gym match handboll

Hejhej!
Ligger i soffan och tittar på en film. Har nyss duschat och ätit lite.
Förut drog jag och Nadja till gymmet. Vi körde mycket mage och armar idag. Sedan gick vi bort och tittade på a-lags matchen. Riktigt bra match! Dom vann med typ 26-17 eller något, i think. Efter det blev planen våran. Innan tränarna kom satte vi på hös musik och lekte lite, haha. Fan vilken kick jag får när jag hör Don´t stop belivin, på jätte hög volym, varenda gång. Helt otroligt.

Nu är det snart natti natti för min del.
Jag är sugen på att skriva en lång, fin och djup text, gärna en hemsk. Men jag har noll inspiration. Det var lättare förut när jag inte mådde speciellt bra. Men nu när jag känner mig pepp igen är det svårare, men hellre det.

Imon är det skola, sen funderar jag på att dra till gymmet. På kvällen vill jag nog bara vara hemma. Utan kompisar. Bara få ligga och chilla framför tvn, det var länge sen jag gjorde en fredag kväll, riktigt länge sen. Men det är vad jag vill nu, jag lär väl ändra mig.

Nu ska jag lägga mig.
Sov gott allihopa, ta hand om er.
Kramisar!

julia, jag saknar dig...




nu kom nadja!

Hejsan!
Nu kom Nadja hit.
Jag ska sätta upp mitt hår sen blir det gym, a-lagsmatch och handbollsträning.
Grymt!


detta visste du kanske inte om mig

... jag har väldigt dåligt självförtroende.
... jag är livrädd för katter och hästar.
... jag får panik för minsta lilla och stressar upp mig väldigt lätt.
... jag är omedvetet gapig.
... jag skrattar nästan mer än vad jag pratar ibland.
... jag är väldigt envis, har jag bestämmt mig för något, så är det de som gäller.
... jag lackar ur jätte lätt. haha om  någon är uppkäftig flippar jag totalt.
... jag sparar ut mitt hår, vill ha långt.
... jag är en lätt människa att lära känna.
... nu ska jag dricka upp mitt citron vatten, haha hejdå :D

Provar bikini!

Hej på er!
Jag sitter i mitt fönster och njuter utav solen som dock börjar gå ner, dricker cola och lyssnar på sommar musik!
Har prövat lite bikinis eftersom vi ska bada med klassen imon och nu har jag bestämmt mig! Blir min nya vita :)
Idag var jag i skolan från 10 till halv 2. Sen gick jag hem och la mig och sov. Har haft en otrolig huvudvärk och illamående idag. Men det börjar lätta nu när jag sitter och tar luft.

Jag vet inte vad det är. Men jag känner mig sjukt stark. Helt oslagbar bara. Känns som ingen kan bryta ner mig. Jag har lärt mig att värdera saker. Lärt mig att inte bry mig om människor som bara ger mig skit. Grym är jag! :D

finns dock en tjej som jag saknar sjukt mycket. en tjej som var min absolut bästa vän. och allvarligt talat, jag vet inte vad som har hänt. men jag älskar dig fortfarande utav hela mitt hjärta. but syster.



right now :D

oh my prince, can you hear me?

Hej allihopa!
Har varit på gymmet med pappa. Vi körde mage, armar, axlar och bröst. Jobbigt men skönt. Efter träningen tog jag en vattenmassage på 10 minuter. Enormt skönt! Ska börja med det efter varje gym träning tror jag!

Har duschat nu och smörjt in mig oså. Ska sova snart så jag är utvilad imon.
Börjar 10 så det är chill.

Nu ska jag lägga mig och se på en film.
Sov gott fina läsare! :)


gammal bild

Brown eyed girl

Hej på er!
Idag har jag inte varit i skolan. Har haft jätte jobbigt med min mage idag så jag var hemma och sov på morgonen. Mina föräldrar var på ett skolmöte som vi brukar ha en gång i månaden. Och dom ska ändr amitt schema lite extra,, så nu börjar jag klockan 10.00 varje dag hos min lärare. As skönt. Tror det kan lugna ner min ångest + stressen som gör att jag får ont i magen. Toppen. Vid lunch kom mammas kusin med sina två barn William och Edwin. Dom börjar bli stora nu. 1½ år. Kan gå och börjat prata lite. Vi åt lite och sedan kom Saga så gick vi ut på stan. Fick en trenchcot (heter det så?) utav mamma. En vit, jätte fräsh! Så köpte jag en tröja också.

Om en stund ska jag nog till gymmet. Försöka iallafall.

Ska snart titta på Teen Moom. Älskar det! Sen ska jag nog dra till gymmet.
Ha det gött! :)


starka tillsammans


ni lyser upp mitt liv


vad som än händer, så ska jag alltid finnas där och stötta er när något tynger!


jag får aldrig nog utav er mina änglar. våran vänskap är som en cirkel, det finns inget slut


ni kommer aldrig behöva gå ensamma systrar, skulle inte lämna er för allt i hela världen!

ni är de vackraste gud skapat. jag älskar er över allt annat mina kristaller <3

Fråga + svar

hej frida!
vi har en fråga. vi undrar hur du håller dig så brun? solar du bara? hur ofta solar du och använder du några andra produkter? jätte fin blogg har du! kram från amanda och elin :)

svar; kul att ni gillar min blogg!
Och som ni säkert vet så solar jag. Solar oftast en gång i veckan i 20-25 minuter. Men nu ska jag dra ner på det lite efter vad som hände sist. På solariet jag solar på hade dom bytt ut rören i ett av solariumen, och självklart ville jag testa det, för det enda jag tänker på är att bli brun. Så jag solade i de två dagar i rad, 30 minuter varje dag. Och resultatet utav det blev självklart brunt. Men det kliade fruktansvärt mycket på kroppen och jag fick stora bölder på ryggen och i pannan. Trodde först att det bara var finnar men sen blev dom flera centimeter breda och började blöda och höll på. Så jag fick väl antagligen solutslag. Dom har gått ner nu men usch vad äckligt det var. Så idag har jag varit och köpt en brun utan sol så jag håller färgen lite med den för att vara blek är det värsta jag vet. Så nu i fortsättningen ska jag inte sola två dagar i rad och inte heller så mycket soltid. Men jag har bra pigment och lätt för att bli brun så jag ska nog kunna hålla färgen med en solning i veckan :)


När jag tog denna bilden hade jag solat endast en gång, så rätt bra pigment har jag !

"våga göra fel val, falla, gråta"

Hello!
Nu är det bed time för mig.
Eller nej, ska somna till Vampire diaries (a)
Imon är det skola, och sen ska jag fjäska med mamma och se om vi kan åka ner till allum för jag ska köpa en sak där. Men nu ska jag kila, sov gott!

Har tänkt på en sak. I en del människors ögon, så är man svag om man mår dåligt, bryter ihop och faller. Man är svag om man gråter. Sorg är ingen svaghet, sorg är en styrka. Att klara av att trilla och sedan resa sig upp fast benen är osadiga är starkt gjort. Att låta tårarna rinna tills det knappt finns några kvar att gråta är också stark. Människor som aldrig visar sig må dåligt, alltid är glada och skrattar, aldrig har några problem och alltid mår bra, är svaga. Det är dom som inte vågar släppa fram det där jobbiga som tynger. Dom är rädda för att uppstå som en svag person. Dom håller det inom sig för att få allt att verka så normalt och perfekt, fast att det under ytan kanske inte är en dans på rosor. Känslor är känslor, och att må dåligt några gånger i livet är mänskligt. Om man aldrig mår dåligt, så lever man inte. Då testar man ingenting, då vågar man inte ta risker för man är rädd att förlora. Men vi lever bara en gång, lev fullt ut då. Våga falla, våga resa dig upp fast det är jobbigt, våga stå på dig fast allt kanske inte känns lätt. För om du vågar allt det där som du egentligen bara skulle vilja dra täcket över huvudet för, så kommer det stärka dig. Och att bearbeta något som är jobbigt, det hjälper, och det är starkt.
En förlust är inte så farlig som vi ofta tror. En vinst är inte alltid så kul som vi ofta tror.


Moooorning!

Hej allihopa!
Dagen igår va riktigt härlig. Anton och Mathias sov ju över. Så på morgonen gick jag och Nadja och dom till donken och åt frukost och satte oss i solen och tog en glass. När dom åkte hem så gick jag och Nadja hem och städade lite och sen gick vi in till storken för jag skulle sitta i ahk shopen. Så där satt vi med Helena, Malin, Saga, Alva och Ida. Haha vi hade roligt. Fick ballonger utav några där och andades in helium så vi pratade jätte roligt :D
Sedan gick vi hem och fixade oss och blåste massa ballonger till mammas 40 års fest. Vid 6 kom alla gäster och då åt vi massa god mat. Saga kom också. Sen när det var dags för tårta smsade jag Gustav och 5 minuter senare stod han, Andreas, André och Mikael nere på min gård, haha så dom kom upp och fick tårta. Sen gick vi in på mitt rum och satte på musik och dansa. Senare kom Johan, Niklas och Dennis också. Dansade ännu mer och hade roligt. Shit vad jag skrattade. Sen kom Fabian, Berat och Meriton. Kvällen flöt på som den skulle och vi avrundade väl helt vid 3 tiden. Grymt skön kväll :D Tack allihopa :)

Idag vaknade jag bredvid min bästa vän. Blev så gosig så jag låg och kramade på henne en stund (a)
Nu har hon precis åkt och jag sitter och äter geléhallon och taggar för match mot Hisingen sedan.
Ska upp ur sängen nu och fixa iordning mig lite.
Ha en bra dag!


Älskar dig bästa vän!


Friiidis


Again, haha.


Jag och min fina mamma :)


Nadja och jag :D


Haha snygg bild. Här ser man mina bruna linser bra ;)


Lite boys ;)


Min kusin Fredrik, jag och Saga :)


hahah...



Suddig. Andreas, jag, Gustav och Nadja


Hahaha


Jag och älskling <3


Folk. Hahah vafan gör jag i höger kanten, värsta konstiga hållningen.




Hahah såhär avslutades kvällen. Att jag sprang runt i gummistövlar.

Nu blev jag sjukt jävla trött. Ögonen stängs. Måste gå upp nu och piggna till så jag är taggad på matchen sen.
Ha en bra dag!

Godmorgon

Jag Nadja och Saga ligger och pratar och Anton och Mathias sover fortfarande.
Ska snart väcka dom och göra frukost.
Idag ska min mamma har fest för hon fyllde 40 år igår. Så jag ska fira henne ikväll. Så får vi se vad som händer sedan ;)

Men nu ska jag göra mig iordning.
Ha en bra dag! :)


som jag skulle bry mig?

Om att ni kallar mig fjortis? Buhu jag mår så dåligt över det. Brb självmord. Nä, men allvar, skärp till er och väx upp. Har ni inget bättre för er än att sitta och kommentera fjortis på min blogg? Isåfall tycker jag ni kan skaffa er ett liv. Så, nu lämnar vi det. Tack för att ni tar eran energi och tid och lägger på att försöka kränka mig :)

Nu är jag med Nadja och Saga. Vi har precis varit och handlat lite dricka och så. Vi väntar på Anton och Mathias. Vi ska vara med dom ikväll, blir en lugn fredag, skönt.

Nu ska jag gosa med mina tjejer.
Ha en bra kväll! :)


förlåt för sämst uppdatering!

Jag måste till idrotten i skolan nu.
Men jag ska försöka ta mig tid att blogga ner jag kommer hem.
Ha en bra dag!

Sämst uppdatering idag


Gnight

Jag vet inte om det är för alla eller bara för några det krånglar att titta på min blogg. Men jag har iallafall mailat blogg.se nu så jag hoppas få svar om det snart!

Nu ska jag sova.
Godnatt sov gott!





Nu ska jag ta ut linserna, löshåret och tvätta bort mitt smink. Back to normal.

Svar på frågestund!

Är det therese som alla "hat" inlägg handlar om?
Du får gärna utveckla det där med hat inlägg. Om du tycker det jag skriver nu är hat så ska du se när det är hat på min nivå ;)

saknar du william något?
önskar du att de va ni igen?
va säger du nu när han är tillsammans med therese?
nej
nej
vad jag säger? jag säger inte så mycket. jag bryr mig inte. jag gjorde de, men inte längre, har fattat att jag kan stå rakare i ryggen än att ta en kompis ex.

satsar du på handbollen eller ser du det bara som en hobby nu?
Jag ser det mer som en hobby. Jag tränar för att hålla mig iform och tycker det är roligt.

hur mycket shoppar du för i månaden ungefär?
allt för mycket

tycker du handboll är roligt?
till och från

hur ofta gymmar du?
när inget går emot mig och jag mår bra en hel vecka blir det väl 3-4 gånger :)

hur många har du varit seriöst tsm med?
seriöst förhållande har jag bara haft med två

Tänkt på att du är lite väl mycket fjortis?
faktiskt inte, tack för upplysningen! :)

tycker du verkligen att du är snygg?
har jag någonsin påstått det?

När blev du av med oskulden om du nu har blivit av med den.
i juni tror jag de va (:

Din favorit"del" med ditt utseende respektive det du gillar minst?
jag gillar mitt leende. och det jag gillar minst är min ansiktsform. hade gärna haft smalare ansikte.

Har du någon fobi?
nej inte riktig fobi. är lite små rädd för en del saker men ingen riktig fobi :)
 
Kan inte du visa i ett inlägg hur du syr fast och sätter i ditt löshår för har precis köpt och vet inte hur jag skall göra :( och ditt ser så äkta och fint ut!
tack så mycket! jo jag ska försöka ta mig tid och göra de :D

gillar du någon nu ? :)
hihi typ :)

vad är det äckligaste du har gjort?
gråtit över någon som inte har varit värd de

har du kommit över william än?
ja!

vad har du emot therese arvidsson?
har jag sagt att jag har något emot henne?

vad har du för bh storlek?
70b

Vad har du för BH-storlek ? xD
samma som innan ;)

Vad tycker du om killarna i 9c, felixs och dom?
ibland tycker jag dom är schyssta, ibland lite dryga. men de är la inget fel på dom. fräsha killar liksom. tur att det finns några snygga killar på den tråkskolan ;)


Härlig dag!

Hej på er!
Idag är det vår ute :o det är ju rätt "varmt".
Skolan idag har varit riktigt chill. Har fått mycket gjort på lektionerna. Har fått VG+ på ett nationellt prov. Har suttit ute och solat och lyssnat på musik med mina bästa vänner. Jag har spelat basket med Saga och massa goa killar. Har varit en allmänt bra dag idag!

Efter skolan gick jag och mamma in till stan. Köpte en randig tröja på MQ och två små presenter till Nadja. En sten där det står "min bästa vän <3" och en stor jätte fin rosa ros. Blev på gullhumör och ville visa uppskattning :)
Vi var och fikade på Sallys och jag åt en jätte god cupcake! Söt var den också, hihi.

Skulle egentligen tränat men jag somnade och nu är jag helt förstörd typ så jag hoppar det idag. Vet jag är typ sjukt lat.

Menmen, nu får ni lite bilder ifrån dagen. Enjoy!:)




haha bjuder


Sjukt god!

vill bara göra detta klart för er...

... ni behöver inte fråga mer frågor i frågestunden om william eller therese. Jag tänker inte yttra mig om någon av dom. För det första bryr jag mig inte om någon av dom. Och för det andra så vill jag inte förknippas med dom.

Då har vi det klart. Det är inget illa men det är bara så det är. Vill inte att min blogg ska kretsa kring dom två, haha care.


näst intill död...

Godmorgon!
Fan vad trött jag är! åh. Kunde inte somna inatt och det har jag ju fått ta skada  av nu. Men men, det är väl bara att rycka upp sig. Ska göra mig iordning och dra till skolan. Slutar vid 14.00 idag så det är helt okej.
Men jag har lite brottom nu så jag måste fixa mig.

Ha en bra dag i solskenet!




Bedtime

Nu ska jag lägga mig och sova.
Imon blir det skola, förhoppningsvis. Sen får jag se vad som händer.
Senare är det iallafall gym + handboll och sen stannar väl jag och Nadja kvar i hallen och spelar fotboll med innebandy killarna, mahaha.

Godnatt och sov gott!

Navel piercingarna jag fick utav Emma och Mathilda, tack gullungar, jag älskar dom!



frågestund

FRÅGA PÅ NU! svarar på allt

vanligt inlägg + svar på en fråga

Hej allihopa!
Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Jag var faktiskt riktigt taggad på att gå till skolan igår, och när jag vaknar imorse mår jag jätte illa och var tvungen att springa in på toaletten och spy. Haha uewh lite mycket detaljer kanske, men det var vad som hände. Jag är inte magsjuk iallafall. Bara det att jag åt fruktansvärt mycket glass igår, haha och min mage tål inte speciellt stora mängder av någonting så jag mår ofta dåligt när jag äter, so that´s why. Men nu mår jag bättre och funderar på att gå bort till solariet och koppla av i 30 minuter. Fick mycket färg igår så vill bygga på ännu mer. Vi får se hur det blir!

Tänkte svara på en fråga också angeånde inlägget om mina nya kläder.

varifrån är det översta linnet? :)

det är från h&m, dom flesta kläderna var det eftersom jag gjorde en beställning därifrån :)





Ge mig lite sommar? (a)

Bruna linser!


Vad tycker ni? Passade jag i de?:D

Har precis...

... ätit upp resten utav min Hallon sorbet. mmmmh va gott!
Nu ska jag sminka mig och fixa mig lite.
Later!


Bilden är dock från igår, hihi

Söndagar = tråkiga!

Hej alla fina bloggläsare!
Nadja sov hos mig inatt, gosigt. Vet inte vad det är för fel på oss men när vi ligger tillsammans i min säng så blir vi helt freakade, och om vi sover i bäddsoffan är vi hyffsat normala. Måste vara något fel på min säng?
Vi hade en mysig kväll igår bortsett från att båda två blev galet förbannade på en person tillslut. Åh.

Nu på morgonen har vi varit och solade. Blev 30 minuter idag. Så nu känner jag mig brun och fräsh, och jävligt fräknig. Haha jag får alltid massa fräknar i ansiktet. Jag har väldigt bra piggment så det är inte det att jag är känslig mot strålningen eller något.

Men att hålla sig brun tycker jag är viktigt. Något som är riktigt jävla fult är när man har riktigt mörk brunt hår (näst intill svart) och är likblek och dessutom sminkar på sig med typ vit foundation. Usch man ba "here comes döden" eller något, blöööh. Hahaha en del vet nog "vem" jag syftar på. uuuh. Nä men hallå, man får väl ha lite respekt för samhället? Små barn kanske tror att det är djävulen eller något, kan ju blir rädda osv. Nope inte okej. Men det är ju såklart min åsikt. Finns säkert några stackars människor som tycker det är skit snyggt. pfft.

haha aja nu ska jag sluta dryga mig.
Ska snart träffa Nadja igen och kanske träffa lite kompisar, vi får se.

Ha en bra dag! :)


Lördag

Hej!
Jag och pappa har storstädat mitt rum i timmar. Men nu är det skinande rent. Fixat massa saker också här inne.
Nu har jag precis fixat mig och ska cykla till någon affär och köpa glass. Ska nog köpa sorbet (a)
Sen ska jag vara med Nadja.
Vi hörs senare, puss! :)


ny header

Läckert va? :D
Det är Emma som har gjort det. Tack så jätte mycket sötnos!
Checka hennes blogg www.photoodreams.blogg.se

Gooooosig tjej!

Hej allihopa!
Kvällen blev lite ändrar.
Jag och Nadja träffade Andreas och Elias. Vi satt hemma och tittade på film, pratade och hade det mysigt bara. Skön kväll helt enkelt. Vid tolv drog dom hem och nu är jag själv. Ska kanske ut och träffa Johan men mamma får väl rå ryck om hon märker att jag inte är hemma och eftersom jag har lovat att sköta mig nu så får jag vara duktig tjej och stanna inne. Lägger mig nog och sover iallafall.

Imon ska jag titta när min bästa vän spelar match! Det har jag lovat henne. Sen ska jag med hem till henne och äta middag. Mysigt ska det bli!

Men nu ska jag nog lägga mig och titta på en mysig film och smsa med en gosig kille, hihi (a)

Btw, fick min födelsedags present av Emma och Mathilda idag. Två skit läckra navelsmycken! Jävlar vad glad jag blev. Tusen tack älsklingar! Visar er dom imon! Loooooooove!

Godnatt!


Me today

Är med bästa vännen!

Hej på er!
Skolan idag har varit rolig.
På svenskan hade vi typ party. As hög dunk musik och dansade osv. Hahha nää vi hade ingen lärare där ;)
Sen på musiken dansade jag som ett mongo och Conrad filmade och la ut på fb , haha xd

Var med Saga efter skolan och vi gick och åt på Sallys. Träffade Malin där, gosig tjej! :)
Sen köpte jag ett par skit snygga trosor, uuh säx.

Nu är jag med Nadja bebis.
Nu ska vi träffa Johan och hans kompisar.
Puss! :)


Goodmorning sunshines!

VARFÖR HAR DET SNÖAT INATT? Vad va det nödvändigt för? Vaaa? Nej ingenting. Det var ju vår nu. All snö här i stan var bort och det var jätte härligt väder. Nu ser det ut som fkn januari igen. Åh blööööh!

Skola idag iallafall. Men fredagar brukar gå rätt fort. Har sovmorgon och slutar klockan 14.00 så det är lugnt.
Har inga planer för idag. Vill typ bara vara hemma och ta det lugnt. Funderar på att rensa ur garderoben sen och ha en bloppis och sälja allt här som jag inte använder. Skulle det vara något? Fast vi får se hur det blir med det. Jag har väldigt svårt att göra mig av med saker, hehe.

Men nu måste jag göra mig iordning så jag inte kommer försent.
Ha en bra dag!
Puss&Kram


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite.
Fredag imorgon och sista skoldagen för denna veckan, skönt. Sen är det helg och förhoppningsvis massa roliga saker! Ska spela match iallafall vet jag.

Godnatt och sov gott!



Sitter just nu med min älskade gitarr



Visst är den läcker?:D

Nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen, smörja in kroppen, lägga en ansiktsmask och fila + lacka naglarna. Sen är det sängdags tidigt idag, eftersom att jag har så sjukt svårt att vakna på morgonen. Kanske inte konstigt när jag lägger mig vid 3 4 och ska upp klockan 6? Haha smart tjej. Bloggar innan jag ska sova.

Nu - DUSCH!


Svar på en fråga

Fick en fråga om vart byxdressen kom ifrån. Den är köpt på H&M! :)

Nytt i garderoben!




Byxdress med en skit snygg korsning på ryggen. Ser dock ut som en klänning men det är de inte ;)








Myströja, den är ljusrosa men det kanske inte syns så bra.

Sen har jag lagt undan en skit snygg tröja inne i stan som mamma ska köpa till mig imon. Shit vad jag älskade den. Blev seriöst kär!

åååh klant...

... hade precis gjort ett knäckebröd med skinka och keso. Och när jag kommer in på mitt rum tappar jag skinkad och all keso hamnar på golvet. Jag går oc hämtar en ny skinka. Sen tappar jag hela knäckebrödet på golvet. haha åh orkar inte!

Dagen idag har iallafall varit jätte härlig! I skolan var jag på sjukt gott humör! Efter skolan var jag på stan med Mathilda Emma och Måns. Sen gymmade jag och Nadja. Sprang en del idag och tränade sjukt mycket mage, så lär väl ha träningsvärk imon.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa och sen sova.
Ni får lite bilder från dagen i det strålande vädret!
Godnatt! :)


Bjuder




bästis <3


tuffa, haha


nadja <3 frida



Dagens outfit


Skor - Converse
Jeans - H&M
Magtröja - JC
Skinnjacka - New yorker
Scarf - Gina tricot
Halband - Lindex
Navelpiercing - Ur och Penn

Godmorgon

Hoppas att ni har sovit gott!
Idag är det skola som gäller. Tråkigt men sant. Solen skiner idag också vilket gör allt lättare och roligare. Solglasögon på idag då. Funderar på att ge er en dagens outfit sen, hmm, får se.
Efter skolan ska jag kanske träffa Andreas. Beror på när han är i stan och sådär. Slutar sent idag, 15.20. Blöööh.

Och nu ska ni få väldigt onödig info. Jag har fått en finne precis ovanför läppen. Och shit god vad ömt det är. Sen när jag har sminkat mig lär det väl se ut som jag har botox i läpparna.

Nu måste jag börja göra mig iordning. Mina ögonbryn måste noppras nu också, ser ut som världens teräng.

Ha en jätte bra dag nu allihopa!


Gammal ego bild från sommaren 2009. Snyggt jag hade redigerat mina tänder vitare då, haha!

om du bara visste...

... va det var som hände den där sommardagen. dagen då du inte var med mig. dagen då du inte såg mig. känner skamm över att du inte vet, att ingen vet. jag borde berättat för dig. men jag visste vad som skulle hända. du hade blivit förbannad, hatat mig. jag ångrade mig. men man kan inte göra gjort ogjort. men det är ingen idé att berätta nu. vi känner knappt varann längre. vi pratar inte längre. och du hade inte brytt dig. så det som var då, det stannar då.

jag var bara tvungen att få ur mig de...

Två svar ang navelpiercing

Hej!
Du tog din navelpiercing på salong Panache i Göteborg, right? Hur mycket kostade det och hade du med dig dina föräldrar när du tog?
Är en 15 årig tjej som gärna skulle vilja ta. Ha en bra dag fining. Vore roligt om du svarade! Kraaaam

Hejhej!
Japp, det stämmer. Piercingen och smycket kostade 500:- och sen ska man köpa tvättgrejer så det inte blir infekterat osv och det kostade väl närmre 200:- så sammanlagt betalade jag 700:- för allting. Och ja jag hade min pappa med mig. Eftersom jag inte är 18 måste man ha föräldrarnas tillåtelse och underskrift. Jag tyckte det var helt okej på Panache om man bortser från han som piercade mig som taffsade på mig, uew. Jag skulle rekomendera Barbarella som också ligger i Göteborg. Där har många av mina vänner piercat sig och där är det riktigt bra. Jag har varit där för att köpa nytt smycke också och dom har mycket att välja på + väldigt trevlig personal.
Hoppas du fick svar på det du undrade.
Kram :)

Hade du med dig dina föräldrar då du tog hål i naveln? Gjorde det ont eller?
Funderar på att ta hål i naveln, är det bra att pierca sig där? Kram! :)

Dom flesta svaren fick du nog på den tidigare frågan så jag svarar på om det gjorde ont. Ja, jag tyckte det gjorde lite ont. Eller ont och ont, det sved lite. Men jag är väldigt känslig när det gäller sånt, tycker det är obehagligt osv. Men efteråt hade jag rätt ont vid naveln, speciellt när jag böjde mig ner eller satt ner. Men det var inte så speciellt farligt så det är värt det. Men det är väldigt olika från person till person om man får ont. En del jag har pratat med tyckte inte ens att det kändes, och vissa tyckte det gjorde jätte ont. Vet inte om detta stämmer men det sägs att om man är smal så gör det ondare än om man har mer fett på kroppen. Haha men det kanske inte stämmer, i don´t know.


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och låta ögonen vila. Ska drömma mig bort till något fint ställe.
Fryser och är sådär gosigt trött (haha) så det ska bli jätte skönt att få sova!

Imon är det skola som gäller sen ska jag gymma och träffa Johan. Vet dock inte i vilken ordning ;)

Har fått endel frågor om navelpiercing osv. Tänkte svara på det imon så om ni har något mer ni undrar kan ni bara skriva. Är ju ingen expert haha men vet ju vart jag piercade mig och vad jag tyckte om det osv.

Sov gott kära bloggläsare!



HAHAHHAHA dog lite när jag såg denna bilden. Snygg jag var för ett år sen...

SEXTON

Hej allihopa!
Har haft en grym födelsedag!
Tack för alla gratulationer!

Idag blev jag väckt med frukost, sång och presenter på sängen.
Fick en svart skit läcker gitarr, Rihannas skiva och ett par vita converse.
Igår fick jag pengar, smycken, bok, smink och sånt där.
Saga kom till mig på morgonen så fixade vi oss tillsammans.
Sedan gick vi till skolan.
Sov nästan hela första lektionen, riktigt dåligt av mig. Men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Var tvungen att gå runt för att hålla mig vaken. Så jag fick gå runt i salen och läsa i en bok, haha sär.
Sedan hade vi matte, och det gick väl bra, bättre än so:n, hahah.
Lunch sen och jag fick lite fin sång osv. Sen kommer mina goingar och har fixat maräng tårta med glass och sånt där. Så vi satt och käkade det. Hur gott som helst! Fick även två små presenter utav Naddie, hon har så fint delat upp det på olika tider utav dagen. Men då fick jag en läppenna och en ögonbrynspenna. Bruden visste vad jag behövde! Gick in till stan sen och fixade en skit läcker magtröja med spetts över hela ryggen. Gosch, I´m in love!

Sedan hade jag engelska vilket gick bra.
Efter det tyckte Nadja Saga och Linnea att det var dags för ännu en fika, haha så då hade dom fixat massa kladdkaka. Slutade sedan och gick till Meddo och solade. Sen mötte jag tjejerna och vi gick och bowlade. Saga var grym och hon vann, jag kom tvåa, Nadja trea och Linnea fyra.
När vi var klara på bowlingen gick vi till donken för Saga ville äta. Där träffade vi Alina, Ludde och Annelie så vi busade lite med dom. Efter det gick jag och Nadja hem till mig och åt tacos och sen tårta. Fick mer presenter av henne då. Nagellack, nagelbandskräm och smink! Sånt som alltid är bra att ha! Har även fått tre par trosor av henne och utav Saga har jag fått en scarf, ett halsband (som jag älskar!), ett läppstift och jätte fina örhängen! Tack tjejer för jätte fina presenter!

Sedan var det a-lags match. AHK- Sävehof. Hann bara se första halvlek för sen skulle vi till träningen.

Men nu tänkte jag ladda upp lite bilder ifrån bowlingen. Hoppas ni gillar det.
Tack till alla som har uppvaktat mig på min 16-års dag!
Kramar till er alla!


Bowling brud


Nadja!


Linnea!


Saga!


Här ser ni linnet också.


snart 16! :D

Nu ska jag tillbringa min sista halvtimma som 15 år av att lägga mig i sängen och titta på Tarzan som jag har laddat ner. Haha moget va? Men hallå Tarzan, han är fan bäst :o Imon kan jag ju inte hålla på såhär så får passa på nu! Puss och godnatt!


jag gör det enkelt för mig, orkar inte skriva, så ni får bilder från igår och idag


Jag Linnea och Nadja


Mojito (stavning)


Saga jag och Linnea


Jag Nadja och Linnea




Happy girls!


HAHAHAH Nadja så jävla go


hahaha


Hahah kissepaus


Idag!


bästis <3


HAHHA mongo barn




Kalas tjejer :D


mobb








hahahha


TAGGA MATCH!

Godmorgon!
Är sjukt taggad på att krossa Kärra på borta plan sedan!
Ska fixa mig nu så hinner inte blogga för jag har samling om en timma.
Ha en bra dag! :)


Har blivit sjukt taggad på handbollen nu! Underbart och gött lag!

Änglarna dansar när jag faller

Vare sig det är för en sekund eller för resten utav våra liv, vi borde ge oss hän för passionen vi besitter för varandras existens.Allt annat vore emot naturens lagar.
Nej må du aldrig sörja men alltid vara glad. Ta mig under dina vingar och låt mig vila där, ihopkrupen på din späda axel. Låt mig sniffa i mig din doft genom att dra nästippen lätt igenom ditt hår.

Vare sig det är för en sekund eller för resten utav våra liv, vill jag visa dig alla de sätt jag kan få dig le.
Låt mig få skapa med konst utav din närvaro med din gudomliga karisma som modell lera.
Sparsmakad, koncist och frånvarande men ett sprakande skimmer gör att jag urskiljer dig på milsavtånd i ett virrevarr utav förtvivlade själar.

Ett löfte är ett löfte och jag står med stolt hållning kvar, medans stadens ljus blir till ett bläcksvart eko, och jag tänker stå kvar tills mina ben mig ej längre bär. Jag har ju lovat dig, eller hur?

För mig var aldrig stenen i glashuset ett slöseri med känslor utan en granat som sprängde logik till bitar
och nu dansar vi barfota på sommaräng fastän kälen i jorden är hård som granit.
Men även det hårdaste hjärtan kan mjukna när solens strålar värmer på och för din blick smälter det varje gång.
Och därför står jag nu i mörkret, stel som en tennsoldat i väntan på att du ska se mig igen.


"glöm inte bort att du är värdelös"


Hahaha mobbad jag är som får en kick av denna låten. Tänker på äckliga människor och försöker känna mig bättre själv. Hahah dåligt men det funkar. Älskar stockholmskan i slutet med ;)

Slapp dag.

Hej på er!
Dagen har varit sjukt chill.
Kort skoldag. På svenskan satt jag med min data och lyssnade på musik och skrev mina texter. Åh vad jag älskar att skriva. Hoppas ni som fick läsa gillade de :)
Efter skolan gick jag och Sagis en sväng på stan. Sen gick vi och köpte pizza och blev tjocka.
Haha vi kirrade ju lite ragg på Milano, jappjapp. Om ni läser detta, skriv till mig! HAHAH.

Skulle ju egentligen gått på resturang med mamma idag men jag var så jävla mätt så vi struntade i det. Åkte till Maxi (hahaha mysig mamma och dotter grej) och köpte lite små skit. Två mascaror, ansiktsmasker, silvershampoo och en bok. Tror inte det var något mer :o

När vi kom hem la vi ansiktsmasker och har haft mysigt bara.

Imon är det borta match mot Kärra. Sjukt taggad!
Sen blir det fira fira fira fridas födelsedag, wiho!
Planerna är dock inte klara så skriver om dagen imon istället!

Ska fortsätta gosa med mami nu.
Hajhaj!

En söt bild på mig och tildut från skolan idag. Grym vän, love her!


Godmorgon!

Har precis kommit ur duschen och ligger och tittar på en film.
Har sovmorgon idag, skönt!
Idag är det en skön skoldag.
Idrott, svenska, musik. Bara tre lektioner. Och alla är helt okej.

När jag kommer hem från skolan idag måste jag städa. Herregud vad det ser ut. Det är faktiskt riktigt äckligt här.

Just nu skiner solen vilket är toppen. Hoppas det fortsätter så.

Funderar också på vad jag ska ha på mig idag. Kanske ska ha min collage tröja, har inte använt den på ett tag. Eller så skiter jag i att bry mig och tar ett par vanliga jeans och en hood. Nej usch det lät skit tråkigt. Jag har ganska mycket kläder så något ska jag nog hitta.

Nu ska jag gå och dricka något (sjukt törstig) så vi hörs senare idag troligen.
Ha en kanon bra fredag!


Bild från i höstas. Gladiiis

Some day my prince will come








onödig information

1. Jag och mamma har beställt hem massa grejer, kläder smycken väska osv nu ikväll. Happyface!

2. Jag har godislöfte :( Får inte äta godis, glass, kakor o sånt fram till sommarlovet. Och coca cola får jag bara dricka på fredag och lördag. Okej jag dör. Men som belöning ska jag få en fet shopping! :)

3. Imorgon ska jag och mamma boka bord på resturang och gå ut och käka och bara ha myskväll! :)

4. Jag kommer snart bryta ihop tror jag. Vet inte varför. Vill bara lägga mig ner och gråta typ. Fan vad lätt allt skulle vara om man kunde radera minnen.



Tidsfördriv

1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? nää, inte helt
3. Är du uttråkad? mmhm
4. Är du ledsen? nä:)
5. Är du italienare? självklart inte ;)
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? absolut ;)
9. Är du från Irland? asså vadå konstiga frågor?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag gjorde de...
 2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, tyvärr!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? yes
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? japp
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha ah 
7. Är du kär? nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? jaaa

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet såklart!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och
8. Pengar eller lycka? Lycka och pengar.
9. Dag eller natt? dag
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja!
4. Hoppat Bungee Jump? aldrig i livet
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr.
6. Ätit en hel tårta? Nej? :s
7. Gjort bort dig offentligt? haha för ofta
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? a.
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja.
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? my super sweet sixteen.
Vems blogg läste du sist? dessies.se
Vad åt du sist? en morot
Vem pratade du med sist? carl
Vad sa du?minns inte
Vem ringde du sist? mamma
Vem messade du sist? christoffer <3
Vad läste du sist? frida
Vem pussade du sist? nadja
Vem kramde du sist? nadja
Vem bjöd du sist på något? nadja, hahah fan va mycket nadja de blev
Vad köpte du sist? ett halsband


miss summer

Hej!
Ligger i sängen och har precis tittat på film och ätit tacos.
Ska göra iordning mig lite och sedan dansa, gymma och träna handboll. Ska bli gött.
Är sjukt stressad när jag är hemma. Orkar inte höra allt tjat.
Har inte så mycket att skriva om, så jag laddar upp några gamla bilder som gör mig glad.




snygg brun utan sol på händerna, speciellt tummen på vänster handen, HAHAHA.


Denna bilden är nog från förrförra sommaren. Tror jag, eftersom jag har ett H på benet så antar jag att det var då jag var tillsammans med Hampus xd


Grym dag...


HAHA denna super charmiga bild får avsluta! :)

mår inte så bra...

... så ska nog lägga mig och gosa med mami. hon är bäst. jag älskar min mamma mest på hela jorden. min skatt, min kristall. hon finns alltid där och viker aldrig undan. sviker mig aldrig. hur jobbig jag än är ger hon aldrig upp mig. hon offrar så mycket för att få mig att må bra. jag mår bra av att se min mamma le, skratta och vara glad. hon är min bästa vän, vi är tajta. hon är min mamma. världens bästa. är lycklig att hon är min, skulle aldrig vilja ha någon annan.

jag älskar dig vackra, söta, goa, underbara mamma! <3


Bild från Montenegro typ 2005 eller 2006?



Du är unik, fantastisk och underbar!

svar till anonym.

haha okej du går i våran skola?
om du nu inte vill utge dig på bloggen kan du skriva till mig på facebook?
eller varför inte ta de face to face i skolan imon? ;)

That should be me

Hej !
Idag har jag varit i skolan. Fick gosa med mys Mathilda, saknat henne! :)
Skolan var rätt chill, hade elevens val typ. Jobbade med SO.
Efter skolan träffade jag Linnea Johansson (förvånade? haha) och vi gick och gymmade. Riktigt bra träning oc jag tyckte hon var duktig! :) Roligt hade vi och det var kul att få träffa henne igen :)

Skulle egentligen solat idag men jag orkar verkligen inte, lat tjej hej.

Frågestunden är avslutad så ni kan ställa era frågor i vanliga inlägg om ni undrar något :)
Såg en fråga om vart jag köper mitt rosa läppstift. Hihi that´s my secret babes.

Och sen du som är anonym och snackar massa shit om Nadja. Haha vågar du inte stå för vem du är? Nadja håller inte på med någon kille som har brud. Det kan jag som hennes bästa vän garantera ;)

Ni får en söt gammal bild på mig och Linnea bruden :D


Svar på frågestunden!

Har dock inte tagit med alla kommentarer för att vissa var inga frågor och bara sjukt onödiga. Har även fått med några omogna frågor här, men ni kanske kan få något intressant svar på det ;)


stalkar du folk?
Tror du inte jag har något bättre för mig än att stalka andra människor? Nej jag stalkar inte, har bättre saker för mig.

vad tycker du exakt om therese arvidsson?
Ingenting jag vill kommentera offentligt. Alla är olika.

haha mogna kommentarer.. men har du färgat håret brunt ? :O :)
Nej jag har inte färgat mitt hår brunt, det var ett internet skämt ;)

Är din hand större än ditt ansikte?
Nej.

Lättmjölk, Mellanmjölk eller Mjölk? Motivera ditt svar!
Inget, mjölk är något av det äckligaste jag vet.

Pannkakor eller plättar?
Smakar la likadant eller?

Varför svarar du inte på Kevin Hermanssons sms?
Vem är Kevin Hermansson?

Hur kan du umgås med Nadja?
Fjortis!
Nadja är min bästa vän, lär känna folk innan ni dömmer ;)

Vad tycker du om tjejer som håller på med killar som har tjej och killen då sagt detta men hon forsätter ändå? Syftar på folk i din närhet.
Folk i min närhet? Det kan du gärna få utveckla. Men till frågan, det är väl upp till tjejen, är hon respektlös så bryr hon sig inte. Har hon vett innanför pannbenet låter hon bli killen.

Kan du slåss?
Testa mig?

På din banner, var det inte väldigt kallt? Det ser ut som det är snö runt omkring!
Sjukt kallt! Blåste jätte mycket också. Huden blev helt knottrig och jag frös äckligt mycket. Sen fick jag en rejäl förkyldning som höll i sig i över två veckor, ovärt.

varför skrev du till mig klockan 3 på natten å ville träffas?
Du kan gärna säga vem du är isåfall för jag har inget minne av detta ;)

hur tycker du att en kille ska vara? :)
Han ska vara snäll, omtänksam och trogen. Han ska visa respekt och acceptera mig som den jag är. Han får gärna vara rolig och få mig att skratta. Man ska kunna göra allt tillsammans och ha roligt. Han ska kunna ta hand om mig och visa att jag är nummer 1. Ett plus om han har ett intresse, utövar någon sport osv. Sen självklart snygg. Vet att det är insidan som räknas men jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en kille vars utseende rå äcklar mig.

Är du kär i någon!! Hur många har du haft sex??... ( med vem i så fall)
Du lova svara på alla frågor!
Nej jag är inte kär i någon ;)
Okej då ljög jag, för det tänker jag inte svara på, det är privat.

varför har du så mycket smink när du är sååååååå söt utan!<3 Brukar läsa din blogg men jag tycket det är lite synd att du ser så knäpp ut på vissa bilder..^^
Haha vet inte om jag ska ta detta bra eller dåligt? Men att vara söt utan smink är la bra, så tack. Sen att jag ser knäpp ut, hoppas det kan roa dig ;) Jag gillar att sminka mig och fixa iordning mig. Jag känner mig fräshare med smink också.

Om jag sa att du var snyggast i staden, skulle du bli glad då? / Anonym snubbe
Skön fråga, ja det skulle jag väl bli ;)

Hur ska du fira din b-day ?
På lördag ska jag ha en mini tjej middag med mina tre bästa brudar. Sen ska vi ut och festa.
På söndag ska jag ha kalas för släkten.
På måndag (min födelsedag) så ska jag fira i skolan (Y) Haha nej men blir väl väckt med presenter och så på morgonen. Efter skolan ska jag tydligen få en överraskning utav Saga Nadja och Linnea, spännande. Och sedan blir det väl träning. Så jag firar mig födelsedag som mest i helgen! :)


FRÅGESTUND!

Fråga mig precis vad du vill! Lovar att svara ärligt på alla frågor!
Fråga på nu! :D

Hemma mys!

Hej !
Ikväll har jag tittat på Solsidan, Time Out och nu ser jag på Wallander.
Laddar även ner två filmer, ooh olaglig jag är.
Laddar iallafall ner, Oceans & Paranormal Activity 2.
När Wallander är slut ska jag fläta mitt hår och sedan lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt utav Vampire Diaries, världens bästa serie.

Imon är det skola, och det ska väl bli bra. Det går bra i skolan nu så då är det självklart mycket roligare!

Men nu ska jag fortsätta titta på filmen.
Godnatt och sov gott!

kram


Tjena våren! :D

Hej på er!
Just nu sitter jag i mitt fönster med benen utanför i luften och njuter av solen! Haha jag kan nog trilla ner när som helst eftersom jag är så klumpig, men jag ska försöka att låta bli ;)
Har även på Paranormal activity (stavning). Sjukt bra film! Älskar att den är verklig.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen igår.
Jag var med mina b-rudar! ah ah ah ;)

Idag ska jag kanske träffa Andreas. Sen i eftermiddag ska jag titta när Nadja spelar match. Sen måste jag städa rummet också för det ser inte klokt ut. Jag lyckas stöka ner på en dag. Jag kan ha städat och gjort det skit fint, och dagen efter ser det ut som en avfallsanläggning typ.

Haha nu ska jag sätta igång och fixa mig, puss ha en bra dag!

Några bilder från igår när jag och Saga va ute på stan ;)


Min väska fick typ, damp?


Sagis <3


Glad tjej! :D


Bästa vännen <3


hihihi


Vår!


aww


haha snyggt hår


Denna får avsluta! :D

Mooooorning :D

Vaknade ganska tidigt idag, av att jag hade en sån otrolig smärta i hela magen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Aldrig haft så ont i magen. Gick upp och skulle gå ut i köket för att dricka vatten och då blev jag helt lam i kroppen och skit darrig, mådde så illa, helt sjukt. Sen la jag mig och somnade igen.
Vaknade vid halv 12 och morfar var här, så pratade lite med honom.

Nu ska jag göra mig iordning så kommer Saga snart. Sen ska vi nog träffa Nadja och Linnea också :D
Igår var jag och Saga btw ute och käka, hahaha fyfan vad roligt!

As härligt väder idag eller vad säger ni?:D

Ha en bra dag! :)


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag är väldigt rädd för förändringar i livet.
2. Jag är sjukt nyfiken.
3. Jag har en riktigt stark vilja, vet vad jag vill och är väldigt envis.
4. Jag har svårt att ta ett nej eller att någon säger emot mig.
5. Jag är väldigt osäker i mig själv.
6. Jag har ett jävla temprament, blir jätte enkelt arg.
7. Jag gillar att hjälpa folk.
8. Min favorit låt just nu är, Vanessa Carlton – Twilight
9. Jag har väldigt lätt för att bli ledsen.
10. Jag är ofta väldigt glad och full med energi.

det gick inte så bra förra gången, men vi gör ett nytt försök

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

 


Random

Fick en fråga.

Måste bara ställa en fråga, hur får du så jävla raka och VITA tänder?!
Puss

Svar, haha min webcam är sån, redigerar inte, utan det är något speciellt med ljuset (det är en low-light cam) och då blir det att färgerna blir starkare och klarare. Tänderna ser vitare ut, håret ser aningen ljusare ut, hyn ser slätare ut, och ah ni fattar? Sen har jag väl så raka tänder antagligen?


Är med Nadja gos!

Uppdaterar när jag har tid. Men jag lever, promise!


haha cp barn


okej då

Inlägget jag skrev häromdagen om hur "jag" reagerar när jag ser "den där" killen har det blivit ett jävla tjaffs om. Brukar annars inte vilja försvara mig på något sätt när det gäller mina texter, men jag får väl uttala mig om detta då. Jag älskar att skriva texter, långa och djupa. Texten hade ingenting med verkligheten att göra. Jag gillar att bara skriva och hitta på sånna texter. Det var samma en annan gång skrev jag om en kille som gillade "mig" och "jag" avskydde honom. Det var heller inte något som lever på riktigt. Jag har en livlig fantasi och gillar att få skriva av mig den. Sen är det självklart att vissa av texterna jag skriver är riktiga, och då är det klart att det är svårt för er att veta hur ni ska tolka dom. Men det är faktiskt helt upp till er. Detta är min blogg, och jag gillar att skriva, och det tänker jag fortsätta med. Alltså kommer många fler sånna här texter dyka upp titt som tätt.

Så nu vet ni det. Texten var inte riktad mot någon eller något.
Bara påhittad alltså.

Och jag ber om ursäkt om någon tog illa vid sig, haha men eftersom jag inte syftade på något är det ju konstigt om folk tar åt sig, eller?


arg? jaaaaaaaa!

måste göra sönder något. shit asså. nu har det tagit hus i helvete. fyfan vad arg jag är.
BRB!
håll tummarna för att jag kan behärska mig


The reef

Grymt bra film. Sjukt spännande. Var fem personer som skulle ut och segla och allt började jätte bra, som värsta paradiset typ. Sen gick båten sönder och vällte. Dom bestämmde sig för att försöka simma i land, alla utom en som stannade på båten. När två stycken hade blivit upp käkade av en haj och den tredje var påväg att också bli det fick jag cp, för då såg dom land och va påväg dit och jag satt och skrek som värsta damp barnet. Hahaha ah. Han blev uppäten han med iallafall. Filmen var verklighets baserad. En överlevde och tre blev ju uppätna av hajen, och den femte har dom aldrig hittat. Alltså han som stannade kvar på båten.
Den kanske inte verkar så bra när jag skriver om den, men jag är sämst på att kortfatta filmer, böcker osv. Men jag rekomenderar denna filmen!




Såååå, vad har den här filmen gett mig? Jo en fet jävla haj skräck!



Pallar inte vara s-s-s-s-j-u-k

Hejsan!
Nu är jag sjukt trött på att vara sjuk. Orkar inte. Jag har gjort saker fast jag har mått dåligt. Varit ute med kompisar på kvällarna. Dansat, skrikit, sprungit och gått riktigt tunnklädd ute. Det kanske inte är en smart grej om man vill bli frisk. Så idag är jag hemma. Ska nog gå ner till hemmakväll och köpa lite godis och lägga mig och titta på en film. Jag har ett mål här i livet, att bli tjock. Så ah, vi börjar nu!

Btw, jag somnade efter 5 minuter på filmen igår. Hahaha hade jag rätt eller? Så det blir inga rumpbilder, inte den här gången ;)


Friiittiiieee.

det var en gång en fjortis...


Asså jäääävlar in my assss va smal jag var, kolla typ armen :s Hur fan kunde jag tycka att jag va fet?




Godnatt...

Nu orkar jag fan inte med detta mer.
Har så jävla ont i mina ögon. Det kliar, värker, dunkar och är svullet. Förut började det blöda. Fyfan. Jag var ju hos läkarn idag men dom visste inte vad det var. Vi får nog ringa tillbaka imon eftersom det blöder ur ögonen :s Mysigt va?:D Jag menar vem vill inte se sig själv i spegeln och det rinner blod ur ögonen? Värsta as ballt ju...

Nu ska jag titta på en film. Kan inte bestämma mig om jag ska ligga i min säng och titta på laptopen eller om jag ska lägga mig på min soffa (som dock inte är lika skön) och se filmen på min älsklings tv. Får nog bli sängen så jag somnar lättare.

Sen har jag ju tre filmer att välja mellan som vi har hyrt.

I rymden finns inga känslor
The social network
(filmen om facebook)
The reef

Den första har jag redan sett ett par gånger så den orkar jag inte. The reef är en skräck/thriller om hajar, antar att det är massa blod och shit, och den har fått riktigt bra recentioner så jag tror att jag ska se på den. Kan säga imon vad jag tycker. Om jag har sett hela filmen vill säga. Jag är 98% säker på att jag kommer somna innan filmen är slut. Om jag är vaken exakt hela filmen ska jag lägga ut en bild på min rumpa i bloggen, haha det är en utmaning.

Godnatt och sov gott!
Och hoppas jag somnar nu så jag slipper lägga ut den där bilden.
Mamma dödar mig nog det. Puss mamma vet att du läser.
Haha typ som på tv när små barn vinkar till sin mamma.
Jaja nu ska jag sluta skriva.

GODNATT! :)


Hej söt tjej med blåa ögon och rosa naglar.

För lat för att skriva. Ni får bilder från dagen som har varit underbart rolig!








Saga och Linnea, underbart fina vänner!


Hahah frida <3 coca cola


Bebbie!







Varje gång du möter min blick...

... så sätter det sig en klump i magen. Det hugger till i hjärtat och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag önska jag kunde slippa se dig. Det hade underlättat så otroligt mycket.

Börjar med att jag är sådär hyper glad den riktiga Frida är. Full med energi. Som om jag hade fastnat i ett stängsel fullt av elektrisitet. Som ett full laddat batteri. Det krampar i magen för att jag skrattar så mycket, det kniper i käkarna för att leendet är så brett i mitt ansikte. Jag skriker och garvar så jag börjar hyperväntliera. Lyckan sprider sig i hela kroppen. Jag stuttsar runt som en stuttsboll och känner mig störst i hela världen. Av all min glädje lyckas jag lura mig själv att jag är oövervinnerlig och oslagbar, att jag klarar allt med bara viljan.

Men så kommer han gående där. Mina fötter som tidigare haft sprialfjädrar under sig stannar till. Mitt leende blir stelt och skrattet tynar bort. Fyfan vad jag hatar att han förstör för mig. I stundens hetta upptäcker jag att allt har stannat till, och så får han ju inte se mig. Så jag trycker ännu en gång på play knappen och världen fortsätter spela. Dock på ett överdrivet och tillgjort sett. Bara för att det ska se bra ut, men kära vän vad dåligt det ser ut. Förfallet och vidrigt. Äckligt och fult.

Jag saknar honom inte längre, det finns inga tårar kvar att gråta över honom. Jag vill inte längre ha honom vid min sida. Den han var då finns inte kvar. Alla dom där perfekta bitarna jag föll för sögs ut med tiden och blåste i sin tur bort med vinden. Jag sörjer inte något som är dött. Som när sommaren dör ut och den trista hösten kommer, man tar sig igenom den perioden men längtar till sommaren. Sommaren kommer men ser inte likadan ut som den förra. Det är så självklart. Jag har tagit mig igenom min jobbiga period, och nu är jag redo för ett nytt äventyr. På nya sätt, på nya vilkor och med nya människor.

Det som var då, ja det var då. Det var ett kapitell i min bok, boken om livet. Mitt alldeles egna betydelsefulla liv. Jag har vänt på bladet och skriver på mitt nya kapitell. Ett kapitell fullt utav nya spännande saker att upptäckta. Det gamla finns kvar, men det är det nya som gäller.

Han är inte ny nu. Han är begagnad. Jag har redan gett han allt för första gången. Du hitta han i en second hand butik. Du fick skiten jag lämnade kvar.

du dansar inför satan gumman.

Fast för evigt.

Hej tja hallå! :D
På eftermiddagen today har jag varit med bebis Nadja.
Vi var först inne en sväng i stan. Köpte ett gulligt linne, och måste bara säga det, igår köpte jag ett par skit snygga solglasögon! Längtar tills jag får använda dom.
Sedan gick vi bort till Meddo och solade i 25 minuter, skönt.
Hem till mig sen och hämta hunden och sätta på oss bättre skor, det vill säga mina elit skor som jag kallar dom, haha. Dom där skorna som gör att man får tight rumpa och lår. Läckert! Min mamma har med sånna så Nadja lånade dom så tog vi oss en långpromenad på 1 timme. Bra med motion när jag inte kan träna.
Herregud är fortfarande vrål förkyld, har varit det sen förra lördagen, och mina ögon är svullna och gör ont, fyfan.

När vi kom hem åt vi lite och sen var jag tvungen att städa min sminkskrubb. Det blev jätte fint!
Ni ska få se bilder nu :D

FÖRE



Haha skäms faktiskt.

EFTER


Lite snyggare eller? hahaha

Gick till och med att sitta där !:D


Nöjd tjej!


ja, jag vet hon är söt men håll tillbaka.

Ska sola med Nadja nu!
Är sjukligt blek!
Go ögoninlammtion jag har också, fyfan...

Mathilda, du ska veta att du är en grym tjej. En jätte härlig vän som alltid ställer upp. Har alltid roligt med dig och kommer alltid finnas där för dig. Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Du är otroligt vacker gumman! <3


Sjukt vacker tjej!
Ni kan checka sötnosens blogg ;)
www.thildajohansson.blogg.se

Godmorgon!

Utvilad tjej här.
Skulle egentligen bloggat mer för er igår, men jag somnade vid 19.30 och vaknade nu. Så jag har sovit riktigt mycket.
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. Ska inte sminka mig. Det är bara jobbigt när jag är förkyld, plus att mina ögon har svullnat upp igen och gör jätte ont. Värsta böllder på ögonlocken, skit äckligt och gör fruktansvärt ont. Så jag skippar sminket idag.
Har ett möte på skolan nu på morgonen. Sen är det en hyffsat kort dag tror jag.

Hade världens jävla dröm inatt. Fan att den inte var sann.
Får seriöst rå damp när man drömmer något man bara älskar och sen vaknar man upp i verkligheten och märker att det bara var en dröm och att allt är som vanligt. Så inte okej!

Ska försöka äta lite nu fast min mage gör ont. Haha mår dåligt överallt känns det som.

Ha en bra dag!

Såhär såg jag ut igår, visar er idag eftersom jag somnade igår ;)


Hahaha jag gillar att man ser Sagas arm i kanten, synd att jag inte tog kortet någon sekund senare för då hade man sett hur hon dansade fram, för det va de hon gjorde, haha :D

RSS 2.0