Så jävla misslyckat!

Jag hade verkligen sett fram emot denna dagen. Fira Lisas födelsedag med as goa brudar. Först tjejmiddag och sen dra till berg. Skulle bli en galen kväll. Igår var jag Jasmine Erica Angelica och Tove och köpte presenter till Lisa. Jag hade fixat en as snygg outfit, laddat kameran och till och med köpt nya skor! Vad händer? Jo jag drar på mig en go förkyldning och feber. HUR GLAD BLIR MAN?!?! Det var säkert bara för att jag så käckt satt och sa häromdagen "jag har umgåtts med jätte många som har varit vrål förkylda och inte blivit smittad, jag måste ha grymt imunförsvar". Någon måste hata mig riktigt grovt. Vilken käftsmäll jag fick där. IN MY FACE!

Vad händer ikväll istället då? Ligga i sängen med massa snor papper, halstabletter och dricka te. Knarka alvedon är nog en bra idé också så febern sänks. Gråta? ja det lär jag ju antagligen göra eftersom jag blir sjukt gnällig när jag är sjuk. Sända en del tankar till mina underbara vänner som troligen har jätte roligt lär jag också göra.

Hahaha nej nu börjar jag snart lipa igen, matchen imon missar jag också, KUL FRIDA KUL!

Ska kolla på en riktigt läskig film nu så jag inte vågar röra på mig för annars kommer jag sticka till tåget och dra till Göteborg, haha.

Hoppas att ni andra får en rolig fredag och tack för att ni läste mitt gnälliga inlägg! ;)




Från vänster; Angelicas hand haha, Erica, Tove, Jasmine och jag. I skolan igår.

Kommentarer
Postat av: amanda

Jag vet :) Men blev lite förvirrad om ditt namn var Frida eller Caroline.

2011-09-30 @ 19:59:17
URL: http://sweetfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0