Still sick, buhu.

Hej allihopa!
Först nu är jag på benen. Eller det kanske var fel uttryck, jag har orkat gå ur sängen kan jag väl säga.
Har legat och sovit typ hela dagen, har tittat på film emellan åt när jag har orkat hålla ögonen öppna. Har cp ont i mina lungor så det är bara jobbigt att andas. Fortfarande feber och förkyld + att jag har ingen apptit överhuvudtaget. Bad mamma gå ner till bonbon förut och köpa en burk cola till mig, så kommer hon med en flaska med 2 liter, då blev jag glad asså. Så det är vad jag har fått i mig idag, blir typ äcklad av att tänka på att äta något. Men okej nu ska jag sluta gnälla.

Har legat nu och fått lite inspiration om vad jag ska göra med ett par jeans jag har. Dom sitter sådär pefekt tajt på rumpan och låren men är så utsvänga där nere vilket jag absolut inte gillar, så jag ska klippa av dom till ett par shorts och sy fast en spetts kant runt benen eller vad man ska säga. Det blir nog super fint. Haha jag är så dålig på att förklara men jag kan visa er när jag har gjort det. Blir förmodligen när jag känner mig piggare.

Sen skulle ju inte lite sommar, sol och värme sitta helt fel heller. Gud vad jag längtar till sommaren. Massa härliga dagar och kvällar med vännerna på stranden. Snygga outfits. Brun kropp och solblekt hår. Åka båt. Strandparty och grillfester. Omfg vad jag längtar! Vill otroligt gärna åka utomlands inom kort tid. Hoppas verkligen det blir av. Behöver verkligen komma här ifrån någon vecka och bara få njuta av livet.

Någon mer än jag som vill ha sommar?


Mitt landställe i Åsa. Jag och farmor på bilden. Haha minns att jag skulle plocka upp ett fint ostron jag hade sett, men var livrädd för att krabborna skulle typ nypa mig.


Snygg blekfis eller? Jävla Linnea som skulle ta kort när jag skulle kissa xd


Det var en härlig kväll denna bilden togs. Jätte bra väder. Jag och Linnea var i Göteborg på kvällen och åt på resturang och fick ett ryck att vi skulle åka ner till mitt landställe vid kusten dagen efter, vilket vi också gjorde. Måste säga att vi hade det väldigt bra dom dagarna! Förutom när jag fick solsting och satte mig på gungan och grät för att min mobil inte funkade, haha.


Mycket bad i poolen blev det. Fyfan vad jag kommer sakna våran trädgård, pool och stuttsmatta till sommaren.


Jag och Linnea fick för oss att gå till skolan. Hahah jävla kötthöven asså. Inte snyggast på bilden men den är sommrig, så jag bjuder lite :)


Mycket fula bilder togs. Inte så snygg längre va? ahhaha.


Hade en helt galet härlig sommarkväll på stranden med Linnea Sofia och Moa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0