deppig? testa detta!

  1. gör ett album på din dator där du lägger in dina favoritbilder. kan vara en bild som får dig att skratta, en fin bild, en bild som väcker minnen, en bild på dina vänner, någonting som berör dig helt enkelt. och när du känner dig lite deppig kan du gå in och bläddra bland dina härliga bilder, då lär du garanterat tänka på dom bättre delarna utav livet!
  2. gör en pepp lista på spotify. låtar som får andrenalinet att rusa. låtar som ger dig en kick. om du är ledsen och behöver ett lyft uppåt, sätt på några låtar som får dig att känna "yes fan va grym jag är"
  3. unna dig något. kanske en shopping runda, en go glass, en skön promenad som får dig att rensa tankarna. koppla bort omvärlden och gör något som får dig att känna dig glad. det är du värd!
  4. prata. är det något som tynger dig, så är det nästan alltid skönt att få prata ut med någon. mamma, en vän, ett syskon, en bekant, skolkurator. det kan vara skönt att få dela med sig av sina bekymmer och personen du förtror dig till kan säkert ge dig några kloka råd på vägen.
  5. skriv av dig. skriv dagbok, skriv en dikt, en sång, skriv av dig på något sätt. det kan vara skönt att få ut allt på papper. gör lite poesi utav dina känslor, så kanske du kan skapa något fint.
  6. sätt på hög musik, och dansa. dansa som en galning. låt glädjen rusa.
  7. och som en liten avslutning, det är okej att vara ledsen, arg, sur, frustrerad osv. det är lika viktigt att få avregera dom känslorna som dom vi ser som mer positiva. som man brukar säga, efter regn kommer solsken. och allting löser sig, förr eller senare. var alltid stark och stå på dig!


Kommentarer
Postat av: Karin

fina tips :D

2011-07-04 @ 15:08:56
URL: http://thechocolatecookie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0