Fruktansvärd kväll.

Okej kanske inte helt fruktansvärd, den började faktiskt riktigt bra, men slutade i kaos.
Eftersom det är trettondagsafton idag så va vi ute med massa grannar och kompisar och grillade som alltid denna dag. Och i början va det ju riktigt trevligt. Åt lite, spelade spel, snackade, skratta och hade roligt. Men sen fick vi dessert, som min mage INTE ville tillåta. Så då satte jävla ibsen igång. Fick ondare än jag någonsin haft! Tarmarna krampade, magen knöt sig, jag fick ingen luft och jag bara skrek. Allvarligt talat som ett litet barn när den är helt hysterisk, bara gråter och skriker, så va jag. Jag fick panik. Jag minns inte så mycket, va helt borta, allt jag minns är att jag och Linnea gick ut och att det kom massa folk och undra hur det va, att jag skrek och att tårarna forsade, att Linnea höll i mig när jag kippade efter luft. Jag minns att jag satte mig i bilen med Linnea mamma och annika, att Linnea satt och klappade mig i pannan och försökte lugna ner mig, att jag gick in och la mig på soffan och tog några ipren. Sen minns jag inget mer, eller jo, jag kommer ihåg att när jag låg och blundade och grät, så tog Linnea min gosedjurs kanin och la på mig, och då skrek jag efter William, sen kommer jag absolut inte ihåg någonting!
Men nu mår jag lite bättre, fått i mig lite mat eftersom jag inte hade ätit på hela dagen, tarmen krampar men jag har inte så ont i magen. Behöver vila så jag ska nog gå och lägga mig och titta på någon härlig film.

Fresten så är min mobil inaktiv för att telenor inte har tagit imot räkningen, så mamma köpte ett kontantkort till mig som jag kan ha idag och imon. Det är bara Linnea och William som har nummret till de kortet, och det är så jag vill ha de, så tills att mitt abonemang funkar får ni försöka nå mig på msn. Om inte, synd för er...

Godnatt sötnosar.


Kommentarer
Postat av: K L A U D I A

svar; japp jag följer dig nu :D

dte är bra här med :)

PUSS

2010-01-06 @ 15:01:20
URL: http://klaudiajasionek.blogg.se/
Postat av: linnehaaa @ bdb

Stöttar dig alltid det vet du!<3

2010-01-06 @ 15:52:07
URL: http://linnehaaa.blogg.se/
Postat av: Ebba

Frida älskling, stackare! Önskar att det fanns något jag kunnde göra för att du ska bli av med denhär himla ibsen!

Älskar dig livet ut och ännu länge, det vet du<3

2010-01-06 @ 18:51:22
Postat av: Emil

Söööto <3

2010-01-06 @ 21:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0