Lite om min smak när det gäller killar ;)

Detta gillar jag!

  • Killar med stort sinne för humor! Dom är roliga och lätta att umgås med. Och att ha roligt tillsammans är viktigt för mig och han ska kunna få mig att skratta! Jag är ju goast när jag är glad ;)
  • Ljusa ögon! Blåa, ljusgrå och ljusgröna ögon, vackert!
  • Trevliga killar som inte är så blyga. Som kan prata med mina föräldrar fast jag inte är med osv!
  • Killar som har annat än bara sex innanför pannbenet. Att höra att man är fin, vacker och söt är i längden roligare än att höra att man är sexig, het eller porrig!
  • Respekt! Det säger väl sig själv? Min kille ska lyssna på mina åsikter och kunna kompromissa. Inte tro att dom bestämmer över min bara för den löjliga anledning att "jag är kille".
  • Aktiva killar är ett stort plus! Killar som sportar älskar jag. Välbyggda kroppar och bra kondition är väl ingen tjej som tackar nej till? ;)
  • Påhittig kille! Överraskningar är alltid roligt! Spontan fin middag? En blomma? En fin text? Sånna små saker gör mycket. Och hitta på roliga saker, inte bara ligga inne. Jag vill ha spänning i mitt liv!

Detta gillar jag inte!

  • Smarta nördar som tror att dom kan allt och deras högsta önskan i livet är typ att bli statsminister? Nej sånna killar går fet bort! Jag menar sånna super seriösa killar som är sjukt smarta och kaxiga över det. Menar inte att en kille ska vara dum i huvudet för att duga för mig, haha vill bara inte ha en översmart pluggis som definitivt skulle sett ner på mig!
  • Datanördar! Jag avskyr killar som spelar data flera timmar varje dag, lanar osv. En kille som väljer bort sin tjej framför ett lan med grabbarna, UUUEW, dö typ. haha nej men jag har själv haft killar som har lanat i perioder och jag stör mig grovt på det. Det tar typ 3 timmar varje mellan sms, dom har inte tid att prata, och vill hellre spela än att träffas. Sen dagen efter när man ska ses så är dom för trötta för att dom har varit vaken typ 48 timmar? Okej care, inte mitt problem!
  • Avundsjuka killar. Lite avundsjuka kan jag ha förståelse för då själv är avundsjuk. Men typ killar som förbjuder sin tjej från att umgås med sina killkompisar eller blir sur om man umgås med killar. Nej, inget för mig!
  • Killar som inte bryr sig om hur dom ser ut. Duschar när deras mamma typ tvingar dom? Låter håret växa ner till axlarna och bli kallad bög innan dom fattar att det är dags att klippa sig. Går med samma tröja en hel vecka. Matrester i mungiporna. Blir äcklad. Lite fåfäng tror jag är bra att vara!
  • För ordningsamma killar. Jobbigt med en kille som alltid har kliniskt rent på sitt rum. Stänger av sin mobil klockan 10 på kvällen för att mamma säger det. Alltid lämnar in uppsattser lååångt innan deadline. Nej sånna ordningsministrar klarar jag inte av. Dom är oftast väldigt präcktiga av sig.
Ser ut som att det var mer jag inte gillade än gillade? Haha detta är ju bara självklart lite av allt men jag kan inte skriva ner allting, det skulle bli otroligt mycket! Detta får bli lite kortfattat!
Om det är någon kille som läser detta och tycker att det passar bra in på dig, hör av dig ;)
Haha ta det med en nypa salt ;)


Kommentarer
Postat av: lifebypaula

bra punkter ! tycker nog samma sak faktiskt haha hatar killar som lanar helatiden eller som bara duschar när mamma säger till dem :)

2011-10-03 @ 16:35:39
URL: http://lifebypaula.blogg.se/
Postat av: lifebypaula

btw kolla gärna in i min blogg och kommentera mitt senaste inlägg om frågestunden/outfittävlingen ! :) kram

2011-10-03 @ 16:36:02
URL: http://lifebypaula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0