I´m back!

Förlåååt att jag inte har bloggat! Har inte haft möjlighet till det men nu är jag hemma hos pappa igen och han har fixat trådlöst nu så jag kan äntligen uppdatera från min Mac! Wiie glad tjej. Kan ju berätta lite vad som har hänt under tiden jag inte har bloggat.
Jag har slingat håret mörkblondt. Blev mörkare än jag önskade men det får duga ett tag iallafall haha! Jag har fått en ny säng hemma hos mamma. Stoor säng, snygg med, älskar den hihi!
Helgen har jag spenderat med min ögonsten. I fredags gjorde vi inte så mycket. Annelie och Linnea var på middag hos oss. Sen köpte massa godis och cola och låg inne i min goa säng och tittade på filmer, riktigt härligt med filmkvällar. På lördagen var vi på stan för Richard behövde en ny t-shirt. Haha kanske inte borde skriva det här för de låter taskigt men jag började garva när jag såg vad han hade på sig för tröja så att köpa en ny var enda utvägen. Men han höll med mig så det var ju tur haha. Senare kom Kathe, Martin, Edwin och William hem till oss och då blev det middag och fika. Vi träffade även Nadja en stund på kvällen och pratade lite. 
Dagen efter gick vi upp i tid och mamma åkte med oss ut till Frölunda torg. Där blev det shopping för oss båda. Köpte två nya toppar, trosor, body splash och lite smink. Skulle köpt en ny jacka men jag hittade ingen bra. Så jag ska beställa hem en jag har hittat från Nelly sen tror jag. Blev donken käk också, haha lyx. Sen åkte vi och tittade på när Casper spelade handbollsmatch i Frölunda. När vi kom hem var vi båda ganska trötta så det blev någon vampyrfilm och lite mys. Vaknade upp bredvid min kärlek imorse och sen åkte han. Har haft en riktigt bra helg faktiskt. Är nöjd iallafall haha!
 
Funderar på att ta kort på det jag köpte, iallafall topparna. Vad jag har för underkläder angår kanske inte alla haha. Väntar på att pappa ska komma hem också så jag kan köpa jackan. 
 
Ska försöka blogga mer denna veckan. Puss på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0