As seg!

Hej allihopa!
Jag är skit trött verkligen. Har legat i sängen sen jag kan hem strax efter 4 och bara tittat på tv. Mår så otroligt illa också.
Skolan idag orkar jag inte ens prata om! Sämst verkligen. Alla bara bråkar, skriker och driver med varann. Blir jävligt less på sånt. Väx upp, är väl det enda jag har att säga.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men något är det.
Jag blir förbannad skit enkelt. Vill bara ha Williams närhet hela tiden, och så fort jag inte får det blir jag sur. Blir så irriterad på mig själv. Och en annan sak, jag har ALLTID varit en sån tjej som älskar kläder, planerar ibland flera dagar innan vad jag ska ha på mig och matcha smycken osv till det. Men nu har jag ingen lust för något alls. Går runt i Williams tröja och ett par lackleggings. Tror jag behöver lite nya kläder för att få lust att göra en fin outfit. Tjejproblem.

Svalde precis en fluga btw.
Det var gott. Skämt åsido.

Jag har varit jätte klumpig (klumpigare än vanligt asså) idag. Alla vet att jag är väldigt osmidig och snubblar jätte ofta på mina egna fötter osv. Idag när jag och Ria gick på stan, så snubbla jag på en sten och typ flög fram. haha kanske inte ska kalla det sten, snarare gruskorn? Sen när jag och Wille gick upp i trappan i skolan snubblar jag först på ena foten och sen på andra och trillar i trappan. Sen när vi stöttet kula på idrotten så tappar jag kulan på min stortå. Kan säga att det gjorde otroligt ont och gör fortfarande väldigt ont! Så det är inte direkt något jag skulle rekommendera att testa ;)

Nu ska jag nog ringa Linnea och snacka med henne lite. Vi ska troligen hitta på något roligt efter skolan imon :)

Ha det bra så hörs vi.
Puss ;)


Det får bli en bild på klassen. Som jag verkligen älskar!
Fråga inte varför jag har bandet runt benet, ska väl göra något för att snubbla ;)

Kommentarer
Postat av: eemmaa rosenberg

ja de gör jag :D

2010-09-10 @ 18:19:40
URL: http://erosenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0