Ny städat och fint rum! (y)

Rubriken säger väl det mesta där, jag har städat så nu är allt skinande rent. Puttsat alla parfymflaskor och ställt dom på rätt plats. Jag är jätte petig att dom står på rätt plats! xd Sen har jag två parfymer som jag tycker luktar äckligt som jag bara har som prynad. Vill inte slänga dom för det är två gucci parfymer xd
Vi ska börja skrua rent poolen snart så vi kan fylla upp den om några dagar. Härligt! När poolen är uppfylld är det verkligen sommar!

Hahaha föresten, var det någon som såg Kissie igår i Bella & Tyra show? HAHHAHA omg säger jag bara! Fan vilken bitch asså. Jag såg det på internet imorse, och herregud vad jag satt och garvade. Där kan vi snacka om en dryg och självsäker människa! Om ni vill kolla på det, klicka på länken nedanför, jag lovar, ni missar något om ni inte tittar xd Sån vill jag aldrig bli! På tanke på att hon driver sveriges största blogg, så har hon ju jätte många yngre tjejer som har henne som förebild, stackars dom tjejerna om dom såg detta, dom måste ha blivit riktigt besvikna när dom såg sin idol sådär. Kissie är klart ingen bra förebild har vi nu konstaterat!

http://nyheter24.se/bella-tyra-show

Ni får "spola" fram lite, i början är det ganska ointressant.




Kommentarer
Postat av: casper

fan vad fail hon är hon säger att hon inte är som i bloggen men det såg man ju nu på det klippet att hon är fan precis som i bloggen hon är helt pantad.

FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL

kissie är helt fail

2010-05-17 @ 15:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0