Bed time / Bedtime, vafan säger man liksom?

Hej på er.
Sitter och lyssnar på en bra låt med E.M.D från Narnia. E.M.D. – There's A Place For Us - Bonus Track from The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Lyssna på den :D
Har pratat med Jonatan nu och känner att jag nog kan sova lite. Är så trött så jag inte är trött. Fattar ni? Det är jobbigt.

Men ball som jag är ska jag titta på det senaste avsnittet av julkalendern. Det hör till julen liksom. Och den är faktiskt rätt rolig. Roger är ju helt klockren!

Imon ska jag sova länge.
Och det är ju dan före dan. Alltså den 23 december. Och då har jag alltid en "mys och ta hand om mig själv dag". Brukade alltid bada jacozzi och basta, men det går ju inte nu. Så jag ska sola solarium, måla naglarna, lägga en ansiktsmask och klämma porer (hahaha fräsht), duscha och sånt där. Sen måste jag städa mitt rum också eftersom vi får gäster på julafton. Ska bli mysigt. Jag ska också hinna klä min gran och jag och mamma ska ut på stan och hämta min klänning. Hoppas verkligen den har kommit nu! När vi skulle hämta den förut så låg den i Örebro. Och den skulle ha kommit i tisdags. Men det var något i systemet som krångla. Aja shit the same. Nu ska jag iallafall sova.

Så vill jag bara säga tack till Mathilda. Du får mig verkligen att må bättre och bli glad. Du är en fantastisk vän snuttis. Haha snuttis, nu va jag gullig! Jag älskar dig sötan :) <3


Kommentarer
Postat av: mathilda

Aaw, älskar dej :) <3

2010-12-23 @ 09:35:36
URL: http://thildajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0