med Saga. Hon och Nadja var här en snabbis förut och pratade lite. Underbara vänner. Imon ska jag, Nadja, och Linnea till Saga på morgonen och fixa oss tillsammans. Vilken bra start på dagen, börja allt med sina bästa vänner! mums :D

Orkar inte blogga nu.
Ha det bra! :)


Mår inte speciellt bra...

... så jag orkar inte blogga. Hoppas ni kan ta hänsyn till det. Ni får nöja er med en bild på mig och Nadja vi tog förut så hoppas vi på att jag mår bättre imon. Godnatt..


Godmorgon!

haha ja jag är seriös, först nu har jag vaknat på riktigt. Vaknade väl vid 1 först med Nadja och Saga och var uppe och åt, när dom åkte hem duscha jag och sen gick jag och la mig igen om sov till typ 18.30 . Fattar inte varför jag är så trött!

Igår var jag ju som sagt på ansiktsbehandling. Jätte skönt var det, förutom när hon klämde finnar, men såhär fin hy har jag inte haft sen jag fick i fyran, wiho!
När jag var klar var mina älsklingar där och väntade på mig. Vi skulle egentligen till sportlife och träna men vi var nog mer intresserade av att träffa killarna och när dom inte skulle dit ville inte vi heller dit. hahah! Så vi gick hem till mig istället. Vi fick fika av mamma så satt vi och snacka och hon tittade efter en resa. Vi ska ju troligen åka utomlands när mamma fyller 40 år i mars och då ska Nadja med! Hon hittade något nice ställe i Marocko och i Ayia Napa, eller hur det stavas xd
Några timmar efter att vi hade busat med min lillebror och dansat o shit så åt vi tacos och Saga flippade totalt så alla bara skratta åt henne, inklusive mamma och pappa. Sedan fixade vi iordning oss och vid 22.00 åkte vi hem till Theo där också Egil, Markus, André, Tim och Niklas var. Glömde inte någon va? Haha hade ju varit lite pinsamt. Vi satt väl mest och snacka och lyssna på musik och sådär. Vid 1 tiden tror jag åkte vi hem. Gick bort till banken för Nadja sa att hennes lillebror hade sagt att hennes mamma hade satt in tusen spänn på hennes konto så vi tänkte gå och käka någonstans för vi var jätte hungriga. Men det fanns bara 2 kronor på kontot hahaha så det blev ingen mat för oss. När vi var på lillatorget fick jag ett ryck när jag såg massa killar satt och åt på den där grillen som ligger där så jag freakade sönder och skrek efter mat, fråga inte varför, men jag fick en energikick bara ;)
När vi kom hem kollade vi på film och sen somnade vi.

Nu ikväll ska jag inte göra något. Första helgen på hur länge som helst som jag inte gör något. Lite jobbigt men ändå skönt! Jonatan och Sanel skulle egentligen kommit hit och sovit här men Nadja skulle på släktkalas och jag och Saga pallade inte då. Maha busigt.
Men jag har redan planer för nästa helg så det behöver jag inte ha ångest över som jag brukar!

Nu ska jag fortsätta titta på Rosa the movie med Casper, mys.
Ha en bra kväll!

Lite bilder från skolan igår.


Super härligt med sol!


Linnea underbaring och jag!


Haha ser lite skev ut.


Jag jobbar faktiskt på lektionerna, mahah!



Ansiktbehandling !

Nu ska jag ner till Rasmussons och få en ansiktsbehandling, det tar en timma typ. Sen ska jag gymma med mina brudar! Har brottom nu så jag bloggar mer sen, puss hej! :D

Är hos min bebis!

Hejhej ! :D
Jag är hos Nadja nu, vi har precis ätit lite mat hon lagade till mig och hennes syskon.
Jag somnade förut efter jag hade bloggat och sov någon timma, jätte skönt var det. Är rätt glad nu för att jag har snackat ut med en person som det har varit mycket bråk med, och "löst" det om man kan kalla det så. Vi är inte ovänner iallafall och det är en stor lättnad för mig!
När jag kom till skolan hade vi NO och sen idrott. På idrotten satt jag bara och snackade med Tim, Conrad och Erik. Goa killar.

Jag och Nadja ska gymma sen, härligt.
Ha det bra så hörs vi!


Godmorgon!

Nu har jag varit på utvecklingssamtal. Det gick bra, tills jag såg det "distraherande objektet" som min mentor kallar de, gå ute på skolgården. Men annars gick det bra, låter lovligt :)

Nu sitter jag i soffan och tittar på Emil i Lönneberga och dricker varm oboy, mysigt :D
Det är avsnittet när Emil är på aktion och dricker så mycket sockerdricka, love it. Älskar att titta på filmer man såg på när man var liten. Speciellt Astrid Lindgren och Disney. Går typ inte att misslyckas med, haha nä nu ska jag lägga ner mitt tjat om barnsliga filmer och gå och göra mig iordning. Jag börjar 12.05 idag. Så jag ska sminka mig, sätta i löshår och fixa en outfit.
Ha en bra dag!


Just nu. Helt osminkad, och nej, jag har inte något puder eller något i ansiktet, jag är faktiskt så brun ;)

Ett nytt hål!

Hej på er!
Idag vaknade jag bredvid världens bästa Nadja. Vi gick upp och gjorde frukost. Nadja är så jävla skön, hon lägger på en skinka på mackan och verkligen spekulerar den, sen säger hon "TJÄNNAH ÅKE" hahaha med värsta morgonrösten. Höll på att dö, hahah! Vi sminkade oss, fixade hår och kläder och sen gick vi ner till bonbon för att köpa energidricka och piggna till inför skolan. Haha då ser Nadja att man kan köpa tre klubbor för tio kronor så då skriker hon " tre för tio, JAJAMENSAN". Haha ah hon är käck min vän!
Vi gick till skolan och första lektionen var språk, men spanskan var inställd så jag var med Nadja på svensk-engelskan istället. Haha kul att vi filmar oss i cam och "stänger" ner det och glömmer av det, och Nadja börja bråka med sin lärare så fick vi allt på film. Haha det var rätt roligt!
Efter den lektionen mötte jag upp min hot babe Linnea. Hade engelska då. En kort lektion. Mentorstid sen och vi lekte en ordlek i lag. Vid 12 tiden slutade vi för dagen, men jag stannade kvar för jag skulle snacka med mina mentorer om en sak som pågår i klassen. Ibland är inte världen rättvis. Jag menar, vi står för vad vi gör, medans dom andra bara skyller allt på oss. Aja vi vet att vi ligger steget över, haha har alltid gjort och kommer alltid att göra ;) Vet att det är några som läser detta nu och säkert garvar åt det jag skriver och kommer haka upp sig på de, ooh bad Frida.

Vid halv 1 mötte jag Nadja så gick vi hem till mig och åt mat. Sen gick vi in till stan och tittade lite.
Gick och köpte cola. Och för andra gången så råkar jag vifta till Nadjas burk så den flyger rakt ner på mina ben så jag får cola över hela mig och bruken ligger och bara pyser ut all dricka på golvet. Haha schysst, hon hade väl tagit en klunk eller något, MAHAH.
Sen satt vi bara där inne och hade allmänt roligt, fick en ny käck kompis! Våran gubbe! Och Åke :D

Sedan gick vi hem till mig. Och gissa vad vi hittade på för bus då... Vi tog några hål i öronen på varann. Eller jag Nadja tog ett på mig och jag två på henne. Så nu har jag tre i ena örat och ett i det andra. Ska göra ett till i det som bara har ett hål snart. Sedan fick vi fika av min mamma och sen gick vi bort snabbt till Tingsrätten och mötte några av Nadjas killkompisar från Göteborg, goa gubbar. Nä men dom var trevliga :D

Linnea kom upp till oss och vi satt inne och snackade. Sen åkte Nadja hem och jag och Linnea tittade lite på stan och tog en promenad och bara snackade sedan. Tro mig tjejer, vi har planer ;)
Gick hem och åt middag sen åkte Linnea hem och jag och mamma åkte och handlade.
Köpte lite nya saker till mitt rum, ljus, blommor och dekorationer bara. När jag kom hem städade jag super fint i mitt rum. Pappa satte upp en hylla som jag har ställt bokstäver på så det står "ANGEL" på väggen över min säng, cute! :D

Har precis duschat nu och nu ska jag gå och lägga mig och läsa.
Imonbitti har jag utvecklingssamtal, hoppas på att det går bra :)

Idag måste jag berömma mig själv för att jag bloggade riktigt duktigt! Alltså ett långt inlägg med mycket detaljer, snyggt jobbat Frida (Y)

Ni får två bilder från idag. En när jag har nålen i örat och en på hur det blev.
Godnatt!

love


Haha nej jag gillade inte riktigt det där med att sitta med en nål i örat, därav min sköna min ;)


hahaha as ful bild och håret gör att mitt öra ser cp ut, men ni ser resultatet iallafall. Jag är nöjd :D


äh vafan jag är snäll, ni får en till bild. Såhär såg jag och Nadja ut idag :D

Nadja är min bebis!

Hej hej!
Nu ska jag och Nadja snart krypa ner i sängen och nana.
Hon kom hit efter hon hade tränat. Vi gick till bonbon och köpte lite gott, coca cola och choklad alltså.
Sen har vi bytt lite kläder med varann, eller asså lånat utav varandra ;)
Vid halv 11 tog Nadja på sig en Sverige peruk så promenerade vi bort till våran kära vän Saga Andersson ni vet, den snygga bruden :D Hahha hon visste inte att vi skulle komma så vi går och knackar på hennes fönster och säger godnatt. Så kommer hon ut så snackar vi lite.

Aja men nu ska jag dra mig, skola imon u know. Slutar 12 så det är chill! :D
Godnatt! :)


water drops


Here we go again!

Hej på er!
Förlåt att jag inte blogga mer igår, det va rätt mycket bara.

Idag var jag hemma från skolan pga olika anledningar.
Emma och Mathilda kom hem till mig så vi satt och pratade lite och jag fick några knäövningar av Mathilda för mina knän, har fått slatter. Underbart ju, not. Ur gulliga tjejer båda två!
Vid 1 var jag hos doktorn och snacka och lite så. Sen gick jag och mamma på stan och fikade på Sallys. Åt en jätte god kladdkaka med marsmellows och daim, och självklart en coca cola till det. Sen gick vi i på en sminkaffär som hade utförsäjlning för att dom ska stänga, så då köpte jag lite smått. Ett plump läppglans, foundation och något medel som gör att ögonfransarna blir längre, tätare och fylligare. Rätt gött ju! :D
När jag kom hem satte jag mig med matteboken och jobbade typ fyra sidor. På Måndag ska vi göra diagnosen så det är ju bra om jag har jobbat dit då, men jag är snart klar så det är skönt :)

Nu ska jag sysselsätta mig med något en stund så ska jag försöka träna sen.
Ha det toppen så hör vi!
love


Just nu...

... sitter jag med matteboken och pluggar. Har hållt på en timma nu så ska börja avrunda snart.
Duktig jag är :D
Tänkte bara säga de, haha :)
Smell u later babes ;)


Såhär ser jag ut när jag pluggar, haha snygg ;)

Bloggtorka

Hej !
Jag har haft otroligt dålig fantasi det senaste, vet inte vad jag ska skriva om.
Idag vakna jag och Nadja vid 2 någon gång. Låg kvar i sängen och fetade oss med godis och data.
Sen lagade vi mat och käka såklart. Var och solade på Meddo också. Haha ah vi är typ beroende av att sola. Men det är så jävla skönt att bara ligga där, lyssna på härlig musik och drömma sig bort till ett varmt land. Ligga på stranden med vännerna och sola och bada. As gött! Det är lite svårt att göra ute i snön. Så solarium är den närmaste vägen!

Efter vi hade solat gick jag med Nadja till terminalen så tog hon tåget hem. Tack bästa vännen för en grym helg!
När jag kom hem åkte jag och mamma och handlade och sen åkte vi upp till huset och fixade lite saker. Blir bra nu i Februari när dom nya ägarna tar över så slipper man tänka på det. Sen åkte vi och hämtade Casper i Ingared på hans fotbolls träning och åkte hem och gjorde varma mackor och tittade på solsidan.

Nu har jag precis duschat och ska hoppa ner i sängen och läsa lite innan jag ska sova.
Imon är det skolan som gäller.
Men jag ska försöka hinna med att blogga!

Vi hörs.
Ha de fint :)
love



Heeej!

Nu ska jag och Nadja bort och sola.
Lovar att blogga sen.
Såg också att en tjej som hette Anna ville att jag ska videoblogga? Det blir snart, promise ;)
Ha det bra så hörs vi snart!

Hemma mys.

Heeej på er.
Sitter i soffa med Nadja, familjen och Caspers kompis.
Vi myser, tittar på Fångarna på fortet, äter chips och grönsaker med dipp.
Brasan brinner också, göttans.
Nadja sover hos mig inatt igen och imon ska vi troligen till Allum!
Härligt härligt.

Ha de gött så hörs vi!


Nu ska jag uppdatera riktigt! :D

Hejhej! :)
Igår var jag och Nadja som jag skrev, på Meddo och solade. Sen tog vi en buss till Robin och där va Gustav också. Så var vi med dom. Sen gick vi till Nolhaga och tittade när Juniorerna spelade handbollsmatch. Efter det gick jag och Nadja hem till mig och duscha och tittade på film. Vid 00.00 kom Robin och Gustav hit så sov dom här. Hade roligt :)

Idag vaknade vi vid typ 14.00 eller något.
Har inte gjort så mycket. Killarna drog för någon timma sen så jag och Nadja gick till hemmakväll och köpte godis.
Nu ska vi se klart en film vi började se igår som vi inte såg klart.

Vi hörs när vi hörs.
Ha det bäst :)
love


Haha sääääx

Natt update.

hola :D
Är med Nadja jan olof och bertil.
Vi tittar på film.
Damp.
Ah jag bloggar imon istället.
Puss


Naddie bajj är här....

Hejhej :D
Nu ska jag och Nadja bort till solariet.
Jag ska inte sola idag för jag har solat så mycket så jag får vänta någon dag. Så jag sitter bara med där borta. Sen ska vi nog träffa Robin och Gustav.
Aja nu ska jag dra.
Tja :)


Nu ska Frittie till skolan ;D

Och såhär ser jag ut idag. Hahah har ful dag idag. Vilket innebär att man kan göra nästan vad som helst men ändå inte blir nöjd och känner sig lite sådär halv ful. Har Caspers tröja på sig och han har min. Haha as bra nu när vi har samma storlek så jag kan sno hans tröjor, mindre kul att han gör detsamma. Men han växer väl om mig snart, om ett år får jag nog hålla mig till mina egna kläder.


Godmorgon!

Sovit gott? Det hoppas jag att ni har :)
Jag är vaken efter en jävla jobbig natt. Trodde jag var redo att blicka tillbaka på allt utan att bli ledsen. Men nej så var inte fallet, men det fick mig att inse saker som jag inte hade förstått innan. Att jag bara var en bricka i spelet, en flicka i leken. Men det är skit samma nu, spelar ingen roll. Jag står på mina egna ben och klarar mig utan dig.

Idag ska jag iallafall till skolan. Lång dag idag har jag för mig.
Sedan blir det massa bus med min älsklings Nadja :D

Nu ska jag dricka upp min äpplejuice och gå upp ur sängen och fixa iordning mig.
Ha en bra dag!
love


Gammal bild från typ, i Maj, på min pappas födelsedag vet jag :) Armen ser dock lite läskig ut...

Seg update i knoooow.

Hej på er!
Internet har haft lika mycket damp idag som jag brukar ha på min mattelärare. Ja då förstår ni att det bråkar med mig!
Var iallafall hemma från skolan idag med. Mahha busigt, nä men det var min elaka mage som krångla.
Vad har jag gjort idag?
Jag har varit och solat solarium.
Pantat alla jävla flaskor jag hade i min garderob. 85 spänn blev det (Y)
Jag tvinga mamma att köpa en bok och en 2 liters cola till mig. Fjärde twilight boken blev det.
Ska lägga mig och läsa snart :D

Imon är det skola som gäller.
Sen ska jag och Nadja sola på Meddo, ja de var väl ganska givet ;)
Sedan är det vm (tror jag) i Skandinavium som vi ska på. Först är det invingingen sen spelar Svergie mot Chile. Det blir nice.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa och leva mig in i en annan värld.

Puss hej! :D


Vatten + PH = min dag.

Nu ska jag klä på mig och sätta upp håret i en knut så ska jag bort och titta på träningen.
Skiter i att sola idag. Tar det imon istället.

Är bara tvungen att kolla på träningen idag pga massa skit som hände igår. Jag ger mig aldrig förän jag får min hämnd. Jag är sån, ska alltid ha sista ordet. Fuckar man med mig så ska man räkna med att man får minst lika mycket tillbaka. Japp, that´s it.

Ha de bra! HAHA.


Blogg.se hatar mig säkert.

Hej på er!
Vart tog inlägget vägen som jag la in igår? Det publicerades aldrig fast jag vet att jag publicerade det och det är helt borta i arkivet. Nä asså så trött blir jag. Vi gör ett nytt försök nu iallafall.
Ligger inne på mamma och pappas säng med datan och lyssnar på musik och myser med Leo (min hund).
Jag och mamma har tittat runt på lite olika gymnasieutbildningar osv. Vill ju gå fitness.

Har förövrigt jätte ont i magen och mår äckligt illa. Har gjort sen inatt,
Om jag mår bättre sen så ska jag bort till Meddo och sola för mitt solkort har kommmit. Sen kanske jag tittar på handbollsträningen för träna tror jag inte att jag klarar så som jag mår. Blä.

Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt av Paradise Hotel och dricka massa bubbelvatten.

Måste bara säga, saknar mina badkar cp mycket. Speciellt jacozzin. Fast det hade nog inte spelat någon roll för jag klarade ändå inte av att bada i det efter lite saker som hände, det väckte för många minnen. Men mitt lejonbadkar som jag kallar det funkar bra (y)



Har länge funderat på att göra en mer neutral design och denna som header, men jag vet inte. Jag vill ha något som toppar den jag redan har, och det tycker jag absolut inte att denna gör.

Nu äntligen ska jag blogga för er!

Vi börjar med dagen som var igår va?
Nadja kom till mig. Vad gjorde vi då? Haha ah asså mitt minne är ju rätt kasst om man säger så. Vi gick iallafall bort till Meddo och solade. Sen gick vi till Maxi och köpte nagellack, lime dricka, tamponger och nadja köpte något mer. Hahaha ah nu vet ni vad vi köpte! :D På tillbaka vägen såg vi Måns. Så vi gick och pratade med han, som skulle till Kasper. Vi bestämde att vi skulle hyra film med dom och titta på hemma hos mig. Så vi gick till hemmakväll så kom Lia och Linnea också så dom var med oss. Vi hyrde allt för min syster. Så jävla bra är den! Linnea åkte hem lite tidigare än dom andra, men sen gick vi bort till donken för Kasper skulle ha käk. Så vi drog dit en snabbis. Sen följde jag och Nadja dom en bit påväg hem. Och fyfan vad det regnade och höll på. När vi hade sagt hejdå till dom och var påväg tillbaka så skadar jag ryggen :( Jag halkar och trillar så jag klappar i ryggen och bakhuvudet. Självklart ramlade jag i en fet vattenpöl också så jag skulle bli pisseblöt! Hahaha that´s me. När vi kom hem till mig igen ringde jag Christoffer och pratade lite med honom. När klockan var typ 1 halv 2 eller något gick vi ut till torget och mötte Dennis, Tobbe och deras kompis. Hahha gött packad va en av killarna. Så kom det en tant som var drygt 60 år som också va redigt full, och ställde sig och drack och rökte där vi var, hahaha fyfan va go hon va! Efter en stund gick jag och Nadja hem igen och tittade på Heartbreak Hotel, sen la vi oss och sov.

Idag vaknade vi vid 14.00.
Nadja åkte hem en stund nu och skulle äta osv sen ska hon komma hit så drar vi till Meddo och solar. Jag har nog blivit beroende av solarium!

Nu ska jag iallafall fixa mig lite.
Ha det bra så hörs vi snart igen!
take care, love.


frida ♥ nadja


FÖRLÅT! För att jag suger på att uppdatera.

Jag loooovar på heder och samvete att uppdatera er imon, eller ah senare idag.
Men just nu behövs jag till vettigare saker. När en vän behöver mig får bloggen komma iklämm.
I really need to take care about Naddie now.
Natti!


Bilden är faktiskt galet söt!

4-2=2

Hej, vi ligger och tittar på film. Typ nån porr skräck. Annars gör vi väl inte jätte mycket. 
Vi va ute förut och hade kul, fick ryck och gjorde sönder en glasflaska under stationen. SÅ DET VAR JAG :D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Vi hörs när vi hörs.
Kyss hej!



Haha right now, vi langar lite seg pose ;)



Frida poosen som Kasper säger :o



HAHAH nej inte ens seriös.

Linnea är tillbaka ;)

Hej hej.
Nu ska vi snart gå in till stan så jag får köpa tamponger, haha bra att veta va? :D
Då kan ni lika väl få veta att jag avlider snart av mensvärk...
Sen ska vi köpa lite dricka så kommer Måns och Kasper sen. Mys :D

Nu har vi inte tid mer, köss!



Right now ;)

Godmorgon, fast nä.

Jag har faktiskt varit vaken en och en halv timma. Linnea åkte hem vid elva för att fixa lite saker så kommer hon tillbaka sen och ska sova här en natt till, och även Måns och Kasper.


Igår var jag först hos Ebba! Vi satt och pratade jätte länge, sen kom hennes mamma med fika. Gott. Tittade på lite bilder från Thailand och sånt där. Mysigt. Sen fick jag några skit fina saker av Ebba. En väska, en plånbok och en bikini, och allt var i Louis Vuitton. Var super glad, tack än en gång!
Sen hämtade mamma mig och vi åkte till Ingared och hämta Linnea. Sen åkte vi upp dit vi skulle grilla osv. Satt mest inne med alla andra ungdommar och barn. Sen när vi kom hem fixade vi oss och tog massa kort i lite typ ghost tema, haha ni får se några bilder här under på mig, vet inte riktigt vilka jag får lägga ut för Linnea så jag låter bli :)

Nu ska jag iallafall städa här tills dom andra kommer.
Ha en kanon bra dag i snön!
love









Kommentera gärna hur ni tycker det blev :)

Videoblogg som ni har önskat :)


Godmorgon sötnosar!

Mamma väckte mig 10 idag så jag skulle komma upp i tid, annars hade jag ju legat och sovit till tidigast 3.
Gick upp och åt lite havregrynsgröt, tänkte liksom det är en bra start på morgon + en promenad med Leo. Hihi nu har jag varit duktig, uppe i tid, bra mat och en promenad.
Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till Ebba! Gudarna vad jag saknar den tjejen. Ska bli jätte kul att träffa henne och hennes familj.
Sen vid 5, 6 någon gång kommer mamma och hämtar mig så åker vi och hämtar Linnea och åker upp till Lurerundan, där vi bodde förut. För varje trettondags afton sitter vi alltid och grillar där. Så det ska bli mysigt!
Kommer ihåg förra året, när jag fick så ont i mina tarmar så jag bara skrek och dom var nära att köra in mig till akuten, usch det var hemskt. Hoppas vi på bättre mage iår! Haha.

Sen sover Mårten hos mig, ska bli as mys.
Och vi har planer för imon också. Men det får ni inte höra nu, tihih :D

Räkna med att det blir en sen uppdatering ikväll, om jag inte nu slänger in något innan jag drar, men annars vet ni vad som gäller :)

Ha en bra dag.
love


En gammal bild Ebba har tagit på mig, vi körde lite typ 80 tals tema, därav dom fula kläderna, hahaha. Ser ni vad mörkt hår jag hade? :o


Jag är glad ! :D

Hej på er!
Idag har jag varit med Linnea. Världens bästa tjej det där!
Vi började med att gymma, det gick bra. Lite träningsvärk i magen nu.
När vi kom hem åt vi, jag åt som en häst. Haha som mamma sa, "du äter aldrig något, men sen kommer det en dag varje månad som du äter jätte mycket, sen står du dig till nästa gång". Haha det är typ så. Självklart äter jag något varje dag men ni fattar den stora helheten ;)
Sen gick vi till hemmakväll och hyrde en film och köpte dricka.
The haunting in connecticut hette filmen vi såg. Den var en verklighets baserad skräckfilm, den var grymt bra! Se den, seriöst, gör de! Efter vi hade myst till film så gick vi ut på promenad. Riktigt härligt att bara gå och prata med någon som är så lik mig. Linnea förstår mig verkligen. Vi hör ihop på något sätt.

Imon ska jag till Ebba på dagen, ska bli skit kul att träffa henne igen!
Sen på kvällen ska Linnea bus sova hos mig! Jävlar vad röjigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag.
Take care.
love

Ni ville ha bild på outfit och så va? Ni får en lite halvtaskig outfit bild och hur jag såg ut i facet idag. Hahah.




Vet att bilden är rätt dålig. Tröjan är egentligen randig, små tunna ränder och pärlorna på halsbandet är aprikos färgade.

Slitna jeans; Moonsoon
Trekvarts tröja med axeldetaljer; H&M
Halsband; JC

Blev en väldigt enkel idag, men det fick duga :)

Godmorgon!

Andra gången jag skriver detta inlägget nu. Jag blir så trött, varje gång jag ska ladda upp en bild laggar sidan sönder och sen stängs allt ner och inlägget sparas inte i utkast. Ingen idé jag skriver första inlägget, fast hur ska jag då kunna skriva andra? Hm, knepigt det där.

Nu ska jag iallafall gå upp och fixa till mig för Linnea kommer om en stund.
Vi ska gymma och sen får vi se vad vi hittar på!
Har inte tid att skriva mer nu, vi hörs troligen senare idag.

Ha en bra dag.
love



hahaha naww.


please let me be your star again

Jag har börjat om på nytt
Sett livet genom tusen fönster
Sökt efter den bild av mig
Som alla andra sett

Jag levde som de lärde
Passa aldrig in hos dom som visste
Bättre hur man skulle va
Och hur man ska se ut

Men om du som jag fått nog
Är det dags att fatta mod

Ta ett första steg
Och våga pröva dina vingar
Det du söker ska du finna
Om du litar på dig själv
Tro på den du är
Låt ingen ta din glöd ifrån dig
Ta den rätt du har att va dig själv
Och våga satsa allt

Jag har kämpat länge nog
Mot odds som varit långt från goda
Ingen har den ork som krävs
Att vara helt perfekt

Höga ideal och stress
Att vara nån som andra önskar
Leva upp till nåt som jag
Förväntas vilja va



Tredje gången jag skriver detta för dathelvetet cpar...

Hej på er!
Förut var jag och solade solarium medans min pappa gymmade. Fick faktiskt riktigt mycket färg! Men nu stinker jag solarium. Som pappa sa, det är en lukt man inte kan bestämma sig för om man tycker om eller inte. Hahaha jag fick btw värsta annorlunda ragget på gymmet när jag var och solade. Hahaha tänker inte ens berätta om det. Men sen kom jag in till pappa på gymmet och as garvar så jag gråter, hahaha och han skratta bara åt mig för han ser mig sån nästan varje dag, jag har ju mina stunder! Sen satte jag mig och drack cola, tittade på tv och pratade med min PT medans pappa tränade klart.

När vi kom hem blev det myskväll framför tvn med familjen.
Först familjen annorlunda, sen spårlöst och sen en film som hette inga tårar som mamma hade köpt. Den var bra men lite krånlig att förstå.

Nu ska jag snart lägga mig för imon ska jag vara med Linnea :D

Ha det bra.
Puss & Kram!


Är jag såhär brun eller? nä inte riktigt va, men de hade inte varit fel!

Sjukis...

Hej allihopa!
Tack för förslagen jag fick på inlägget under! Kom gärna med fler om ni har något att säga :)
Funderar på att börja videoblogga som ni sa. Men en grej som jag garanterat ska göra är att visa vad jag använder för smink och hur jag använder det. Kanske gör det redan sen, vi får se. Hoppas det är uppskattat iallafall.

Idag skulle jag egentligen varit med Linnea men hon kunde inte idag, lite tur kanske för jag känner mig inte på topp. Är skit hängig och ont i magen osv. Men vi kanske ska träffas imon om jag inte ska vara med Mathilda.

Ska nog gå upp och klä på mig och fräsha till mig och gå ner till Rasmussons och boka tid för min ansiktsbehandling. Om jag orkar, hahaha. Har inte varit ute sen nyår, så det kanske är dags. Men som sagt, har mått riktigt dåligt så.

Det är väl på tiden att jag rycker upp mig nu. Vi hörs senare.
Puss & Kram! :)


Hej inget smink. Såhär go är jag just nu, stryk go. Ljuset gör att jag ser skit blek ut fast jag egentligen har hyffsat mycket färg pga min brun utan sol. Fast jag har det inte i ansiktet, haha vill inte riskera att det blir fel där + att jag ändå brukar sminka mig.

Snälla söta kära bloggläsare!

Jag ser att ni är flera hundra som läser min blogg. Så var ur gullig och hjälp mig med en sak nu. Tar knappt en minut. Lägg en kort kommentar utav vad ni vill läsa mer om i bloggen. Det är ju trotts allt för er jag bloggar. Alla förslag är välkomna, behöver inte vara något jag har bloggat om innan. Läser och tar åt mig av alla förslag.
Tack på förhand!


Gästbloggning a la Julia ;)

Hejsan alla bloggläsare! :D
Som ni nu märker så gästbloggar jag här på fridas blogg, och det ska bli gööör kul att får skriva av mig lite pinsamheter och nödvändiga saker om både mig och frida, men MEST om Frida ;)
Jag och Frida är kusiner sen den 14 mars 1995 då denna damen föddes då, jag är äldre (a)
Vi har alltid haft kul tillsammans ända tills hennes pappa eller mamma kommit in i leken.
Vi hittar jämt på sjuka och humoristiska (stavning) saker och sjuka lekar (a)
T.ex. Bada i fontänen inne i stora GÖTALABORG, NAKNA! HHAHA!
eller när jag satte mig på min fasters badkar och den ramla över mig, och jag låg och skratta där under medans frida satt på toan och höll på att kissa ner sig. Vi är sånna, man ska vara sig själva precis som vi är.
Vi skulle städa mommo och moffas lägenhet, så vi skulle göra städ kläder inför vårat storstädande som vi nu kallade de, jo frida kom ut som en hon såg ut som ja jag vet inte vad vi skrattade iallafall. Så kom jag ut, och hon dog av skratt och jag bara ? WTF vad är det nu då ? jo jag, såg ut som jesus! Hahah kan fortfarande sitta och skraatta år de, eller när frida släpper dusch slangen så den flyger runt i badkaret och farfar får hyperdamp brott på oss som han kan få ofta. Vi haar så många sjuka minnen. Vi byte plats i fotöljen för att vi skulle kunna puss farfar på kinden så skulle han gissa vem det var som satt vart. Vi shoppade med farmor vi skulle ha likasana kläder annars blev vi sura. Hon skrämde mig med oledolyckan, så hennes mamma fick skjutsa hem mig i pyjamas till farmor och farfar. Dom vakna en gång också av att jag stog uppe på balkongkanten, så dom fick lyfta ner mig,hade gått i sömnen. Sen vakna dom av att jag låg nere vid fötterna på farfar och lukta ;s eller nått! USCH! hahahah! Enda sen vi var små har vi umgåtts väldigt mycket, men efter att jag flytta till mamma ses vi ungefär 1 gång om året, eller nått. Visst det är sjukt tråkig, men det är inte lätt när man bort 30 mil ifrån varandra om inte mer vet inte hur långt det är. Jag har alltid vart den modigaste av oss, och typ den coolaste medans frida har vart den bitchiga och den moderika bruden. Och det hålls fast vid fortfarande. Jag är inte avundsjuk på henne, förutom att jag också önskar jag bodde så nära min älskade farfar som jag saknar så sjuk mycket. Vaknar av att farfar har gjort iordning Oboy och julia smörgås, det är den underbaraste morgonen. Och man får bullar som han vart nere och köpte, eller äggröra! MUMS, det saknar jag nästan mest av att man var liten. Och man var där jämt.
Jag och Frida har haft våra bråk som har vart hur stora som helst och hur små som helst. Vi har till och med brytit kontakten. Men antingen har hon eller jag hört av sig och sagt, vem fan bryter kontakten med sitt halva liv och sin blodsyster ? jämt förut pratade vi i telefonen flera gånger per dag, men det blev så att Fridas telefon räkning blev så hög, så hennes mamma blev inte så glad (a) hiihih, men vi snacka om mycket då! Nyår 2009/2010 var bäst det firade jag med henne. På kvällen innan så fick vi knappt sova bredvid varandra längre för att jag och frida skrämde upp oss själv som vi jämt gör när vi är med varandra. och till slut utbröt jag ; DET VAR TOMTEN! Då börjar frida skratta så det eka i hela rummet, hennes mamma bara, NU ÄR NU TYYYYSTAAA! så kom hon in. Jag bara sa tyst ; men det var ju tomten :$ hahahha! fyfan vad sjuk humor vi har, jag säger fortfarande det ordet ofta. Eller när jag trilla i deras källare, med skinnleggings på och kissa ner mig, hahaha, så skyllde vi på leo hennes hund! Vi skrattade så vi grina, det händer jämt! Eller när jag,frida,sune,hampus,och många mer spela fotboll och jag stog i mål jag rädda alla bollar, så skulle jag slänga mig så, trilla jag och fastnar och dras ner mot marken. alla skratta förutom frida hon höll på att dö där på marken. Eller när döden gick upp för backen vid dom, eller katten som var vid sune inbilla sig frida att hon hört att döden kunde förvandlas till en sån svart katt, fyfan vad sjukt igentligen när man lyssnar på de nu! Eller när vi t.ex. hoppa i madrasserna i hennes rum och båda trillar och kissar ner oss och hennes pappa kommer in och skriker på oss och vi bara skrattar, då börja han med skratta. Och man får itne skratta vid matbordet för Jonas, dfå blir han arg. Men vi fick han skratta en gång. Och vi kan knappt äta tillsammans utan att skratta och flumma. Och på midsommar 2010 på natten kom fridas pappa Jonas upp i trappen dä'r jag låg och så sa han ; HÄR VAR DET MÖRKT SOM ETT NEGER ARSEL! Alla dog av skratt, så gick han. hahah mystisk man det dära min faster är gift med -.-' :D hahha! Och så körde hennes mamma MAdde ner i diket en gång, så skratta jag bara och casper ville ut och spy, och frida skrek ahhah!
 Men som ni märkt så har vi haft mycket kul tillsammans och mycket tråkig också. Men det glömmer vi det tråkiga det roliga finns kvar. Har mycket mer att skriva med då tar det hur många dagar och nätter som helst. Så ni för nöja er med detta! Kommer upp några bilder från våra år tiillsammans!










Det finns mycket fler bilder, men det är segt att lägga upp så nöj er med domhär :)
min blogg är ; www.julligullan.blogg.se :)
seeyyaa


Text från OlgaIsabelle, helt grym. Stämmer så rätt in på mina känslor.

Åh gud. Åhåhåå gud, åh gud. Jag vet inte hur jag ens ska börja då min talförmåga flygit sin kos.

Åh gud, om du ändå förstod hur jag blev förförd, om du ändå hade fått se vad jag såg. En mänsklig djävul som förvandlar goda gärningar till oförlåtliga synder.

Ingen vanlig dödlig människa kan förtrolla mitt hjärta som han kan, från toppen utav hans huvud till tippen av hans tå är han inget annat ren lustfylld passion.

Så smutsig, så sensuell.

Du kan se det ända från hans skallform, till hans metoder att beröva dig på sunt förnuft, att så ingen dödliga människa kan.

Åh gud, åh gud. Ja om du ändå förstod, det jag förstår, och som han förstår mig. Påpälsad till halsgropen men hans blickar gjorde mig naken, och min kropp lyste i snön medans vi rullade runt med himmlavalvet som skydd.

Medans hans leende fick mitt hjärta att jubla släpades min själ i grus och slängdes runt som den ingenting var värd. Medans hans ord satte mig i trans lät han sina undersåtar snärja mig för att lura mig på både frihet och makt.

I en grå stad där regner faller tätt blev jag lätt en slav för hans sken, som en fluga vid ett brinnade värme ljus cirkulerar jag runt utan slut.

Åh gud, åh gud. Med karisma fick han fel till att bli rätt, jag tappade greppet och glömde sätta gränser, och nu sjunker jag i kvicksand utan räddning. Men inte ens om det räckte med böner på mina bara knän skulle jag helldre mista livet, än att mista honom.

Som en sinnessjukdom är han min last, min börda, precis som en förbannelse slipper jag honom aldrig undan. Ett inbördeskrig där logik slåss med förälskelse, förgiftad av hans existens och snuddandes vid sammanbrottetsgräns kommer jag aldrig att kunna sluta. Jag vägrar släppa taget, jag är påväg mot botten och jag älskar det. 

Låt oss kräla stoftet utav förintelsen du fört med dig min käresta, jag sålde min själ och på flykt från häxjakten rider vi på vågen utav det känslomässiga infernot som imploderar mitt hjärta tills att allt som återstår är tusen trasiga bitar. Jag hör folkets röster komma närmare och de ger sig ingen rast eller ro förens det har satt mig på korset och tänt på veken, och deras besatthet likar en hund som drar sin blöta nos genom träsk i jakt på den kulinariska guldgripen, tryffel.

Men det som de som dessa jägare aldrig kommer förstå är att varken eld, lågor eller genomborrade spikar i mina handleder kan fördärva mer än hans kyssar. Så varma, så mjuka, så förbjudna.

Åh gud, jag för insyltad i djävulens trygga famn för att räddas, känns ingen sorg för min förlorade själ då trots att den är påväg mot en plågsam död, så har den aldrig kännts så levande. Jag njuter utav smärtan som förgör mig, jag tillfredställs utav lidelsen vår romans innebär.

Låt den brinna, låt oss brinna.

Åh gud, inget straff i världen kan pina mig lika outhärdligt som mina egna illdåd kan, jag visste mycket väl vad jag gjorde när jag tog första bettet utav äpplet och ändå så gjorde jag det. Och jag hade gjort det igen.

Låt mig brinna som den syndare jag är.


Allt jag behöver nu är min bästa vän, men hon är för långt bort. Thailand är inte direkt nära.

Hejhej.
Tror jag har feber eller något. Har feberyrat inatt iallafall och vaknade vid 15.00 .
Usch mår jätte dåligt. Ska nog sova lite till för jag vill inte vara vaken. Eller så lägger jag mig och tittar på en film.
Jag bloggar när jag mår bättre igen, hoppas ni tar hänsyn till det.
Kram.


Gud jag saknar verkligen min bästa vän. Lova att du kommer till mig så fort du kan, älskar dig verkligen Ebba!


Woho keep it up!

Ännu ett statistik rekord och jag blir lika glad varje gång! Välkomna till min blogg mina 100 nya läsare! :)

Hahah jag är på ett skit konstigt humör idag. Började nyss gråta för att jag inte kunde stava till statistik och det var lika svårt andra gången. Hahaha jag blir sån när jag är trött. Blir helt flippad och skrattar åt allt, och om bara något litet kommer i min väg så börjar jag gråta. HAHA sån är jag!


Nyår 2010-2011!

Kvällen började med att jag och Nadja tog tåget ner till Göteborg. När vi gick igenom centralen kom det fram värsta äckel blattarna och smekte på mig, uuuweh... Sen sprang vi på Jonathan och hans kompisar, pratade lite snabbt med dom sen ringde Nadja den andra Jonatan vi skulle på fest med för vi visste inte vart vi skulle ta vägen. Haha vi fattade inte hans förklaring om spårvagnarna så vi skulle gå till en sån där grej som ligger på torget som man kan få hjälp. Och han sa bara, ta 6an från bron. Vi ba, ah vilken jävla bro. Vi fattade ju inte att det var bron över till Hisingen så vi gick mot dom små broarna i Brunsparken. Men det gick att ta spårvagnen därifrån med. När vi väntade på spårvagnen fick vi några ragg asså, haha sköna killar. Tog typ spårvagnen med dom, sen langa jag och en av dom värsta kåt blicken, hahhaa sen flippa jag och Nadja ur och började as garva! Vi hoppade av i Gropegård där Jonatan och Oskar mötte oss. Så gick vi hem till Oskar som hade festen och träffade massa trevligt folk. Vi lyssnade på musik, snacka, dansa och hade det jätte trevligt. Haha sen vet jag fan inte vad som hände men jag och Nadja balla ur totalt uppe på Oskars rum med han och Jonatan. Sen står alla andra utanför rummet och as garvar åt oss. Hahahahha fyfan vad jag skäms nu i efterhand. Tänker inte berätta vad som hände... Hahah gud.
Aja sen vid 12 slaget gick vi ut och smällde raketer och tittade på massa fyrverkerier och skålade med rosa bubbel champange! Min nyårs puss gick till, Najda, Jonatan och en annan Oscar, tror han hette så iallafall. haha sen fick Florian en också :D
Nadja sköt nästan en smällare i Jonas ben, hahahah fyfan vad jag garva!
Sen gick vi in och hade jätte roligt. Satt och snackade med två jätte trevliga tjejer också.
Men måste säga att allt folk som var på festen var jätte trevliga och härliga!
Vid 2 tiden åkte jag och Nadja därifrån så åkte vi dit min familj var. Vi fick en jätte god efterrätt dom hade ätit tidigare på kvällen, typ en daim cheesecake. Kan säga såhär, min pappa hade nog fått lite mycket i sig, HAHAHHAHAH fyfan va jag och Nadja skratta, tårarna rann nästan asså. Han börja dansa brakedance eller hur det stavas för det gjorde han när han var ung, och samtidigt så spottar han pingisbollar på Nadja. HAHAHHA asså vafan?
Vid 3 tiden åkte vi hem. Somnade väl vid 4 och vaknade halv tre idag och jag ska inte göra någonting alls idag. Ligger fortfarande i sängen.
Tack alla som gjorde mitt nyår till det bästa! Helt klart en ur bra start på det nya året! Och tack speciellt till Oskar för att vi fick komma!

Nu får ni lite bilder :)


Lite mörk kanske, haha ah flippad bild på mig ändå.




Sorry att jag ser helt wierd ut.
Vet en kille som var nöjd iallafall, hahahaha.


Fräsh brud!


haha Nadja biffar sig lite.


Hahaha jaja jag vet att jag är snygg.


Ohhh.


 Rosa bubbel! :D







Blev inga bra bilder på fyrverkerierna :(
Men jag hade ett otroligt nyår, tack som fan allihopa!


Godmorgon

Vaknade för 20 minuter sen.
Så jävla trött.
Ska gå upp och käka och duscha så jag kan känna mig som en människa igen.
Bloggar senare.

Tjaaaa.


Igår...

Kom precis hem...

... och kvällen har varit helt galet bra! Fan vilken bra start på nya året, hahaha jag och Nadja spårade dock lite i slutet. Men det tar vi imon, ahha eller nej inte de, men resten av kvällen. Nu ska jag sova för mitt huvud går snart sönder känner jag.

GODNATT!

RSS 2.0