Onsdag!

Hej allihopa!
Idag har jag spenderat min dag med min familj. På dagen var jag och mamm nere i Göteborg. Var och åt på en resturang på Avenyn. Fast jag fick nästan inte i mig något pga min äckliga sjukdom som sitter i magen (var också därför jag fick åka in på akuten igår, hade så ont, men berättar mer om de sen). Sen gick vi och tittade i lite affärer. Mamma stor shoppade och jag fick köpt två linnen och lite underhållning att ha när man är på stranden, haha!
Nu på kvällen har hela familjen varit och hälsat på några kompisar så jag kom nyss hem. Ska snart se på film.
Imon ska jag träffa Ebba. Ska bli mysigt! Var väldigt länge sedan. Mer om det imon!
och till det som hände igår!
jag var i stan med Nadja och Nathalia. har länge haft extremt jobbigt med min mage. mer än vanligt alltså. och när vi var inne i göteborg fick jag så jävla ont och hela kroppen stelnade och massa annat, så jag blev så jävla less på att leva på de sättet så jag ringde mamma. hon kom och hämtade mig så åkte vi upp till östra sjukhuset och jag blev "inlagd". dom gjorde massa olika tester. kollade efter tumörer, tittade om jag hade inflammation i levern, blindtarmen eller tunntarmen. men proverna var bra. så dom vet inte vad det är. dom tror att det är ibs men innan dom kan säga säkert måste dom utesluta allt annat. så jag ska få tid hos vårdcentralen så ska dom undersöka vidare och försöka hitta någon medicin till mig så jag slipper må så dåligt hela tiden.
det var alltså vad som hände. jag har i skrivande stund sjukt ont och vill bara att det ska försvinna. menmen, livet är hårt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0