Härlig dag!

Hej allihopa!
Hahah jag är fan dum i huvet eller något, sitter och gör en lista på spotify med massa barbie låtar o shit, döpte listan till "blondie", fan va söt jag är :')

Haha aja, skolan idag va riktigt rolig!
Började med Spanska, gick faktiskt bra!
Sen hade vi Engelska som också gick bra.
Mentorstid, lunch och Ea. Och då börja jag och Sofia flippa. Haha Killarna kom in lite senare i klassrummet och hade varit ute i regnet så dom va väldigt gulliga i håret, så vi kunde ju inte låta bli att skratta åt dom, och då säger Mikael till evy ba "dom titta skratta på mig" HAHHAHAHA då dör vi ju typ! Sofia ba, värsta kontors råttan!
Hahah sen hitta jag iallafall Viktor och tog mig en ridtur på honom ute i regnet, misstolka inte ;) Han är bara biff osv. Sedan hade vi svenska. Skrev en uppsattas som heter "ögonblicket fångat", blev ganska nöjd med texten. Skrev om en sak från midsommar, det va lite känsligt att skriva om de men de blev ganska bra så de va de värt :D Fågelmås sofia! Hon tror hon är smart, den tjejen asså.
Sedan gick och Linnea till bonbon och köpte coca cola! Jag vet inte vad det är med mig och cola men jag blir as glad och hyper utav det. haha tror inte min kropp pallar för mycket socker!? Haha så på matten satt jag med Fia darling. Vi får världens skrattanfall. Asså typiskt att vi just ska få de på Dennis lektion!?
Haha börjar med att vi får matteböckerna, och då ser vi en pil i min bok, som inte finns i sofias bok! och då får vi ju ryck. Så ner Dennis ba, Frida och Sofia kan ni vara tysta nu? Så säger jag ba, ah fast asså, det finns ingen pil där :( hahah han ba, men frida vi tar de senare osv. Hhaha så ja, vi tog det faktiskt senare. och sen när han går ifrån bänkarna jag och Sofia sitter vid så skriker jag ba "YOU WANNA FUCK!?" och de va ju för att jag och Sofia skulle börja på en låt osv. Så Dennis vänder sig om och går emot mig, ahhaha och då dör ju Sofia typ för hon tog de ju som att han va frivillig! HAHHA fan va kul. Sen så trodde ju Sofia 25x25 va 50, ganska söt tjej!
Haha efter lektionen gick jag och Sofia till Pavelljongen och hitta viktor igen (a) Hahah då va han så snäll så jag fick rida på han därifrån och upp till NO salarna i de andra huset på översta våningen. haha gulligt.
Vi har ny NO lärare, och säger bara, fan vilket grymt första intryck jag och sofia gör asså. Vi är försenade och han står i korridoren och väntar på oss, jag kommer ridande på Viktors rygg in i klassrummet och ba, hallå de är jag som är Frida. Ah jätte fult såg de ut!
haha sen under lektionen så sitter jag och Sofia och studerar akvartiumet, och då ber våran lärare oss att släcka ner de för att vi bara konsentrerar oss på fiskarna (HAHAHHA?) och då ska sofia trycka på en knapp och då håller hon på att sätta på en ugn som står under xd

haha aja helt sick.
Nu är jag hemma iallafall och har ätit och bara tagit det lugnt. Ska ner i duschen nu sen ska jag ha myskväll med mamma och titta på fångarna på fortet :)
Ha det så bra! :D


Jag och Bebbie i sommras, nu är de fan höst ju :(
CHERIOUS! <3

Kommentarer
Postat av: Linnea

sv: ja det är rätt så sjukt!

men ändå rätt skönt såklart :)♥

2010-08-25 @ 21:20:56
URL: http://linnehaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha! Det har varit en helt sjuk dag :D

Jag kan ju inte säga att vi är direkt smarta någon av oss. Men tack för en underbar dag! Love you sunshine <3

2010-08-26 @ 17:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0