Just de, bloggen :o

Sorry, har helt glömt bort bloggen.
Igår var jag på stan med mamma, Fredrik och Agnes. Köpt en kappa, ett par röda tummvantar med jätte söta rosetter på, en kjol och en ny foundation. Sen åkte vi och köpte lite revben, sallader och potatissallad och sånt gott och åkte hem och åt. Jag och Fredrik tände en brasa så satt vi och tittade i skolkatalogen som kom igår. Varför ska den alltid dröja så?
Senare åkte jag till Alströmmer och tränade handboll. Shit va roligt det var igår. Det gick rätt bra också! Vi har kort träning på måndagar så när en timma hade gått blev jag lite besviken. Dennis var där och titta så jag bytte några ord med han efter träningen :) Jag och Nadja hade så sjukt kul på träningen. Jag var sådär riktigt busig igår bara jag kan va (a) När jag kom hem åt jag lite och snacka med kompisar.

Idag skulle jag åkt till William men han har blivit sjuk. Stackare, du får krya på dig massor, hoppas du blir frisk snart ♥

Ska städa mitt rum lite och sen efter 3 kommer Nadja hit. Sen blir det träningen. Vad det är för träningen kan jag inte skriva, heller inte vart ;)
Jag bloggar nog mer efter träningen. Ha det bra!

En grej bara, ni som kanske inte har förstått riktigt. Jag skolkar inte eller så, jag är förbjuden att gå till skolan.
Och nej, jag har inte misskött mig ;)


Haha just nu. Ligger bara här och är Frida Magnusson ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0