Jobb-ig söndag.

Hejsan.
Idag har jag varit med pappa och jobbat. Var först på Landvetter och skulle sätta upp någon banderoll där. Skulle träffat Wille där men vi va där i typ bara 15 minuter så jag hann inte. Fick iallafall se varann. Tycker det är jätte jobbigt att han har åkt. Asså en vecka är inte så länge. En vecka går egentligen super fort. Men när man älskar någon så mycket som jag älskar honom så är det fan en evighet. Längtar iallafall till nästa måndag när jag får träffa honom. Efter vi hade varit där åkte vi ner till Göteborg och jobbade några timmar. Sen åkte jag och pappa och titta i lite affärer. Nu är jag hemma och har ätit lite tacos. Ingen apptit alls. Vill bara spy när jag stoppar något i munnen. Så jag har inte fått i mig speciellt mycket idag.
Ska lägga mig typ vid 8 9 så denna dagen är över sen. Om man sover går väl dagarna fortare? Så är de nog :) Eller egentligen gör dom ju inte de men man sover ju bort massa övrig tid. Låter som en bra idé att göra denna veckan. Finns ändå inget roligt att göra. Okej det finns det men har ingen lust till något. Ska iallafall träna beach handboll imon. Det ska väl bli lite kul iallafall. På tisdag ska jag färga håret, kan ju inte påstå att det ska bli kul men skönt. Om det blir snyggt asså. Ska bleka det för er som har missat de ;)
Aja vi hörs. Hejdå.


Syns kanske inte så bra i cam, men jag har bränt mig rejält i ansiktet. Ser att jag har mörka ringar under ögonen, påpeka inte det. Men jag mår faktiskt inte bra.



Kommentarer
Postat av: Linnea

Gumman :(

Det märktes på detta inlägget att du inte mår bra ju. Men kom ihåg det jag sa, när man älskar någon så inerligt som du älskar William, då finns han alltid nära dig! När du tänker på han kommer du känna hans beröring i hjärtat, jag lovar.

Jag vet att det kommer bli en jobbig vecka för dig, men försök att bara fokusera på att det kommer vara en bra vecka ändå, det är det enda du kan göra. Du vet var du har mig stumpan!<3

2010-06-06 @ 17:18:31
URL: http://linnehaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0