Söndis :D

Hej allihopa!
Idag vaknade jag hos Wille darling. Mysssssss.
Vi har bara tagit det lungt idag. Tittat på film haft lite mys och sådär.
Först tänkte vi gå på bio men vi hittade ingen film som båda ville se. Haha så kan det vara. Sen skulle vi åka till allum men då la vi oss och skulle vila och då somnade båda två, sen va vi alldeles för trötta för att åka iväg.
Vid 4 halv 5 någon gång kom mamma och Casper och hämtade mig. Åkte hem och käka lite. Sen satte jag mig och tittade några avsnitt utav "Pimp my ride" och åt lite godis och drack coki (a)
Sitter och chattar med lite kompis och så nu.
Ska se på ensam mamma söker sen vid 8 tiden och sen ska jag titta på den sista Irene Huss filmen. Sen blir det väl duscha innan jag lägger mig.

Imon ska jag och Linnea in till skolan. Vi har egentligen prao denna veckan med. Men ingen av oss har en prao plats så vi ska in och snacka med Mia. Vi kanske kan hjälpa till i några andra klasser. Typ i någon 7an eller något.
Sen ska jag nog vara med min älskling en stund. Kanelbullens dag också så man måste ju unna sig en fet bulle!
Sen ska jag möta Johan på Häslostudion innan träningen så ska han visa mig lite grejer på gymmet. Sen blir det handboll!

Låter som en toppen dag. Mycket att göra men det gillar jag. Bäst av allt är nog William! Eller inte nog, det är william!

Nej nu ska jag fortsätta mysa i Willies tröja, den luktar så oootroligt gott. Min älskling (a'
Ha de bääst!



william har världen gosigaste tröja <3


Kommentarer
Postat av: Wille<3

FRIIIDA ÄLSKLING SAKNAR DEJ!!!:D<3

2010-10-03 @ 22:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0