2 juni 2010... som att ni inte redan visste :o

Hej allihopa!
Dagen har varit kanon :)
Först skola, dagen gick faktiskt hyffsat fort. Är nöjd med mina svenska betyg också. På kärleksuppgiften fick jag VG+ och "slut" betygen som jag kallar det var ett starkt VG sa hon, och hon sa också att om jag fortsätter såhär så får jag ett solklart MVG i nian. Låter ju kanon :D Engelskan var dock sämre. Bara G. Haha men jag är nöjd ändå, trodde fan jag skulle få IG! Idrottsbetyget låg på VG. Även fast jag bara har varit med på 5 lektioner denna terminen. HAHAHA bra Frida bra. Men i nian då fan är det jag som är pepp asså.

Efter skolan åkte jag och Wille hem till mig. Åt lite och hade lite mys. Sen åkte vi till Hemsjö på basar. Mötte Linnea Pierre och Jasmin. Haha Cabarén sög. Förlåt mig men det gjorde den. Vid halv 8 drog William till bussen så jag L och P gick med han dit. HAHHAHA när vi gick tillbaka kastar Linnea ett löv på Pierre och han halkar baklänges och ramlar ner på marken. HAHAHAH det var roligt. Har roligt klipp på han när han gör en cp kul sak xd Men den har jag lovat att inte visa ;(

Nu lyssnar jag på lugn musik och ska sova tror jag.
Har beställt bruna kontaktlinser som troligen kommer imon. Och på tisdag ska jag bleka håret och sola solarium. Super nice! (y)
Sov sött, godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0