Jajamen

Hej allihopa!
Sitter i skolan nu och slutar om en timma. Hade matteprov imorse. Tror det gick ganska bra med andra delen tyckte jag var svår. Hoppas på det bästa! När jag slutar ska jag in till stan med bästis Nadja och köpa hårfärg och en mascara. Nu ska det bli en ny färg i mitt hår! Älskar att färga håret. 
Nu börjar lektionen igen så vi hörs, puss!
 

PLUGG

Hej babys!
Är hemma hos pappa nu och sitter och pluggar Naturkunskap. Ska snart ge mig på matten. Hatar prov grovt mycket, men det måste ju göras. Anledning till att jag pluggar här och inte hos mamma är för att pappa kan mer om sånt här + att jag blir alltid jätte sur och arg när jag pluggar och när mamma hjälper mig börjar vi bara bråka haha. Förstår jag inte något blir jag jätte irriterad och slår ihop böckerna och gör något annat. Haha därför behöver jag någon som kan förklara för mig.
Nej nu måste jag fortsätta, detta tar på tiden.
Puss på er!
 

Schooool

Hejsan!
Den där friluftsdagen blev inställd, tror det var pga vädret. Så nu är jag i skolan och vi tittar på en film om bebisars utveckling. Ganska intressant faktiskt. Men min mage mår not good så jag vet inte hur länge jag pallar sitta still. Vill bara lägga mig och sova bort det. 
Måste fortsätta nu. Puss
 

Information

Kom på en sak!
Kommer nog inte uppdatera imorgon för min klass ska till Mjörnvallen och hålla i en idrottsdag typ för fjärde klassare eller vad det var. Jag tycker det ska bli roligt för jag älskar att arbeta och vara med barn. Det händer alltid något roligt och det känns så levande haha. Man får ny energi på något sätt! 
Jaaja det var det jag tänkte berätta så nu vet ni det!
 

Helgen

Hej alla fina! 
Har inte haft tid att uppdatera bloggen i helgen. I fredags kom ju Richard till mig och har varit hos mig tills imorse. I lördags fyllde min lillebror 14 år så då var det släktkalas här. När allt folk hade åkt hem låg vi och spelade något spel på datorn tills vi skulle på kräftskiva med min familj och min kusin Fredrik. Där träffade vi Linnea och självklart massa annat folk. Det var trevligt men inte så roligt som vi hoppats på så vi åkte hem ganska tidigt. I söndags hade vi bara en riktigt slöa dag. Vi matade igenom massa filmer och åt hela tiden kändes det som haha. 
 
Just nu sitter jag hemma hos pappa och pluggar lite till två prov jag ska ha i veckan. Ska snart hem till mamma igen och där kommer jag befinna mig hela veckan. Så bloggen lär jag bara uppdatera när jag är i skolan, men ska göra mitt bästa!
 
Nu ska jag fortsätta med pluggandet och packa smink/kläder/skor och cykla hem.
Puss
 
Där var vi ju bruna!

Fredag

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag. Tänkte mest kika in för att säga att jag inte har tid för att blogga idag som ni säkert märkt. Ska ut och möta upp min kärlek nu. Kanske hörs imon. Ta hand om er!
 

INSPIRATION

422888_358497274234454_1034937348_n_large
 
Tumblr_ljlvzzza1a1qd8l7no1_500_large
Exakt denna hårfärgen vill jag ha!
 
Tumblr_lgdu8mk2ru1qzw0h4o1_500_large
 
Tumblr_lmmogutvac1qfullio1_500_large
 
Tumblr_lnbb758q2y1qkbypto1_500_large
 
Tumblr_lrq3imu7sl1qblwmxo1_500_large
 
Tumblr_lphoynqytv1qbjt25o1_500_large
Tumblr_lw3wwd2jc01qhh8a1o1_500_large
 
Tumblr_lkfnwyq1zl1qao9iio1_500_large
 
Tumblr_liopmpvplx1qfateqo1_500_large
 
Tumblr_ltkqkunskr1qf9zhao1_500_large
 

jätte onödigt

Hej igen typ 20 minuter senare haha. Har så jävla tråkigt så jag bloggar, gatt. Har precis haft rast. Blev musik och dans. Nu har vi engelska vilket är urtråkigt och tittar på någon brittisk film. Ointressant. Har precis fixat så jag kan se på gossip girl när jag kommer hem. Grymt som fan! 
 
Aja får la kolla på det där jävla rave partyt, tja.
 

Torsdag

Hej allihopa!
Nu sitter jag i skolan och har grupparbete. Vi är nästan klara med vårat vi renskriver lite bara. Men det tar Sandra hand om haha. Gjorde en videoblogg förut men jag sitter bara och babblar jävel så jag skiter i att lägga upp den!
Funderar på att dra till gymmet efter skolan. Behöver verkligen börja träna igen. Min dubbelhaka och mage är fan inte att leka med haha. 
 
Imorgon är det fredag, finally känner jag. Ska vara med Richard och göra lite roliga saker. Men mer om det får ni veta då. 
Nu ska jag återgå till arbetet. Puss
 

SWAY

Say you would, say you could 
say you'd come and stop the rain 
say you'd try and hold me tight 
and you just give me away 
make me high on lullabies 
a melody for me to sway 
say you would, say you could 
and you don't do anything 
 
Foto: Linnea Johansson

What you got boy is hard to find

Hej allihopa!
Hoppas att allt är bra med er. Själv har jag svin ont i magen idag och har varit hemma från skolan. När jag vaknade darrade jag i hela kroppen och var svimfärdig så jag ringde mamma så hämtade hon mig så har varit hemma hos henne idag. Ville inte vara ensam när jag inte mådde bra. Innan hon körde tillbaka mig till pappa ryckte jag upp mig och gick till biblioteket och skaffade mig ett lånekort. Haha så jag lånade en bok, innan jag dör heter den. Handlar om en tjej som har leukumi och vill hinna med massa saker innan hon dör. Hoppas att den är bra!
 
Nu ska jag sätta upp lite tavlor på väggarna. Puss på er!
 

I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

Nu är det dags för mig att krypa ner i min underbara säng. Har varit sjukt hype hela kvällen. Hoppat runt och dansat med hög musik på och fjantat mig haha. Sen vek jag mig av skratt när min bror skulle springa in i mitt rum och sänka musiken och halkar på första steget han tar och ramlat framåt rätt ner på golvet. Haha har sån skadeglädje. 
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och somna till en film iallafall.
Har inställda lektioner imon så jag slutar runt 1 någon gång istället för halv 4. Riktigt skönt. Börjar 9 som dom flesta andra dagarna. 
Tänkte försöka göra en videoblogg imorgonbitti innan jag drar också! Om jag hinner vill säga.
Godnatt och sov gott!
 

Frågor och svar!

Hej Frida! Jag har några frågor om dig och Richard somvore vara jätte roligt om du ville svara på! Kan börja med att säga att ni är som gjorda för varandra, ni ser perfekta ut. Nu till frågorna. 

1. Bråkar ni mycket? 
2. Vad är Richards bästa respektive sämsta egenskap? 
3. Vilka tycker Richard är dina bästa respektiva sämsta egenskaper? 
4. Skulle du vilja skaffa barn med hono.m? 
5. Har du större känslor för Richard än vad du har haft för dina ex? 
6. Hur är ni som pojkvän och flickvän? 

Tacksam för svar!


Tack för komplimangerna. Här kommer svaren på dina frågor.
 
1. Nej. Vi kan små tjafsa med varandra och reta upp oss på små saker ibland. Men bråka brukar vi inte göra. 
2. Richards bästa egenskaper är att han oftast är ganska mogen. Han är rolig och ödmjuk. Han är väldigt charmig och trevlig mot folk. Hans sämsta egenskap är faktiskt att han är lat haha. Han vill oftast inte hitta på så mycket. Får oftast tjata på honom om vi ska hitta på något. Men det är en del av hans charm ;)
3. (Richard svarar) Bästa - Omtänksam, förstående. Gillar även att hon är glad och har mycket energi. Sämsta egenskap är tjatig.
4. Om några år isåfall. Inte nu, vi är alldeles för unga.
5. Ja det har jag. Richard är överlägsen och kommer alltid vara 
6. Vi (speciellt jag) är nog ganska barnsliga. Vi retas mycket med varandra och larvar oss ganska mycket. Men vi kan även vara kärleksfulla och seriösa med varandra. Han är inte bara min pojkvän utan även min bästa vän. Kan prata med han om allt och kan vara mig själv med han. 
 




 
 
 
 

H&M autumn fashion collection with Lana Del Rey

 
 
 
 
 
 
Mina absoluta favoriter!
Är tokig i den super läckra kjolen och den vita toppen under är riktigt fräsh. 

don’t you worry child, see heaven’s got a plan for you

Hej babes!
Hoppas att ni har haft en bra dag i skolan, jobbet eller vad ni nu har gjort. Min dag har varit bra förutom att jag har haft väldigt ont i magen. Men jag har lyckats att koppla bort det ganska bra. Är jätte grinig över att det inte finns något internet uttag i våran dator. Har inte trådllöst internet hos pappa än eftersom vi nyss har flyttat så jag måste sätta i en kabel och våran mac var för tunn för det. Så jag sitter vid min klump laptop!
Efter skolan gick jag på stan med mamma och köpte presenter till min bror som fyller år på lördag. Vi var även och käkade på Sally´s. Räksallad för min del, så sjukt gott. Inget slår deras sallader! 
 
Nu är jag hemma hos pappa och ska snart ta en promenad med Leo!
Puss
 

Har inga bilder

Hej allihopa!
Sitter hemma hos Denise nu och har håltimma. Har fått våran dator nu så passar på att blogga. Vi börjar halv så vi ska la dra oss tillbaka till skolan snart! Vi sitter och tjötar och garvar. Får la tagga lite lektion igen då. 
Vi hörs senare puss!
 
 

All I need is you

Nu det vi alla har väntat på, en uppdatering! ;)
Anledningen till att jag inte har bloggat i veckan är för att jag har varit hos mamma och där har jag inget internet. Men nu är jag hos daddy igen och har internet och imorgon får vi våra skoldatorer så då kommer jag vilja blogga mer! Låter bra huh? 
 
Vad har jag gjort veckan när jag har varit borta då?
Jag har varit i skolan, träffat min pojkvän och mina vänner. Har även tagit ur mitt löshår så nu har jag kort hår buhu.
Sen kan jag väl inte komma på något mer märkvärdigt jag har gjort. 
 
Idag har jag varit i skolan iallafall. Har haft riktigt roligt idag. Skrattat sjukt mycket och det slutade med att jag satt och grät av skratt på lektionen. Haha riktigt sköna människor i klassen. Efter skolan var tanken att jag skulle träffa Richard med det verkar inte bli av, men vi får väl se!
 
Imorgon får vi som jag sa våran Macbook Air och jag är jätte glad hihi. Har en plågsam skoldag imorgon dock. 8-16 inte så jävla party. Får se vad som händer efter skolan.
 
Nu ska jag packa upp mina kläder så vi hörs kanske senare. Puss!
 
 

Everybody says you only fall in love once, but that's not true, every time I see you I fall in love all over again.


"Godmorgon"
Har varit vaken sedan halv 7 men uppdaterar först nu. Har gjort mig iordning, käkat och ska snart cykla bort till skolan. Efter skolan ska jag troligen ner till Göteborg för att köpa remover till mitt löshår som ska ut! Ska bli så skönt att få ur det. Kommer ihåg sist när jag tog ur löshåret, känslan när man kan borsta igenom håret så dom där "piggarna" masserar i hårbotten och kunna gnugga ordentligt när man tvättar håret. Haha obeskrivligt! Nu ska jag troligtvis inte använda mig utav denna löshårsmetoden mer för denna gången har jag fått enorma tovor i hårbotten. Vill inte ens tänka på hur tunnhårig jag kommer bli! Jag som äntligen börjar få tillbaka mitt tjocka hår. Jaja det är smällar man får ta. Om jag ska ha löshår igen blir det clip-ons! 
Men innan jag köper nytt hår, (fult det låter) så ska mitt hår slingas! Spännande. Nu blir det lite mörkblonda slingor inför hösten, tror det blir fint! 
 
Nu ska jag snart ta på mig skorna och kila iväg! 
Ha en bra dag, puss!
 
 
 

My heart stops when you look at me




I will fight for you

Hej alla!
Har inte uppdaterat under helgen för jag och Richard har varit hemma hos min mamma hela helgen och jag lämnade kvar min dator hos pappa så ja, där har ni svaret till det. I fredags var jag även med min goaste Nadja en stund. Spelar ingen roll vad vi gör vi har alltid kul. 
Jag och älsklingen har inte gjort något speciellt, bara varit liksom. Min finaste pojkvän, ler bara jag tänker på han. Hihi ska sluta fjollsnacket här på bloggen nu och behålla det till honom och mig själva haha! 
Nu på kvällen har jag varit ute och promenerat med några vänner, roligt! 
 
Imorgon blir det skola. Funderar på att dygna endast för att inte försova mig, men jag älskar att sova så jag tror jag kommer lägga mig ändå haha. När jag slutar imon ska jag träffa bästa Linnea. Kan tänka mig att det blir massa girltalk och garv. 
 
Ska försöka uppdatera imorgon om jag har internet hemma hos mamma, ska dit imorgon. 
Godnatt!
 

Godnatt

Tänkte bara kika in och säga godnatt. Ska fläta mitt hår, borsta tänderna (gud vad ointressant ändå) och sen sätta på en film och sova. Haha garvar åt mig själv när jag skriver detta, vem fan bryr sig om vad jag gör egentligen? Haha är så trött orkar inte haha. Vi hörs imon igen för nu ska jag och min snoriga näsa sova!
 
Puss
 

Laughing and kissing, it's a match made in heaven


Vill inte att sommaren ska ta slut!






















Lite av mitt nya rum!

Inte helt klart, ska upp gardiner, den lilla röda byrån ska bytas ut mot ett större sminkbord. Spegeln ska upp på väggen osv. Men såhär ser du ut än så länge iallafall!
 
Bilderna är dock tagna på kvällen, men jag tycker bara det ser mysigt ut med alla levande ljus som lyser upp mörkret litegrann!






And now you're dancing like you need him, need him.

Hallå babys! 
Hoppas allt är bra med er. Jag ligger sjuk hemma i soffan, mindre kul! Men igår hade jag en rolig dag efter skolan med mina fantastiska vänner. Idag hade jag tänkt att träna men jag får hoppa över det. Ska gå ut och ta en promenad med Leo istället. Men vet inte hur långt han orkar gå för han verkar ha ont i bakbenet för han haltar. Stackars bebis! Ska även höra av mig till min mamma sen och kolla om en present jag har beställt hem har kommit, isåfall ska jag hämta den hemma hos henne. Nu är ni allt nyfikna va! Det är en liten present till Richard, ni kan säkert få se den när han har fått den! 
 
Nu ska jag ta på mig min mysdress och rasta Leo! 
Btw, jag svarar på alla era kommentarer i kommentarsfältets "svarare". Så har ni lämnat en kommentar är det bara att kika in där och se vad jag har svarat! 
 
Puss
 

sliten

Hej på er! 
Har haft en riktigt kass natt/dag men det börjar väl bli lite bättre. Bara att gilla läget och hoppas det blir bättre.
Imorgon ska jag till skolan iallafall. Vi hörs mer imorgon! Nu vet ni att jag lever iallafall, puss.
 

Underbara

Hej på er!
Min helg har varit ganska bra. Jag har varit med min underbara pojkvän. Han kom och överraskade mig med rosor i fredags, aww så söt! Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde i fredags haha. Antagligen inget speciellt eftersom jag inte minns. På lördagen flyttade vi iallafall med pappa. Känns ganska tomt i mitt rum där än så länge men ska ta med lite små möbler från mamma idag som jag kan ha med lite ljus och sånt så det ser mer ombonat ut! Men iallafall, i lördagskväll hade vi en miiiini inflyttningsfest. Och för en del av oss blev det för mycket utav det goda haha. Men annars var det trevligt! På söndagen var jag och Richard ute en sväng och handlade, käkade mat, målade med vattenfärger haha, tittade på OC och sen kom Farmor till oss. Senare drog vi hem till mamma och var uppe på vinden och hämtade utklädningslådan, haha jag har en riktigt go pojkvän, om ni bara visste! Hulahula kjol är braa! Vi somnade redan vid 12 tiden tror jag och idag blev det lite skola för min del. Richard har nyss åkt hem och jag väntar på att han ska skicka lite bilder som vi tog i helgen så jag kanske kan lägga upp någon fin här sedan! 
 
Nu ska jag packa lite saker innan jag ska hem till pappa.
Ha det bra, puss!
 



Nytt place

Hej allihopa!
Hoppas att allt är bra med er. Är i pappas nya lägenhet och ikväll har dom väl haft lite krök här. Richard har precis somnat och jag sitter vaken. Har ingen säng att sova i, den ligger älsklingen i. Då tänker ni väl, varför delar ni inte? Jo vi brukar göra det, men idag vill jag inte det och anledningen till det angår inte! Men ingenting mellan oss har hänt iallafall så don´t worry ;)
Ska försöka sysselsätta mig med någonting nu!
Puss
 



RSS 2.0