Kanelknäckebröd! :D

Hello suckers!
Började min dag med mina goda hjärtformade flingor, mums.
Sen åkte jag in till skolan och gjorde mitt Engelska prov. Det gick ganska bra tror jag.
Sen satt jag, Felix och Daniel tror jag han heter och läste i sär rummet.
Sen mötte jag Linnea och vi åkte tåget ner till Göteborg med Nadja, Mattias, Andreas, Robin och Jesper. När vi gick av tåget gick jag och snacka med Anton. Hahah fan lillen kaxar :o
När 5 klasser skulle på samma spårvagn blev det jävligt packat! Haha fyfan va roligt. Sen vid en hållplats ser man Erik och Simon går där ute och då har dom gått av fel och alla ba, vafan gör dom. haha.
När vi kom fram till mässan gick jag runt och titta med Linnea och Ria. Hittade massa intressanta saker och det var faktskt rätt kul. När vi hade varit där några timmar satt jag Linnea Ria och Ebba och pratade. Sen prata vi lite med Hampus, Karl, Anton osv. Sen gick jag och Linnea in till Nordstan och käkade på tacobar och satt där och snacka rätt länge. Trevligt! Gick och köpte mentos sen tog vi tåg och buss hem (y)

När jag kom hem satt jag och mamma och titta igenom alla papper jag fått på mässan idag. Jag ska inte bara söka in till hantverk (frisör) som jag alltid har sagt. Utan även idrott och hälsa. Då kan man bli PT och gyminstruktör osv. Det tycker jag verkar roligt. Jag gillar ledarskap så. Eller så kan man sattsa på sin sport.

Nu ska jag snart åka in till gymmet och träffa Stake och träna med henne. Ha det gött!

Daddy Yankee – Gasolina
Sitter och lyssnar på låten Alice och jag dansa as porr till på hennes idrottlektion. OOOH!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0