Hemma ifrån stan

Hallå älleh :D
Nu är Sveriges stolthet hemma. Driv osv.
Drog ner till Göteborg med Linnea ju.
Vi gick och tittade i massa affärer och ah sånt man gör när man är på stan. Köpte en bikini och en hood tröja. Love it (y) Va i behov av båda sakerna. Käkade på pizza hut innan vi drog hem. Kanon gott. Nu är jag sådär lagom gött mätt.
Ska snart ringa farmor och stämma av för imorgon. När hon ska hämta oss i Kungsbacka och sådär. Drar ner till sommarstugan vid havet redan imon. Jag och Linnea är så jävla sugna på att åka så vi orkar inte vänta. Haha. Så nu är det bra att ha en ny bikini. Fy fan va jag vill fiska krabbor vid klipporna. HAHAH moget jag vet. Men det har jag gjort varenda sommar sen jag lärde mig gå med dessa benen så de är ju en självklarhet, sånt kan man ju inte bryta :o
Ska bli så jävla skönt att åka bort några dagar, även om det bara är typ 1 timma hemifrån. Men hemma är jag iallafall inte, och det är ju de som är grejen. Linnea gullungen har laddat upp med solkrämen och nu jävlar ska det pressas! Fuck om det blir dåligt väder, då hänger jag mig i farmors flaggstång, haha nejdå men jag blir faktiskt ledsen. Vill ju inte ha vattenkrans effekt i ögonen :(

Nej nu ska jag packa. Visar er kanske sedan vad jag har köpt idag, sen ska jag få lite bilder utav Linnea som hon tog när vi va iväg idag så dom kanske kommer upp någon dag.
Jag tror ni har förstått att det inte blir något bloggande i veckan. Ska försöka fixa så jag kan mobilblogga. Det blir bra va? :)

Vi hörs, sköt om er :)


BEBIS :*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0