äckligt höstväder eller?

Hello readers!
Har nyss kommit hem från några ärenden. Först var jag hos polisen och gjorde en stöldanmällan utav min plånbok, hoppade faktiskt över att anmälla min tandborste, haha! Sen gick vi till banken och beställde ett nytt bankkort. Mamma ska ringa något försäkringsbolag eller vad det va och se om jag kan få någon ersättning för alla saker som blev stulna. Sammanlagt var det ju tusenlappar som försvann, riktigt tråkigt.

Nu ligger jag i min nya goa soffa och tittar på film, och det ska jag fortsätta med! Ska dra till Nadja om en stund och se hur hon mår efter operationen så jag får vila lite nu först, puss!




hos dig är jag stark

Hej på er!
Börjar verkligen tappa suget för att blogga. Men jag har ju hållt igång i snart två år så det skulle kännas konstigt att sluta. Vi försöker ett tag till, så lätt ger jag inte upp.

Idag har jag iallafall varit på a lags match med Nadja. Där träffade vi Andreas och Mikael som var lika störda som vanligt. Haha nej men riktigt goa killar. Efter matchen gick jag och Naddie hem till mig och åt en jätte god och mysig middag och sen hyrde vi en skräckis och laddade upp med lite gott. Standard söndag!

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, vi hörs!


Ciao Ciao!

Kom nyss hem ifrån en dag med Nadja och Samuel. Nadjas syster Ida hade halloween fest så vi skrämde dom på en spökrunda, skit roligt. Jag va The grudge :D Har ätit gott och tittat på film och tagit det lugnt! Härligt.

Eftersom jag inte har bloggat om igår så tänker jag göra det nu!

Började med att jag och Nadja gjorde iordning oss till vampyrer. Har aldrig kännt mig så ful, haha! Jag tyckte att jag började bli blek, men efter att jag hade målat ansiktet, halsen och bröstet vitt så fattade jag att jag egentligen inte var så likblek som jag kände mig. Att vara blek är verkligen inte min grej. Finns dom som tycker det passar på vissa att vara bleka, men ska jag vara ärlig så tror jag bara att det är en lögn, det är fult att vara blek, enligt mig.
Tog tåget ner till Göteborg och mötte Samuel, Robin och Frida. Aldrig träffat Frida innan men gosh vilken härlig tjej, super trevlig! Vi tog bussen ut till Backa med massa annat folk som skulle på samma fest. När vi kom fram blev vi tveksamma till att gå in eftersom det såg ut som värsta pundarlokalen, men vi gick in ändå. Vilket jag fick ångra senare. Inget vidare bra drag då folk för det mesta bara satt och söp och rökte, och det är inte riktigt min grej, men jag vet ju att det är så dom flesta festar. Vi höll oss för det mesta på dansgolvet iallafall! Tyckte det var en tråkig fest och det var mest bara tjejer där. Och dom killarna som fanns var blattar. Förstå mig rätt, menar inget dumt, men utländska killar har aldrig fallit mig i smaken! Så jag åkte hem vid 1 tiden. Och när jag ska gå så märker jag att min plånbok och tandborste är stulna. Tandborsten, okej, den skiter jag i. Men plånboken!?! Fattiga tattar jävlar, gå och dö. Om du som tog mina saker läser detta så kan du kommentera anonymt om det är så att du skäms, för det bör du göra. Så kan vi fixa att sett så jag får tillbaka mina saker, okej? Är man så jävla fattig så ska man inte ens vara ute och festa, då ska man jobba och fixa en laglig ekonomi. Svinig stil att sno!

När vi var påväg hem så körde en bil på en älg och jag började lipa för det såg hemskt ut när älgen flög upp i luften och det sprutade blod. Haha kände bara fml ett tag under kvällen. Men så såg jag ett stjärnfall så jag fick önska mig något bra iallafall! Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem och sen la jag mig.

Nu ska jag titta på film, vi hörs!


Lika tjejiga som lltid

Lika tjejiga som lltid


SMS-inlägg

mms_img51544 (MMS)


Hahaha hatar mitt liv eller?

mms_img51543 (MMS)

Hahaha hatar mitt liv eller?


Vi tycker att emo stilen är lite mer inne ...

mms_img51542 (MMS)

Vi tycker att emo stilen är lite mer inne nu så vi kör på de


VÄRDELÖS KVÄLL...

... därför jag är hemma så tidigt. Så lägga mig och tycka synd om mig själv och sen sova. Varför jag ska tycka synd om mig själv får ni veta imon. GODNATT!


Foto; Moa och Linnea!

Nu kör vi!

mms_img48733 (MMS)

Nu kör vi!


Kommer inte hinna blogga!

Är hemma hos Nadja nu och vi fixar oss. Ska åka ner till Göteborg om en stund och möta upp några kompisar och sen blir det fest! Så vi får höras imon, puss!

Godnatt världen



Ful min såg jag nu när jag laddade upp den, haha orkar inte bry mig. Linnea eller Moa som har fotat!

Kan ett mirakel hända så jag blir blond ig...

mms_img43730 (MMS)

Kan ett mirakel hända så jag blir blond igen?!


Bringing back what I thought was gone


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt




i don´t think you ready for my drama

Hej på er allihopa!
Igår var det bara väldigt korta inlägg i bloggen. Men jag var iallafall på möte med skolan igår. Och jag kommer bli 30% sjukskriven, så dom kommer alltså plocka bort två ämnen från mitt schema, och det blev Historia och Naturkunskap. Rätt soft eftersom det är mycket plugg i dom ämnena. Jag kommer ha sovmorgon mer eftersom jag mår sämst på morgonen med magen och ångesten. Så detta ska nog bli bra! Men jag kommer ju inte gå ut med en full examen. Antingen kommer jag lägga in dom kurserna i tvåan så jag har betyg i dom eftersom dom annars plockas bort i tvåan, eller så tar jag studenten som alla andra men går ett fjärde år på gymnasiet och pluggar bara dom ämnena jag har valt bort nu. Tror detta blir bra för mig, för att jag ska må så bra som möjligt!

Är skit taggad inför helgen också! Blir mycket festande och det blir som bestämt. Ska iallafall bli skit kul.

Nu ska jag städa lite i mitt rum, får ny soffa i helgen och ska snart göra om i mitt rum med ny tapet osv!


Gissa vad jag ska va på Halloween då? ;)


Klaga inte på redigeringen, det var svårt!

Handbolls match nästa!





Ser ni något annorlunda med mitt utseende? ;) Den som svarar rätt får en länk! haha

Chillar med lite glass!


Glädjerus!

Hej på er allihopa!
Har varit en lång dag idag. Började dagen på gymmet, var inte med och tränade för jag hade riktigt osköna smärtor i magen imorse som har hållt i sig hela dagen, gör fortfarande piss ont! Så jag och Jasmine stod och fixade oss. Sen satt vi och pratade riktigt tjejsnack med Felicia, alltså killar och sånt ;)

Skolkort sedan, det blev förjävligt. Haha fick ryck på mitt enskilda foto som blev jätte fult. Såg ut som ett skelögt fetto!

Slutade typ halv 12 och gick in till stan med Jasmine, Angelica, Tove, Erica, Alexandra och Ayshe (FÖRLÅT ATT JAG INTE KAN STAVA DITT NAMN!!!). Vi tittade på lite grejer inför halloween. Sen skulle vi ta oss till Järntorget för dom finaste tjejerna skulle hjälpa mig att hitta dit med spårvagn. Haha kanske inte var så mycket till hjälp? Vi bytte spårvagnar och bussar hit och dit, åkte fel och vimsade runt. Haha tog säkert 1 timma för oss att komma fram!

Väl framme så sa jag hejdå till vännerna och gick till min terapuet. Pratade en timma och sen gick ju ut och mötte Nadja vid spårvagnen. Vi åkte hem till Samuel och var med han och Robin. Har tittat på tv, pratat och bara haft det mysigt. Alla var ju rätt trötta efter skoldagen.

Vid 8 åkte jag och Nadja hem och när jag kom hem mötte jag Saga och pratade lite. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn och är glad, hihi. Har en skön känsla i kroppen! Love it.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova!
Puss



SKJUT MIG

Gaaah va trött jag är! Vem har ens kommit på denna plåga med att börja skola/jobb så tidigt!? Hatar det. Har försovit mig, som vanligt. Vaknar ju inte eftersom jag inte hör när väckarklockan ringer, hör knappt när någon pratar med mig heller, sover så djupt. Det är verkligen ett helvete att väcka mig på morgonen!

Har iallafall skolfoto idag så man får ju änna piffa till sig lite. Haha skoja, ska inte fixa mig mer än vanligt.
Efter skolan ska jag till terapueten, ska bli riktigt skönt att få komma dit och prata. Mår så bra efter jag har varit där, blir liksom egoboostad och målinriktad.

Nu ska jag göra mig klar.
Ha en bra dag, puss!








Tagga lagfoto

mms_img38946 (MMS)

Tagga lagfoto


Watching the stars

mms_img38945 (MMS)

Watching the stars


Margareta mormor Pettersson ♥

Mormor, jag saknar dig!

Blickar tillbaka. Jag kommer ihåg tryggheten du gav mig när ångesten föll över mig. Hur du höll om mig och klappade mig i pannan. Hur du tittade mig i ögonen och lovade att allt skulle bli bra. Du var så säker på vad du sa, på vad du gjorde. Din säkerhet gjorde mig trygg. Jag litade på dig, du svek aldrig.

Jag var så liten när allt började. Att min mormor åkte in och ut på sjukhus var normalt. Gjorde inte allas mormor det? Det var så jag såg det. Att ha en cancer fri mormor existerade intei mitt liv. Även om det var allt jag någonsin kunde önska mig, så kunde jag aldrig omvandla mina fantasier till verklighet.

Du var så stark, så tapper. Fast du var så sjuk, så bet du ihop för att du ville visa hur mycket du uppskattade alla dina barn och barnbarn. Mormor, min förebild, hjälte och ängel. Du var den som aldrig lämnade min sida. Att släppa min hand och låta mig vandra igenom en storm själv, det fanns inte. Att aggera försvarsmur för mig, det var så naturligt för dig. Du är så bra, så bäst.

Jag kommer aldrig glömma sommardagen då jag insåg hur hopplöst fallet faktiskt var. Att du var sjuk, det var jag väl medveten om. Vissa perioder var lättare för dig, andra svårare. Men efter dagen du berättade om att du skulle opereras kommande dag, då slocknade min låga. Jag ville bara lägga mig ner på ängen där vi stod och plockade blommar, skrika efter hjälp och hoppas på att någon skulle höra mina desperata rop. Jag ville så mycket. Varje natt bad jag till gud, bad att du skulle bli frisk. Varje morgon ringde jag dig och frågade dig om du skulle dö, om det kändes som du skulle dö. Vilken fråga.

Men dagen jag i 10 år hade oroat mig för, den kom. Dagen innan skolavslutningen. Jag skulle sluta femman. Mamma kom upp till mig och Casper på morgonen och sa att du somnat in. Jag ser min lillebror helt hysterisk, mamma tröstar honom samtidigt som hon kämpar för att svälja gråten. Hur skulle jag reagera? Hur reagerar man när man några sekunder tidigare fått veta att sin bästa vän och andra halva... inte finns? Död, döden. Jag är än idag arg på mig själv att jag började skratta. Jag skrattade så hysteriskt. Casper började gråta mer för att jag skrattade. Mitt sätt att reagera, i dom flesta jobbiga situationer. Skratt. Men mitt uppe i min skrattattack fattade jag vad som hade hänt, förstod vad orden hade för betydelse, då slutade jag skratta, och tårarna kom.

Att säga hejdå, det var nog det svåraste jag gjort i hela mitt liv. När jag kom in på sjukhuset. Träffade morfar, Annelie och Fredrik, ser hur sorgen rinner över. Jag visste att alla var oroliga för hur jag skulle ta allt. Speciellt morfar. Dom trodde att jag skulle flippa ur totalt, förlora kontrollen. Men konstigt nog kände jag styrka i all sorg. Jag ville leva vidare för min älskade vän.

I rummet där du låg med det vita sjukhus nattlinnet, tända ljus och händerna korsade över magen. Ena ögat var öppet. Jag minns att jag blev rädd. Ensam i rummet med en tom kropp, låg jag över dig på sängen och grät. Tanken av att det var sista gången jag fick se dig, känna på dig, känna din doft och få vila i din famn, den tanken var plågsam. Hade livet gått under? Eller var detta början på ett liv utan en ständig oro? Det låter dumt, jag vill slå mig själv när jag säger så, men sanningen svider ibland. Oron var konstant.

Hade jag kunnat, så hade jag utrotat cancern. Jag önskar ingen människa smärtan som min mormor gick igenom. Cancer är djävulen.

Jag saknar henne så, det gör ont. Jag är glad att jag tror på liv efter döden. Jag vet att hon väntar på mig, det lovade hon. Du har fortfarande den största platsen i mitt hjärta, min hjälte. Min förebild. Du visade mig att man kommer riktigt långt med bara viljan! Jag ska vara stark för dig och för mig själv! Finaste mormor, jag älskar dig!


Honung och mandel doft.

Kom precis ut ur duschen och har satt mig i sängen för att koppla av lite. Skönt. Har varit upptagen hela helgen känns det som. Har nästan inte varit ensam och det är ju då jag bloggar, så därför har det blivit som det har blivit. Har haft en go helg med härliga vänner. Spelade ju match mot Tibro i fredags kväll också. Har bara en sak att säga om den matchen, KAOS! Hahah länge sen jag var så jävla förbannad på en match. Trodde jag skulle slita av en spelare hennes glasögon och trampa sönder dom! Hon petade mig i ögonen, drog mig i huvet och knäckte tre fingrar på mig och skulle dra i mig hela tiden. Så tillslut fick jag nog, så jag sprang efter henne och drog ner henne i golvet, hahaha bra gjort.

Nu måste jag fortsätta med min svenska powerpoint, suger rätt hårt osv. Vi hörs imon om inte senare. Puss!




Paus från plugget. Fika med familjen och v...

mms_img16106 (MMS)

Paus från plugget. Fika med familjen och vänner:-)


Inte lika glad och käck? Mer allvar? Si!


Söndag!

Hej på er!
Hur tycker ni att min uppdatering har varit i helgen då, bra eller?
Har haft fullt upp, därför har jag inte suttit vid datan så mycket. Men idag har jag iallafall varit på kalas hos min farbror. Snart kommer Nadja hit så ska vi åka till Göteborg och träffa Samuel och Robin! Gött! Hörs senare, puss...






Möter min räddsla. Jag rör er katt! För er...

mms_img36122 (MMS)

Möter min räddsla. Jag rör er katt! För er som inte vet så är jag dödsrädd för katter!


Kan inte sova!!

mms_img36121 (MMS)

Kan inte sova!!


helt slut...

... bloggar imon!






Kommer inte blogga mer idag...

... är arg och ledsen. Ska ta fram min skrivbok och skriva av mig. Förut gjorde jag alltid det här i bloggen. Men jag har slutat med det pga jag fick så mycket skit för det. Ärligt talat, alla människor är dumma i huvet, falska och tar åt sig utav allt, inklusive mig själv. Och säg inte emot, för det är så. Alla gör saker man ångrar, berättat en hemlighet man lovat att hålla, snackar skit, går bakom någons rygg och ja, alla människor sätter sig själva i första sits. Det gör jag med. Det är ju självklart. Men det kan vara ett stört val också. Och min åsikt är att alla människor är psykfall. Haha förså mig rätt!
Hahahaha nu börjar jag ju skriva av mig här ändå, det var ju det jag inte skulle göra! Får sluta nu.

Tyck vad ni vill om det jag skrev. Vill ni kommentera något dumt om mig, fine gör det om det gör er till bättre människor. Vad jag själv tror så tror jag inte att du blir något bättre alls faktiskt, snarare motsattsen. Genom att sänka någon annan sänker man sig själv, för man tappar lite av sin värdighet genom att trycka ner en annan människa...

Sov gott!






Make love not war

Lyssnade precis på Ken rings låt "låter för barnen" och blev väldigt rörd. Ska inte försöka förklara med mina ord, lyssna själva på texten så lär ni förstå!



Videon är hemsk. Tårar i ögonen. Tänk att det är så många människors verklighet. Någonstans i världen pågår något liknande just nu. Och jag sitter och tittar på denna videon ur min mac, lyssnar på musiken i bra högtalare, har värme i mitt rum, nya kläder och sitter och äter. Jag tror inte jag fattar hur bra jag egentligen har det. Jag vill önskar jag kunde göra förändring. Vill resa och hjälpa så mycket folk jag kan. Men hur? Jag har faktiskt ingen aning om hur. Snälla, ge oss fred i världen!














Onsdag - Torsdag

Hallå!
Igår blev det ju inte så bra uppdatering med text, så jag tänker berätta lite kort om vad jag gjorde igår!

Hade sovmorgon och pappa körde mig till skolan så jag slapp ta tåget, väldigt skönt. Hade två lektioner igår bara, hälsopedagogik (Lärande och utveckling, kan aldrig skilja på dom två) och sen svenska. Efter skolan tog vi spårvagnen till centralen och mötte upp Robin och John. Vi tog tåget till Alingsås och gick ut och käkade thai, gött! Sedan gick vi hem till mig och såg på en skräckfilm och myste. När filmen var slut åkte dom hem och jag och Jasmine färgade hennes hår. Blev bra, är nöjd med min insatts och Jasmine blev snyggare än vanligt!
Hahaha när vi käkade, vafan gör bruden? Hon trycker upp en macka med majonäs, fiskpinnar, potatismos och ost upp i ansiktet på mig, och då putter ju jag undan den av ren reflex, så hon tappar macka och jag har majonäs i hela löshåret. HAHAH tack som fan Jasmine! Det luktar gott... Ska tvätta det! Haha men okej, det var faktiskt hämnd, jag tryckte faktiskt upp den i hennes ansikte först när hon skulle äta så det var väl rätt åt mig (a)
Skype lite med våra älsklingar och sen la vi oss och tittade på The house bunny. Älskar den filmen!

Idag åkte Jasmine hem tidigt för hon skulle göra några saker i stan. Vi är ju lediga idag så jag sov länge. Sen gick jag ut och åt lunch med mamma på Stures och sen åkte vi och handlade. Köpte även en tröja i stan innan. Älskar den!
Nu ska jag städa mitt rum lite. På något konstigt sätt blir det alltid mycket stökigare när det har varit killar här. Haha dom stökar bara ner för mig. Från och med nu är endast tjejer välkomna!

Bilder på tröjan!






Färgar Jasmines hår!


NAW








schoool

Hej på er!
Sitter nu på svenska lektionen. Slutar klockan 1, och då ska jag och Jasmine möta Robin och Philip och åka in till Alingsås. Får se vad vi hittar på!
Jasmine sover hos mig idag också, mys!

Vi hörs senare , puss








Jasmine är i månad 9
Frida är i månad 3

Åh, Godmorgon!

Är ni pigga kvart i åtta på morgonen eller? Det är jag, eller? Nej nej nej jag är död. Morgonen är verkligen inte min tid på dygnet. Varför ska den finnas ens? Fast någon gång måste den ju komma för att man ska vakna och allt det där. Men det är lika jobbigt varje gång. Jag hör inte mina väckarklockor, jag hör ingenting när jag sover för jag sover så hårt. Så det slutar nästan alltid med bråk, att pappa eller pappa sitter på sängkanten och skriker på mig för att jag ens ska höra dom. Haha helt otroligt att jag kan sova vidare när någon sitter bredvid mig och skriker!

Nu ska jag gå upp och göra mig iordning. Börjar halv 10 idag, gött. See ya in school bitches :*



Inlägget skulle dock upp för typ två tommar sen!

Frusen flicka...

Hej allihopa!
Har ni det bra i höst vädret? Rätt skönt med regn, mörker och blåst va? Förstår mig verkligen inte på dom som gillar hösten, och absolut inte vintern. Men som sagt, alla tycker ju olika, och det är väl tur det!

Jag sitter iallafall med en tjock stickad tröja och lyssnar på lugn musik, jag som egentligen hatar ballader. Ska nog tända i min kakelugn också så det blir lite varmt och ett plus är ju att det luktar så gott när man eldar! Måste också städa mitt rum.

Var hos min terapuet förut också. Kändes jätte bra. Känns som att det går framåt. Har även fått hemuppgift. Aldrig slipper man dom jävla läxorna! haha.

Nej nu måste jag göra någon nytta! Puss!


Right now!

Lyssnar sönder :
Randy Crawford – Almaz
Ulrik Munther – Kill For Lies


(update, fattar inte varför länkarna blir vita? under där det står lyssnar sönder finns det iallafall två låtar, ni kan klicka på dom fast dom inte syns!)

Drömkropp, och mitt mål!








V Ä N S K A P
















Mörbulltad!

Kom hem från träningen för en liten stund sen. Rolig träning och det gick bra förutom att jag skadade vänster axel och skullderblad. Mycket skönt. Och smällen jag fick i svanskotan i lördags kände jag också av. Haha så jag har ont lite här och där just nu! Men jag ska inte klaga, jag har det bra, tänk på barnen som svälter.

Ska hoppa in i duschen nu och fräsha till mig!

Funderar även på att dygna så jag inte kan försova mig imon. Bra eller mindre bra? Lär ju va väldigt trött iallafall men dagen är kort. Får suga lite på den karamellen!



mini bloggish

Hej!
Sitter i soffan med Saga nu och tittar på tv. Vi ska gå ut lite och sen dra till handbollsträningen. Gött!

Har funderat mycket på detta med skolan och tror jag har kommit fram till ett beslut. Inte vad jag egentligen vill och jag vet att jag kommer tycka det är skit jobbigt att lämna klassen. Men det är så det får bli, troligen! Berättar mer senare! Puss


some girls act like bitches so they won´t get hurt...

some girls are bitches, because they got hurt!



Mår bäst när jag har saker att se fram emot!

  • Imon ska jag få träffa alla goa vänner och sen träna handboll! Looove!
  • På tisdag ska jag tillbaka till min terapuet och det ser jag verkligen fram emot! Kände mig så mycket starkare sist jag hade varit där och uppskattar verkligen hjälpen jag får. Hon hjälper till att bygga upp mig igen. Och för första gången så känner jag att det finns ett hopp om att allt kommer bli bra igen! Men någon som inte mår bra av det är plånboken! Men mamma är så snäll så hon tycker det är värt det! Men det känns ju givet att man sätter sitt barns hälsa i första hand?
  • Onsdag, hihi ja, då ska jag träffa en snygging! Han tar ledigt från skolan för att träffa mig när jag har slutat, how cute?:D
  • På fredag har jag handbollsmatch! Dock i Tibro vilket är långt åt helvete, men en jag är taggad som fan!
  • Halloween! Älskar den högtiden! Gillar spänningen. Och att man klär ut sig är ju skit kul! Vi ska fira Nadjas födelsedag på en halloween fest, kommer bli grymt! Vet vad jag ska vara, men det är en hemlighet för er ett tag till ;)
  • Ser också fram mot en rolig fotografering! Hihi kommer bli lite annorlunda mot det som brukar vara!

Fotograf: Moa Johansson

Äntligen uppdatering!

Hej!
Nu tänkte jag berätta om vad jag gjorde igår!
Började med att jag försov mig, som vanligt! Sprang in i duschen och gjorde iordning mig lite snabbt, haha ljug osv.
Moa och Linnea kom till mig så gick vi ut och fotograferade! Tanken var att båda två skulle fotat mig i lite olika vinklar, men Moas kamera ville inte sammarbeta med henne så det blev bara med Linneas kamera! Vi hade riktigt bra väder för att fota, så det var ju grymt! Tog mycket porträtt bilder på mig, några kompis bilder på mig och Linnea och några syskon bilder på mig och Casper!

När vi hade fotat klart gick vi in till stan en sväng och sen drog Moa! Både Moa och Linnea gjorde ett bra jobb med kameran, duktiga och jätte goa tjejer!

Jag och Linnea gick hem till mig, åt lite och sen gick vi ut och tog en kvällsfika och pratade massor. Standard ämnet med Linnea är killarkillarkillar. Haha så jävla härligt! Efter fikan gick vi och hyrde en film! Insidiuos blev det! Riktigt bra skräckfilm. Tycker oftast att skräckfilmerna inte brukar vara läskiga, men denna var riktigt bra enligt mig!

Senare fick vi ett kort besök utav Malin och när hon gick så kom Andreas och hans kompis Simon hit en stund. Haha tack så jävla mycket för min skadade svanskota, jätte gulligt verkligen! När dom gick så skype jag och Linnea med lite gött folk!

Idag chillade vi jätte mycket, Linnea åkte hem rätt tidigt och sen kom morfar och Fredrik hit med en hundvalp! goooos! Ni får se den sen! :D Nadja kom hit så tittade vi på film och myste. Sen tog vi en promenad och pratade om massa nödvändiga saker, riktigt skönt att få prata med henne!

Tack till alla goa vänner osm har gjort min helg. Ni är bäst! :D


Moa eller Linnea som är fotograf!

Min kväll!

Jag är med Linnea och kommer inte uppdatera! Tror jag inte iallafall!


Köttskaft Frida!

Hahaha asså det är nog dags för mig att dra mot sängen snart! Har suttit i skype i 3 timmar och snackat med en jätte go kille! Riktigt härlig vän det där, ta åt dig! ;)
Hahahahhahahaha och nyss ringde min telefon men det var okänt så jag visste ju inte vem det var. Men jag tog förgivet att det var ett ex till mig för jag hade pratat med han precis innan om att träffas osv. Hahaha så jag börjar prata med han och fattar inte att det är han jag pratar med. Hahahah så sen när jag ba "det låter inte som du" och då börjar han ba, gissa vem det är osv. Hahahha sen så fattar jag att det är Jesper som har ringt mig! HAHAH trodde jag skulle dö av skratt. Det är så jävla typiskt mig så det är inte klokt!

Börjar kanske bli trött? Nog dags att sova nu.

Imon ska jag bli fotograferad utav Moa och Linnea. Ska blir riktigt roligt!

Vi hörs imon, godnatt!




avlider!


mina vänner är inte som dina vänner!

Nu ska jag ut och möta Saga och sedan Nadja. Världens bästa vänner har jag ju!
Vi ska hem en sväng till Andreas där Sagas pojkvän är och Andreas bror tror jag? Får se vad som händer för mig senare då mina tjejer ska vara med deras killar, BUHU :'(


Sol, musik och promenad.

Godmorgon!
Har precis varit ute på en power walk med hunden. Skönt med solen! Har precis kommit in nu och tittar på Top model. Ska fixa något att äta också, vi hörs senare!

Puss




♥ godnatt sötnosar ♥







Bilderna är oredigerade, därför ganska trist ljus och allt.
Slutat med foundation också, duktigt va!? Haha blir bara på speciella tillfällen nu! :)

NRJ


HAHAH skit ful bild










tusen tankar noll svar

Hej mina läsare! Hoppas allt är bra med er idag.

Min dag har än så länge gått ut på att tänka, tänka och återigen tänka. Jag vet inte hur jag ska göra med skolan. Om jag ska fortsätta, vilket jag helst vill, men det funkar inte riktigt. Varför vill jag inte ta på bloggen. Ett alternativ är att byta till en bas linje på Alströmmer så jag har nära till skolan, men jag vill verkligen inte börja där. Jag vill inte att någon tar detta personligt för det är inte riktat mot någon speciell, men jag gillar inte attityden som allmänheten har i Alingsås. Ett drygt samhälle enligt mig. Men alla tycker olika! Mamma pratade något om att ta ett sabbat år eller va det hette? Och jobba i ett år och börja studera till hösten om jag känner mig reda.

Men som sagt, tankarna är många, och jag är förvirrad. Jag vet ju vad jag vill, men min kropp vill inte samma sak som min hjärna.

Till något helt annat, nu måste jag äta något och sen sticka iväg och träna lite handboll!
Vi hörs senare!




Säng dejt!

Vet att uppdateringen är usel! Har inte suttit vid datan idag, och mobilen funkar inte så det är därför!
Nu måste jag verkligen sova, mår kasst imon annars, godnatt!



Hahaha älskar bilden fast jag ser ut som ett drogat miffo! Men jag vet hur power och glad jag var där. Haha. Det var när Linnea sov hos mig i sommras. Så hade vi gått och lagt oss, och då hör en kille som jag va intresserad av då av sig och vill ses, så jag fick panik eftersom jag låg i sängen redo för att sova, men jag ville ju träffa han. Så jag rusade upp ur sängen och satte i löshår och sminkade mig och fick världens kick för jag blev så glad. Sen blev det ändå inte att jag träffade han, haha men det är minnen! Brun va man ju också!

Säng dejt!

Vet att uppdateringen är usel! Har inte suttit vid datan idag, och mobilen funkar inte så det är därför!
Nu måste jag verkligen sova, mår kasst imon annars, godnatt!



Hahaha älskar bilden fast jag ser ut som ett drogat miffo! Men jag vet hur power och glad jag var där. Haha. Det var när Linnea sov hos mig i sommras. Så hade vi gått och lagt oss, och då hör en kille som jag va intresserad av då av sig och vill ses, så jag fick panik eftersom jag låg i sängen redo för att sova, men jag ville ju träffa han. Så jag rusade upp ur sängen och satte i löshår och sminkade mig och fick världens kick för jag blev så glad. Sen blev det ändå inte att jag träffade han, haha men det är minnen! Brun va man ju också!

Frågestund!

Har en del nya läsare och har fått massa olika frågor osv så vi kör en frågestund!
Fråga vad ni vill. Dumma frågor = dumma svar ;)


one day this pain will make sense to me

Vissa saker går inte att ignorera, låtsas som att dom är bra, eller att dom inte finns där. Vissa saker tar hårt på en, för hårt. Slag kan vara skönare än ord ibland. Känslan av att inte räcka till var nog det som var mest smärtsamt. Som än idag tar på mig. Självkänslan var låg. Att inte längre duga för någon. Inte längre vara älskad på samma sätt. Jag vet att du aldrig menade att såra mig. Jag är en överlevare. Min egen hjälte. All smärta du orsakade mig, den gör mig starkare.

Jag hatar dig för vad du gjorde mot mig. Du vet inte om det, du vet egentligen inte om någonting längre. Samtidigt som jag tycker om dig, så hatar mitt inre dig riktigt grovt för vad du gjorde mot mig. Man kan inte styra känslor, fine, det köper jag. Men ett beteende då? Ditt eget beteende, kan du inte styra över det heller? Något gick jävligt skevt till, det är en sak som är säker!










Saknar sommaren!

7
ja jag va drogad, eller?
hahah driv bild!

Brun mage!


Give me!

Är riktigt sugen på dessa bas tröjor från Ralph Lauren. Enkla men ändå så jävla stil rena och snygga. Jätte snyggt på både tjejer och killar. Går inte att misslyckas liksom, haha :)




Denna tänkte jag mer som en tränings jacka!



Min favorit! Finns ju liknande modell till killar. Något av det snyggaste jag vet med en kille med sån piké, haha, gärna mörkt hår och solbränd, mums!

allting handlar om dig, allting har alltid handlat om dig.

Tänkte dra mig mot sängen nu!
Planerna för morgon dagen ser ut såhär:
  1. Upp klockan 5
  2. Konditionstest i skolan
  3. Samhällsprov
  4. Möta mamma och äta lunch
  5. Träffa en terapeut, är riktigt positiv till det. Första gången jag ska dit, hoppas verkligen det kan funka!
  6. Ska se om Linnea vill träffa mig!
  7. Dra till gymmet?
Det låter väl helt okej! Nu behöver jag sömn, för annars är jag död imon!
Godnatt!




oredigerade bilder

Det finns ingen chans att jag glömmer dig, nooooway, eller?

Hejsan!
Jag va faktiskt och tränade handboll ändå. Det var nog bra för mig. Fick annat att tänka på och det var faktiskt riktigt kul och träningen gick bra. Ganska jobbig träning. Tok handboll som våra tränare kallar det för skulle jag hellre kalla idiot handboll, för fy va jobbigt det är!

Nu har jag precis duschat och ätit as nyttigt bröd. haha lovar det var svart!
Nu ska jag ringa *hemlig* och prata lite! Hihi spännande, har lite roliga planer som ni kommer få ta del av senare ;)


HAHA söt bild ellller

Mår dåligt så jag skiter i träningen. Ont i huvudet, trött och ledsen typ. Varför vet jag dock inte. Vissa dagar suger bara. Och just denna dagen tar extra hårt på mig eftersom jag får massa flashbacks från denna dagen för ett år sen. Den värsta dagen i hela mitt liv.

Hade liiiiite tid över så jag lekte lite, haha!


Godmorgon!

Skönt med sovmorgon! Har man studiedag så har man, as gött.

Om jag hade vaknat några timmar tidigare, så skulle jag åkt ner och träffat några vänner i Göteborg. Men eftersom jag sov lite längre än till klockan 10 så hinner jag inte det idag. Tar det istället lungt fram tills halv sex då jag och pappa ska på ett cxwork pass på gymmet och sedan handbollstränng. Fast handbollen sköter jag utan pappa då.

Nu ska jag fixa någonting att äta så vi hörs senare, puss


Nattinatti!

Nu ska jag försöka sova. Har studiedag imon så det är skit gött! Förlåt att uppdateringen har varit dålig men jag har inte haft tid och när jag har tid över mår jag inte så jävla kalas så då försöker jag göra annat. Tack Nadja och Samuel för stöttningen förut, grymma är ni!

Vet inte vad jag skulle göra utan alla mina underbara vänner. Älskar er allihopa!

Godnatt!



hahahaha sånna här låg jag och Jasmine och sov med i ansiktet inatt, sköna eller?

Go hard or go home!

Kvällen/natten igår va så jävla bra va!
Åkte ner till Frölunda och mötte Nathalia så gick vi hem till Jasmine där Nadja, Felicia, Lisa och Alexandra va. Vi fixade iordning oss lite och kröka. Sen tog vi spårvagnen in till stan och mötte upp Angelica och Stephanie också. På spårvagnen påväg till Nrj så börja jag och Nadja sjunga för Nathalia (som fyllde år) och fick med oss alla goingar på hela spårvagnen. Haha. När vi kom fram fick vi lite flipp först när vi såg hur lång kön va, så jävla värt att vi hade köpt vip så vi slapp stå i kö!

Kvällen fortsatte med dans, goa drinkar, härliga vänner och träffade massa gamla kompisar som jag inte har träffat på flera år! Så det var skit kul!

Vid fyra på morgonen tror jag att jag och Jasmine kom hem till mig. Vi satte oss och tittade på film men det slutade med att båda två däckade i soffan med sminket och allt. Äckligt!

Idag så har jag och Jasmine tagit det riktigt lugnt. Suttit ute vid vattnet och pratat och myst. Skit grym tjej det där!

Btw, berättade jag vad jag gjorde i fredag? Tror inte det. Hade iallafall filmkväll med Nadja Christoffer och Victor. Mys.




















Angelica kör!

Jasmine jag och Nadja!





Jasmine Jag och Nadja!

Dom två sista bilderna har jag tagit från Alexandra.

Tack alla grymma tjejer för en kanon lyckad kväll! Detta gör vi om snart :D

Jag ska snart uppdatera...

... håll ut lite till!


VI ÄR PIGGA IDAG

Nu är jag påväg till jasmine i frölunda. A...

mms_img58728 (MMS)

Nu är jag påväg till jasmine i frölunda. Alla tjejer är redan där så de är ju great. Såhär har jag sminkat mina ögon idag. Hoppas på en grym kväll! Räkna på taskig uppdatering! Nu kör vi!


Stress!

Heej!
Har nyss kommit ut från duschen. Skulle egentligen sitta på tåget ner till Göteborg nu men vem är bäst på att försova sig? Kan va jag! Så världens bästa föräldrar kör ner mig senare istället så jag slipper åka tåg. Hatar ju att åka tåg, buss, spårvagn mm!

Ska iallafall börja fixa mig nu! Ikväll blir det Nrj Experiance med världens bästa tjejer! Innan ska vi hem till Jasmine och föra. Kameran är med så förhoppningsvis blir det massa bilder!

Nu måste jag börja göra mig iordning, hörs senare, puss!

Btw, har jag några läsare som ska dit?


gammal bild

Trust no man, fear no bitch.

Asså killar, visst är dom underbara? Fast nej. Är så fruktansvärt förbannat jävla arg va! Va fan höll han på med? Och jag? Vilken jävla lirare jag är. Hahaha varför gjorde jag så kan man ju undra? Där alla såg, smart Frida, smart.

Och jag lovar, jag föder snart ett jävla fettma barn. Gött ont i magen. Känns seriöst som hela jag ska spricka, måste va en tjock bebis där inne som vill komma ut.

Jag ska inte skriva mera nu, kan hända att jag flippar totalt!

Skulle åkt till Göteborg iallafall...




HATA ENGELSKA HATA












Hahaha målade dröm killen. Yummie. Dock ha...

mms_img58727 (MMS)

Hahaha målade dröm killen. Yummie. Dock har han lite feminima former där nere och inga händer. Hahaha


I´m a bad girl for breaking his heart

Vill ni att jag ska berätta lite om kvällen? ja det vill ni :D
Jag och Nadja drog till Nolhaga och tittade när herr juniorerna spelade match mot Sävehof. Hahha gick det bra för Sävehof eller? Tror knappast det. Alingsås spela skiten ur dom. Vinst till AHK med 37-14. Rolig match!

Efter matchen väntade vi kvar i hallen för Nadja skulle träffa en kompis som spelade i Sävehof. Så gick vi och pratade med han och hans kompisar lite. Sen när jag och Nadja var påväg hem så kommer det en gubbe med häst och vagn och ropar efter oss och frågar om vi vill ha godis. Så vi stod och pratade killar med han, klappade hästen och åt godis, haha mysigt.

Nu har jag precis kommit hem, lite sent eftersom det är skola imon. Så jag ska hoppa ner i sängen nu och sova några timmar!

Godnatt!



Vad gör man när man har tråkigt?

Svar, LEKER MED CAMEN! :D






HAHHA ful tunga


Nystädat rum!


Har precis städat mitt rum så nu är det jääätte fint!

Och till den anonyma som skrev att jag tryckte upp brösten så säger jag bara såhär, jag hade en vanlig bh på mig, men satt bakåt lutad så jag spännde kroppen lite, skuggningarna gjorde la att brösten såg runda ut. Och om du kollar noga ser du att ena bh och linne bandet har åkt ner över axeln, och va jag har upplevt är det iallafall svårt att pusha när det inte är något som håller uppe ;) Men även om jag hade pushat sönder så är det la mitt val ? what ever? Varför dölja sina bröst? Det är kvinnligt och snyggt, jag gillar det iallafall! Och det står jag för :D

Saknar sommaren!


Och jag saknar att vara blond!

sick in head


Humörssvängningarna trivs tydligen i min kropp. Så det är väl bara att välkomna dom. Stundens humör: Ledsen, för två minuter sen: glad, för 10 minuter sen: arg. Gör mig trött istället.

Förlåt att jag inte uppdaterat!

Har precis varit och tittat på en spännande handbollsmathc. AHK-Sävehof. Alingsås vann! Grymt.
Nu ska jag duscha och fixa lite. Har inte så mycket att berätta. Har inte blogat idag pga personliga skäl, hoppas ni förstår det.

Välkomnen också alla nya läsare jag har fått! Har till och med fått läsare från andra länder, skit kul!




Haha fastnar verkligen inte på bild, ser sliten ut :(

Frusna fötter och lockigt hår.

Aloha! :D
Kom på att jag inte har berättat om min dag än. Tänkte göra det i en videoblogg men det är inte ens en femte del av mina läsare som kollar på dom, så känns lite ovärt. Ska jag lägga ner videobloggarna?

Men iallafall, about my day!
Tog tåget senare till skolan tillsammans med Nadja så mötte Jasmine oss så gick vi till Actic (gymmet) för Nadja ville träffa min goa klass. Tror att hon gillade dom! Haha trodde jag skulle dö när killarna står och hoppar för att titta över en springa från en dörr mellan duscharna för att kunna prata med oss, haha!
Skolan var förövrigt chill och när vi slutade klockan 12 gick jag och Saga in till stan för hon skulle titta på skor. Tog tåget hem och träffade en riktig sur tant. Trevligt! Haha stackarn, hade nog haft en dålig dag.

När vi kom till Alingsås gick vi iallafall till våran gamla skola för att möta upp Mathilda. Haha tyckte så synd om henne, hon gick och släpade på en tung väska med kakor, haha! Vi gick iallafall in till stan och tog en fika på Sally´s, mysigt!

Senare har jag varit hemma, snackat skype med min älskling Jasmine och planerat lördagen, åh det ska bli så roligt va! Sen tog jag en promenad med Saga och vi var och snackade lite med Andreas.

Nu ska jag läsa lite och sova! Har så ont i mina leder nu för att jag var ute. Får alltid det när det är rått eller kallt ute. Speciellt i fötterna och knäna. Så jag ligger under täcket och myser! Lockigt hår gav regnet mig också, det tackar vi för!

Nu känner jag att det blev mycket text, trevligt!
Sov så gott mina fina läsare!


Såhär hade jag sett ut om jag va siames!


Såhär ser jag ut när jag sitter i mitt fönster!


Såhär ser jag ut när jag leker fjortis och tror att jag är cool.

Okej orkar inte med mig själv, godnatt! :D

Då och nu!

Kollade igenom blogginlägg från Oktober 2009 och hittade ett test. Såhär såg det ut då...

99 saker du kanske inte visste om Frida

1. Fullständigt namn? - Frida Caroline Magnusson
2. Exakt ålder? - 14 år
3. Bor ? - i skogen?
4. Bor tillsammans med? - Mamma, appa och lillebror
5. Husdjur? - Hund, två kaniner, fåglar.
6. Färg på ditt hus? - Vitt typ?
7. När är du född? - 14 mars 1995
8. Klass? - 8D
9. Vilket år tar du studenten? - vet inte?
10. Något jobb? - no
11. När ska du sova ikväll? - När jag är trött
13. Duschat idag? - Ja
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag ? - Nej
16. Vad har du ätit? - pannkakor xd
17. Dagens klädsel? - har inte klätt på mig än
19. Dagens sötnos? - hmm mikaela kanske?
20. Dagens roligaste? - Ebba

21. Har du många vänner? - hyffsat
22. Hur många har du kysst? - En del
23. Vem kramade du senast? - Nadja
24. Hur många vill du ha sex med? - ;D
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? -
25. Hur många har varit otrogna med dig? - en
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - jag är nere <3 , johan


FAVORIT:
31. Film? - raise your voice kanske?
32. Låt? - oj många
33. Mat? - tacos är gott
34. Dryck? - fanta
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Något varmt
39. Ämne i skolan? - idrott eller hemkunskap
40. År? - oj vet inte xd


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - (a)
43. Gången du spydde? - Augusti, när vi blev matförgiftade i skolan xd
44. Gången du grät? - förrgår?
45. Pizzan du åt? - Hampus special xd
46. Gången du var i göteborg? - igår
47. Gången du var i stockholm? - i maj
48. Gången du var full? - sommras
49. Gången du var hög? -
50. Personen som såg dig gråta? - Ludvig och Linnea


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. Tv-spel eller datorspel? -  Data
55. Singel eller upptagen? - olika
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise Hotel
60. Svart hår eller blont? - blont
61. Blåa ögon eller bruna? - båda är fint
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Både och
69. Leva eller dö? - Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar? - oj det är många
71. Personer du hatar? - 1
72. Personer som sagt jag älskar dig? - måga
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - ingen
74. Glassar du ätit på en dag? - 7 st
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Potatisfestivalen, Åhusfestivalen
76. Gånger du haft minnesluckor? -
77. Piercingar har du? - Öronen och naveln
78. Personer du saknar just nu? - allt för många
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 3

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - (a'
81. Ska du träffa imorgon? - Pappa xd
82. sjöng du senast för? - Linnea mamma och casper xd
83. Hade du senast en msnkonversation med? - johan
84. Spelade du tv-spel med senast? - linnea
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - vet nt
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - jadu

VAD:
90. Gör dig glad? - vänner, kärlek och handboll
91. Gör dig ledsen? - idioter
92. Vad vill du helst göra nu? - Göra något roligt
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå ut med våran hund
94. Vill du ha nu? - godis
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar
98. Ångrar du ditt liv? - det vill jag inte prata om.
99. Är det bästa som har hänt dig? - kärleken.

Och såhär ser det ut nu...

99 saker du kanske inte visste om Frida

1. Fullständigt namn? - Frida Caroline Magnusson
2. Exakt ålder? - 16
3. Bor ? - Så centralt i Alingsås det kan bli.
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa och Casper
5. Husdjur? - Hund och fågel :s
6. Färg på ditt hus? - Gult
7. När är du född? - 14 mars 1995
8. Klass? - SPA11
9. Vilket år tar du studenten? - 2014?
10. Något jobb? - Tyvärr inte
11. När ska du sova ikväll? - Typ när jag har blivit trött?:)
13. Duschat idag? - Nej
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag ? - Ja
16. Vad har du ätit? - För mycket bullar, haha!
17. Dagens klädsel? - Svarta jeans, vit blus, svarta boots och ett halsband
19. Dagens sötnos? - Jag? Hahah nej men jag vet inte!
20. Dagens roligaste? - Jasmine!

21. Har du många vänner? - Tillräckligt
22. Hur många har du kysst? - Ingen aning
23. Vem kramade du senast? - Saga
24. Hur många vill du ha sex med? -Haha vadå vill?
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? - 4 tror jag
25. Hur många har varit otrogna med dig? - en
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mathilda
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Puss ;) / Samuel, hahaha sssh!


FAVORIT:
31. Film? - Den där med dockarna som jag inte vet vad den heter :D
32. Låt? - What makes you beautiful
33. Mat? - Grillad kyckling och färspotatis!
34. Dryck? -Coca cola
37. Stad? - Glteborg är la gatt
38. Land? - Något med soool och snygga killar!
39. Ämne i skolan? - idrott
40. År? -  slutet av 2009 och halva 2010


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Han som är förbjuden att tänka på!
43. Gången du spydde? - Haha lördags
44. Gången du grät? - Fredags, FÖR ATT JAG VA SJUK OCH MISSADE ALLT KUL! Hatade mitt liv hahahha
45. Pizzan du åt? -sån där med ost, skinka och kebabsås:D
46. Gången du var i göteborg? - idag
47. Gången du var i stockholm? -maj 2009, sm finalen!
48. Gången du var full? - Vintras
49. Gången du var hög? -  never
50. Personen som såg dig gråta? -  Kan inte komma ihåg!


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Båda
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Med vännerna-festa, med pojkvän- hemma
54. Tv-spel eller datorspel? -  tv
55. Singel eller upptagen? - upptagen. fast ibland är det jävligt gött att vara singel!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise Hotel
60. Svart hår eller blont? - blont
61. Blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - coca cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar? - många!
71. Personer du hatar? - 2
72. Personer som sagt jag älskar dig? - vänner, familj och pojkvänner
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - har jag inte redan svarat på de? :o
74. Glassar du ätit på en dag? - 7 st
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Potatisfestivalen, Åhusfestivalen
76. Gånger du haft minnesluckor? -  Någon gång
77. Piercingar har du? - Öronen och naveln
78. Personer du saknar just nu? - 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1. (hahah såg att jag hade skrivi ttre på den gamla, jag visste antagligen inte hur det kändes att få hjärtat krossat, men nu vet jag ;) )

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Fortfarande killarna i Vampire Diaries. Sen skulle jag gärna vilja kyssa *******
81. Ska du träffa imorgon? - MIn klass, handbollslaget
82. sjöng du senast för? - Jasmine?:)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - använder inte msn längre
84. Spelade du tv-spel med senast? - Nadja och Nino
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Någon som uppskattar mig för dom jag är!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen, de är la onödigt?
87. Förtjänar att dö? - Ingen, men det finns människor som förtjänar att plågas riktigt grovt! typ våldtäcksman, mördare osånt!
89. Vill du sova brevid inatt? - *******

VAD:
90. Gör dig glad? - Mina vänner, sommar och shopping!
91. Gör dig ledsen? - svek
92. Vad vill du helst göra nu? - PUSSAS :D
93. Önskar du att du slapp göra? - Städa mitt rum
94. Vill du ha nu? - En pojkvän:D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar, en riktig hårförlängning (sån man smällter in) och en resa!
98. Ångrar du ditt liv? - Att jag har låtit en kille bryta ner mig så grovt. Att jag tillät mig själv att må så dåligt.
99. Är det bästa som har hänt dig? - livet

Då...



Nu...


Galet taggad!



Har beställt vip biljetter nu till festen på lördag. Sönder taggad!

Kanelbullens dag!

Ska ni äta bullar idag? Det tycker jag att ni ska.
Jag och Jasmine köpte lite bullar förut och fikade på, har en kvar. Haha! Budget bullar på pressbyrån, men ack så goda!
Sverige, ät bullar idag!

Dagens puss!


Väntar på tåget. Nadja envisades att gå hi...

mms_img31092 (MMS)

Väntar på tåget. Nadja envisades att gå hit väääldigt tidigt!


Godmorgon!

Det ser ut att blir fint väder idag, GATT!
Vi börjar denna morgonen med en videoblogg och min favoritlåt!



I will always blame the shit on you.

Åh jag är så pigg va. Vara hemma från skolan = sova till 3 på eftermiddagen = inte trött på kvällen. Dåligt val att sova så länge Frida! Har iallafall ställt klockan på 5 på morgonen, inte på kvällen som jag lyckades göra igår, haha! Alla undrade varför min klocka inte ringde imorse, och när vi sitter och äter middag börjar det plötsligt pipa inne i mitt rum, jag tyckte tydligen jag skulle upp på eftermiddagen istället för på morgonen. En typisk Frida grej att göra. Kan jag skylla på att jag är blond i grunden?

Ska nog läsa lite, brukar bli trött då.
Sov så gott så hör ni mer utav mig imon!
kärlek


Åh kärlek till min mjukisdress! Jag och Nadja var ju kallade bananerna i pjamas och b1 & b2 på Skene lägret när vi sprang runt med våra gula mysisar, haha!

Känner mig som förr!

Känner mig som mig själv för typ ett år sen!
Varför? jo för att...
... Jag äter skorpor. För ett år sen åt jag i stort sett bara skorpor. Hahaha det kan folk som umgicks med mig intyga. Många sura miner från vänner när vi skulle äta (speciellt på kvällarna) och dom ville ha något grovt bröd, flingor eller riktig mat, och jag satt med mina skorpor. Haha gärna med saft till! Hörde ofta "Frida du kan inte leva på skorpor och saft". Haha men jodå det kunde jag, smal va jag iallafall! Hahahah!
... Jag lyssnar på en gammal spotify lista med musik som jag var helt besatt av. Får massa flashbacks!
... Pratar med mina vänner och kom precis på mig själv att jag har börjat bry mig mer igen. Det var en period som jag bara tänkte på mig själv för att jag mådde piss. Men det glädjer mig att jag bryr mig om allt annat igen!
... JAG HAR MITT GAMLA FAVORITLINNE PÅ MIG! Det säger väl det mesta? Hahaha!
... Jag tror på mitt gamla motto igen, som jag i några månader tyckte var bullshit! Vill man så kan man! Jag var så sjukt inställd på det för ett år sen, men det är ju sant. Har man viljan så är man redan halvvägs!


Bilderna är tagna från en riktigt härlig sommarkväll förra sommaren! Och det är då detta linnet jag pratar om :)

Flashbacks...

HAHAH fjortis


Mycket smalare än vad jag är nu!



Vet att bilderna är små men jag tog dom ur arkivet och på den tiden hade jag inte lärt mig att ladda upp dom i högre upplösning ;)

Ointressant lista!

Namn: Frida Caroline Magnusson

Piercingar: Öron och navel
Tatueringar: Har ingen
Längd: 167-168 dom säger alltid olika!

Skostorlek: 39-40 står stabilt på jorden!
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Ja, eller ;)

Önskar du att du bodde någon annanstans: Trivs gör jag väl, men drömmen är ju att bo i L.A!

Tycker andra att du är attraktiv: Fråga dom, men det hade varit mycket trevligt om det vore så!:D
Vilket shampoo använder du: Olika, oftast för slitet eller färgat hår.

Vilken parfym använder du: Jag svär, har typ 100 parfymer, så olika varje dag i stort sett.
Vad är du rädd för: Bli sårad, vara ensam, cancer och jag är faktiskt väldigt rädd för grodor!

Nämn något som gjorde dig glad igår: När Nadja började as garva åt mig när vi tog kort! För att jag sa hallafall fast jag menade iallafall? KUL va ;)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.
Det sista du sa högt: Hejdå.
Det senaste någon sa till dig: Pusshej.
Vad har du druckit idag: Ramlösa mango och cola zero!
Vad var det senaste du åt: Tuggumi
Vad var det senaste du köpte: Ansiktstvätt
Vad är det för väder hos dig nu: Mulet </3

Godaste glassmaken: Lakrits!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet att jag har sagt i snart ett år att jag inte gör det. Men jag vet ju egentligen själv att jag gör det! Har ju själv varit med om det.

Drömmer du mardrömmar: I stort sätt varje natt :s
Trivs du med ditt jobb/skola: Ja.
Favoritklädsel: Svårt. Men något i en rockig stil älskar jag. Har det dock aldrig själv, men tycker det är snyggt. Älskar rolling stones tröjor också, undrar varför jag aldrig använder min egen? haha.
Favoritlåt just nu: Har ingen. Haha cp text?

Vad ser du om du tittar till höger: Coconut lime shimmer body mist, LUKTAR GOTT!

Vad gör dig glad just nu: Mina vänner! Snyggingar? Haha standard när man heter Frida.

Vad ska du göra härnäst: Öppna dörren för Nadja, poppa lite popcorn och mysa till filmen Insidiuos med världens finaste vän!

Humör just nu: Less på livet. Ta det inte fel! Hatar bara hösten, tråkiga Sverige och alla medel människor.
Kläder just nu: Mörka jeans, blommit sommrigt linne.
Sommarplaner: Utomlands med bästa tjejerna, Åhus!!!, bada, bli neger, festa, förbättra mina skate kunskaper med Nadja (haha) och massa mer! Äta grillat kött också!

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, utan tvekan.

Vad är viktigast för dig: Dom människorna jag håller kärt!
Stjärntecken: Fisk
Äckligaste insekten: alla insekter är vidriga

Längtar du mest efter just nu: Sol, bad och värme!

 



The show must go on.

Hej!
Idag har jag varit hemma från skolan, still sick. Och det gör mig sinnessjuk snart, haha. Har iallafall varit med mamma och handlat. Ser ut som ett bombnedslag, hej kom och hjälp mig, en påse trash, en smuttsig källarskrubb. Haha ah allt det där! Och bara för det lyckas man bli sedd utav massa människor som man känner. KUL!  Så typiskt.

Kan ju även berätta att jag har börjat dricka coca cola zero istället för vanlig cola. Får i mig alldeles för mycket kalorier utav vanlig cola. I zero är det inte ens en hel kalori! Grymt bra. Dock smakar det inte kalas bra men jag vänjer mig väl! Haha har blivit fet av all coca cola jag dricker så får skärpa mig, så vi börjar med zero och sen slutar vi helt!

Nu ska jag städa på mitt rum för rummet är lika snyggt som jag är idag!


Nej, bilden är inte tagen idag ;)

Godnatt!

Sitter i soffan och tittar på Sex and the city the movie eller vad den nu kan heta! Haha! Den är slut snart så jag ska sova. Vi hörs imon. Godnatt!


A true friend? Sees the first tear, catches the second and stops the third.




Länkbyte!

Gör ett länkbyte med super fina Ellinore! Hon har en snygg blogg med rolig läsning! Checka! www.elliu.blogg.se

Det funkar dock inte att lägga in bilder nu så ni får kolla hur hennes blogg ser ut själva!

Just because you failed once, doesn´t mean you´re going to fail at everything.

Hej!
Detta blir ett kort inlägg för jag har brottom iväg. Ska hem till Nadja så ska vi fotografera. Får se om det blir några bra bilder med min halv taskiga kamera! Jag känner mig lite piggare idag, skönt! Hoppas det håller i sig. Har historia prov imon, kul!




Flippar!

Jag är svin trött, men kan inte sova! Har försökt sen klockan 12 typ. Hur går det då? Nä inte så värst bra. Jag skiter i att sova nu. Jag dygnar, då blir jag nog frisk fort! Eller inte. Hahaha så länge får ni en bildbomb med blandade bilder!











SAKNAR MITT BLONDA HÅR!

TILL LINNEA

Jag har glömt bort att skriva att det är Linnea som har tagit många utav fotografierna på mig. Syftar på dom rätt nya som är tagna utomhus! (visar en bild nedanför så förstår ni vilka jag menar). Förlåt Linnea för detta. Om ni vill se mer av Linneas foton så kan ni kika in på hennes blogg! www.lennajja.devote.se


Snorungen bet ihop!

Hej på er!
Jag har nyss kommit hem ifrån Angered. Don´t worry, jag har spelat match. Annars skulle jag inte sätta min fot på det stället ;) Vi vann matchen med 13-19, riktigt bra spelat utav alla tjejer! Det gick faktiskt rätt bra för mig fast jag är sjuk. Fast andra halvlek blev det lite kaos i min kropp, men annars funkade det bra! Fast nu mår jag väl inte så kalas bra, men den smällen fick jag ta. Jag fick spela en bra och rolig match iallafall!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite. Får se hur planerna för ikväll ser ut. Både Linus och David hade lite roliga planer jag skulle vilja nappa på, men vi får se hur jag mår först och främst! Haha jag är ju inte den människan som ska planera då jag alltid brukar göra något helt annat än vad jag har bestämt. Man kan aldrig veta med mig förän i sista minuten typ ;)

Duschen väntar, vi hörs!
kärlek


slumpbild, därav rätt fuuuul;)

Ligger fortfarande vaken...

Kan verkligen inte sova. Min mage knakar och det är läskigt, inte kurrar, knakar! Snorig som få är jag också, jätte fräsht. Har tittat på ett nytt avsnitt utav Vampire Diaries förut, kommer ju ut varje torsdag. Och hur mycket jag än försöker att inte bli berörd, så går det inte att låta bli. Börjar gråta varenda gång, men det är faktiskt vääldigt sorgligt nu! Han vill inte ha henne fast han vill de men han säger så till henne för att intala sig själv typ och ba dödar massa osvosv. Fast jag vill att Elena och Damon ska kyssas, hihi! Så vill jag att Klaus ska DÖÖÖÖ så Stefan kan komma tillbaka till Elena och att Caroline och Tylor (stavning stavning) ska bli tillsammans. Och att Vicky ska komma tillbaka så Matt slipper va så ensam. Anna kan också få komma tillbaka bara hon inte förstör mellan Jeremy och Bonnie.

Haha ah nu vet ni lite utav mina tankar! Undra om jag ens är medveten om vad jag skriver. Mina läppar svider. JAG MÅR BRA! Inte.
Godnatt!








RSS 2.0