HEJ PÅ ER! :D

Skolan idag har varit helt okej.
Började med engelska, sämst.
Sedan hade vi SO. Jag är fan riktigt nöjd med min insatts! Gick inte ut en enda gång från lektionen (vilket jag brukar göra 10 gånger typ) och fick väldigt mycket gjort, så nu är jag nöjd över mig själv! I slutet av lektionen skulle vi typ spela någon krigar spel på datan. Hahaha jag och Linnea valde att typ spränga med gas och någon kulspruta. Nina ba, varför har ni valt detta.
Frida; du hör ju själv, kul-spruta HAHAH den är ju rolig då fattar du väl!
Nina; haha ja Frida så kan det ju va, varför valde ni gasen då?
Linnea; asså gas det är typ bra och spränger mycket och ah det är bra och roligt.
Nina; vi har precis studerat massa farliga gaser och du sittet och ler och snackar bra om gas, ni är roliga ni.

Hahha ah lite sick.
Sen så var vi på någon föreläsning alla tjejer på ga om typ peddofiler och shit. Hahha så jävla galet när vi skulle gå där ifrån, det börja verkligen ös regna. Så typ alla tjejer på skolan bara springer tillsammans över Kungsgatan, undra hur det såg ut, haha värsta girl power typ! Kändes jätte konstig i skolan sen utan killar. Bara tjejer överallt, haha värsta tråkigt. Jag och alice ba, vafan är alla. Kändes tomt, även dom behövs.
Sen satt jag och Alice inlåst på en toalett i typ 50 minuter och bara pratade, det var skönt, tror vi båda behövde det. Sen tog vi tåget hem och jag gick av i Ingared och gick till mammas jobb. På dagiset. Åt mellanmål där och lekte lite med söta kids. Sen efter en timma åkte vi hem.

Nu ska jag dra in till stan med mamma och Casper för dom skulle köpa jacka till Caspie, och sen ska jag möta Malin på gymmet. Ska sola solarium först, sen blir det träning på gymmet och sen bort till Nolhaga och handbollsträning. Är sjukt taggad. Har varit på bra humör dom senaste två dagarna, haha jaa va kan det bero på? I know! Men det förblir en hemlighet :)

Ha det kanon nu så hörs vi senare om inte så hörs vi imon!
Take care!


ah min cam har cp osv.

Kommentarer
Postat av: Jasmin

hahaha tänk om alla killar trodde att vi skulle anfalla dom :D

2010-10-28 @ 18:41:29
URL: http://jasminalterklev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0