Kan man kalla mig något annat än klantarsle?

Hej på er!
Igår var till en början en jävligt jobbig dag. Men efter massa hjälp från en underbar människa så kändes det lite lättare. Tränade på kvällen sen kom Wille till mig. Anledningen till att han sov hos mig behöver vi inte gå in på, men nej, vi är inte tillsammans igen ;) Haha och ah efter träningen då så duscha jag ju som man alltid gör, så hade jag en hårinpackning jag skulle använda, men det var tydligen lätt röd färg i den så jag kletar ju in den i håret och sen när jag går ur duschen är jag knall röd i håret, fläckar då vill säga. Seriöst jag skrek, grät och as garva samtidigt. Grejen var den, jag blev inte ett dugg förvånad att jag lyckades med det alltså. Och Willes min när jag kom in på rummet med rött hår xd och mamma vek sig av skratt. Nej asså detta är inte okej. Iallafall så pluggade vi lite och sådär sen gick vi och la oss och sov. Nu på morgonen följde jag William bort mot tandläkaren efter frukost och sen gick jag ner till min frisör på hårverket. Dom sa att det inte gick att färga för då skulle jag fått någon halvdan konstig brun färg, och bleka kunde dom absolut inte göra för då skulle håret gå av. Så jag fick ett djuprengörande schampoo jag ska tvätta med tre gånger om dagen så ska det troligen blekna bort. Och eftersom jag precis har blekt mitt hår så ska den röda färgen tydligen sitta ännu bättre -.- Fan vad trött jag blir på mig själv! Kan jag aldrig lära mig att läsa på saker innan jag använder de?!
Jag och mamma åkte iallafall och köpte en riktig hårinpackning så mitt hår repareras lite, sen köpte jag lite nödvändiga saker. Ett par skor, två bhar och ben & jerry glass. Haha glassen var nödvändig, tro mig! Brownie blev det, super god (y)

Ni får lite bilder på det jag köpte så ska jag hoppa in i duschen och fixa med mitt hår. Dock blir det cam bilder för jag hittar inte min kamera laddare -.-








Nu tycker man inte de är så mycket när jag har det uppsatt, men uppsläppt vågar jag fan inte visa!

Nu, DUSCHEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0