Mot GBG för fest!

Hej everbody!
Jag och Nadja är cp taggade. Ska snart ner till Centralen i Göteborg och möta Jonatan så ska vi åka till en fest.
Vi har precis varit borta vid skolan och smällt några små smällare. Hahaha lyckat.
Nu ska vi tagga till oss.
Gott nytt år!



Är det nu ni ska lägga era patetiska fjortis kommentarer till mig eller? :)

Mitt år, 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jao :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nix
4. Dog någon som stod dig nära? Hugo :(
5. Vilka länder besökte du? Danmark (a)
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Ja det kan man lugnt säga.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1 febuari, midsommar och 30 augusti
8. Vad var din största framgång 2010? Jag har lärt mig att vara nöjd med mig själv. Det hjälpte min dåvarande pojkvän mig med, det uppskattar jag, mycket! :)
9. Största misstaget? Att slösa min tid på att försöka hålla sams med en idiot.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, jag har skadat mig riktigt mycket i år asså. Dragit armen ur led, skadat vaden, knäna, ryggen och massa.
11. Bästa köpet? Asså jag har ju själv inte köpt något märkvärdigt, det gör ju mamma och pappa. Hahaha.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Jag spenderar typ inte mina egna pengar på något annat än coca cola, det är nog det enda jag måste betala själv, mina föräldrar tröttnade.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut! :D
14. Vilken sång kommer att påminna dig om 2010? My first kiss och Waka Waka.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var nog gladare, förutom nu på hösten och vintern, men annars har jag varit gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och pluggat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så kaxig och uppkäftig mot folk jag älskar.  
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen :)
19. Blev du kär i år? Jag blev inte kär på nytt, jag var redan kär från förra året, haha eller vad ni nu vill kalla det ;)
20. Hur många one night stands? HAHA
21. Favoritprogram på TV? Vampire diaries!
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? OM jag gör ;)
23. Bästa boken du läste i år? 14 år till salu
24. Största musikaliska upptäckten? Ingen, jag har ingen idol direkt, oftast är det bara några enstaka låtar med samma artist jag gillar. Men om jag måste säga någon är det nog Miley Cyrus, för jag har gillat alla hennes låtar på den senaste skivan i år :)
25. Något du önskade dig och fick? Ja, massor
26. Något du önskade dig men inte fick?
27. Årets bästa film? Men, vilken jobbig fråga. Jag vet inte...
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade med släkt och vänner, och var och tittade på handbollsmatch, det trivdes jag med! :)
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mmh.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Mina bloggläsare vill nog beskriva den som fjorits har jag förstått ;) Men nu var det ju hur JAG skulle beskriva, och då tycker jag nog att jag är lite mer bimbo än fjortis. Jag är medveten om att jag sminkar mig rätt mycket, men jag tycker inte att jag gör det på ett fjortis sätt, utan mer på ett bimbo aktikt vis eller hur man ska säga.
31. Vad fick dig att må bra? Mycket :)
32. Vilken kändis var du mest sugen på? Eric Saade :*
33. Vem saknade du? William...
34. De bästa nya människorna du träffade? Åhus killarna, Emma och Mathilda blev jag bra vänner med och tycker skit bra om dom tjejerna, och massa andra, men speciellt dom :)




Nu lämnar jag 2010 bakom mig. Tack för detta året. Jag har lärt mig mycket om mig själv och om livet. Nu går jag in på ett nytt år med nya krafter, posetiv energi och hoppas på ett fantastiskt år utan massa krångel! Nu är det fan min tur! :D

Godmorgon.

Vaknade för en stund sedan. Skulle ju gymmat med Johan men bussarna var inställda så han kunde inte ta sig in till stan. Och Erik ligger nog och sover fortfarande så antar att han kommer lite senare.
Jag och Casper har legat och tittat på ung och bortskämd i min säng nu på morgonen. Jag har redan sett alla avsnitten men jag tycker det är så bra så jag ser dom igen, hihi.
Nu ska jag snart gå upp och städa iordning lite på mitt rum. Vet inte hur jag bär mig åt men jag måste städa varje dag. Jag är expert på att stöka ner. Jag städade senast igårkväll och det är redan jätte mycket saker på golvet, soffan och bordet. Jaja that´s me.

Jag somnade med Caspers mössa på mig förut och han var ju såklart tvungen att ta kort på mig. Så nu får ju ni se hur söt jag är när jag sover ;)


Hahaha inte riktigt okej. Jag ligger alltid så konstigt med armarna när jag sover :o

Jag har börjat uppdatera rätt sent?

Hej på er!
Skulle ju egentligen träffat min saknade Mathilda idag, men när jag hade väntat på tåg o shit i nästan 2 timmar orkade jag fan inte. Tågen var inställda och jag hade inget busskort så jag kunde ta bussen. Så jag var på riktigt dåligt humör, uppförde mig som en bitch när jag kom hem vilket är rätt pinsamt nu när jag tänker efter eftersom mamma hade kompisar hemma. Haha jaja, alla har vi brister.
Jag har blivit sån att jag måste göra något varje dag, så min ängel Nadja kom upp till mig så gick vi in till stan för att köpa något till nyår. Köpte ett par skit coola örhängen och ett läckert stort midjeskärp. Det blir nog snyggt. Ni får se imon. Sen gick vi till hemmakväll och köpte dricka och godis och gick hem till mig och tittade på en film. The Children blev det. Sjuk film. Handlade typ om att barnen blev sjuka på något sätt och dödade sina föräldrar o shit, haha skulle vara en skräckfilm, men jag kan inte påstå att den var så läskig.
Sen satt vi och snackade en bra stund med min mamma.
Hahah hon var lite rolig.
Hon skulle säga "dom kan väl inte äta min mat eftersom jag är gomendoran" hahaha så säger hon fel och säger "dom kan väl inte äta min mat eftersom jag är en hora" HAHHAHAHAHAH gissa om jag och Nadja typ dog av skratt. Det var lite roligt.

Påtal om lite roliga saker. Igår när vi var i Larv ni vet hos mammas kusinbarn?
Så var vi inne på en liten ica affär i ett samhälle som heter Vedum. Ligger mitt ute i bonneland.
Så ska jag gå och hämta en cola i affären så står det tre killar som var nått år äldre än mig. Så lät det typ såhär.

Killarna: Du bor inte här va?
Jag: haha nej.
Killarna: Nej vi tänkte väl det, för det finns inte så snygga brudar här.
Jag: okej, tack antar jag.
Killarna: Kan vi få ditt namn så vi kan söka dig på fb?
Jag: Frida Magnusson.
Killarna: Okej great tack!

Sen när jag kom hem har alla tre lagt till mig som vän, haha gud.

Nu ska jag snart sova för jag ska upp tidigt imon.
Erik, en i min klass, kommer hit en snabbis.
Sen ska jag till Hälsostudion för att sola och gymma med Johan.
Sen kommer väl Nadja eller om jag åker till henne så fixar vi oss och sen åker vi ner till Göteborg på fest.
Låter ju helt grymt eller :D

Vi hörs imon igen om jag får tid över.
Om inte, så önskar jag er ett gott nytt år, hoppas alla får en bra start på 2011 :D

Godnatt :)

Två bilder från förra nyår.


Ganska läcker bild tycker jag :D


Ful var jag med, men jävligt kär och lycklig.


Knut ♥ Greger

Hej på er.
Nu ska jag snart åka till Mathilda.
Ska bara ner till bonbon fort och köpa med en coca cola till Emma.
Får se vad vi hittar på för käckt idag :D
Sen ikväll ska jag nog dra till gymmet, städa mitt rum och se hur planerna ser ut för nyår. Jag och Nadja har två olika fester att välja mellan, hahaha men vi kan ju då fan inte bestämma oss. Men det löser sig!
Nu ska jag ta på mig ett par jeans sen är det väl dags för mig att dra.
Ha en bra dag :)


Tack idioter, ni har höjt min statistik med hästlängder.

Ni ville göra de dåligt för mig va? Jag har kirrat 300 NYA läsare.
ÄGD.

Svar på era idiotiska kommentarer ;)

lite om dig frida :)
"hej jag heter frida och är fjortis.. och jag säger att jag inte är det, men i själva värket när jag är ensam så sitter jag och trycker på fondation på läpparna, massaor med maskara på ögonenfransarna" :)
ha en bra dag frida! eller nää..


för de första, varför skriver du inte vem du är? står du inte för de du säger? för de andra, är man fjortis för att man sminkar sig och inte gillar sitt korta hår? för de tredje, jag använder inte foundation på läpparna, har ett rosa läppstift, sucker. för de fjärde, jag har typ två lager mascara. för de femte, varför bryr du dig? jag har väl all rätt att se ut som jag vill? Vill jag vara fjortis, ah okej låt mig vara fjortis. men men tycker du har en rätt konstig syn på vad en fjortis är. och vad är syftet med att kommentera? att jag ska må dåligt för att du tycker att jag är en fjortis som sminkar mig mycket? oj nej va ledsen jag blir. ska jag låtsas att jag bryr mig nu? att jag tar åt mig och blir ledsen? haha sorry det där funkar inte på mig. jag vet vem jag är och varför skulle jag ändra min syn på mig själv för att några anonyma jävla sitter och kommenterar patetiska kommentarer, och sedan inte ens våga stå för de. skicka erat nummer eller något så kan ni säga de rakt till mig. eller är de jobbigt att jag kan försvara mig då? jag kan inte förstå vad man har för liv om man sitter och läser en blogg och stör sig på den som skriver. kommenterar helt onödiga saker för att man tror att man trycker ner en annan människa. denna gången lyckades du inte. men en annan gång kanske de inte är jag, då kanske de är en svag jävel som är osäker i sig själv? ska man då sitta och kränka ner andra människor och få dom att må dåligt. jag förstår mig inte riktigt på de där. är de jag som är tråkig eller har jag bara lite vett innanför pannbenet som fattar att man inte trycker ner på en annan människa, och speciellt när man inte vågar stå för de. nej jag tycker detta är urlöjligt. kommentera hur mycket ni vill, vad tjänar ni på de? ingenting. jag kommer inte ändra på mig för någon annans skull. och okej, låt mig vara en fjortis då, låt mig fortsätta sminka mig som nästan alla tjejer gör. ska jag visa dig vad en fjortis sminkning är och hur jag sminkar mig, så kan vi se sen om jag nu är så fjortis. och halllå, är de inte liiiite last year att kalla någon fjortis för att göra någon ledsen, de där slutade man ju bry sig om i 7an. haha stackars människor.

 

jag vet inte om de är jag som är helt blind, men jag kan då fan inte se likheten...



Mina 5 största räd(d)slor.

1. Att någon jag verkligen älskar ska dö.
2. ELD!!!
3. Att få mitt hjärta krossat igen, något av det värsta som hänt mig.
4. Att stå utan vänner.
5. Ormar, spindlar, hästar, katter, råttor, hamstrar, flugor, getingar, humlor, apor, fåglar (speciellt fiskmåsar), vargar, rävar, björnar, fiskar, blodiglar, skallbaggar och stora hundar, ja djur typ...


Suger jag på att uppdatera eller?

Kan ju först bara säga, de va någon random kille Johan som kommentera att han stör sig på mig. So what? Skulle jag ta åt mig och bry mig eller? Nä menar det. Har jag tvingat dig att läsa min blogg? Varför fortsätter du läser då om du stör dig så mycket? Har du inget bättre än att läsa en blogg som skrivs av en tjej du stör dig på? Isåfall tycker jag allvarligt synd om dig. Har aldrig tvingat någon att läsa, och de är min blogg. Man kan inte älska alla. Jag har aldrig bett om att bli älskad. Jag är den jag är och det står jag för. Läs inte om du stör dig ;)

Hej på er andra goingar! Inte någon Johan, hihi :)
Anledningen till att jag inte blogga igår var för att jag och mamma var i Göteborg och shoppade. Fick med mig massa fräsha saker hem! Sen på kvällen var jag med min älskling Nadja.

Idag har jag och Nadja varit i Göteborg. Träffade Jonatan och Sanel en snabbis, sen gick vi och käkade tacobar. Var på barbarella och tittade på navelpiercing sen var vi på kondomeriet och letade efter piskor, utan några framsteg, hittade bara massa dildos och handklovar. Haha aja sen tog vi tåget hem. Vi sitter och lyssnar på musik så kommer värsta surkärringen och skriker ba "KAN NI STÄNGA AV ELLER?" man ba, shit chilla eller. haha jag vågade inget annat än att stänga va asså...
Åkte hem till mig och Nadja fick låna träningskläder av mig, så drog vi bort till Alströmmer för träningen. Jag tittade bara idag för min mage har krånglat en del idag.
Innan träningen lägger jag och Nadja oss på golvet inne i hallen innan alla andra har kommit och lyssnar på barbie girl, haha sen när dom andra kom ba "ah de är Frida och Nadja". Haha så söta!
På träningen snackade jag med Malin och Johanna, dom tränade inte heller. hahaha vi pratade typ bara om sex. Sen efter träningen pratade jag lite med Emelina om en grej. Sen gick jag och Nadja till Ica och köpte cola och lite godis. Drog hem till mig osv. Sen åkte Nadja och nu är jag själv och ska titta på en film.

Imon ska vi åka upp till mammas kusin Kathe i Larv och hälsa på henne och hennes tvillingar William och Edwin som är lite över ett år nu. Världens goaste är dom! Så vi hörs väl efter det skulle jag tro.

Nu ska jag slänga in mer ved i kakelugnen. Ha det bra.
Hajhaj :)


Hahha mina ögon xd





HAHA VARFÖR SKULLE JAG ENS?

Precis, varför skulle jag vara avundsjuk på dig? Säg något du har som inte jag har. Nää sorry babe kan inte hitta något. Jag har allt jag behöver och vill ha, jag är snyggare, populärare, bättre och roligare. Varför skulle jag då vara avundsjuk på en underlägsen människa jag inte ens tycker om? Haha gud, ja jag är arg.
Och en sak till, du skulle aldrig våga säga ifrån vad du tycker om mig face to face, för du vet att jag är envisnare och skulle komma med något ännu drygare mot dig, du vet att jag hade ägt skiten ur dig. Asså dra åt helvete, du är min defination på trash....


Bilden passar klockrent...


Jag orkar inte blogga nu. Langar några bilder på mig och det nya löshåret jag köpte idag. Så får ni ett riktigt inlägg "imon".






Don´t worry, jag ska blogga för er!

Hej på er!
Har ju bloggat lite dåligt så börjar med att berätta om går dagen.
På dagen träffade jag Saga. Vi var på donken och käka och snacka. Sen gick vi hem till mig och gjorde oss iordning. Saga åkte hem till Vårgårda och hämtade lite saker och under tiden kom Linnea hit. Sen när girlsen var här sminka vi oss lite mer och fixade håret och kläder osv. Sen gick vi till donken igen, hahah åt lite morötter bara. Sen mötte vi Eric, Jonathan, Terry och två till killar jag inte kommer ihåg vad dom hette. Kevin kanske en hette ? haha aja. Vi typ mötte dom på värsta babbehaket. Sen var vi med dom en stund. Sen skulle vi åkt med dom till Ale på fest men Saga skulle hem så jag och Linnea sket också i det. Så vi drog till bonbon, haha ah och ni läste ju vad som hände där i inlägget Linnea skrev ;)
Sen gick vi hem och typ cpa sönder. Vid 4 tiden på natten gick vi och la oss och tittade på spök klipp på youtube, haha asså fan vi höll ju på att dö. Därav det jätte konstiga inlägget jag skrev ;)
Sen somnade vi till lite go musik runt 5 tiden.
Vid halv 10 ringde Saga och väckte oss och skulle lämna min jacka osv innan hon drog till Stockholm. Så när hon hade gått igen sov vi en stund till. Vaknade väl vid 12 tiden och åt och fixa oss lite lätt. Sen åkte Linnea hem och pappas släkt kom hit som vi har firat jul med. Fick en halsduk, mysiga tofflor och massa smink. Nödvändiga saker liksom ;)

Har nyss varit på hemmakväll och hyrde en film och köpte fem. Haha så jag taggar film lite grann sådär asså ;)

Imon ska jag och mamma till Göteborg så ska jag få köpa nytt löshår och så :)
Sen ska jag kanske träffa Jonatan, beror på när han kommer hem från Oslo.

Just det, idag kom mamma hem med en 32 tums hd tv till mig. Blev jätte glad. Hahha hade inte ens bett om någon ny så blev väldigt överraskad :D

Men vi hörs snart igen.
Ha de bra! :)


Hahaha min cam är ju typ känd för att ha sina ryck, men såhär har vi då fan aldrig sett den förut!




Hej jag heter Frida och detta är min spök kompis Linnea.

Linnea brukar göra mig ledsen. Hon säger att jag är ett kötthuvud och ett svin när jag rapar. Hon var jätte rädd förut. Hon klämde på mina bröst. Sen ville hon ha min tå mellan sina ben, eller nää, inte tån, hela fucking foten. Jag har nageltrång så nu har Linnea nog goa infektioner i underlivet. Jag brukar låta Linnea klämma på mitt fett. Hon tycker om det. Vi sa precis att killar är dumma i huvudet. Vi gillar tjejer. Linnea sa att hon var kär i mig, då sa jag att jag var kär i henne med. Vi är typ tillsammans nu. Vi har legat och gosat. Jag hoppas på en kyss. Fast jag vet inte riktigt hur man gör med tungan. Men det kan väl inte vara så svårt. Bara slicka lite, rulla lite, peta lite med spettsen. Ska nog pröva. Hon kanske känner samma sak? Att det är jobbigt första gången asså. Så är det väl med alla noobs?

Nu ska jag nog göra ett försök.
Godnat...







Helt grym jävla kväll!

CHACHA BLOGGEN, Linnea das Verdrengh som bloggar nu dåva! :D

Ja, nu ska ni ha jävligt klart för er att den här dagen har varit helt grym!
Jag har varit med Frida & Saga idag, och vi har vart på donken! :D , haha men ah sen så var vi med några riktgit snygga killar, kåt som fan blir man på dom! hahaa
vad ska man skriva mer? Ja juste, när jag och frida var på bonbon så väler jag ner en hel godishylla, vi typ la oss ner på golvet och garva och skrek att vi kissar på oss. och hon i kassan trodde vi va as packade så hon ba " de gör inget tjejer, jag plockar upp de, gå upp och lägg er nu " hahahahahha de roligaste  va att vi var helt nyktra.
nu ska vi fan slicka varann.
CHAAAAAAOOOOOOOOOOSCHINGCHA



Nicke & Nilla – Fartprat

HHAHHAHAHAH VI DÖR


Nu taggar vi!

Sitter och väntar på att Saga och Linnea ska komma. Saga fick åka hem till Vårdgårda och hämta lite saker, sen kommer hon hit igen. Och Linnea kommer också. Så ska vi till Sagas pappa och träffa några boys från Orust. Helt okej asså!

Ni får en lite fräsh bildbomb!




HAHHAHA asså dööör


HAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH *ANDAS* AHHAHAHHAHAHAHA saga kommer döda mig!





Rätt fräsha brudar va?
Nä fan hörs!

Juldagen.

Hej på er!
Tänkte visa er vad jag fick i julklapp, så får ni se bilder från dagen lite senare :)








haha äckligaste chokladen jag ätit!





Detta fick jag. Och smyckena men det visade jag ju tidigare. Ska få mer saker på söndag när vi firar med pappas släkt :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag vara med Saga! :D

Detta fick jag, örhängen och halsband!



Klänningen är på, dock utan bh, funderar på om jag ska ta på mig en? Aja shit the same, det syns inte jätte stor skillnad. Ska sminka mig och sätta i löshåret. Vi hörs när jag är klar! :)

God jul allihopa!

Jag är uppe tidigt idag. Men jag ville äta frukost med resten av familjen idag så det var bara att anpassa sig. Har ätit gröt och vörtbröd med julskinka. Haha shit jag är helt galen i julskinka! Åt hur mycket som helst!

Har fått en julklapp i julstrumpan nu på morgonen. Jag visar er sen. Det är kors örhängen och ett korshalsband, som jag hade önskat mig. Jätte fina! Ska ha dom på mig idag till min nya klänning. Lovely! Jag bara älskar klänningar...

Jag önskar er alla en riktigt trevlig, mysig och god jul!



Haha såhär såg det ut för ett år sen!
Ja, jag har redigerat ögonen, hahhahaha men de är ju så dåligt gjort så det hade väl vem som helst sett!

HAHAHAH känner faktiskt igen mig, lite.



Killen upp i dagen asså! Ska gifta mig med denna gooing!

Jajaja god jul osv.

Julen är väl lite jobbig?
Okej mysigt den stunden man byter julklappar, men sen då? Nä jag börjar växa ifrån det där asså.
Kalle Anka, herregud vad överskattat. Samma skit varje år. hahah nä nu ska jag sluta.

Julgranen är pyntad och fin iallafall!
Jag tror bara jag överdriver lite, jag gillar nog julen innerst inne om jag tänker efter. Just nu gillar jag inte speciellt mycket, eller vill inse det iallafall.

Nu sitter jag iallafall och chattar med kompisar. Bland annat en vän från Valenica i Spaninen som jag har haft kontakt med sen i 6an. Ska kanske åka och hälsa på henne med familjen till sommaren!

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Vi hörs imon!

Godjul :)


Jul.... för väldigt länge sen. Gillar dubbeln.

Bloggfantast

Nu har jag städat och gjort jätte fint i mitt rum. Ni ska få före och efter bilder senare, haha lovar, man ser skillnad! Nu ska jag och mami hämta mitt paket.
Tills dess ska jag länka alla bloggar jag brukar läsa.
För jag älskar att läsa bloggar!

Mathilda
Emma
Paow
Hugo Rosas
Dessie
Isabelle
Jasmin
Olgaisabelle
Och en jag inte ens behöver länka, haha alla har väl läst den.
Kissie

Sen finns det några bloggar jag kan kolla någon gång i månaden, men då har jag riktigt tråkigt!


Riktigt gammal bild!


Sjukt sliten!

Godmorgon!
Vaknade för typ en timma sen. Skönt att få sova ut!
Idag ska jag stor städa mitt rum och klä min gran. Ska också hinna hämta ut ett paket med min klänning. Funderar på att springa in till stan och köpa lösnaglar. Men alla mina naglar är helt okej långa, förutom på pekfingrarna för dom går alltid sönder för jag använder ju alltid dom om jag ska peka upp något osv, och då flisas ju dom upp och då kan jag inte låta bli att dra av dom. Haha ilands problem jag har! Om jag inte köper lösnaglar blir det franskmanikyr skulle jag väl kunna tro! Ansiktsmask och hårinpackning.

Den 23 december är den bästa dagen i december tycker jag. Vi äter alltid julmat hela familjen då, tittar på uppersittarkvällen och har jätte mysigt. Julgranen är tänd och massa paket klär julgransmattan. Fast när jag var liten tyckte jag bara det var jobbigt att behöva se dom, pilla, klämma och skaka. Men nu är jag inte lika nyfiken. Jag vet att jag ska öppna dom. Och jag bryr mig egentligen inte så mycket. Jag behöver egentligen ingenting. Det jag behöver, kommer jag aldrig få tillbaka för det förstörde jag för drygt en vecka sen.

Nu ska jag börja städa och lyssna på lite skön musik!
Ha en bra dag!



Låt mig komma lite närmre. Låt mig kyssa dig. Låt mig ta ut min ilska på dig. Låt mig slå dig. Jag vill riva upp din vackra rygg som en gång hade en betydelefull text på sig. Rivsåren kommer inte klä bättre. Låt mig kyssa din unika hals och sätta tänderna i den. Bita så hårt jag kan och suga i mig blodet. Låta det rinna. Skada din kropp som du skadade mitt hjärta. Det blöder trasigt men slår ändå. Jag är död men lever ändå. Jag är lycklig fast jag är olycklig. Jag vet inte vem jag är när jag egentligen vet att jag är en tjej som heter Frida. Min hjärna är nog lika trasig som mitt hjärta, tanke funktionen fungerar inte riktigt som den ska. Jag är förvirrad. Vet inte vilken väg jag ska välja. Vet inte hur jag ska bete mig. Jag vill ju göra det bra, samtidigt som jag vill skita i dig. Men det är där hindret kommer, jag kan inte låta bli. Jag kan inte låta bli att titta på dig när du inte ser på. Jag kan inte låta bli att älska dig i smyg. Kan inte hjälpa att jag tycker du är det vackraste som vandrar på denna jord. Endast minnen, bilder och några ynka filmer finns kvar. Resten brände jag upp. Klarade inte av det. Vill inte påminnas vart jag än går. Kan inte andas utan ett tryck i mitt bröst. Jag är ingenting utan dina andetag. Bara din doft gör mig svag. Man är inte normal om man går in på kicks och dränker sig själv i den parfymen jag älskade att känna på din kropp. Jag kan inte gå utan din luft i mina lungor. Faller som en genomskinlig tår, ingen ser det.


Bed time / Bedtime, vafan säger man liksom?

Hej på er.
Sitter och lyssnar på en bra låt med E.M.D från Narnia. E.M.D. – There's A Place For Us - Bonus Track from The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Lyssna på den :D
Har pratat med Jonatan nu och känner att jag nog kan sova lite. Är så trött så jag inte är trött. Fattar ni? Det är jobbigt.

Men ball som jag är ska jag titta på det senaste avsnittet av julkalendern. Det hör till julen liksom. Och den är faktiskt rätt rolig. Roger är ju helt klockren!

Imon ska jag sova länge.
Och det är ju dan före dan. Alltså den 23 december. Och då har jag alltid en "mys och ta hand om mig själv dag". Brukade alltid bada jacozzi och basta, men det går ju inte nu. Så jag ska sola solarium, måla naglarna, lägga en ansiktsmask och klämma porer (hahaha fräsht), duscha och sånt där. Sen måste jag städa mitt rum också eftersom vi får gäster på julafton. Ska bli mysigt. Jag ska också hinna klä min gran och jag och mamma ska ut på stan och hämta min klänning. Hoppas verkligen den har kommit nu! När vi skulle hämta den förut så låg den i Örebro. Och den skulle ha kommit i tisdags. Men det var något i systemet som krångla. Aja shit the same. Nu ska jag iallafall sova.

Så vill jag bara säga tack till Mathilda. Du får mig verkligen att må bättre och bli glad. Du är en fantastisk vän snuttis. Haha snuttis, nu va jag gullig! Jag älskar dig sötan :) <3


Dagens bild!

Tänkte ladda upp en bild varje dag som jag själv har fotat, och kanske också har redigerat lite. Hoppas ni gillar det. Vi drar igång med en härlig sommarblomma.


Jag gillar skärpan på den. haha stavar man de så? Jag är helt borta typ. Enda redigeringen jag har gjort på denna bilden är att göra färgerna lite klarar och i en nyans.

Vad tycker ni? :)

Helt sickt bra låt, omg döööör!


Helt sjukt trött!

Hej allihopa!
Igår åkte jag ju hem till Nadja. När vi var där ringde Jonatan och ville träffas. Så han och hans kompis Eric åkte upp till Alingsås så vi var med dom en stund. Sen var det träning och vi spelade match mot föräldrarna, haha det var rätt kul faktiskt. Efter träningen gick jag, Saga, Nadja och killarna hem till Saga och hämtade lite saker, sedan till Nadjas farmors lägenhet och , hahah ja, va gjorde vi där? Inget speciellt, låg i en vattensäng typ. Hahha. Sen gick vi hem till mig så sov dom hos mig. Hahaha Saga hade sånt jävla damp eller, shit vad vi garva åt henne. Hahaha sen snackade en i sömnen, så säger han , *ÅH DET VAR SKÖNT* HAHHAHAH fyfan vad vi skratta eller!
Sen vid halv 5 tiden gick vi upp och färgade mitt hår. Kan säga att jag inte har sovit ens 1 minut på hela natten. Men iallafall, vi blekte migg hår. Det blev bra, förutom att det blev lite orange i botten men det var inte så farligt. Sen gjorde vi oss iordning och gick på skolavslutningen. Nadja sjöng, hon va jätte duktig :D

Efter avslutningen gick vi hem till mig. Eric la sig i min säng och somna som en stock, jag somna på golvet och Jonatan på soffan. Hahha så dryg var jag. Jag har verkligen inte det bästa humöret när jag är trött, så jag ba, "ingen pratar, tittar eller retar mig nu för då jävlar" haha så dom lät mig vara. Eller nä Nadja skulle självklart jävlas lite med mig ;) Men nu har iallafall alla åkt hem. Och jag ska lägga mig och titta på någon film, INNAN jag dör...


Jag och Nadja idag :)
Nej jag är inte så kort, Nadja hade klackskor på sig där ;)


Närbild

Nadja Bloggar

Hejhej:D
Jag sitter här på fridas rum med hennes data och taggar tills 08.00!
Då ska jag sjunga på skolavslutningen, hoppas det går bra!
Idag har jag haft en underbar dag med frida både hos mig och hos frida.
Vi hade avslutning på handbollen idag, det var riktigt kul att se alla föreldrar spela handboll haha.
Saga sover, Frida ligger och mumlar för sig själv.
Just nu sitter jag och skrattar åt en rolig sak haha, *ÅH VA SKÖNT DET VAR!* Dagen har varit grym och nu ska jag snart väcka saga och frida som säkert sommnat! 
Hoppas alla kommer ha en GRYM skolavslutning !
Byebye.

 
Denna bilden är från i sommras, jag saknar sommaren men vintern är underbart vacker!


Hemma hos Naddie!

Hejhej...
Nu sitter jag hemma hos Nadja. Saga skulle träffa en kompis på stan så vi drog hem till Naddie för att fixa lite saker. Var på stan en snabbis och fixade en julklapp till min mamma. Sen tog vi bussen med David, Signe, Jack och en till kille jag inte kan namnet på (a)
Nadjas söta lillebrur Lucas kom precis in till oss med julgodis dom har gjort. Knäck, ischoklad och någon choklad grej med rispuffar. Yummie , söt är han :D
haha ska fortsätta leka med Nadjas apa som låter om man trycker på den. Den låter som mig när jag får mitt cp skratt. Hahaha fyfan vad fult, jag och apan skratta i tackt.

Haha hittade precis lite Lasse Stefanz på Nadjas spotify! Hahah nu jävlar asså :D


Har Caspers tröja på mig idag, hihi (a)


Så söta är vi twin :D

Nu lyssnar vi på, Dj Momma Feat. Hachin – Vill Ha Dej

Kom precis hem.

Hej på er!
Skola idag. Började dagen med SO som egentligen var frivillig. Men det hade jag, Linnea, Sofia och Johan missat så vi var på lektionen själva med våran lärare. Lyssnade typ bara på värsta dunk musiken (Y) Sen var jag med Mathilda. Riktigt skönt att få prata med någon som förstår en, du är helt toppen! Sen pratade vi rätt mycket handboll, de var rätt kul faktiskt :D Sen har jag varit med Alice, hel skön. Saga och Nadja är ju total grymma! Satt och pratade lite med Tim och Felix. Haha tydligen bråk så det var någon som hade slagit en med ett dammsugar rör. Haha alla trodde det var ett järn rör, men nä. Efter skolan gick jag och pappa och köpte en julklapp till mamma. Sen gick jag och mötte Saga och Nadja så gick vi hem till Saga och lyssna på musik, dansa och hade allmänt kul. Fick min julklapp av Nadja. Två paket med blekningsmedel! :D Så vi ska bleka mitt hår imon. Nadja och Saga ska sova hos mig imon :D
Vid 6 tiden tog vi bussen till Nolhaga. hahaha och när vi ska gå över vägen sen så halkar Saga mitt i gatan och vi dog ju typ! Sen när vi kom till kanslit i Nolhaga mötte vi resten av laget. Vi fick pizza och julmust så skulle vi typ sitta i grupper och disskutera bra och dåliga saker med våran lag. Jag var med Idag, Fanny och Helena. Härliga tjejer! :) Sen så kom dam lagets tränare och snackade med oss om lite olika grejen inom handbollen. Mest olika växlar och sånt. Haha sen när Magnus skulle roppa upp grupperna så säger han grupp 6. Och då får ju jag ryck och skriker, GRUPPSEX. Hahhaahaha fyfan asså. Han börja garva åt mig. Jag tänkte verkligen inte innan jag öppnade käften! Som vanligt då...
Sen tittade vi på damernas match.
Träffade Johan :D Hahaha sen typ tacklar Saga mig så jag trillar ner mellan stolarna i Nolhaga hallen. Haha fyfan. Efter matchen var hallen tom, så jag och brudarna Naddie och Sagis spelade handboll med Johan, Robin och Alex. Efter en stund drog Alex och vi andra var kvar en stund till. Sen när klockan var strax innan 10 gick vi andra mot terminalen, eller Robin drog hem. Tåget var 40 minuter försenat så vi lekte "jag har aldrig" haha rätt roligt. Sen sa jag hejdå till Nadja och Johan som tog tåget hem. Jag och Saga gick hem till oss sen också.

Har varit en riktigt bra dag idag. Bortsett från en sak. Men det är inget jag tänker ta här. Skäms för mycket för det. Men jag älskar verkligen mina vänner!

Nu ska jag lägga mig och titta på ett avsnitt av Vampire Diaries. Och imon är det typ någon idrotts dag i skolan. Sen ska jag och mina brutts leka. Sen är det handbolls avslutning med match mot föräldrarna och tränarna. Spännande. Sen sover Nadja och Saga hos mig :)

Vi hörs imon igen.
Godnatt! :)

Haha skulle laddat upp en bild men det gick inte, tyvärr...

Handboll handboll och mer handboll!

Hej på er!
Imorse väckte mamma mig tidigt, för jag måste vara sysselsatt hela tiden för att inte ha dö tid, de blir inte bra då. Så jag åkte iallafall med dom bort till Nolhaga för Casper spelade två handbolls matcher. Tog lite kort och sådär. Sen var det snabbt hem och käka och sen åka till min samling. Skulle spela match mot Mölndal. Då tror man ju att matchen ska vara där? Men nehe. Om ni inte vet var Mölndal ligger så är de typ 5 minuter utanför Göteborg. Vi åkte mycket längre än så. Först hamna vi i Kungsbacka komun och sen till Särö. Då hade tydligen Mölndal slått ihop sitt lag med Särö kometerna. Så vi spelade mot dom iallafall. Förlust med typ två mål. Men matchen var jämn. Men dom plöjde typ undan oss när dom skulle ha sitt anfall. Haha spelare efter spelare föll. Jag har slagit i höften och skrapat upp hela armen. Sen va det en tjej som fick ryck för att jag satte en spärr på henne så hon slog till mig med knytnäve i ansiktet. Så jag är fan säker på att mitt kindben är total knäckt. Ser ut som en ekorre i facet. Hahaha. Då blev ju jag också arg och drog ner henne i golvet, och JAG får utvisningen. Vafan skulle inte hon också haft en isåfall som slog mig? Värsta blattarna va det. När vi ska köra olika växlar och sånt har vi olika tecken mitt nian gör. Men dom skrek olika saker. Dom ba KEBAB. Hahaha så jävla fult.
Aja efter matchen när vi skulle hem, så halkar mamma på isen. Och jag har sån jävla skadeglädje så jag börjar ju skratta så jag gråter, så försöker jag hålla inne det för hon typ paja axeln, men de gick verkligen inte. Så jävla dum känner jag mig.

Hahaha just det. Måste berätta en rolig grej från matchen!
Mikaela kom ut och skulle hämta något i den där sjukväskan. Så hade hon ju vax på händerna och råkar köra ner handen i en påse full med bomull så allting fastnar ju på händerna. Så kommer Viggan med värsta sköna kommentaren.
"Mikaela vad har du gjort, har du fångat en fågel?" HAHHAHA då tappade ju jag fokus och börja as garva.

Skola imon också. Sen efter skolan kanske jag ska träffa en kille. Tänker inte säga vem. hihih.

Nu ska jag fortsätta rycka på Mathilda!

Tjarååå!



Bild från när jag firade jul hos bebis igår. Haha snyggt ljus. Bra då ser man mig inte så mycket. Ser ni btw att min klänning har spruckigt på kanten? Hahaha den gjorde de när jag va på tåget. Brösten har väl växt från förra julen, ända gången jag har använt den ;) Nu är Ebba påväg till Landvetter, snart iallafal, och ska till Thailand. Kommer sakna sönder :(



Lite gamla fina bilder :)


Naw liten tjej.


Linnea och jag :)


Casper, Linnea och jag. haha ja jag är medveten om att jag hade överbett...


Ögonen och munnen är väl de enda som är likt xd


Mamma Casper och jag. Hahah fräsh.


Frida och Leo :)


Gud synd att man inte ser mitt hår mer. Det var svin långt och lockigt. Såg ut som Madicken i håret xd


Dom hade skit god glass i Montenegro!


Naww. Fuck mitt överbett... Förstör fan varenda bild!


HAHHAHAHAHA fy vad söt!




Prickarna på ö:et försvann -.-


Fredag :)

Hej på er!
Ursäkta att det inte blev något riktigt inlägg igår. Men när jag skulle gå in och blogga hade blogg.se värsta rycket så det gick inte att hitta där man loggar in. Men igår var jag iallafall hemma. Fortfarande sjuk. Sen på kvällen gick jag mamma och Casper in till storken som hade kväll öppet och köpte lite julklappar. Köpte till Ebba, hennes mamma och pappa och en till hennes lillasyster Ellen. Ska ju fira jul hos dom imorgon med deras släkt :) För på söndag åker Ebba tll Thailand och är borta i två veckor. Fyfan hur ska jag överleva? Känns som en plåga!

Idag är jag också hemma. Fan missar mycket roligt idag. Skulle mött Lisa imorse och varit med henne en stund innan skolan börja för båda hade sovmorgon. Och efter skolan skulle jag åkt ner till Göteborg och träffat en kompis. Men eftersom jag aldrig blir frisk blev jag sängliggandes idag också. Får väl försöka städa upp här för det ser ut som ett bombnedslag! Sen ska jag slå in alla julklappar och fixa Ebbas överraskning. Ni får veta vad det är när Ebba har fått det. Så det får bli en myskväll med familjen för en gång skull. Inte helt fel det heller kanske? Men jag saknar att dra ut på kvällarna med mina kompisar.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Tänkte köra en frågestund ikväll nu när statistiken har ökat så! Får se om jag gör det. Ha det bra så hörs vi lite senare :)

Kate Voegele – You Can't Break A Broken Heart
Grymt bra låt jag hittade i Hannas spotify lista!


Åh vad jag vill ha sommar! Sola, bada, grilla och massa härliga sommarkvällar med kompisar!

Bilder från julbaket igår.


Hihi fina pepparkakor jag gjorde va? Vi ska ha dom på julafton :D


Haha söt xD


Lillagubben, pippi långstrump och herr nilsson som man typ inte ser xd




Godnatt! :)

Nu har jag tittat på 4 avsnitt av Vampire Diaries. Och gud va spännande och bra det är. Plus att jag sitter och drägglar över Stefan (Paul Wesley).
Herregud vad snygg han är! Han är riktigt het. Och det jag kallar manligt vacker. Asså jag är typ inte kontaktbar just nu. Haha helt såld på den killen asså. Ge mig honom! Ska nog skriva upp han högst upp på önskelistan! :)













Helt okej kille eller? omfg.

Nu ska jag försöka sova. Blir nog hemma imon med. Är jätte förkyld och har så jävla ont i kroppen och är hängig. Därför jag inte orkade blogga förut. Godnatt och sov gott så hörs vi om ett par timmar ;)

Orkar inte blogga idag...

... för det kommer bara bli fel.
Ska lägga mig och titta på en film.

Jag kan iallafall bjuda på en fin bild på mig och Ebba från igår :)


Älskar dig syster <3

Skola, Ebba, Match.

Så nu vet ni vad jag har gjort idag.
Hörs imon.


Nä skoja bara :D
Hahaha nu va jag käck va ?

Hej på er! :)
Idag har jag varit i skolan. Började första dagen med EA. Gjorde klart en svenska uppsatts och lämnade in.
Sen satt jag och pratade med världens skönaste brudar. Ja, ni har rätt, självklart snackar jag om Sofia och Linnea! Sen hade jag ett möte i skolan. Blev både besviken och glad. Jag klarade iallafall mitt kemiprov så jag får g i kemi iallafall! Det var en lättnad! Sedan hade vi slöjd. Gjorde inte speciellt mycket. Satt först och pratade med Sofia. Sen "hände" de en sak och då blev allt så rörigt så jag, Linnea och Sofia satte oss ner och pratade istället. Sen gick vi hem till mig på håltimman och gjorde vofflor och hade mysigt. Spanska sen och jag var väl mest ute i korridoren med Linnea och Pierre. Sen kommer måns den jäveln och tar min cola och springer iväg och skakar den som fan. Haha jävlar vad arg jag blev! Skrek som fan, alla bara tittade. Sen när jag ska öppna den pyser allt ut på golvet. Tur att jag har min kära Johan Green som torkar upp allt åt mig för en kram.
Efter skolan gick jag och Ebba in till stan. Skulle titta på julklappar, men de gick väl inte jätte bra. Jag köpte ett hårband. Sen gick vi hem till mig och "pluggade", pratade och peka ut den snyggaste killen i varje klass i skolkatalogen. Kan säga såhär, vi var väldigt överens om killarna! Men vi gjorde det bara på GA.
Sen lagade vi tacos och åt.
Åkte bort till Alströmmer sen och spelade match mot Hisingen som jag förövrigt hatar.
Gud det var en tjej som antagligen inte tålde att få lite smällar så hon ba "Vad fan gör du jävla fjortis fitta" så drar han i mig så min navelpiercing lossnar. Fast det märkte jag inte då, eller jag kände de men jag trodde den satt kvar. Men nä det gjorde den inte. Vi förlorade matchen. Vi var ju fan inte med på alla deras kontringar. Väldigt mycket lätta mål fick den, vi tappade riktigt mycket i slutet. Jag är iallafall nöjd med min insatts i försvaret.
Sen sa jag hejdå till bästa vännen Ebba som tog massa kort till mig som ni ska få se!
Jag älskar verkligen den tjejen!

Nu får ni lite bilder! :)

Frida goes nummer 27 ifall ni vill veta ;)




Haha ser liten ut bredvid Tompa. Och fråga inte vad jag gör med foten, brukar stå och gunga på utsidan av foten.


Haha de där är så typsikt mig, hålla upp händerna  när jag har gjort något för att se oskyldig ut. Jag hade dragit ner hon som sitter så fail ner i golvet, då är de bara att backa ett steg och dra bak armarna så ser man inte lika skyldig ut. Smart fan!


Snygg fan.


Haha drog ner hon jag bråkade med i golvet. Rätt åt henne. Jag ligger mycket snyggare än henne asså :o





Då tycker jag vi tackar Ebba Maria Lann för dessa klämm käcka bilderna! TACK EBBA :) <3


My time has come!

Tänkte bara skriva av mig lite...
Jag är inte längre de ytliga bitchen jag nyss var. Jag var inte mig själv. Jag mådde dåligt. Jag ville bort från denna världen. Jag lät ingen komma mig in på livet. Jag knep käft och pratade inte ut med någon. Jag ljög om hur jag mådde. Jag sa att jag mådde bra och att jag faktiskt var glad, fast i själva värket mådde jag jätte dåligt och ville lägga mig på tågspåret och låta tåget splittra mig i bitar. I drygt två månader var jag sån. Jag brydde mig inte om någon eller något. Jag sket i allt. Jag var som ett vilset barn. Jag ville inte äta, inte sova, inte träna, inte gå till skolan, inte skratta, inte prata, jag ville ingenting. Ja, jag var deprimerad. Och säg inte att jag inte vet vad det är. Tro mig , det vet jag, jag vet att det är en sjukdom och jag äter medicin mot det. Så våga inte säga något annat.

Men sen en dag fick en väldigt bra vän mig att tänka om. Jag fattade vad jag höll på med. Jag fattade att jag inte kunde fortsätta så. Jag fann viljan att ta tag i mitt liv. Och som jag alltid ha sagt, har man viljan har man styrkan. Och jag hade verkligen viljan att göra mitt liv till något bra. Jag ville inte gråta mig igenom dagar och nätter. Jag ville inte känna att det bara fanns en utväg. Jag ville inte känna att allt var jobbigt och tråkigt. Jag bestämde mig bara för att, nu får jag gå vidare, jag kommer ingenstans av att hålla på såhär. Jag försökte fokusera på bra saker. Plocka fram allt bra i mitt liv, för det finns faktiskt väldigt mycket bra saker. Men jag hade inte kraften att se det just i den perioden. Jag kan säga såhär, jag har bara kämpat för detta i några dagar. Men jag mår redan mycket bättre. Jag känner att jag har den där livglöden i mig. Jag är den riktiga Frida igen. Den glada, spralliga tjejen med så mycket överskotts energi så det skulle kunna räcka till hela Europa. Jag mår bra. Jag tar det steg för steg. Vill man åt något så ska man kämpa för det. Jag försöker se det som ett spel eller en tävling. För jag är nog världens sämsta förlorare. Och att ge upp livet är väl den största förlusten man kan få? Och jag vill inte vara en förlorare. Jag vill vara en vinnare. Och det är jag nu. Jag tog hem seger. Jag vann kontrollen över mitt liv. Och jag tänker inte tappa den igen! Jag tänker inte låta något bryta ner mig igen. Jag försöker leva varje dag som om det vore min sista. Jag försöker ge dom jag älskar uppskattning och jag försöker ta hand om mig själv.
Jag duger som jag är. Jag behöver inte försöka vara någon annan. Jag tänker inte spela ett falskt spel. Jag är jag och jag är grym som jag är. Jag hoppas ni också kan ta nytta av denna texten. Jag vill hjälpa folk och inte bryta ner någon. Det var lite syftet med denna texten, att se att man faktiskt kan göra förändringar med tankekraften.

Var dig själv, alla andra är redan upptagna.


Glad tjej!

Jag gör det igen, och jag gör det på mitt sätt!

Nu ska jag träna!

Uppdaterar sen. Ska möta Nadja nu, måste snabba mig för smartisen har gått och tränat en timma tidigare så hon har tråkigt eller något. Tur att jag är räddaren i nöden då och åker ditt på direkten :D
Vi hörs senare.
- Träna hårt nu Frida!
- Tack Frida det ska jag!


Fräsh bild jag fick till asså. haha gud. TJA

Har varit med Nadja idag! :)

Vi har haft det roligt. Var först i stan och jag köpte en ny vinterjacka. Gick och tittade lite i affärer. Sen tyckte Nadja jag gjorde bort mig när vi träffade våran tränare Jimmie och jag sa att jag hade ätit massa godis. Haha.
Sen gick vi bort till maxi och jag köpte ett mineral puder. Testade det när jag kom hem och jag är jätte nöjd med det! Täckte jätte fint fast man inte tog mycket alls, och mattade ner hyn och gjorde den slät :)

Sen gick vi bort till Nolhaga och tittade på handboll. AHK- Drott. Det blev 26-26 tror jag. Riktigt bra match. Taggarna utåt hela tiden och blev en del bråk, men sånt är kul :D

Ingen lust att blogga nu. Ni får lite söta bilder på två blondiner :D








Bjuder på bilden, ser ju helt nerdrogad ut!

Solen skiner och jag är glad! :)

Hej på er! :)
Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Julpyntat lite och sådär.
Nu ska jag vara med Nadja. Vi ska gå in till stan så ska jag titta på en vinterjacka.
Ska bli roligt, saknar Naddie.

Förövrigt mår jag bra :D Dock jävligt ont i mina knän och dom viker ihop ibland när jag går, och det värker som fan.
Jag hade något knäfel för två år sen. Dom trodde jag hade slatter och sen va det något annat. Men det försvann men det känns som det är tillbaka nu. Fyfan. Och ibland gör det så ont så det bara viker efter så jag inte kan stödja på benen. Inte okej. Så nu får jag väl leta upp mina knäskydd igen så jag kan träna riktigt imon. Fast jag hatar att ha knäskydd. Dom luktar så jävla vidrigt när man har spelat, haha inte för att man ska lukta på dom men ändå. Det är väl bara att välja, ont i knäna eller lukta lite äckligt.

Nu ska jag ut och möta älsklingen :)
Vi hörs senare! :)

Låt tips!
Tove Styrke – Four Elements


Va precis ute med brudarna och tog en fräsh bild sådär ;)
Linnea, pullan och jag :)
Shutter shadesen är ju värsta trendigt också kände vi (y)

Godnatt på er :)

Nu ska jag sätta på en film och mysa ner i sängen.
Imon ska jag och mamma kanske gå in till stan och köpa en ny vinterjacka. Hon trodde att den jackan jag har nu var kall och då sa jag självklart ja bara för att få en till jacka. Smart eller fult gjort? Jag tycker det var rätt smart!

Btw, förutom när William var här lyssnade vi på musik, och då blev jag dö kär i en låt. Och sen gick jag in på den artisten på spotify och hittade massa bra låtar! En låt som jag har seriöst knarkat, jag tycker den är så jävla mäktig! Ni får några bra, allvarligt, lyssna på dom!

Chester See – You're Beautiful (Clean Version)
Den var det vi lyssnade på som jag tyckte var galet fin!

Chester See – Invisible
Chester See – Love Is Now
Chester See – Who Will Be Our Superhero
Chester See – So Goodbye (This Time Lies Won't Explain)
Chester See – Baby Come Home
Chester See – Living the Good Life

Och denna är helt grym, den som jag tycker är så mäktig, speciellt i slutet. Han både sjunger och spelar som en gud! :o
Chester See – My Time Has Come (Live)


Käck bild jag slängde ihop nu, tagen igår dock ;)

INTE OK!



Jävla skitunge!

Bjuder på lite old pictures!


nämen va söt :)


Hahaha gud. i 7an. Då jag precis hade klippt av mig håret, ja ni ser ju själva hur kort det är :(


Naww liten.


Jag och Linnea, gulligt :) Skönt det ser ut med vår! Vintern ger mig panik...


Jag och Julia :)


Jag och Linnea, haha usch va söta :D


Om jag får säga det själv är jag rätt snygg!


Viktor och Linus. Naww saknar mina barndoms vänner :(


usch..


Linnea :)


Jag och Linnea :)



Den får bli den sista.
Nu ska jag julpyta med mamma :)

Tog inte så lång tid att fräsha upp sig...


Skönt slickat hår eller? Men det är ju blött.
Nu ska jag vårda mitt stackars hår med mitt älskade serum. Det gör håret starkare och vårdar det skadade och slitna topparna. Det ger glans och gör håret riktigt lent och fint. Ett plus är ju att det luktar jätte gott, doftar fruktigt typ. Så ska jag smörja in kroppen med min passionfrukts body lotion. Nu jävlar känner man sig fräsh igen :D

Asså okej, jag vet, min blogg suger just nu!

Men jag har inte haft tid att blogga.
Igår efter skolan mötte jag William. Så gick han med mig hem. Vi tittade på film, lagade mat och var ute och gick och lite annat. Sen sov han här. Och idag har vi bara tagit det lugnt. Jag är helt död typ, sjukt trött!
Jag har haft det roligt med Wille iallafall :D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske ut och träffa några kompisar. Men jag tror inte jag orkar. Är som sagt jätte trött!

Min familj är på kalas hos min kusin Emilia som fyller 8 år. Men jag ville inte åka med så jag var med William istället, klart bättre :)

Ska hoppa in i duschen nu. Känner mig sjukt ofräsh!
Vi hörs igen när jag känner mig som en människa!

Får bli en bild på mig och William, för visst ska bilden till ett inlägg passa in lite med texten?


Denna bilden har ni inte sett va?  hahaha.

Hej jag heter Frida och jag är mongo.
Killen på bilden heter William och hans tunga ser ut som en mini kuk :)

10 december vilket betyder...

... att Emma, Mathilda och Jasmin fyller år. Grattis till er tjejer. Hoppas ni får en kanon bra födelsedag :D

Idag har jag sovmorgon. Och ska snart gå till skolan. Jag är inte med på idrotten som håller på nu, så jag kommer till svenska lektionen. Sen efter den lektionen slutar jag faktiskt. Skönt. Om jag inte behöver göra mitt SO prov, men jag ska prata med min lärare och se om vi kan ta det på tisdag istället för jag har haft så mycket annat plugg att tänka på så jag har helt glömt bort det. Slarvigt men sant.

Såhär ser jag ut idag.
Hade platt hår först, men sen när jag märkte att jag hade två timmar kvar så tänkte jag, då kan jag trixa lite. Så jag tog fram trippel tången och lockade håret :)


Innan lockarna , haha.


Ångrar att jag lockade det. Det var finare innan, men fuck no att jag orkar ställa mig och platta till skiten nu.

Kolla vad fin min internet startsida är :D


Frida style! :D

Internet bråkar fortfarande, därför det är kass uppdatering!

Hejhej :)
Tänkte berätta lite om min eftermiddag.
Fredrik kom och hämtade mig och Casper vid 5 tiden. Åkte ner till Göteborg för att fira morfar som fyllde, ja vafan va de, 60 någonting. Skrattade mycket i bilen påväg dit och dunka massa musik.
När vi kom till morfar fikade vi lite och prata. Haha det jag älskar med mammas släkt är att det är så mycket humor. Det är liksom inte så mycket serious talk som på pappas sida. haha stavas det ens så?
Sen spelade jag, Fredrik och Casper på Frediks gamla fiol som morfar hade. Haha förjävligt lät det. Visste ni att jag har spelat fiol? Gjorde det ett år när jag gick i 4an. Men det sög så jag slutade.
Sen tittade vi på lite roliga klipp på youtube och jag busa med Linnea.

När vi kom hem tittade jag och Casper på Robinson och typ hade värsta roligt. Jag garva som fan xd
Så säger han såhär "länge sen du va såhär glad" då blev jag ännu gladare, haha.

Aja imon är det skolan som gäller.
Emma och Mathilda ska få sina presenter också :D

Ska lägga mig och plugga lite mer engelska nu.
Godnatt :)


Körde på knallröda läppar idag.
Har en sån dag som jag verkligen inte fastnar på bild.
Har Ebbas linne på mig som jag förövrigt bör ge tillbaka snart xd

Tack Linnea och Elin för era musiktips.
Och Elin, DU ÄR MED GRYM! ärligt talat så rockar du faktiskt :)<3

Internet har laggat!

Hej och förlåt att jag inte uppdaterade igår. Internet vägrade sammarbeta. Men nu funkar det igen.

Jag är sjuk och hemma ifrån skolan, det är inte speciellt kul.
Idag fyller min morfar år så jag ska försöka orka att åka med ner till honom i Göteborg och fira honom. Det är han värd min morfar (a)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag önska jag kunde spola tillbaka tiden och göra allt dumt jag har gjort ogjort. Men det kan jag inte, jag får väl ta konsekvenserna för det även om jag inte vill.

Sen om ni vill får ni gärna kommentera med några bra låtar jag kan lyssna på. För just nu är jag så trött på all musik som jag brukar lyssna på så jag bara vill kräkas på hela min spotify lista!

Vi hörs troligen senare.
Ha en bra dag :)


Jag saknar den Frida jag var på bilden. Julafton 2009. Jag var kär, glad, spännd på vad livet hade att ge, jag var sprallig, säker i mig själv, jag var lycklig...

Godnatt!

Frida mår inte bra :( Så jag ska försöka sova nu.
Jag kan inte säga vad felet är. Ofta man kan ju säga typ, jag är förkyld, jag har feber, jag mår illa. Eller ah ni fattar. Men jag vet inte vad det är för fel. Jag har ont i huvudet, ingen energi, humörssvägningar så det står härliga till, kan inte äta. Seriöst vad har jag ätit idag? En halv macka, ett bacon och en halv banan. Försökte tvinga i min bananen nu på kvällen för jag är så skakig, det tog 2 timmar att få i sig en halv banan, utan att överdriva. Fattar ni eller? Ja, ni bör tycka synd om mig :(

Mår jag såhär imon säger jag bara, nono 2 school.

Har tittat på två avsnitt av Ung och bortskämd för en kompis sa till mig för någon vecka sen att jag var lik Olga Isabelle där, i sättet och sånt där. Haha jag kan faktiskt inget annat än att hålla med. Hon skrattar när hon hamnar i situationer hon inte gillar, hon sitter och tuggar på sitt tuggumi och fnissar samtidigt som hon pratar, hon gör absolut ingenting och vill att alla ska ta hand om all skit göra. Och det som fick mig att känna igen mig mest var när hon sa såhär ; Asså ni ska ha klart för er att ni rör inte min coca cola, de gör man bara inte. Haha det är typ precis så jag brukar säga. Så käckt då. Men nu i andra avsnittet åkte hon ut så nu va det inte kul längre :(

Godnatt och sov gott!


Vet inte varför, men jag gillar denna bilden. Kan det vara för att jag är totalt galen i blåsbubblor? :)

Angående mina jeans!

Jag har fått många frågar från olika håll vart jag har köpt mina jeans.
Dom är köpta på Moonsoon i Göteborg. Så nu vet ni det :)


silent scream

Hej allihopa!
Skola idag typ. Efter skolan gjorde jag mitt kemi prov och en oförberedd del på mitt engelska prov. Så det känns skönt att det är gjort. Nu är det bara resten av engelskan, första världskriget och spanska prov kvar. Sen får vi snart ett nytt matteprov tror jag, och säkert något i NO:n. Och jag har någon novell kvar att lämna in i svenskan. Skolan är förjävlig, hatar den.

Ska åka och sola om en stund och kanske gymma. Får se, mår inte så bra idag heller så har ingen energi till det. Sen ska jag iallafall titta på våran match som ligger på våran träningstid. Samma nästa tisdag, då ska jag få spela :) Happy... typ.

Jag fattar inte vad det är med mig just nu. Har ingen ork till någonting och har sprängande huvudvärk. Blir förbannad för ingenting och vill typ bara vara själv. Fast när jag inte vill vara själv söker jag upp dom jag trivs med. Fast det sista med att vara själv har bara varit så idag.

Orkar inte skriva mer nu.
Ni får en skön låt och en bild. Enjoy...

Liquido – Narcotic (Long Version)
När den kommer till 38 sekunder är den as skön, när den drar igång liksom.


Fan vad gott det såg ut! Ignorera att jag ser ut som ett mongo, eller mango som Nadja säger. Hahah på tala om Nadja, jag måste berätta värsta sköna kommentaren hon sa när jag , Saga och hon gick och snacka om mens. HAHA.

*Nadja tar upp mobilen och börjar smsa*
Jag; Erkänn du smsar dennis nu för att säga att du har mens?
Nadja; Jag vet inte ens hur det stavas.
Jag och Saga; HAHHAHAHHAHAH vad tror du?
Nadja; Med ä typ?
Saga; Nej det stavas med e, eller gör det?
Jag; JA DET GÖR DET!

Ber om ursäkt för att jag uppdaterar er så sent!

Hej på er!
Detta blir ett kortfattat inlägg, för jag är trött och vill bara sova. Men eftersom ni har blivit så duktiga på att både läsa och kommentera min blogg och ger mig mycket beröm så bloggar jag för eran skull :D snällt va? :D Fortsätt gärna kommentera och sådär, det gör mig super glad :D

Skolan idag var total kaos. Bestod mest av bråk. Sen måste jag bara säga att Mathilda är jävligt skön asså xd

Efter skolan gick jag och Nadja till Hälsostudion och gick igenom vårat nya tränings schema med våran sån där PT typ. Och fick vårat mat schema med. Såg bra ut tycker jag :D
Sen gick vi hem till mig en stund, käkade och pluggade. Sen åkte vi tillbaka till gymmet och solade och tränade. Sen tittade jag bara på handbollsträningen idag. Jag var helt slut och hade ingen energi i kroppen så jag pallade verkligen inte. När jag kom hem fortsatte jag plugga till kemi provet som jag ska göra imon.

Haha när jag låg i solariumet låg jag i 21 minuter och upprepade "metan etan propan butan pentan osv osv" och struktur formeln för alla molikylerna och shit. Haha så nu är jag värsta smart :D

Nu ska jag hoppa ner i min underbart sköna säng och sova några timmar och ladda för en ny dag imon.
Godnatt gullungar!


Bild från i våras. Tycker det är läckert när solen lyser ner mellan träden, så sitter jag där så sött på en stubbe. HAHAHAHA nej nu börja jag skratta och det va inte ens kul :( GODNATT FÖR FAN :D

sjuuuukt mätt!

Hej på er!
Har precis ätit middag. Åt en halv potatis och en tunn köttbit, och jag är så mätt så det känns som jag ska spricka, det måste vara något fel på mig!
Idag vaknade jag iallafall vid typ 12.30, var helt död verkligen! Men eftersom Ebba skulle komma till mig var det bara att gå upp. Hon kom runt 13.00 tror jag? Eller är jag helt ute och cyklar? ahah what ever hon kom iallafall. Jag sminkade mig och sånt så snackade vi under tiden. Sen ville pappa att vi skulle gå med han in till stan för han skulle köpa en finjacka men kunde inte bestämma vilken, så vi gick med som smakråd. Vilket var rätt meningslöst eftersom han köpte den vi tyckte minst om. Haha. Sen gick jag och Ebba och titta i lite affärer och köpte med oss lite fika hem och tände ljus och gjorde det mysigt och satte på en Beck film och fikade. Jätte mysigt. Jag har nog fan i mig världens bästa vän! Ebba åkte hem vid 16.30 typ och jag satte mig vid datan och snacka med lite kompisar. Så ja, som jag sa, nu har jag precis ätit. Ska snart duscha och sen åka till gymmet och sola solarium. Jag vet, det kanske är smartare att duscha efter man har solat eftersom man luktar konstigt när man har solat, men jag har på något konstigt sätt fått för mig att man sköljer bort lite av färgen då. Haha speciellt jag vet, men det är jag det, jag gör på mitt sätt, det blir nog så bra så :)

Aja dax att hoppa in i duschen och se om jag orkar åka och sola sen. Då går det 120 spänn till. Jag vill sola i 30 minuter och jag solar i dom nya solariumen så då blir det lite dyrare, så då kostar det 90 kronor, sen överlever jag inte om jag inte får min kokoskräm på mig innan jag solar som ger huden fukt och mer färg, så den kostar 20 kronor, haha så ja det går lite pengar. Och jag tänkte sola tre, fyra dagar i rad nu så jag får en riktigt snygg bränna, så vi tippar på 400-500 kronor, men det är det värt :)

Ha det gött :)


Såhär brun ska jag vara om en vecka, haha nej jag vet, jag kommer aldrig lyckas :(
Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på denna bilden var brun jag var när vi var i åhus, för bilden är faktiskt inte redigerad.

Saknar när mitt hår var solblekt!










Herre jesus och gud i himlen va långa naglar jag hade! Och ja, det är mina egna! Fast jag hade iof sparat hela juni och juli xd Så jag kan ju börja spara nu och hoppas på att ha snygga naglar i februari (Y)





Snart är det blekning och nytt löshår som gäller, för mitt löshår är skit kort, folk tror att det är mitt eget hår nu, hahaha så nu är det illa!

Twin dag :D

Hej på er!
Idag har jag varit i Göteborg med Nadja och små shoppat. Gick runt i massa affärer. Nadja köpte julklappar till sin familj och något till sig själv, bland annat en stickad tröja som satt super fint på henne! Jag köpte födelsedagspresenter till Emma och Mathilda :) Tror dom kommer gilla det :D Ni ska få bild på det när dom har fått det, ganska osmart att lägga ut det nu xd Så ni får hålla er till den tionde :)
Jag och Naddie köpte två söta armband som vi delar med varann, våra systerband :) Jag valde en blå och hon en vit. Jag köpte även ett par ur snygga jeans, är sjukt nöjd! Vi var och käkade på donken och så. Det var riktigt tjockt med folk inne i Nordstan och Femman idag. Men det var uppträdande från idol där också så det kanske var därför? Sen tog jag tåget hem. Nadja skulle på Jul på Liseberg med sin familj, jag fick följa med men jag åkte hem istället. När jag kom hem gick vi ner till hemmakväll för att hyra filmer och köpa godis. Då träffade jag Emma Mathilda Lisa Signe och en till av deras kompisar som jag inte vet vad hon heter (a)
Har ätit för en stund sen och fixat tjejernas presenter. Snackar med en kille som vill att jag och Naddie ska komma på fest, men det är i Lindomme så vettefan, tror jag bangar det.
Ska kanske messa Gurri och se om han och någon kompis har lust att hitta på något, känner att jag behöver göra något men jag har ingen lust.

Imon ska jag iallafall träffa min absolut bästa vän, EBBA :D

Ni får lite bilder som är tagna idag och på det jag har köpt :)


Naddie och Friddie :D


Världens finaste tjej!


Jag :)


Naww :')


Våra armband :D


Jeansen :D Fick ändra färgen i bilden lite för orginalbilden gjorde inte rättvisa mot byxornas riktiga nyans.


Och detsamma gäller denna bilden. Enda nackdelen med dessa jeansen är att rumpan blir så platt :(


Jag pimpade presentpåsarna lite, tyckte dom var lite tråkiga först, nu blev dom ju rätt söta, så nu ska jag lägga i presenterna :D
Tyckte det var roligt att fixa dom. När jag var yngre älskade jag scrapbooking och höll typ alltid på med det, så nu när jag scrapbookade lite så väckte det lite minnen :)

Ännu ett test!

Testet med annorlunda frågor!

Vilken är din favoritfärg på nagellack?
Jag gillar rosa färger, gärna ljusa :)
Vad tänker du när jag säger "killar"? Haha magrutor, läckra hunkar typ.
Tycker du det är jobbigt att träffa killar? Absolut inte, kan tycka det är skönare ibland att vara med killar för dom gör inte en så stor grej av små saker som tjejer kan göra, haha tjejer kan ju fan börja tjaffsa om vad som helst. Killar är lite mer chill typ.
Favorit godis? Lakrits tror jag, eller choklad. Haha choklad om man har mens xd
Favorit glass? Polka och saltlakrits, i kulglass då.
Har du bra självförtroende? I vissa lägen. Jag försöker vara nöjd och säker med mig själv, jag är jag och det kan ingen ta ifrån mig. Finns ingen som är precis som jag.
Vad tycker du om players? Kör upp något och rotera
Vem är din bästa tjejkompis? Ebba!
Vem är din bästa killkompis? William och Hampus
Vem är din förebild? Min mormor
Hur ser den perfekta killen ut i dina ögon? Riktigt ljus blond eller mörk brunt hår, muskulös, lång, solbränd, ett charmigt leende, vackra ögon, stylat hår, ganska stora läppar (inte gott att pussa pytte ytte läppar ju) och ah, han ska ha glimten i ögat, han ska kunna charma mig. Så ska han vara snäll, omtänksam, alltid finnas där för mig och bry sig, ha ett intresse, tycka om att hitta på saker och vara social, kunna skratta med mig och bjuda på sig själv, gillar killar som vågar vara sig själva och skojar och sånt där, sen ska han vara uttåtriktad och inte vara så blyg :)
Vad hade du valt, en skit läcker kille som är jätte egoistisk och elak eller en halvdan snygg kille som är helt underbar och omtänksam? En halvdan snygg kille som är helt underbar och omtänksam, utan minsta tvekan!
Har du gjort något du ångrar? Ja, det har jag väl gjort, men man lär sig av sina misstag.
Har du haft ett förhållande du önska aldrig hade funnits? hahahaha skojar du eller, JA! fast det var ganska längesen nu :)
Dömmer du lätt folk? Jag måste tyvärr svara ja på den frågan, det gör jag...
Säg 3 människor som har funnits vid din sida i vått och torrt det senaste året och alltid hjälpt och stöttat dig? Helt klart William, vi har ju gått igenom rätt mycket tillsammans! Ebba och Nadja!
Vilket datum kommer du alltid minnas, som har gjort dig riktigt lycklig? 1/2-2010
Har du lätt att bli kär? Nej verkligen inte, kan vara både bra och dåligt. Jobbigt ibland, men rätt skönt att man inte går och blir kär i allt och alla. Det kan ta typ flera månader innan jag blir riktigt kär i någon.
Är du oskuld? Nej
Viker du ofta ut dig? Haha nej det tycker jag inte.
Vilka aktiviteter har du gått i? Haha oj det är ganska många, balett, dansmix, friskis och svettis, fotboll, cross, scouter, simning och handboll då. Hhaha jag vet att det är mer, men kan inte minnas, tror jag har gått i något man slåss i med xd HAHHAHAHA
Vad önska du att du kunde göra som du inte kan idag? Sjunga, eller gå ner i splitt och spagat :D
Är du kåt nu? Haha va är detta för fråga? nej det är jag inte ;)






Dagens outfit ;)



Baslinne; MQ
Väst; H&M
Skärp; Sisters
Halsband; Lindex
Jeans shorts; Gina Tricot
Knästrumpor; Klädkällaren

Jag saknar min twin!

Blir så glad med dig Nadja och har alltid stört kul, och jag är jätte glad att du mår bra och allt sånt nu! Love you!












HAHHAHAH så typiskt mig, Nadja är jätte fokuserad typ och jag står och garvar xd


Omen asså näää mina läppar ser inte ut som en ank käft :)


Bränd?







Hjärtat jag hade inte klarat mig utan dig, du finns alltid där, har alltid sjukt kul med dig, vi kan inte göra något utan att skratta. Hoppas vi träffas imon så ska vi göra massa bus. Älskar dig tvilling <3<3

Trött och arg.

Godmorgon.
Kan ju likaväl säga det, jag har varit hos polisen nu på morgonen och dom har lagt ner mitt ärende. Så nu är jag lite, eller ah ganska mycket förbannad. + Att jag är skit trött, blir inte förvånad om jag somnar nu när jag skriver. Jag ska till skolan om en stund när jag har lugnat ner mig och mår lite bättre. Ligger just nu i sängen och gosar med min hund Leo :)

Btw, idag har jag sett dom två snyggaste killarna i hela mitt liv, tror jag! Jo det måste vara så, jag är kräsen och tycker inte många är snygga, men woooow dessa killar var riktigt läckra!


Stört snygg!


Han har värsta heta blicken :O

Detta är Frida style!

Tröttis Frida!

Hej på er!
Åh shit här har vi mensvärk kan jag lova, haha bara så ni vet tänkte jag ;)
Idag har jag varit med Emma och Mathilda :)
Vi gick hem till mig först och hämtade mina skor så gick vi och lämna in dom hos skomakaren så han ska klacka om dom. Laga den ena klacken med som var helt sönder skrapad. Vi tittade lite i affärer och sen gick vi hem till mig och satte på någon skräck film som inte alls var läskig förutom när Mathilda rycker i mig och skriker, hahah då blev jag rädd. Men den var inte bra så vi stängde av den. Åt pannkakor och sen åkte vi och gymmade. Gick riktigt bra. Det var ju första gången dom gymmade och jag tyckte dom var duktiga :D Vi slutade med att köra en maskin som är så jävla jobbig, haha sen var vi lagom gött trötta.
Mathildas tränare ringde sen när vi var påväg hem till mig och sa att hon fick spela. Så vi vände och gick till Nolhaga. Träffade Sebastian en kortis som tränade innan (a) Sen satt jag och Emma och tittade på matchen. I halvlek skulle vi gå ut till kiosken men då var den stängd, så jag fick inte min coca cola, lagom surt :(
Hemsjö vann iallafall matchen mot Alingsås. Det var ganska jämt hela matchen, men dom drog ifrån lite i slutet. Men jag tyckte båda lagen gjorde riktigt bra ifrån sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova för jag ska på ett möte klockan 8 imonbitti. Sen efter skolan ska Sebastian med mig hem, mys, längtar (a)

Tack Emma och Mathilda för en kanon dag och godnatt på er allihopa! :)


Jag vill också spela :(

Kan någon arab översätta detta åt mig?

sen nesin aq öle ya :)) senn çıktıgın amı sikem :)) add me please

Det var en kille som skrev på facebook, och han tror på fullaste allvar att jag ska fatta det när han ser att jag inte kommer från pakistan eller?

Aja godmorgon på er iallafall!
Jag ska till skolan lite senare idag när min mage inte gör lika ont.
Sen efter skolan ska jag ju vara med Mathilda och Emma. Det ska bli jätte roligt! :D
Klicka på deras namn så kommer ni till deras bloggar :)

Haha nu ska jag fortsätta titta på Mr.Bean som förövrigt är jävligt skön.
Ha en bra dag så hörs vi troligen ikväll! :D

Haha hittade min gamla bloggheader. Såhär såg alltså min blogg ut för ett år sen, snygg eller? xd


Med ett leende på läpparna...

Jag är riktigt glad nu, inte lycklig, men glad!
För det första mår jag bra över att veta att Nadja är lycklig. Min twin ♥
Det går uppåt för mig på kärleksfronten.
Jag har helt underbara vänner. Speciellt, Ebba, Mathilda, Nadja, William, Sofia, Hanna och Linnea v. Ni är guldvärda sötnosar!
Så ja nu vet ni det. Jag är glad. Tänkte berätta det för jag skriver ju annars bara om hur dålig jag mår och blabla så då kanske det var kul att få läsa något positivt också, så tänkte jag xD

Imon efter skolan ska jag vara med dom fantastiska tvillingarna Emma och Mathilda. Vi ska väl typ, busa, laga mat, käcka oss ännu mer, gymma och titta på en handbollsmatch. Låter som att morgon dagen också blir bra alltså! ♥

Godnatt ♥


Hittade en bild från i våras som jag ändrade färgskalan på lite bara. Väldigt naturell bild förövrigt. Ni är ju vana att jag posar sönder bilder typ, haha nä men ni fattar, så denna är rätt neutral. Härligt med vår och vitsippor.



1 december :)

Hej på er!
Jag är hemma idag av olika anledningar, inget jag tänker skriva här.
Idag fyller min kusin Linnea år. Jag tror hon fyller 9, eller är det 8? Nej vad hemsk jag känner mig! Borde ju veta det. Men något där är det iallafall. Sen ska jag inte göra något annat, möjligtvis plugga.

Igår bloggade jag inte, men Nadja bjöd ju på ett kort gulligt inlägg sådär ;)
Hahaha gud vad söta vi var igår asså. Likadan sminkning, samma träningskläder och båda hade en inbakad fläta och två flätor på sidorna. Hahaha när vi satt inne på gymmet och tränade benen, så kommer de två killar som kanske var 18 år, dom var också väldigt lika, hahaha så tittade dom på oss och flinade, och vi gjorde detsamma för dom också var så lika. Och båda hade blåa tröjor, svarta shorts och vita skor. HAHAH.
Idag har jag träningsvärk i armarna och magen, jag och Nadja körde rätt hårt igår på gymmet. Haha jag gick ut till Jimmie sen på gymmet och ba, "ska de verkligen pumpa och vibrera i musklerna" haha han ba "Nej då har du kört för hårt, det har jag med för jag skakar med" så visa han sin arm så darra han lika mycket som jag. Haha fail. Sen träffade jag och Nadja två killkompisar. Dom satte på musik i bilen så stod jag och Najda och hade lite kul typ. Sen på träningen märkte man att Pottan var tillbaka. Vi fick en lite jobbigare uppvärmning. Skulle köra stafett så skulle man vara tre och tre. Så jag var med Helena och Nadja. Så skulle två stycken springa och bära över den tredje över plan. Så börjar jag och Nadja att bära Helena. Vi leder och när vi kommer till halva plan stannar Nadja och släpper ner Helena och alla andra springer om oss och vi ba "VAD GÖR DU?" Nadja ba, "AHHHHA jag trodde man bara skulle till halva planen" haha så vi kom näst sist :( Jag ville vinna...
Sen var träningen inriktad mycket på målvakterna och vi andra tränade mycket spännts. Vi skulle skjuta och hoppa så högt vi bara kunde och ta i allt vi hade. Det gick hyfsat bra, och jag ska tro på det Jimmie sa till mig iallafall, haha. Träningen var rätt kul förutom att jag blev riktigt förbannad på slutet.

Aja ska gå och ta ipren nu. Vi hörs kanske senare. Ha en fortsatt bra dag :)


Nadja är en underbar vän! Älskar dig gumman! <3

RSS 2.0