Ännu ett test!

Testet med annorlunda frågor!

Vilken är din favoritfärg på nagellack?
Jag gillar rosa färger, gärna ljusa :)
Vad tänker du när jag säger "killar"? Haha magrutor, läckra hunkar typ.
Tycker du det är jobbigt att träffa killar? Absolut inte, kan tycka det är skönare ibland att vara med killar för dom gör inte en så stor grej av små saker som tjejer kan göra, haha tjejer kan ju fan börja tjaffsa om vad som helst. Killar är lite mer chill typ.
Favorit godis? Lakrits tror jag, eller choklad. Haha choklad om man har mens xd
Favorit glass? Polka och saltlakrits, i kulglass då.
Har du bra självförtroende? I vissa lägen. Jag försöker vara nöjd och säker med mig själv, jag är jag och det kan ingen ta ifrån mig. Finns ingen som är precis som jag.
Vad tycker du om players? Kör upp något och rotera
Vem är din bästa tjejkompis? Ebba!
Vem är din bästa killkompis? William och Hampus
Vem är din förebild? Min mormor
Hur ser den perfekta killen ut i dina ögon? Riktigt ljus blond eller mörk brunt hår, muskulös, lång, solbränd, ett charmigt leende, vackra ögon, stylat hår, ganska stora läppar (inte gott att pussa pytte ytte läppar ju) och ah, han ska ha glimten i ögat, han ska kunna charma mig. Så ska han vara snäll, omtänksam, alltid finnas där för mig och bry sig, ha ett intresse, tycka om att hitta på saker och vara social, kunna skratta med mig och bjuda på sig själv, gillar killar som vågar vara sig själva och skojar och sånt där, sen ska han vara uttåtriktad och inte vara så blyg :)
Vad hade du valt, en skit läcker kille som är jätte egoistisk och elak eller en halvdan snygg kille som är helt underbar och omtänksam? En halvdan snygg kille som är helt underbar och omtänksam, utan minsta tvekan!
Har du gjort något du ångrar? Ja, det har jag väl gjort, men man lär sig av sina misstag.
Har du haft ett förhållande du önska aldrig hade funnits? hahahaha skojar du eller, JA! fast det var ganska längesen nu :)
Dömmer du lätt folk? Jag måste tyvärr svara ja på den frågan, det gör jag...
Säg 3 människor som har funnits vid din sida i vått och torrt det senaste året och alltid hjälpt och stöttat dig? Helt klart William, vi har ju gått igenom rätt mycket tillsammans! Ebba och Nadja!
Vilket datum kommer du alltid minnas, som har gjort dig riktigt lycklig? 1/2-2010
Har du lätt att bli kär? Nej verkligen inte, kan vara både bra och dåligt. Jobbigt ibland, men rätt skönt att man inte går och blir kär i allt och alla. Det kan ta typ flera månader innan jag blir riktigt kär i någon.
Är du oskuld? Nej
Viker du ofta ut dig? Haha nej det tycker jag inte.
Vilka aktiviteter har du gått i? Haha oj det är ganska många, balett, dansmix, friskis och svettis, fotboll, cross, scouter, simning och handboll då. Hhaha jag vet att det är mer, men kan inte minnas, tror jag har gått i något man slåss i med xd HAHHAHAHA
Vad önska du att du kunde göra som du inte kan idag? Sjunga, eller gå ner i splitt och spagat :D
Är du kåt nu? Haha va är detta för fråga? nej det är jag inte ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0