Ni är dom jag inte klarar mig utan. Ni som betyder extra mycket. Tack för att ni finns!




Hahaha gammal fjortis bild. Hade inte så många nya.









Några bilder jag tog förra veckan.







Vilken gillar ni bäst? :)

Ändrad dag!

Hej allihopa.
Idag skulle jag åkt till Allum med bästa Ebba. Men så blev det inte. Mina föräldrar ville att jag skulle åka med dom på utflykt idag. Hahaha vi skulle först till något ställe i Herrljunga men dum som mamma är så hade hon tagit fel på dagarna när det skulle vara öppet -.- Så vi åkte upp till Falköping och åkte till någon ost affär och köpte massa ost. Och jag fick ett ljus som luktar jordgubbe! :D :D :D :D :D
Sen åkte vi upp till Skara, vad vi skulle göra där har jag inte en jävla aning om. Sedan åkte vi till Vara till mammas moster och morbror där även mammas kusin och hennes tvillingsöner, William och Edwin, bebisarna ni vet, också va. Så jag har lekt med killarna. Sen va Edwin gnällig när dom skulle sova, ingen fick tyst på han så jag gick in till rummet där Wille redan låg och sov och la Edwin i min famn och klappa han på kinden så somnade han direkt. Hahah jag är grym  (y)
Sedan åkte vi hem och nu har vi ätit köttfärspaj.
Ikväll kommer familjen Eld hit och äter ostbricka. Lagom kul dag.

Har verkligen världens panik ångest! Gått upp 2 kg! Mamma säger att det är all coca cola med allt socker i. Vill inte tro det men ah, har ätit mycket skit på senaste också. Tog precis en sista godis och njöt av för ett lååååångt tag framöver! Nu blir det frukt och grönsaker istället för godis och glass. Ska dricka loka istället för cola. Asså jag har egentligen inte svårt att äta nyttigt, men detta med coca colan? HAHAH hur fan ska det gå? Aja jag vet att jag klarar det om jag vill! Smsa Ebba för en stund sen och fråga om hon ska med till gymmet imon, om inte så går jag ut och springer imon bitti. Men det är ju så tråkigt och bara springa? Speciellt själv. Nej det är verkligen ingenting för mig. För ett år sedan hade jag grym kondition och jätte bra resultat på beep testet i skolan. Hade 12 eller 13 eller något. Nu hade jag väl haft 4. HAHAH nej men nu är det skärpning. Vill inte komma som ett fetto när skolan börjar om 3 veckor. Usch nej! So not frida style! Jag har alltid varit smal och tänker verkligen inte bli fet nu! Fuck no. Enda gången jag ska ha mage är när jag är vuxen och väntar barn, men annars kan ni glömma att ni får se Frida Magnusson med en fet mage!

Nu vill jag dansa xd Är det träning? Hahaha hoppas!
Vi hörs!


Ansiktet är för fult för att visa!

Sängen väntar!

Nu ska jag sova.
Imon ska jag och bästa vännen Ebba åka ner till allum. Ska titta lite. Ska köpa ett turkost nagellack och såklart ska vi dricka våran goda smoothie på mamma mia. Sjukt god blandning vi gjorde där sist! Ebba pratade om att hon skulle kolla efter en midje kjol och då är det tur att hon har med Frida Magnusson som kan alla affärer innan och utan. Hahah eller säger man så? Lät rätt konstigt xd
Kan tipsa om att H&M har jätte mycket fina midjekjolar. Både som sitter tjajt på kroppen och "ballong" kjolar. Vill man ha en söt look ska man nog sattsa på ballong kjol, men till fest eller när man vill vara lite fräshare är det snyggare med tajt, helt klart!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imon.
Sov gott kära läsare.
Nattinatti


Sitter och gosar i älsklings tröja (a'

Hannie Pannie Bannanie!

Hej söta, snygga, fula , tjocka, smala, snälla, elaka och ah alla! :D
Idag har jag varit inne en sväng i Alingsås med Hanna. Träffade henne i storken och gick och tittade lite. Köpte en oversize tröja jag har tittat på innan. Innan har jag tittat på den i rosa men nu när jag testade i olika färger fastnade jag för den turkosa, snyggt med turkos när man är brun (y) Vi gick och titta i affärer och satt och prata om allt mellan himmel och jord. Sjukt härligt att prata med någon som förstår en. Hanna är verkligen en otroligt härlig tjej. Har saknat henne väldigt mycket så det var kul att träffas igen! Ska träffas snart igen bestämmde vi :)
När mamma hämtade mig åkte vi och handlade lite. Mamma ville inte sola idag så vi kanske gör det på söndag eller när vi känner för det.
Längre ner får ni bilder på gårdagen och dagens shopping!

Imon ska jag till Allum med Ebba. Haha då blir det kanske ytterligare lite shopping. Vill hitta ett långt fint silverhalsband och ha till tröjan jag köpte idag! Dom hade mycket fina på rean på ur och penn för bara 30 :- så ska kolla imon :)

Har precis ätit middag också. Annorlunda mat. Pappa fyllde paprikor med köttfärs och ris. Så bakade han bröd till det och tsatsiki. Riktigt gott faktiskt.

Nu ska jag dricka coca cola och bara chilla. Jävla knark asså :(

Förövrigt tycker jag William kan komma hem och sådär.

Vi hörs senare eller imon. Ha det bra!
Puss&Kram :)


Klackar ifrån skopunkten. 99:- på rean! Värsta fynd!


Midjekjol från Gina tricot. 49:- på rean


Oversize tröja. Detta är ett sånt plagg man kan ta tusen bilder på utan att få en bra bild, bara för att den är såpass pösig. Men den är snygg på. Också från gina tricot 49:- på rean den med.

Hahaha fattar ni jag har handlat billigt eller? :o
Tänkte köpa tröjan i svart också men Hanna stoppa mig lite, de va bra! "Behöver du två frida?" "Nej men dom är ju sååå billiga " haha :)



Morr´n!

Hejhej :)
Idag ska jag träffa Hanna. Ska in till Alingsås fram mot dagen och gå och ta en fika eller något och bara snacka lite. Ska bli jätte mysigt. Har inte träffat henne sen potatisfestivalen :( Sen ska troligen jag och mamma till sportlife och sola. Måste hålla solbrännan känner jag, och att bli brunare skadar ju verkligen inte. Har dock aldrig solat solarium innan så det blir något nytt :)
Mamma har ju varit solarium missbrukare så hon kan nog visa mig hur man gör med den där apparaten xd

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag höra av mig till Hannie Bannie!

Ha en bra dag i regnet!


En bild på mig och Hanna från 7an. Haha ursäkta hur jag ser ut! Den tiden man var tvungen att redigera sönder bilder.

Detta visste du kanske inte om mig...

1. Jag är totalt galen i jorgubbar! Skrev jag det förra gången jag gjorde en sån här kanske?
2. När jag var drygt 1 år tappade min mamma mig i ett sten golv så jag slog i huvudet, det är därför jag är som jag är. SNYGGT JOBBAT MAMMA!
3. Jag skulle aldrig säga "jag älskar dig" till någon utan att mena det fullt ut.
4. Om jag sårar någon annan så sårar det mig själv lika mycket.
5. Jag gillar matte.
6. Blåsbubblor gör mig till 4 år igen. Love it!
7. Coca cola och tuggummi är seriöst knark !
8. Jag är väldigt öppen för att lära känna nya människor.
9. Har jag en åsikt jag vill få sagt, säger jag det och skiter i vad andra ska tycka och står upp för det jag tycker och tänker. Det går man absolut längst på.
10. Jag har helt allvarligt världens bästa pojkvän!
11. Jag är beroende av min mobil. Känner mig naken utan den.
12. Jag tar aldrig av mig mitt w halsband. Det betyder mycket för mig det halsbandet (L)
13. Jag saknar min mormor mer än vad ord någonsin kommer kunna beskriva!
14. Om jag har bestämt mig för att klara något, så klarar jag det.
15. Jag tycker glass är godare än godis, utan tvekan.
16. Jag mår riktigt psykiskt dåligt utav dåligt väder. Har faktiskt ångest över vädret just nu!
17. Jag känner aldrig när jag blir hungrig förän jag darrar i hela kroppen och håller på att spy.
18. Man märker väldigt tydligt på mig när jag har sovit för lite. Jag är riktigt otrevlig då. Världens bitch. Liksom Nobody fucks with frida liksom!
19. Jag kan gå från att vara en ängel till en dryg bitch på en sekund, och tvärttom.
20. Jag har väldigt svårt att förlåta!
21. Vill jag ha något, SKA jag ha det!



Haha goa kinder!

Ångest över vädret :(

Hej allihopa!
Förlåt för dålig uppdate idag.
Jag och Linnea vaknade vid 12 tiden och då kom Isabella och hälsade på en liten stund. Åt frukost och gjorde oss iordning. Sedan vid halv 3 åkte jag och Linnea med hennes föräldrar in till Alingsås så tog vi tåget ner till Partille och gick till allum. Köpte ett par klackskor och en midje kjol. Skit nöjd verkligen! Åt på Max. Kan inte påstå att det va speciellt gott men det dög. Vid 7 tog vi tåget till Floda så kom Linneas mamma och hämtade oss där. Åkte hem till Linnea och plocka iordning på mina saker, sen kom mamma och hämtade mig. Åkte hem och åt mat och nu sitter vi hela familjen och tittar på film. Miffo heter den xd Mysigt. Har dock väldigt ont i magen. Menmen, det löser väl sig.
När filmen är slut ska jag ner och ta en dusch sen ska jag se på "systrar i jeans 2".

Saknar William skit mycket. Buhu :'(

Lägger upp bilder senare eller imon på skorna och kjolen!

Sköt om er.
Kramar :)

Godnatt!

Nu ska vi lägga oss och titta på film så jag lär väl somna. Är dock jätte pigg.
Imon ska vi kanske åka till stan. Ska inte träffas William som jag sa innan. För han ska till Skåne eller något imon :( Aja vi hörs.
PUSS NATTI


Detta kan vara det äckligaste jag har sätt, iallafall det fulaste!


Asså helt seriöst så vill man bara köra ner fingrarna i halsen och kräkas när man ser detta, om man inte gör det sjävlmant. Hur faaaan kan man gå runt sådär? Tycker dom på riktigt att det är snyggt? Vad tror dom? "Åh nu har jag fem ton smink i ansiktet nu får alla kollar bånge dirr när dom ser mig" Hallå nej? Avtändande var ordet! Väx upp flickor. Det där är bara äckligt...

Jag kan erkänna att jag va rätt fjortis när jag gick i 7an. Men långt jag var riktigt långt ifrån detta! Folk vill fortfarande kalla mig fjortis ibland. Men fuck off, jämför mig med dessa tjejer så ska ni se att jag inte är fjortis!

Nej nu ska jag googla på blommor eller något, det gör jag alltid när jag har sätt något äckligt.

Mys med Peggy mannen! :D

Chacha, oooh länge sen man skrev så :o
Idag har jag varit i Göteborg med familjen. Haha har åkt paddan och ätit glass.
Köpte en ny navelpiercing också. En vanlig silvrig bara, snyggt när man är lite brun.

Nu är jag hemma hos Linnea. Hon sitter och skrattar åt Harry Potter filmen. Hon börja typ as garva när Harry och Ron ska springa igenom tegelväggen in till där man tar tåget till den där skolan, så öppnar sig inte porten så dom springer rakt in i väggen. Det va tydligen väldigt roligt.
Jag ska sova här iallafall och imon kommer nog älskling till mig!

Nu ska jag fortsätta tjocka mig med chips och dricka.
Puss hej!







HAHAHHAHA erkänn vi är de sötaste ni har sätt? :o


Godmorgon!


Haha ah såhär pigg är jag. Ser ni att jag fick lite färg igår? :) nu ser jag ju dock rätt grå ut på bilden men ah. Helt okej brun.

Idag har jag inte riktigt något planerat. Haha ska baka en muffins mix som jag köpte häromdagen med prinsessor, glitter, blommor och rosa saker. HAHAH så mogen är jag! Sen vill jag faktiskt träffa min peggy. Hon kommer hem sen så jag ska hemsöka henne. Ska kolla ifall hon vill slagga. Mmmmh mysigt! :D
Ska nog sola lite till nu medans solen är framme. Fan vad jag pressar eller. Aja ha det grymt.
Puss hej :D

T-isdag T-råkig

Hej på er.
Dagen har varit rätt tråkig. Solat, läst, hjälpt till lite hemma och tjänat pengar osv.
Åt en god spansk omellett till lunch. Det tyckte jag om. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag känner mig just nu. Asså jag är inte glad, men jag är ändå inte ledsen. Känner mig bara trött och besviken. Kan dock inte sätta fingret på vad jag är besviken på. Vill inte vara själv nu. Helt själv är jag ju inte, familjen är ju hemma men ni fattar. Vill helst utav allt ha William bredvid mig. Så han kan krama om mig, så jag kan få se hans otroligt vackra ögon. Så jag kunde få känna den där tryggheten jag bara kan känna i hans famn. Den tryggheten som gör att jag känner mig som 10 år yngre än vad jag är. Jag vill att min dröm kommer hit. Jag vill få den där kyssen han alltid ger mig så tiden stannar, inte tåget. Okej inte ens nu kan jag vara seriös? Jag suger rent av.
Kan ju säga såhär, de krävs inte mycket för att jag ska bryta ihop. Och det läskiga är att jag vet inte vad som är fel. Måste ta reda på de, för såhär vill jag absolut inte må. Otäckt. Skulle räcka att någon petar på mig så skulle jag väl börja störtttt grina. aja what ever jag är som jag är.

Nu ska jag se på Snabba cash och tänka bort mitt illamående.

Saknar William, Linnea, Sofia, Ebba, Hanna och Julia.


En bild på lunchen ;)



Hallå tidsfördriv!

Jag har insett att min senaste kyss: Var väldigt betydelsefull.
Jag pratar: hela tiden
Jag avskyr när folk:  ljuger för mig eller tror dom är något
Min bästa vän är: Min absolut bästa bästa vän i vått och tort är Linnea Johansson!
Min första vän heter: Joakim
Kärlek är:
william och frida
När jag lagar mat: lagar jag mat :D
Jag är rädd för: att förlora den jag älskar mest i denna världen, William...
Den värsta känslan är: när man har sårat någon man älskar
Den bästa känslan är: när wille tittar mig in i ögonen och säger att han älskar mig. alltså är den bästa känslan lycka.
jag e bäst på: att vara jag
Jag är sämst på: att vara snygg
Om jag va ett djur skulle jag vara: en fågel. har alltid velat kunna flyga!
Min mobiltelefon : helt okej
när jag vaknar på morgonen:
kollar jag mobilen
Just nu tänker jag på: hur illa jag mår


Varmt varmt varmt!

Ah shit det är sjukt varmt på altanen.
Har legat och solat i stort sätt hela dagen än så länge. Börjar blir ganska tråkigt nu. Har hjälp mamma att måla lite på någon betong grej stacketet sitter fast i. Har läst massor också. Köpte en ny bok igår som heter "vampyrens märke", tyckte den serien verkade riktigt bra så jag köpte första boken igår. Och än så länge är den ganska spännande och bra. Hela serien heter "House night".
Ska snart gå ner och duscha med mitt nya silvershampoo som jag också köpte igår. Har aldrig testat det märket förut och hoppas att det hjälper för mitt hår är verkligen as gult. Sjukt fult! Ser seriöst bedrövligt ut. Men mamma tycker jag ska vänta med att färga det för att dte kommer slita för mycket annars. Jag vet att hon har rätt men de är nästan så fult juts nu att jag vill ta risken att håret kan ramla av om jag färgar det. Det har aldrig gjort det förut. Och 2008 blekte jag håret minst 1 gång i månaden. Den sommaren var håret riktigt ljust!
Nej nu ska jag fortsätta sola så jag inte får solbränna efter datan som jag har i knät.
Vi hörs senare med troligen lite bilder jag har tagit idag.
Tja!


Hyvää huomenta

HAHA kände att jag ville variera rubriken lite. Brukar ju alltid skriva godmorgon på första inlägget, nu står det i och för sig godmorgon nu också, fast på finska!

Idag ska jag bara ha en ta det lugnt dag. Ska lägga mig ute i solen och bättra brännan och läsa min bok jag köpte igår. Haha köpte lite käcka saker jag tänkte visa er sedan :D Ska kanske träffa Hanna om inte hon skulle iväg med sin familj. Hoppas det går saknar den tjejen!
Nu ska jag ut och lägga mig vid poolen.
Vi hörs senare.
Ha en kanon dag! :D


Jag och bebis. Sofias bild!:)

Åhus beach handboll 2010!


Jag och Mikaela. Haha ursäkta mitt flin xd

Nadja och Jag:)

Jag och Nadja + as god glass. Min favorit va strawberry cheesecake eller hur det stavas. haha tror William blir förvånad att min favorit glass innehöll jordgubb :o

Nadja och Mikaela :)


HAHAHHA jag och Naddie! :)


Linda, Nadja, Jag och Mikaela! :)

Linda, Nadja och Jag. Stabilt!


Naddie och jag, värsta biffiga :o


Haha ah jag vet tajt as jag har. 28 ;)

Jag , Mikaela och Nadja på plan :)


Laget. Ah kul att man bara ser mitt gula hår. Måste färga de!


HAHAHHA va söt jag är som står och putar ut med magen ! xd


Nadja, jag och Saga. Väääärsta blondinerna.


Jag och Saga !

Jag och Casper. Gött att mitt linne blåste så att jag ser as fet ut :s


Lillebror (a)


Casper och jag när vi va och bada :D


Naww syskonkärlek (a) Casper ser ut att gillar´t!



AHHAHAHAHHA jag bjuder på den bara för att jag själv as garvar åt den!


Lucas och Nadja :)


Pierre, Lucas och Nadja :)


Jag och Nadja på stranden


Nadja, jag, Gustav, Teddy, Pierre och Marcus :)


Haha jag på playan.

Den äckliga fjortis bilden på mig och Nadja för avsluta en helt underbar vecka!


Gosar i Williams tröja (a)

Hej på er!
Idag vaknade jag och Willie runt halv 11 tiden. Gick upp och gjorde toast och åt till frukost. Idag har vi bara tagit det lugnt och myst. Han åkte hem vid 2 tiden. Saknar honom redan ju :o galet :(
Ska städa lite på mitt rum sen ska jag nog ner till Linnea en stund. Om jag orkar. Är verkligen sjukt seg!
Imon ska jag kanske träffa Hanna ifall hon kunde. Annars får jag se vad som händer.
Har inte så mycket att blogga om. Ska ladda upp Åhus bilder till er tror jag ;)
Vi hörs.
Ha det gött!


Är med William :)

Hejsan (:
Idag åkte jag in till stan och köpte en tröja på gina. Kan visa bild någon dag eller så. Sen körde mamma mig till William så va jag hos han en stund. Tittade på film osv. Sen hämtade mamma oss så åkte vi hem till mig. Har precis ätit pizza och senare ska vi bada jacozzi. Mys :)
Nu ska vi hitta på något.
Ha de bra :D

BADADBIDOOOO :D // William.


Godmorgon

Idag ska jag åka till William. Ska vara där idag sen åker han med mig hem och sover hos mig. Mys ska det bli. Sjukt seg verkligen. Ska gå upp ur sängen och fixa mig lite. Orkar nog inte sminka mig. Men kläder kan jag ju iallafall anstränga mig och ta på mig ;)
Vi hörs när vi hörs.
Ha en go dag i regnet :D


Hahaha aah en rejält snygg bild ifrån Åhus ;D

Home home home!

Hallå allihopa! :D
Nu är jag hemma. Fast det har jag faktiskt varit ett bra tag.
Kom hem vid 4 tiden och då åkte vi nästan direkt upp till William för att hämta Leo. Hann mysa med Wille i typ 15 minuter eller något :( Sen åkte vi och handlade osv. Ska till William imon igen.
Tänkte berättade lite kort fattat om dagarna i Åhus nu.

Lördag: Kom ner vid 3 och fixade allt med husvagnen och sådär. Mötte upp Mikaela och cyklade bort till planerna borta på stranden och tittade på lite matcher. Gick en sväng på stranden och sådär. Tog det väldigt lugnt hela lördagen. Åt middag och gick på promenad ner på stranden på kvällen. Inget märkvärdigt med den dagen.

Söndag: Caspers lag börja spela på söndagen så jag och Mikaela va och tittade. Vid 2 eller något kom Nadja så mötte vi henne och åt glass på glassbaren i Åhus. Dom har seriöst den godaste glassen jag har ätit! När Casper hade spelat klart åkte vi hem och åt tacos. Sen drog jag ut på kvällen med Mikaela, Ida, Emelie och Felicia. Vi träffade 3 killar ifrån stockholm som vi spelade lite handboll med på stranden. Deras kompisar kom och var också med och spelade. Sen mötte jag Nadja och Saga och några andra killar ifrån Skåne och stog och snackade med dom en stund. Åkte hem runt 12 tiden eftersom vi skulle börja spela nästa dag.

Måndag: Gick upp tidigt och fixade mig osv. Sen cyklade jag bort till planerna tillsammans med tjejerna. Spelade 6 eller 7 matcher den dagen tror jag. haha ah det gick sådär. Cyklade till campingen och duscha och gjorde mig iordning sen tror jag att jag gick ut med Nadja, Saga, Linda, Mikaela, Emelie , Felicia och Johanna och bada. Är inte säker, blandar ihop dagar och personer och allt jag har gjort. Haha dåligt minne! Jag minns iallafall att jag var och kollade när Casper spelade final. Dock förlorade dom med 1 mål i förlängning :(

Tisdag: Spelade ytterligare 6 matcher tror jag det va? Ett av våra lag gick till final men kom tvåa. På kvällen gick jag Saga och Nadja ut och träffade några killar ifrån Stockholm och Jönköping. Haha kommer inte ens ihåg vad hälften av dom heter. Vi spelade handboll och fotboll och när solen gick ner drog vi bort till stranden och försökte tända en eld på en stor bräda jag och Pierre hittade i skogen. Gick dock inte så bra. Sen satt vi bara och snacka allihopa.

Onsdag: Jag mamma pappa och Casper åkte till Kiviks marknad. Skit stor marknad verkligen. Tänk er potatisfestivalen fast 10 gånger större! Köpte iallafall en rosa Ed Hardy keps och en sak till William. Kan inte skriva vad det är för han har inte fått den än och det blir ju lite dåligt då om han läser vad det är. Träffade Emelina och hennes familj på marknaden så vi gick och tittade lite med dom så gick vi och åt. Jag åt värsta goda våfflorna. Galet goda verkligen! När vi va klara där åkte vi till Kiviks mysteri där dom gör cider, juice och sånt där. Handlade massa saker där. Sedan åkte vi ner till Simmrishamn och gick och tittade där lite. Blev stucken utav en geting :'''( Köpte med oss pizza och åkte till en strand och satt där och åt och badade i as feta vågor. Sjukt roligt. När vi kom tillbaka till campingen gick jag och Nadja och fixade oss och drog bort till bryggan och träffade Lucas, Pierre, Gustav, Oliver, Marcus , Teddy och några fler som jag inte kommer ihåg namnet på. Satt på bryggan först och pratade massa sen gick vi och satte oss vid någon uteservering där det va musik osv. Mycket skratt och prat. Hände lite tråkiga saker också, ska inte ta upp det här dock. Kom hem vid 1 och gick och la mig typ direkt.

Torsdag: Jag och Nadja mötte killarna vi va med kvällen innan och gick till stranden med dom. Sola och badade massor. Köpte glass och lite så. Träffade Fredrik och Alexander också. Efter några timmar på stranden gick vi bort till dom andra tjejerna i laget och sola och badade med dom istället. Sen åkte jag hem och åt middag och så. Va sjukt trött så jag orkade inte gå med dom andra ut. Så jag och Emelina satt hemma och tittade på film. Garva som fan.

Fredag: Sov jag nästan hela dagen. Va sjukt trött och grinig och ville inte göra någonting. Resten av familjen va och hälsade på pappas kompis som bor i skåne men jag orkade inte följa med. Så jag slöa hela dagen. Fram på kvällen gick vi bort till stugorna där många utav tjejerna bodde. Jag och Mikaela gick ner till Annie och Emelina på stranden och satt och snackade med dom en stund. Riktigt mysigt. Sedan gick vi en liten promenad. Efter det åkte vi hem till Annie och tittade på film.

Lördag (idag) : Vi gick upp tidigt och åkte hem. Stannade och åt på Donken och fyfan va äckligt. Jag gillar verkligen inte den där "maten" om man nu ska kalla det mat.
Sen när vi kom hem har jag ju redan berättat vad jag gjorde ;)

Hahaha inlägget kanske blev lite tråkigt men jag har verker lust eller ork att skriva detlajer för en hel vecka.
Nu ligger jag i sängen och tittar på "skruva den som Beckham". Rätt bra faktiskt. Sjukt trött så ska sova snart.
Bilder ifrån Åhus får ni helt enkelt när jag orkar och har tid att ladda upp. Alltså inte nu!
Vi hörs imon antingen innan eller efter jag har varit hos William.
Godnatt! :)


Såhär sliten är man :(

sista kvällen i åhus

HEJ ALLA. FÖRLÅT ATT JAG INTE HAR BLOGGAT MEN JAG HAR INTE ORKAT. TÄNKER INTE SKRIVA NU VAD JAG HA GJORT FÖR DET GÖR JAG IMON. SKA UT IKVÄLL TROR JAG. IMON ÅKER JAG HEM RIKTIGT TIDIGT FÖR CASPER SKULLE MED NÅGRA KOMPISAR OCH TITTA PÅ FINALERNA I GOTHIA. SÅ WILLIAM SOVER HOS  MIG IMON. SHIT I HELVETE VAD JAG SAKNAR HONOM. VI HÖRS IMON NÄR JAG KOMMER HEM. HA DET GÖTT!

nattblogg

HEJ ALLA .KOM PRECIS IN NU. HAR VARIT BORTA PÅ STRANDEN MED MIKAELA NADJA SAGA FELICIA EMELIE OCH IDA. TRÄFFADE NÅGRA KILLAR IFRÅN SKÅNE OCH NÅGRA IFRÅN STOCKHOLM SOM VI SPELADE HANDBOLL MED EN STUND. HAR HAFT SÅ JÄVLA ROLIGT IDAG VA. FAST NU ÄR JAG JÄTTE TRÖTT OCH FRYSER. BLIR INTE ATT SITTA UPPE JÄTTE LÄNGE TILL EFTERSOM JAG SKA VARA PIGG IMON NÄR JAG SKA SPELA. VÄNTAR PÅ ATT WILLE SKA RINGA SEN SKA JAG KRYPA NER I SÄNGEN BREDVID MIN LILLEBROR OCH SOVA. ÄR SJUKT TAGGAD FÖR ATT SPELA SEX MATCHER IMON. SKA BLI GALET ROLIGT! SKA GÅ BORT TILL TOALETTERNA NU OCH BORTA TÄNDERNA OCH SÅDÄR. HA DE GRYMT SÅ HÖRS VI TROLIGEN IMON KVÄLL. GODNATT KRAMAR (A'

godmorgon

HEJSA.N. HAHA JAG DÖR VARFÖR BLIR DET LITEN TEXT PÅ MOBILEN  MEN INTE HÄR? CP OSV. AJA JAG HAR PRECIS ÄTIT FRUKOST. NU SITTER JAG OCH LYSSNAR PÅ MUSIK OCH DRICKER PEPSI. MAMMA ÄR ARG FÖR ATT JAG DRICKER  DET SÅ TIDIGT. HALLÅ ENERGI LIKSOM. IDAG HAR CASPER FEM MATCHER ATT SPELA. OCH JAG HAR INGEN. BUHU. MEN JAG HAR JU DE ROLIGA KVAR  SEN DÅ :D JAG OCH MIKAELA SKA BORT MOT STRANDEN OCH PLANERNA VID 12. SEN KOMMER NADJA SAGA EMELIE FELICIA HELENA OCH NÅGRA TILL SOM VI ANTAGLIGEN MÖTER UPP. DET ÄR JÄTTE FINT VÄDER OCH RIKTIGT VARMT. DET ÄR GALET NICE PÅ STRANDPROMENADEN HÄR. TAR KORT SÅ  NI FÅR SE NÄR JAG KOMMER HEM. NU SKA JAG PLOCKA IORDNINGEN PÅ MINA SAKER SOM LIGGER ÖVERALLT I HUSVAGNEN. TRE STORA VÄSKOR MED KLÄDER HAR JAG MED MIG.  HAHAHA. HA EN BRA DAG! KRAM :)

framme i åhus!

HEJ ALLIHOPA. KAN JU BÖRJA MED ATT SÄGA ATT  JAG KOM ÅT NÅGON KNAPP SÅ DET BLEV STORA BOKSTÄVER OCH NU FÅR JAG INTE  BORT DET XD MAMMA HAR GRATIS INTERNET PÅ HENNES MOBIL SÅ JAG  KOMMER KUNNA BLOGGA LITE ;) DOCK TYCKER JAG DET ÄR SKIT JOBBIGT ATT SKRIVA PÅ HENNES MOBIL.. HON HAR SÅN MED TANGETBORD MEN KNAPPARNA ÄR SÅ SMÅ OCH MINA NAGLAR ÄR LÅNGA SÅ DET BLIR JOBBIGT. NU SKA JAG BORT TILL STRANDEN OCH MÖTA MICKAN. TA HAND OM ER. KRAMAR

Nu ska Frida till Skåneland!

Godmorgon på er!
Nu har jag ätit frukost och packat det sista. Pappa hade gjort god omelett som vi åt. Och jag har packat ner smink, plattång och ah sånt där man inte kan packa ner förän precis innan man åker för att man behöver det xd
Så nu väntar ca 5 timmars bilresa. Tar lite över 4 timmar att åka men vi ska inte sträck åka, ska stanna någonstans i Göteborg sa pappa och köpa några goda mackor vi kan fika på senare. Men jag och Casper har laddat upp med massa filmer och iPoden är knökad med ny grym musik + att jag har ju mobilen och förhoppningsvis sociala kompisar. Så dom 5 timmarna ska nog gå fort ändå! :D

Ha en kanon vecka nu allihopa! Så hörs vi när jag är hemma igen.
Jag har lite ångest över att jag inte kan blogga :(
Men på lördag kan ni ju förvänta er en bildbomb eller på söndag. Kanske kommer hem mitt i natten då har jag inte lust att greja med de ah ni fattar.
As rädd att bloggen ska gå under :(
Aja skönt om er och sluta inte läs! xd


Haha slapp idag, ska ju ändå bara åka bil. Sen får vi se vad som väntar när vi kommer fram! :)

SJUKT TAGGAD!


Bilden går tyvärr inte att få större :(





FRIDAy :D

Haha hej allihopa :D
Idag har jag varit hos William. Vi gjorde inte så mycket. Båda va nog rätt gosiga idag (a) Tittade på film. The grudge 3. Tycker inte den va lika bra som 1an och 2an. Denna va inte lika äcklig. Men ändå bra :D
Sedan körde dom hem mig vid 4 tiden för jag har haft jätte mycket att göra eftersom vi åker imorgon. Har packat massor. Haha det har jag faktiskt gjort sedan jag kom hem. Fast den senaste timman har jag bara laddat ner massa ny musik som jag ska ladda in i iPoden. Ska snart gå ner och duscha och fixa massa andra saker. Sen ska jag nog bara sätta mig och ta det lugnt. Kanske slå en signal till älskling? Får se. Några avsnitt utav Paradise Hotel och jordgubbs te blir det iallafall!
Fan va jag är sugen på gurka. Känns som jag har varit det hela dagen.

Som ni kanske förstår kommer jag inte uppdatera på en vecka. Hemskt jag vet :(
Ska prata med William och se om han kan vara urgullig och gå in på bloggen på onsdag när jag har spelat färdigt och skriva ett inlägg åt mig så ni vet hur det har gått. Så uppdaterar jag när jag kommer hem igen. Haha men förvänta er inte något inlägg när jag är borta, tror inte William kommer göra det xd

Ah vi hörs kanske senare.
Annars kanske jag hinner uppdatera imon innan jag åker. Det beror på hur tidigt vi åker och hur mycket jag har att göra. Om vi inte hörs, så önskar jag er en kanon vecka!
Pussar :*


Torsdag :)

Hej allihopa!
Idag har jag varit med min älskling . Han kom till mig idag istället så kommer jag till han imon. Han ska ju passa våran hund när vi är borta. haha eller jag vet inte om han kommer göra de? Det blir säkert hans mamma :) Vi har inte gjort något speciellt. Myst, snackat, varit ute lite, ätit marängtårta med jordubbar, hahaha. Hände en sak som är mellan mig och William. Men jag vill bara tacka dig för att du hjälpte mig. Trodde helt ärligt jag skulle avlida. Tack älskling för hjälpen! Utan dig hade jag kunnat dött. Hemska tanke!

Nu har jag precis bäddat och ska sätta mig i sängen och fortsätta chatta med underbara vänner. Ska nog titta några avsnitt utav paradise hotel också. Beroende!

Imon ska jag ju då först till William.
Sen ska jag hem och packa och städa mitt rum. Vill inte komma hem sen till denna röran!

Troligen så hörs vi som tidigast imorgon. Om jag inte kommer på något jag vill dela med mig av nu under natten.
Sov gott sen när ni ska sova och ni som redan sover som inte läser detta kan ju fortsätta sova gott!
Natti!


Nu blir det sängen för Frida.

Nu är krafterna slut för idag. Ska nana nu. Men fyfan vågar inte röra mig, de va en kille på facebook som skrev ba " de står någon bakom dig " haha och nu är jag livrädd. Idiot som ska skrämma upp en liten oskylldig flicka på detta viset. Tänk om jag ligger vaken hela natten nu och gråter för jag är så rädd! Ska hemsöka den jäveln när jag dör! Vi hörs imon. Ska nog till Willie rätt tidigt, han ville de så ah. Sen på kvällen ska jag nog ner till Sofia. Det blir grymt nice! Vi hörs som sagt någon gång imon.
Godnatt sov gott!
*hoppas det inte är någon bakom mig* :'(


Bilder osv.


Haha ah charmigt osv.

HAHHAHAHA fan va ful. Ursäkta att man ser min bh så mycket, märkte de faktiskt inte...

Haha naww.

Moa, Linnea och Jag.


Jag och Linnyo



Frida är ful, sofia är söt :D


Sofia, Moa och Linnea.


Nu orkar jag inte ladda upp fler. Kanske blir fler någon annan dag.
Väntar på att William ska ringa...
Sen vill jag sova. Ah vi hörs när vi hörs.
Take care.


Underbar kväll! :D

Hejsan.
Nu är jag hemma igen. Kom hem vid 22.00 för mamma ville inte hämta senare -.-
När vi kom ner till Ingared iallafall så mötte jag och Linnea , Moa och Sofia vid affären. Gick in och köpte lite dricka. Drog ner till stranden och satte oss och pratade, åt godis och sådär. Super mysigt. Hahaha så jävla kul den lilla pojken med grässtråt. HAHAH. Haha fan va jag och Sofia garva, satt några killar bakom som glodde hela tiden, tillslut slår hans kompis till han för att han tittar så mycket, då höll vi på att dö eller något. Haha Linnea tyckte vi va lite jobbiga som vanligt? xd Ah sen gick vi en sväng och då kom dom där killarna i bilen och stannar bredvid mig och Sofia och ba "Ska ni ha skjutts eller?" HAHHA jag ger dom värsta bitch blicken och ba "EHH NEJ?" Hahahaha fan va pinsam jag är. Tyckte säkert jag va värsta bimbo. Gick hem en sväng till Sofia och sedan gick vi vidare. Haha Linnea är ju så jävla smart eller. Leo ********* har skaffat tjej, så går hans bror precis bakom och hon fattar inget och vi andra dör typ osv. Gick tillbaka till stranden och Moa och Linnea gick lite för sig själva och snackade framtidsplaner. Så jag och Sofia gick ut på bryggan och träffade David och Fredrik och tittade när dom badade istället. Mamma hämtade oss någon gång runt 10?
Har haft en kanon kväll. Tack tjejer!

Imon ska jag till Wille. Saknar han riktigt mycket. Men imon blir det mys :)

Ni ska snart få ett till inlägg med bilder ;)
See yaaaaa


Hemma nu, dock åker jag om en stund igen.

Hej bloggen!
Dagen har hitills varit riktigt mysig. Åkte ner till Göteborg med Linnea. Gick och tittade lite och sådär. Fyndade ett par solglasögon för 10 :- Helt sjukt billigt! Haha känner mig dock lite trash med ah, de va ju rea så!
Va först i Nordstan men vi har tröttnat så jävla mycket så vi gick upp till Avenyn men det var inte mycket roligare där. Det är ju mest bara resturanger och krogar där? Gick till tåget och åkte upp till Alingsås. haha herregud va lugnt och skönt det var att komma dit. Jag som var trött på Alingsås? Ah lite gillar jag väl den lilla hålan ändå (a) Träffade Saga och Nadja, sen stötte vi på Malin och Helena också. Roligt att se dom igen :) Gick och käkade pizza och sådär. Sedan åkte vi med Linneas pappa hem eftersom han va i Alingsås. Åkte hem och ska packa ner badkläder och så i en väska som jag ska ha med mig. Ska ner till Ingared snart och träffa våra favorit tjejer Moa och Sofia. Ska bli jätte mys. Ska ner till stranden och ha picknick och sådär. Mycket kort blir det nog också så det kommer väl upp några söta bilder sedan ;)
Lyssnar på UK Maniax – I'm A Raver - Radio Edit och dansar runt och är bara allmänt glad. haha ja jag är onormal. På tåget förut försökte jag förklara exakt för Linnea vad som snurrade runt inne i mitt lilla huvud, men alla som satt runt om bara garva åt mig. Hahah är jag verkligen så dum? Haha kan förklara senare va det va jag snackade om för det har jag inte tid med nu.
Vi hörs när jag kommer hem ikväll.
Ha en bra kväll!
Hejhej ;)



Föresten är det as gött när grannarna är bortresta för då är det ingen som gnäller om att jag spelar för hög musik, att jag ska sänka eller stänga mina fönster. Stay in Malmö suckers!

Åh Godmorgon...

Jag är as seg. Som vanligt. Men ah det är bara att rycka upp sig och börja kladda ner ansiktet med skit. Ska platta håret också med min kassa plattång som verkligen behövs bytas ut. Har brännt sönder det keramiska på plattorna. Bra jobbat Frida! Aja ska iallafall dra runt 12 ner till Götet. Åh älskar Göteborg, känner mig hemma där. Vill på ett sätt flytta tillbaka, men på ett sätt inte. Vill inte lämna alla här. Men men, jag ska ändå inte flytta någonstans eftersom att mina föräldrar trivs såååå bra här -.- Skönt sen när man börjar gymnasiet och kan vara nere i Göteborg hela dagarna iallafall, och slippa Alingsås. Nu ska jag inte tjata mer, nu måste jag snygga till mig. Kanske hörs innan jag åker annars så hörs vi senare!
Ha en bra dag kära läsare.
Byebye ;D



Haha ooh den gammla bilden. Ni som tycker att den inte är gammal kan fucka sig, för där hade jag inte blekt håret och det gjorde jag i februari så åh, alltså gammal ;D


Som sagt, ett helvete blev det.

Haha ja de slutade med att jag stog i tårar och trodde jag skulle dra sönder pingsetten. Ska be mamma göra det där åt mig i fortsättningen, fast då lär jag bli förbannad på henne när det gör ont. Nej fyfan kan man inte vaxa runt ögonbrynen eller något? Men nu är dom iallafall fixade för denna gången så nu får jag återhämta mig några dagar tills nästa gång. Haha okej jag överdriver, lite. Har iallafall tittat på några avsnitt utav paradise hotel. Dock det ifrån Danmark men det finns ju text så det är inga problem. Så grymt kul att se hur jävla lätta vissa brudar är alltså. Går med på vad som helst. Killarna är ju däremot det kåtaste jag har sett. Omg dom tänker inte med hjärnan dom grabbarna, dom tänker med kuken. Aja det är underhållande iallafall (y'

Imorgon, eller ja idag blir det ju faktiskt, så ska jag och Linnea ner till Göteborg och titta lite på stan. Hon ska shoppa och jag ska spara mina pengar till jag åker till Åhus på Lördag. Sedan när vi kommer hem ska vi väl bara fixa oss lite eller så och dra ner till Ingared och träffa Moa och Sofia. Ska bli riktigt roligt. Jag och Sofia snacka om att vi kör lite picknick på stranden om det blir fint väder. Det blir mysigt!

Nu ska jag titta på film och försöka sova så jag inte är död imon när jag ska till stan.
Godnatt på er!




Helvetet väntar på mig!

Hahaha nä de är inte så farligt som det låter.
Jag har gjort ansiktsmask, gjort fransk manikyr på naglarna, tvättat löshåret, druckit te och bara chillat. Och nu väntar helvetes jobbet. Noppra ögonbrynen. Fy fan vad jag hatar det! Men men, det som måste göras, ja de måste göras. Så William nästa gång du träffar mig ska du få slippa kommentera att jag rakar ögonbrynen. Hahaha. Vi hörs kanske senare. Nu lär jag väl börja gråta som alltid när jag fixar ögonenbrynen. haha inget duger, allt blir fel, de blir ojämt, jag tar för mycket eller för lite, de svider och gör ont. Och ah, de är ett rent helvete. Lycka till Frida Magnusson!



BUT dag. Ingen fattar, just Ebba ;)

Hej :D
Har som ni vet varit med Ebba en liten stund. Sjukt härligt att få träffa tjejen igen!
Inte för att vi gjorde något speciellt. Pratade massor, bakade och promenerade. Men varje stund med min Ebbie är underbar. Har saknat henne så och saknar henne redan. Men när jag kommer hem ifrån Åhus ska vi träffas massor! Önska vi bodde närmre varann så vi kunde träffas lättare. Fick även ett jätte fint armband utav henne som jag antar att hon har köpt i Mallorca :D
Ni ska få en bild. Nu ska jag titta på mitt favorit program som varje eftermiddag xd
Stress!


Tack Ebba! :D


Ebbie på g!

Godmorgon :)
Ebba kommer till mig snart. Har inte träffats på jätte länge :( Så det ska bli riktigt roligt :D Får se vad vi hittar på för skoj. Har inte så mycket att skriva om. Känns som jag har bloggtorka. Om ni vet något ni vill att jag ska skriva om mer eller så så får ni gärna tycka till. Tår åt mig av det ni skriver ;) Det är ju trotts allt ni som ska gilla bloggen! Mer mode? Kärlek? Om mig? Handbollen? Ja vad som helst.

Nu ska jag plocka upp på golvet så inte Ebba stryper mig. Haha nejdå hon är snäll! :D
Ha en fantastisk dag!




Fotograferat

Hej bloggläsare :)
Efter middagen åkte familjen ner till Nääs och träffade Eld. Anledningen till att vi åkte dit var för att varje måndag har dom en träff där med massa bilar och motorcyklar. Så vi åkte dit för att jag skulle få fotografera och bara ha lite allmänt mysigt. Fotade massor. Mycket tuffa bilar. Jag är tjej jag borde tycka det där är töntigt? Men det fanns faktiskt flera stycken som var riktigt fina. Köpte en coca cola medans dom andra köpte glass så gick vi på promenad längs sjön där. Super mysigt! Ni ska få lite bilder nu jag tog. Orkar dock inte redigera dom så dom är väl inte toppen fina. Men ah man ser ju hur bilarna ser ut iallafall :D




























HAHAH söt bild mamma tog då :o





Den får avsluta. Hope you like it ;)




Buenos días !

Hejsan :)
Idag ska jag träffa Linnea. Ska troligen sova hos henne också. Vi ska typ sola och bada och göra en "hemlig" grej som ni kommer få veta senare. Haha hoppas ni gillar det. Vi lär ju iallafall dö utav skratt! Imon ska jag träffa Ebba. Har inte träffat henne på över två veckor eftersom hon har varit på Mallorca. Så jag tycker det är på tiden att jag får träffa henne! :D

Förövrigt är jag riktigt trött på min bloggdesign! Vill inte ha rosa. Ska kanske ändra idag om jag har tid. Fast det blir nog inatt eftersom jag och Linnea alltid brukar greja med datana (HAHHA heter de så? :o) när vi slaggar.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite så ska jag träffa Linnyo sen :D
Ha en grym dag i solen! :D




Sommaren 2009 och 2010. Någon skillnad?

Vi börjar med bilder från Sommaren 09.




HAHHAHAHAH FUL



Hemsk bild jag vet...


Och sommaren 10.



HAHHAHA






Lite bilder :)


Jag och Linnea :)


HAHAH don´t ask. Ser ni föresten det vita sträcket under min navel? Så går det om man solar med lång navelpiercing :(

Linnea :)


Haha bullarna pappa bakade. Ser rätt tråkiga ut men va super goda. Typ någon kräm i och kanel osv. :D


Söndag!

Hejsan :)
Idag åkte jag och Linnea in till Alingsås vid 12 tiden. Gick och tittade lite på stan. Efter någon timma eller så gick vi och träffade Wille och Jonte på playa mjörn. Vi, eller ah William badade. Sen spelade vi lite vollyboll och åt glass. Efter någon timma gick vi hem till Jonathan och hämtade två cyklar och cyklade en sväng in till stan och bort till Gerdsken osv. Jag skjuttsade Linnea och vi typ tappade bort William och Jonathan och fick panik typ. Hahaha så träffade vi Alexander och hans kompis och snackade med dom lite. Sen kom killarna som två änglar bara där. Hahaha aja sen cyklade vi tillbaka och gick ner till stranden en liten stund. Sedan kom mamma och hämtade mig och Linnyo så åkte vi hem. Har precis ätit hamburgare nu och en jätte god bulle pappa har bakat. Ska kanske ner till Linnea sedan, beror på om jag orkar.
Snart börjar mitt favoritprogram på MTV. 16 and pregnant. Älskar det!
Vi hörs kanske senare. Lägger nog upp någon bild sen ifrån idag också :)
Puss hej :)




Precis kommit hem.

Hej allihopa :)
Har precis varit uppe hos några kompisar till familjen. Va massa andra familjer där också. Satt mest och pratad med Lina. Vi gick ner till Sune Hampus Tobias Oliver Casper Tobias och Linus en stund. Men dom va rätt tråkiga så vi gick och satte oss på en filt så kom Ann-Karin men lavendel ljus så vi fick allt lite mys tillsist.
Åkte hem innan dom andra som fortfarande är kvar för jag frös as mycket.
Nu ska jag bara lyssna på musik och chatta lite.
Vi hörs imorgon om inte innan ;)
Ha de gött :)




HAHHA kan inte släppa de, förlåt William xd

Hahahah när jag och William satt på tåget häromdagen så kysste han mig så sa han såhär.
William; Det känns som tiden stannar.
Frida; Oroa dig inte, det är bara tåget som står still.

AHHAHA fyfan va elak jag är när han gulligullar.
Förlåt för det älskling.
Var bara tvungen att citera detta i bloggen så jag själv också minns det om ett tag!


Jag älskar dig väldigt mycket William!


Hittade mina favoritlåtar sen jag va 7 eller 8 år :o

Blümchen – Die Welt Gehört Mir


Blümchen – Intro (Herz An Herz)


The Pinks – Spelar ingen roll

Gulliga låtar ;o


Lördag, åh vilken rolig dag det verkar bli...

Hej allihopa!
Tror jag har pms eller något för jag blir förbannad för minsta lilla idag känner jag. Började gråta av att jag inte fick mer coca cola? HAHHAHA ja då har man problem! Är typ as trött och orkar ingenting. Linnea bangade att gymma imorse. Förvånad jag blir...
Ska ut och sola lite nu. Min solbränna har flagnat bort :'''( Måste vara brun till Åhus annars är det kris!
Vi hörs.
Ha det bra.


Dålig uppdatering idag...

... beror på att jag har varit med älskling hela dagen :) Kom till han runt 11-12 någon gång. Har bara tagit det lugnt, myst och badat osv. Vid sex tiden åkte vi till Alingsås och åt lite. Sedan gick vi på bio. Eclipse igen. Älskar filmen :o Fast jag älskar William med (a) Känner att jag inte har så jätte mycket att berätta. Dagen har varit fantastiskt bra och allt. Saknar honom redan. Helt sjukt :o

Imorgon kommer Ebba hem ifrån Mallorca. Tycker verkligen det är på tiden. Två veckor har hon varit borta. Inte helt okej ju. Butbut :/

Nu ska jag titta på film och mysa med mig själv (a)
Hörs imorgon när jag och Linnea har varit på gymmet ;)



Saknar bby :(


Godnatt!

Nu ska jag sova. Eller iallafall lägga mig och titta på film. Ska till William ganska tidigt imon. Eller ah runt 10 tiden så jag får ju gå upp 8 om jag ska hinna duscha, äta och fixa mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Bara ha mys? Kanske bada om det är fint väder? På kvällen ska vi iallafall gå på bio. Ska se Eclipse igen. Han har inte sett den och jag ser den gärna igen! Jag som egentligen hatar att gå på bio, nu blir det två gånger på en vecka. Inte illa xd
Men vi hörs imon iallafall.
Godnatt på er :)


HAHHAHAHAH bestämmde att jag skulle ta den absolut första bilden som va uppladdad på bloggen. Så när jag bläddrar bak i arkivet där man väljer bild hittar jag denna hemska. mmmmmh inte snygg.


Testar bara att ladda upp bilder i en anna upplösning ;)






BLÄÄÄÄ...

Hej eller något.
Är as trött och mår svin illa. Vet inte vad det beror på. Antingen att jag inte har ätit någon mat idag eller för att jag är trött. Båda kanske? Aja whatever ni behöver ändå inte bry er eftersom ni inte behöver må dåligt över de. Ska göra lite te nu och äta några skorpor och sätta mig och titta på någon mysig film. Dock är jag så beroende så jag tar med datan så jag kan va på msn. Måste snacka med Linnea om något tydligen och pallar verkligen inte smsa. Tar mycket längre tid att få svar då ju.

Idag va jag iallafall en snabbis i Göteborg med Linnea. Åt en glass och gick och titta lite bara. Hittade inget. Skulle testa en tröja jag och Wille hitta igår men dom fanns bara i xxl på den gina. Åh precis min storlek! Eller inte. Men det ska nog inte vara några problem att hitta den i s eftersom det finns typ tusen Gina Tricot? Åkte med mamma och Casper till Rusta (HAHHAHA) och Linnea köpte dubbel film med båda The Grudge filmerna så vi köpte några bacon snacks typ och coca cola (L) och drog hem till Linnea och tittade på båda filmerna. Så jävla grymma är dom! Sen gick vi upp på hennes rum och lyssnade på lite go musik och tittade i något modemagasin för killar xd Haha typ King tror jag de hette? Bara gubbar ju? Ueewwh.
Åkte hem sedan och tog på mysdressen direkt. Vill ha en ny btw. Helst en rosa, men det finns ju ingenstans. Fast jo, hahaha en från barn kollektionen ifrån ellos. Men det står Pinky på rumpan med diamanter. Hahaha känns kanske lite för bimbo ? Men jag ska ha den! :D

Nu ska jag inte tjata mer, nu ska jag få något i magen och mysa framför en film! Gött!

Imon ska jag till älskling. Tidigt dock :/ Men det blir bara mer tid med honom då så de gör mig inte så mycket :D
Vi hörs.
Puss på er.
Mår inte lika illa längre om ni undrar. Skorpan gjorde susen!
Haha hejdå :)




Brist på bra rubrik!

Hej allihopa :)
Som ni vet åkte jag och Wille ner till Göteborg. Gick till Avenyn och tittade i lite affärer och sådär. Sedan tittade vi när Hemsjö spelade match. Dom vann. Efter matchen gick vi in till Nordstan och Femman och tittade mer i affärer. Gick och åt på tacobar också. Det va gott :D Åkte hem och bytte om sedan och åkte nästan direkt upp till Alingsås och tränade. Gick hyffsat bra eftersom jag inte har tränat på ett tag. Och det va roligt. Synd att det va så få tjejer bara, mest killar. Små killar dessutom xd William träffade Pierre innan träningen så dom satt och tittade och sådär. Snackade lite med dom efter träningen och sedan åkte jag och mamma och köpte pizza till oss och Casper och pappa. Vägrar egentligen att äta de men de va faktiskt riktigt gott! Nu har jag duschat och sitter och lyssnar på "my first kiss" haha älskar den. William har gått runt och sjungt på den hela dagen. Kanske för att få extra pussar?

Igår kväll tittade vi, eller ah jag på Dear John. William sov xd Grina som fan xd


William idag :)


Jag älskar dig snygging :*





Göteborg

Hej :)
Nu ska vi åka ner till tåget så ska vi dra in till Göteborg och titta på partille cup :)
Ska gå och titta lite i stan också kanske.
Ikväll ska jag träna beach handboll. Det ska bli roligt :)
Ska dra snart så vi hörs kanske ikväll.
Ha en bra dag ;)



Willie Willie :)

Hej allihopa :)
Snart ska jag träffa William :)
Ska först hem till honom sen ska vi till mig på kvällen och sova här för att vi ska kunna komma till Göteborg imorgon. Ska titta på Partille cup lite :) Vill också spela :( Jag kommer få damp när jag får se alla andra spela och jag bara titta på. Fast om 11-12 dagar är det min tur :D grymt ska det bli!
Nu måste jag messa William och säga att jag är klar. Vi får se om vi hörs idag. Han kanske är snäll och släpper mig i 10 minuter så jag kan få blogga åt er ;)
Ha en bra dag!


Haha ser helt muppad ut idag!


Filmen var...

... Riktigt jävla bra! Bäst utav twilight filmerna.
Hahaaha jag och Julia as garva typ innan filmen åt, det här är mats. HAHAHAH ja ni fattar inte, men ah vi gör och det va kul. Men ni måste verkligen se filmen! Helt otrolig.

Detta blir en kortis för jag ska ner och dricka lite te och försöka äta en skorpa, det är iallafall något...
Vi hörs imorgon.
Godnatt :)






ÅH ångest!

Va fåfäng jag känner mig! Kommer i perioder jag verkligen inte är nöjd med mig själv, och ibland bryr jag mig inte alls om hur min kropp ser ut osv. Men nu är jag i den där äckliga perioden jag bara vill spy när jag äter. Fick panik när jag ställde mig på vågen häromdagen och hade gått upp 4 hekto. Haha jag vet att det inte är jätte mycket men asså om man gör de då och då så blir det ju flera kilon tillsist? Nej nu orkar jag inte vänta till vi får gymkortet ifrån handbollen till hösten. I veckan ska jag köpa ett gymkort och träna 4-5 gånger i veckan för nu är jag förbannad. Sallad resten av sommaren. Yes...

Inga jobbiga kommentarer som ba, åh frida varför säger du så du är inte tjock osv. Nej jag har inte sagt att jag är tjock så kommentera inte det. Det är inte det som är poängen med detta inlägget. Ville bara skriva ut min ilska lite. Arg på mig själv alltså. På min ångest över en sån här töntig sak. Men jag är tjej, säg en tjej som inte har varit missnöjd med sig själv någon gång? Tror faktiskt inte ni kan hitta någon. Möjligt vis en nyfödd bebis men dom föds ju men ett iq sämre än den dummaste blondinen så ah.


Outfit och facelook ;)


Dålig bild. Men shortsen kommer iallafall ifrån H&M och det vita linnet med kedjor på (som syns väldigt dåligt) är ifrån Lindex.


Den vänstra ringen är ifrån Italien och den andra har jag fått utav Ebba.

Armandet är från H&M, den lila ringen har jag haft sen jag va liten, den andra är köpt på Glitter ;)


Haha och en facelook. Där ser ni kedjorna på linnet lite bättre ;)


Detta visste ni inte om mig ;)

1. Stockholmare är sexiga, speciellt den fula dialekten.
2. Russin är det absolut äckligaste som finns!
3. Sjöar är äckliga att bada i. Smuttsigt...
4. Jag tål inte att få ett nej, haha. Måste alltid få min vilja igenom.
5. Jag samlar så snäckor ifrån olika länder.
6. Jag har gått i ballett. haha den ni ;)
7. När jag va liten trodde jag att blondinerna en dag skulle erövra världen. HAHHA typiskt mig?
8. Jag tål inte godis, men äter det ändå.
9. Sova är det värsta jag vet. Typ livrädd att missa något, plus att det är ju roligare att vara vaken?
10. Jag svimmar om jag ser för mycket blod.
11. Det finns inga HELT svenska killar som är riktigt snygga. Det kom jag och Linnea fram till på en mattelektion i våras. Och det är ju faktiskt sant.
12. Jag funderar starkt på att färga håret mörktbrunt eller ljusbrunt med ljusa slingor, haha det va bara Sofia som visste ;)
13. Jag har nästan alltid en tennisboll i handväskan. Hahaha det är fan ingen som vet mer än min mamma. Inte ens Linnea eller William. OOOH nu vet ni det också. Varför jag har de är för att jag gillar att ha en boll i handen eller gå och stuttsa. Tro inte att jag är något jävla freak som springer runt och kastar bollar på folk inne i Nordstan eller så för det är inte så ;) Haha då hade nog mina kompisar också vetat att jag faktiskt har en boll i väskan.
14. Jag har för första gången sen i September fått långa naglar. Wiiho, men dom förstör väl om två veckor när vi är i åhus och spelar handboll. Men men, det är det fan värt!
15. Mina favorit färger är blå och rosa.
16. Jag är mörkrädd.
17. Jag bryr mig inte ifall gör jag bort mig inför folk, det är bara roligt.
18. Jag är väldigt klumpig, snubblar alltid på kullestenarna på Kungsgatan i Alingsås, går ofta in i stolpar, snubblar på mina egna fötter, trillar i trappor, ah ni fattar?
19. Jag älskar att laga mat.
20. Jag tyckte detta va roligt att skriva men nu ska jag sluta :)



Godmorgon!



haha helt nyvaken Frida. Gosigt. Bjuder på bilden då.  Som ni ser så ligger jag ju då fortfarande i sängen och myser med mig själv. Wille ringde för typ en timma sen för han sitter på terminalen och hade väl kanske inte så roligt? Så då va ju jag sådär super gulligt snäll som bara jag kan vara och pratade med honom istället för att sova. Haha ah. Ska hoppa in i duschen nu. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ska träffa Julia. Sen ska vi ju iallafall på bio :D

Vi hörs senare.
Ha en bra dag :)


WAKA WAKA , vafan betyder det? Jävligt go låt iallafall att sjunga på ;D

Haha hej allihopa :D
Fick lite spontan ryck och drog ner till blå och träffade Linnea.
Efter en timmes snack eller något så drog vi hit. Helt jävla cp. Dansade massor osv. Tittade på lite filmklipp sen vi va på västkusten förra veckan. Nice. Pratade med älskling en stund också. Jag och Linnea hade riktigt roligt. Ska nog ladda upp en film när hon dansar som fan. Det ser ut som man snabbspolar så fort dansar/springer hon. Hahaa så fult. Nu ska jag sätta mig i sängen och titta på film. Började titta på sagan om ringen igår. Har aldrig i hela mitt fucking liv sett dom filmerna. Kände mig lite tvungen nu. Men den va ju så jävla lång så jag fortsätter nu. Orkade inte titta klart igår xd

Imon blir det som sagt bio med mina sötnosar Julia och Linnea. Längtar! Åh ja som skulle börja äta nyttigt imon? Kan man ju inte om man ska på bio. Men popcorn är faktiskt inte så onyttigt. En dag får jag väl unna några torkade majskorn.
Vi hörs :)


Bilden är tagen för typ 30 minuter sedan. SÖTA NÄJ.


Söndag morgon.

Hallå alla :)
Sovit gott?
Haha jag somnade efter typ en timma efter jag hade bloggat. Men usch vad arg jag blev, när det blev lagom tempratur i rummet så kom dom jävla myggen in och bet mig. Så jag har legat och kliat som en galning. Nej fyfan detta va helvetets natt.

Idag ska jag iallafall träffa William :) Äntligen! Som jag saknar han. Men om det blir som planerat blir det en grym vecka. Älskling alla dagar förutom måndag. Då ska jag vara med Julia L och sen ska vi gå på bio på kvällen. Linnea ska med också tror jag. Eclipse såklart :D Sjukt nice blir det!
Aja Wille är påväg hem iallafall så det är väl dags för mig att hoppa in i duschen och sedan sminka mig lite grann. Håret får bli enkelt idag. Plattat och inget löshår. Det ska nog funka det med.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt :)
Tjaaaarå :*


Jag saknar Nadja! Hennes humor och allt. Kom till träningen imon gumman? Fast jag har faktiskt inte en jävla aning om hon läser detta xd
Så behöver ni ju inte påminna mig om hur bra jag bär den där hjälmen, jag vet att jag är snygg i den så åh, behöver inte mer komplimanger för det ;)


Åh för varmt!

Seriöst det går verkligen inte att sova.
La mig vid 11 och tittade på film och messa. Och för en timma sen försökte jag väl sova och sådär. Men det är 25 grader inne i mitt rum och jag kan ju gissa att det är betydligt varme under täcket. Varenda fönster på övervåningen är öppet och jag har en fläckt på nattduksbordet som står på. Grejen är den att fläcket har lagg så när den vrider sig knäcker den till så de låter as mycket, typ smäller. Och då kan jag inte sova pga ljudet. Stänger jag av fläcket spyr jag nog av värmeslag. ÅÅÅÅH jobbigt. Säg inte godnatt till mig inatt, önska mig lycka till istället. Det behövs mer.

Hoppas ni andra kan sova bra iallafall.
Fick ett sms av Philip att det finns en kille i denna världen som iallafall gör det. Hahaha.


HHAHAHA detta säger det mesta? Typ ett vanligt samtalsämne hos två blondiner...




HHAHHAHAH

Hej allihopa :)
Haft en bra dag i värmen? Runt 3 tiden va de alldeles för varmt för att kunna vara ute. 30 grader i skuggan. Fifan. Men för övrigt har jag haft en bra dag, jävligt tråkig bara. Går bara och väntar ut tiden på att något kul ska hända! Just nu har jag riktigt jävla roligt iallafall. Sitter och chattar med Sofia Psyko Bitch Johansson på msn och vi har precis kommit fram till hur jävla ig stämplade vi faktiskt är. Har man suttit i sal 13 tillsammans, fått lättare orienterings uppgifter på idrotten och knappt klarat dom, ritar av sina klasskompisar och gör om dom till playboy kaniner på lektionerna istället för att plugga, då är man väl rätt korkad? HAHHAHA Sofia hur fan har vi tänkt att komma in på Burgården? Inte konstigt att folk tittar konstigt på oss på stan och säger massa saker. HHAHAHAH blatten du vet.

Han, HOROR.
Vi bara går och iggar.
Han, FITTOR.
Vi börjar as garva.

Springer man runt inne i Storken med plåster i ansiktet och geek glasögon så tacka fan att folk tror man är dum i huvet. Och vet ni? Dom trodde så jävla rätt! SMARTA GUBBAR DÅRÅ!

Hahah fyfan!
Hoppas vi kan ses snart igen. Saknar sönder min blondin syster :(
Du är en av dom bästa vännerna jag har. Skönt att inte vara ensam om att våra helt blåst heller.
Ni som läser detta kan ta det med en nypa salt. Det är inte så att jag kränker ner på Fia när jag säger att hon är psyko och dum osv xd Hon fattar ;)


Bilden är gammal och rejält ful xd


Godmorgon!

Idag ska jag och Linnea åka och bada. Tror inte jag pallar Lygnared. Inte roligt när man inte blir många, typ inga som kunde hänka ju. Kanske blir Torskabotten istället eller om vi bara drar ner till Ömmern. Nej fyfan det sista tar jag tillbaka, Ömmern är äcklig tycker jag. Ska ringa bryyydden och väcka henne och se vad hon tycker osv.
Egentligen vill jag inget annat än att träffa William , men eftersom det inte går så får jag försöka vara social ändå. Han är typ på cup i Skövde? Fast han kommer hem imon eller nått.

Aja nu ska jag fortsätta knarka min älskade musik.
S.M.S music dunkar i mina högtalare nu. Rätt nice!

Ha en bra dag bitches :*
Läste att detta ska bli den varmaste dagen hitills :o


Jag och kusin :)



Natti eller något :)

Hejsan :)
Har varit nere vid sjön och ätit mat och sådär. Träffade Hampus och snackade lite med honom. Sedan åkte vi hem på fyrhjulingen, lyckat att han hade en hund i knät också xD
Fick åka ner och hämta mamma sedan för jag åkte hem tidigare för jag pallade inte vara kvar. Nu ska jag se klart på avatar, somnade mitt i filmen igår. Så typiskt mig. Kan inte titta på film på kvällen typ. Somnar bara då.
Blöder i ansiktet nu ser jag, vet inte varför men det rinner ganska mycket blod på kinden. uewh :s
Aja vi hörs imon.
Sov gott, natti :)



Galet varmt!

Hej allihopa!
Det är sjukt varmt. 30 grader är det här. Har legat i poolen nästan hela dagen. Var inne i alingsås och aktiverade mitt bankkort och köpte lite nytt. 1 bh, 2 linnen och 1 tröja. Sedan åkte jag och mamma och handlade massvis utav frukt till min nya diet (y) Ska inte svälta mig själv som jag gjort innan, det är bara bullshit. Farlig dessutom. Jag ska äta vanlig mat osv och istället för att äta godis, glass och kakor så äter jag frukst och nötter. Frukt är ju perfekt nu på sommaren. Det är ju betydligt godare att äta melon, jordgubbar, periska eller något sånt när man är på stranden än typ choklad? uuuweh blir typ äcklad. Så ska jag börja träna lite varje dag. Haha körde styrka igår i 40 minuter och det känns i magen. Är så jävla otränad nu också om jag jämför med förra sommaren xd
Ska kanske dra och träffa Linnea nu och sen ikväll vill mamma att jag följer med dom ner till sjön och äter räker och sånt där med familjen Eld. Men det låter ju mysigt så jag protesterar inte ;)
Vi hörs.
Ha en fortsatt bra dag! :D


Godmorgon :)

Vill börja med att tacka för dom fina kommentarerna till Ebba och Sofia. Eftersom dom inte bloggar så svarar jag ju inte på kommentarerna eftersom det går inte. Eller det går men då måste jag kommentera min egen blogg osv, det ser lite mobbat ut kanske. Men tack iallafall, jag uppskattar era fina ord tjejer! :)

Nu ska jag och mamma in till stan. Först till banken sen kanske vi tar en glass på stan eller något, mysigt. Längesedan jag gjorde något med mammi. Sen ska jag träffa Linnea. Lite sugen på att dra ner till girlsen i Ingared ikväll. Ah får se vad vi hittar på. Något nice blir det iallafall. Vi hörs senare för nu ska vi åka. Banken stänger tydligen ganska tidigt? Ska till stationen också och ego pixa mig haha fult.
Vi hörs.
Ha en undebar dag i det vackra vädret!
P.s. Använd solkräm. Jag är grillad... d.s.


Nej det syns inte i cam att jag är solbränd ;) Man blir ju typ vit i cam :o


5 månader...

... tillsammans med min älskade William. En underbar tid. En tid då jag kännt mig lycklig, älskad, betydelsefull och speciell. Det är tack vare honom, han lyfter fram allt postivt. Hjälper mig med allt, finns alltid där. Märker när något är fel utan att jag säger ett ord. Han läser av mig på ett sätt ingen annan kan. Det är skönt att slippa förklara så mycket, han är så förstående. Redan första gången jag såg William i korridoren i skolan i Augusti blev jag som galen. Skojade och sa " han är min ", nu kan jag säga det på allvar, han är faktiskt MIN. Jag föll för utsidan, men när jag märkte hur underbar insidan va fanns det ingen utväg. Jag va totalt såld. Aldrig varit så kär. William jag vill att du ska veta hur underbar du faktiskt är. Det kanske är svårt att ta åt sig utav dom tre orden "du är underbar", men jag önskar verkligen du kan göra det. För jag säger det för att jag menar det. Finner ingen bättre människa än dig älskling. Allt du har gjort för mig betyder oändligt mycket. Vet inte riktigt hur jag ska tacka dig. Du fick mig på benen igen när jag mådde som sämst, tog mig till toppen utav lycka, där jag är nu. Tillsammans med dig. Med världens bästa pojkvän. Där jag alltid vill stanna kvar. Hålla dig hårt i handen livet ut. Jag kan inte se ett liv utan dig, det existerar verkligen inte i min värld. Min värld är du, och utan dig rasar ju den världen. Mitt hjärta slår för dig William. Visst vi bråkar ibland, men det löser sig alltid. Men vi får försöka bättra oss där. Tycker så mycket mer om när allt är bra. Men oftast är det bra. Vill inte snacka om det negativa nu eftersom just nu är allt underbart och jag är lycklig med dig. Varenda sekund med dig i mitt liv är minnsevärd. Jag njuter av all tid vi har tillsammans. Jag hoppas verkligen över hela mitt hjärta att det håller föralltid. Jag är ingenting utan dig. Tänker inte ta ett andetag utan dig, vare sig du vill eller inte. Så vägrar jag. Det är plågsamt för mig att behöva vara ifrån dig. Du är mitt allt. Jag älskar dig så otroligt mycket. Jag offrar mitt liv för dig om jag så måste. Min kärlek till dig är så enorm att jag inte själv kan förstå det! Jag önskar verkligen jag kunde visa för dig hur lycklig och glad jag är för att jag har dig, men det känns omöjligt att visa en så stor lycka. Som du brukar säga, kärlek går inte att beskriva med ord. Och jag märker verkligen det nu när jag skriver detta. I jämförelse med mina känslor för dig är denna texten ingenting. Du är verkligen den jag lever för och den enda som vet allt om mig. Jag vet att du inte sviker mig, jag litar på dig till 110%. Jag litar mer på dig än min familj och mina vänner. Du vet vad du behöver göra när jag inte mår bra, du vet liksom hur du ska få mig på fötter igen. Du har verkligen ett hjärta utav det renaste guldet. Hade jag kunnat skulle jag ge dig hela världen. Ditt leende får mig att rysa. När du tittar mig in i ögonen och säger dom magiska orden " Frida jag älskar dig " så stannar världen upp. Jag ser inget annat än dina vackra grönbruna ögon. Det enda stället jag känner mig riktigt trygg på är i din famn. Att få sova på din arm. Att vakna upp och känna din närhet, det är underbart. Önska alla dagar kunde få börja så. Jag kommer alltid vara dig trogen och kommer aldrig svika dig. Jag lovar att vara ärlig i alla lägen hur jobbigt det än kan vara. Du är inte värd att bli sårad på något sätt. Jag önskar att jag kommer göra dig lycklig. Det skulle vara riktigt stort för mig. Jag hoppas du vet att du kan förtro dig till mig om du behöver prata om något. Och du vet att du alltid kan komma till mig om det är något. Det finns en sak i hela världen jag önskar mig. Och det är ett långt och lyckligt liv med dig William. Föralltid vi älskling. WFCM.
Jag älskar dig över allt annat!
Finns inget bättre än dig. Du är det bästa jag har, det finaste jag har.
Saknar dig så jag spricker snart.
Tillsist, William Carlens, jag älskar dig!<3<3<3





HAHA igga mig okej?



Sommar sommar sommar!

Hej allihopa!
Jag sitte ute på altanen och dricker bubbelvatten. Typ as seg i kroppen. Har solat hela dagen, dock utan solkräm. Trodde inte solen skulle ta så mycket, men nu är jag knallröd över hela kroppen speciellt på benen. Hoppas det blir brunt fort så jag slipper se ut som en tomat! Var ute och joggade förut också. Blev ingen lång runda för det va alldeles för varmt. Nu ska jag ner och duscha sen ska vi äta tacos. Ikväll träffas jag nog Linnea också. Imon ska jag och mamma in till banken och registrera mitt bankkort som vi fortfarande inte har gjort, och jag fick det i september. HAHAH lata? När jag kommer hem ifrån stan så ska jag och Linnea hitta på något käckt också. En tur till stranden eller stan kanske? Återstår att se, vi planerar väl det ikväll :) På lördag ska jag kanske träffa Fia. Hoppas, saknar sönder bruden!

Ah men vi hörs senare. Ha det så bra i värmen :)


As gammal bild på mig och Sofia xD


Godmorgon kära läsare :)

Skönt att sova i sin egen säng igen. Har bara varit borta två nätter men ändå, haha är väldigt hemmakär. Nu ska jag ta på mig bikinin och ta min bok och lägga mig i solen och läsa och bättra brännan. Dock är det lite moln på himlen som jag tycker kan fucka upp sig. Men dom försvinner väl. Skulle ut och joggat nu egentligen men jag tar det ikväll istället. Fan va lat jag är som skjuter upp det hela tiden, fet är vad jag kommer bli.
Vi hörs senare babes ;D
Ha de gött


Muuuuupppp :o


RSS 2.0