Nadja bloggar ;D

Hejhej :D
Nu sitter jag här hos frida och daaampar, vi ska träna och bli biffar senare :D
Frida är min twiin, vi är lika huihi (L)
och vi älskar att skratta, vi hatar kaffe och älskar glass :D
//Pärlan


Naww twinies :D

Nadja min älskade twin ♥

Hej på er!
Nu på kvällen mötte jag Nadja på Hälso. Vi stod och snacka lite med Annie sen gick vi in och började gymma. När vi hade gymmat klart pratade vi lite med Jossan och sen lite mer med Annie. Haha intressant vilka vi pratade med va? Sen gick vi upp till hallen och träffade Dennis och hans kusin. Va lite med dom tills träningen började. Träningen var förövrigt väldigt kul. Efter träningen snackade jag väldigt snabbt med Dennis. Blir så glad när han säger att jag är duktig och tränar bra (a) Sen körde vi Naddie bby till terminalen och sen åkte jag hem. Käka och duscha. Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med lite kompisar. Ska snart lägga mig och försöka sova, eller titta på en film.

Skola imon, tror jag.

Vi hörs imon, är lite förvirrad just nu, det är lite jobbigt, men det är ingen fara :)


Saknar min andra halva <3

Irriterad.

Ja, jag är hemma, bry er inte.
Jag märker det själv, jag är dryg. Jag ger inte den dom jag älskar den uppskattningen jag önskar jag kunde. Jag håller på att pussla ihop mitt liv nu, bit för bit. Jag erkänner, jag är egoistisk just nu, men jag behöver det. Jag behöver tänka på mitt eget bästa. Jag måste gå vidare från gammalt och se framåt. Det enda som kommer i min väg är alla känslor. Jag önska jag kunde stänga av dom för ett tag, bygga upp ett stabilt och tryggt liv och sen, sen hade jag kunnat trycka på start igen så hade det kunnat få komma lite känslor kanske, lite isåfall. För nu kommer alla känslor samtidigt. Jag är glad, visst det är jätte bra, den glada knappen tänker jag inte trycka på, men den arga, förbannade och ilska knappen skulle jag mer än gärna vilja trycka på stopp. För blir sur och arg väldigt lätt nu. Jag blir förbannad när någon ifrågasätter det jag säger eller frågar massa jobbiga frågor utöver det jag säger. Då blir jag förbannad. Om någon frågar typ hur mår du? Så säger man att man mår bra, så får man frågan, är det säkert? Man säger ja. Så frågar dom hur det är med ditten och datten. Visst, jag vet att det är för att man bryr sig, det vet jag, men jag är inte skapt för att svara på andras frågor. Kan man inte snacka om andra saker också än vad folk har dåligt i sina liv? Alla har nog någon tyngd eller oro man går och bär runt på, men låt stenen lätta från bröstet och gör något kul istället. Jag orkar inte må dåligt mer, därför blir jag arg när ni hela tiden påminner mig om hur jag egentligen mår eller har mått, då stoppar ni ju min utveckling. Ni som känner mig vet att jag är en rak och ärlig person som säger vad jag tycker, vill jag prata, då brukar ju jag faktiskt säga det. Men snälla ni, sluta tjata på mig. Jag försöker ju göra något bra av mitt liv och gå vidare, men ni drar tillbaka mig när jag är påväg.

Allt är inte menat här i livet. Kärleken är det som varit jobbigast för mig den senaste tiden. Men det var väl inte heller menat då, även om jag både vill och trodde att vi var väldigt menade för varann eftersom vi hade det så bra tillsammans. Men han som är menad för mig kommer en dag komma. Och jag bryr mig egentligen inte om när, för jag vet att det kommer hända. Men då måste jag få tid att smällta allt annat, okej jag har haft snart två månader på mig, men shit jag har ju bara deppat, nu ska jag göra de, och jag ska göra det riktigt denna gången.
Smällta det asså, inte deppa, haha.

Den glada, spralliga, fnissiga och galna Frida är påväg tillbaka, så ni egentligen är vana att se mig. Jag har bara fastnat på ett trassligt ställe i livet nu, men jag är på benen igen. Jag har styrkan och mod nu att klara av det här, jag vill klara det, och då gör jag det med!


Detta är jag, mitt riktiga jag, Frida Caroline Magnusson. Inte den plastdockan jag ibland önska jag var.

Godmorgon!

Usch vad jag är trött! Har ju varit hemma i drygt två veckor så jag är inte van att gå upp såhär tidigt. Jag ska till skolan idag iallafall. I vanliga fall hade jag hållt på och sminkat mig och fixat mitt hår nu. Men vet ni, jag orkar inte ens bry mig om hur jag ser ut idag. Håret får vara helt utsläppt så tar jag bara lite mascara sen innan jag går. Jag går ju faktiskt inte till skolan för att vara snygg för någon annan, utan jag går till skolan får att plugga och lära mig saker. Right? :)

Btw, så låg jag och tänkte på en sak inatt. Tänkte skriva ett inlägg om det senare eller när jag har tid. Jag tror dom flesta kan ha väldigt olika syn på denna saken, så jag tänkte berättade för er hur jag ser på det, great ha? :)

Aja jag får väl rycka upp mig nu och gå ur sängen.
Ha en bra dag allihopa, kramar på er i kylan.



Just det ja, jag skulle länka Mathildas blogg :D
Läs den
HÄÄÄÄÄR

Snöig dag!

Hej på er!
Idag vaknade jag vid 11 tiden. Åt lite och tittade på några avsnitt av solsidan. Sen kom min farmor, hennes man och min lillkusin. Vi fikade lite och sådär. Fick en peng av farmor också, den hamnade direkt i Barcelona sparbössan :) Sen gjorde jag mig iordning och så kom Emma och Mathilda hit. Vi gick ut och skulle fotografera. Var först vid kvarnen påvägen bort mot Maxi. Men det var inte riktigt ett ställe för bra bilder plus att det var mycket folk där, så vi gick bort till Nolhaga istället. Gick och snackade massor om allt, skönt :) Sen hoppade jag och Mathilda från någon sten och Emma fotade. Haha blev inga kanonbilder för jag ser mongo ut på alla. Andra gången vi hoppade krockade jag och Mathilda så jag slog i näsbenet. Haha nu fattar jag hur jävla ont William har haft när han har sagt att han har fått slag på näsan. Sen tog vi lite andra bilder, kaniner :) Efter en stund var vi blöta och kalla så vi halka ner från Nolhaga berget. Fan vad vi garva, den ena trilla efter den andra. När vi kom hem till mig la vi in bilderna i datan och sedan bakade vi pepparkakor. Haha det var två som blev jätte brända, och mitt hjärta blev rätt bränd med xd Attans bananer apelsiner falukorv plommon pizza och pepparkakor. Fråga inte, det är någon minnes lek jag och Mathilda har, lägger till ett nytt ord varje gång xd Dekorerade några pepparkakor också.
Sen drog tjejerna vid 5 tiden och jag mamma och pappa åkte bort till mammas moster och hennes man och åt jätte god middag. Sen åkte jag och mamma och hämtade Casper hos Tobias för dom hade tränat fotboll. Dom har ju flyttat så medans mamma gick runt och tittade med Mats var jag med Hampus. Kul att träffa han, vi snackar typ inte längre :/ Men Hampus är en go vän, vi har mycket gemensamt :) Är jag den enda i världen som kan vara vän med mina ex? Jag har inga problem med det. Fast det beror ju på vad anledningen att det tog slut var. Aja skit i ex och shit nu. Sen åkte vi iallafall tillbaka till Pia och Bjarne och spelade Bingolotto med dom. Fan var nära jag var på att vinna 100 000, hade inte vart helt fel!
Nu har jag precis kommit hem och ska se till att komma i säng tidigt ikväll så jag orkar upp imon. Har blivit fruktansvärt morgon trött dom senaste veckorna. Klarar verkligen inte av att gå upp!

Nu får ni några bilder från dagen. Emma är fotografen :) Ge henne berömmet ;)








Haha brända pepparkakor :D

Kärlek blev till hat.

fattar inte varför eller
var det gick så fel
plötsligt dög jag inte längre
utan dig är jag inte hel
du visste om mina känslor
och allt jag ville ha
va en framtid med dig
du och jag var självklart
men såret du lämnade
det blöder bara mer
du vet jag älskar ditt skratt
och jag smälter när du ler

vi förlorade varann
men du är alltid min ängel
det är otroligt
hur det kunde bli så fel
och det finns inget vi längre
så det fattas en del
utanpå ett léende
men inuti ett hål
att vara utan dig
är det som skapar djupa sår
lever med tanken
om att livet är hårt
försöker å de går
men det är jävligt svårt
alla gånger
som vi skrattat åt varann
alla gånger
som vi hållt varann i hand
alla gånger
som du sagt att du älskar mig

Det snurrar runt i huvet och jag faller ihop,
Som att jag inte längre finns,
Som om allt bara försvann,
Jag tittar mig omkring, men ser inte klart.
Jag kan inte änns tänka, ingenting e uppenbart,
Jag ser ingenting, bara stjärnor som glimmar.
Problemen har nu försvunnit bort i dimman.
Jag vet inte vart jag är, lever jag vart e jag,
Svara på min fråga, e jag i himlen eller vad.
Jag vaknar upp i livet som jag levt i några dar,
Nu känns allt som verklighet, nu levet jag normalt.
Men snart kan jag inte längre stanna.
Det som händer det händer

Jag har det inte som ni har det,
Jag har det ganska speciellt.
Ni har aldrig vart med om det.
Ni vet inte hur det känns.
Att försvinna med sitt psyke och sen komma tillbaka.
Kan inte styra mig själv ibland

Han gjorde mig glad och visa mig vad lycka innebär,
att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans.
Kommer jag någonsin kunna tro på kärleken igen,
eller kommer du föralltid bara vara min vän?
Jag undrar hur det var ifall det hade blivit du och jag.
Jag skulle hålla om dig, och aldrig släppa mitt tag.
Behandla dig som pojken du förtjänar att vara.
Jag har en kärlek till dig, som inte är besvarad.
Jag tänker hela tiden på drömmen om oss två

Det var som en saga, för bra för att vara sann.
Ville se dig i ögonen och hålla i din hand,
känna dina armar, och smeka ditt hår,
kanske svårt att ta åt sig, men jag hoppas du förstår.
Jag skulle göra allt för dig, för att få dig må bra,
för att få se dig att le, skratta och vara glad.
Att ha din kropp emot min, i en underbar kram,
betyder mer än du anar, tänker på dig varje dag.
Just när jag var glad och jag höll på att bli kär,
så blev allting bara fel och du vet vem du är.
Det är ingens fel att det blev som det blev,
speciellt inte ditt, men mitt hjärta bara sved.
Dags att lämna plats åt någon annan som gillar dig,
den andra flickan som betyder mycket mer än mig.
Dags att gå vidare, jag är ju ganska ung,
men glöm inte bort att du är bara min kung.





Tog ännu ett test från Emmas blogg (a) Har trååååkigt!

1. vad heter du? Frida Caroline Magnusson, men det visste ni nog redan ;)
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Amalia eller Amelia.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Felicia eller Caroline
4. vilket stjärntecken är du? Fisk
5. vilken årgång är du? 95a
6. vart bor du? Alingsås
7. bott utomlands? Nej, men hade absolut inte haft något emot de!
8. flyttat antal gånger? 3, eller ah, har bott på 4 olika ställen
9. vart skulle du vilja bo? L.A.
10. vilken skolklass? NIIOOOO
11. vad vill du bli när du blir äldre? Frisör, pt, fast drömmen är modell. Men det lyckas jag aldrig med.

UTSEENDE
1. hur lång är du? 1.67
2. hur mycket väger du? Säger jag inte :)
3. hårfärg och frisyr? Blondie, axel långt hår typ.
4. ögonfärg? blå grå melerade
5. mest nöjd med? ögonen, sen gillar jag min rumpa xd
6. minst nöjd med? mina bröst
7. skostorlek? 39
8. glasögon? nix
9. har du några piercingar/tatueringar? Öronen och Naveln

FAVORITER
1. filmer? HABIB :')
2. låtar? oj, har massa låtar jag älskar. Men favoriten av favoriterna är nog "Someone whatching over me"
3. årstider? summer
4. mat/dryck? grillad kyckling filé och någon fräsh sallad på sommaren, as gott. Och drinkan behöver jag nog inte ens skriva? Coca cola :)
5. djur? apor
6. färg? Roa
7. parfym oj har massa, men jag älskar min Ed Hardy parfym :)
8. tv-program? 16 and pregnant
9. ämne i skolan? idrott
10. sysselsättning? Handboll, vänner och killar kanske. Hahah. Vilken hetro tjej gillar inte killar liksom?

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Antingen min svarta jacka från Vila, eller min kappa.
2. vad använder du just nu för skor? Antingen mina fluff gose skor eller mina klackar, men dom ska klackas om :)
3. favoritfärg på kläder? marinblå
4. favoritmaterial på kläder? beror ju på vad det är för plagg ;)
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? massor
6. favoritaffärer? MQ och Sisters. Om jag ska handla billigare är det nog, gina, cubus, hm, Vero moda och bikbok :)
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Haha vill ni ens veta? Några tusen.
8. favoritmärke? Gillar bondelid och björkvin. Finns massa andra med.
9. vad har du för byxstorlek? Antingen 36 och om det är sånna där konstiga storlekar så är det 25 i midjan och 32 i längden.
10. vad har du för tröjstorlek? 34. 36, 38 eller xs, s

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? stort :)
2. vilken färg på tapeterna? Vitt, och en svart fondvägg med massa blommor
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Svart och vitt, lite silver
4. favoritmöbel i rummet och varför? min skinn pall xd
5. vad vill du ändra där inne? ingenting just nu :)
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En gård och hus
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sitter vid datan, tittar på film, umgås med kompisar eller sover
9. vem förutom du brukar sova i din säng? ....
10. favoritpryl i rummet? Gillar mina ljusstakar :)

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Tommy
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? nycklar, smink, överfallslarm, vantar, halstabletter och pengar. Haha får plats med sjukt mycket i dom fickorna.
 b) skolväska just nu? - smink och plånbok
c) handväska eller liknande just nu? smink
3. vad är du beroende av? cola, han
4. vilket land kommer du i från?
Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? någon från nivea
6. vad tror du på? inget och ingen
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Bimbo
8. vad köpte du senast? godis
9. har du nåt husdjur? ja, hund , fågel o min lillebror har en äcklig hamster :s
10. vad bor du i? lägenhet

GREJER
plånbok: har flera
tandborste: rosa vit
smycken: jag har tusentals smycken, måste jag beskriva alla?
solglasögon: har många. Men mina favoriter är mina LV jag fick av William :D
underkläder: ehm va?
nagellack: samma där, har massor


haha fail bild kanske, men får bli en bild på solgaljjorna ;)

Godmorgon :)

Usch natten var för jävlig. Spydde som jag vet inte vad. Men nu mår jag bra igen. Jag var inte magsjuk eller något, blev bara väldigt orolig och stressad över allt som hade hänt. Mamma tror att det är min kropp som sänder ut reaktioner nu. Usch och blää jag behöver väl inte hålla på att spy? xd
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen. Sitter och pratar med Mathilda min lilla bunny, rabit kanin :)
Sen har jag lite olika alternativ för dagen, får se vad det blir. Ikväll ska vi iallafall hem till några kompisar till familjen och äta middag. Något grekiskt skulle vi få :)

Jag fick världens ryck inatt och fotografera. Så ni får en bild jag har fotat och redigerat :)



VILL HA! (allt är från Gina Tricot)






För er som inte fattar vad detta är, så är det en sovmask :)

Asså gud dör vad snygg!

SKA ha, nej just de så säger man inte, jag VILL ha (a) (SKA:@)


Denna blusen kan nog vara riktigt snygg med mycket silvriga smycken till, diamanter eller kedjor :)

KÄRLEK!


Haha trevliga vi är! :)

HAHA, gustav är den med fet text, och jag den den fina texten, tyckte de passande bäst så ;)


heej din tratt :D<3
hgahaha hej ditt fule fan :D
vad gör du din jävla fitta? :D<3
  
jag tittar fb, själv ditt trash äckel? :)
nice :d nje inte mycket ska nig snart ut :):) vad har varldens fulaste för planer till kvällen? ;)<3
de vet väl inte jag, de vet du väl bättre själv va du ska göra ;)
träffa mig ska du ;)<3

skulel inte tro de, FUCK U ;D


Fredag, gött ju :)

Hej på er allihopa!
Idag har jag varit på ytterligare ett möte. Ingen lust att berätta vad för möte det var.
Sen gick jag på sista lektionen i skolan som var hemkunskap. Vi hade mentorsmiddag. Det var faktiskt kul. Jag jobbade med Anton och Linnea J. Vi gjorde förrätten. Till förrätt blev det vitlöksbröd och sallad, varmrätt fick vi kyckling, ris och någon god sås med mango grej. Och till efterrätt fick vi en jätte god citron cheesecake. Alltihop var faktiskt riktigt gott.
Jag hann träffa Mathilda och snacka med henne en stund. Roligt va det. Skönt att snacka med någon som tycker likadant som man själv gör.
Sen följde Hanna och Sofia mig hem. Gulliga tjejer!
När jag kom hem tittade jag på jackor på nätet. Mamma tycker jag ska ha en varmare vinterjacka så vi kollar runt lite på svea jackorna. Tycker dock dom är lite dyra. 3000:- kostar dom, kalla mig fattig med ah, jag vill ju ha ny jacka några gånger varje vinter så. Sen gick jag, Casper och pappa ner till hemmakväll och köpte godis och så. Nu sitter jag och pratar lite mer med Mathilda. Diggar den bruden starkt asså ;)
Ska snart äta tacos :D
Ska kolla om jag kan träffa någon sen, om kramperna i tarmarna lättar, annars blir det mys kväll hemma. Blir bra vilket som. Men tror det blir att vara hemma. Skulle egentligen träffat William idag men stackarn är fortfarande sjuk. Krya på dig ännu en gång Wille :)

Vi hörs kanske lite senare.
Ha en mysig kväll :)


Åh ge mig sommar! Konstig färg jag hade på huden där, ser smuttsig ut xd

HAHAHHAHAHAHAHHAHA

Nu är det ju jag och min vanliga humor igen!
Jag och Casper sitter och tittar på någon frågesport med barn.
Så var det snabbfrågor.

Så ställer dom frågan:
Vad kallas den köttbiff som ligger mellan två bröd?

HAHAHHAHAHA så svarar killen:
Ehhhm, öööh... KORV!

HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA jag höll ju på att dö.
Jag vet, jag har inte normal humor, hahaha.


Lillebror, bababaaaa, bli inte som jag när du blir stor, du stod i dörren och sa är det här allt jag blir så dör jag, lillebror bli aldrig som jag, aaahhhh.

Hej Frida heter jag ;)

Fiffig rubrik eller vad tycker ni? :D
Idag skulle jag egentligen gått till skolan, men det blev lite ändrade planer.
Var på ett möte.
Sen gick jag och mamma och tittade i storken lite.
Köpte en ansikstvätt, en mysdress, trosor, nagellack också gjorde jag ett tryck på min nyckel. Haha det blev Nemo :D Inte han i Kungarna av Tylösand, utan Hitta Nemo :D
När jag kom hem gjorde jag lite varm choklad och pluggade Engelska med mamma. Gick faktiskt bra :)
Sen åt vi en god köttsoppa pappa gjorde och fruktsallad till efterrätt.

Just nu sitter jag och lyssnar på Eric Saade. Manboy spelas just nu :D
Ska måla naglarna nu tror jag och sen börja sminka mig.
Vi hörs kanske sen, ska träna lite senare tror jag.


Osminkad å grejer

tidsfördriv!

132 tonårsfrågor

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - tyvärr.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - riktigt kär då, 3
är du kär just nu? -  nja, vet inte va man ska kalla de, olyckligt kär isåfall

- 10 frågor om dig själv
namn? - Frida
när fyller du år? - 14 mars
några piercingar? - öron o navel
vad har du på dig just nu? - trosor, bh, jeans legging, tröja, och strumpor
vilken årstid är bäst? - sommaren, utan tvekan!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna och känna sig lycklig
Vad tycker du mest om hos dig själv? - mina ögon
vad är du bra på? - att vara jag
vem älskar du mest på denna jorden - julia pettersson, ebba lann <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på vem, haha.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? william
vem är den roligaste av dina vänner? alice eller julia
vem är snyggast av dina vänner? - spegelbilden
vem är mest partyprisse? - vet inte riktigt
vem är den du helst har filmkväll med? - allihopa hade varit mysigt
vem av dina vänner är mest "evil"? - ALICE LIND, hahaha behövde inte ens tänka efter.

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - mamma, för hon är otroligt barnslig
ser roligast ut - pappa, han ser ju ut som en snopp enligt mamma
vem är coolast i din familj? - leo (H)
har ni något husdjur? - aah :)
vem har du mest gemensamt med? - ingen
vem står för underhållningen? - beror på
vem sover du oftast med? - leo, han räknas fan som min familj!
roligaste kvällen med familjemedlem? -  va?
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - innan hon gick o la sig
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma som mamma

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - olika
har du varit glad idag? - lite
har du varit ledsen idag? - lite
har du gjort något bra idag? - jaråå
vad ska du göra nu? - prata telefon
har du gjort något dåligt idag? - ah
vad har du ätit idag? - palla
har du duschat idag? - jaa
är du trött nu? - lite
vad händer imon? - skola, träning
har du varit i skolan idag? -nää
Hur mår du just nu? - sådär
Har du piercat dig? -  ja
Är du hungrig nu? - nej åt precis
Vad är klockan nu just nu? - 00.36
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  blogg, msn, facebook

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - Wille
Vem ringde du senast? - Wille
Vem sms:a till dig senast? - Sebastian
Vem sms:a du till senast? - Sebastian

- Övrigt
Har du sminkat dig idag? - ahooo

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - jaa
Vilket är ditt favoritband? - vet inte :o
Vad gillar du för musik? - mycket

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ah
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- Smink & Hår
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - jag har ett, men använder det inte
Använder du ögonskugga? - sometimes
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja!
Använder du skinspray? - ja
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - haha ah

Använder du brunkräm? - brunkräm nej
Använder du rouge? - aah
Uppsatt hår eller hängande? - olika
Plattar/lockar du håret varje dag? - ja
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nä xd

- Kärlek
Är du kär just nu? - svara inte jag på de innan?
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - nä tydligen inte xd
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - HAHAHAAHHA
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?  ahh
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Joakim
Hur länge höll det? - en vecka kanske?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nä verkligen inte!
Vem sov du senast bredvid? - William
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hemligt
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nä
När fick du din första kyss? - ofta man minns?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte xd
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - HAHA näää
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - snobbigt typ xd


Ingen skrivlust, men lovade ju att uppdatera er.

Hejhej.
Har varit på möte i skolan, det gick bra. Har ätit middag och varit på promenad med pappi. Haha mer än så orkar jag nog inte skriva.

Just nu.


Kolla nu nästa bild så kanske ni fattar varför jag har mössa ;)


Mitt hår idag asså, UUUUEEEEWWWK

Det är i sånna här lägen man som storasyster blir orolig...


Hittade denna låten på min lillebrors spotify lista. Detta är då låten jag har som ringsignal på min mobil. Har jag påverkat han så mycket? Han använder ju min rosa playboy handduk ibland också... uuuuh vad har jag gjort med han?
Om ni tycker bilden är otydlig så är låten. Playboybunny med Olinda.

Sjukt tränings sugen!

Godmorgon.
Vaknade för en stund sen. Har ätit lite frukost och så. Dom håller på att lägga in en ny heltäckningsmatta i trapphuset så det stinker jätte starkt med lim i hela lägenheten. Gubbarna ligger säkert däckade i trappan av den där starka lukten. Sniffareeeee. Idag mår jag, inte bra. Jag har skit ont i kroppen, huvudet och har blivit förkyld. Stackars mig. Ska på möte sedan med skolan.

Är förövrigt jävligt pepp på att träna och förändra min kropp. Sa det till Nadja igår när vi gymmade, jag vill få synliga arm och rygg muskler. Tycker det är skit snyggt med tjejer som har synliga muskler på armar och rygg. Så på tisdag har jag och Nadja tid hos en expert på hälsostudion som ska lägga upp träning och diet efter våra mål. Jag vill ju gå ner i kilon lite, dock inte mycket. Men jag vill få mindre mage och ben. Sen vill jag ju då bygga på mer muskler på kroppen. Men när man vill gå ner i vikt ska man ju räkna kalorier. Och sen ska du ju förbränna mer kalorier när du tränar än vad du har ätit. Understand? Det är väl antagligen det jag kommer få göra. Grejen är den att jag säger inte att jag ska banta nu, jag ska träna och äta nyttigt för att få snygg kropp. Det är en annan sak. I sjuan tex stress bantade man ju, åt ingenting och tyckte att desstu smalare man var ju snyggare var man. Så är det ju inte riktigt. Men det tyckte jag då. Nu tycker jag det ser sjukligt och äckligt ut med pinnsmala kroppar. En vältränad kropp ser ju både snygg och hälsosam ut. Right?!

Ska sova lite nu tror jag, vill vakna sen och må lite bättre. Annars lär väl jag vara hur gnällig som helst sen på mötet. Måste på något sätt få tag i Ebba också. Hon skulle kommit hit efter skolan idag men jag vet inte om jag orkar det eftersom jag inte mår bra :(


Saknar faktiskt skolan. Och fråga inte varför jag  har bandet runt benet, brukar lirka sånt på konstiga sätt.
Är det ljuset, eller har vi en likblek klass? Måste vara ljuset!

Fick lust att ladda upp gamla bilder :)




Mörkt hår jag hade :o








HAHHA annars var man ju rätt snygg då när man gick i sjuan ;)


HAHAHHA finns inte ens ord.


Hel snygg om jag får säga de själv?


Haha asså jag kan inte hjälpa de, men jag diggar bilden. Fan va bruna vi var. Och jag hade bara varit i Sverige :o

Goa finnar jag hade. Nästan lika stora som smulltronen :)

ska vara ärlig nu. jag saknar huset och tomten, inte läget!

What hurts the most

Hej på er!
Nadja kom hem till mig vid halv 4 typ. Vi satt och gosa lite, haha nej men ni fattar, hoppas jag :) Sen gick vi ner till Milano och mötte Dennis. Vi gick upp till mig en liten stund. Haha hade roligt. Vid kvart i 5 åkte jag och Nadja till gymmet och tränade. Det gick bra. Har dock träningsvärk i ryggen och axlarna nu, haha eller kan man redan ha träningsvärk? aja det gör ont iallafall! Älskar Nadja, tyckte ni skulle veta (a) HAHAHHA asså ursäkta men vafan höll vi på med i duschen på hälso? Kanske olämpligt att skriva ut men man kunde fan tro att vi spelade in en porr film eller något xd Nadja stog och hällde skit mycket tvål över mina bröst, jag masserar in de, och Nadja står och tvättar sig själv på rumpan. Hahaha sen håller jag på som fan med duschslangen. Sen ligger vi och ålar oss inne i bastun. HAHAHHA asså vafan? Blondiner asså...

Jag saknar alla vänner. Det gör jag verkligen.
Och jag saknar honom mer än något annat. Att en kärlek kunde växa sig så stor inom mig. Spola tillbaka tiden till exakt detta datumet för ett år sen, och jag var så otroligt glad, jag var Frida. Jag saknar dig.

Titta vad jag fick :D
Saffrans muffins med chokladbitar :)


Just de, bloggen :o

Sorry, har helt glömt bort bloggen.
Igår var jag på stan med mamma, Fredrik och Agnes. Köpt en kappa, ett par röda tummvantar med jätte söta rosetter på, en kjol och en ny foundation. Sen åkte vi och köpte lite revben, sallader och potatissallad och sånt gott och åkte hem och åt. Jag och Fredrik tände en brasa så satt vi och tittade i skolkatalogen som kom igår. Varför ska den alltid dröja så?
Senare åkte jag till Alströmmer och tränade handboll. Shit va roligt det var igår. Det gick rätt bra också! Vi har kort träning på måndagar så när en timma hade gått blev jag lite besviken. Dennis var där och titta så jag bytte några ord med han efter träningen :) Jag och Nadja hade så sjukt kul på träningen. Jag var sådär riktigt busig igår bara jag kan va (a) När jag kom hem åt jag lite och snacka med kompisar.

Idag skulle jag åkt till William men han har blivit sjuk. Stackare, du får krya på dig massor, hoppas du blir frisk snart ♥

Ska städa mitt rum lite och sen efter 3 kommer Nadja hit. Sen blir det träningen. Vad det är för träningen kan jag inte skriva, heller inte vart ;)
Jag bloggar nog mer efter träningen. Ha det bra!

En grej bara, ni som kanske inte har förstått riktigt. Jag skolkar inte eller så, jag är förbjuden att gå till skolan.
Och nej, jag har inte misskött mig ;)


Haha just nu. Ligger bara här och är Frida Magnusson ;)

Förlust mot Tyskland.

Kom precis hem från Nolhaga. Var där med mamma och tittade på Alingsås - grubbndkmxzlkf haha något tyskt lag. Riktigt bra match! Tufft motstånd men jag tycker ahk gjorde en bra match ändå. Tyskland spelar ju en helt annan handboll om man säger så. Hela laget var skit stora. Långa och biffiga alltså. Och när killarna från juniorerna kommer där så är det ju rätt svårt att stå emot. Alingsås hade ett riktigt bra försvars spel, speciellt i andra halvlek. Dom körde väldigt utgrupperat och punktade, en kort stund spelade dom man man när Tyskland hade någon utvsining. Kul att se en sån match. I slutet gjorde ahk många snygga kontringar på Charlie. Jag älskar hur han spelar, har alltid gjort. När jag var typ 11 år va jag typ "kär" i Charlie om man kan kalla det så. HAHA, men alla tjejer i laget hade någon i a-laget dom avgudade. Dom som gällde var väl, Charlie, Teddy och Kristian. Kappelin var väl rätt grym han med, i målet då! Aja färdig snackat om handboll nu.

Jag ska vara hemma några dagar. Varför har ni tyvärr inte med att göra. Så jag och mamma ska hitta på en grej imon. Kan inte skriva det heller. Men vi hörs om det imon.
Ha det bra! :)


Haha random bild.
På den lyckliga tiden!

G O D N A T T O G R E J E R!

Kvällen var rätt skön ändå! Har snackat med massa kompisar nu. Har ju inte mobilen så jag har ju inte kontakt med någon :( Dock saknar jag Alice som jag inte har pratat med. Buhu :(
Måste nog lägga mig snart. Ska upp tidigt. Jag får inte skriva ut vart jag ska, ifall järningsmännen läser, så ah, vill ju inte att något ska hända. Jag berättar helt enkelt imon vad jag har gjort under dagen :)
Sitter och snackar med Dennis nu som bombar mig med massa bra musik. Vi har upptäckt att vi är väldigt lika, det är ju rätt trevligt. Sjukt bra musik har han! Sån dunk dunk (haha) som Frida gillar! :)
Ska lägga mig och titta på ett avsnitt av min älskade Habib nu. Vi hörs imon.

Tack alla underbara människor. Julia p, Ebba, William, Dennis, Elin, Sofia, Hanna, Johan, Julia w, Elvira, Leopord, Tim, Jocke, Anna, Simone och massa mer. Men speciellt till er, ni har varit det där lilla extra. Och jag är verkligen tacksam!


Till och med min cam är elak mot mig :(

tänk vad skönt om jag hade vaknat imon, som en ny människa, helt utan problem, och kännt mig lycklig. haft en pojkvän vid min sida när jag öppnar ögonen. och framför allt, att aldrig detta hade hänt...

Hur vet man...

... när man har kommit över någon?
Har man gått vidare när...
... man kan tänka tillbaka på saker utan att börja grina?
... man inte bryr sig om vilka tjejer killen är med?
... man inte går och ber till gud 24/7?
... man börjar få känslor för en annan kille?
... man vill leva livet ett tag som singel och få göra vad man vill?
... man inte börjar gråta när man bråkar med personen?

Har man gått vidare från något gammalt då?
Isåfall, så har jag nog gjort det.


En bild jag fick av Julia, naww gulle dig hjärtat :')

Btw, ELIN LARSSON ÄR DÖÖ SKÖN.
Och Elin, jag vet att du läser detta, så nu drar vi ut och dejtar semlan :D

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen...

Men igår hade jag ingen tid. Jag, William, min mamma och Willes mamma va hos polisen hela dagen. Från klockan 12 till klockan 21. Tänker inte gå in på saker, men ni behöver inte tro att det är jag och William som har rykt ihop iallafall xd För vi båda är utsatta. Jag ska skriva ett riktigt inlägg om vad som har hänt, men det gör jag när utredningen är klar för annars kanske det förstör något, man vet ju aldrig. Polisen har iallafall beslagtagit både min och Willes mobil. Haha trodde jag skulle börja gråta, kärleken mellan mig och min mobil är oerhört stark!
När vi var klara hos polisen åkte jag och mamma till hemmakväll så köpte jag fem filmer och lite godis.
Det blev, Habib, Twilight (hade bara new moon), Watching the detectives, The house bunny och Närkontakt-the fourth kind. Så jag la mig i soffan och åt lite godis och tittade på två avsnitt av Habib, haha jävla skön kille!

Idag skulle jag egentligen träffat Jonatan men jag får inte träffa någon på ett par dagar. Så jag och pappa åkte ner till Göteborg och har tittat i små affärer. När man går på stan med min pappa, så är det liksom inte in och shoppa i alla dom här stora kedjorna, utan det är mer, gå på mysiga gator med små affärer med söta saker man knappt har råd att ens titta på. Haha ah men ni fattar? Men jag köpte iallafall några små saker. Sen gick vi till en Grekisk resturang och åt. Jag åt ***** a la kreta. Hahah kommer inte ihåg det första xd Det var iallafall fläskfilé på grillspett, wokade rotfrukter, ungsbakad potatis och tzatisiki. Jätte gott! Sen åkte vi och spelade biljard. Haha det var rätt roligt. Jag kan faktiskt spela biljard, de visste ni inte va? Vi hade ju ett biljardbord osv hemma förut, tills jag fick pms och slog sönder det (a) Haha aja men efter det iallafall åkte vi hem till farmor och Ingemar där mina små kusiner också var. Jag kände att jag ville hälsa på farmor för hon var så himla orolig igår så hon grät i telefon, och min farmor är verkligen inte sån. Jag fick tre nya parfymer. Guess, Jean Paul GAULTIER och Versace. Fick även ett par jeans av henne också. Gulle henne :)
Sen åkte vi hem och sen dess har jag bara suttit och snackar med kompisar på msn. Alla är så gulliga och verkligen bryr sig! Tack <3

Detta köpte jag.


Navelpiercing


Klubba (a)


Gummiz som man sa på fjårt tiden.


Baksidan av paketet bara ;)


Haha tänkte bli smart ;)

Frida love summer!

Hej på er!
Sitter och läser mina gammla blogginlägg. Hittade ett inlägg som var från den 18/11-09 alltså exakt ett år sen. Då skrev jag att jag saknade sommaren och la upp lite bilder. Kolla själva!
Men sommaren 2010 är fan mer värd att sakna!

Tänkte ladda upp lite bilder från i sommras, men det ville tydligen inte bloggen. Servern funkade inte. Kanske testar senare, håll utkik ;)

Ärligt talat, jag skulle dödat för dig...

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad
Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le
Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här
Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger...

'
Ni har sätt bilden förut, men ärligt, jag tycker den är vacker.




Kallt!? :o

Hej på er.
Uwwwh Frida mår inge bra. Fryser och mår illa, har sjukt ont i kroppen och får inte i mig någon mat. Humöret håller på att sjunka till botten känner jag nu så jag ska försöka göra något åt det för ett anfall orkar vi inte med nu. Palla bryta ihop mer liksom? Ska kolla med Philip om han har lust att ta en promenad med mig. Annars laddar jag in den nya fräsha musiken som precis har laddats ner i datan in i iPoden och tar och cyklar en sväng, behöver komma ut känner jag!

Låtar som gäller när man ska tagga till för bra humör!

Miley Cyrus – Permanent December
Daisy – Everytime - Radio Edit
Eric Saade – Break Of Dawn - Le Family Remix
Kobojsarna – La Perla
Peter Wackel – Ladioo (Handball Version)
Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)
Geo Da Silva – I´ll Do You Like a Truck

Och den bästa av alla!
Miley Cyrus – Who Owns My Heart

Jag har alltså en uppladdning av låtar för bättre humör! :)


Bilden är från sommaren.


Tyyypiskt killar...

Du går upp + i mina ögon, du säger att jag är vacker, snygg och söt, du går mer +, du är rolig att prata med, du går +, du vill träffa mig, du går upp i +, du ber mig skicka bild på min kropp, där sjönk alla dina +.

Jag har nog alltid varit ganska tjejig.

1. När jag var 3 år målade jag mina egna naglar, rosa såklart.
2. När jag var 4 år gjorde jag inbakade flätor i min mammas hår.
3. När jag var 6 år använde jag nästan alltid läppglans, det var min farmors fel eftersom jag alltid fick påsar med läppglans från hennes affär.
4. När jag var liten var jag alltid ute och lekte i volang klänningar/kjol och lackskor med en liten tjock klack. Alltså ingen dm klack utan bara en sån liten ni vet ;)
5. Jag har alltid varit boroende av att titta mig i spegeln.
6. Mina favorit färger har allitd varit rosa och ljus lila, kommer nog alltid vara också.
7. Jag har dansat balett.
8. Mina favorit leksaker var min docka Malin, och min Babie docka som hade en lång ljuslila glittrig klänning och platina blondt hår.
9. Ända sedan jag lärde mig prata har jag fällt kommentaren "åååh vad äckligt" när någon har rapat eller pruttat, innan jag kunde prata rynkade jag bara på näsan och gjorde en äcklad min.
10. När jag var lite drömde jag om att bli prinsessa.
11. När jag målar, så målar jag alltid hjärtan, blommor, fjärillar eller regnbågar.
12. Jag har alltid varit sådär otroligt fnissig.
13. Jag har fortfarande inte växt ifrån Barbie filmerna, Rapunzel och dom ni vet? Hahaha omg.
14. Jag älskar att plocka blommor.
15. Har nog alltid varit pappas flicka.
16. Jag ÄLSKAR att shoppa, och det har jag alltid gjort. Jag och mormor shoppade varje lördag när jag var liten.
17. Skitsnack med sin bästa kompis. Det är en typiskt tjejgrej. Och med skitsnack behöver det inte menas att man säger elaka saker om andra, det är mer att man snackar om allt mellan himmel och jord, som som är helt oviktigt, alltså skit snack.
18. Att bli smuttsig, är ett big no!
19. Har alltid älskat låten Aqua – Barbie Girl
20. Har alltid gillat att lägga ner tid på att fixa mitt hår, gärna lockigt, och att sminka mig.



I'm a Barbie girl in the Barbie world
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
I'm a blonde single girl in the fantasy world
Dress me up, take your time, I'm your dollie
You're my doll, rock and roll, feel the glamour and pain
Kiss me here, touch me there, hanky-panky
Make me walk, make me talk, do whatever you please
I can act like a star, I can beg on my knees
Come jump in, be my friend, let us do it again
Hit the town, fool around, let's go party

 


Hahaha livs garv!

Hej på er. Frida goes sick. Förkyld o shit. Aja sitter och läser gamla sparade text dokument och fastnade på en låt Anton skrev om mig. Haha annan text med fortfarande sången till boten anna eller vad man ska säga ;)
Som ni ser fick jag denna den 14 mars, det var alltså hans födelsedags present till mig xd

Av : Anton Söderqvist 14 mars 2010.

Meldoi: Booten anna.

Jag känner en bot, hon heter frida frida heter hon, och hon kan pulla, pulla sig så hårt!
Hon röjer upp i våran klassruum, för du ska veta frida du är så jävla blond.
En blondie tjej som kan sin grej, och du tror att du är världens snyggaste tjej, men du
ska veta frida din piga, du är en tjej som flyttar till riga.
(Techno melodi)
Då kom den tjejen jag inte trodde fanns, ja de va frida, du fick mig ur balans.
Jag trodde aldrig att du gav mig sånt smeeek, men lilla frida nu blev jag helt jävla blek...

Hahaha skön kille, hoppas ni förstår att det är en skämt grej ;)

Och en grej Andreas skrev till mig i mars eller något när jag gjorde slut med William (vad fan tänkte jag med?). Jag brukar läsa den texten när jag behöver tänka om lite. Klok kille.

Frida tänk så här, se det hela som ett pussel. Det finns alltid 1 bit som passar med en annan, vissa får man banka in och då inser man att dom inte passar ihop. Men det kommer gå bra frida tro mig!


Handboll!

Hello everybody!
Kom precis hem från träningen. Tittade för det mesta pga vissa anledningar, men jag har snackat med Jimmy nu så han vet allt, det känns skönt. Efter träningen snackade vi om vilket land det blir vi ska åka och spela cup i i sommar. Det blir Spanien! Ska till Barcelona, tydligen bo på ett hotell som ligger på stranden. Fy fan va gött. Världens bästa lag, sol och bad, snygga killar och massa handboll! 16 olika länder är det som spelar den cupen, så det blir fett :)
Efter träningen så var jag och Nadja jätte busiga (a) Haha nej men vi sprang runt och fjanta oss på plan så Jimmy fick dra ut oss för att innebandy killarna skulle kunna träna xd

Efter träningen cyklade jag, Saga och Nadja till bonbon och köpte klubba, sen drog vi till terminalen och väntade där tills Nadjas tåg gick. Sen snackade jag och Saga om sperma? HAHHAHA moget. Nu när jag kom hem åt jag lite så ska jag hoppa in i duschen för sjätte gången idag -.- Fan att håret är rosa.



Hiss!

Tänkte hissa en sak, nämligen smycken på killar. Vem säger att det bara är tjejer som kan ha smycken? Själv tycker jag det är jätte snyggt om en kille tex har en diamant i örat, eller sånna långa korshalsband till en v ringad tröja, det är sjukt hett. Och armband, mycket armband, lite surfstyle på det. Killar borde använda mer smycken!

Detta är sånna halsband jag menar, har lånat bilden utav en kompis.


Haha fast navelpiercing på killar är ingen hiss.

Kan man kalla mig något annat än klantarsle?

Hej på er!
Igår var till en början en jävligt jobbig dag. Men efter massa hjälp från en underbar människa så kändes det lite lättare. Tränade på kvällen sen kom Wille till mig. Anledningen till att han sov hos mig behöver vi inte gå in på, men nej, vi är inte tillsammans igen ;) Haha och ah efter träningen då så duscha jag ju som man alltid gör, så hade jag en hårinpackning jag skulle använda, men det var tydligen lätt röd färg i den så jag kletar ju in den i håret och sen när jag går ur duschen är jag knall röd i håret, fläckar då vill säga. Seriöst jag skrek, grät och as garva samtidigt. Grejen var den, jag blev inte ett dugg förvånad att jag lyckades med det alltså. Och Willes min när jag kom in på rummet med rött hår xd och mamma vek sig av skratt. Nej asså detta är inte okej. Iallafall så pluggade vi lite och sådär sen gick vi och la oss och sov. Nu på morgonen följde jag William bort mot tandläkaren efter frukost och sen gick jag ner till min frisör på hårverket. Dom sa att det inte gick att färga för då skulle jag fått någon halvdan konstig brun färg, och bleka kunde dom absolut inte göra för då skulle håret gå av. Så jag fick ett djuprengörande schampoo jag ska tvätta med tre gånger om dagen så ska det troligen blekna bort. Och eftersom jag precis har blekt mitt hår så ska den röda färgen tydligen sitta ännu bättre -.- Fan vad trött jag blir på mig själv! Kan jag aldrig lära mig att läsa på saker innan jag använder de?!
Jag och mamma åkte iallafall och köpte en riktig hårinpackning så mitt hår repareras lite, sen köpte jag lite nödvändiga saker. Ett par skor, två bhar och ben & jerry glass. Haha glassen var nödvändig, tro mig! Brownie blev det, super god (y)

Ni får lite bilder på det jag köpte så ska jag hoppa in i duschen och fixa med mitt hår. Dock blir det cam bilder för jag hittar inte min kamera laddare -.-








Nu tycker man inte de är så mycket när jag har det uppsatt, men uppsläppt vågar jag fan inte visa!

Nu, DUSCHEN!

jag bloggar när jag mår bättre igen.

orkar inte lägga ner min energi på bloggen just nu, den behövs till annat.
sköt om er.


Seriöst, vad fan håller ni på med?!

Så jävla lack blir jag! Vad är felet. Folk skriver till mig på facebook, msn och sms och frågar om jag någon gång var otrogen mot Wille. Varför i helvete skulle jag ha varit det? Om jag frågar vad som får dom att tro det, så får jag bara svararet "nej tänker bara du träffar mycket killar nu". Ja, jag träffar mycket killar NU. Jag gjorde inte det då! Jag ska ge er ett klart och tydligt svar. NEJ jag var ALDRIG otrogen mot William. Ge mig en enda anledning till varför jag skulle göra det? Jag är inte en falsk människa och var det verkligen inte då. Vi var tillsammans i drygt 8 månader, jag älskade ju han över allt annat och trivdes jätte bra med han. Jag tyckte vi hade ett väldigt bra, seriöst och äkta förhållande och hade det roligt tillsammans, vi gjorde liksom allt tillsammans. Varför skulle jag då ha varit otrogen? Vem skulle jag ha varit otrogen med? När jag tänker på att vara med en annan kille än honom så blir jag konstigt nog äcklad på ett sätt. Och att ni säger att jag är med många killar nu. Ja, det kan hända. Men vad får er att tro att jag ligger med dom? Kompisar, har ni hört talas om det? Jag är singel nu, fri, jag gör vad jag vill och ingen har något att säga till om. Skulle jag vilja hoppa från kille till kille så kan jag göra det, men det skulle jag aldrig göra även om jag hade chansen, för jag är inte en sån människa. Många får intrycket av mig att jag är en dryg bitch. Tacka fan att jag verkar vara det när några helt ovetande människor kommer och säger att jag har varit otrogen. Retar man upp mig eller snackar falsk om mig så är det väl rätt uppenbart att jag inte beter mig som en ängel mot dom personerna? Jag är också människa, jag har också känslor. William var mitt liv, allvarligt talat, han var ju min första riktiga kärlek. Vad får er då att tro att jag skulle vara så hjärtlös och gå bakom ryggen på han? Fyfan säger jag bara. Jag blir både arg och frustrerad när jag hör sån här skit. Släpp detta nu för nu har jag inte gått på så hårt, men fortsätter ni så blir det fan inte kul.
Så en gång för alla, jag har ALDRIG varit otrogen!

Och till dig William, jag vet att du läser detta, och du vet mycket väl att jag har varit dig trogen.
Jag är vädligt emot otrohet och det tror jag att du vet. Och jag älskade dig mer än jag någon gång har älskat någon eller något så jag har aldrig gått bakom ryggen på dig. Tro mig när jag säger det. ♥


Säg till om du vill att jag tar bort bilden.

Ni ser själva hur lycklig jag var, varför skulle jag då medvetet förstöra för mig själv? Sjuka jävlar.


Skön kväll!

Hej allihopa!
Jag har haft en rolig eftermiddag/kväll.
Mötte Alice, Emelie, Dennis och Mito på eftermiddagen. Vi gick runt och snacka lite, drog till donken och drack milkshake. Efter en stund drog Mito och vi andra gick till terminalen. Där träffade vi tre blattar (haha får jag lov att skriva så?) som jag och Alice hade rå dansat med på Nolhaga discot. Haha pinsamt, men Dennis kände dom så vi snackade med dom och en av dom är helt grym på att dansa så vi började dansa inne på terminalen. Sen kom det några mer killar. Dom var faktiskt rätt jobbiga så vi drog. Haha feta som vi är gick vi tillbaka till donken. Känner mig dum men jag kan inte namnen på killarna, dom var ju så konstiga :( Lanie eller något tror jag den ena hette? Aja sen drog vi iallafall till bonbon och träffade två av Dennis kompisar. Han hade en döö söt hund som jag, Alice och Emelie blev tokiga i. haha så jävla kul "MITO ÄR HUNDEN INTE MÄNNISKAN".
Sen drog killarna och vi träffade tre andra random killar. Haha den ena av dom kan inte varit nykter, fyfan vad skön. Ringde Gustav så kom han och Andreas. Stod och snackade med dom sen gick vi upp allihopa till mig och gjorde popcorn och lyssna på musik och snackade osv. Låste in Andreas i min skrubb. Haha fan vad kul, finns ju ingen lampa där heller så det var ju kolsvart. Gustav ba " vart är Andreas? " vi ba, "ingen aning" så hör man hur dörren bankar och ba "släpp ut mig" hahaha xd Vid 11 tiden drog Emelie och jag, Alice, Gustav och Andreas cyklade till donken för tredje gången för att jag ville ha coca cola och morötter. Alice höll på att missa sitt tåg så Andreas cyklade henne till terminalen skit fort. Jag och Gustav satt kvar och Alex ville prata med mig när Gustav sa att han va med mig så jag satt och prata lite med han. Sen cyklade vi mot terminalen och mötte Andreas. haha då ringer min telefon med doldt nummer, svarar och det är någon sjuk människa. Jag ba "vem äre?" han ba "det är jag. han ligger på henne och har klamydia" haha jag ba speciell kille. Andreas ville skydda mig från äckliga peddofiler så han tar telefonen och börjar skälla på dom. Haha sen så får han inget svar så skriker han ba "KAN DU INTE SNACKA NU HELLER" haha jag ba "mobilen lyser, han har lagt på" HAHA shit vad vi skrattade xd
Sen följde dom mig hem iallafall så när jag kom hem ringde jag Wille så pratade jag med han typ 1 timma eller något. Har precis ätit lite och ska väl snart lägga mig. För imonbitti ska jag upp och träna med Johan. Tror vi ska gå på core, annars blir det vanligt gym!
Hoppas alla har haft en bra dag och kväll, för det har jag!
Godnatt :)


Emelie och jag :)


hahaha skrattar så jag gråter åt denna bilden! Vafan gör jag? xd


Hahahahahaha. Andreas fingrar.


HAHAHHAHAHAHAH alice öga xd

Peter Wackel – Ladioo (Handball Version)
Sitter och lyssnar på den låten Andreas visade mig. Älskar den låten, dom brukar spela den på matcher! Så jag blev glad att han visa mig den för jag visste inte vad den hette innan :)

Dansar igång dagen!

Jag är på bra humör! Och jag har inte gråtit på 3 dygn, jag tror jag börjar komma över det, liiite iallafall. Dansar och sjunger till Gwen Stefani. Go musik! Gwen Stefani – Hollaback Girl den spelas just nu.
Har precis varit nere och köpt en cola.
Planerna för dagen är väl inte riktigt klara. Ska troligen på bio med Jonatan, mysigt!
Annars ska jag nog ut med några killkompisar ikväll :) Gött.
Vi får se senare hur dagen blev ;) Bli inte förvånade om jag gör något heeelt annat, brukar ju bli så, haha har lite svårt att bestämma mig för vad jag vill.

Och såhär ser jag ut idag. Wiie :)


EGOOOOO

Eric Saade – Break Of Dawn - Le Family Remix


Här va jag nöjd med mig själv, då var jag typ väldtränad och solbränd (Y(

Fin låt text :') TARZAN <3

Så gråt ej mera
det ska bli så bra,
kom ta min hand,
här finns ja´
Jag ger dig skydd nu
för allt omkring dej,
och jag finns här, gråt ej mer.

Ett litet liv,
men ändå stark.
Här i min famn
så är du trygg och varm.
Det finns ett band som
aldrig brister.
Jag finns här hos dej,
gråt ej mer.

För du finns inom mej.
Ja, du finns inom mej,
från denna stund
nu och för evig tid.
Du finns inom mej
mitt hjärtas hemilghet.
Du finns inom mej.
Alltid

Tänker på dig älskling. Jag finns alltid för dig!







Tack William som har tagit dessa fina bilderna. Duktiga fotograf :)
Midsommar var helt oslagbart med dig hjärtat, Wille , släkt och vänner. Herre jesus vad lycklig jag var!
Fast jag är glad över att veta att jag har haft det så bra. Även om jag hade velat ha det så nu med. Men aja ska inte skriva mer om det nu för jag är glad nu :)

Måla naglarna kanske? :)

Hej på er!
Idag har jag inte varit i skolan pga privata skäl som bara vissa vet om. Får förbli så. Var i skolan på eftermiddagen och hämtade lite böcker. Har matte prov på måndag och engelska verb till tisdag och text + glosor till onsdag. Hade tänkt börja plugga efter 2 och ett halvt år på högstadiet ;)
Sitter just nu och pratar telefon med Jonatan. Go kille det där! Lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=O9tr2eFDUmg&feature=related och ego boostar mig lite. Hahaha.
Aja ska fortsätta snacka nu och lyssna på E.M.M.A för jag är mogen (Y)


Gulligt helt osminkad, tacka gudarna att solarium finns annars hade man väl inte sett skillnad på mig panna och mitt hår :o

Mysfaktor och musik!

Har tänt ljus i min kakelugn och på alla andra ställen i rummet. Super mysigt.
Lyssnar på Lazees nya låt. Har han någon gång gjort en dålig låt? Tycker verkligen inte det. Han har bara bra låtar! Lyssna på den, så jävla värt! Lazee – Young N Restless
Galet bra. Sen lyssnade jag precis på en annan lite lugnare låt som jag tycker är super härlig. Fast Lazee tar den asså! The Script – For The First Time


Bilden gör inte rättvisa :(

Tittar på resmål för min födelsedag då vi kanske ska åka utomlands...

Detta är några alternativ ;)

http://www.fritidsresor.se/resa/dominikanska-republiken/las-terrenas/hotell--lagenheter-alisei/?season=vinter-10-11

http://www.fritidsresor.se/resa/dominikanska-republiken/las-terrenas/blue-star-gran-bahia-principe-el-portillo/?season=vinter-10-11

http://www.fritidsresor.se/resa/dominikanska-republiken/samana/hotell-gran-bahia-principe-cayo-levantado/?season=vinter-10-11

http://www.fritidsresor.se/resa/dominikanska-republiken/samana/hotell-gran-bahia-principe-samana/?season=vinter-10-11
Favorit typ!

http://www.fritidsresor.se/resa/dominikanska-republiken/samana/hotell-gran-bahia-principe-cayacoa/?season=vinter-10-11
Eller den kanske är favoriten, haha jag vet inte, :(


Grym match!

Tjejerna spelade jätte bra på matchen! Hemsjö var ett bra motstånd med. Förlorade dock med 2-3 mål men dom spelade fortfarande bra. Spännande match i slutet. Och dommaren var helt cp typ. Haha Mathilda så jävla söt.
Jag; fan jävla dommare!
Mathilda; nej dom äger ju.
Sen dömmer dom mot Hemsjö.
Mathilda; JÄVLA DOMMARE!

Haha xd
Sen visade dommaren ut några föräldrar i AHK. Haha ofta man kan visa ut publiken? Haha ah det var iallafall vad dom gjorde. Och då börjar ju jag stor garva och skriker "jävla fitt dommare" och mathilda ba "tyst frida tyst han kör ut dig med" hahaha det var kul :D Sen låste sig mitt ben och Mathilda bara skratta och jag höll på att dö xd Haha man kände verkligen en knöl i knävecket som stack ut. Det krampar fortfarande jätte mycket. haha aja shit the same, jag bjöd iallafall Mathilda och Nadja på ett gott skratt xd

Ska lägga mig snart för jag har ju varit död varje dag när jag ska upp!
Är dock på ********* men jag ska nog kunna sova där med. Fick ha min mobil och data så ah.

Laddar upp några bilder från Åhus som jag tog av Mikaela. Saknar de :(


HAHA undvik poängen, men alla har väl en dålig match? Vi tog faktiskt igen det sen ;)
Felicia, jag, Nadja, Saga och Helena :)


Jag, Saga och Nadja <3


Felicia, Emelie och Jag :)


Söt jag är där borta :D


Skön dag.

Hej på er! Började skolan med Engelska. Jobbade lite med verb tror jag? Och sen irland.
Säger bara såhär, du vet att jag alltid stället upp för dig, du vet vem du är, var stark, vi klarar det <3
Efter Engelskan hade vi SO. Jobbar med första världskriget. Var faktiskt ganska intressant. Haha sen gick vi igenom massa nazist tecken och om Hitler och shit. Sen kom Tim fram och satte sig hos mig så satt vi och ritade hjärtan, så kom Erik och ville också ge mig några hjärtan. Så mina instuderings frågor är fulla utav hjärtan. Sen vände jag och Tim oss om och snackade skräck filmer med Linnea och Jessica.
Sen åt vi lunch. Var några kyckling filéer typ. Var faktiskt gott, för en gång skull. Och det var väl en jävla tur eftersom jag var så hungrig. Efter lunch + rast så hade vi NO. Vi gjorde prov. Men jag har missat så mycket så jag gjorde inte provet, fick plugga lite istället. Sen fick jag typ 1 timmas rast medans dom andra gjorde klart det. Gick till bonbon med Alice och Emelie. Sen kom Linnea så satt vi och snacka med Mathilda, Julia och deras kompis Elin tror jag hon heter? När Non fortsatte "utforskade" vi bläckfiskar. Var jätte intressant. Hanarna typ ändrade färg i olika lägen, och när dom var arga flammade det typ i röda ränder. Sen var vi tvugna att gå bort till simmhallen, ville egentligen se mer men (a) Sen simmade vi med klassen då. 24 längder fick vi simma idag. Men det gick bra :) JAG KAN SIMMA :D Sen bastade jag, Johanna och Jessica lite. Sedan gick jag ut och badade med Tim, André, Hanna, Linnea och Elin. Haha stackars Tim, badvakten sa att han var för tung för att åka vattenrusthkanan (stavning). Så sen var det inte kul så vi gick och duscha och sådär. Sen gick jag hem. Wille gick med upp och hämtade sin väska han glömde här. Sen har jag bara tagit det lugnt för jag är jätte trött. Ska troligen åka ner till Ingared och träffa Mathilda och Nadja och titta när AHK spelar match mot Hemsjö. Asså tjejer ta dom nu! För nu har jag faktiskt sagt en del till Elin (a)
Haha ska äta lite frukt nu.
Bloggar senare och berättar om matchen!
Kram :)


Då va det dags att bli trött igen!

Hittills under HELA 2010 har du:

Druckit alkohol? - ja
Rökt? - nej
Snusat? - nej
Varit full? - ja
Rökt vattenpipa? - ja
Däckat? - nej
Kysst en främling? -ja
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - ja
Har haft oskyddat sex? - ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej
Kysst en kille i klassen? - nej
Gjort något dumt? ja
Gjort något som du ångrar? - ja
Strulat med ditt ex? - ja
Sagt nej till sex? - ja
Fixat dig i timmar? - ja
Gråtit inför mer än 10 personer? - ja
Smygit ut? - ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja!
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - verkligen inte!
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- ni anar inte!
Gråtit dig till sömns? - ja
Gråtit framför någon du älskar? - ja
Har haft sex ute i skogen? - nej
Kysst en tjej? - pussat o kysst tycker jag är olika saker?
Vaknat av att du gråter? - ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon - ja
Mått bättre eller sämre av alkohol? - ja
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - ja
Gått bakom ryggen på någon? - nej
Varit på sol semester? - nej, buhu :(
Badat i havet? - ja
Har haft snöbollskrig? - de va väl i vintras isåfall
Sett en hel fotbollsmatch? - ja
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? -  ja
Tagit någon i röven? - haha i?
Lärt känna någon via internet? - ah
Velat dö? - ja
Fått ett IG? - ja...
Åkt buss i över 10 timmar - nej
Varit ute en hel natt - ja
Blivit tagen av polisen - HAHHAHAHA
Svikit en vän - tycker jag inte
Visat röven för för en kompis farmor och fafar ? såklart ;o
blivit våldtagen av en lärare ? ja massa gånger :)

haha skön kommentar jag fick av Jack (y)

F=H
R=Y
I=P
D=E
A=R

DU ÄR HYPER BRUDEN!

som att jag inte redan visste det eller vadå? ;o

Nu känner jag mig sund! :D

Träningen var riktigt skönt. Körde kondition och styrka. Haha när vi sprang på löpbandet så ser jag en aaaaas snygg kille och säger till Linnea ba "ASSÅ OMG SHIT VAD SNYGG" haha hon ba "tänkte nästan att du skulle tycka det när jag såg han förut" haha xd Sen såg vi våran biff som alltid är där. Tränade i drygt en timma för vi va lite lata idag (a) Sen gick jag till relaxen och solade i dom nya solariumen. Det var verkligen inget jag ångrar! Köpte en kräm innan som jag smörjde in kroppen i för att bli extra brun. Jag hade någon relax effekt på i solariumet, så det va as go musik, och det sprutade ut någon olja på kroppen som luktade kokos. Och shit vad färg man fick av en solning där! Tänker absolut gå tillbaka! Det är fan vart en fet hiss! Betalade 80 kronor. 60 för solningen, då solade jag i 18 minuter och 20 kronor för den där lotionen typ. Sen gick jag hem så åt jag och tittade på bonde söker fru. Åt jätte god lax, sås och potatis. Yummie.
Nu ska jag hoppa in i duschen för man var tvungen att vänta någon timma för att den där krämen skulle återfukta huden, annars skulle man ju skölja bort den.
Vi hörs imon igen.
Ha de grymt!


Hälsostudion med stake nästa (y)

Hej på er! :D
Skolan idag har varit helt okej. Va helt död när jag skulle gå upp i morse, jag överdriver inte. Jag kunde inte hålla ögonen öppna. Kanske berodde på att jag var vaken rätt länge igår, kunde fan inte sova!
Haha måste bara säga det, ibland är klassen riktigt skön. Matten var kaos i mitt huvud. Tim satt bakom och ropa hela tiden "fridish, luktar du gott? lukta i min mattebok jag har parfym där" osv. Och Mikael satt och peta på mig, och Moa va allmänt rolig. Sen på No:n målade jag alla mina papper rosa med en penna jag va och hämtade i bild salen. Asså jag blev så deprimerad av att allt man skriver hela tiden är grått av blyerst, så jag ville piffa till det lite med en färgpenna. Så självklart blev det rosa, favoritfärgen. Jag, Linnea, Anton och Conrad va helt cp. Sen skulle jag låta som en bäver och fick massa ryck, och då låter Linnea som ett får och Erik blir jätte chokad och undrar vad det är som låter, haha ah det va roligt.
När jag slutade gick jag hem och åt, så kom Ebba hit. Vi satt och snacka massor och sen gick vi ut på stan en sväng. Vi ska se till att jag ska åka med henne till Thailand i jul. Fan vad grymt det hade varit! Sen blev Ebba hämtad typ så jag gick hem. Och nu ska jag snart till gymmet med Linnea. Sen ska jag sola också (y) Imon ska vi simma med klassen. Fyfan vad jag hatar att visa upp mig i bikini för alla. Bläää. Därför är det väl bra om jag tränar och solar lite nu, inte för att det kommer göra mirakel skillnad men man kan ju få känna sig fräsh iallafall.
Tack Ebba för att du är den du är och för att du är bäst!

Btw så träffade vi Mathilda Frisk i storken en snabbis. Hon hade varit hos frisören och herre jävlar vilken snygging! Haha nej men det va jätte snyggt ! :D

Tänkte bara berätta att jag klarade ca ett dygn och några timmar utan att gråta. Sen frågade min mentor mig hur jag mådde psykiskt och då kom det några tårar. Men jag var gråtfärdig hela morgonen så det var bara skönt att inte hålla det inne för sen var jag mycket gladare. Så nu börjar jag på ny kula och ska se hur länge jag klarar nu. Keep on going you know!

Nu ska jag packa träningsväskan så ska jag ner och möta stake så går vi bort till hälso.
Vi hörs kanske senare, eller ah, det antar jag. Puss :)



Ska försöka få sån färg iallafall :)


Jag är...

... arg ledsen besviken och mest av allt, frustrerad.
Därmed säger jag godnatt.


hahahaha roligt (a)

Snackar med Johan.

Johan; ska du med till gymmet imon?
Jag; jag ska gymma med stake så vi ses väl där.
Johan; vafan är det du säger? ska du gymma med stake? det gör inte ens jag.
Jag; haha ja men du känner henne inte kanske?
Johan; så det är en hon nu också?
Jag; eh ja? min kompis.
Johan; jo kan tänka mig att det är din kompis.
Jag; HAHHA asså Linnea Stark, jag ska inte gymma med stånd asså!
Johan; hade fan inte förvånat mig om du hade gymmat med en bånge.

Jag är inte på blogghumör :(

Hej på er!
Skolan idag var jävligt chill. Jag gick dit senare för jag mådde dåligt på morgonen så jag somnade om och gick till andra lektionen istället. Hade syslöjd då. Håller på att sy om en gammal klänning till ett linne. Den var för tajt runt brösten så ah, de funkade inte. Hahaa fast jag köpte ju den när jag var 12 år, der är typ storlek 160 på den så inte konstigt om den är trång? Men jag älskar tyget och alla volanger så jag vill kunna använda det igen :) Ni kan få se när det är klart, om det ens blir klart xd
Sedan hade vi hål timma så jag Elin, Moa , Linnea och Sofia gick hem till mig och åt klubba och snackade massor och tittade på filmer på mig och Linnea. Haha typ vad vi brukar göra, för jag och Linnea är så underhållande xd
Sen hade vi spanska och fick sluta tidigare för att vi jobbade så bra, inklusive jag! wiiie :D
Efter spanskan slutade vi och jag mötte Wille så gick vi hem till mig. Vi lyssna på musik och snacka lite, sen tittade vi på en film. Efter vi hade ätit middag gick vi ut och "lekte" i snön om man får lov att skriva så när man är 15 år? (a) haha hoppas det inte snöar mer för då kommer alla se att det står "FITTA" på fotbolls planen på ga imon. DET VAR JAG :D Wille kastade snoppar :)
Hade roligt med honom idag, thank you for that :) Kan man säga så? :D Jag kunde nog det...
När han åkte hem gick jag och Casper bort till pressbyrån så köpte jag en coca cola och han lite godis. Dom nya cola flaskorna är det en jultomte på. Jätte fint :D

Nu tänkte jag tittade på det senaste avsnittet av ensam mamma söker som gick i söndags.
Ha det gött så hörs vi imon igen.
Kramas mycket nu i kylan. Ni vet, kroppsvärme är den bästa värmen ;)
GODJUL.


Jävla cp cam!

Godmorgon!

Ursäkta men varför ligger det snö ute? BORT MED DET JAG AVSKYR SNÖ! Fan det värsta jag vet. Och det ser jävligt motbjudande att gå ut idag, blåser och är kallt sa pappa, och det ser as ruggigt ut. Sängen lockar mig mer om man säger så!

Har ätit frukost nu och ska sminka mig och sätta upp håret, sen ska jag gå till skolan.
Ha en bra dag allihopa.
Kramkram :)


Tidsfördriv innan jag ska sova! Hoppas på att bli trött nu (y)

fullständigt namn:  Frida Caroline Magnusson Pettersson
när är du född: 14 mars 1995
hur gammal är du: 15 år
hårfärg: blondie, wiie :)
ögonfärg: blå/grå melerade. Fast jag och Alice upptäckte att mina ögon blir svagt gröna när jag gråter :o HAHA
vart bor du: Alingsås
trivs du där: ja :D
vem är din bästa vän: Ebba <3 
hur länge har ni känt varandra: Sen förra sommaren
har du någon pojkvän/flickvän: nej :(
hur länge har ni varit ihop: länge
vad har du för personlighet: Vet inte riktigt, beror väl på hur jag själv mår. Fast vi kan ju ta när jag mår bra, det låter ju bäst. Då är jag glad o skrattar åt typ allt, jag är nog rätt mån om att folk i min omgivning ska må bra.
gråter du ofta: senaste tiden har jag gjort det tyvärr.
hur imponerar man på dig: vara sig själv, gillar jag det inte? nej synd då är du inget för mig.
har du någonsin ångrat ett förhållande: HAHHA skojar du eller? ja!
vad gillar du för musik: det mesta
vem är din förebild:  Natacha Peyre
vad vill du bli i framtiden: frisör eller pt
har du bra betyg: kan jag inte påstå
vem älskar du mest i världen: han.
vad är klockan just nu: 22.45
har du rökt: nej
har du snusat: nej
har du rökt vattenpipa: (a)
har du rökt hasch: nej
har du testat tyngre droger: nej
har du druckit alkohol: ja
har du däckat på fyllan: haha nerrå
gillar du godis: tyvärr
finns det något du hatar: såklart det gör?
varför fick du ditt namn: jag skulle egentligen heta Felicia men när mamma kom på att det fanns en sång där dom sjöng att Felicia är död så ville hon inte att jag skulle heta det, så dom kom på ett annat namn på F. Och min mormors mormor hette Ann-Frida så det blev Frida. Haha krångligt va?
har du en blogg: nej för jag skriver ju inte i den nu?
lyssnar du på musik när du är ledsen, arg osv: ja
hur ofta duschar du: varje dag
är du vig: AHAHAAHHAHAHA
hur många har du kysst: som att jag räknar? drygt 20 kanske?
hur långt har du gått med det motsatta könet: ;)
vad är din sexuella läggning: FRIDA ♥ KILLAR
lyssnar du på musik just nu, vilken låt: Black Moon Lovers – Eclipse (All Yours) - From: The Twilight Saga: Eclipse
vad stör du dig på: mitt liv
sjunger du bra: bäst
har du några piercingar: ja i naveln
har du några tatueringar: nejnej
vilken kroppsdel gillar du mest hos dig själv: Min nacke för den syns typ aldrig. nej man jag är rätt nöjd med min rumpa (a)
känner du att du älskar din familj: såklart jag gör
trivs du i din klass: jarå
har du tvångstankar: nej, jag trampar aldrig på alla K , V och FV brunnar, jag gör aldrig saker flera gånger för jag tror jag spyr annars. Jag trampar aldrig i varje vattenpöl jag går förbi. OKEJ JAG HAR TVÅNGSTANKAR!
försöker du alltid lära dig nya saker: nej
vilken är din favoritfilm: jag vet inte :(
kan du prata engelska: no
vem kysste du senast: hemligt
vem kramade du senast: Nadja
vad har din favorithoodie för färg: röd
gillar du kaffe: nej ;s
är dina föräldrar stränga: ibland
vad ska du göra i helgen: SHOPPA
när grät du senast: förut
har du druckit alkohol direkt ur flaskan: ja..
tycker du att ärlighet är viktigt: ja
vem är du kär i: åh kärlek asså...
är du förlåtande: ja, faktiskt.
vem av dina föräldrar står dig närmast:  mami <3
vilken svordom använder du mest: fan tror ja :o
är du kaxig: haha kanske jag är? :o
vem pratade du i telefon med senast: Alice
Beskriv din pappa: käck
Beskriv din mamma: hon ser ut som mig, fast i ett betydligt större format.
Tror du att folk snackar skit om dig: det är klart, avundsjuka, ni vet vad det är va? Anledningen till skitsnacka. En del klarar inte av att vissa har saker dom önska dom hade.
Vad attraherar dig: magrutor
Är du frökens gullegris: kan jag nog kalla de ja
Har du varit deprimerad: japp
Tycker du om att kramas: jaaaa
Vad tycker du om sex utan kärlek: Upp till var och en, känns det rätt så vafan, kör på.
Vad ångrar du mest i ditt liv: ångrar ingenting, jag lär av mina snesteg istället.
Har du sminkat dig idag: yaaa
Vem vill du sova med inatt
Vad gör dig glad: När livet leker
Vad gör dig ledsen: finns nog mycket, beror ju på läget, men svek är helt klart en grej.
Vad gör dig arg: folk som ljuger och inte våga stå för saker dom tycker eller har gjort.
Det bästa som hänt dig: när jag fick bröst
Hur många kusiner har du: SEEEX
Är du alltid ärlig: oftast, mot människor jag tycker om är jag såklart det.
Vad är du beroende av: coca cola
Har du bra eller dåligt rykte: bra hoppas jag :o
Brukar du skratta ofta: jarå
Vad gjorde du igår: läs gårdagens inlägg om ni vill veta, orkar inte skriva, minns knappt
Vill du ha barn: ja, fast inte än
Har du haft körtelfeber: nej, är väl inte klen
Har du varit otrogen någon gång: nej, fast jag har varit tillsammans med en kille som var otroget...
Vad vill du ha för hårfärg: ljusare
Har du ett husdjur: ah
Kommer du överrens med dina föräldrar: hyfsat
Har du rymt hemifrån: haha låter inte det lite barnsligt? jag sa så när jag va liten på #får inte jag som jag vill rymmer jag hemifrån". Och med det menade jag typ ut till lekstugan.
Vem litar du på: Ebba, Linnea, William, Alice och Johan.
Tycker du om öl: nej, lite trash :s billigaste man kan hitta? okej nu lät jag lite överklass.
Var det här testet roligt: jag lever fortfarande så så illa kan det inte ha varit.

Nu är jag faktiskt trött.
GODNATT!


Slut på lovet :(

Hej allihopa!
Gick upp vid kvart i 7 idag och åt lite och gjorde mig iordning. Gick bort till skolan vid 8. Konstigt det kändes! Första lektionen när vi hade SO så hade vi vikarie. Han är 19 år och vi typ "stötte" på varann på fb igår. HAHHA trodde jag skulle dö när jag kom in i klassrummet asså xd
Jag, Nadja, Mathilda och Jasmin gick hem till mig för jag skulle visa Mathilda filmer och bilder ifrån Åhus. Sen gick dom och jag och Nadja åt lite här. Sen mötte vi Johan och gick och pratade med han en liten stund. Sedan gick vi in till stan en snabbis. Sen orkar jag inte skriva mer om dagen.
Tackar bara alla fina vänner jag har <3

Nu ska jag gå ner till hemmakväll och lämna filmen vi hyrde i lördags och köpa en cola (y' Sen ska jag till hälsostudion och sola. Sen blir det träningen. Gött gött.

Ha det bra!


Saknar sommaren! Bild från Åhus :)

Chill chill chill CHILLI! :D

Okej hej jag är onormal roligt va? :D
Planerna idag blev även lite ändrade. Wille kom till mig rätt tidigt. Vi satt lite och titta på film och snacka och sånt där. Gjorde popcorn (y) nä men vi hade det bra :)
När han hade åkt så kom Alice. Vi var på stan och provade tusen skor! Shit vad mycket snygga vi hittade! Vi ska shoppa till helgen. Sen tittade vi på massa snygga smycken osv.
Gick bort en sväng till Nolhaga. Någon som kan berätta vad det var där idag? Sjukt mycket folk!
Haha bra rykte vi har skaffat. Stod massa killar utanför och när vi gick förbi säger dom "va inte det dom tjejerna som dansade så jävla sexigt på discot?" Haha och alla ba "joo de va de fan". HAHHA lyckat.
Senare gick jag med Alice till terminalen så åkte hon hem. Gick på en promenad i stan och rensade tankarna och pratade i telefon. Har duschat och fått upp en lampa och spegel i mitt rum. Härligt.
Ska lägga mig nu och sova för jag har jätte ont i huvudet och imon är det skola.
Ha det bra så hörs vi imon igen!
Godnatt!

Jag och Alice är väääldigt lika som personer. Vi tänker på samma sätt, vi har samma humor, vi tycker väldigt lika osv osv. Men det finns en sak som skilljer oss två! Jag är väldigt tjejig vilket hon absolut inte är. Haha det visar väl dessa bilder rätt bra? Gosedjur är väl alla tjejer innerst inne svaga för? Jag myser med den, Alice tror det är någon jävla action shit!


Jag


Och Alice

HAHA ni fattar grejen?

Så jävla värt att lägga 2 minuter och titta!



HAHHAHA hennes skratt asså. Jag gråter fan xd

Vad har frisören gjort med mitt hår? :(


de är kooort :(

Nytt place!

Godmorgon!
Hittade ett oskyddat nätverk jag kopplade upp mig på, hihihi busigt (a)
Jag bloggade inte igår så jag tänkte berätta lite om gårdagen.
Vi började flytta vid 10 tiden. Jag åkte upp hit till lägenheten rätt tidigt och var här och packade upp. Vid 2 tiden kom Linnea hit. Wie :D Hon började skruva ihop  ett bord hon blev klar med fram mot kvällen. Men det blev stabilt iallafall (Y) Vid 4 kom Alice också hit. Dom som såg mig springa ut och möta mig måste trott jag var dum i huvudet alltså, dun tofflor is tha shit (H)
Hade jätte roligt med tjejerna. På kvällen när vi hade kommit iordning lite i mitt rum gick vi till bon bon för att hyra film. Haha men man behövde ha legg med sig vilket vi inte hade. Så jag blev lite sur på expiditen. Så vi gick till hemmakväll och hyrde istället. Farsan blev det. Galet skön film. När vi kom hem igen åt vi lite mat och sen satte vi igång filmen. Haha slutade med att typ alla var helt gråtfärdiga. Även om Alice hade tryckt i oss lyckopiller :o

Vid 10 åkte Linnea hem och jag gick med Alice till terminalen. Vi satt där och snacka en stund. När hennes tåg kom gick jag hem. När jag kom hem tittade jag på Wallander och smsa och prata i telefon till och från.

Om en timma ska jag möta Alice så ska vi gå och köpa glass på donken och bara snacka en stund. Sen ska jag troligen träffa Wille. Och ikväll ska jag gymma med Johan. Låter som en bra dag (y)

Ha det gött allihopa så hörs vi! Puss!

Några cam bilder från igår!


Alice & Frida :D






Hahahaha fan vad söt!

Inte trött :o

Hej!
Haha har suttit och pratat i telefon med Johan en stund. Han och Anton ville komma hit nu och träffa mig osv. Haha och fan vad jag garva åt han. Jag ba, jag vill inte bada. Han ba, men då skiter vi i bakaret frida, vi skiter i badkaret! HAHHAHAHAHAHHA då dog ju jag ba, men vaaa ska du skita i badkaret? HHAHAHAHA vet dålig humor.
Han ska kanske hjälpa till att flytta imon om han inte bangar.
Så kommer Linnea också. Och senare kommer Ebba och Alice och kanske Alexander en kortis. Men Ebba, Alice och Linnea ska hjälpa mig att fixa det mysigt på kvällen.

Men jag ska upp vid 8 imon och göra mig iordning och sen flytta, så vi hörs när vi hörs.
Godnatt!


söt va? xd


Har fått världens finaste film av världens finaste vän ♥



Tack Linnea! tittar alltid på denna när jag mår dåligt. You go girl!

Utmattad.

Det tar på krafterna att springa runt inne på Ikea en hel dag. Har fått köpt massa nya saker till rummet nu. Hahha kommer dock inte ihåg vad. Ett soffbord, ett nytt fodral till soffan (svart) en spegel, en hylla, doft ljus, korgar att ha sminket i och lite annat. Jag ska vara ärlig mot er alla, jag var som en 3åring där inne idag! Fan det kröp i hela kroppen på mig! Jag hade inte ätit så jag var så hungrig. Sen så sov jag bara två timmar inatt för mamma väckte mig imorse så jag var fruktansvärt grinig. Haha så jag har varit lika gnällig idag som jag var när jag var liten. Haha ett tag där blev det sådär man bara stönar till och bara hänger med hela kroppen *JAG ORKAR INTE* och nästan börjar gråta. HAHAH ja vilka problem jag har :(

När vi hade varit på Ikea åkte vi till en resturang i Göteborg och käkade. Fan vad gott det var. Smällde typ av. Men jag var ju jävligt hungrig också så det kan nog ha varit en stor fördel? I bilen hem satt hela familjen och skratta så vi grät, hahaha vi har speciell humor. Tänker inte gå in på vad det va men kul va det iallafall!

Var på kyrkograven också hos mormor, gammelmormor x 2 och gammelfarmor. Tände några ljus och sådär.
Sen åkte vi upp till lägenheten och lämnade allt vi köpte.

Kan inte skriva mer nu för pappa får ryck på mig för att jag inte packar ner mitt smink och allt.
Vi får höras. Om jag inte bloggar mer idag får jag se när det blir. Vet ju inte när vi får igång internet och så när vi har flyttat. Men då vet ni varför om det skulle vara så att uppdateringen är kass. Flyttar imon som ni säkert har fattat.
Ha det bra.
Kram!

Lyssnar på Lorentz & M.Sakarias – Mayhem och tänker på förra våren när vi var i Stockholm i globen när AHK tog guld. Jag och Linnea var helt freaking loss asså! saknar som fan!


Godmorgon!

Idag kommer Linnea hem. Wiie :D Om hon är jätte brun blir jag tyvärr tvungen att döda henne...

Idag får jag inte göra vad jag själv vill, mamma är en hårding. Nej men jag ska nu på två timmar packa ner ALLA mina kläder, ställa ner flyttkartongerna i gästrummet OCH fixa mig själv. Sen åker vi till ikea och köper lite nya saker. Jag ska titta på en spegel och ett soffbord. Så jag får se vad vi får med oss hem. Aja får väl sätta fart nu då.
Ha en bra dag :)


Saknar dom små kaninungarna, så mysiga (a)

Ibland rasar allt ner och blir mycket jobbigare, gärna på nätterna.

Var tvungen att sätta på mig något som är så oerhört värdefullt för mig. Tänkte att jag kanske skulle känna mig lite mer värdefull då, fast jag tror inte det funkade.

Jag är seriös när jag säger detta.
Den tiaran är det vackraste någon har gett mig ♥
Five For Fighting – If God Made You


skit i att jag ser helt borta ut.

AHK-SÄVEHOF.

Hahaha sävehof är ett stort skämt. Tål ju ingenting. Handboll gör ont, kan man inte ta det får man väl spela fotboll istället där man kan lägga sig ner och lipa så fort någon petar på en?
Ahk förlorade iallafall med två mål. Men sävehof hade faktiskt ett grymt bra försvars spel och dom spelade in riktigt snyggt till linjen i anfallen. Men det var en bra match!

Haha asså mammas kommentar.
"Res dig upp och sluta lipa din jävla p12"
Visste ju inte om jag skulle skratta eller gråta.
Speciellt.

Haha jag satt mest och tittade på Max när han var på plan. haha han är tydligen bara 19 år, kanske kan lägga in en stöt där? Har ju lyckats ragga 20 åringar så varför inte en som är 19? Haha hoppas ni fattar att jag driver. Det mesta jag skriver kan ni ta med en nypa salt ;)

Tycker det är lite synd att Wille får så mycket skit på plan. Han är rätt stor och stark och då ser det värre ut än vad det faktiskt är, så han åker ju ut rätt ofta. Orättvist. Frida gillar Wille (a) Han kommer från Finland, nu gillar nog Alice honom också! Hon räknar nämligen finnar från Alingsås ;) tror hon var uppe i 4? Varsågod Alice, nu har du 5 ;)

Kanske bloggar lite senare. Nu blev det bara handbolls snack känner jag.
Ha en bra kväll.


Haha hittade en gammal bild när jag har rätt mörkt hår. Och neeeej jag har ju inte redigerat tänderna vitare och ögonen bruna, absolut inte :o
Det ser inte ut som jag btw :o

Lasange (Y)

Hej på er!
Idag har jag inte gjort något som är så intressant. Har varit i lägenheten och hjälp mamma att städa. Duktig chey (a) Har precis ätit jätte god lasange och om en stund ska jag mamma och Casper åka ner till Partille och titta när Alingsås spelar mot Sävehof. Ska nog måla mina naglar nu för när jag gjorde det igår så hade jag så brottom sen så allt kletade ihop sig så jag pillade bort det (a)

Btw, vissa saker som hände igår önska jag att jag kunde göra ogjort, dock går inte det. Så jag ber er att sluta snacka om det och släppa det, för det är vad jag tänker göra. Hahah...


När vi var i lägenheten förut så kom Casper och två av hans kompisar och hade köpt 2 kg godis, och den ena killen tyckte jag var så söt så jag fick sjukt mycket godis. Haha gullunge. Kanske ska ragga på en 98? Om jag ska få såhär mycket godis menar jag ;)


Fondväggen i mitt rum. Tycks? Jag älskar den, en läcker färgklick!


Btw Alice...

... JAG VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jag är mästaren, SUCKER!


Fuck the rest, frida magnusson är bäst!


Grym kväll!

Ska berätta för er om dagen nu hade jag tänkt!
Började med att jag åkte till frisören. Var där i 4 timmar. Haha vet lång tid, men asså dom fick först göra en djuprengöring för att jag hade så mycket metall i håret, sen klippte hon, sen blekte hon utväxten, som nu är näst intill vit, sen fick hon lägga en toning i resten av håret så att dom grön gula nyanserna skulle försvinna, skulle egentligen blekt det med men mitt hår var så skört så det hade gått av då. Så jag har köpt massa vårdande produkter som jag ska använda så ska jag bleka det riktigt om någon månad när mitt hår har "läkt" lite.
När jag kom hem från frisören röjde vi lite bland massa gamla saker inför flytten. Sen började jag fixa mig inför kvällen.
Vid 8 tiden hämtade vi Nadja i VB sen åkte vi upp till Alingsås. Vi mötte Alice och Emelie på terminalen så åkte vi bort till Nolhaga. Först va det någon konsert som sög riktigt hårt. Han som sjöng måste fan ha varit bög! Träffade Johan och var med han ett tag med. Sen när discot började, då jävlar blev det röj. Träffade btw Hanna Johanna Therese Mira och några fler. Jag och Alice stod i mitten av dansgolvet typ och alla blattar va på oss i en ring. Hahahah fyfan va roligt det var. Haha sen dansa vi med Gustav och Alexander, haha jag stog mest och dansade med Gustavs paraply. Gustav utmanade mig vem av oss som kunde skaka rumpan bäst, killarna fick avgöra, jag vann nog fan med hästlängder asså! Vid typ 11 så drog Alice och Emelie :( Så jag och Nadja dansa loss där med Kasper och Måns till "We no speak americano" haha och fan vilket tryck det blev. Alla stod och stampa i golvet. Mina turkar va självklart med mig (L) HAHHAHA alice :*

Vid 12 hämtade mamma mig :( Hon ville inte hämta senare. Så nu har jag nyss kommit hem så ska jag nog ta något att käka. Tackar alla för en kanon kväll!

Har haft grymt kul. Helt vild va jag. Måns, Alice, Kasper, Nadja och några andra ba, lugna ner dig nu asså xd
Har fått ca 10 sms nu av olika personer som frågar om jag var full. HAHA!







Hahah ursäkta att ni får så få bilder. Men jag tog inga kort när vi var där inne ;)

Ska till Alice nu!

Hej allihopa.
Ursäkta den dåliga uppdateringen!
Jag berättar mer om dagen när jag kommer hem ikväll/inatt.
Nu ska jag, alice, emelie och nadja till Nolhaga. Eller ah vid 9 men fan vi "förar" hos alice.
Ha det gött!



Alice, våran tävling börjar..... NU!

Bör sova nu...

... så jag orkar upp imon. Åker vid 9 in till frisören. Hoppas fan inte det blir fult för då drar inte jag till Nolhaga på kvällen! Då stämmer jag stället!
Ska lägga mig snart då och lyssna på musik. Men åh är inte trött längre och har ingen lust att lägga mig. Buhu :(
Godnatt ändå :(


Saknar min bebis, kom hem nurå :(

wah massa gamla ego!


Bandana va as cooooolt (H)




Haha neeej inte pinsamt!


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH asså gråter typ. Tragiskt att jag såg ut såhär när jag gick i sjuan!



Lite har jag väl förändrats? :o

Haha hej jag heter Frida och jag deppar.

Varför skriver jag ens "haha" då? Det var ju jävligt roligt att deppa, skratt på´t.
Lyssnar på min fina spotify lista. Haha är man på bra humör är det skit kassa låtar. Men vill man lägga sig ner och dö är det rätt sköna texter. Bra recention va? Stavas det ens så? Dålig jag är.

fajna

En av låtarna på listan heter "var stark" och kommer från lilla melodifestivalen. Att små barn kan skriva så kloka texter? Lyssna på den ;)

Låt texten lyder såhär ;

Var stark
När du faller mot hård mark
Håll huvudet högt
Vi lever bara en gång
Resan är inte lång
Ta vara på tiden och lev idag

Sluta blunda, vakna upp
Det här är ingen dröm vi lever i
Du lever för ett skäl
Sluta säg farväl
Göm dig inte för dina problem

Hon går med stil
Folk tittar åt ditt håll
Hur du ser ut spelar ingen roll
Alla har ett hjärta
Alla känner smärta
Viktigast är att gå vidare

Människor kommer och människor går
Men det är bara äkta vänskap som består

Var stark
När du faller mot hård mark
Håll huvudet högt
Vi lever bara en gång
Resan är inte lång
Ta vara på tiden och lev idag

Klockan tickar, det går för fort
Och du känner att du vill sakta ner

Livet känns hårt
Men det är inte svårt
Luta dig mot mig
Så hjälper jag dig

Människor kommer och människor går
Men det är bara äkta vänskap som består

Var stark
När du faller mot hård mark
Håll huvudet högt
Vi lever bara en gång
Resan är inte lång
Ta vara på tiden och lev idag

Var stark, min vän
Snart så kommer du hem
Lev nu idag, så kommer allt gå bra

Var stark
När du faller mot hård mark
Håll huvudet högt
Vi lever bara en gång
Resan är inte lång
Ta vara på tiden och lev idag

Var stark
Ja, var stark min vän
Håll huvudet högt
Vi lever bara en gång
Resan är inte lång
Ta vara på tiden och lev idag

Den brukar jag lyssna på när jag känner att allt är emot mig och jag vill må bättre. Då är den bra ;)

Till något roligare. Imon vid 9 tiden på morgonen har jag tid hos frissan. Wie happyface på det! Sen ska jag ringa morfar och säga att han har fina glasögon och sedan be om 600 :- så jag kan åka till Safari och köpa nytt löshår. Undra om han går med på att köpa mitt löshår tredje gången i rad? Puss på min favvo moffa :*


Wah spökhuset uppe på dalen vägen, haha jag tycker de är läskigt :( tänk att de står ett spöke i något av dom där fönstrerna :(


Godmorgon!

Sovit gott?
Vet ni vad jag känner idag? Jo att det kommer bli en sån dag jag lyckas med dom mest omöjliga sakerna! Haha när jag skulle ta lite glass förut så ställde jag strösslet i frysen och glassen i skafferiet, så sen när jag ville ha lite mer så hittar jag strösslet i frysen där glassen brukar stå och glassen på strösslets plats. Tur att jag upptäckte det iallafall. Men som sagt, jag är speciell och har alltid varit.

Idag ska jag inte göra någonting alls. Planerna jag hade körde ihop sig. Det är ingen hemma så jag kommer inte härifrån. Så jag ska packa lite till och sådär. Sen ska mamma boka tid hos frisören för mig. Ska bleka håret och toppa det. Funderar på att klippa lugg. Iallafall snelugg, eller så skiter jag i det. Haha får se hur jag gör!

Ska sätta fart nu och packa ner lite till. Ha en bra dag.
Kramar! :)

Älskar refrängen i denna låten. Dö skön! Nu ska jag göra nudlar!
Black Moon Lovers – Eclipse (All Yours) - From: The Twilight Saga: Eclipse
Lyssna på hela! Omg så härlig!



åh, va jobbigt allt blev :(

Jag tappar greppet, vad händer?
Jag avviker från kärlek.
Denna gång var det annorlunda
Det kändes verkligen.
Och det skar mig som en kniv.
När du gick ut ur mitt liv.
Nu är jag i detta tillstånd.
Och jag fick alla symptomer
Av en flicka med ett brustet hjärta.
Jag är ledsen av att se oss vara isär.
Jag fattar inte hur du lyckades stjäla mitt hjärta från första början.

När jag var liten och skulle ta mina första steg, så va det först någon som höll mig i händerna, jag tog några steg, sen satte jag mig ner. Nästa gång tog jag några fler. Nästa gång höll dom mig i en hand istället för två, jag gick några steg, sen trilla jag. Jag reste mig upp och försökte igen. Tillslut släppte dom mina händer och jag stod på mina egna ben. Jag tog ett steg, jag trilla. Nästa gång tog jag två, kanske tre steg, ramla men gjorde ett nytt försök. Jag lärde mig inte gå på första försöket, inte på andra eller tredje heller, men kanske efter 15 - 20 gånger så kunde jag gå. Det är samma nu. Jag försöker, jag faller. Jag reser mig upp, kommer en bit på vägen, sen faller jag dit igen. Jag försöker igen, klarar mig två dagar utan tårar och saknad, sen kommer det tillbaka. Allt som krävs är en doft, en tanke, en röst, en känsla. Men tillslut så kommer jag lära mig att leva utan dig också. På samma sätt som jag lärde mig att gå. På samma sätt som jag lärde mig att prata. På samma sätt som jag lärde mig att sova utan napp. Ni fattar min poäng? Jag är envis och det ska gå! Om ett år kommer jag säkert sitta och skratta åt det.

man kan det man vill. har man viljan, har man styrkan.


Just det blogga ska jag ju göra.

Hej allihopa!
Idag började jag min dag med att duscha, ta det lugnt och fixa mig. Runt 3 tiden åkte jag in till stan och träffade Johan. Mysigt :) Tog tåg och buss hem sedan. När jag kom hem åt jag lite och har packat massa nu. Så mitt rum ser jätte tomt ut! Om man bortser från alla flyttkartonger då ;)

Imon ska jag packa mer. Sen ska jag luncha på stan med Alice. Mysigt! :D Sen kanske jag ska träffa Johan igen (a)

Nu sitter jag och äter special k med fruktströssel. haha ingen mjölk eller fil eller något i, nu blir det som snacks, fast nyttigare (y)


Bilden är från mars ;)

7,8,9 D

Sitter och lyssnar på klassens spotify lista som Linnea så snyggt har slängt ihop.
Hahah vissa låtar passar så jävla bra in! Speciellt Alesha Dixon – The Boy Does Nothing! HAHHAHA
Länkar listan om ni vill lyssna ;)

Klassen♥


7an, haha det är sorgligt asså!


8an, vi började växa till oss!


9an, nu är vi snygga babes allihopa!


Jag och Pontus langar ju värsta sexiga posen ;o




Måndag idag eller?

Hej på er!
Nu ska jag snart åka in till Alingsås och träffa Johan.
Det ska bli roligt :)
Senare ska jag nog träna tror jag.

Lite sur på mamma är jag då med. Får typ inte göra något i veckan, måste vara hemma och packa. Hallå jag har ett liv?
Aja what ever. Ni får en bild på hur jag ser ut idag och en bra låt.
Ha en bra dag, puss :)

Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)


KAN. INTE. SOVA.

Asså jag är trött men ändå inte. Jag vill sova men ändå inte. Jag känner mig som en hemsk människa men ändå inte. Okej nu ska jag lägga av!

Haha för en stund sen blev jag så jävla sugen på smörgåstårta. Så japp, jag gick ner och gjorde mig en egen. Hönökaka, ägg, skinka, majonäs, räkor osv osv. Kan säga att den kom upp lika fort som den gick ner. Usch.

Aja får väl försöka sova nu för nu snurrar det jätte mycket!

Imon ska jag packa en del och sedan ska jag hem till Johan. Wie :)

GODNATT


Haha fixade till en snelugg. Kul att man ser mitt öga med :)

RSS 2.0