life

vill bara lägga mig ner och skrika. panikångest, fuck. jag bad dig inte att komma tillbaka. vill inte ha dig här. bryter ihop utan anledningar. kanske för att jag trodde på något, som inte någon annan trodde på. jag vet inte. det är inte alltid lätt. känslan när paniken rusar i hela kroppen. känslan när tårarna helt plöstligt bara strömmar ner för kinderna. känslan när hela kroppen börjar skaka och man inte kan stanna den. känslan jag hatar. känslan min kropp är fylld utav just nu. 

när man första gången blev sårad. lät det gå flera månader och var bestämd på att aldrig låta någon komma in på livet igen. och när man väl mår bra och försöker, med det där idiotiska man lovade sig själv att inte göra. så blir det fel, igen. när lär man sig av sina misstag? antagligen aldrig. för då skulle jag inte gått och byggt upp onödiga känslor igen.

jag känner mig som en idiot som virrar runt i en jävligt stor värld. en idiot som tror på sina egna lögner och leker bort allt viktigt. när jag vet att jag är så sårbar och skör, så borde jag inte ens vilja försöka. men jag gör det ändå. jag låter det hända. jag stoppar det inte föräns det är försent. men det är ju så svårt. ditt leende gör att jag smällter totalt. din blick får mitt hjärta att slå några slag snabbare. dina omfamningar och din underbara doft ska jag inte ens nämna. och att höra dina hjärtslag när jag vilar mitt huvud på ditt bröst är som musik. det är ju svårt att låta bli dig.

nu ska jag och min envisa ångest lägga oss i sängen och tänka över vad som egentligen händer.


Kommentarer
Postat av: lia

jag vet att det inte är vad man vill höra för det mesta.. men jag vet vad du menar med den där känslan som man hatar mest av allt, man vill skrika och sparka sönder allt i hela rummet, jag har fyra hål i mitt tak. jag vet hur den här känslan är när man får panik och tanken slår en "vad är det som händer?" paniken bubblar upp och man släpper allt som spelar någon roll och gör det man verkligen inte borde göra, jag gör det i alla fall. det är ett rent helvete. jag har levt med min ångest i 7 år nu, du kan alltid komma till mig om du vill prata, för jag går igenom nästan samma sak. <3

2011-04-21 @ 14:38:39
Postat av: kuracpickasisa

Japp där har vi skälet till att du mobbar kurt....du är bara själv en osäker liten samling materia som aldrig borde ha vunnit tävlingen som heter livet....

2011-06-29 @ 11:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0