Ska till stranden nu!

Och nu har jag sommarlov på riktigt, yes! Äntligen, det är jag värd :D

gött sen...

börjar om 25 minuter och ligger fortfarande i sängen. hehe smart där. får snabba mig nu! så länge får ni en bild från igår!

vafan är problemet?

alla anonyma jävlar? de ni kommenterar om är skit gamla saker. alla gör misstag och jag har skärpt till mig. är ni så jävla perfekta och felfria själva hade ni väl kunnat skriva ut erat namn? synd om äckliga fittjävlar som inte ens kan stå för vem man är. hoppas ni brinner i helvetet era patetiska äckel. låt mig va och sköt er själva.

Har de lite gött baaa

mms_img67851 (MMS)

Har de lite gött baaa


here we go again

Godmorgon!
Ser ut att bli fint väder idag! Klar blå himmel iallafall, gött.
Ska gå upp ur sängen nu och klä på mig och fixa håret, känns lite ovärt att sminka sig om det är soligt ute, bättre att bli brun då. För vi är ju ute rätt så mycket!
Nä nu måste jag börja, puss!

Rihanna har grymma musikvideor!

Hon kan ju va den snyggaste bruden som vandrar på denna jord? Hade dödat för att se ut som hennes. Den röda färgen på håret är också riktigt läcker!

HANDBOLL

Har nyss varit och tränat beach handboll och badat på playan men goa brudar. Fan vad jag taggar inför Åhus! Ska bli skit roligt. Men ska hoppa in i duschen nu men kanske uppdaterar senare. Puss!

VILL INTE TILL JOBBET...

... JAG VILL SOVA. JAG ÄR TRÖTT. SERIÖST FÅR ADHD ANFALL. FML!!!!!!!!!!!

Dålig uppdatering, igen...

Hej alla fina människor!
Tänkte berätta lite kort om vad jag har gjort idag.
Först var jag på en liten utflyckt med familjen och sen åkte vi och åt på Musses. Dit kom min morfar, Annelie, Fredrik och Linnea och åt med oss. Jag åt grillad lax och jag kan med handen på hjärtat säga att det var den godaste laxen jag någonsin ätit! Dom har jätte god mat där!
Åkte hem sen och satte oss ute på gården och solade lite osv. Vid 4 tiden kom Nadja hit och vi drog bort till playan och träffade Andreas och André. Spelade volleyboll och badade. Det var riktigt gött i vattnet. Inte kallt alls, jätte skönt! Efter en stund gick vi bort till Maxi och dom köpte godis så gick vi hem till mig och spelade fifa. Hahah nu har iallafall alla åkt och jag ska sova för imon ska jag till jobbet -.-
Också ska jag och Nadja visa en sak vi har gjort idag. Någon som kan gissa va de är vi har hittat på? Kan ge en ledtråd. Utsmyckat.
Godnatt!

såhär såg jag ut idag med ;)

två frågor två svar

var hittar man dom t-shirtarna? :)
sv; klädbutiken i nääs! :)

jätte fin jacka :) i vilken affär är den köpt i?
sv; jackan är köpt på MQ! :)

HAHA orkar inte. Känslor osv!

Ledsen tjej
Bitchig tjej
Förvånad tjej
Glad girl
Trött tjej
Uttråkad tjej.
Haha ah, de va la roligt Frida. Ja, jag hade tråkigt!

MIDSOMMAR

Vad gjorde mina kära läsare på midsommar?:D

Jag ska blogga för er. Jag lovar. När jag ...

mms_img26470 (MMS)

Jag ska blogga för er. Jag lovar. När jag kommer hem och har datan. Håll ut;-)


Nytt i garderoben!

Zoul 499:-
Bondelid 499:-
Lindex, kommer inte ihåg vad den kostade dock!

Nytt i garderoben!

Zoul 499:-
Bondelid 499:-
Lindex, kommer inte ihåg vad den kostade dock!

ajajaj

Hej !
Ligger just nu i sängen och chillar sönder, är enormt trött efter denna dagen. Men den har varit rolig. Först rensade vi jordgubbar, sen tittade vi på sommarlov, efter det har vi lekt, spelat spel och gjort pärlplattor. Åt jordgubbar och glass till efterrätt också, mums!
När jag kom hem gick jag och mamma ut på stan för att köpa en present. Men vi båda är som vi är när det gäller shopping så vi kunde inte riktigt hålla fingrarna i styr idag heller. Så det blev tre nya inköp idag också. Jag visar er sen!
Jag och mamma ska ut och övningsköra snart tror jag sen blir det myskväll.
Har även fått jobb nästa vecka också, jätte bra!
Haha sen ska jag berätta för er vad jag har lyckats med idag. Kan säga att jag troligen har fått en spricka någonstans i kroppen. Gissa gärna och den som gissar rätt länkar jag resten av veckan ;)

Snälla rösta på mig!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Shopping och övningskörning!

Hej på er! Ursäkta kass uppdatering men internet är precis lika dålig som min blogg är just nu!
Har iallafall jobbat idag. Plockat blommor, pärlat, tittat på Alvin och gänget 2 och spelat basket mm.
När jag kom hem tog jag en promenad med vovven sen åkte jag och mamma och små shoppade. Fick med mig tre plagg hem iallafall. Jätte nöjd faktiskt!
Köpte pizza och sen åkte vi hem där jag mötte pappa och åkte ut till något ställe och övningskörde för första gången. Det gick mycket bättre än vad jag hade trott och det var riktigt roligt! Började med att bara lära mig att gasa, koppla och bromsa och köra lite lätt. Men det gick så bra så jag fick krypköra runt i området där. Fick dock panik när jag skulle svänga ut på vägen och jag kopplade fel så bilen stannade och det kom en lastbil bakom mig och en bil som korsade mig framför. Hahaha då höll jag seriöst på att börja gråta. Men det löste sig!
Nu har jag precis duschat och ska sova så jag orkar upp imon också!
Här har ni shoppingen!



Tenson 1000:-


Juicy Couture 699:-




Svea 599:-

Vad tycker ni?:D

trött tjej

godmorgon!
fyfaaaan, säger jag bara. åh vad jag hatar det här med att behöva gå upp tidigt. plågas av det. inte min grej någonstans. känner mig som ett vrak. men jag får väl gå upp ur sängen och fräsha till mig lite och cykla iväg till jobbet. så ber jag en liten bön om att min mage ska sluta dampa sig. tack tack tack till den som uppfyller det!

pain

Godmorgon!
Vaknade för någon timma sen. Är hemma från jobbet idag med. Har haft sån fruktansvärd ångest hela natten och morgonen, har skakat och mått dåligt som jag vet inte vad. Men det har lättat nu men satt sig i magen istället. Får alltid jätte ont i magen när jag har haft ångest.
Ska iallafall snart börja städa och sen vill jag träffa flickan som alltid gör livet så mycket roligare.

Nu ska ni få läsa!

Kan börja med att säga att detta inlägget kommer att bli skit fult eftersom de inte funkar när jag gör styckeindelning, varför vet jag inte men det funkar inte iallafall :s
Fredag
Först så jobbade jag, sen gick jag hem och käka och mötte Mathilda. Gick runt på stan och tittade på potatisfestivalen och köpte varsin Ed Hardy keps och jag köpte en navelpiercing, vill ni se den? Sen mötte vi Nadja. Tittade på olika saker, var på tivolit och sen på kvällen tittade vi på något uppträdande och satt och sjöng.
Lördag
Träffade jag Saga och Elise. Vi var på potatisfestivalen då också. Köpte en väska, en Ed Hardy bikini och massa helium ballonger. Hahah ni såg ju inlägget på när vi sög i oss lite. Roligt hade vi. Sedan gick vi hem till mig och åt lagade mat. Poatisgratäng och kött, sjukt gott! Sen åkte Elise hem och jag och Saga gick ut på stan igen. Raggade upp några killar som följde med oss och köpte vattenpipa och sedan gick vi hem till Saga och satt ute och hade det mysigt, lyssnade på musik och snackade. Sedan kom Lia och fem andra boys och då blev det ännu roligare. Kvällen slutade väl runt 2 halv 3. Riktigt lyckad dag!
Söndag
Nadja kom in till mig så gjorde vi oss iordning tillsammans. Sen gick vi hem till Saga och träffade henne, Lia, Therese, Elise och Alexandra. Rökte vattenpipa, pratade, skrattade osv. Sen gick vi bort till Maxi och köpte massa gott och gick hem och åt. Fram mot kvällen kom solen fram så då var det riktigt skönt ute. Så dagen spenderades med goa tjejer på Sagas altan. Lyckad dag det med, men lite mer chill. Men det behövdes!
Sådär ja, nu känner jag mig lite mer ikapp med bloggningen. Jag jobbar inte idag för jag var jätte dålig inatt och imorse. Mådde inte alls bra. Men Nadja kommer hit om en stund iallafall så ska vi gå och sola, kan behövas!
Ska försöka få i mig något att äta nu. Puss!



Jag vet att bloggen är död.

Och jag looovar er att uppdatera om hela helgen imon kväll efter att jag har tränat! Håll ut liiiite till och skäll inte på mig mer (a)

Kom precis hem...

... och är sur för att jag inte är några år äldre. Det är sjukt go fest nere på torget och jag hör musiken lika tydligt som om den vore i mitt rum. Just nu spelas "fest i hela huset". Men jaja, 20 års gräns, fml.
Har annars haft en grym dag och kväll! Skriver imon!
Såhär såg jag ut idag

Videoblogg med helium!


Kvällen i bilder!

Mathilda köpte den rosa och jag den röda!
Asså brudar ni är så jävla grymma. Helt totalt oslagbara. Världens bästa vänner. Älskar er enormt mycket, finns inte ord för er mina vackra ögonstenar. Bäst är ni! Tack för er rolig kväll!

DÖDA MIG!

Låt mig sova iallafall. Är så trött! Vill inte jobba, ge mig pengar ändå. Åh hatar att gå upp på morgonen! ARG

Seg!

Har ganska nyss duschat och druckit protein dryck efter ett gött gympass. Vi körde bodypump idag i en timma. Och fyfan vad det kändes. Har ont i nacken och axlarna speciellt. Men det är rätt skönt nu efteråt! Jag försöker köra hårt med träning och kost nu faktiskt. Har ett mål. Och forsätter jag såhär, så är jag där om en månad!
Jobbet idag var faktiskt roligt. Började med att vi spelade lite basket, king osv. Sen vid 9 tiden gick vi in och tittade på sommarlovsmorgon och myste. Har ju varit sånt kanon väder idag också! Satt inne och spelade spel en stund och sen åt vi lunch! Efter lunch va det vattenkrig! Och jag fick besök av min fina vän Saga. Hahaha as gött jobb, jag fick stå inne på andra våningen med en brandslang genom fönstret och spruta vatten på alla barnen, haha vem skulle inte göra det och få betalat? Haha toppen! När vattenkriget var över så pärlade vi lite, gjorde olika djur och sedan spelade vi fotboll. Slutade vid halv 4 och dagen gick riktigt fort. Men så är det väl när man har kul. Jag hade tur som hamnade på ett så bra arbete. Tillskillnad mot förra året, haha! Klippte träd och drog upp små granar ur marken längs en väg, roligt ;)
Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imon med. Dock är det lite svårt för potatisfestivalen har ju satt igång och det är någon konsert precis här utanför så det låter ju lagom mycket. Men det tystnar väl runt 12 antar jag.
Godnatt!

Sitter och tiittar på sommarlovsmorgon med...

mms_img72543 (MMS)

Sitter och tiittar på sommarlovsmorgon med barnen. Har precis spelat massa basket. Haha. Sen blir det vattenkrig! Ha en bra dag :-D


Jobb nästa...

Godmorgon!
Nu ska jag snart promenera bort till jobbet. Tror vi skulle ha vattenkrig idag om det inte är ändrade planer, haha roligt, så länge jag håller mig torr iallafall ;)
Jobbar till 4 ungefär och vid 8 tiden ska jag och pappa på Bodypump. Får se vad som händer därimellan. Kanske tar en PW med Leo eller träffar någon. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag gå och lägga mig och sova! Men vi får se.
Nu ska jag iallafall gå. Ha en bra dag!
Och såhär ser jag ut idag :)
Fröken Frida, haha.
Tröjan köpte jag igår!

Gött träningspass!

Nu är jag hemma igen! En timma på crosstrainern på indoorwalking passet gjorde gott. Det var rätt kul och super skönt nu efteråt. Tycker bara det är jobbigt när man svettas som en jävel, haha.
Har druckit lite proteiondrink från min rosa flaska som jag köpte idag, hahah ska visa er senare vad jag köpte idag! Eller har jag ens berättat att jag och mamma checkade lite affärer? Tror nog jag glömde det. Coca cola sakerna såg ni iallafall.
Nu ska jag hoppa in i duschen!
Slumpad bild!

Mot gymmet!

Nu ska jag och pappa på ett indoorwalking pass, vi hörs sen!

Hahaha jag går loss. Vill haaaa

mms_img72541 (MMS)

Hahaha jag går loss. Vill haaaa


Godnatt!

Förlåt att bloggen är så tråkig just nu. När jag slutar jobba och har riktigt sommarlov ska jag försöka göra ett bättre jobb! Har iallafall gymmat och nu ska jag sova. Är jätte trött! Börjar jobba klockan 8 imon också så bäst jag sover nu. Natti!

Gammal bild till nytt inlägg.

Hej!
Har haft en rolig dag med alla barnen. Men någonting jag verkligen inte förstår, varför blir barn aldrig trötta? Dom är ju helt speedade hela tiden, hahaha åh.
Nu ska jag och pappa iallafall dra till gymmet. Dags att bränna lite (eller mycket) fett!
Hörs sen :)

sliten...

God morgon!

Usch vad jag är trött. Mår riktigt jävla illa också, underbart!
Ska iväg och jobba nu iallafall. Om det är någon som har missat det så ska jag sommarjobba på ett fritids i två veckor. Idag är min första dag, får se hur det är!
Nu måste jag börja dra mig iallafall.
Ha en bra dag, och ni som inte jobbar, NJUT!

Är i bollebygd och tittar när min bror spe...

mms_img36858 (MMS)

Är i bollebygd och tittar när min bror spelar match. Är åksjuk som ett svin så jävligt bäst för dom att dom vinner!


glad chey!

Känner mig riktigt glad och har fått värsta kicken. Ni vet sådär när man skrattar och ler hela tiden utan anledning. Man lyssnar på en låt som får en att dansa runt i rummet och tänka på hur bra man har det! Känner mig för första gången på väldigt länge ganska stark i mig själv, yes!
Väntar iallafall på Linnea nu! Vi ska ha en mysig dag. Vi hörs senare :D
right now

Nyduschad!

Dagen som har varit är inte värd att berätta om. Hahaha så jävla sämst.
Så jag berättar lite om vad som händer imon istället! :D
På morgonen hade jag tänkt gå upp tidigt och gymma, haha men om jag känner mig själv rätt så kommer sängen locka mer när klockan ringer vid 7. Men som sagt, det återstår att se! Sen ska jag iallafall till Emma och Mathilda och busa med dom :D
Sen ska jag möta Linnea i Norsesund och ta tåget in till Alingsås så ska vi hitta på något! I mina öron låter det som en kanon dag!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imon.
Godnatt! :)

Linnea ville ha ett inlägg...

... so her you go!
njut av gamla tider!

HAHAHHAA fan va snygga!
stora bröst frida;) fjårttime....
Ljuuuuusa läppar baby!

Måste städa, uppdaterar sen älsklingar!


Dagens outfit!


4 år sedan idag...

Du lever kvar  i mitt hjärta och mina tankar, jag saknar dig ♥

Godnatt!

Första natten på sommarlovet kunde nog inte bli bättre!
hihi. Time to sleep!

9ornas middag!


I DID IT!

I fucking did it!
Jag klarade av det jag var tvungen att klara. Jag har fixat hela grundskolan. Jag har kommit in på gymnasiet! I vintras såg det riktigt mörkt ut, men mörkret blev till ljus och jag är så jävla nöjd med mig själv! Jag har kämpat och slitit för att bli godkänd i alla ämnen, speciellt i engelska. Gramatiken gick mig på nerverna! Jag har känt mig totalt dum i huvudet, gråtit, viljat ge upp och skita i skolan. Men jag har fått sån grym back up ifrån skolan vilket jag är enormt tacksam för! Jag fick en möjlighet som få får. Det funkade verkligen för mig.
Jag började som en vilsen fjortis som tyckte det var roligare att käfta emot lärarna och smita ut från klassrummet och in på toan för att bättra sminket, istället för att sitta inne på lektionen och göra det jag skulle. Jag vet, jag kunde varit mer ambitiös vid skolbänken. Kunde svalt min stolthet och hållt käften. Men killar, vänner och smink lockade mer. 7an gick och 8an kom tätt inpå. Blev det bättre? Verkligen inte. Jag märkte att jag hade tappt mycket i sjuan och istället för att ta tag i det och komma ikapp så sket jag i det för jag inte visste hur man skulle göra. Jag var nog inte mer än på 8 engelska lektioner under hela 8an, och det är sjukt dåligt. Men det var jag mycket mysigare att vara min sin pojkvän som hade håltimmar när jag hade lektioner. Något jag verkligen lärde mig utav det var att handling ger konsekvens. 8an gick fort, lite för fort för mig som knappt brydde mig om plugg. När 9an började var jag helt förstörd, fokuserade inte för 5 öre. Tittade på matte talen och frågade dumt "när lärde vi oss detta". I 7an Frida, det hade du kunnat om du hade varit med på lektionerna. Alla andra kunde, men inte jag. Alla andra hade tagit tag i det dom skulle, men inte jag. Men jag fick då fan skylla mig själv, det var ingen annan än jag själv som hade satt mig i den skiten. Under höstterminen gav jag nästintill upp. Jag förstod ingenting. Kände mig helt iq befriad. Ville bara bränna sönder skolböckerna och skrika. När jag fick höst betyget i handen, då fattade jag att det var allvar. Min framtid stod på spel. Ig i engelska, det kan du inte ha för att komma in på gymnasiet. När jag kom tillbaka ifrån jullovet förstod skolan att jag fixade inte detta själv. Dom var verkligen där som ett bra stöd och gjorde allt för att jag skulle bli godkänd. Jag fick en egen lärare, sitta i en egen sal, ett special schema. Och plöstligt, så förstod jag allt det där som hade fått paniken att rusa i 190 km/h tidigare. Jag visste ju hur man räknade decimaltal, jag visste vad som hände under första och andra väldskrigen, jag kunde gramatik i engelska. Jag var inte dum i huvudet. Det krävdes bara lite extra hjälp och mycket fokus. Och mycket tack vare min lärare Niklas och mig själv såklart så har jag fixat detta. Tuggat som fan, slitit som ett djur. Gått med en ständig oro. Men det släppte idag. Med betygen i min hand kan jag stolt säga att jag har kommit in på den linjen jag ville, mitt första val! Och det är jag så jävla stolt över, och det tänker jag mig låta vara!
Detta är min sanning. Min högstadietid. Äntligen är den över. Och den slutade så bra den bara kunde!
Tack för allt stöd jag har fått, från familj, lärare och vänner. Ni är guld värda. Hade inte klarat detta på egen hand! Tusen tack!

Nytt i garderoben!

Hej hej!
När jag kom hem från avslutningen förut så åkte jag och mamma till Frölunda torg och shoppade lite och hade en mysig stund tillsammans med glass och prat.
Tack för sakerna mamma! :)
Detta köpte jag!













Nytt i garderoben!

Hej hej!
När jag kom hem från avslutningen förut så åkte jag och mamma till Frölunda torg och shoppade lite och hade en mysig stund tillsammans med glass och prat.
Tack för sakerna mamma! :)
Detta köpte jag!













VI VANN CAMP GA!


Skolavslutning!


Underbar kväll!

Ja, hur ska man beskriva? Kvällen har varit toppen.
Kan berätta lite kort!
När vi kom dit så minglade vi lite, alla var super fin. Tjejerna hade vackra klänningar och var fina i håret, och killarna var snygga med kostym och skjorta! När alla hade kommit gick vi in och satte oss med våra klasser vid ett långbord med bordsplaceringar. Efter lite prat var det dags för mat. Då var det buffé som serverades. Pajer, sallad, frukter, rostbiff och potatissallad, jätte god mat! Satt och åt ett bra tag och sedan skulle vi leka en lek. Då skulle vi skicka runt ett paket och när musiken stannade skulle personen som höll i paketet öppna första lagret utav pappret och göra vad som stod på en lapp, och så fortsatte det ett tag. Riktigt roligt!
Efter det, så fick vi dessert. Vitchoklad pannacotta med hallon och grädde, mums! Efter desserten drog musiken och dansen igång. Alla dansade, skrattade och hade roligt. Efter att vi hade dansat oss riktigt varma fick vi idén att bada. Så vi var några stycken som sprang ner till sjön och körde på nakenbad. Haha helt stört. Efter det var kvällen slut, min klänning trasig och mitt hår helt förstört. Men vad gör det? Jag har haft en underbar kväll!
Tack till allihopa!
Bilder kommer imon för nu ska jag sova så jag orkar upp imon med!
Hahaha inte lika fin nu som innan!
Även tack till alla fina läsare som har skrivit uppmuntrande kommentarer om att jag var fin osv, det uppskattar jag verkligen! :)

Taggar lite för niornas middag!

Jag och Nadja har varit i Borås hos en stylist som sminkade oss, och sen hos hennes mamma som är frisör så hon fixade vårat hår! Nöjd! Hoppas på en kanon kväll! :)
Vad tycker ni?:)



Fikar med klassen och tittar på bildspel. ...

mms_img71751 (MMS)

Fikar med klassen och tittar på bildspel. Mys!


Frida svarar!

vilken sololja använder du?

sv;

HAWAIIAN TROPIC / TANNING OIL RICH



Har med liiite solskydd i för att inte bränna mig :)

Camp ga!

Jag orkar inte skriva så mycket, är sjukt trött. Kan bara säga att dagen har varit jävligt kul!
Ni får bilder istället!

Gymmet!

Nu har vi gymmat!
Körde mest mage och ben idag, rumpa med, hihih. Cyklade lite i slutet men det var så äckligt varmt inne på gymmet så det blev en kortis bara!
Nu ska vi iväg och handla inför camp GA som är imon. Och för er som inte vet vad det är så går alla niorna en från skolan till Lygnared, och på vägen är det massa olika stationer, och sen ska vi grilla på stranden.
Men nu ska vi dra, puss!

Kort skoldag!

Slutade typ 10?! :o
Värt att ens gå till skolan. Vi gjorde en lek, och sen försökte jag och Nadja laga en cykel (vilket vi inte lyckades med, haha) och sen slutade vi. Då stack vi in till stan och chillade med Saga och Lia.
Nu väntar jag på att Nadja ska komma tillbaka till mig så ska vi hitta på något!
Ska rensa ut massa kläder också, och då har jag tre alternativ.
1. Ge dom till älskade Mathilda och Emma som får ärva lite kläder jag har växt ur!
2. Ha en bloppis och sälja det.
3. Skänka dom till barn i Afrika eller något.
oooh, god filcka jag är.
Haha kommentera vilket av förslagen ni tyckte bäst om! :)

Såhär såg jag ut när jag började i 8an!


sommar

Hej på er!
Jag har haft en grymt härlig dag!
Vaknade utav att min älskade Nadja satt på min säng och sa att vi skulle till stranden. Gick upp och åt frukost och packade badgrejerna sen körde mamma mig och Nadja till Lygnared.
Vi har badat, käkat glass, spelat vollyboll osv. Träffade Kim och Dennis där och spelade lite fotboll. Sen "busade" vi lite med Gustav, Robin och Dennis. Hahah. Sen kom Malin, Olivia, Wilma och Hanna och la sig bredvid oss en stund så blev det lite snacka och vollyboll spel.
När vi åkte hem så skulle jag, Nadja, Gustav, Robin och Dennis få plats i en bil där mamma körde och Casper var med. Haha trångt men det gick! Släppte av killarna och drog hem och käkade sen träffade vi Markus och Jason. Efter en stund kom Pontus och Kristoffer också. Hahaha helt crazy var det! Träffade Saga och Lia också, hihi :D
Sen cyklade vi bort till playan och spelade vollyboll och badade i ovädret, haha åska och blixtra som fan. Men det hindrar inte oss!
Nu är jag ensam och ska snart hoppa in i duschen tror jag!
Tack alla som har gjort min dag, speciellt Nadja älskling då!
you belong with me darling ♥

Godnatt!


Bildbomb från dom senaste dagarna



Grillkväll!

Hej på er!
Idag har jag, Nadja, hennes mamma och syster varit på en jätte stor marknad i Borås. Fanns hur mycket saker som helst! Jag köpte en byxdress och en tubtopp, visar i ett annat inlägg.
Nu har jag precis kommit hem och har duschat och snart ska vi åka upp dit vi bodde förut och ha grillkväll med kompisar, mysigt!
Nu ska jag snart dra så hinner inte blogga mer.
Hörs troligen ikväll!
Puss!

Godmorgon :)

Har inte sovit speciellt mycket men jag är vaken iallafall.
Ska snart göra mig iordning och sen kommer Nadja hit så ska vi väl dra bort och lägga oss på stranden skulle jag tro. Haha har inget direkt att skriva om men tänkte bara uppdatera mig. Jag lever, japp!
Har precis ätit frukost, fil med flingor och frysta hallon, yumm.
Nu ska jag upp ur sängen!
Ha en bra dag! :)

Shame on me!

Fy vad dåligt jag uppdaterar.
Är det okej att skylla på det underbara vädret? Har iallafall legat på stranden idag med min familj och Nadjas familj, jätte mysigt faktiskt. Har badat en del med, det räknade jag inte med men det var så varmt så det var skönt att svallka sig! Färg har jag också fått, snygg bikinilinje, haha eller inte..
Nu på kvällen åkte Nadja med oss till några kompisar till familjen. Vi har faktiskt haft en riktigt mysig kväll. Spelat massa badminton, fotboll och vollyboll. Grillat grillspett och pratat och skrattat. Jätte mysig kväll!
Nu har jag tänt massa ljus i mitt rum och har lite smått ångest över min kropp. Vet att jag egentligen inte borde skriva det såhär men jag får damp, min mage är det enda jag tänker på. Kan säga såhär, när jag gick på stranden idag, så skämdes jag, på riktigt. Fyfan..
Det där är egentligen förbjudet att skriva ut, men jag gjorde det ändå!
Nu ska jag fixa ett stort glas kallt vatten med lite lime i och sätta mig och titta på en film
Godnatt! :)

LOVE YOU NADJA

Hej allihopa!
Ledsen att jag bloggar så sent, men jag har varit så arg hela dagen så det har inte varit någon idé. Haha men jag har iallafall stor städat mitt rum och duschat. Ska snart fixa iordning mig och träffa Nadja!
Idag ska vi antingen med Jonte på en fest, eller så ska vi träffa två kompisar, få se vad som händer och hoppas att min mage är med mig idag!
Ska fixa iordning mig nu så jag blir klar någon gång.
Ha en toppen bra dag! :)

Helvetes cp mage....

Hej!
Förut var jag och Nadja med Simon, Pontus och Alex. Vi skrattade och snacka om helt störda saker, typ tänder och håriga ben? Hahaha ah, men vi hade roligt iallafall. När dom åkte så gick vi hem och käkade och då ringer en annan Simon och kollar om han och hans två kompisar kan komma så dom kom upp till oss. Vi gick och hyrde två skräckfilmer, har bara sätt en än så länge, men jag och Nadja ska se den andra senare. Just nu är vi ensamma iallafall.
Jag mår inte speciellt bra. Har aldrig haft ont i magen på detta sättet, nog för att jag brukar ha riktigt ont i magen pga min sjukdom men nu är det fan otroligt. Och förut blev jag riktigt orolig för när det krampar till så bedövades vänster sidan på halsen och ansiktet. Det är jätte läskigt, gör det fortfarande. Jag är rädd... Men mamma sa att om de blir värre får vi åka in till sjukhuset.
Skönt att ha Nadja här iallafall.
Ska bara ta det lugnt nu.
Ni får två fina bilder Linnea tog på mig och Nadja idag, duktig är hon!

Med Nadja!

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan, riktigt chill dag. Började med mentorstid, vi städade ur skåpen och fick våra klasströjor, hihi. Sen hade jag lunch med Nadja. Var med Mathilda och Jenny en stund också, mys. Sista "lektionen" var vi och bowlade, roligt! :)
Nu är jag med Nadja och vi ska snart träffa några kompisar.
Idag var sista riktiga skoldagen i grundskolan, skönt!
Men nu ska vi gå ut och ta en glass på torget!
hahha denna teckningen fick jag av Nadja ;)

första juni tvåtusenelva

Nu kära bloggläsare, så ska Frida nana! Försöka iallafall, är inte så trött.
Har precis plockat ut lite kläder Mathilda ska få av mig, blev inte så mycket men fick ihop ett par vita shorts, en randig tröja, en rosa lacoste piké och en svea kofta! Hoppas hon får använding av det, annars kan hon ge det till Emma! :)
Btw så hade jag och Mathilda väldigt mysigt på lunchen idag, så sjukt fin personlighet har den tjejen va!
Nej nu ska jag lägga mig. Godnatt! :)
dålig mobilbild.

RSS 2.0