Gott nytt år!

Kommer troligen inte blogga mer idag för ska snart till Nadja och göra oss iordning och sen festa hela natten. Oppa! Så vi hörs imorgon igen. Jag vill önska er alla ett Gott nytt år! Hoppas eran kväll och natt blir toppen! Ge nyårskyssen till någon bra nu ;)

To do in 2012


Före och efter avfärgning, färgning och slingning!

Innan!
Efter!





Tänder ett tomtebloss för första gången. Smällter mina naglar eller inte?


Gillar & Ogillar

Nyår!

Passar väl rätt bra att höja nyår lite nu dagarna innan. Stämningen på nyårsafton är oslagbar. Alla är så glada och taggade. Och tolv slaget är det absolut bästa enligt mig. Alla fyrverkerier, så sjukt vackert. Tycker det är rätt häftigt att man skjuter upp grejer i luften som lyser upp den mörka himlen med så många olika färger och mönster. Riktigt vackert. Så mina vänner, ta vara på nyår, det kommer bli galet!


Hur vackert!?










Pälsmössan!

Någonting jag aldrig har förstått mig på är pälsmössan, den såkallade "björnfittan". Jag ogillar dom inte för att det är just päls, för vad jag tycker om päls och fuskpäls osv vet jag inte, så det är en annan femma. Men jag förstår inte hur man kan tycka dessa stora lurviga mössor är snygga? Dom var väldigt inne förra vinter men har även sett folk med dom detta året med. Jag tycker dom är fruktansvärt fula om man får lov att säga så. Haha min pappa har en sån mössa och jag hatar den. Testade en gång och skrattade så jag grät. Man ser ju inte klok ut, man försvinner ju liksom i all päls? Nej, det är någonting jag aldrig kommer sätta på huvudet.










Tycker ni detta var roligt? Är det någonting jag ska fortsätta med? :)

Jag vill bli frisk!

Godmorgon!

Egentligen förstår jag inte varför jag skriver godmorgon för jag har varit vaken sen klockan 1 och det är ju typ eftermiddag nu? Haha men skit samma. Min röst är helt paj och jag vill bara bli frisk. Har panik över att jag är sjuk och inte har någonting att ha på mig på nyår. Imon måste jag fixa något.
Fick ställa in dagens planer för jag vill vila upp mig så jag blir frisk. Så jag ska bara ta det lugnt här hemma. Sten tråkigt jag vet, men den smällen får jag ta. Ska städa mitt rum som mamma har tjatat på mig några dagar. Ser förjävligt ut här. Funderar på att rensa min garderob medans jag ändå är hemma. Vem vet, kanske jag hittar något snyggt jag kan ha på mig på lördag, haha fast det tvekar jag på!
Nu ska jag hoppa in i duschen och piggna till. Vi hörs senare, puss!

2011 i bilder!

Jag umgicks mycket med mina föredetta bästa vänner. Nadja har jag dock hållt hårt i. Men vi fyra triggade igång fjortisarna inom oss på nytt. Haha.
Det började verkligen gå utför för mig i skolan och jag fick slita hårt. Fick en egen lärare som jag jobbade med några timmar varje dag för att bli behörig för gymnasiet.
Haha jag bodde i solariumet och blekte håret var och varannan vecka. Smink, fest och killar var det enda som instresserade mig typ.
Våren kom och korta shorts och magtröjor var något jag hade ett gott öga till.
hahaha fick för mig att gå på någon fruktdiet också, hahhahah.
Spelade även potatiscupen, som fick mig att vilja sluta handbollen. Idag är jag glad att jag fortsatte!
Värmen kom tidigt och vi började "hänga" vid skaterampen och umgick med killarna där som skatade, haha!
Jag och Mathilda tog vårat första dopp. Vilket vi inte skulle gjort. Haha efter det fick jag feber, snuva, hosta och ögoninflamation. Bra jobbat!
Vi åkte till Danmark med handbollslaget och spelade Kolding cup. Bästa cupen efter Åhus! Haha jag och Nadja raggade upp två grabbs på båten som vann pengar åt oss och köpte ett fint armband till mig!
Under cupen träffade vi mycket fina killar. Dansade loss med fransmän och hade roligt på kvällarna med tyskarna. Finaste Max!
Testade på bruna linser, dock inte snyggaste bilden, haha.
haha efter lite krök åkte gummistövlarna på, standard.
Jag blev mamma och doppade huvudet i brun utan sol, HAHAH fan va fult.
Jag gick ur nian med godkända betyg och lite mer! Var riktigt stolt. Och "balen" var riktigt rolig.
Sommaren kom och det blev mycket sol och bad.
Efter massa sol, bad och sena utekvällar med vänner drog vi ner till Åhus och lirade beach handboll och träffade massa gamla och nya vänner! Snacka om att livet lekte!
När jag kom hem blonderade jag håret yttligare och njöt av dom sista dagarna på sommarlovet.
Skolan började och jag stormtrivdes i min klass på plusgymnasiet. Dock fungerade inte min skolgång pga personliga skäl så jag hoppade av i Oktober. Men jag träffade nya helt underbara vänner som jag fortfarande håller kontakten med!'
Jag tröttnade på mitt fjortisblekta hår och bestämde mig för att färga håret mörkbrunt. Jag gillade det ett tag men nu ångrar jag mig!
Jag och bästa tjejerna var på Nrj, sjukt kul hade vi!
När jag slutade skolan kom den tuffa tiden. Jag sov bort mina dagar för det mesta och hade ingen lust att göra någonting. Sen började jag jobba på Sally´s där jag trivs jätte bra! Bildarkivet är rätt tomt ifrån hösten då jag som sagt mest har legat att sovit, ovärt! Men här kommer en bild ifrån julafton iallafall!
På lördag är det nyår och jag ser verkligen fram emot det då jag tycker det är en av dom bästa dagarna på året! Jag är riktigt taggad för ett nytt år med nya upplevelser och prövningar. Nu när jag tittar tillbaka på året som har varit så har det ju varit ganska bra. Jag har haft roligt med mina vänner, festat, solat och badat, tränat, till och med hunnit bli kär, haha. Men en sak som jag ska lova mig själv inför nästa år är att ta betydligt mycket mer bilder under dom roliga sakerna. Har nästan inga bilder från utekvällar och sånt, lite tråkigt. Men som sagt, nu tar vi nya tag för 2012. Tack till alla som har varit med mig under året, och tack till mig själv för att jag har stått på mig genom alla motgångar som dykt upp. Jag är starkare än någonsin, så 2012, detta blir livsfarligt! Bahm, nu kör vi!

Ginger tjao.

Hej!
Känner bara, shit, vad snygg jag är i håret, verkligen! Avfärgningen gjorde mig orange, vilket jag var fullt förberedd på. Men att den mellanblonda färgen gjorde mig ljusbrun var jag inte lika förberedd på. Så ni kan ju tänka er snygg blandning jag har i håret nu. Lite ginger brun typ. Kopparfärg kallar jag det. Haha men ska snart lägga i blonda slingor, för såhär vill jag då inte se ut. Men det kunde blivit värre.

Igår var jag och Nadja i Göteborg. Folk är verkligen sjukt desperata på mellandagsrean. Helt sjuk! Hittade en söt topp från MQ och ett läppglans, också avfärgningen då. Mer än så blev det inte. Det var verkligen kaos i stan så det var inte så uppskattat. Men jag hade bra sällskap med mig så det blir tummen upp iallafall!

Sen hjälpte ju Naddis mig med att färga håret, tack! Hon gjorde det ganska bra, det blev rätt jämt. Förutom att utväxten i luggen inte färgades. Men hon gjorde sitt bästa och den där avfärginen var inte det lättaste så jag tycker hon gjorde det bra!

Jag är iallafall sten sjuk typ. Haha så ska vila.
Vi hörs. Puss!

Bilden beskriver mycket!


Avfärgning i håret, check!


Göteborg

Godmorgon!

Nu är jag färdig fixad och ska snart ta tåget ner till Göteborg med Nadja. Ska se om jag kan hitta något fint i stan. Hoppas på att träffa Robin också, men vi får se!
Nu kissar jag snart på mig, haha.
Puss!

Fakta om året!

ÅRET.

Hur har året 2011 varit för dig? - Väldigt känsloladdat. Har hänt mycket saker, både bra och dåliga. Och jag har lärt mig otroligt mycket. Tycker det har varit en ganska viktigt år.
Bättre än förra året?  - Nej
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? - sommaren.
Har du flyttat under år 2011? - Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja massor!
Isåfall vilken? - oj massor!
Har du druckit alkohol? - Ja.
Har du kysst en främling? - Ja.

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? Haha väldigt speciell!
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Haha typ ;)

SORG&HÄMND.


Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej.
Har någon i din släkt avlidit? - Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej
Varit i slagsmål? - nej.

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? -  Ja
Isåfall vad? - Personligt.
Har du skämt ut dig? - Hahaha ja!

Har du ljugit för en vän? - ja
Har du varit ute en hel natt? - ja.
Har du blivit tagen av polisen?  - nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja.
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? - ja.


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - ingen
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du ngn på din skola? -  
Har du gjort ngt framsteg? - 
Haft alla rätt på ett prov? - 

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  Ja!
Har du förlorat en vän? -  Ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - ja

Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej!
Har du ljugit för en bästavän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Njaaa
Har du många killkompisar? - Faktiskt.


Bloggpaus, jag? Pfft skulle inte tro det!

Jag är tillbaka älsklingar. Tänkte bara berätta att idag har jag endast legat inne och tittat på filmer och ätit glass för jag är förkyld. Imon ska jag kanske färga håret. Sen ska jag och Naddis till Göteborg och jag ska träffa Robin. Ska bli mys! Tänkte ladda in bilder från julafton i datan nu så ni kanske får några sen! Puss
Jävlar vad just mitt hår var!

Jag tar en bloggpaus.

Det är i sånna här lägen när allting brister som man märker vilka som verkligen bryr sig. Jag är den jag är, och det kan jag inte göra något åt, hur mycket jag än skulle vilja ibland. Jag vill vara frisk och må bra. Jag vill vara ångest fri. Jag vill kunna leva ett normalt liv. Men jag måste anpassa mig. Och vill man inte accpetera mig som jag är så får jag väl ta det. Men jag kan inte ändra på det. Jag kämpar emot det varje dag, och att man sen får skit för det gör det inte lättare.
Bild från den lyckliga tiden.

Älskar sånna här test, hihi.

• 12 DAGENS

1. Klädsel: Mysdress

2. Smink: Inget!

3. Frisyr: Nyduschat = lockigt

4. Låt: Make it last forever

5. Vill ha: Pengar, lycka och en pojkvän

6. Drog: Coca cola ;)

7. Saknad: Mormor 

8. Köp: Energidricka

9. Humör: Vet inte riktigt?:s

10. Godis: choklad!

11. Tanken när du såg dig själv i spegeln i morse: Hallå snygging. haha nej, typ att mitt hår såg förjävligt ut!

12. Dagens vän: Linnea Johansson!

• 11 HAR DU:

1.Ett förhållande: Nej

2. En bästa vän: Ja.

3. Haft ett seriöst förhållande: Yes

4. Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja, kille då ;)

5. Blivit kär vid första ögonkastet: Ja

6. Fått ditt hjärta krossat: Haha mh

7. Haft ett one night stand: Ja.

8. Skrikit åt en lärare: Haha för många gånger

9. Sagt något och sedan ångrat dig: Klart?

10. Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja

11. Några smycken som kostar över 1000 kr: Si


• 10 SISTA:

1. Personen som sms:ade dig: Pierre

2. Personen som du kramade: Fredrik

3. Peronen som ringde dig: Tobias

4. Personen som du ringde: Nadja

5. Personen du sa ‘jag älskar dig’ till: Mammis.

6. Alkoholdrycken: Cider

7. Bilfärd: hem från morfar på julafton

8. Filmen du såg: Irene huss

9. Gången du grät: Kommer inte ihåg

10. Måltiden: Kött

 

• 9 FÖRSTA:

1. Bästa kompis: Ska jag komma ihåg min första bästa vän?:o

2. Bil: första bil? haha fattar inte.

3. Kärlek: William tror jag.

4. Förhållande: Hampus, om man inte ska räkna dom oseriösa när man var liten. Men han var nog den första mer seriösa pojkvännen.

5. Husdjur: Tror det var en papegoja?

6. Semester: Turkiet

7. Jobb: Kommer inte ihåg :o

8. Piercing: Öronen.

9. Konsert: Minns inte? haha

 

• 9 SKULLE DU:

1. Våga hoppa fallskärm: Nej, är sjukt höjdrädd

2. Våga hoppa bungyjump: Samma som ovanstående svar.

3. Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Nej, inte överdrivet mycket. Om jag inte tyckte väldigt mycket om han då.

4. Kalla dig själv lycklig: Nej

5. Hellre ta bilden än vara med på den: Nej haha

6. Kunna gråta över en kille: Såklart.

7. Kunna gråta över en tjej: En släkting eller närstående vän isåfall.

8. Ljuga för någon: Kan kan väl alla.

9. Kunna springa 50 mil: HAHAHA Nej?? Dummaste frågan någonsin.

 

• 8 VAD:

1. Gör du just nu: Svarar på dessa frågor, lyssnar på musik och "chattar" om man ens säger så längre.

2. Ska du göra imorgon: Träffa Nadja och troligen färga håret.

3. Säger du till dig själv när allt känns svårt: Skärp dig, bit ihop också slår jag mig själv på kinderna, haha.

4. Har du med dig in på bion: Olika?

5. Är det för färg på dina byxor: Rosa

6. Är det för väder hos dig just nu: Mörkt. haha och jag vet att det inte är ett väder, men jag ser inte.

7. Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Helheten.

8. Skulle du göra om du vann på lotto: Förstora läpparna, shoppa resa och skänka pengar till cancerfonden och behövande barn!

• 7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. Trosor

2. Bh

3. Byxor

4. Tröja

5. Armband

6.

7.

 

• 6 BLANDAT:

1. Är du blyg inför det motsatta könet: Nej inte så värst.

2. Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 år

3. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja.

4. Använder du huvtröjor: Väldigt sällan

5. Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej. Kanske en liten diskret tatuering.

6. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Både och.

• 5 VAL:

1. Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång

2. Sommar eller vinter: Sommar!

3. Vilken ålder har varit bäst hittills: 14/15

4. Sova på sida, mage eller rygg: Sida

5. Kramar eller kyssar: Både och!

 

• 4 JAG GILLAR:

1. Shoppa!

2. Pussas!

3. Umgås med folk.

4. Att skratta

 

• 3 JAG GILLAR INTE:

1. Svek och kärlek

2. Sveriges klimat.

3. När jag inte får som jag vill.

 

• 2 VAL:

1. Vaaaa?
2. ?

 

• 1 JAG ÄLSKAR:

1. Att ha roligt och känna att livet leker!


http://www.phaxswimwear.se/

Åh vad jag älskar dessa bikinisar! To kill for! Så sjukt mycket min stil så det skriker om det. Den första är min favorit. Åååh den som ger mig den får världens kärleksfullaste kyss. Fast den andra är också jävligt snygg, svårt val. Haha! Gud så fina!

Frågor och svar

Vad är det viktigaste på en kille?
Svar: Ytligt: Ögonen, leendet och håret. Personligt: Charm, tillit, humor och ödmjuk!
Varför färgade du håret brunt?
Svar: Jag var sugen på att testa det. Och nu har jag gjort det och jag trivdes inte så bra som jag trodde jag skulle göra!
Varför bytte du från plus till alströmer?
Svar: Har inte bytt till Alströmmer. Jobbar nu istället, tog ett sabbatsår. Men jag orkade inte pendla och pressen blev förstor då jag inte mår så bra.
Vad tycker du om Justin Bieber?
Svar: Charmig kille, några bra låtar har han väl gjort. Men är inget fan av han ;)
Hur lång är du?
Svar: 167.cm
Vad är det viktigaste på en kille?
Svar: Ytligt: Ögonen, leendet och håret. Personligt: Charm, tillit, humor och ödmjuk!
Varför färgade du håret brunt?
Svar: Jag var sugen på att testa det. Och nu har jag gjort det och jag trivdes inte så bra som jag trodde jag skulle göra!
Varför bytte du från plus till alströmer?
Svar: Har inte bytt till Alströmmer. Jobbar nu istället, tog ett sabbatsår. Men jag orkade inte pendla och pressen blev förstor då jag inte mår så bra.
Vad tycker du om Justin Bieber?
Svar: Charmig kille, några bra låtar har han väl gjort. Men är inget fan av han ;)
Hur lång är du?
Svar: 167.cm

I'm feeling sexy and free Like glitter's raining on me You like a shot of pure gold I think I'm 'bout to explode

Sorry att jag inte har bloggat. Humöret har inte varit på topp. Kan berätta vad jag fick i julklapp imon eller så. Såg att min blogg har blivit hackad med. Och allvarligt nu, så har den blivit hackad, och jag vet inte vem det är. Men jag har mina små aningar, hehe.
Imon ska jag träffa Nadja. Tror vi ska färga mitt hår. Ska ju som sagt försöka bli blond. Men ska först göra mig mörk blond och sen efter någon vecka lägga i ljusa slingor. Här ser ni två bilder på hur jag vill få de första och andra gången.
Tråkigt dock att jag inte kan göra bilderna större. Men där ser ni på ett ungefär hur jag vill ha det nu till en början. Tror det kan bli fint! Och även sen till våren/sommaren när det solbleks ;)

Jag har hackat Fridas blogg!!

Du är världens grymmaste människa. Det finns ingen bättre än dig, du är helt otrolig. kan inte fatta att det finns en sån underbar person som dig. Din blick som du ger än när man tittar på dig, som känns i hela kroppen. En sån underbar blick. Liksom när man ser dig eller hör dig eller ens får höra ditt namn. Det pirrar i hela magen, en sån underbar känsla som gör en så himla glad! Man vill aldrig att den ska sluta. Du är det enda jag tänker på hela tiden förstår inte varför? men det är nåt hos dig som gör en så jävla lycklig så det är helt otroligt! Varje gång jag ser dig så tänker jag, Den här tjejen jag vill ha! Du finns där för en, du förstår än som ingen annan gör i denna värld. Du tvekar säger du, men jag tvekar verkligen inte! för du är så jävla underbar, jag är sjukt galen i dig och det vet du.  Du är världens vackraste och underbaraste person!

Massa kyssar från du vet vem ;)


Merry x-mas, again

Har ni haft en bra julafton? Det har jag. Detta blir bara en liten kort update för jag är fortfarande hos morfar med släkten. Men jag lessnade för en stund sen så jag tvättade bort allt smink och fick en stor t-shirt av han att ha på mig istället för min klänning, haha var riktigt skönt kan jag säga! Lånade hans data nu för att uppdatera lite. Tror vi ska åka hem ganska så snart. Har fortfarande inte fått någon julkänsla fast tomten här varit här, vi har öppnat julklappar, ätit julmatt och allt sånt där. Haha kasst. Solen sken ju jätte mycket idag!

Nu ska jag dra. Ni får en bild på mig och min kusin Linnea!


GOD JUL!

Nu ska vi åka och fira jul. Merry Christmas!

FRÅGESTUND!

Nu har ni chanset att fråga massa smaskiga och roliga frågor om mig eller vad som helst. Julia kommer svara på alla frågor så det blir riktigt ärliga svar. Ingen känner mig bättre än Julia så detta blir kul!
Fråga massa nu!

jullanpullan

Tjena, läget ? sitter här och kollar när frida visar mig massa byxor osv. Och sitter på uppesittarkvällen! Snacka om att vi inte kommer kunna sova inatt, haha tomten kommer väl antar jag ? ;) de kommer också upp en frågestund kasnke som JAG kommer svara på. Frida står och klagar över att hon har solexem.. stackarn! Nej nu ska vi kila, ha en bra kväll, puss / www.julligullan.blogg.se

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu har jag varit och solat! Gud så skönt. Nu känner jag mig mycket fräshare, och fräknarna i ansiktet är tillbaka. Dränkte mig själv i sololja innan för att jag skulle bli extra brun, och det funkade, wie!
Nu lyssnar jag på min favorit, Håkan och ska börja städa innan Julle kommer.
Ttyl!

23 december

Godmorgon!
Åh vad jag är trött, börjar jag alla morgoninlägg så eller? haha. Igår var jag ju med Nadja, asså verkligen världens finaste vän. Helt sjukt vad roligt vi har ihop! Och idag kommer min kusin Julia till mig, ända från Värmland. Hennes tåg är inne på stationen vid 4, så innan det ska jag städa mitt rum och försöka komma iväg till mitt älskade solarium och bygga upp brännan! Är verkligen likblek nu. Har inte solat solarium sen i juli så, och sommarbrännan försvinner ju rätt fort ;)
Nu måste jag dra. Ha en bra dag!
Puss!

VIDEOBLOGG


We are best friends. Always remember that if you fall, i will pick you up... After i finish laughing

Heeej!
Är med min bebis nu. Vi har handlat massa julklappar och nu ska vi snart på match! Vi hörs.
Puss!

life is short, break the rules. forgive quickly. kiss slowly and love truly.

Hej!
Har varit med min bästa vän. Känns så skönt att vi umgås mer igen. Har varit ifrån varandra ett tag för hon har varit mycket med sin pojkvän. Och nu förstår jag hur mycket jag har saknat min andra halva! Har haft riktigt roligt fast vi inte har gjort något speciellt. Vi har klätt min lilla gran iallafall!



Nu har jag tänkt att kolla på gossipgirl, vi hörs imon.
Godnatt!





Nu ska jag ut och träffa Nadja!


Wake me, i'm dreaming Is my heart still beating Cause this life has never felt so good


JULLOV

Hej på er allihopa!






Nu har jag fått jullov. Skönt. Haha har ju dock bara jobbat i en vecka, men ledigt är väl ingen som inte vill ha? Imon ska jag handla massssoor av julklappar. Har köpt en liten julklapp än så länge. Frida i ett nötskal. Varför skjuter jag alltid fram allt till sista minuten? Haha riktigt typsikt mig. Men imon ska jag fixa allt iallafall.
Ska äta lite middag nu så vi hörs sen. Puss!
Hittade en relativt ny bild, eller inte ;) Haha vart är ögonbrynen undra man ju...

Best friend

Godmorgon!
Nadja sov hos mig inatt det var därför jag inte bloggade mer igår. Mitt hjärta behövde tas hand om, så självklart. Bloggen fick komma i andra hand!
Nu ska jag iallafall dra till jobbet. Slutar 3 idag. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!

Vill ni ha en bloppis?

Funderar på att ha en bloppis med kläder, skor, smycken osv! Är det något ni skulle vara intresserade av? Lämna gärna en kommentar så jag vet om det är värt det isåfall. Kommer sälja av sakerna riktigt billigt för vill bli av med det. Annars kommer jag skänka grejerna. Alla saker är i bra skick då det är saker jag knappt har använt. Därför jag säljer det! Så om det är intressant, säg gärna till!:D
En liten teaser på några plagg, haha så kanske ni blir mer sugna :) Självklart är det mycket mer än det på bilderna!


She Knows Exactly What She's Doing, I Think She's A Pro

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet! Åt där med mamma och Casper när jag hade slutat. Idag blev det pannkakor, mums.
Har varit riktigt mycket att göra idag så nu är jag helt slut. Men vilar upp mig lite nu tills pappa kommer hem för sen ska jag med han till gymmet. Har lite fläsk på magen som inte gör någon nytta där det sitter nu, haha. Så det ska jag försöka springa av mig! Kände på matchen i söndags vilken dålig kondition jag har fått, riktigt dåligt gjort av mig. Hade ju verkligen grym kondis för nått år sen. Shame on me!
Nu ska jag dansa igång. Puss!
sleten brud

God jävla morgon!

Åh vad trött jag är. Skjut mig eller något. Haha negativ tjej.
Ska alldeles strax sätta upp mitt hår och klä på mig och promenera bort till jobbet. Lite otaggad nu men det är jag ju alltid på morgonen för att jag är så morgon trött, men jag vet att det blir bättre fram mot dagen.
Inte många dagar kvar till jul nu. Och den enda jag har köpt julklapp till är Nadja. Snyggt jobbat Frida. Haha nej men ska handla julklappar på torsdag!
Nu måste jag kila. Vi hörs efter jobbet. Puss
Gammal bild. Håret <3

Såhär såg ju ut för två år sen. Saknar hårfärgen!


Frågor och svar

‎1. Vill du ta ditt ex tillbaka? Nix
2. Civilstånd? Singel
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? Ja
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Två minuter sen
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Nadja
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? Ja
7. När var sista gången du grät mycket? Några veckor sen
8. Är det någon du vill göra allt för? Ja
9. Hur många kan du berätta allt för? 1
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Ja
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Nej
12. Beskriv dig själv med ett ord? Sprallig
13. Har du något som hör till ditt ex? Ja
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Ja
15. Fullständigt namn? Frida Caroline Magnusson
16. Favoritlåt? Make it last forever - Taio Cruz
17. Favoritfärg? Blå
18. Bästa vänner? Nadja, Ebba, Linnea
19. Person jag saknar som gillade min status? Som sagt, detta är från fb ;)
20. Första kyssen? Längesen
21. Senaste kyss? Konstig
22. Första kram? Minns eeeej
23. Senast kram? Nadjs
24. Senaste meddelande från? Robin
25. Senaste person som jag någonsin sett? Haha va?
26. Mitt missbruk? Cola
27. Favorit butiker? Många
28. Vem jag berättar allt för? Ingen
29. Favorit djur? Vet inte
30. Lång? 167
31. När du senast drack alkohol? November
32. Favorit film? Don´t know
33. En hemlighet? Kan jag inte säga, då är det ju ingen hemlighetmer
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 10
35. De flesta minnen med? Nadja och Julia
36. Någon du aldrig kommer glömma? Mormor
37. De hetaste person som gillade detta status? fbfbfbfbfbbfbfbfb
38. Vem jag inte kan leva utan? Mammi
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Min familj och mina närmsta vänner
40. Vem jag älskar mest? Favoriserar inte på det sättet eller vad man ska säga

Lovers in spain!

Hej allihopa!
Har precis varit och tittat när tjejerna spelade match. Det gick inte så bra idag asså. Tråkig förlust faktiskt. Bara att ta nya tag till nästa match! Nu har vi uppehåll till 2 januari.
Fick en fråga om hur det har gått med ricinoljan. Mitt hår har växt hela 3 cm! Så tjejer (och killar om ni vill att håret växer haha) testa det! Sjukt billigt också och det funkar verkligen. Sen tänkte jag även tipsa om ett läppglans från style by tyra som gör att läpparna svullnar upp lite. Testade det precis och det funkade också. Åh man blir så glad när produkter funkar. Dock svider det väldigt mycket i läpparna. Men det kan jag leva med. Haha dom ser fylligare ut nu. Visar en bild längre ner. Som dom flesta vet så hatar ju jag mina läppar just för att dom är så små, speciellt överläppen. Så detta är ett mirakel för mig, haha!
Imon ska jag till läkaren och sen ska jag jobba. Tror jag drar med pappa till gymmet på kvällen också!
Nu blir det vampire diaries och ben och jerry! Ha det bra mina fina!

Älskling in tha house!

Nu ska vi kolla när brudarna spelar match. Ciao!

Goodbye my macbook, goodbye my friend.

Imon är det dags att lämna tillbaka min mac till skolan. r.i.p.
Har suttit i flera timmar och grejat med bilder och tömma den osv. Nu är det den rosa Frida laptopen som gäller igen.

Nu ska jag sova. Jobb imon, så godnatt!

Ge mig en chans att älska dig.

Hej!

Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra. Har inte haft någon lust alls faktiskt. Men ska försöka bättra mig!

Idag har jag iallafall varit i Trollhättan och spelat match. Tyckte vi gjorde en bra match i andra halvlek. Första halvleken förlorade vi rätt stort, vilket resulterade med att det var svårt att ta ikapp, men andra halvlek spelade vi lika. Men tyvärr räknar man ju båda halvlekarna ;) Så det blev förlust, haha. Jagfick in två bollar i mål idag iallafall.

Jag är verkligen hur trött som helst. Glömde ta min sömntablett igår så jag var rätt speedad hela natten. Kunde inte sitta still och garva sjukt. Somnade vid 5 iallafall och skulle ju spela match tidigt, så ni förstår nog ;)

Rensar iallafall ut bilder ur min mac nu för den ska lämnas tillbaka imon :( Mindre kul kan jag säga! Måste fortsätta nu.

Puss!


Tjäna 100:- per besökare!

Om ni kollar på vänster sida i bloggen. Så hittar ni en länk till sidan där ni tjänar pengar på eran blogg. Det är inget skämt eller driv osv. Utan man får betalat 100 kronor för varje läsare. Testa själva! Värt tycker jag ;)

MATCH


It´s friday

Godmorgon!

Antar att dom flesta av er har varit vaken en stund och är i skolan nu. Jag har precis ätit lite frukost och ska sätta upp håret och gå bort till jobbet. Skönt med fredag och helg också! Har match ikväll i borås. En fredag kväll är väl inte den roligaste tiden på veckan att spela match kanske, men det är bara att göra det.

Nu får jag sätta fart, börjar om ca 45 minuter.
Ha en bra dag.
Puss


Eftersom jag har bloggtorka, så kör jag igång denna!

Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Favoritfotot
Dag 14 - Min favoritlåt
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra

Mina drömmar!
Ja, vad drömmer jag om? Det vet jag inte riktigt själv. Jag drömmer om ett friskt och lyckligt liv. Ett liv där alla mina nära och kära är friska och mår bra. Vill ha en ljus framtid utan några problem. Vill hitta min prins och få fina barn. Jag drömmer även om att flytta till USA. Vill bli framgångsrik och igenkänd. Skulle vilja bli programledare. Sen har jag en dröm som jag tänker hålla hemlig. Jag drömmer helt enkelt om ett långt och lyckligt liv, fullt med spännande utmaningar och mycket resor!

I like how it feels

Hej på er!

Förlåt att jag inte har uppdaterat innan. Kom precis hem från jobbet och nu är jag jätte trött. Dagen har gått riktigt fort. Har gjort lite roligare saker idag också. Har fått göra tacotoast, hackat sallad och gurka, gjort krytonger och plockat med disken. Haha låter kanske inte så roligt, men toasten och hacka sallad tyckte jag var kul (a)
Mamma kom även och lunchade med mig. Åt en ost&skink toast med bulgur och sallad. Love it. Älskar också att jag får ta drickor när jag vill. Haha.

Nu ska jag vila upp mig lite för sen blir det handbollsträningen. Bloggar troligen mer sen.
Puss!





Hej trött eller?

Happy days are here again

Hello!

Första dagen på jobbet idag då. Det kändes riktigt bra och av dagen att döma så trivs jag. Jag har fått ta hand mycket om disken, skurit kyckling, hackat grönsaker, skalat ägg och gjort krytonger. Fick sluta lite tidigare idag. Och när jag slutade bjöd dom mig på mat. Gottigt! Kycklingsallad blev det idag.

Har varit hemma en stund nu och är hur trött som helst. Vill bara lägga mig och sova en stund. Men min doktor har förbjudit mig att ta powernapps på dagarna så jag ska sminka mamma nu för att vara sysselsatt, och sen blir det handbollsmatch!

Hörs senare älsklingar, puss.


Kolla fula naglar jag har nu!:(

Put that ass to work

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit fantastiskt men nu är jag extremt trött. Hatar att behöva vakna. Men det är bara att gilla läget. Börjar jobba om lite mer än en timma så ska börja göra mig iordning nu. Får gå vid 10 i. Är inte speciellt taggad för att jobba en hel dag, men det blir nog bättre när jag väl är där. Just nu vill jag ju inget annat än att sova. Haha. Ska nog på match ikväll också.

Nu ska jag fixa till mig, vi hörs senare.
Ha en bra dag, puss!


Sommarbild

Fight is the way to survive

Hej på er!
Förut mötte jag ju Linnea på stan. Tog en fika och satt och pratade tjejsnack, gotta love it! Kollade i affärer och jag köpte mig en tröja. Efter timmar på stan gick jag hem och åt sen åkte vi på kalas hos Emil som fyller år idag. Grattis till honom!
Nu kom jag precis hem och har pinat i mig mina mediciner. Man vill bara gråta, spy, skrika och hata på samma gång. Haha men det gick ner. Fyffaaaan asså.
Imon börjar jag jobba, yes. Så det blir sängen tidigt idag!
Får se om jag uppdaterar mer ikväll annars ska jag försöka hinna imon innan jobbet. Hoppas bara jag vaknar när jag ska vakna. Morgonen är ju inte min bästa punkt på dagen.
Take care

This kind of love don't come easy

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen klockan 9, uuh duktig tjej! Har precis varit borta på Sally´s och pratat lite med dom. Verkade jätte bra och dom var trevliga. Så imon börjar jag jobba, och det känns rätt kul faktiskt!

Nu tänkte jag vila lite, eftersom jag inte är van att gå upp så tidigt så är jag ganska trött. Haha! Fast jag somnade faktiskt innan klockan 12 igår, ett under har skett. Tog mina sömntabletter rätt tidigt, så det kan vara därför.

Linnea slutar skolan vid 1 så efter det ska jag träffa henne på stan och kolla i lite affärer. Vann även ett presentkort på Centrum, en märkesbutik här i Alingsås, på 300:- som jag ska hämta ut sen. Tusen tack! Haha vann det för att jag var deras 700de vän på facebook, haha så det var en lätt visst. Behövde bara trycka på en bekräfta knapp.

Ja, min dag har börjat bra, hoppas den fortsätter så!
Hoppas ni har en trevlig lucia!


Feel the heartbeat in my mind

Hej allihopa!

Var ju som sagt på sjukhuset idag. Tänker inte skriva något om det här, är det någon som vill veta så får ni fråga mig personligen. Sen på kvällen så tränade jag lite handboll. Och efter det åkte Naddjs med mig hem en stund. Tog en ny medicin jag har fått, som var det absolut äckligaste jag hr druckit, utan att överdriva. Kan säga såhär, det kom upp lika fort som det kom ner. Fyyy vad äckligt det var! Haha jaja ska inte äckla er mer nu!

Ska snart lägga mig och sova för imon ska jag på möte på Sally´s och på onsdag börjar jag jobba! Vi hörs imon, puss!


Suck my cockiness, Lick my persuasion

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit väldigt lite. Låg och tänkte hela natten på hur gärna jag vill börja på plus igen och gå tillbaka till min klass. Men alla chanser är nog brända nu.

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka till sjukhuset. Är inte speciellt nervös för ingreppet faktiskt, det ska tydligen gå rätt fort så. Jag trodde ju dock man skulle bli sövd, men icke! Men det är väl skönt det för det är ju det som tar tid.

Bloggar igen när jag har kommit hem om jag känner att jag mår bra!
Take care!


Saknar er!

Linnea gästbloggar! nesca.blogg.se

Hejsan alla Fridas läsare! Linnea som skriver åt er nu. Jag tror nog många av er är riktigt nyfikna på hur Frida egentligen är!? Fast jag vet att det inte är sanning, för ja, sanningen är ju att man läser bara bloggar för bilder. I alla fall jag, jag gillar mest bloggar med bilder och ja därför tänkte jag att vad är inte roligare än att ni får se bilder från mina år med Frida? Hon var och är ju trottsallt en av mina bästa vänner.
Men först får ni läsa lite till innan ni skrollar vidare till bilderna. Frida är som sagt en väldigt speciell människa, och vi har många minnen kan jag lova, så jag tänkte jag berättar några för er så ni förstår vilken klantig, konstig, rolig och underbar människa hon är. Och ja glöm inte barnslig...
Sommaren efter sexan var vi med varandra riktigt mycket och då en gång när jag sov över hos henne så var vi nere i deras källare vid deras bar. Hon sätter då igång en gammal skiva med massa barnlåtar, ni vet typ Farbror abrahm, Min söta lilla ponny osv. slutar med att vi springer runt där nere och dansar och leker, och låtsades vara ponnys på barstolarna. Det var helt galet, och samma kväll när vi åt klassiska nattmackan larvar hon sig så mycket att jag kunde inte sluta skratta, jag satt och försökte andas och allt det där. Till sist säger hennes mamma åt henne att gå ut och sätta sig på alltanen så att jag kan äta klart. Det är ett minne jag fortfarande skrattar åt!
Senare på hösten så hade det regnat så mycket att vattnet i skogen i bäckarna var högre än vanligt. Då satte vi på oss stövlarna och gick ut och plaskade runt, det slutade med att vi fick hjälpa varandra med att dra av oss stövlarna då dom var helt vattenfyllda.
Oj oj oj jag vet inte hur många minnen jag ska rabbla upp så ni får dom två till att börja med! :D
Så ja, läs min blogg nesca.blogg.se
Nu blir det ett stort hopp i tiden eftersom hela vintern 2010-2011 bråkade vi tyvärr :(
SÅ LÄS MIN BLOGG SÖTABARN!

Nej jag är inte i Egypten

Kände att det kanske är dags att försöka sova nu? Haha har snackat skype med några kompisar, en somnar, andra lämnar för att dom ska sova, så ja, det kanske är dag för mig att försöka bete mig som en normal människa och bli trött? Förstår inte varför min kropp vägrar att bli trött, blir galen! Tänker lägga mig i sängen nu och tvångssomna. Lycka till. Tack.




Man ba heeeej!


GAMLA bilder!

Hahahaha nu snackar vi inte ett år, utan nu kan vi nog backa bak 3-5 år. Haha tycker sånt här är så sjukt kul! Känner ni igen mig?;)
Förstår inte, tyckte jag att jag va sexig eller vad håller jag på med :o Äckligt blek var jag ju iallafall, haha!
Åh vill ha tillbaka kroppen!
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
Min naturliga hårfärg!

Det är verkligen skillnad på cam och cam!

Tog nyss denna bilden på min gamla dator med camen. Den får huden verkligen att se super slät ut och jag tycker oftast man ser lite för sminkad ut i den camen.



Och precis efter jag tog den andra så tog jag denna på min mac. Ni ser ju skillnaden. Anledningen till att jag visar detta är endast för att jag har fått många kommentarer att jag över redigerar bilder eller ser plastig ut när jag har tagit med den gamla datorn. Men som i ser, så har jag inte gjort någonting. Utan det är så stor skillnad på dom olika kamerorna :)



Jag ser mer ut som jag gör irl på den sista bilden!

You can´t stop me now!

Sjukt gott att träna kan jag lova! Tränade mage och rumpa, sen körde vi 30 minuter intensiv crosstrainer. Nu är jag nöjd med mig själv iallafall. När vi kom hem åt vi lax och potatis, min favorit mat, yummie!

Ska kanske träffa Robin, så då får jag nog fixa mig lite, hahaha jag är så lat. Men han ska köra från Göteborg isåfall så jag har ju tid på mig!

Ha en fin kväll!

Här får ni några rejält fula bilder på mig och bebis, HAHHAHA!






Tjena rutorna?

Hej allihopa!
Shit vad det blåser, helt sjukt! Hahaha har legat och kollat på en lyckstolpe en stund nu och väntar på att den ska blåsa ner, haha liv. Pappa kommer hem vid 4 tiden och då ska vi dra bort till gymmet och köra crossen på 40 minuter hade vi tänk, och lite magövningar. Jag och pappa har slagit vad om vem som har snyggast mage till midsommar, och jag vägrar att förlora mot gubbstrutten. Om jag vinner skulle jag få något Lisebergskort, och om han vinner måste jag ta hand om tvätten i en vecka. Haha ska endast vinna för att jag inte vet hur man tvättar! Nejdå.

Så nu kör vi! Hörs senare :)


Mitt mål!

Style by tyra

Beställde nyss hem två snygga halsband och en fjäder extations (hahaha förlåt min stavning om den är fel, har aldrig kunnat stava det, så rätta mig gärna denna gången). Köpte allt på style by tyra. Dom har en helt sjuk rea och fri frakt. Kika in och haka på trenden med fjädrar i håret, eller något snyggt smycke att pimpa upp nyårs outfiten med!

www.stylebytyra.se


Frida svarar, igen ;)

Många som undrar hur mycket ricinoljan kostar. Jag betalade endast 41 kronor för min! Sjukt värt! Och tjejer, det funkar. Så är ni som jag var, i ett hopplöst fall av kort hår, så testa den. Ni kommer inte bli besvikna!

Nyårsklänningar!

Nyår närmar sig och alla tjejer vill väl ha den snyggaste klänningen! Här är några jag tycker är snygga ;)


Vero Moda 199:-
Tycker denna är riktigt fräsh!



Vero Moda 900:-
Denna är riktigt snygg med ett bar höga glansiga klackar till.


Vila 500:-
Denna vill jag själv ha!


Vila 400:-
Tycker denna ser lite lyxig ut.


Nelly.com 1695:-
Älskar allt glitter och diamanter!



Nelly.com 599:-
Tänk va fin denna skulle sitta på, och till en solbränd hy och jätte lockigt hår!



Nelly.com 649:-
wah va inte denna sjukt ball? hahah älskar den! väldigt speciell.



Nelly.com 1595:-
Åh vilken vacker!


Vad tycker ni? Vore roligt att höra era åsikter :)


Frida svarar!

Marwin: Hej! Undrar om du har någon kille på g? Eller om du dejtar någon? Hihi så nyfiken!

svar; Hejhej! Det är lite hemligt det där, haha. Men ja, det är klart jag träffar killar. Sen är det ju det där att det ska klicka också. Jag har som jag berättat innan väääldigt svårt att bli kär. Men ibland finns det potential till det, självklart. När jag träffar någon mer intensivt, så lär ni märka det! ;) Hoppas du fick ett hyffsat svar på din fråga!

Om ni har frågor så får ni gärna ställa dom, så svarar jag i ett inlägg såhär. Fler frågor och svar hittar ni under kategorin frågor och svar!

åttonde december tvåtusenelva

Tänkte svara på två frågor. Var någon som undrar vart jag redigerar bilder, jag använder picnik, jämt.

Och nej, jag ska inte börja på iv. Anledningen till att jag valde praktik istället för iv är för att jag har betyg så jag kommer in på gymnasiet och känner att jag tar hellre erfarenheter utav jobb världen än att pluggar upp mina betyg betydligare. Har hyffsade betyg så jag var inte speciellt motiverad till att plugga ett extra år.

Hej föresten! Hoppas att ni har det bra. Hörde att det skulle bli snöstorm ikväll? Haha spännande. Jag och mamma har precis bakat lite julgodis och kakor, mysigt. Har annars sovit typ hela dagen, haha slapp. Handbollsträningen är inställd idag så jag funderar på om jag ska följa med pappa till gymmet och röra på fläsket.

Ska iallafall äta lite nu, ttyl!


gammal bild. slumpad

Happppyyy

Man ba Heeeej jag har fått jobb! Hihi glad tjej! Har fått jobb på ett café här i Alingsås, Sally´s. Älskar det stället, så det blir nog skit bra. Taggad! :D

Fick en fråga vart man köper ricinoljan. Den finns att köpa på apoteket. Man får dock fråga efter den i kassan för det är inget som står framme! Hört att man kan köpa den i hälsokost butiker med :)

Haha just det. Gjorde en avfärgning på mitt hår idag med. Inget jag rekomenderar. För det blev ingen skillnad alls, förutom att håret skiftade lite mer i rött än i svart/lila som det gjorde innan. Kampen om att bli blond fortsätter ;)


Jag trodde ALDRIG jag skulle säga det här...

... men jag saknar en vän som jag förlorade för flera månader sen. En vän som stod mig så otroligt nära. En tjej som jag kände igen mig själv i. Hon förstod mig, jag behövde inte förklara mina känslor med ord, för hon visste redan. Visste redan hur det kändes, hur tankarna funkade, hur smärtan funkade. Jag saknar skratten vi delade, och den ständiga stöttningen vi gav varandra genom livets motgångar.

Jag har enda sen dagen då vi splittrades sagt att jag aldrig kommer förlåta dom orden hon kastade ut på mig. Men jag antar att jag för första gången i mitt liv har svalt min stolthet och är redo att be om ursäkt och förklara mig. Allt var ett enda stort missförstånd, jag fick aldrig förklara mig. Och ifrån den vinkel hon fick se det hela, så förstår jag att hon blev sårad. Men min mening var aldrig att såra denna människan. Det var en vän jag verkligen brydde mig om och ville lyfta till toppen av lycka. Jag ville verkligen att hon skulle må bra, för det gjorde så oerhört ont i mig att se henne ledsen.

Jag önskar att jag kunde få chansen att berätta som det var, vad som faktiskt hände, och att jag aldrig menade det som sas. Det var bara tomma ord. Ord jag sa för att min svaghet tog över. Och även ifall jag aldrig har erkännt det, så har jag så många gånger varit nära på att leta upp hennes telefon nummer och ringa upp henne och berätta vad som hände.

Det gjorde ont i mig att se slagen hon fick ta. Fysiska slag. Fast jag var sårad i den stunden, så önskar jag, verkligen önskar, att jag hade ställt mig imellan. Gjort någonting. Men jag antar att ilskan och sorgen grep tag i mig för hårt. För jag sa inte ett ord. Jag bara stod. Stod och tittade vad som hände. När det vi hade byggt upp tillsammans gick sönder.

Vi båda gjorde fel. Jag vet att jag borde varit tydligare, borde sagt nej från första början, fast det egentligen var nej jag menade på allt jag skrev. Jag skäms och hoppas att jag kan bli förlåten.

Jag tror dom flesta som känner mig vet vem det är jag pratar om. Och jag vet att jag alltid har sagt till er att aldrig att jag förlåter det hon sa. Men nu i efterhand så förstår jag henne. Men då visste jag inte. Och det är synd att hon inte vet hela sanningen. För då kanske allt hade varit annorlunda.

jag saknar vänskapen...


Jag trodde ALDRIG jag skulle säga det här...

... men jag saknar en vän som jag förlorade för flera månader sen. En vän som stod mig så otroligt nära. En tjej som jag kände igen mig själv i. Hon förstod mig, jag behövde inte förklara mina känslor med ord, för hon visste redan. Visste redan hur det kändes, hur tankarna funkade, hur smärtan funkade. Jag saknar skratten vi delade, och den ständiga stöttningen vi gav varandra genom livets motgångar.

Jag har enda sen dagen då vi splittrades sagt att jag aldrig kommer förlåta dom orden hon kastade ut på mig. Men jag antar att jag för första gången i mitt liv har svalt min stolthet och är redo att be om ursäkt och förklara mig. Allt var ett enda stort missförstånd, jag fick aldrig förklara mig. Och ifrån den vinkel hon fick se det hela, så förstår jag att hon blev sårad. Men min mening var aldrig att såra denna människan. Det var en vän jag verkligen brydde mig om och ville lyfta till toppen av lycka. Jag ville verkligen att hon skulle må bra, för det gjorde så oerhört ont i mig att se henne ledsen.

Jag önskar att jag kunde få chansen att berätta som det var, vad som faktiskt hände, och att jag aldrig menade det som sas. Det var bara tomma ord. Ord jag sa för att min svaghet tog över. Och även ifall jag aldrig har erkännt det, så har jag så många gånger varit nära på att leta upp hennes telefon nummer och ringa upp henne och berätta vad som hände.

Det gjorde ont i mig att se slagen hon fick ta. Fysiska slag. Fast jag var sårad i den stunden, så önskar jag, verkligen önskar, att jag hade ställt mig imellan. Gjort någonting. Men jag antar att ilskan och sorgen grep tag i mig för hårt. För jag sa inte ett ord. Jag bara stod. Stod och tittade vad som hände. När det vi hade byggt upp tillsammans gick sönder.

Vi båda gjorde fel. Jag vet att jag borde varit tydligare, borde sagt nej från första början, fast det egentligen var nej jag menade på allt jag skrev. Jag skäms och hoppas att jag kan bli förlåten.

Jag tror dom flesta som känner mig vet vem det är jag pratar om. Och jag vet att jag alltid har sagt till er att aldrig att jag förlåter det hon sa. Men nu i efterhand så förstår jag henne. Men då visste jag inte. Och det är synd att hon inte vet hela sanningen. För då kanske allt hade varit annorlunda.

jag saknar vänskapen...


Här sitter jag med ricinolja i håret...

... och känner mig skit fräsh! Eller inte. Hahahhaa ser ut som världens slisko, backslick here i come liksom. Har fått frågor om jag tycker ricinoljan funkar. Och ja, det tycker jag. Jag har bara använt den i ca 2 veckor, och mitt hår har växt ca 2 cm vilket är väldigt bra för mitt hår som i vanliga fall växer jätte sakta! Så jag tycker verkligen det är värt att pröva!

Dock får man stå ut med att se såhär sliskig ut några gånger i veckan ;) Dock bara 30-40 minuter!


Ny design igen, nu utav Emma! www.photoodreams.blogg.se

Hej!
Ingen lust att blogga. Har iallafall varit hos min sköterska idag och pratat, kollat vikt och längd och lagt upp lite nya mål för mig. Jag har bestämt mig nu för att sluta dricka cola. Jag vet att jag har sagt det tusen gånger, men jag har verkligen fattat allvaret i det och är motiverad. Så än så länge har jag inte druckit något!

Imon ska jag färga håret, gå på ett möte ang jobb och ta min dagliga promenad. En grej sköterskan tyckte jag skulle göra. Ska promenera en timma varje dag i dagsljus för att dagsljuset tydligen var viktigt för mig, haha. Sen på kvällen är det handbollsträning. Så ja, så ser min dag ut!

Nu tittar jag på handboll med mamma. VM nu för damerna ju. Heja Sverige!



Christmas dress

Hejhej!

Orkade inte blogga igår när jag kom hem, var rätt trött. Jag och mamma var en sväng på frölunda torg innan jag skulle jobba. Köpte en klänning som jag ska ha på julafton. Åh helt sjukt fin var den. Älskar den! Lite annorlunda klänning för att vara mig, men jag tyckte verkligen om den.
Jobbet vi fick göra var ett ganska hårt jobb. Skulle ju plocka ner massa kattburar. Kanske inte låter så jobbigt. Men det var otroligt många burar, och dom var ganska stora och tunga. Men vi slog rekordet på att plocka ner alla burar och våran "arbets ledare" var riktigt imponerad, haha gryma!

Nu ska jag klä på mig och fixa mig. Haha fyfan va slapp jag känner mig som vaknar när alla andra slutar skolan. Men på onsdag ska jag på jobb möte. Spännande!

Men som sagt, nu ska jag fixa mig, för vi har spelarmöte med handbollen om en stund!

Ha en fortsatt bra dag. Puss!




Detta visste ni inte om mig...

  1. Jag blir jätte nervös när någon börjar gråta.
  2. Jag är ganska nonchalant i vissa situtationer.
  3. Jag tröttnar fort på människor.
  4. Jag är en nagelbitare. Fattar allvarligt inte hur jag kan ha så långa naglar!
  5. Jag tycker blod smakar gott, haha!
  6. Jag är rätt självsäker.
  7. Jag är väldigt traditionell.
  8. Jag älskar högtider för då får man chansen att bära fina klänningar! Jag är alltså en klänning tjej.
  9. Jag måste alltid pilla med något. Tänker inte på det själv. Men folk påpekar ofta att jag pillar på något när jag sitter och pratar med någon tex.
  10. Jag skulle vilja testa att rida igen.
  11. Jag hatar att äta mat.
  12. Jag är en väldigt virrig person. Har inte så bra koll på saker och ting.

 

 


Jobba idag!

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott. Det har jag gjort iallafall, hihi.
Ska strax gå upp och göra mig iordning för ska ner till Önnered med handbolls laget och jobba. Har varit någon kattuställning i helgen så vi ska plocka ner alla kattburar. Haha låter tråkigt men vi tjänar ju pengar på det som går till lagkassan. Vi ska tydligen använda dom i vår då vi ska på någon utomlandscup. Grymt!

Nu måste jag sätta fart. Puss!


You shoot me down but I won't fall


Lösrumpa!

Har ni hört talas om Miracle Panties som www.stylebytyra.se har tagit in? Skit rolig idé ju. Finns utomlands men nu även i Sverige. Det är alltså en trosa med inlägg i. Typ som en bomb shell bh. Tycker det är riktigt käckt. Alla tjejer har ju inte så mycket former så då är ju denna trosan en bra grej. Haha skulle själv vilja testa den. Trosan formar och lyfter rumpan har jag förståt det som. 149:- för en snyggare rumpa, billigt!

Bilder från stb och tyras.se




I´m day dreaming

Förlåt att min blogg är så tråkig nu för tiden. Men dom fyra senaste dagarna har jag i stort sett haft fullt upp. Har varit med mina vänner och haft det jätte bra. Varit nöjd med livet helt enkelt!

Men ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kunde följa med Nadja till Göteborg om jag ville men jag skippade det. Är orolig över min mage och allt det där. Men jag har fått en tid hos kirurgen den 12 december så jag hoppas att dom kan hitta felet då!

Nu tänkte jag och min bror hyra en film och ha det gött.
Puss!


Kärlek!

Love on top

Godmorgon!

Idag är jag vaken tidigt. Linnea väckte mig vid 10. Haha inte okej. Nu ska vi iallafall gå in till stan och träffa mammas kusin och hennes två små killar, Edwin och William, wiiie! Vi hörs senare. Ha en bra dag!


Jag ber om ursäkt <3

Jag har nu tagit bort videoinlägget jag spelade in häromdagen, utav olika själ. Dels för min egen skull, och för att jag kränkte andra. Jag erkänner att det jag sa var dumt, och ja, jag ångrar att jag la upp det. Men vad kan jag göra åt det nu liksom. Ingenting mer än att lära mig utav mina misstag.

Endel av er förstod hur jag menade med det jag sa, endel tog det på det sättet jag var rädd att det skulle tas på. Anledningen att jag ändrade min attityd och inställning om det var inte pga kommenterarna, utav pga vänner jag har pratat med som har sagt riktigt kloka saker och en film jag såg som handlade delvis om rasism. Efter det ändrade jag min syn på allt. Och jag ber om ursäkt för det jag sa. Som sagt, jag ångrar det, men kan inget annat än att lära mig utav mina misstag och be om ursäkt.

Hoppas ni kan släppa det nu för det tänker jag göra.

En en gång, förlåt.

Bio snart med Linnea! Breaking dawn!

Bloggar från linneas iPhone så det är hennes bilder!


Nu ska vi möta Linnea!


Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott.
Angående mitt videoinlägg igår. Så hade jag räknat med att få mycket skit för det jag sa. Jag vet att mina tankar kring vissa saker inte alltid är rättvisa. Men jag står för det. Men jag är inte rasist. För jag har många utländska vänner som jag tycker jätte mycket om. Och att jag använde ordet neger mot en tjej i ett tjaffs, fine, det var fel utav mig. Och anledningen till att jag nu skriver detta, är för ni får fel bild utav mig när jag sitter och säger sådär. Och det är ingen annans än mitt eget fel, det vet jag. Men herregud jag är 16 år, vad begär ni av mig? Jag har nyss börjat få åsikter om sånt här och vågar yttra mig om det, just för att jag står för vad jag tycker. Men jag är rätt virrig i mig själv så jag får det att låta annorlunda än vad jag egentligen tänker. För som sagt, jag har flera utländska vänner som jag tycker jätte mycket om! Och jag ser dom med samma ögon som jag ser mina hel svenska vänner med. Så missuppfatta mig inte. Det jag menade att jag var emot är ställen som typ Angered, Hammarkullen, Bergsjön osv. Där det bara bor invandrare som glor sönder när dom ser svenska människor. Dom blattarna som går och smäller till en på rumpan när man går igenom centralen i Göteborg. Sånna som går fram och ska pilla i ens hår för att dom är facinerade över en blondin. Det är den typen jag inte tycker så mycket om. Så missuppfatta mig inte. Men jag förstår att ni gjorde det på tanke på vad jag sa!

Och tillmina vänner med utländska ursprung. Jag menade absolut inte att ni skulle ta åt er utav det jag sa. För jag tycker jätte mycket om er och det var allt annat än riktat mot er. Jag hoppas ni kan förstå hur jag tänker även om jag är rätt otydlig ibland!

Och till er alla andra. Hoppas ni kan förstå min syn på allt nu. Och väljer ni att döma mit utöver detta, så får ni väl göra det. Men man kan aldrig göra alla människor nöjda med hur man är. Och er som jag äcklar, ni behöver inte läsa min blogg. Måste kännas jobbigt att klicka sig in på en blogg som drivs utav en tjej man inte tycker om? Lägg den tiden på något ni inte blir äcklade av istället då ;)

Och till sist, ha en bra dag :)


RSS 2.0